11 Σεπτεμβρίου 2015

Γκάφα γνωστής παρουσιάστριας: Έδειξε κατά λάθος τις θηλές της στο Instagram

Μόνο που άργησε να το καταλάβει και μέχρι να σβήσει τη φώτο, είχε κάνει το γύρο του Διαδικτύου

​Μην σου τύχει ήταν αυτό που συνέβη στην Καρολαϊν Φλακ. Η παρουσιάστρια του X-Factor, θέλησε να ανεβάσει μια selfie, μόνο που άθελα της έδειξε στους εκατομμύρια followers της, περισσότερα απ΄όσα έπρεπε.

Δημοσκόπηση GPO: Το απόλυτο θρίλερ για τον νικητή - 9 κόμματα μέσα στη Βουλή

- Η δημοσκόπηση της GPO για το Mega έγινε μετά τη διεξαγωγή του debate των πολιτικών αρχηγών
- Προηγείται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης στις θετικές γνώμες των πολιτών
- Με τον προεκλογικό αγώνα του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως έχει αυξηθεί η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Ελάχιστο προβάδισμα του κ. Μεϊμαράκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα ποιός τους έπεισε από το debate
- Η πλειοψηφία του κόσμου σε ποσοστό 42,7% επιθυμεί μία οικουμενική κυβέρνηση μετά τις εκλογές
- ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Λίστα Λαγκάρντ: Ο Φαλτσιανί κατέθεσε σε Ελληνες εισαγγελείς - Αμφισβητούν την αξιοπιστία του οι Αρχές

Κατάθεση σε 4 εισαγγελείς δίνει μέχρι αυτήν την ώρα ο Ερβέ Φαλτσιανί, στα πλαίσια έρευνας που έχει ανοίξει μετά την αποστολή φακέλλου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από τον υπηρεσιακό υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Πέρασε ήδη σε ρόλο αντιπολίτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πυρά κατά της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Τα νέα πυρά από την Κουμουνδούρου κατά της υπηρεσιακής κυβέρνησης εκτοξεύει ο Θοδωρής Δρίτσας με αφορμή την πώληση του ΟΛΠ και τους χειρισμούς του ΤΑΙΠΕΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-Γερανός καταπλάκωσε πιστούς στο Μεγάλο Τζαμί της Μέκκα

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της κατάρρευσης - Τουλάχιστον 65 νεκροί και 154 τραυματίες - Συνέθλιψε την οροφή του τζαμιού - Ενδέχεται κεραυνός να «χτύπησε» τον γερανό

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Μεγάλο Τζαμί της Μέκκα όταν γερανός έπεσε, συνέθλιψε την οροφή και καταπλάκωσε πιστούς που βρίσκονταν στο εσωτερικό του τεμένους.

ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ! Καμμένος σε Βαρουφάκη: Είμαι χοντρός για τη μηχανή-Του έλεγα να προσέχει την εμφάνισή του

Με χιούμορ απάντησε στο... στοίχημα του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στο newpost.

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο "σκοτωμός" των συμβασιούχων του καναλιού της Βουλής με την ΣΥΡΙΖΑία της Κω/λου

Βίντεο ντοκουμέντο του Newsit.gr κατέγραψε το έντονο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης μεταξύ της συντονίστριας του Καναλιού της Βουλής, Κατερίνας Κατωτάκη, και των συμβασιούχων δημοσιογράφων του τηλεοπτικού σταθμού.

Η ευχή Μπουτάρη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη (ΦΩΤΟ)

Με την ευχή να βγει πρώτος στις εκλογές ολοκληρώθηκε η συνάντηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ! Οι ομοφυλόφιλοι εναντίον Μεϊμαράκη: Απαράδεκτες και εξοργιστικές δηλώσεις

Πρόσφατες δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφορικά με τον γάμο ομοφυλόφιλων και την προοπτική υιοθεσίας από ζευγάρι, έφεραν την αντεπίθεση της ΟΛΚΕ.

ΝΔ: Οι όροι του debate προσδιορίζονται αποκλειστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της για το debate τονίζει ότι οι όροι και οι προϋποθέσεις προσδιορίζονται αποκλειστικά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεϊμαράκης: Θα στηρίξουμες επενδύσεις όπως οι Σκουριές - Τον υποδέχθηκαν με ανθοδέσμη [εικόνες&βίντεο]

Με λουλούδια και χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη οι γυναίκες των μεταλλωρύχων έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Μια εικόνα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτήν που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Αλέξη Τσίπρα προ ημερών.

Λάθρο μαχαίρωσε καθαριστή του Αρχαιολογικού Μουσείου

Ενα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου στο κέντρο της Αθήνας.

Απίστευτο: Ανακάλυψαν στην Αρκαδία το μοναδικό υπαίθριο σφαγείο ελεφάντων ηλικίας 600.000 ετών [εικόνες]

Ολόκληρος σχεδόν ο σκελετός ενός ελέφαντα, καθώς και πλούσια ίχνη πανίδας όπως τρωκτικά, πτηνά, αμφίβια και ερπετά αλλά και χλωρίδας τεμάχια ξύλου και καρποί της Κατώτερης Παλαιολιθικής Περιόδου εντοπίστηκαν στο χώρο του λιγνιτωρυχείου της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.

Το βίντεο με το επεισόδιο μεταξύ Μπουτάρη - "Λαϊκής Ενότητας"

Επίσκεψη στο Δήμαρχο  Μπουτάρη έκανε αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας με τη βουλευτή Δέσποινα Χαραλαμπίδου, τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σουλτανίδου και Παύλο Μαλαχτάρη και μέλη της ΛΑΕ Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα της άρνησης παραχώρησης του παραλιακού τμήματος κάτω απ΄ το Λευκό Πύργο για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του σχηματισμού.

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο εφιάλτης πληρώματος ελικοπτέρου την ώρα που έπεφταν οι Δίδυμοι Πύργοι!

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης,(NYPD) έχει δώσει  στη δημοσιότητα, ένα συγκλονιστικό βίντεο. Ελικόπτερο της αστυνομίας γεμάτο με διασώστες, που είχε απογειωθεί αμέσως μετά την πρόσκρουση των αεροπλάνων στους ουρανοξύστες, καταγράφει λεπτό προς λεπτό το συμβάν από ψηλά. Δείτε και ακούστε τις φωνές των αστυνομικών την στιγμή που καταρρέουν οι πύργοι.

Ο Εντι Ράμα έχει 200 εκατ. ευρώ περιουσία σε offshore

Για άμεση ή έμμεση σχέση κορυφαίων πολιτικών στελεχών της Αλβανίας με το οργανωμένο έγκλημα και το λαθρεμπόριο κάνει λόγο ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) σε πολυσέλιδη εμπιστευτική έκθεσή του, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Lapsi.al.

ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΤΖΙΑ-Μύλος μεταξύ Κοτζιά, Χουλιαράκη, Λαφαζάνη για το χρέος

«Μύλος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ, υπηρεσιακής κυβέρνησης, Χουλιαράκη, Κοτζιά και Λαφαζάνη για το θέμα του χρέους και την ψηφοφορία του ΟΗΕ.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις του τέως υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τους χειρισμούς του κ. Χουλιαράκη, αλλά και του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», από το ΥΠΕΞ πέρασαν στην αντεπίθεση.

Νέα στοιχεία ανατρέπουν τα δεδομένα στην υπόθεση «Αϊλάν»

Καταγγελία ότι ο πατέρας ήταν ο διακινητής - Ισχυρισμοί ότι ήταν μεθυσμένος - Τι αποκαλύπει μία γυναίκα που επέβαινε στο πλοιάριο

Εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, εξηγώντας ότι τα παιδιά του γλίστρησαν από τα χέρια του. Κοιτώντας στην κάμερα είπε ότι τα δύο αγόρια του ήταν τα ομορφότερα παιδιά του κόσμου που τον ξυπνούσαν κάθε πρωί για να παίξουν. Με λυγμούς δήλωσε πως πλέον η ζωή του δεν έχει νόημα και ζήτησε να ταφεί δίπλα στον μικρό Αϊλάν, τον Γκαλίπ και τη σύζυγό του. Εξήγησε πως ο Τούρκος οδηγός τους εγκατέλειψε πέφτοντας στο νερό, προσθέτοντας ότι τότε ανέλαβε ο ίδιος το σκάφος.

Η Τασία σχεδίαζε να βάλει τους μετανάστες σε νοσοκομείο της Αττικής

Την ώρα που οι μετανάστες καταλαμβάνουν μία-μία τις πλατείες της Αθήνας, έχοντας μετατρέψει σε υπαίθριους καταυλισμούς την πλατεία Ομονοίας, το Πεδίον του Άρεως και τις τελευταίες εβδομάδες την πλατεία Βικτωρίας, η Τασία Χριστοδουλοπούλου αποκαλύπτει ότι σχεδίαζε να τους μεταφέρει σε νοσοκομείο της Αττικής!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη λαϊκή στο Κολωνάκι – Οι selfie και τα λουλούδια [εικόνες]

Η εκλογική «μάχη» πλησιάζει σε λιγότερο από 10 ημέρες και η Ζωή Κωνσταντόπουλου βρέθηκε σήμερα στο Κολωνάκι.

Πανέμορφες Ελληνίδες μαμάδες στο Eurobasket 2015 - Οι εντυπωσιακές γυναίκες των παικτών στις εξέδρες [εικόνες]

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ πέτυχε το απόλυτο των νικών στους πέντε αγώνες του Eurobasket στα γήπεδα της Κροατίας όμως εκτός από τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, την παράσταση έκλεψαν και οι οικογένειές τους.

Αυτά είναι τα όπλα που στέλνει η Ρωσία στη Συρία (ΦΩΤΟ)

Η Ρωσία προμηθεύει το συριακό στρατό με στρατιωτικό εξοπλισμό. Στον στρατιωτικό εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται φορητά όπλα, εκτοξευτές χειροβομβίδων, προηγμένα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού BTR-82A και στρατιωτικά φορτηγά Kamaz, αναφέρει η εφημερίδα Kommersant.

Θεοδωράκης: Ο Λαφαζάνης με ρώτησε αν παρεξηγήθηκα με το σποτ της Λαϊκής Ενότητας [βίντεο]

«Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στο debate, με ρώτησε: Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκες με το σποτάκι; Του λέω όχι μία χαρά διαφήμιση είναι, δεν έχω πρόβλημα. Ένιωσε την ανάγκη να μου πει ότι δεν είχε κάποιο προσωπικό τόνο», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το προεκλογικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Κώστας Λαπαβίτσας.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ! Γιατί απέτυχε η ελληνική οικονομία-Αρθρο του νομπελίστα Έντμουντ Φελπς

Τις αιτίες οι οποίες κατά τη γνώμη του έχει αποτύχει η ελληνική οικονομία εξηγεί σε άρθρο του ο αμερικανός νομπελίστας οικονομολόγος Έντμουντ Φελπς.

Το βίντεο του ΕΟΤ που σαρώνει τα βραβεία -Ενα ατελείωτο ταξίδι στην Ελλάδα [εικόνες]

Ένα νέο τουριστικό βίντεο με τίτλο «Greek Tourism. An eternal joyrney», το οποίο παρουσιάζει την Ελλάδα σαν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό, έχει καταφέρει να αποσπάσει τρία τιμητικά βραβεία σε τρία διεθνή τουριστικά φεστιβάλ που διοργανώνονται ανά το κόσμο μέσα στο 2015.

Η «άγνωστη» σύζυγος του Μεϊμαράκη και η πασίγνωστη πεθερά του, πρωταγωνίστρια της Finos Film (ΦΩΤΟ)

Την Περιστέρα Μπαζιάνα την γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά, καθώς ήταν η πρώτη κυρία της χώρας τους τελευταίους έξι μήνες. Ήρθε η ώρα όμως να γνωρίσουμε και την κύρια Κολοκοτά, σύζυγο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που διεκδικεί πλέον και εκείνη τον τίτλο της πρώτης κυρίας.

Τζιχάντι Τζον: Βλέπει drones και γίνεται μπουχός ο πιο σκληρός δήμιος των τζιχαντιστών

Ο επικεφαλής δήμιος των τζιχαντιστών μπορεί να αφαιρεί χωρίς δισταγμό τις ζωές αιχμαλώτων της τρομοκρατικής ομάδας, αλλά φαίνεται πως τρέμει τον θάνατό του.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ-Δημοφιλέστερος ο Μεϊμαράκης

Ντέρμπι με λιγότερο από μισή μονάδα διαφορά, δείχνει ακόμα μία δημοσκόπηση, σχεδόν μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. Μπορεί να προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά, αλλά η διαφορά δεν ξεπερνά το 0,3%, καθώς στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει ποσοστό 25%, έναντι 24,7% που συγκεντρώνει η Νέα Δημοκρατία. 

ΦΩΤΟ-ΑΛΗΤΕΣ! Δείτε εξώφυλλο φυλλαδίου των ψεκασμένων!

Οι γελοίοι προσβάλουν τους Έλληνες ΑΜΕΑ... αφού ο Σόιμπλε στα παλιά του τα παπούτσια τι θα πει ο Καμμένος:

Μικρασιατική καταστροφή: Οι λόγοι της μεγαλύτερης εθνικής τραγωδίας

Είναι ένα “τραύμα” που ακόμη είναι ανοιχτό. Η μικρασιατική καταστροφή ακόμη πονάει. Και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η θλιβερή επέτειος της νίκης του Κεμάλ και του ξεριζωμού του Ελληνισμού της Ιωνίας με τρόπο απάνθρωπο,βίαιο και αιματηρό, “ανοίγει” και πάλι τη πληγή.

Πόλεμος των μεξικάνικων καρτέλ στο Instagram για το ποιο έχει τα περισσότερα λεφτά και τις πιο όμορφες γυναίκες

Χρυσά όπλα, καλλίγραμμα κορίτσια με μπικίνι, άγρια αιλουροειδή και πανάκριβα αυτοκίνητα κατακλύζουν το Instagram σε έναν πόλεμο μεταξύ των συμμοριών ναρκωτικών του Μεξικό για το ποια έχει τον μεγαλύτερο πλούτο και τις πιο όμορφες γυναίκες

ΦΩΤΟ-ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΔΕΣ ΚΗ ΑΥΤΙ ΤΙΝ ΕΚΘΕΣΙ ΓΗΑ ΤΟ ΕΠΩΜΕΝΩ ΝΤΗΜΠΕΗ!

Ή αν δεν είσαι στο επόμεν ντιμπέιτ βρες τρόπο να ενημερώσεις το λαό μέσω twitter, defencenet.gr ή έστω μέσα από το ΧΩΝΙ:

Ο Μουρούτης αποδομεί με πράξεις τη δημοσκόπηση της φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ: Σύμφωνα με τις συσπειρώσεις η ΝΔ προηγείται!!

Σφοδρά πυρά κατά της « Εφημερίδας των Συντακτών» εξαπολύει από τη σελίδα του στο facebook ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Αφορμή η μαιμού (όπως αποδεικνύει) δημοσκόπηση την οποία παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με ποσοστό 5% ενώ οι πράξεις δείχνουν ότι η ΝΔ προηγείται!.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Μεϊμαράκης: "Ο Καμμένος ήταν συνομιλητής του Τσοχατζόπουλου"

"Κατάδικο" και συνομιλητή του Τσοχατζόπουλου, είπε τον Πάνο Καμμένου, ο Βαγγέλης Μειμαράκης στην συνέντευξη του στο newspost.

O πρόεδρος της ΝΔ σήκωσε το γάντι και απάντησε σε πολύ αυστηρό τόνο στον πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφέροντας πως τον ξέρει καλά, αφού είχαν  υπηρετήσει στην ίδια κυβέρνηση.

ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ! Καμμένος: Δεν κατηγόρησα τον Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος απάντησε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τα όσα είπε το πρωί σε συνέντευξή του, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσά τους για μία δικογραφία που αφορά τον πρόεδρο της ΝΔ.

Μετά το Cipralex, υπάρχει και ψυχοφάρμακο Lafazan!

Τεντωμένα είναι τα νεύρα όλων όσο πλησιάζουμε στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, τόσο για τους ίδιους τουςπολιτικούς αρχηγούς και τα κόμματά τους, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, όσο και για τους πολίτες οι οποίοι έχουν αγανακτήσει με τις πολιτικές εξελίξεις, και αυτό φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις που γίνονται, αφού εμφανίζονται δύσπιστοι. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πέσουμε και στα ψυχοφάρμακα, εκλογές είναι…. θα περάσουν!

ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ! Αρνητικό ρεκόρ αυτόν τον Αύγουστο: Οι απολύσεις ξεπέρασαν τις προσλήψεις

Μούγγα τώρα γίδια που γελάγατε λέγοντας "νατη βλέπω την ανάπτυξη να έρχεται" επί Σαμαρά... πάρτε τώρα και αύξηση ανεργίας κατακαλόκαιρο με τουρισμό για να καταλάβετε τι ξύλο θα φάτε το χειμώνα...

Μπορεί παραδοσιακά ο Αύγουστος να είναι ο καλύτερος μήνας για την ελληνική οικονομία καθώς η τουριστική κίνηση βρίσκεται στο ζενίθ αυτό όμως δεν φαίνεται να ισχύει για τον φετινό Αύγουστο των capital controls.

Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα βγάζουν κάρτες ο ένας στον άλλο

Το νέο πεδίο διαφωνίας ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι νέοι όροι διεξαγωγής του ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Η Ραχήλ «ξεσπαθώνει» κατά του Τσίπρα: «Στείλτε τους στα τσακίδια»

Τα «πυρά» της στοχεύουν και στον τέως αρμόδιο υπουργό, Αριστείδη Μπαλτά

«Στείλτε τους στα τσακίδια» είναι η προτροπή της υποψήφιας βουλευτή Αττικής με τη Λαϊκή Ενότητα, κυρίας Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Πώς βρέθηκε υπό το βλέμμα του… Στάλιν η Πολεμική Αεροπορία; (ΦΩΤΟ)

Ξενάγηση στους διαδρόμους του Γενικού Επιτελείου της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας είχε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ρωσική Ομοσπονδία, και ανάμεσα στα άλλα βρέθηκε και στον διάδρομο όπου φιγουράρει το πορτραίτο του Ιωσήφ Στάλιν με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να απαθανατίσει το χαρακτηριστικό αυτό στιγμιότυπο.

ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ανεξαρτητοποιήθηκε η Σοφία Σοκοράφα

Την πρώτη του απώλεια από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή μετρά ο Αλέξης Τσίπρας, αφού ανεξαρτητοποιήθηκε η Σοφία Σακοράφα.

Γεωργιάδης: Συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου -Ο ένας ρίχνει λάσπη και ο άλλος φαίνεται καλό παιδί

Το μεταναστευτικό αποτελεί μείζον θέμα για τα Δωδεκάνησα και αυτό θα αποτυπωθεί στις εκλογές, καθώς η ΝΔ θα είναι πρώτη και με διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΑ! «Πόλεμος» Κοτζιά με Μολυβιάτη και Χουλιαράκη για το χρέος

Απίστευτα σκληρή ανακοίνωση του τέως υπουργού Εξωτερικών κατά των κ.κ. Μολυβιάτη και Χουλιαράκη - Βαρύς υπαινιγμός Κοτζιά ότι η υπηρεσιακή κυβέρνηση υπέκυψε στις πιέσεις των δανειστών

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ! Τα «έσπασαν» για να κυβερνήσουν ξανά μαζί; – Άνοιγμα Βούτση σε Λαφαζάνη

Συμμάχους για τις μετεκλογικές συνεργασίες φαίνεται πως ψάχνει ο  ΣΥΡΙΖΑ πάση θυσία, καθώς το σενάριο της αυτοδυναμίας μοιάζει μακρινό σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΝΔ! Τι λέει ο Μαρκογιαννάκης για τη δίωξη σε βάρος του

«Χονδροειδώς μεθοδευμένη πολιτική δίωξη» που στόχο έχει να «πληγεί η Νέα Δημοκρατία, ενόψει των επικείμενων εκλογών» χαρακτηρίζει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η Ζωή μπροστά στο άγαλμα της Σουλτάνας αποκάλυψε γιατί τα ΜΜΕ δεν βγάζουν την γλύκα της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πόλη της Λαμίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπου μαζί με τον Βασίλη Κυριακάκη και άλλους υποψηφίους της Λαϊκής Ενότητας, ήρθαν σε επαφή με τους πολίτες.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ! Ο Καμμένος σε ελικόπτερο… ψεκάζει Μέρκελ και Σόιμπλε – Τα προεκλογικά φυλλάδια των ΑΝΕΛ (ΦΩΤΟ)

Τι έγινε Πανούλη; Ο Τσίπρας σου έδωσε άδεια να βάλεις τη φάτσα του στη γελοιογραφία;

Όλη του την φαντασία φαίνεται πως έβαλε το κόμμα του Καμμένου, αφού για την ανάγκη των προεκλογικών του φυλλαδίων, το έριξε στις γελοιογραφίες.

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Πρώτη μέρα στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ σχολείο για τον γιο του Αλέξη-Από 7.000€ ξεκινούν τα δίδακτρα - ΦΩΤΟ

Ε δεν είναι μαλ@κας να τα πηγαίνει στο δημόσιο όπως τα πηγαινε ο Καραμανλής στη Ραφήνα...

Η μαμά Μπέτυ Μπαζιάνα πήγε σήμερα πρώτη μέρα στο σχολείο για τον αγιασμό, τον μεγάλο γιό του Αλέξη Τσίπρα, Φοίβο - Παύλο.

«Δεν πρόλαβε το παιδί»: Η αστεία αντίδραση Φλαμπουράρη για τα ανύπαρκτα ένσημα του Τσίπρα

Με απίστευτα επιχειρήματα επιχείρησε να απαντήσει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, στη μομφή του Βαγγέλη Μεїμαράκη για τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν έχει κολλήσει ποτέ ένσημα.

Χαράτσι 20 ευρώ σε όλους! «Ναι αλλά κατάργησαν το 5€ στα νοσοκομεία» είπε το γίδι...

Έχει αποτελέσει ένα από τα βασικά μότο της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι καταργήθηκε το εισιτήριο 5 ευρώ στα νοσοκομεία.

Ξέσπασε «πόλεμος» ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Γλέζου για το… «ψηφίστε ΚΚΕ»

Στο στόχαστρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπήκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Γλέζος είχε υποστηρίξει ότι θεωρεί «χαμένη ψήφο» την ψήφο σε μικρότερα κόμματα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.