06 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Το επόμενο σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το και.... κλάψτε με τα....

Τί απάντησε ο Τσακαλώτος για τη φανέλα του Μπερμπάτοφ που… του πήρε ο Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, θα χαρίσει ο Αλέξης Τσίπρας τη φανέλα με το όνομα το νεοαποκτηθέντος Μπερμπάτοφ, που του χάρισαν κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της ομάδας στη ΔΕΘ.

Ζωής: Από τον Τσίπρα ξεκίνησε η επίθεση εναντίον μου

Η απόπειρα να μου προσάψουν διαφθορά κατατείνει στο να απαξιωθεί η πολιτική μου πορεία και συνέπεια, είπε η πρόεδρος της Βουλής - Θα τους έλεγα να σταματήσουν - Μπορούν να ψάξουν και στα ληξιαρχεία για τους παππούδες μου, δεν θα βρουν σκελετούς στην ντουλάπα μου

Μια μέρα στη ζωή του Απόστολου -Το νέο πετυχημένο σποτάκι της ΝΔ [βίντεο]

Με μια σειρά πετυχημένων σποτ που αφηγούνται ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που βλεπουν τη ζωή τους να επιδεινώνεται μετά τις υποσχέσεις και αστοχίες του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει η ΝΔ την προεκλογική της μάχη.

Στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αποκαλύπτουν: Ζήσαμε έναν εφιάλτη -Τι λένε για τον Βαρουφάκη

Από τον περασμένο Φεβρουάριο έως την υπογραφή της συμφωνίας και με ενδιάμεση στάση την επιβολή των capital controls, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ήταν ο βασικός αποδέκτης των κραδασμών της ελληνικής οικονομίας.

Το γατάκι πόζαρε και με τη φανέλα του Μπερμπάτοφ

Αν και είναι γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να ποζάρει με τη φανέλα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στα χέρια.

ΧΑΧΑ! ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟΥ! Το αστείο του Τσίπρα για την Περιστέρα: Τρώω ξύλο [βίντεο]

«Τρώω ξύλο, μην νομίζετε», απάντησε… με γερή δόση χιούμορ ο Αλέξης Τσίπρας στον Γιώργο Αυτιά όταν ο τελευταίος τον ρώτησε τι του λέει η σύζυγός του Περιστέρα για την ακρίβεια.

ΣΙΓΑ ΡΕ! ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Τσίπρας στη ΔΕΘ: Θα κυβερνάω οκτώ χρόνια - Δεν συνεργάζομαι με ΝΔ

«Δεν πειράζει που δεν έκανα εγώ φέτος τα εγκαίνια της ΔΕΘ - Θα τα κάνω για τα επόμενα οκτώ χρόνια» είπε στα στελέχη της Helexpo ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Επιμένει στο σενάριο της αυτοδυναμίας ή της πρωτιάς στις εκλογές και αποκλείει συνεργασία με Μεϊμαράκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να μιλήσει το βράδυ, στο πλαίσιο της 80ής ΔΕΘ, σε παραγωγικούς φορείς.

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ! Καταγγελίες του Καμμένου κατά της Κωνσταντοπούλου για τα εξοπλιστικά - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος κατηγορώντας την ότι "πήρε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά στις 21 Ιανουαρίου και η δικογραφία αυτή δεν έφτασε ποτέ στην Ολομέλεια".

Ν. Πορτοκάλογλου: Χρειαζόμαστε στη Βουλή ένα μέτωπο ευρωπαϊκό

«Αυτό δεν ήταν κυβέρνηση, αλλά η φωλιά του κούκου. Ευτυχώς ο Μιχάλης Παπαγιαννάκης έφυγε νωρίς και δεν είδε αυτήν την παρωδία της Αριστεράς που ζήσαμε».

Αφορμή για το «γεύμα» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στάθηκε η αυριανή συναυλία του στις 8.30 μ.μ. στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής με τίτλο «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης». Και θα είναι η αποχαιρετιστήρια με τις «Φτερωτές Κιθάρες» του, καθώς ήδη ετοιμάζεται για ένα νέο μουσικό ταξίδι.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο από συζύγους μεταλλωρύχων στον Τσίπρα αλλά επειδή δεν είναι δα και καθαρίστριες έδωσε εντολή να τις σκουπίσει η Αστυνομία

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, όταν σύζυγοι μεταλλωρύχων στις Σκουριές άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο λόγος που "σβήστηκε" το ΜΚD των Σκοπιανών

To “MKD” είναι ένας κωδικός, όπως το “GRE” και αυτός ο κωδικός δικαίως προκαλεί στους Ελληνες το συνειρμό της συνταγματικής ονομασίας της χώρας των Σκοπιανών (αυτή δηλαδή που προσπαθούν να περάσουν σε όλη την υφήλιο με κάθε μέσο) και όχι της επίσημης που είναι FYROM. Αυτό το τρίγραμμα που παρέχεται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) σβήστηκε από τα δύο κανάλια, τα οποία μετέδωσαν την αναμέτρηση της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρόγονοι των ΣΥΡΙΖΑίων

Απολαύστε τους:

Νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ... τρολάρει τους αγρότες

Δηλ. αυτός τότε ήλπιζε ότι εκτός αυτά που περιγράφει (που δεν ίσχυαν εννοείται) θα πληρώνει και...

Η ελληνικής καταγωγής Μις Πορταγαλία στη Μύκονο [εικόνες]


Διακοπές στη Μύκονο κάνει τις τελευταίες ημέρες η Κατερινά Συκινιώτη, η 20χρονη καλλονή με καταγωγή από το νησί, η οποία έχει διακριθεί για την ομορφιά της στην Πορτογαλία.

Σαρακήνικο, Μήλος: Η παραλία που μοιάζει με τη... Σελήνη, από ψηλά [βίντεο]

Η Μύλος είναι ένα από το ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων. Ξακουστή για τις παραλίες της και τα γαλαζοπράσινα νερά της, κατά καιρούς απασχολεί το διεθνή ταξιδιωτικό τύπο, που δεν παραλείπει να την υμνεί με κάθε ευκαιρία.

ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ! Απίστευτο σύνθημα: «Βαγγέλη σέξι σκίσε τον Αλέξη»! (vid)

Ένα απίστευτο σύνθημα που σίγουρα θα γίνει viral στα social media σκαρφίστηκαν οι Οννεδίτες για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο οποίος πραγματοτοποιεί περιοδεία στην Κρήτη.

Βίντεο: Μοντέλο από τη Βενεζουέλα... τερματίζει τον όρο «καυτή στη Μύκονο»!

Δείτε πλάνα από πρόσφατη φωτογράφηση

Μπορεί να έχει μπει το φθινόπωρο, όμως οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζονται.

Υπό κατάληψη η Μυτιλήνη - Δεν απέπλευσε το “Ελευθέριος Βενιζέλος”

«Εγκλωβισμένο» στο λιμάνι της Μυτιλήνης είναι πλέον και το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφού, σε ένα νησί όπου πλέον ζει σε δρόμους, πάρκα, καταυλισμούς και σημεία εισόδου ένας άγνωστος αριθμός μεταναστών και προσφύγων που κάποιοι ανεβάζουν στους 20.000, δεν υπάρχουν άτομα που να έχουν καταγραφεί, ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση εισιτηρίων στην επιβίβαση τους στο πλοίο και στη συνέχεια την αναχώρηση τους από τη Λέσβο.

ΣΟΒΑΡΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ! Τσίπρας: Δεν βρήκα ούτε έναν να μου πει ότι δεν εφάρμοσα τις υποσχέσεις μου

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ και επέμεινε ότι θα αναδειχθεί εκ νέου κυβέρνηση μετά τις εκλογές, είτε με αυτοδυναμία είτε ως πρώτο κόμμα - Εκτός πραγματικότητας για την εισπραξιμότητα του ΦΠΑ - Αμετανόητος για το δημοψήφισμα

Για βραδινό ποτό στη Λάρισα ο Μεϊμαράκης - ΦΩΤΟ

Μετά την ομιλία του στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα ο πρόεδρος της ΝΔ μαζί με βουλευτές και στελέχη του κόμματος του βρέθηκε σε γνωστό τοπικό wine bar, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα μαζί τους.

FAZ: Η υποδοχή των προσφύγων στη Γερμανία θα κοστίσει 10 δισ. ευρώ

Η υποδοχή ενός αριθμού αιτούντων άσυλο χωρίς ιστορικό προηγούμενο αναμένεται να στοιχίσει στη Γερμανία περίπου 10 δισεκατομμύρια ευρώ φέτος, ποσό τετραπλάσιο από το περυσινό, με βάση υπολογισμούς που δημοσιεύει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung στη σημερινή της έκδοση.

ΣΥΡΙΖΑ: Αγριο παρασκήνιο για τα ψηφοδέλτια - Ποιοι μπαίνουν επικεφαλής

«Κλείδωσαν» οι επικεφαλής: Τσακαλώτος στο Επικρατείας, Δραγασάκης (Β' Αθήνας), Σακελλαρίδης (Α' Αθήνας), Δρίτσας (Α' Πειραιά), Βίτσας (Β' Πειραιά) - Υποψήφιος στη Βοιωτία ο Κοτζιάς, στην Α' Θεσσαλονίκης ο Μπόλαρης

Ενα θρίλερ χωρίς τέλος αποδεικνύεται η κατάρτηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, με συνεχείς διαφωνίες, αλλαγές και έντονους διαξιφισμούς που φαίνεται να μην έχει τέλος.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗ: ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Χάρη στην επιτροπή Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως (ΕΣΜΑ) και ΥΣΜΑ, μία ανανεωμένη ψηφιακή εφαρμογή της εικονικής περιήγησης στον βράχο της Ακρόπολης είναι γεγονός. Ο επισκέπτης- με τη χρήση ενός υπολογιστή, τάμπλετ ή «έξυπνου» κινητού μπορεί να βρεθεί στον ναό της Αθηνάς Νίκης, στον Παρθενώνα, στο Ερέχθειο, και να απολαύσει την πανοραμική θέα της Αθήνας με ένα μόνο κλικ!

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ: Δάνειο 1 δισ. ευρώ για συντάξεις και εφάπαξ

Δάνειο ύψους 1 δισ. ευρώ από… το δάνειο του νέου Μνημονίου διεκδικεί το υπουργείο Εργασίας για να πληρώσει συντάξεις και εφάπαξ σε 298.000 ασφαλισμένους που είναι σε λίστα αναμονής από το 2013, και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και από το 2012.

Ερχεται «κούρεμα» στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ

«Κούρεμα» στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ, προεξοφλούν τα μέλη της επιτροπής των 12 «σοφών»  που έχει συγκροτηθεί για να προτείνει, πέρα από τις «βελτιώσεις» στο γενικό Ασφαλιστικό, και... δημοσιονομικά «ισοδύναμα» για την απόφαση του ΣτΕ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΛΕΜΕ!! Τα απαγορευμένα σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ!

ΣΟΚ προκαλούν 3 τηλεοπτικά σποτάκια ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κόπηκαν τελευταία στιγμή, αφού...

Δημοσκόπηση Μarc: Στο 0,4 η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ - Το ντέρμπι συνεχίζεταιKonstantinos Tsakalidis / SOOC

Το θρίλερ της εκλογικής πρωτιάς συνεχίζεται, με τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας να «αγγίζει» το 0,4%.

Τραγωδία με έξι νεκρούς σε αγώνα Ράλι στην Ισπανία (VIDEO)

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα και πάνω από δέκα τραυματίστηκαν σοβαρά όταν παρασύρθηκαν από ένα αγωνιστικό στο Rally de A Coruna του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Νέα Δημοκρατία, υπηρετεί την ενότητα και την ομοψυχία των Ελλήνων. Είμαστε δύναμη Κεντροδεξιά, ευρωπαϊκή, κοινωνική, πραγματική προοδευτική. Το αποδεικνύει η ιστορία μας. Το αποδεικνύουν οι επιλογές μας, το αποδεικνύουν και οι σημερινές θέσεις μας και οι πολιτικές  μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Λάρισα.