04 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Οταν ο γίγαντας Μεϊμαράκης ζήτησε από τον θεσμό να του τον… γλείψει αντί του Χατζηνικολάου

Στην καρδιά της άγριας κόντρας Χατζηνικολάου-Μειμαράκη όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος βγήκε στον Real Fm και πήρε το μέρος του δημοσιογράφου για την υπόθεση «Καρούζος Gate».

Αποτέλεσμα: O Mειμαράκης να γίνει ο πρώτος πρόεδρος βουλής στην ελληνική ιστορία που ζήτησε από έναν άλλο θεσμό να του τον γλείψει!

ΦΩΤΟ-Η Αντζελα Δημητρίου στα 61 της με μαγιό

Παρότι διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής της η Αντζελα Δημητρίου παραμένει... άγαλμα .

Η 61χρονη τραγουδίστρια, μάλιστα, το αποδεικνύει ποστάροντας στο Instagram φωτογραφίες της από την παραλία...

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ο ανίκανος Αλέξης του Καμμένου έσπασε το αριστερό του χέρι

Τι κι αν ο Συνήγορος του Πολίτη ζήτησε να μην εμφανίζονται παιδιά σε προεκλογικά σποτ! Ο Καμμένος επιμένει να κάνει τη νταντά του Αλέξη

Τον μικρό… Αλέξη τον γνωρίσαμε από το προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με το τρενάκι για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Πάνο Καμμένο.

Μυτιλήνη: Επιστρέφουν στο λιμάνι 10.000 ΛΑΘΡΟμετανάστες - Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση με το μεταναστευτικό στην Μυτιλήνη, καθώς λίγες μόλις ώρες μετά την εκκένωση του λιμανιού και μετά τα νέα επεισόδια που σημειώθηκαν το πρωί, με εντολή Εισαγγελέα επιστρέφουν οι πάνω από 10.000 μετανάστες στο κέντρο της πόλης και μάλιστα στο λιμάνι .

Καραμανλής σε Μεϊμαράκη: Κάν'το όπως ο Τσώρτσιλ

Να μην υποσχεθεί τίποτε στους ψηφοφόρους, παρά μόνο «αίμα, μόχθο, δάκρυα και ιδρώτα» προέτρεψε ο πρώην πρωθυπουργός τον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος βλέπει πλέον ορατό το ενδεχόμενο να κερδίσει τις εκλογές και να κληθεί να εφαρμόσει σκληρά μέτρα.

Απίστευτες εικόνες: Χιλιάδες μετανάστες πάνε με τα πόδια Βουδαπέστη-Αυστρία -Κάνουν 175 χιλιόμετρα

Το απόλυτο χάος επικρατεί στην Ουγγαρία μετά την κρίση με τους πρόσφυγες. Εκατοντάδες εγκατέλειψαν την ελπίδα να φύγουν απευθείας προς τη Γερμανία με τρένο και ξεκίνησαν τη διαδρομή με τα πόδια ως τα σύνορα της Αυστρίας, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση 175 χιλιομέτρων.

Υποψήφιος για πρόεδρος της Γερμανίας το 2017 ο Σόιμπλε

Ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ και ο χριστιανοδημοκράτης (CDU) υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θεωρούνται πιθανοί υποψήφιοι για τη διαδοχή του Ομοσπονδιακού Προέδρου της Γερμανίας Γιόαχιμ Γκάουκ, εάν ο τελευταίος αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί δεύτερη θητεία.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!! Το Βερολίνο διπλασιάζει την οικονομική βοήθεια προς την Αθήνα για το μεταναστευτικό

«Δεν έχουμε μόνο απαιτήσεις, αλλά στηρίζουμε την Αθήνα και έμπρακτα ώστε να είναι σε θέση να αντεπεξέλθει» δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ

«Μύκονος leaks»: Οι δικαστές ψάχνουν τον γκέι πολιτικό και την πρώην εστεμμένη

Τρεις νέες συνομιλίες από τον «κοριό» - Οι Άραβες κροίσοι που έφθαναν στο νησί για να περάσουν νύχτες ακολασίες με μοντέλα και ναρκωτικά - Τι είπεαν οι δύο συλληφθέντες στην συμπληρωματική τους κατάθεση

Όταν δόθηκε η εντολή να «λοκάρει» ο σούπερ κοριός της Ασφάλειας πάνω από τη Μύκονο, λίγοι πίστεψαν ότι ένα απίστευτο γαϊτανάκι αποκαλύψεων θα στοίχειωνε το φετινό καλοκαίρι πολλών επωνύμων στο νησί των ανέμων.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Δημοσκόπηση μιας Bridging Europe για την ΑΥΓΗ: Διαφορά μόνο 7%

[Για να γελάσετε: H συγκεκριμένη ανύπαρκτη εταιρία στις αρχές Αυγούστου έδινε τη διαφορά στο 15% ενώ έδινε μόνο 41% υπερ της παραμονής στο ευρώ και 36% υπέρ της δραχμής]

Προβάδισμα 7,1% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει το δεύτερο κύμα της δημοσκόπησης του Bridging Europe που διεξήχθη το διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 1023 ατόμων.

Οργή στην ακριτική Ελλάδα με το διάγγελμα Τσίπρα για τις επιτυχίες του στο μεταναστευτικό

«Θρασύ» μήνυμα Τσίπρα: Παρουσίασε ως... επιτυχία την ίδρυση υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (με επικεφαλής την Τασία)! - Επιτέθηκε στη ΝΔ, χρησιμοποιώντας ακόμα και τη συγκλονιστική εικόνα του νεκρού μικρού Αϊλάν στην Αλικαρνασσό

ΒΙΝΤΕΟ-Η έμμεση παραπομπή στα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, στο «στα 4 εσείς» του Καμμένου

Με φόντο την πλατεία Κλαυθμώνος τα δύο μικρά βίντεο του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - «Ψηφίζουμε αυτόν που στέκεται όρθιος» είναι το κεντρικό σύνθημα στα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

«Αιμορραγία» 37 δισ. ευρώ από το «πάρτι» φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Φοροδιαφυγή και φοροαπαλλαγές «κοστίζουν» στο κράτος 7 δισ. ευρώ το χρόνο

Σχεδόν 37 δισ. ευρώ, που ισοδυναμούν με πολλά μέτρα λιτότητας που θα είχε γλιτώσει η χώρα, κόστισαν στα κρατικά ταμεία το πάρτυ της φοροδιαφυγής αλλά και οι εκπτώσεις ΦΠΑ για Μύκονο, Σαντορίνη κλπ.

Με «χυδαίο» λεκτικό υπονοούμενο ο ΣΥΡΙΖΑ… κατά της Νέας Δημοκρατίας!

Επτά ερωτήματα θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας από τον αρχηγό της κεντροδεξιάς παράταξης να πάρει σαφή θέση στα όσα έκανε η προηγούμενη (συγ)κυβέρνηση τής Νέας Δημοκρατίας.

Τα ερωτήματα που θέτει είναι τα παρακάτω:

Προεκλογικές μετατάξεις από τον Κουρουμπλή καταγγέλλουν οι νοσηλευτές

Υπέγραψε δεκάδες μετατάξεις νοσηλευτών στο ΕΣΥ λίγο πριν από την αποχώρησή του από το Υπουργείο, ενώ επί επτά μήνες δεν ασχολήθηκε με καυτά θέματα όπως οι οφειλόμενες υπερωρίες και οι κατ' επανάληψη εξαγγελθείσες προσλήψεις νοσηλευτών που δεν έγιναν ποτέ

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο κακόφημος Βαρδάρης… «κέρδισε» τον Λεβέντη!

Συνήθως οι τοπικές ενώσεις των κομμάτων διαλέγουν «καλές» τοποθεσίες για να στεγάσουν τα γραφεία τους. Όμως, δεν φαίνεται αυτό τον κανόνα να ακολουθεί το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη « Ένωση Κεντρώων», του οποίου τα γραφεία στη Θεσσαλονίκη στεγάζονται στην όχι και τόσο… καλόφημη περιοχή του Βαρδάρη.

ΝΔ: Το κόστος της κυβέρνησης Τσίπρα για την απασχόληση και την οικονομία

Η πορεία της οικονομίας το 2015 και ιδίως το σοκ των περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων έχουν δημιουργήσει δυσμενέστατες συνθήκες σε όλο το φάσμα της αγοράς εργασίας στην οικονομία, τονίζει η ΝΔ.

ΚΛΑΙΩ!! Πατούλης καρφώνει την... ΟΝΝΕΔίτισσα Δούρου: Είναι αόρατη -Η συμπεριφορά της είναι αλαζονική, καθεστωτική και διχαστική

«Αόρατη», λόγω ανυπαρξίας ουσιαστικού έργου, χαρακτήρισε την περιφερειάρχη Αττικής το γραφείο του πρόεδρου της ΚΕΔΕ & δήμαρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, με αφορμή την απάντηση της Ρένας Δούρου σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Λιποθυμικά περιστατικά στις στοές της Ολυμπιάδας – Στο νοσοκομείο δυο μεταλλωρύχοι

Λιποθυμικά περιστατικά στις στοές της Ολυμπιάδας – Στο νοσοκομείο δυο μεταλλωρύχοι

Για δύο λιποθυμικά περιστατικά στις στοές της Ολυμπιάδας, μέσα στις οποίες παραμένουν έγκλειστοι για πολλές μέρες εργαζόμενοι, ενημέρωσαν συνάδελφοί τους μεταλλωρύχοι.

Δημοσκόπηση Metronanalysis: Μπροστά με αυξημένη διαφορά η ΝΔ-Πρώτος κι ο Μεϊμαράκης

Για πρώτη φορά περνά μπροστά στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ξεπερνά σε δημοφιλία τον Αλέξη Τσίπρα ενώ η Βουλή είναι οκτακομματική.

Τραγωδία στο Δαφνί-Φρικτός θάνατος για τρεις ασθενείς

Πέθαναν από ασφυξία δεμένοι στα κρεβάτια τους

Φρικτό θάνατο βρήκαν τρεις ασθενείς από πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 16.30 στην Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί.

ΒΙΝΤΕΟ-Αρχαία Κόρινθος: Μια καταπληκτική 3D ψηφιακή παρουσίαση

Mία ιδιαίτερα αξιόλογη ανακατασκευή με ψηφιακά μέσα της αρχαίας πόλης της Κορίνθου όπως ήταν στο δεύτερο αιώνα μ.Χ. την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας παρουσιάζεται σε ένα ολιγόλεπτο video που υπάρχει διαθέσιμο στο YouTube.

Ρώσικα μαχητικά στη Συρία κατά των τζιχαντιστών; Φωτογραφία ντοκουμέντο

Εικόνες που φέρεται να ελήφθησαν πάνω από το Idlib και δημοσιεύτηκαν στο Twitter (φαίνεται να) δείχνουν Sukhoi Su-27 (ή κάποιο παρόμοιο αεροσκάφος) Flanker, Mig-29 Fulcrum, Su-34 Fullback και drone Pchela-1T να ειναι σε λειτουργία στη Συρία.

«Τι σου φταίω όμως ρε Alexis;»

«Τι σου φταίω όμως ρε Alexis; Γιατί μου καταστρέφεις τα σχέδια που έχω χτίσει με ξενύχτι και ρίσκο; Γιατί είσαι τόσο ρατσιστής με την ιδιωτική ανάπτυξη;», γράφει σε ανάρτηση του στο Facebook ο Φάνης Κουτουβέλης, δημιουργός της εταιρείας πληροφορικής «intale».

ΗΧΗΤΙΚΟ! Νίκο χαλάρωσε και πιες τον ήσυχα γιατί γελάει ο κόσμος: Στημένες οι δημοσκοπήσεις

Ακούστε το χθεσινό σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm για τις δημοσκοπήσεις... "πλήρως απαξιωμένες" τώρα που δείχνουν ισοπαλία, ενώ όταν έδειχναν διαφορά 20% υπερ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν "έγκυρες"... ΟΚ Νίκο...

Η αποτυχημένη συγκέντρωση Τσίπρα στο Αιγάλεω (photos)

Η φωτογραφία είναι από την χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, στο Αιγάλεω (παρά το καλό σκηνοθετικό άπλωμα, διακρίνουμε την μικρή προσέλευση του κόσμου με δεδομένο της δύναμης που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, άλλοτε στην Δυτική Αττική).

Τα σημερινά ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με τις αποδόσεις των Bookmaker (κάρτα)

Εκτός από τις δημοσκοπήσεις – το Σαββατοκύριακο θα έχουμε σειρά νέων μετρήσεων στις εφημερίδες – υπάρχουν και τα “γκάλοπ” των bookmaker που τρέχουν παράλληλα με τις δημοκοπήσεις και ο Lykavitos.gr παρακολουθεί στενά.

ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ "ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ" ΑΔΩΝΙ! Αυξάνεται υποχρεωτικά η συνταγογράφηση με γενόσημα φάρμακα!

Όταν προσπαθούσε να τα περάσει ο Άδωνις τον ανεβοκατέβαζαν "δολοφόνο"... τώρα είναι απλά Παρασκευή

Περισσότερα γενόσημα θα πρέπει να συνταγογραφούν πλέον υποχρεωτικά οι γιατροί έπειτα από απόφαση του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

22 σημεία σε 220 ημέρες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Δείτε τα εδώ αρχίζοντας από το «Το 2015 δεν θα υπάρχει ΕΝΦΙΑ. Κι αυτό είναι δέσμευση»... την πρώτη μέρα διακυβέρνησης του Αλέξης Τσίπρα:

Στις 9 Σεπτεμβρίου το debate των πολιτικών αρχηγών -Oλες οι λεπτομέρειες

Στις 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση όλων των πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με την απόφαση της άτυπης διακομματικής, οι εργασίες της οποίας μόλις ολοκληρώθηκαν.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ Δραγασάκη: «Φταίμε και εμείς που δαιμονοποιήθηκε η λέξη 'μνημόνιο'»

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να έχει μια ισχυρή και συμπαγή πλειοψηφία, διότι δεν έχουμε απλώς μια συμφωνία που πρέπει να υλοποιηθεί αλλά έχει μεγάλη σημασία και ο τρόπος με τον οποίο θα υλοποιηθεί» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Γιάννης Δραγασάκης, και συνέχισε λέγοντας:

"ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ" ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΑΝ ΝΕΟ!Τα τρία πρώτα προεκλογικά παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

Με 3 στόχους τρέχει απο χτες η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα τρία πρώτα προεκλογικά σποτάκια.

Σταϊκούρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκε και δεν μπορεί να κυβερνήσει


Με σημαία το κόστος για την οικονομία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πορευτεί η ΝΔ, όπως διεφάνη και από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία της Συγγρού οι αρμόδιοι συντονιστές τομέων του κόμματος Χρήστος Σταϊκούρας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Σταύρος Καλαφάτης, οι οποίοι και παρουσίασαν όλους εκείνους τους οικονομικούς δείκτες (μακροοικονομικά μεγέθη, αλλά και αναφορές στην πραγματική οικονομία) που επλήγησαν από την επτάμηνη παραμονή της κυβέρνησης στην εξουσία:

«Η κυβέρνηση δραπέτευσε υπό το βάρος των ευθυνών της» ανέφερε ο συντονιστής Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος και ανέλαβε να εξηγήσει το κόστος πολλών δις της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την ελληνική οικονομία. Σύμφωνα με τη ΝΔ, η κατάρρευση της οικονομίας αποτυπώνεται στους εξής δείκτες:

- Αυξάνεται και πάλι η ανεργία. Τον Ιούλιο έλαβε χώρα η μεγαλύτερη μείωση στο ισοζύγιο της απασχόλησης. Χάθηκαν 17.000 θέσεις εργασίας, εν συγκρίσει με πέρυσι που δημιουργήθηκαν 30000.

- Ο δείκτης οικονομικού κλίματος βρίσκεται στο πιο χαμηλό επίπεδο. Η Απόσταση Ελλάδας-Ευρωζώνης περίπου 30 μονάδες, η μεγαλύτερη από τότε που καθιερώθηκε ο δείκτης.

- Υφίστανται Κεφαλαιακοί περιορισμοί, ενώ ο δείκτης της μεταποίησης βρίσκεται σε ιστορικά χαμηλά, στις 30 μονάδες τον Ιούλιο, στις 39 τον Αύγουστο.

- Στο χρηματιστήριο οι επενδυτές πάγωσαν τα επενδυτικά τους σχέδια. Οι τράπεζες απομειώθηκαν (ως προς την αξία του χαρτοφυλακίου τους) σε τρομακτικά επίπεδα. Η συμμετοχή του ΤΧΣ διαμορφώθηκε σε 3 δις από 15 δις στο τέλος του '14, δηλαδή το 1/5 της αξίας τους.

- Η χώρα έχει επιστρέψει στα ελλείμματα, ενώ υπάρχει και κατάρρευση φορολογικών εσόδων.

- Υφίσταται πρωτόγνωρη εσωτερική στάση πληρωμών (4,5 δις ληξιπρόθεσμα), δηλαδή 52% αύξηση εν σχέσει με το τέλος του 2014, ενώ η κυβέρνηση προέβη σε αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό πάνω από 10 δις, "ρεπάροντας" τα ταμειακά διαθέσιμα φορέων και οργανισμών.

-Χάθηκαν καταθέσεις 40 δις ευρώ επιδεινώθηκε η θέση του ενεργητικού των τραπεζών, κυρίως λόγω των μη εξυπηρετούμενων δανείων (είτε λόγω αδυναμίας και αβεβαιότητας είτε λόγω κουλτούρας μη πληρωμών που καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ).

Η βιωσιμότητα του χρέους έχει δραματικά επιδεινωθεί. Με τη σειρά του, ο Σταύρος Καλαφάτης τόνισε τις δραματικές επιπτώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην καθυστέρηση της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ, κάτι που δημιουργεί σοβαρές ελλείψεις στην τροφοδοσία της πραγματικής οικονομίας με ζεστό χρήμα.

Συν τοις άλλοις, ο κύριος Καλαφάτης υπέδειξε και την κατάρρευση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, με μόλις 1,2 δις ευρώ να βγαίνουν από τα ταμεία του κράτους στο επτάμηνο, εν συγκρίσει με στόχο 2,6 δις. Τέλος, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε για την εκ νέου αύξηση της ανεργίας, χρησιμοποιώντας ακόμα και παραδείγματα επιχειρήσεων που είτε έκλεισαν είτε τροποποίησαν τον τρόπο εργασίας του προσωπικού τους (χαλυβουργεία στο Βόλο, ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στον Πειραιά, εταιρεία αλουμινοκατασκευών κ.α.), ενώ υπογράμμισε και την ανάγκη επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας:

«Η απασχόληση είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους ρυθμούς ανάπτυξης της πραγματικής οικονομίας» ανέφερε ο κύριος Παναγιωτόπουλος και υπογράμμισε παράλληλα τη σημασία της τόνωσης της απασχόλησης και για τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων:

«Η κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκε, μετρήθηκε με τα προβλήματα και διαπιστώθηκε πως δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος διακυβέρνησης» ανέφερε καταληκτικά ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος παράλληλα έθεσε και το ερώτημα «ποια είναι η πολιτική δύναμη που πρέπει να ηγηθεί για να βγει η χώρα από το τέλμα;», κάτι που θα κάνει συχνά η ΝΔ, στο πλαίσιο ανάδειξης της ως ικανότερης να κυβερνήσει τη χώρα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.koolnews.gr/politiki/672891-sinentefxi-tipou-tis-nd-mesa-se-efta-mines-siriza-kai-anel-dielisan-tin-oikonomia-tis-xoras/

Σοκ με τα ζώα στην Αρτα: Πακιστανός βίασε 21χρονη με την βοήθεια του αδερφού της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άρτας, μετά την αποκάλυψη νεαρής 21χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της από άντρα πακιστανικής καταγωγής με την βοήθεια του αδερφού της.

Παρέμβαση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: Η πρωτιά της ΝΔ εθνική ανάγκη

- «Η μόνη λύση τούτη την ώρα για τον τόπο, είναι να γίνει συνένωση των ευρωπαϊκών δυνάμεων και προσκλητήριο Αρίστων προς όλους τους Ικανούς και Άξιους –όπου και εάν βρίσκονται», λέει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
- Ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζητεί κυβέρνηση τετραετίας και στηρίζει χωρίς περιστροφές τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη
- «Εμείς οι Έλληνες, έχουμε αποδείξει ότι όταν αποφασίζουμε να ακολουθήσουμε το σωστό δρόμο, πετυχαίνουμε το στόχο μας πολύ συντομότερα απ’ ότι όλοι νομίζουν»

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΡΕ! Η ΝΔ παγιδεύει τον ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό διάλογο με κομματικούς εκπροσώπους…

Διεξαγωγή τηλεοπτικού διαλόγου με εκπροσώπους των κομμάτων πάνω σε επτά θεματικές ενότητες, πέρα από τα δύο ντιμπέιτ προτείνει ο πρόεδρος της ΝΔ.

ΠΕΣ ΤΑ "ΦΑΣΙΣΤΑ" ΠΑΝΑΗ! Λαφαζάνης: Η Τρόικα είναι πολύ χειρότερη από τη χούντα

Σε μια ακραία σύγκριση προχώρησε την Παρασκευή ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Φέρεται να έχει πει σε συνέντευξη ότι η Τρόικα είναι πολύ χειρότερη από την χούντα.

Ρόδος: Άναψε φωτιές η ανήθικη πρόταση του Πακιστανού με τα πλαστά DVD!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως για μια υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στο νησί...

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε χθες σε έναν 39χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε προτάσεις...

Ρόδος: Άναψε φωτιές η ανήθικη πρόταση του Πακιστανού με τα πλαστά DVD!

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως για μια υπόθεση που έχει γίνει θέμα συζήτησης στο νησί...

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε χθες σε έναν 39χρονο Πακιστανό, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε προτάσεις...

ΒΙΝΤΕΟ-Εκκενώθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης μετά τα βίαια επεισόδια-Έκρυθμη η κατάσταση-Μεταφέρουν τους λάθρο σε παραλία του νησιού

Περίπου 10.000 πρόσφυγες και μετανάστες οδηγούνται αυτή την ώρα από τον χώρο του λιμανιού της Μυτιλήνης σε ανοιχτό χώρο που βρίσκεται κοντά στην πλαζ "Τσαμάκια".

Εκλογές 2015: Πώς θα μοιραστεί ο τηλεοπτικός χρόνος -Τι απαγορεύεται να κάνουν τα κανάλια

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την προβολή των κομμάτων από τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και την ΕΡΤ όρισε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Βαρουφάκης: Ο Τσίπρας δεν πιστεύει στο Μνημόνιο -Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την οικονομία

Ο αμφιλεγόμενος Γιάνης Βαρουφάκης ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά με συνέντευξη στο CNBC, στην οποία καταφέρεται εναντίον του τρίτου Μνημονίου που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κως: Η επεισοδιακή άφιξη του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο δημαρχείο - Αποδοκιμασίες και συνθήματα από αστείους που τους φταίει ο Αβραμό ενώ ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Χριστοδουλοπούλου!

- Αποδοκιμάστηκε έντονα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος που αναγκάστηκε να επιταχύνει έξω από το δημαρχείο
- ''Προδότες να φύγετε από εδώ'', ''δοσίλογοι καταστρέψατε τη χώρα'' ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν
- Φρούριο το δημαρχείο με τον κ.Αβραμόπουλο να περνάει πίσω από την κλούβα της αστυνομίας
- Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του νησιού, που βλέπουν το μεταναστευτικό να μην μπορεί να λυθεί

Κρυμμένο πορτρέτο κάτω από πίνακα του Ρέμπραντ «τρελαίνει» τους συντηρητές [εικόνες]

Θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ζωγράφους που έζησαν ποτέ, αλλά ακόμη και ένα ταλέντο, όπως ο Ρέμπραντ φαίνεται να έχει προσπαθήσει να κρύψει τα παλιότερα έργα του.

Διαλυμένη η Παιδεία: Στο παρά πέντε ψάχνουν τρόπους να ανοίξουν κανονικά ολα τα σχολεία

«Πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στις 11 Σεπτεμβρίου», ανέφερε χθες η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. «Βρισκόμαστε μία μόλις εβδομάδα πριν από την έναρξη των μαθημάτων και τα προβλήματα στην εκπαίδευση είναι εκρηκτικά και απαιτούν άμεσες λύσεις», πρόσθεσε η ΟΛΜΕ.

Θεσσαλονίκη: 83 πρώην μέλη του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστούν με τη Λαϊκή Ενότητα

Στη συγκρότηση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Κίνησης προχώρησαν πρώην μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας του, που αποχώρησαν πρόσφατα, λόγω της διαφωνίας με την υπογραφή του Μνημονίου.

Κανονικά πληρώνεται ο ΦΠΑ για φροντιστήρια

Αλαλούμ συνεχίζει να επικρατεί με τον ΦΠΑ στις δομές της ιδιωτικής εκπαίδευσης, καθώς τα 9.000 φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, που είχαν υπαχθεί σε καθεστώς ΦΠΑ από τον Ιούλιο, εξαιρούνται από την πρόσφατη εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων περί «παγώματος εφαρμογής του μέτρου» και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένα να κόβουν αποδείξεις με συντελεστή 23%.

Ποδοσφαιριστής (στόχος του ΠΑΟΚ) πήγε στο νοσοκομείο από το δάγκωμα της γυναίκας του

Στα επείγοντα νοσοκομείου διακομίστηκε την προηγούμενη Τετάρτη ο επιθετικός του Αμβούργου και πρώην μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Άρτιομ Ρούντνεβς.

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! Γεροβασίλη: Συνεργασία μόνο με κόμματα που θεωρούν τα Μνημόνια καταστροφικά

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%», δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η κυβέρνηση αντιμετώπισε ζητήματα ελάφρυνσης μέσα από τις 100 δόσεις.

Κόντρα "μπαμπά" Παππά - Παναγόπουλου για τη ΓΣΕΕ και τις συλλογικές συμβάσεις - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Στέλιου Παππά και του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, με αφορμή μία δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΓΣΕΕ δεν υπερασπίζεται τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Τι γράφει ο ξένος Τύπος: «Δύει το αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ»

Κακές οι δημοσκοπήσεις για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, γράφουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου με τις ελβετικές εφημερίδες να επισημαίνουν ότι το αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ δύει.