12 Σεπτεμβρίου 2015

Η Στικούδη κάνει pole dancing με εσώρουχα [εικόνες]

Φόρεσε καυτά εσώρουχα και έκανε pole dancing. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη που ξεσήκωσε τους θαυμαστές της επιδεικνύοντας τις χορευτικές τις ικανότητες.

Άγριος ξυλοδαρμός έξω από μπαρ – Συγκλονιστικό βίντεο

Ερασιτεχνικό βίντεο καταγράφει τον καυγά που ξέσπασε έξω από μπαρ του Μπρικ Λέιν, συνοικία του ανατολικού Λονδίνου και ιδιαίτερα τη στιγμή που μια ομάδα νεαρών ξυλοκοπεί ανελέητα έναν συνομήλικο τους, τον οποίο έχουν απομονώσει και χτυπούν ακόμη και με μια πινακίδα αφήνοντας τον λιπόθυμο στο δρόμο.

Οι τελικοί όροι του ντιμπέιτ Τσίπρα-Μεϊμαράκη: Θα βγάζουν κόκκινη κάρτα

Σημαντικές αλλαγές θα έχει το ντιμπέιτ ανάμεσα σε Αλέξη Τσίπρα και Ευάγγελο Μεϊμαράκη την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συμφώνησαν στους νέους όρους διεξαγωγής της τηλεμαχίας. Η πιο σημαντική αλλαγή θα είναι η χρήση της «κόκκινης κάρτας» που μπορούν να βγάζουν οι πολιτικοί αρχηγοί ώστε να σχολιάζουν τις απαντήσεις που δίνει ο αντίπαλος και οι ερωτήσεις που θα κάνει ο ένας στον άλλον.

ΒΙΝΤΕΟ-Μεϊμαράκης: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα πειράματα-Παρόντες Σαμαράς-Καραμανλής - ΒΙΝΤΕΟ

Για την Ελλάδα που πρέπει να πάει μπροστά και αυτό θα γίνει με κυβέρνηση που θα έχει κορμό ΝΔ και πρωθυπουργό τον ίδιο, μίλησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην αποψινή ομιλία του στην ΔΕΘ.

Μεγάλες διαδηλώσεις κατά των προσφύγων σε Πολωνία, Τσεχία και Σλοβακία

Κρατώντας πλακάτ «Το Ισλάμ είναι ο θάνατος της Ευρώπης», πολλές χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν το Σάββατο στη Βαρσοβία για να διαμαρτυρηθούν για την εγκατάσταση μεταναστών στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πού βρίσκεται σήμερα η πανέμορφη ηθοποιός και καλόγρια Ναταλία Λιονάκη [εικόνες]

Η Ναταλία Λιονάκη, που πριν από κάποια χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού, όπως γράφει η εφημερίδα Star Press, κλείστηκε σε μοναστήρι στο Αλεποχώρι.

Συνελήφθη ο λάθρο που μαχαίρωσε καθαριστή του Αρχαιολογικού Μουσείου

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν από τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Στη σύλληψη του μετανάστη ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής μαχαίρωσε και τραυμάτισε έναν υπάλληλο του Αρχαιολογικού Μουσείου προχώρησε η Αστυνομία.

Της πο@τάνας στον σταθμό του Μονάχου από τους πρόσφυγες-Σήμερα έφτασαν 10.000

Λόγω των τεράστιων αριθμών προσφύγων που φθάνουν στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας, οι αρχές προειδοποιούν ότι εξαντλούνται οι δυνατότητες φιλοξενίας και ζητούν την συνδρομή και άλλων πόλεων της Γερμανίας

Tραυματίας σε τροχαίο ο Θάνος Τζήμερος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου

Στο Νοσοκομείο Βόλου με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι βρίσκεται, μεταξύ και άλλων τραυματιών, ο Θάνος Τζήμερος, εξαιτίας τροχαίου που έγινε νωρίτερα, στο κέντρο της πόλης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ευγενία έκανε θυσίες για να είμαστε μαζί!

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία δίνει στο «Down Town» Κύπρου μία διαφορετική συνέντευξη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει στον Αλέξανδρο Πρίφτη για την πολιτική και τα όνειρά του, για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και την αγαπημένη του σύζυγο, Ευγενία Μανωλίδου.

Σαρωτικές αλλαγές στη φορολογία – Ενιαίος φόρος για μισθούς, συντάξεις και ενοίκια – Ποιοι θα γλιτώσουν τον ΕΝΦΙΑ

- Την επέκταση των φοροαπαλλαγών που ισχύουν για τον ΕΝΦΙΑ, με εφαρμογή κοινωνικά δικαιότερων κριτηρίων, μελετά η υπηρεσιακή κυβέρνηση
- Αφορολόγητο όριο 12.000 ευρώ και μια ενιαία φορολογική κλίμακα για μισθωτούς, συνταξιούχους και εισοδήματα από ενοίκια σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο για το 2016
- Δημιουργία ενιαίας φορολογικής κλίμακας για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και όσους έχουν εισοδήματα από ενοίκια
- Στη νέα ενιαία φορολογική κλίμακα θα ενσωματωθεί και η εισφορά αλληλεγγύης, ενώ αντιστοίχως θα ενσωματωθεί και η εισφορά αλληλεγγύης στην κλίμακα των ελευθέρων επαγγελματιών
- Μέχρι και... σπίτια θα κληρώνει υπουργείο Οικονομικών, δίνοντας ισχυρά κίνητρα για τη χρήση καρτών
- Μόνο οι ιατρικές δαπάνες που αποδεικνύονται μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας θα γίνονται δεκτές από την εφορία και θα εκπίπτουν από τον φόρο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πάλεψε με δύο αφηνιασμένα πίτμπουλ!

Τον «Χάρο» με τα μάτια του είδε ένας περαστικός στην Νέα Υόρκη, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν στον δρόμο δύο σκυλιά πίτμπουλ!

Δημοσκόπηση Alco: Οριακό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Οριακό το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ - Οχτακομματική η Βουλή - Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις συσπειρώσεις, τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, την παράσταση νίκης και τις κυβερνητικές συμπράξεις

Δημοσκόπηση Pulse: Η απόλυτη ισοπαλία για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Στη δημοσκόπηση της Pulse για το Ποντίκι καταγράφεται απόλυτη ισοπαλία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία που συγκεντρώνουν από 26,5% στην πρόθεση ψήφου.

Καίνε τον Βαρουφάκη οι αποκαλύψεις για την πληρωμή του ΔΝΤ

Διαβάστε το δραματικό παρασκήνιο για την δόση του ΔΝΤ και το ρόλο του Βαρουφάκη που περιγράφει ο Θάνος Κατσάμπας, πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Το δραματικό παρασκήνιο της αποπληρωμής του ΔΝΤ τον Μάιο

ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΘΑ΄ΝΑΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Φυλάκιση σε 45χρονη: Εισέπραττε για τρία χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Σε επτά μήνες φυλακή καταδικάστηκε 45χρονη Πατρινή που εισέπραττε παράνομα για τρία χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ! Παραλίγο ξύλο μεταξύ Παππά-Κουβελάκη!

Μεγάλη ένταση στην έκτακτη προεκλογική εκπομπή του ALPHA

Ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τη χώρα σε εκλογές ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν φήφισαν το μνημόνιο; Σε αυτό το ερώτημα προσπάθησαν να απαντήσουν, χωρίς επιτυχία, το μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Παππάς και ο υποψήφιος με την ΛΑΕ Στάθης Κουβελάκης.

ΟΧΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ->Έφοδοι στα σπίτια και κατασχέσεις εξπρές!

Ακόμα και για επιτόπου κατασχέσεις από τους εφοριακούς, που θα διενεργούν ελέγχους μέσα στις κατοικίες των φορολογουμένων, των τιμαλφών, των πινάκων, αλλά και των μετρητών που θα βρίσκουν κρυμμένα στα στρώματα, πιέζει ασφυκτικά η τρόικα.

Ρωσικό «ευχαριστώ» στην Αθήνα για τις υπερπτήσεις προς Συρία

Η Μόσχα εκτιμά τη θέση της Αθήνας για τις υπερπτήσεις ρωσικών αεροσκαφών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία μέσω του ελληνικού εναέριου χώρου

Δημοσκόπηση ΚΑΠΑ Research: Στο 0,7% η διαφορά

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research το οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι της τάξης του 0,5%.

Συγκεκριμένα στην έρευνα για το «Βήμα» ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου ποσοστό....

Δημοσκόπηση Palmos Analysis για Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.... με οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει...

Μειμαράκης σε ξεφτίλα Άνθιμο: Μην πηγαίνεις στον Αλέξη μόνο

Ο Β. Μεϊμαράκης κάλεσε τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο στην αποψινή του (12/9/2015) ομιλία για τις εκλογές στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και ο Μητροπολίτης ανταποκρίθηκε θετικά, με τον πρόεδρο της ΝΔ να σχολιάζει με νόημα: «Δεν θα πηγαίνεις μόνο στον Αλέξη (Τσίπρα)».

Συνελήφθη ο Σέρβος αρχιχούλιγκαν Ντέγιαν Πουζίγκατσα στο Ελ. Βενιζέλος

Ήρθε στην Ελλάδα από την Ταϊλάνδη μέσω Ντόχα, με πλαστό σλοβένικο διαβατήριο

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος ένας από τους μεγαλύτερους Σέρβους χούλιγκαν, ο 34χρονος Ντέγιαν Πουζίγκατσα, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2009 είχε δολοφονήσει τον οπαδό της Τουλούζ Μπρους Τατόν, στον αγώνα της Παρτιζάν Βελιγραδίου – Τουλούζ.

«Βόμβα» στα εργασιακά από το Ευρωδικαστήριο: Η διαδρομή σπίτι-δουλειά είναι... δουλειά!

Σάλος ανά την Ευρώπη για την απόφαση - Η οδηγία αποσκοπεί στο να διασφαλιστεί ότι κανένας υπάλληλος στην ΕΕ δεν είναι υποχρεωμένος να εργάζεται περισσότερο από, κατά μέσο όρο, 48 ώρες την εβδομάδα

ΒΙΝΤΕΟ-Κοζάνη: Χαμός σε τοπικό κανάλι με Κουκουλόπουλο και ψεκασμένο νταή

Ένταση επικράτησε την Παρασκευή, στην πολιτική εκπομπή του West Channel, μεταξύ του υποψηφίου βουλευτή των ΑΝΕΛ Χ. Κάτανα και του υποψηφίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Π. Κουκουλόπουλου.

Χαλασμός με το σποτ Λαφαζάνη! Ντε Νίρο, Χάρρυ Κλυνν και... Ταραντίνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως συνδυάζονται ο John Travolta, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Robert De Niro, το Pulp Fiction και ο... Χάρρυ Κλυνν; Το "κόψε - ράψε" να είναι καλά και φυσικά το τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας, το οποίο αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κορυφαία βίντεο - παρωδίες που σαρώνουν το διαδίκτυο!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΑΝΑ 6ΜΗΝΟ! Όλγα: Είμαι μόλις 40 ετών. Δεν βιάζομαι να γίνω Πρόεδρος

H Όλγα Κεφαλογιάννη θέτει ως πρώτο της μέλημα τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και αναγνωρίζει το σημαντικό ρόλο που έχει παίξει στην ανάκαμψη του κόμματος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Νέα ηλεκτρονική δημοσκόπηση: Τι θα ψηφίσετε στις εκλογές την Κυριακή 20/9;


Μια νέα ηλεκτρονική δημοσκόπηση ξεκινά το Λόγια Σταράτα καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Φοιτητής προειδοποιεί τον Τσίπρα ότι θα κλείσουν οι Τράπεζες κι ο Αλέξης του πουλάει μούρη

Ένας φοιτητής προειδοποίησε τον Τσίπρα (σε εκπομπή του Χατζηνικολάου) ότι θα κοπεί η ρευστότητα και θα κλείσουν οι τράπεζες, αλλά ο Τσίπρας....

Αυτή την φορά δεν υπάρχει δικαιολογία

Προκηρύχθηκαν λοπόν οι εκλογές. Και αυτό που θα απασχολεί για άλλη μια φορά την ελληνική κοινωνία θα είναι το που θα γίνουν οι συγκεντρώσεις, ποιός πολιτικός θα πει την πιο ωραία ατάκα, που μιλάει ο Μεϊμαράκης, πού θα δώσει συνέντευξη ο Τσίπρας, ποιός θα μπει στην βουλή κοκ. Όμως εάν αυτό γίνεται για τρίτη φορά σε έναν χρόνο σε μια ταλαιπωρημένη οικονομία όπως η ελληνική καταλαβαίνετε πως αυτό είναι καταστροφικό! Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος πως οι εκλογές δεν γεννούν λεφτά. Εάν το έκαναν, θα τις κάναμε κάθε εβδομάδα.

ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΘΑ ΤΗ ΣΝΙΦΑΡΕΙ Μ'ΑΥΤΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΕΡΙ; Έλληνας τραγουδιστής έκανε τατουάζ την ελληνική σημαία και «τάραξε» τα social media (φωτό)

Ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί για κατοχή και χρήση κοκκαΐνης.... για τέτοια ιδανικά μιλάμε!

Ο τραγουδιστής...

Η απίστευτη ιστορία του ακέφαλου κοτόπουλου που κατάφερε να επιβιώσει για 18 μήνες

Μία απίστευτη ιστορία για ένα αποκεφαλισμένο κοτόπουλο το οποίο έζησε για περισσότερο από 18 μήνες κάνει λόγο σε δημοσίευμά του το BBC.

Το απόλυτο τρολιά: Ο Χάρρυ Κλυνν ως οδηγός ταξί… πηγαίνει τον Λαφαζάνη στο Νομισματοκοπείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε η πραγματική και άκοπη εκδοχή του τηλεοπτικού σποτ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να πηγαίνει… νομισματοκοπείο, και είναι ακόμα καλύτερη! Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ε. φαίνεται πως κρύβει πολύ χιούμορ αφού το βίντεο είναι γεμάτο σαρκασμό για την ελληνική πραγματικότητα… τότε και τώρα.

Γιάννης Κεφαλογιάννης: "Προαιρετική" θητεία στα 18 με κίνητρα προτείνει η ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

“Προαιρετική” θητεία στα 18 με κίνητρα, προτείνει η ΝΔ στο πρόγραμμά της για την Εθνική Άμυνα. Ο τομεάρχης Άμυνας του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης , μιλώντας στο Onalert.gr είπε ότι μια λύση θα ήταν να δίνεται η δυνατότητα στους νέους μετά από τις εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ, να κατατάσσονται με κίνητρο λιγότερη θητεία.

ΦΩΤΟ-Γελάνε τα social media με τον ξεφτίλα: Ο Τσίπρας «μπάναρε» τα δημόσια σχολεία!

Την ώρα που το σχολικό έτος ξεκίνησε με χιλιάδες κενές θέσεις εκπαιδευτικών… ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε τον πρωτότοκο γιο του στο ιστορικό ιδιωτικό νηπιαγωγείο της Σχολής Χιλλ, στην περιοχή της Πλάκας!

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ; Η ΕΥΡΩΠΗ Ή Ο ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ; Ο πατέρας του Aylan ήταν ο διακινητής!

Νέα τρόπη παίρνει η τραγωδία με τον τρίχρονο Aylan που "ξεβράστηκε" στα παράλια της Τουρκίας, καθώς μια νέα μαρτυρία γυναίκας που ήταν μαζί με το αδικοχαμένο παιδί, υποστηρίζει ότι ο πατέρας του μικρού Σύρου ήταν ο διακινητής και οδηγούσε το πλοιάριο!

Επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Τουρκία πουλούσε φουσκωτές βάρκες σε πρόσφυγες

Η αποκάλυψη ότι μία επίτιμη πρόξενος της Γαλλίας στην Τουρκία πουλούσε φουσκωτές βάρκες σε πρόσφυγες, οδήγησε στην αποπομπή της.

ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Ψ@ΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ' ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Τσακαλώτος: Η ΝΔ προκάλεσε τραπεζικό πανικό, ευθύνη τους η ανακεφαλαιοποίηση

Έπεσε λέει απ' τα σύννεφα που οι Ευρωπαίοι επιδίωκαν την ήττα ΣΥΡΙΖΑ για παραδειγματισμό άλλων όπως πχ στην Ισπανία... μα αν δεν κάνω λάθος ο Βενιζέλος του το είχε πει του Τσίπρα: "Θα σε γ@μήσουν"... τωρα τι κλαίγονται και λένε ότι δεν τους υποδέχθηκαν με λουλούδια οι Ευρωπαίοι τους οποίους έλεγαν ότι θα εκβιάσουν, θα τσακίσουν κ.λπ;

Ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία, για την ανάγκη που προέκυψε για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, επέρριψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πρώεδρε δες κε τη λένε η άλεσ εκθέσης γηα τα κωματα!

Από το παρακάτω κείμενο βρήκε ο Πανάρας την έκθεση τρολιά την οποία διάβασε στο ντιμπέιτ και γέλασε όλη η Ελλάδα μαζί του:

Την ερχόμενη Παρασκευή ανοίγουν τα σχολεία της χώρας. Υπάρχει, όμως, κι ένα σχολείο που άνοιξε τις πύλες του σήμερα. Ένα σχολείο ιδιαίτερο και... αιρετικό που στεγάζεται ένα περίπου χιλιόμετρο μακριά από το κτίριο της Βουλής. Λογικό είναι, η γειτνίαση αυτή να επηρεάζει τον τρόπο λειτουργίας του συγκεκριμένου δημοτικού, στο οποίο οι δάσκαλοι είναι ιδιαίτερα πολιτικοποιημένοι.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένα 24ωράκι με τον Μεϊμαράκη:Κοιμάται με Τσίπρα,ξυπνά με καπουτσίνο!Η ζωή,το μαλλί και η Βουλή!

​Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel, Μάρα Ζαχαρέα, επισκέφτηκε το «στρατηγείο» του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πέρασε ένα ολόκληρο 24ωρο με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καταγράφοντας τις προετοιμασίες, τις σκέψεις και τις αγωνίες του, εν όψει των κρίσιμων εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Σάλος με τον χαιρετισμό του Ποντόλσκι - ΦΩΤΟ

Δεν ξέρουμε εάν όντως ο Λούκας Ποντόλσκι ήθελε να τιμήσει τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες, αλλά κατάφερε με τη συγκεκριμένη ενέργεια να σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών. Ο διεθνής Γερμανός άσος της Γαλατάσαραϊ φωτογραφήθηκε μπροστά από...

ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑίας ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ! Αίτημα ΔΣΑ προς Β. Θάνου για αύξηση αποζημίωσης δικαστικών αντιπροσώπων

Την αύξηση της αποζημίωσης των δικαστικών αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ζητεί με επιστολή του προς την πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου και τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών Αντ. Μανιτάκη και Γ. Χουλιαράκη, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Βασίλης Αλεξανδρής.

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Υποβάθμισε την ελληνική αγορά ο οίκος FTSE - Σε advanced emerging market

Στην κατηγορία των «προηγμένων αναπτυσσόμενων αγορών» εντάσσεται από το Μάρτιο του 2016 το ΧΑ. Αιτία το παρατεταμένο κλείσιμο της αγοράς αλλά και η επιβολή capital controls στους εγχώριους επενδυτές που δεν συνάδουν με ανεπτυγμένη.

Στα νέα σποτ της ΝΔ η εργαζόμενη μητέρα Δήμητρα και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας Χρήστος

Σταθερότητα, αξιοπιστία, επενδύσεις, δουλειές, είναι οι προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας από την 21η Σεπτεμβρίου

Δύο νέα βίντεο επικοινωνεί η Νέα Δημοκρατία, εννέα ημέρες πριν τις εκλογές. Στα νέα προεκλογικά σποτ πρωταγωνιστούν η εργαζόμενη μητέρα Δήμητρα και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας Χρήστος, δύο επιπλέον παραδείγματα στις κατηγορίες επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων της ελληνικής κοινωνίας.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Στον «πόντο» η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ.-Καλύτερος ο Μεϊμαράκης στο ντιμπέιτ

Μπροστά περνά ο ΣΥΡΙΖΑ (28,5%) στην εκτίμηση και πρόθεση ψήφου με μόλις 1 ποσοστιαία μονάδα διαφορά από τη ΝΔ (27,5%) βάσει της νέας δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ που διενεργήθηκε την περίοδο 9-11 Σεπτεμβρίου, αφού είχε προηγηθεί και το debate των πολιτικών αρχηγών.

Βενιζέλος για τις υπερήφανες δηλώσεις Τσίπρα-Καμμένου ότι το 3ο μνημόνιο διέπεται από το δίκαιο της ΕΕ και όχι από το αγγλικό δίκαιο

Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου με ιδιαίτερη εμπειρία στις  νομικές και Χρηματοοικονομικές πτυχές διεθνών συμβάσεων, αναφερόμενοι στις συνεχείς  «υπερήφανες» δηλώσεις των κκ. Τσίπρα και Καμμένου ότι το τρίτο μνημόνιο διέπεται από το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι από το αγγλικό δίκαιο, παρατηρούσαν τα εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΛΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! Ο Καμμένος ως... μπαρμπέρης ξυρίζει το μουστάκι του Μεϊμαράκη στο νέο σποτ των ΑΝΕΛ

Λογικό! Τι να διαφημίσουν σαν επιτυχία τους; Το 3ο Μνημόνιο; Τις κλειστές τράπεζες; Ή την ύφεση του 3%;

Ακόμη ένα αρνητικό τηλεοπτικό σποτ ενόψει των εκλογών δημιούργησαν οι ΑΝΕΛ, καθώς ο Πάνος Καμμένος ως μπαρμπέρης ξυρίζει το μουστάκι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Τρία νέα σποτ από τον ΣΥΡΙΖΑ: Το ένα για τη "σκληρή" διαπραγμάτευση... χωρίς όμως να δείχνουν τον αρχιδιαπραγματευτή

Μόνο στην Ελλάδα! Διαφημίζουν τη σκληρή διαπραγμάτευση αλλά έστειλαν αδιάβαστο τον αρχιδιαπραγματευτή Βαρουφάκη.... ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ!

Φεύγει από τα πρόσωπα και εστιάζει στα θέματα η προεκλογική καμπάνια της Κουμουνδούρου

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΤΗΝ Π@ΡΔΗ! Καμμένος: Η Λίστα Λαγκάρντ περιέχει περισσότερα ονόματα

Άλλη μια αναπόδεικτη μαλ@κία από τον Πανάρα που όπου δει φως μπαίνει, τις αμολάει και φεύγει

"Η Λίστα Λαγκάρντ περιέχει περισσότερα ονόματα, καθώς ορισμένα "κόπηκαν" από το αντίγραφό της που παραδόθηκε στην Ελλάδα", υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

Πάνω από 432.761 πρόσφυγες πέρασαν τη Μεσόγειο το 2015 -Πόσοι πέρασαν από την Ελλάδα

Κάθε ρεκόρ σπάει ο αριθμός προσφύγων και μεταναστών που έχουν διαπλεύσει μέχρι σήμερα τη Μεσόγειο από τις αρχές του 2015.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! S&P: Βαθιά ύφεση 3% για την ελληνική οικονομία το 2015

"Μαύρες" οι εκτιμήσεις για την Ελλάδα από τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης, ο οποίος πάντως δεν προχώρησε σε περαιτέρω υποβάθμιση του αξιόχρεου της χώρας, εν αναμονή των εκλογών. Επισημαίνει πάντως τον κίνδυνο καθυστέρης εκταμίευσης της επόμενης δόσης.