30 Αυγούστου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Το καρφωμένο μαχαίρι πάλλεται από τους χτύπους της καρδιάς του!

[Βέβαια το μαχαίρι δεν είναι καρφωμένο στην καρδιά αφού το άτομο θα είχε "χαιρετίσει" αμέσως! Το πιθανότερο είναι να είναι καρφωμένο δίπλα στην καρδιά και η καρδιά να το σπρώχνει, αλλά άντε να το εξηγείς στον Έλληνα δημοσιοκάφρο]

Είναι ένα βίντεο το οποίο σόκαρε όσους το παρακολούθησαν. Στο βίντεο απεικονίζεται ένα θύμα ξαπλωμένο πάνω στο κρεβάτι νοσοκομείου με ένα τεράστιο μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά. Το πιο απίστευτο είναι πως το μαχαίρι πάλλεται με τους χτύπους της καρδιάς του.

Η σύντροφος του Ολάντ παίζει με τα κύματα και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία [εικόνες]

Έγινε ο εφιάλτης της Βαλερί Τριερβελέρ της πρώην συντρόφου του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

Ο λόγος για την Ζουλί Γκαγιέ, τη νέα σύντροφο του Ολάντ η οποία έκανε μία φωτογράφιση η οποία δεν άφησε και πολλά στη φαντασία.

Ανάβει “φωτιές” η Ρωσίδα... Καρνέιρο της Σπαρτάκ Μόσχας (ΦΩΤΟ)

Η Ρωσίδα είναι η γιατρός της Σπαρτάκ Μόσχας και φροντίζει όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες να βάζει... φωτιά στο instagram

Βίντεο σοκ: Ταύρος καρφώνει με τα κέρατά του 60χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

Δώδεκα άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από ταύρους από την αρχή του καλοκαιριού στην Ισπανία, γεγονός που καθιστά τη φετινή χρονιά την αιματηρότερη από το 2000

"ΓΑΜΩΤΟ" ΛΑΟΥ=20 δις ΜΕΤΡΑ ΣΥΡΙΖΑ! Τσίπρας: Με το «όχι» εκφράστηκε το «γαμώτο» του ελληνικού λαού

Δέχθηκε να λάβει μέρος σε debate με τον κ. Μεϊμαράκη - Δεν θα επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει, είπε μιλώντας στη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Περήφανος που έδωσε στον ελληνικό λαό τη δυνατότητα να εκφράσει το «γαμώτο» του για τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας παράγει περισσότερα ψέματα από όσα μπορούν να καταναλώσουν αυτοί που τον ακούνε

«Ο κ. Τσίπρας παράγει περισσότερα ψέματα από όσα μπορούν να καταναλώσουν αυτοί που τον ακούνε. Κάθε μέρα που περνά και κατρακυλούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ολοένα και περισσότερο θα διχάζει, θα βρίζει, θα ρίχνει λάσπη, στη Νέα Δημοκρατία και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δεν...

Η ιταλική ENI ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στη Μεσόγειο

Θα μπορούσε να δώσει περίπου 30 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια φυσικού αερίου και καλύπτει μια έκταση περίπου 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων

Η ιταλική πετρελαϊκή εταιρία ΕΝΙ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι ανακάλυψε το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου που βρέθηκε ποτέ στη Μεσόγειο, στη θαλάσσια περιοχή της Αιγύπτου.

ΑΓΡΙΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ!"Σφαγή" Μητρόπουλου - Σπίρτζη - Νικολούδη για το ποιος κάρφωσε ποιον

Άστραψε και βρόντηξε σήμερα ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μια καταγγελία "βόμβα" για την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται.

Αποσυσπείρωση και διάσπαση τρομάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η πανελλαδική συνδιάσκεψη σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο τη συσπείρωση των οργανωμένων δυνάμεων του κόμματος και της εκλογικής βάσης μπροστά στη νέα φάση της μάχης». Ετσι περιγράφεται σε σημείωμα της Κουμουνδούρου η εσωκομματική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες και ολοκληρώνεται σήμερα. Στη φράση αυτή αποτυπώνεται η κυρίαρχη αγωνία του Αλέξη Τσίπρα και των συνεργατών του για την εκτεταμένη αποσυσπείρωση των ψηφοφόρων που καταγράφεται στις πρώτες μετρήσεις.

ALERT! ΧΩΡΙΣ ΣΥΚΩΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Τσίπρας: Ζωή και Λαφαζάνης μου έτρωγαν το συκώτι!

Με τον Προμηθέα Δεσμώτη, φέρεται να παρομοίασε τον εαυτό του, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες. Όπως αναφέρει το "Βήμα της Κυριακής", ο απερχόμενος πρωθυπουργός έκανε τον παραλληλισμό αυτό αναφερόμενος στη σχέση του με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τους τελευταίους μήνες.

Τα επτά μεγάλα ψέματα που είπε ο κ. Τσίπρας

Το τέλος του θέρους συμπίπτει χρονικά με την παραίτηση του κ. Αλ. Τσίπρα από την πρωθυπουργία, ενώ ταυτίζεται εν πολλοίς και με το τέλος των ψεμάτων στα οποία ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος στήριξαν την πορεία τους προς την άνοδο στην εξουσία.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 40 ΕΤΩΝ

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

Η Αριστερά έχει εξασκηθεί στα λόγια και στις ατέρμονες συζητήσεις, αλλά απέδειξε ότι είναι ανίκανη να διοικήσει. Το μόνο που κατορθώνει όποτε αποκτά κάποια δύναμη είναι να διχάζει και να διχάζεται. Η απερχομένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα θα καταγραφεί στην Ιστορία ως η χειρότερη  κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής περιόδου. Θυμίζω ορισμένα από τα αρνητικά επιτεύγματά της «πρώτης φοράς Αριστερά»:

ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ! Με 200 ευρώ θα γλιτώσουν από το κυνήγι της Εφορίας 3,5 εκατ. μικροοφειλέτες

Κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν να επεκταθούν οι ρυθμίσεις που ίσχυαν για τους δανειολήπτες και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που φορτώθηκαν με φόρους - Τι προβλέπει το τρίτο μνημόνιο

Νέους τρόπους για να γλιτώσουν τις κατασχέσεις και τις διώξεις θα έχουν πλέον στα χέρια τους εκατομμύρια φορολογούμενοι, τους οποίους κυριολεκτικά γονάτισαν τα βάρη του μνημονίου.

ΦΩΤΟ-Ο μνημονιακός (πλέον) Χάρρυ Κλυνν δε δίνει ούτε έναν "μαλ@κα ψηφοφόρο" στον Λαφαζάνη... θα τους κρατήσει όλους στον ΣΥΡΙΖΑ

Μέχρι πριν μερικούς μήνες έβριζε τους Σαμαροβενιζέλους για το μνημόνιο και τους απειλούσε με κρέμασμα. Τώρα υπερασπίζεται το μνημόνιο Τσίπρα και μπινελικώνει τον Λαφαζάνη:

Αυτή είναι η πιο σ@ξι ψαράς! ΒΙΝΤΕΟ

Πώς να μην... τσιμπήσουν; Η Ντάρσι Άραχιλ είναι η πιο σ@ξι ψαράς ανοιχτής θάλασσας.
Στο βίντεο που θα δείτε, η καλλίγραμμη ψαράς πιάνει έναν ταυροκαρχαρία, ωστόσο στο ίντερνετ δεν έχει γίνει γνωστή τόσο για τις επιδόσεις της στο ψάρεμα, όσο για την "καυτή εμφάνισή της".

Απίστευτo κράξιμο στο facebook του Τσίπρα

Εκατοντάδες μηνύματα με… γαλλικά στο facebook του Τσίπρα για τη μνημονιακή κωλοτούμπα και την προκήρυξη εκλογών.

Θυμίζουν εποχές πρώτου Μνημονίου, με μηνύματα σε σελίδες του facebook βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ, που έτρεχαν να τις κλείσουν για να γλιτώσουν το κράξιμο.

Όλες οι υποσχέσεις του Τσίπρα στην ΔΕΘ σε ένα video

Προσοχή! Δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη. Υπάρχει πιθανότητα να τον πιστέψετε και να πάτε να τον ψηφίσετε.
Εμείς προειδοποιήσαμε!

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Και τραγουδιστής ο Λεβέντης

Δίσκο 45 στροφών είχε βγάλει στις αρχές δεκαετίας του 70' ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Ακούστε τα δυο τραγούδια που ερμήνευσε. Ήταν...

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Γαργαλιάνοι: Προπηλάκισαν εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο σε καφενείο

Οι τρεις εφοριακοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν 64χρονο θαμώνα, ο οποίος ενοχλήθηκε από την παρουσία τους και τους εξύβρισε

Μεϊμαράκης: Η ψήφος τιμωρίας δεν οδηγεί σε λύσεις - ΒΙΝΤΕΟ

«Η ψήφος αγανάκτησης, η ψήφος τιμωρίας δεν οδηγεί σε λύσεις» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε μήνυμά του προς τους πολίτες, από την Κόρινθο.

Τα 20 σκληρά μέτρα δώρο ΣΥΡΙΖΑ για την επομένη των εκλογών

Έρχεται ο λογαριασμός σε όλους – Καταιγίδα αύξησης φόρων και
μειώσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων - Αναλυτικοί πίνακες

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ! Αποχώρηση σε χρόνο ρεκόρ στη Λαϊκή Ενότητα

Ο Σπύρος Τσάτσης, ανακοίνωσε με ανοιχτή επιστολή την αποχώρησή του από την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αφήνοντας αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος. Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη παραίτηση από το κόμμα.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Μεγάλο σκάνδαλο με τραπεζικό διευθυντή στη Ρόδο! Πάνω από εκατομμύριο η υπεξαίρεση

Μεγάλες διαστάσεις προσλαμβάνει ένα σκάνδαλο παρατραπεζικής δραστηριότητας τραπεζικού διευθυντή, υπεράνω πάσης υποψίας.

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας έχει περισσή αλαζονεία

Για περισσή αλαζονεία καταγγέλει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρρα, η Ντόρα Μπακογιάννη και δηλώνει ότι «Θα πρέπει να μπορούμε να συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Πατέρας χτυπά στο δικαστήριο τον δολοφόνο της κόρης του

Στον άνθρωπο που ευθύνεται για το φόνο της 3χρονης κόρης του επιτέθηκε ένας πατέρας στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Το περιστατικό έγινε μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου. Στο φόνο του παιδιού εμπλέκεται και η ίδια του η μητέρα (Vid)

Φοροκλέφτης εργατολόγος τους ξεμπροστιάζει: Θέλουν τον Σπιρτζή στο ψηφοδέλτιο και με σπιλώνουν

Έβαλε στο «κάρδο» τον υπ. Επικρατείας, Παναγιώτη Νικολούδη, υποστηρίζοντας ότι ξέρει ποιο κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή στον οικονομικό εισαγγελέα να σταλεί ο φάκελος της αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ! Σε δίκη ο γερμανός καθηγητής Ρίχτερ για τα όσα υποστήριξε για τη Μάχη της Κρήτης

Σε δίκη με μοναδικό κατηγορούμενο, αρχικά τουλάχιστον, το Γερμανό καθηγητή Ιστορίας Χάιτνς Ρίχτερ παραπέμπει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου την πολύκροτη υπόθεση που εξελίχθηκε σε «ιωβηλαίο της ντροπής» για το Πανεπιστήμιο Κρήτης, με τον τρόπο και τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την αναγόρευση του κ. Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου.

ΣΚΙΤΣΟ-Αρκάς για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Τρελό γέλιο με τα γίδια τους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ:

Ρεκόρ γρήγορης αποχώρησης από τη Θεανώ Φωτίου λόγω... Ραχήλ!

Λίγα μόνο λεπτά άντεξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την αντιπαράθεση με την -μέχρι πρόσφατα "σύντροφό" της - Ραχήλ Μακρή και έφυγε από το πάνελ εκπομπής αφού δεν δέχθηκε το "είσαι εκπρόσωπος των αποικιοκρατών" που της απευθυνε η Ραχήλ... δηλ. της είπε ότι ακριβώς έλεγε και αυτή προ 2 μηνών στον Ψαριανό στο MEGA ,"είσαι εκπρόσωπος των δανειστών"

Σαν δρομέας αγώνων ταχύτητας έφυγε η Θεανώ Φωτίου από το πλατό εκπομπής του ΣΚΑΙ όταν ξεκίνησε η προεκλογική συζήτηση με τη Ραχήλ Μακρή.

ΒΙΝΤΕΟ-Μυτιλήνη: Άγριες συμπλοκές μεταξύ λάθρο στο λιμάνι!

Απίστευτο βίντεο με πρωτοφανή επεισόδια - Άγριο ξύλο μεταξύ μεταναστών σε κατάσταση αμόκ

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά μετανάστες. Το πρωί της Κυριακής σημειώθηκαν νέες αιματηρές συμπλοκές  μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

Ο Μητρόπουλος καταγγέλλει σχέδιο σπίλωσής του: Κυβερνητικό στέλεχος ζήτησε να αρθεί η ασυλία μου

Ο εργατολόγος καλεί τον Αλ.Τσίπρα να ρωτήσει τον υπουργό Επικρατείας Παν.Νικολούδη ποιος κάλεσε τον οικονομικό εισαγγελέα ζητώντας να στείλει την υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία εμπλέκεται, στον Άρειο Πάγο - « Ο κ. Νικολούδης γνωρίζει» είπε ο κ. Μητρόπουλος και ζήτησε συγγνώμη από τον τέως πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του περί αριστερού θατσερισμού

«Θα σας γδάρουν σαν λαγούς και θα ανεμίζουν τα τομάρια σας στους Podemos…»

Για μια μυστική συνάντηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών με τον Πολ Τόμσεν που καθόρισε τις εξελίξεις στην Ελλάδα κάνει λόγο το «Βήμα».

Στα 130 εκατ. ευρώ ο λογαριασμός των τριών εκλογικών ΣΥΡΙΖΑ: Ποιες οι νέες προθεσμίες

Στα 130 εκατομμύρια ευρώ ή 43 δισ. παλαιές δραχμές για τους… νοσταλγούς, θα φθάσει η συνολική κρατική δαπάνη για τη διενέργεια των εκλογικών αναμετρήσεων του τελευταίου οκταμήνου, μετά και τις επερχόμενες εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

Στην επιτροπή «Πόθεν έσχες» της Βουλής το θέμα Χαϊκάλη που λέει ότι είναι προσωπικό δεδομένο πόσα χρήματα διακίνησε η off shore

Στην επιτροπή «Πόθεν έσχες» της Βουλής το θέμα Χαϊκάλη

Έρευνα για την υπόθεση Χαϊκάλη αναμένεται να ξεκινήσει η Επιτροπή «Πόθεν έσχες» της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να διαπιστώσει εάν συντρέχουν οι λόγοι παραπομπής του στην δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ.

Ολική ανατροπή μέχρι και στο γκάλοπ του Ζούγκλα! ΚΑΡΤΕΣ!

Aνατροπές δείχνει η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr, η πρώτη από τις κυλιόμενες ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.

Η Νέα Δημοκρατία εκμεταλλεύεται τη ραγδαία φθορά Τσίπρα

Στην παρούσα έρευνα, που διήρκησε από τις 23 έως τις 28 Αυγούστου, συμμετείχαν 1.346 πολίτες.

Προσεχώς... φακέλωμα ΣΥΡΙΖΑ – Ό,τι δεν δηλώνεται στο περιουσιολόγιο θα κατάσχεται - Τσουχτερά πρόστιμα!

- Άμεση πρόσβαση στην περιουσία όλων των Ελλήνων θα έχουν με ένα κλικ οι εφοριακοί
- Τι θα περιλαμβάνει ο “ηλεκτρονικός φάκελος” κάθε φορολογούμενου
- Με την υλοποίηση του περιουσιολογίου θα πρέπει να δηλώνονται και τα ποσά στο... στρώμα
- Για τα μετρητά στο σπίτι θα ισχύσει ένα όριο κάτω από το οποίο δεν θα είναι υποχρεωτική η δήλωσή τους
- Οσοι αποκρύψουν περιουσιακά στοιχεία και εντοπισθούν θα κληθούν να πληρώσουν υψηλά πρόστιμα, τα οποία θα προσεγγίζουν την αξία του περιουσιακού στοιχείου που απεκρύβη
- Πού θα είναι υποχρεωτική η χρήση πλαστικού χρήματος

Λέρος: Εντόπισαν σκάφη δουλεμπόρων σε αυτοσχέδιο συνεργείο

Έλεγχος σε μηχανουργείο του νησιού οδήγησε στο παράνομο συνεργείο, όπου βρέθηκαν δεκάδες εξαρτήματα

Σκάφη και κινητήρες για ταχύπλοα χωρίς ενδείξεις και νόμιμα παραστατικά, για τα οποία υπάρχουν σαφείς υπόνοιες ότι έχουν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά και παράνομη είσοδο αλλοδαπών από την Τουρκία, ανακάλυψαν οι λιμενικοί σε ένα αυτοσχέδιο συνεργείο στη Λέρο!

«Βόμβες» Τσακαλώτου για Τσίπρα: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης δεν έβγαινε χωρίς φόρους

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ «τορπίλισε» το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Τους έλεγα ότι δεν βγαίνει χωρίς φόρους και μου έλεγαν ότι θα χάσουμε ψήφους

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΓΕΛΙΟ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ Καμμένος: Η συμφωνία δεν είναι Μνημόνιο, αλλά έξοδος από τα Μνημόνια

"Από την 21η Σεπτεμβρίου αρχίζει μια νέα περίοδος, που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων. Ξεκινάμε με μια κυβέρνηση που δεν θα εξαρτάται από την ψήφο διαπλεκόμενων κομμάτων", τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Χωνί" ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

ΒΙΝΤΕΟ-Σόου Ψηνάκη με βωμολοχίες και η βλαμμένη "υπουργός" γέλαγε: Στις αγ... του ΚΑΣ να στείλουμε τον Σπαλιάρα!

Ο δήμαρχος Μαραθώνα είναι εξοργισμένος που το συμβούλιο των αρχαιολόγων δεν επέτρεψε η συναυλία με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να γίνει στον Τύμβο - Πλήθος κόσμου και επωνύμων στην πρώτη συναυλία της υπουργού Τουρισμού μετά την ανάληψη των καθηκόντων της

BINTEO-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ! «Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει»-Η απίστευτη διαμαρτυρία Μητρόπουλου στον «αέρα»

Στην… «αυτοκτονία» απείλησε να φτάσει ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τους δημοσιογράφους.

Η αρχαία ελληνίδα θεά με τα χρυσά κορδόνια ξεσήκωσε την Ψαρρού!

Η θεά με τα χρυσά κορδόνια...

Άλλες γυναίκες μαγνητίζουν τα βλέμματα χάρη στα κάλλη και την ομορφιά τους και άλλες τραβούν την προσοχή λόγω λουκ και ντυσίματος. Η μελαχρινή καλλονή που θα δείτε στα πλάνα του Mykonos Live Tv ανήκει και στις δύο κατηγορίες.