02 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΝΔτισσα ΘΕΑ Μελέτη την «πέφτει» στις «αναγνωρίσιμες κυρίες με τις φτιασιδωμένες φωτογραφίες»

«Με αυτό το βίντεο θέλω να διαμαρτυρηθώ για τον πονοκέφαλο που μου έχει προκαλέσει η τελειότητα που παρουσιάζουν οι επιτηδευμένα φτιασιδωμένες φωτογραφίες αναγνωρίσιμων κυριών για μια φώτο στα social media»

H Ελεονώρα Μελέτη είναι, εκτός των άλλων, γνωστή και για τις ανατρεπτικές απόψεις αφού βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στη ζωή.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ο Λεβέντης τα είχε προβλέψει όλα».... ΜΠΕΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ

Άλλη μια πρόβλεψη του γίγαντα Λεβέντη που επαληθεύτηκε... όπως λένε τα γίδια:

"Ο Τσίπρας δεν...

ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ! Δημοσκόπηση GPO: Πλήρης ανατροπή -Μπροστά η ΝΔ - ΚΑΡΤΕΣ

Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό με εκλογικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας δείχνει η πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για το MEGA, για τη νέα προεκλογική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση της GPO για το Mega που ξεκίνησε τη Δευτέρα και ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, σε δείγμα 1.000 ατόμων, ως προς την πρόθεση ψήφου έχει ως εξής:

ΨΟΦΑ ΡΕ! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Γιωτόπουλος της 17Ν

Νωρίς το απόγευμα ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου έφτασε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα.

Το σχόλιο οπαδού του ΠΑΟΚ στον Μπερμπάτοφ για τον Ολυμπιακό που σάρεσε τα Like!

Στις 28 Αυγούστου ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του, στην οποία έδειχνε το wristband του ιδρύματός του (Berbatov Foundation) μέσω του οποίου βοηθά νέα παιδιά που δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους να αναπτύξουν τα ταλέντα τους.

ΤΙ "ΣΤΟΧΟΥΣ" ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ; ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΦΤΕ! Το ΤΑΙΠΕΔ δεν πιάνει τους στόχους για το 2015

Η Ελλάδα δεν θα επιτύχει τον φετινό στόχο για τα έσοδα από αποκρατικοποιήσεις, λόγω της καθυστέρησης στη συμφωνία (ύψους 1,2 δισ. ευρώ) παραχώρησης της λειτουργίας 14 περιφερειακών αεροδρομίων, δήλωσε ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ρόιτερς.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ! Συνέντευξη του Τσίπρα στο Kontra και τον Κουρή

Αδίκησε τον Νικολόπουλο ο Αλέξης! Θα μπορούσε να δώσει και σε αυτόν συνέντευξη...

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την επιστροφή του από την Κρήτη και την περιοδεία που έκανε, το βράδυ της Πέμπτης θα δώσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Mεϊμαράκης από το Ηράκλειο: Δεν χαρίζουμε σε κανέναν το χαρτί της Ευρώπης-Θα είμαι υποψήφιος εδώ για να βγει Ηρακλειώτης Πρωθυπουργός

Βάλαμε τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και κρατήσαμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων - Δεν θα δεχτούμε τη φορολογία των αγροτών όπως την έχει υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ - Η Κρήτη και οι Κρητικοί δείχνουν το δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργικότητας

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ο Τσίπρας μετά τις ρακές με το χαμόγελο του σουρωμένου: Θα πάμε για αλκοτέστ στο τέλος

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στον Αλέξη Τσίπρα οι κάτοικοι στα Ανώγεια, καθώς δεχόταν συνεχώς τα κεράσματα τους, ενώ η κάμερα κατέγραψε επτά δίσκους με ρακές και πολλά τσουγκρίσματα.

ΛΑΟΣ: Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές

Την απόφασή του να μην κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καραζαφέρη.

ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! Το υπ. Πολιτισμού δίνει 17.600 για polo μπλουζάκια -«Ασκοπη δαπάνη, το καλοκαίρι τελείωσε», λένε οι αρχαιοφύλακες [εικόνες]

Μπορεί η χώρα να πλήττεται χρόνια από την οικονομική κρίση, ωστόσο, τα παχυλά κονδύλια για την ενδυμασία δημοσιών υπαλλήλων συνεχίζουν να υπάρχουν. Στις 31 Αυγούστου εγκρίθηκε κονδύλι ύψους 17.667 ευρώ για την αγορά μπλουζών τύπου πόλο του προσωπικού φύλαξης Αρχαιολογικών χώρων και Μουσείων Αττικής.

ΗΠΑ: Ο Έλληνας ήρωας του TGV στο «Dancing With the Stars»

Ο Άλεκ Σκαρλάτος που αφόπλισε τον φανατικό ισλαμιστή στο τρένο Thalys πρόκειται να συμμετάσχει στο δημοφιλές σόου χορού
Δεν «χορογράφησε» μόνο τις κινήσεις του ώστε να αφοπλίσει τον 26χρονο φανατικό ισλαμιστή Μαροκινό που άνοιξε πυρ στο τρένο Thalys, αλλά ο Άλεκ Σκαρλάτος αναμένεται να χορέψει μπροστά στις κάμερες… με την ελπίδα ότι θα αφοπλίσει το κοινό με το ταλέντο του.

“Φάρσα” το τρένο των Ναζί με αμύθητους θησαυρούς

"Φάρσα" χαρακτήρισε σήμερα ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Πολωνίας, Μάρεκ Μπέλκα, την υποτιθέμενη ανακάλυψη ενός θωρακισμένου τρένου που το έκρυψαν οι Ναζί σε μια σήραγγα, προς το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και είναι γεμάτο με θησαυρούς αμύθητης αξίας.

Στο πλευρό των μεταναστών οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας - ΒΙΝΤΕΟ

Οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, που αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τελευταίο Μουντιάλ, με επικεφαλής τον αρχηγό τους, Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, κατήγγειλαν σήμερα τις ξενοφοβικές επιθέσεις εναντίον των ξένων προσφύγων που φτάνουν στη χώρα και έκαναν έκκληση να χορηγηθεί βοήθεια στους ανθρώπους αυτούς.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! Ο Παπασταύρου για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ: Δεν βρήκαν παράβαση

Ο συγκεκριμένος έπρεπε να απομακρυνθεί μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αθώος και να μην μένει γατζωμένος στην καρέκλα κάνοντας στόχο τον Σαμαρά... όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους

Σε δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ δεν βρήκαν καμία παράβαση σε βάρος του, προχώρησε ο ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου.

Ο Τατσόπουλος για τον Λαφαζάνη: Πάμε για τρέλες, στις Σεϋχέλλες…

Με μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ‘80s σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος τη δήλωση του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ότι «είμαστε σαν το ΕΑΜ και την Κυβέρνηση του Βουνού».

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Παραιτείται ο Χασάπης... η Κιάου δεν τον αφήνει να στείλει ΣΥΡΙΖΑίους στο εξωτερικό!

Ο Δημήτρης Χασάπης συγκρούεται με την υπηρεσιακή υπουργό Φρόσω Κιάου για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

Κόντρα για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών στο εξωτερικό έχει ξεσπάσει μεταξύ της υπηρεσιακής υπουργού Παιδείας Φρόσω Κιάου και του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δ. Χασάπη.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΣΥΡΙΖΑ: Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν κάνει το ΕΣΠΑ «τσιφλίκι» τους

Με «non paper» η Κουμουνδούρου απαντά στα περί ολιγωρίας για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, που τις αποδίδει η ΝΔ

Ένα από τα πολλά μέτωπα της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εν όψει των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου φαίνεται πως είναι και το ΕΣΠΑ, σύμφωνα με...

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΟΛΑ! Πάνω από 46.000 παιδιά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός παιδικών σταθμών

Εκτιμάται ότι χιλιάδες παιδιά, ο αριθμός των οποίων ενδέχεται να φτάσει τις 46.000, θα μείνουν εκτός του προγράμματος δωρεάν φιλοξενίας σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΕΤΑΑ, που επικαλείται ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Γελάει το σύμπαν με την αφίσα του Λεβέντη: «Σε τόσες εκλογές πιάστηκες μ@λ@κ@ς...»... "πιάσου άλλη μια φορά και ψήφισέ με" ήθελε να συμπληρώσει ο "Πρόεδρος"

​Πάταγο έχει κάνει στα social media μία προεκλογική αφίσα της Ενωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη εξαιτίας του συνθήματός της.

Νέα «κωλοτούμπα» ΣΥΡΙΖΑ μετά την παράταση στην εφαρμογή του: Είπαμε «ναι» σε ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία, όχι στα φροντιστήρια...

Τώρα λένε ότι η επιβολή αυξημένου ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση «παγώνει» για ένα μήνα και θα ξαναμπεί στη διαπραγμάτευση...

Παράταση έως τις 16 Οκτωβρίου θα δοθεί για την υπαγωγή των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στο καθεστώς ΦΠΑ 23%. Σχετικές κατευθύνσεις έχουν δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου, προκειμένου το υπουργείο Οικονομικών να προνοήσει σχετικά.

Ο Βαρουφάκης τώρα «θάβει» και τον Λαφαζάνη: Εχει μια τάση για απομονωτισμό, έχει στόχο τη δραχμή

Η Λαϊκή Ενότητα έχει μια τάση για απομονωτισμό, μια τάση να καταστήσουν τη δραχμή στόχο αντί για ένα μέσο, τόνισε ο Γιάννης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στη γαλλική, μαρξιστική  ιστοσελίδα revue-ballast.

Η ΝΔ τώρα και στο Instagram -Καλεί όλους να ανεβάσουν φωτογραφίες [εικόνες]

Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ρίχνεται στη μάχη των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας την τεχνολογία σύμμαχο της στον προεκλογικό αγώνα.

ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Την κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά ο δήμαρχος Λέσβου

«Η παραμονή 10.000 μεταναστών στο χώρο του λιμανιού χωρίς την ελάχιστη υποδομή υγιεινής αποτελεί εν δυνάμει πηγή ανεξέλεγκτων καταστάσεων οι οποίες είναι προ των πυλών» προειδοποιεί ο ψεκασμένος κ. Γαληνός

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ μας «έκλεψε» το σύνθημα «μπροστά»

Στην Κουμουνδούρου λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει πρώτος το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ «η Ελλάδα μπροστά», όμως με κάποιο τρόπο διέρρευσε στο κόμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη... - Αποσύρουν τώρα το σύνθημα στην Κουμουνδούρου

ΦΩΤΟ-Τα γίδια έμαθαν τίποτα;

ΟΚ, ο Αλέξης και η παρέα του έμαθαν... το θέμα είναι: ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;

Σκληρό π@ρνό σε παραλία της Ρόδου - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι σε παραλία της Ρόδου όταν είδαν ένα ζευγάρι τουριστών να κάνουν σ@ξ δημόσια, με τους περαστικούς να τους κοιτούν αποσβολωμένοι.

Εαν τελικά η Ζωή αποφάσιζε να κάνει κόμμα, αυτά θα ήταν τα καλύτερα ονόματα...

Οι χρήστες των social media «βαφτίζουν» το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου Εκατοντάδες χρήστες του Facebook και του Twitter προσφέρθηκαν να γίνουν «νονοί» του νέου κόμματος, (εαν έκανε) κάνοντας τη δική τους πρόταση για το όνομά του.

Τα 10 πιο ασυνήθιστα μοντέλα του κόσμου [εικόνες]

Τα πρότυπα της ομορφιάς συμπυκνώνονται στην εικόνα ενός μοντέλου, τουλάχιστον όσον αφορά τη βιομηχανία της μόδας.

Ραχήλ μαινόμενη (ΦΩΤΟ)

Με εννιά λέξεις- «Όταν οι συγκυβερνώντες τα λένε στα αεροδρόμια που ξεπούλησαν»- η πρώην βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της ΛΑΕ Ραχήλ Μακρή σχολιάζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter...

Νέο ξεβράκωμα ΣΥΡΙΖΑ από Κομισιόν: Περιμένουμε ελληνικό αίτημα για οικονομική βοήθεια στο μεταναστευτικό

Τι αναφέρεται σε επιστολή Αβραμόπουλου προς τις ελληνικές αρχές - Τις καλεί να κινητοποιηθούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος

Τέσσερα σημεία τόνισε, σε επιστολή του προς τις ελληνικές αρχές τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! Δημοσκόπηση ALCO: Στο 0,4% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

- Όλα ανοικτά για το νικητή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου στην δημοσκόπηση τηςAlco για το Newsit.gr
- Από 1,5% την περασμένη Παρασκευή πήγε στο 0,4 σήμερα
- Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την πρωτιά αλλά η ΝΔ μειώνει την διαφορά στο ελάχιστο
- Σταθεροί ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, μέσα ο Βασίλης Λεβέντης, εξαφανίζονται οι ΑΝΕΛ
- Οι αναποφάσιστοι του ΣΥΡΙΖΑ θα καθορίσουν το αποτέλεσμα

ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑυγίτες επιτέθηκαν με γιαούρτια κατά του Κικίλια - Συνελήφθησαν οι δύο στόκοι που τους φταίει η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

Δύο άνδρες, μέλη εθνικιστική κίνησης, επιτέθηκαν με γιαούρτια, στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια, έξω από την Αντιπεριφέρεια Καβάλας, λίγο πριν συναντηθεί με τον Θ. Μαρκόπουλο.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ο Βαρουφάκης φταίει για την αποτυχημένη διαπραγμάτευση»... ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ

Όλοι ρίχνουν το φταίξιμο της διαπραγματευτικής τακτικής στον Βαρουφάκη. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε δήλωση Τσίπρα, πολύ πριν τις εκλογές, που αποδεικνύει ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-Σερφ πάνω στο τρένο!

Ένας νεαρός Ρώσος πηδάει τα κάγκελα και τρέχει πάνω στην οροφή ενός τρένου:

Πάπισα Ζωή: Αλέξη, είσαι προδότης…

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έδωσε τη σχεδόν τετράωρη(!) συνέντευξη για να ανακοινώσει ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Α” Αθηνών με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αυτό το ήξερε το πανελλήνιο.

Amber alert: Εξαφάνισαν τη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» από τα social media-Τελευταία ανάρτηση το Δεκέμβριο επί ΝΔ (ΦΩΤΟ)

Την εξαφάνισαν αυτοί που έλεγαν ότι θα την καταργούσε ο Μητσοτάκης επί "Χούντας Σαμαρά"...

Πέρασαν μερικοί μήνες από τότε που η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/ Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα, απέστειλε επιστολή στους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ζητώντας να αποσυρθεί η τροπολογία που επέτρεπε εξαιρέσεις από την υποχρέωση ανάρτησης αποφάσεων της Δημόσιας Διοίκησης στο διαδίκτυο. Τότε υιοθέτηση «εξαιρέσεων» ερμηνεύτηκε ως πράξη υπονόμευσης της λειτουργίας του προγράμματος της Διαύγειας.

Ο δράκος

Η προεκλογική εκστρατεία του Αλέξη Τσίπρα χωρά σε μια φράση. «Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο». Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε τον αγώνα του από την Κρήτη, από τα Ανώγεια, έναν τόπο με ιδιαίτερη δυναμική, έναν τόπο «όπου μετά από τρία Ολοκαυτώματα με τη βοήθεια, τη δύναμη, τον μόχθο και την ελπίδα των ανθρώπων του ξαναζωντάνεψαν τη γη τους». Δεν ξέρουμε εάν κάπου έχει αρχίσει να το χάνει, εάν υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου, εάν είναι επαγγελματίας ψεύτης. Συνεχίζει πάντως με την ίδια ρητορική, σαν να μην μεσολάβησε διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σύγχυση για τον ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Σπίρτζης κοροϊδεύει για μείωση στα διόδια»

Για εξαγγελίες χωρίς προγραμματισμό και μόνο για επικοινωνιακή κατανάλωση κατηγόρησε ο Λευτέρης Αυγενάκης την κυβέρνηση και ειδικά τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος είχε εξαγγείλει μειώσεις στις τιμές των διοδίων.

Προκαλεί ο δήμαρχος Χειμάρρας: Ναι, έχω ελληνική ταυτότητα και δεν υπάρχει πρόβλημα

Είναι ο άνθρωπος που έδωσε εντολή να κατεδαφιστεί η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες

Αίσθηση προκάλεσε στην Αλβανία η αποκάλυψη του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» πως ο δήμαρχος Χειμάρρας Γιώργος Γκόρο(ς) -που έδωσε εντολή να κατεδαφιστεί η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες- διαθέτει ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο.

Σταύρος Παπασταύρου: 4ωρη απολογία για τα 5,5 εκατ. της λίστας Λαγκάρντ

Επί τέσσερις ώρες κατέθετε ο Σταύρος Παπασταύρου, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, στον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα Ι. Δραγάτση για τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που βρέθηκαν στη λίστα Λαγκάρντ.

Τέσσερις δράσεις ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ για την ανακούφιση προσφύγων και νησιωτών ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Τέσσερα άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού λαμβάνει η κυβέρνηση.

Κατά τη σύσκεψη εργασίας που συγκλήθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου από την Πρωθυπουργό κυρία Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, με τη συμμετοχή των...

ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕΣ ΜΑΝΔΥΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ! «Οι υπουργοί ήταν καλά παιδιά και έντιμα αλλά άπειρα – Ήταν στοχαστές και… ακτιβιστές»

Ότι ετοίμασε τρεις φορές επιστολή παραίτησης, αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης και συμπλήρωσε πως την τελευταία στιγμή τον σταμάτησε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αμφιπολη: Τελευταία στιγμή αποφάσισαν να σώσουν τον τάφο

«Πέρασαν» χθες από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο οι μελέτες για την εξασφάλιση των πρανών, την αποστράγγιση των υδάτων, τη συντήρηση επιχρισμάτων, αλλά και των τριών δαπέδων του ταφικού μνημείου στον λόφο Καστά στην Αμφίπολη.

Ηλικιωμένη καταπλακώθηκε από ασανσέρ - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικό θάνατο βρήκε ηλικιωμένη από την Λάρισα όταν καταπλακώθηκε από αυτοσχέδιο ασανσέρ που λειτουργούσε σε παλιά πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης.

Εμφύλιος στην ΕΣΗΕΑ επειδή παραχωρήθηκε η αίθουσα στη Ζωή

«Εμφύλιος» ξέσπασε στην ΕΣΗΕΑ με αφορμή το καθεστώς υπό το οποίο παραχωρήθηκε η αίθουσα της Ένωσης Συντακτών στην Ζωή Κωνταντοπούλου για να παραχωρήσει προεκλογική συνέντευξη.

ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑίος ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ! Απολύθηκε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στη Μόσχα - Τι καταγγέλλει ο ίδιος

Προφανώς είναι της κλίκας Λαφαζάνη και γιαυτό πήρε πούλο ο προπαγανδιστής της "διάσωσης της Ελλάδας από τη Ρωσία" ο οποίος κάθε τρεις και λίγο παραμύθιαζε τα γίδια με δήθεν άρση του εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα...

Διαβάστε τι έγραψε για «κάποιους στα ψηλά» ο Θανάσης ΑυγερινόςΑπολύθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ανταποκριτής στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός, όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΣΤΑΛΙΝΑΣ! Κουτσούμπας: Οι... λαφαζανιές σημαίνουν ψευτιές

Βολές κατά του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτη Λαφαζάνη εξαπέλυσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 την Τετάρτη. Επανέλαβε τη φράση «λαφαζανιές» για τα λεγόμενα του επικεφαλής του νέου κόμματος, διευκρινίζοντας ότι αν και είναι ένα λογοπαίγνιο, επί της ουσίας αφορά τις ψευτιές που λέγονται από τον κ. Λαφαζάνη.

Βενιζέλος: Μοιραίος άνθρωπος για τον τόπο ο Κουβέλης

«Αλαζονικό και επικίνδυνο» το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για αυτοδυναμία - Με τους όρους που είχαν προδιαγραφεί το 2012 η μείωση του χρέους

Ως τον μοιραίο άνθρωπο για τη χώρα χαρακτηρίζει τον Φώτη Κουβέλη ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Λένε ψέματα, δεν μπορούν να αλλάξουν το μνημόνιο

Για μείωση των συντάξεων έκανε λόγο ο Γιάννης Βρούτσης στον ΣΚΑΙ και τον Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο, κατηγορώντας τον κ. Κατρούγκαλο ότι ψεύδεται.

Νέα τροπή στην εξαφάνιση του μικρού Διονύση: Τον πήρε από το νοσοκομείο η θεία του;

Αυτό ισχυρίζεται συγγενής του 11χρονου αγοριού - Η γυναίκα φέρεται διατεθειμένη να επιστρέψει το παιδί στους παππούδες του με τους οποίους μεγάλωσε - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της ιστορίας του παιδιού με το θλιμμένο βλέμμα