03 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΛΑΙΩ! Ο Καμμένος δίνει αποκλειστική συνέντευξη στον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού των ΑΝΕΛ

Πρόκειται για τον Τοσουνίδη, τον οποίο η συγκυβέρνηση έχρισε δημοσιογράφο!!! Μιλάμε για ξεφτίλα χωρίς καμία αντίδραση!

Λες και δε μας έφταναν τα κρατικά ΜΜΕ οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφτιαξαν καινούργιο ραδιοσταθμό στη Θεσσαλονίκη. 

Είναι αυτός του....

Πήγε να κλέψει πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών – Εκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του [εικόνες & βίντεο]

Με τον λάθος άνθρωπος πήγε και τα έβαλε ένας ληστής στα δυτικά της Βραζιλίας, καθώς αποφάσισε να επιτεθεί σε πρωταθλήτρια πολεμικών τεχνών.

Απίστευτη διαδρομή: Tρέχουν σαν σίφουνες σε εθνικό δρόμο με skateboard (BINTEO)

Προσδεθείτε γιατί σε λίγο ξεκινά η απογείωση. Όχι, δεν πρόκειται για κάποια πτήση αεροπλάνου, αλλά για τρεις φίλους που αποφάσισαν να κάνουν κάτι ριψοκίνδυνο.

Μεϊμαράκης για Τσίπρα: Δεν διαπραγματεύτηκε, ροκάνισε το χρόνο

«Μας πήγε πίσω» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - Τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να πάει μπροστά και να ξαναλειτουργήσει η οικονομία

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης αναφέρθηκε επικριτικά στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους-Ο ΣΥΡΙΖΑ «διαστρεβλώνει» και «ρίχνει λάσπη»

Διαψεύδει δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» για τον πρόεδρο του κόμματος

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» το οποίο υποστήριζε πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επαναφέρει θέμα απολύσεων στο Δημόσιο, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία η οποία σε νέα ανακοίνωσή της κατηγορεί την Κουμουνδούρου πως «διαστρεβλώνει» και «ρίχνει λάσπη».

Ο διάλογος του Τσίπρα με το παλαιοΠΑΣΟΚο παπα-Ανδρέα των Ανωγείων - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ιερέας έκλεψε την παράσταση στη διάρκεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στα Ανώγεια της Κρήτης. Ο πατέρας Ανδρέας προσκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό μέσα στο ναό και συνομίλησε μαζί του.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης μέσα στη στοά στα μεταλλεία Χαλκιδικής – Το δώρο που του έκαναν οι εργαζόμενοι [εικόνες]

Τη Χαλκιδική επισκέπτεται από το πρωί ο π. υπουργός Υγείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Στέλιο Βαλιάνο και στελέχη του κόμματος.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! Αιγύπτιος κροίσος θέλει να αγοράσει ελληνικό νησί για να εγκαταστήσει πρόσφυγες

Λύση στο προσφυγικό πρόβλημα φαίνεται πως βρήκε ο Αιγύπτιος κροίσος Ναγκίμπ Σαουίρις, ο οποίος πρότεινε να αγοράσει ένα νησί για να εγκαταστήσει εκεί τους πρόσφυγες που έρχονται προς την Ευρώπη.

Αιχμές Κω/λου στον Τσίπρα στα... αγγλικά - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ άφησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας την Τετάρτη, στη Σύνοδο των Προέδρων των Κοινοβουλίων στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, στην Νέα Υόρκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ! Ραχήλ Μακρή: Οι άνθρωποι δίπλα στον Τσίπρα, δεν μπορούν να χειριστούν ούτε κοτέτσι

Είπε πως ο τέως πρωθυπουργός πρόδωσε τον λαό, γι΄αυτό και θα τον καταγράψει η ιστορία

Νέα επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή, υποστηρίζοντας πως ο τέως πρωθυπουργός διάλυσε τις ελπίδες του λαού και παρέδωσε τη χώρα και το μέλλον των παιδιών.

Ο πραγματικός λόγος που καταστρέφουν οι τζιχαντιστές την Παλμύρα

«Αρχαία από την Παλμύρα πωλούνται ήδη στο Λονδίνο» αποκαλύπτει στον Ρόμπερτ Φίσκ η Γαλλο-Λιβανέζα αρχαιολόγος Joanne Farchakh - Καταστρέφουν τα μνημεία για να μην υπάρχουν αποδείξεις των κλοπών - Οι καταστροφές γίνονται με μέθοδο για να ανέβει η αξία τους στην αγορά των αρχαιοκαπήλων της Ευρώπης

Κρήτη: Ανακαλύφθηκε πολυτελές ανάκτορο της Μινωικής εποχής [εικόνες]

Η επίμονη αρχαιολογική σκαπάνη φέρνει στο φως εντυπωσιακά ευρήματα από το συγκρότημα της Ζωμίνθου στον Ψηλορείτη, μεταξύ άλλων πολυτελή τριώροφα κτίρια της μινωικής εποχής και πλήθος λατρευτικών και άλλων αντικειμένων.

Εκπληξη: Φέτος ο Τσίπρας δεν θα καταργήσει τον ΕΝΦΙα με συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και τη ΔΕΘ, ωστόσο δεν θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που συνηθίζεται για τους πολιτικούς αρχηγούς.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Περέιρα χορεύει Ρέμο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στην Τούμπα - ΒΙΝΤΕΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σπαρταριστό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που συνεχίζει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, χορεύει στους ρυθμούς γνωστού τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου, στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων".

Η Πετρούλα απαντά στο ΕΣΡ: Μπράβο, είσαι το πιο γαμ@το κρατικό όργανο!

To Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε την κύρωση της σύστασης που επιβλήθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στο τηλεοπτικό σταθμό Star Channel, λόγω του ιδιαίτερου τρόπου με τον οποίο παρουσίαζε τα δελτία καιρού η Πετρούλα Κωστίδου.

ΜΕΤΑΝΟΗCON! Μιμή: «Η οργή του Ανδρέα έρχεται»

Καλά ρε μαλ@κες ΣΥΡΙΖΑίοι, ωραία το ΠΑΣΟΚ τον ξέχασε αλλά κι εσείς ρε! Φτου σας γαϊδούρια που ξεχάσατε τον πνευματικό σας πατέρα!

Εκφράζει την οργή της για τη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ στο Facebook

Την οργή της για την μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε νεοφιλελεύθερο κόμμα του  συστήματος εξέφρασε με μήνυμά της στο fcaebook η Δήμητρα Λιάνη.

ΨΗΦΙΣΤΟ ΡΕ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ! Γλέζος: Συνεργαστείτε όλοι οι αντιμνημονιακοί, αλλιώς θα ψηφίσω ΚΚΕ!

Αν και όλοι περίμεναν ότι θα ανακοίνωνε συνεργασία με τη Λαϊκή Ενότητα, μόνο αυτό δεν έκανε - Τις δύο πλευρές φαίνεται πως χωρίζει το... ευρώ

«Ναυαγεί», καθώς φαίνεται, η συνεργασία της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζο -και ο λόγος που συμβαίνει αυτό, πιθανότατα, είναι το... ευρώ.

Το φτερό στο νησί Ρεϊνιόν ανήκει «με βεβαιότητα» στο μαλαισιανό αεροσκάφος

Σύμφωνα με τη γαλλική εισαγγελία τα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στο γαλλικό νησί ανήκουν στο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση MH370

Βέβαιος ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν στο νησί Ρεϊνιόν ανήκουν στο μαλαισιανό αεροσκάφος που χάθηκε ενώ εκτελούσε την πτήση MH370 τον Μάρτιο του 2014, δήλωσε Γάλλος εισαγγελέας που είναι αρμόδιος για την έρευνα της υπόθεσης.

ΔΗΜΑΡ: Μετά τον μοιραίο Κουβέλη, η γυναίκα και η κόρη του πρωτοστατούν στην διάσπαση

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται πως είναι τελικά για τους Κουβέληδες η διάσπαση της ΔΗΜΑΡ και η απεγνωσμένη προσπάθεια αβάντας – συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα που καταρρέει.

ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ! Καταγγέλουν την έξωση μαθητών από την τάξη λόγω... οφειλών των γονέων!

Στην Ελλάδα της υποκρισίας οι καθηγητάδες βρίσκουν απίστευτο το σχολείο να μην επιτρέπει σε μαθητές που οι γονείς τους χρωστάνε να λάβουν μέρος στο μάθημα και μάλιστα το θεωρούν και εκμετάλλευση των παιδιών... οι γονείς όμως που χρωστάνε ή δεν έχουν, αλλά επιμένουν να στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά, όσο εμείς οι υπόλοιποι μαλ@κες τα στέλνουμε σε δημόσια, δεν τα εκθέτουν ούτε εκμεταλλεύονται την ηλικία τους για να καρπωθούν κάτι που άλλοι πληρώνουν....

Δημοσκόπηση Pulse με διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ 0,5%... πριν 2 μέρες ήταν στο 1%

Η διαφορά ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ όπως την καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, είναι πάρα πολύ μικρή.

Η τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας από την εταιρία Pulse για το «Ποντίκι», δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται της ΝΔ με την οριακή διαφορά 0,5%.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟ ΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ! «Τεθωρακισμένος» ο Κορωνάκης

Γιατί τον συνόδεθαν οι άλλοι 2; Για να τον εμψυχώσουν ή μπας και φοβηθεί και το βάλει στα πόδια όπως έκανε 10 χρόνια τώρα;

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα Αττικής παρουσιάστηκε ο νεοσύλλεκτος, πρώην γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Μαζί του ήταν ο...

Γελάει ο Κυριάκος με τον Αλέξη: Σσσς, μην το πείτε στον Τσίπρα...

Με ένα χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης έγραψε: «Μην το πείτε στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη στις δημοσκοπήσεις», ενώ ανέβασε και μία ανάλογη αστεία φωτογραφία. 

ΒΙΝΤΕΟ-Με μαύρη Bentley στην Τούμπα ο Μπερμπάτοφ: «Επική» υποδοχή από 10.000 οπαδούς!

«Είμαστε αδέρφια, ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα» είπε στους φίλους του ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος και τους... τρέλανε!Πρωτόγνωρες στιγμές έζησε η Τούμπα!

ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! Ο Πούτιν με φόρμα των 2.500 ευρώ [εικόνες]

Φόρμα γνωστού ιταλικού οίκου μόδας και αξίας 2.500 ευρώ έβαλε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για να κάνει γυμναστική και φυσικά για να φωτογραφηθεί.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΟΣ! Σπίρτζης: Εύχομαι να μην καρποφορήσει ο διαγωνισμός για τα αεροδρόμια...

Την ευχή να μην «καρποφορήσει» ο διαγωνισμός για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια με τους όρους που αυτός έχει, εξέφρασε o Xρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον Realfm 97.8 και στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΠΑΣΟΚ: Η Θάνου να μαζέψει τον Αλεξιάδη, λειτουργεί ως κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Αλεξιάδης λειτουργεί, δυστυχώς, όχι ως υπηρεσιακός υπουργός αλλά ως εντεταλμένος του ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να παραπλανήσει για μία ακόμη φορά τους πολίτες, υπογραμμίζει ο Π. Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Συμπλοκές και τραυματισμοί μεταξύ λάθρο στη Μυτιλήνη - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδια με συμπλοκές και συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών, είχαμε πριν από λίγο στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Αποτέλεσμα ήταν να επέμβουν άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας για να επιβάλουν την τάξη, σε...

Τι απαντά ο Νίκος Παππάς για τις ρουσφετολογικές προσλήψεις που θα μας κοστίζουν 384.000 ευρώ το χρόνο

Επιβεβαιώνεται η τακτοποίηση υπαλλήλων του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών  Μέσων και του Εθνικού Οπτικοακουστικού Αρχείου

Επιβεβαιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ  με ανακοίνωσή του την τακτοποίηση δημοσίων υπάλληλων με κόστος 384.000 ευρώ με απόφαση του Νίκου Παππά που υπεγράφη στις 27 Αυγούστου.

Ο Μεϊμαράκης πίνει ρακές στην Κρήτη - ΦΩΤΟ

Στο Ρέθυμνο βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη.

Πρώτη φορά Αριστερά και το ΙΚΑ ενημερώνει γιατί διαγραφέντες ΚΚΕδες δεν έκαναν κόμμα αλλά θα κατέβουν με ΣΥΡΙΖΑ

Όταν ανοίγει κάποιος την ιστοσελίδα του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού, συνήθως διαβάζει πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικές με το Ταμείο. Όμως στην κατηγορία “Τελευταία Νέα” ή μόλις αναζητήσει κανείς τα τελευταία δελτία Τύπου του ΙΚΑ, τον περιμένει μια έκπληξη.

Σ. Κασιμάτης: Η μελαγχολία της Αριστεράς και η μιζέρια

Προσφάτως, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρθηκε στην «αριστερή μελαγχολία» (που είναι ένα σύμπτωμα του ναρκισσιστικού συνδρόμου της Αριστεράς), γράφει στην «Καθημερινή» ο Στέφανος Κασιμάτης, ο οποίος διαφωνεί με τον όρο.

Λάρισα: Η πόλη του καφέ – Μία καφετέρια για κάθε 119 κατοίκους

Μπορεί να η φράση «Λάρισα, η πόλη του καφέ», να θεωρείται κλισέ, ωστόσο αυτό δεν απέχει και πάρα πολύ από την πραγματικότητα. Με 1.674 καφετέριες η πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου κρατά επάξια πρωτιά της πόλεως με τις περισσότερες επιχειρήσεις πώλησης καφέ.

Σας τα 'λεγαν Σαμαράς και Άδωνις αλλά δεν ακούγατε...

Εσείς όμως ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για να βαφτίσει τις ορδές των λάθρο Πακιστανών σε Σύρους πρόσφυγες... τώρα λουστείτε τους Μπαγκλαντεσιανούς "πρόσφυγες"

17/02/2012 Δήλωση Άδωνι Γεωργιάδη κατά την ένταξή του στη ΝΔ:

ΦΩΤΟ-Υπερδνειστερία: Η καλλονή ΥΠΕΞ παντρεύεται τον πρόεδρο της χώρας

Η 38χρονη καλλονή, πρώην μοντέλο, είχε απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ όταν το 2014 είχε καλέσει τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, να προσαρτήσει την Υπερδνειστερία

Μεϊμαράκης-Καραμανλής μαζί στη ΔΕΘ

Τα αυριανά εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης θα είναι πιθανότατα τα πιο... περίεργα των τελευταίων δεκαετιών.

Βίντεο: Μοναχός Σαολίν περπατά 125 μέτρα πάνω στο... νερό!

Δείτε έναν Κινέζο μοναχό Σαολίν να καταφέρνει να διασχίζει μία απόσταση 125 μέτρων τρέχοντας πάνω στο νερό χωρίς να χάσει την ισορροπία του

Η σέξι νταντά αποκαλύπτει: «Ο Ben Affleck με αποπλάνησε στο μπάνιο»

«Η Cristine έκανε τα πάντα για να καταλάβει η Jennifer, την κρυφή σχέση της με τον σύζυγό της»

Το διαζύγιο του Ben Affleck και της Jennifer Garner έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και οι μετέπειτα αποκαλύψεις έχουν γίνει πρωτοσέλιδο στα περισσότερα ταμπλόιντ του πλανήτη.

ΝΔ: Το «κόστος» της 7μηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ

Το «κόστος» της 7μηνης διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επιχειρεί να αναδείξει η Νέα Δημοκρατία με φόντο την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο Ψινάκης συνεχίζει την κόντρα με το ΚΑΣ: Εδώ δεν περνάει ο τσαμπουκάς -Η κάθε κουλή λέει και την π@π@ της

«Ο τσαμπουκάς στον Μαραθώνα δεν περνάει», διεμήνυσε ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Ψινάκης δίνοντας συνέχεια στην κόντρα του με το ΚΑΣ.

Εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο ο 11χρονος Διονύσης που είχε εξαφανιστεί την Κυριακή από το Παίδων

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του 11χρονου Διονύση, αφού εντοπίστηκε σε καταυλισμό του Ασπροπύργου.

ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΞΥΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ; Ο Τσίπρας πήρε κιλά -Συνεργάτες του εξηγούν το λόγο

Με παραπανίσια κιλά εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Αλέξης Τσίπρας. Το θέμα είναι... γιατί έχει παχύνει ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σαρώνει… τώρα (και) στα social media!

Με δημοφιλείς και ευρηματικές ατάκες που έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς -πολλάκις- ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος αποτελεί και το πρωταγωνιστικό (κεντρικό) πρόσωπο στη «γαλάζια καμπάνια», προχωράει η κεντροδεξιά παράταξη στη νέα (επόμενη) φάση της προεκλογικής εκστρατείας, δίνοντας πλέον πρωτίστως έμφαση στα social media και τις νέες ηλικίες, που μέχρι πρότινος μονοπωλούσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το Ποτάμι.

Ανατροπή και στους μπουκμέικερ για τις Ελληνικές εκλογές! Δείτε τις νέες αποδόσεις (κάρτες)

Η εικόνα ντέρμπι που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, καταγράφεται σταδιακά και στις Εταιρείες Στοιχημάτων που προσφέρουν για ποντάρισμα τις Ελληνικές Εκλογές.

Ο Καμμένος παραδέχεται ότι δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή: Ούτε εγώ θα είμαι σε κυβέρνηση με ΝΔ, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ

"Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι τώρα γυρίζει σελίδα, να αποφασίσει, αν θέλει μια κυβέρνηση από το χθες ή μια κυβέρνηση που θα τον πάει μπροστά" τόνισε για το διακύβευμα των εκλογών ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Πρακτορείο 104,9" του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΙΓΑ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ! Λεβέντης στην ΕΡΤ: Αν η ΕΡΤ είναι υπηρέτης της κυβέρνησης, θα ξανακλείσει

Καλεσμένος στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Βασίλης Λεβέντης και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημόσιας τηλεόρασης και των δημοσιογράφων.

Πανούσης: Λαϊκό παιδί ο Τσίπρας γοητεύτηκε από τον νάρκισσο και αλαζόνα Βαρουφάκη

...Αν και πολλοί του έλεγαν ότι κάνει λάθος που τον επέλεξε -" Άνθρωποι που θεωρούν τον εαυτό τους το κέντρο καταλήγουν να κάνουν παιχνίδι με άλλα κέντρα", το υπονοούμενό του για τον πρώην ΥΠΟΙΚ - "Θανάσιμο λάθος" να κατέβει με υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουβέλης

Υποψήφια με το Ποτάμι η Ρίκα Βαγιάννη!

Υποψήφια με το Ποτάμι θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος Ρίκα Βαγιάννη μετά τη συνάντηση της με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

ΔΗΛ. ΔΕ ΝΙΚΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ; Ευ. Τσακαλώτος: Ηττηθήκαμε και… δεν πρέπει να το κρύβουμε!

«Στο χώρο μας υπάρχει μια ήττα και δεν είναι καλό να το κρύβεις», παραδέχθηκε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψαν οι ''Μαγεμένες Καρυάτιδες'' 151 χρόνια μετά - Φωτό και βίντεο!

Τα οκτώ αγάλματα κοσμούσαν τη λεγόμενη στοά των Ειδώλων, μέχρι τον Νοέμβριο του 1864, οπότε ο Γάλλος Εμμανουέλ Μιλέ, με την άδεια του Σουλτάνου, αποκόλλησε και μετέφερε τα αγάλματα στη Γαλλία...

Ο φοροκλέφτης Αλέξης Μητρόπουλος… με την Λαϊκή Ενότητα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Ένας από τους μεγάλους νικητές των προηγούμενων εκλογών και απ” τα βασικά ατού του Ιανουαρίου για τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον εσωκομματικό πόλεμο και τις αποκαλύψεις για φορολογικές παραβάσεις του, αποφάσισε να συμπλεύσει με την Λαϊκή Ενότητα ενόψει των εκλογών της 20ης  Σεπτεμβρίου.