13 Σεπτεμβρίου 2015

«Φωτιά» πήραν τα social media από το νέο σκίτσο του Αρκά (ΦΩΤΟ)

Με νέο σκίτσο που αυτή τη φορά έχει στόχο τις δημοσκοπήσεις «ξαναχτύπησε» ο Αρκάς!

Ο αγαπημένος σκιτσογράφος συνεχίζει να «πυροβολεί» την προεκλογική Ελλάδα και καυτηριάζει τα μαθηματικά των δημοσκοπήσεων…

Αποζημίωση 60.000 ευρώ θα καταβάλει ο Ντινόπουλος στη Δούρου επειδή δεν ήταν και τυπικά σύμβουλος του Άκη

Όχι ότι η Δούρου δεν δούλευε στο Υπ. άμυνας επι Άκη... απλά δεν ήταν άμεσα σύμβουλός του αλλά τη διόρισε κάποιος άλλος σε Ινστιτούτο του Υπουργείου. Η μαλ@κία του Ντινόπουλου είναι ότι την αποκάλεσε "σύμβουλο του Άκη" που τυπικά δεν ήταν, άσχετα αν ουσιαστικά ήταν σύμβουλος του Υπουργείου... Και ενημερωτικά: Η Ρένα ξεκίνησε ΟΝΝΕΔ, βολεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ επί Άκη και κατέληξε στο ΣΥΡΙΖΑ

Η δικαστική απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή στο ποσό των 10.000 ευρώ, ενώ η όλη υπόθεση θα επανεξεταστεί απο το Εφετείο

Το ποσό των 60.000 εύρω καλείται να καταβάλει ως αποζημίωση στη περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός Εσωτερικών επί κυβέρνησης Σαμαρά, Αργύρης Ντινόπουλος.

Τρίωρο δείπνο Μεϊμαράκη-Καραμανλή την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Κώστας Καραμανλής την Παρασκευή το βράδυ δείπνησαν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Θρήνος στο ΝΒΑ για τον «Big Mo» (ΒΙΝΤΕΟ)

Απεβίωσε στα 60 του χρόνια, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του ΝΒΑ ο Μόζες Μαλόουν.

Ο Μαλόουν, για 20 συνεχή έτη, ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ και rebounders, ενώ συμμετείχε 12 φορές στο All-Star game.

Χουλιαράκης σε Κοτζιά: Θα τα πούμε μετά τις εκλογές

Για «ανυπόστατη και απίστευτη για το ήθος της Αριστεράς επίθεση» κατηγορεί ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών τον τέως υπουργό Οικονομικών και προσθέτει ότι το κίνητρο της επίθεσης του κ. Κοτζιά θα εξεταστεί «ελπίζω, από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά τις εκλογές»

Η Γερμανία κλείνει τα σύνορα με την Αυστρία για τους πρόσφυγες

Η Γερμανία αποφάσισε να επαναλάβει προσωρινά τους ελέγχους στα σύνορα με την Αυστρία απ΄όπου φθάνουν δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες, αναστέλλοντας τις συμφωνίες του Σένγκεν για την ελεύθερη διακίνηση στην Ευρώπη, ανέφεραν σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild και το περιοδικό Spiegel.

Οι 4 έκτακτοι φόροι ΣΥΡΙΖΑ που θα «μονιμοποιηθούν»

Του Τάσου Δασόπουλου

Προς μονιμοποίηση οδεύουν, εν όψει της πρώτης αξιολόγησης του μνημονίου ΙΙΙ, τέσσερις επαχθείς και «οριζόντιοι» φόροι, οι οποίοι επιβλήθηκαν ως έκτακτοι το 2012 και το 2013, για να προσθέσουν στα δημόσια έσοδα περίπου 5,5 δις ευρώ σε ετήσια βάση.

ΚΛΑΙΩ! Η ατάκα Βρούτση για την τηλεοπτική καμπάνια Καμμένου - ΦΩΤΟ

Μια φοβερή ατάκα έγραψε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter, με αφορμή τις τηλεοτπικές διαφημίσεις Καμμένου τόσο σε αυτές τις εκλογές όσο και σ'αυτές του Ιανουαρίου.

Έγραψε λοιπόν ο Γιάννης Βρούτσης:

«Όλα τα σποτ του Καμμένου παραπέμπουν...

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης με τον Καμμένο... τη νοσοκόμα του Αλέξη

Δείτε τη γελοιογραφία για Καμμένο-Τσίπρα που δημοσίευσε στοTwitter:

Φαήλος: 1765 %

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

1765 %. Τόση είναι για το 2015, έως και τον Αύγουστο, η αύξηση των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα, σε σχέση με το 2014. 1765 %!

Με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, με τον πόλεμο στην Συρία και στο Ιράκ, να μαίνονται, όλο το 2014 μπήκαν στην Ελλάδα παράνομα συνολικά 12.279. Το 2015, μόνο μέχρι τον Αύγουστο μπήκαν 229.007! Τα στοιχεία είναι από την Ελληνική Αστυνομία.

Ποιους πασίγνωστους Ολυμπιονίκες μεταφέρει το Αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ»; (ΦΩΤΟ)

Μια έκπληξη είχε το Αρματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού «ΛΕΣΒΟΣ» για τους κατοίκους των ακριτικών νησιών που επισκέφτηκε.

Κάνε το τεστ μαθηματικών και δες αν είσαι ΣΥΡΙΖΑίος σκράπας!

Εάν πιστεύεις ότι είσαι πραγματικά καλός στα μαθηματικά, τότε δεν έχεις παρά να δεχτείς την πρόκληση και να απαντήσεις σε 6 ερωτήσεις...

Ο Μεϊμαράκης με φανέλα… Νεϊμαράκης – ΦΩΤΟ

Ένα.. διαφορετικό δώρο δέχθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, έξω από το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στη ΔΕΘ, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΠΝΙΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Στους 28 οι νεκροί στο Φαρμακονήσι: Διαστάσεις “Λαμπεντούζα” παίρνει το ναυάγιο

Φαντάζεστε να κυβερνούσαν οι "Σαμαροβενιζέλοι"... και μην ακούσω καμιά μαλ@κία "μα ο Τσίπρας παραιτήθηκε και έχουμε υπηρεσιακή κυβέρνηση"...

Σοκ προκαλεί η νέα τραγωδία με μετανάστες στο Φαρμακονήσι. Ξύλινη λέμβος με πάνω από 100 άτομα ανετράπη στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Φαρμακονησίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι.

ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΤΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Σαμαράς: Αν δεν μας έριχναν θα είχαμε βγει από το Μνημόνιο

Κυβέρνηση ευρύτατων συνεργασιών και φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού προτείνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ! Η Ένωση Πακιστανών καταγγέλλει: Η πρεσβεία μας ζητεί μαύρα χρήματα για διαβατήρια

Ο Saeed Khan και ο Shafqat Ullah που αναφέρουν σαν δικτάτορες στα πλακάτ είναι ο Πρέσβης και ο Γραμματέας της Πρεσβείας του Πακιστάν στην Αθήνα... απλά το "δικτάτορες" κολλάει "στο είμαστε κι εμείς πρόσφυγες και μας κυνηγάνε οι δικτάτορες"....

Διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστή η είναι η οδός Σοφοκλέους«Τέλος στον εξευτελισμό και την αναξιοπρέπεια» είναι το βασικό σύνθημα της Ένωσης Πακιστανών που διαδηλώνει αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Επιπλέον, καταγγέλουν την πρεσβεία του Πακιστάν ότι τους ζητεί... μαύρα χρήματα για να τους εκδίδει διαβατήρια.

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ 7 ΜΗΝΕΣ! Πίπες ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ και λίστα Λαγκάρντ

Το ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ προστέθηκε στα θέματα διαμάχης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, στην προεκλογική περίοδο, με αφορμή τις εξελίξεις με την κατάθεση του Ερβέ Φαλτσιανί.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι μετεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Επί ένα 7μηνο στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν μπερδευτεί και νόμιζαν ότι είναι ακόμα αντιπολίτευση.
Το αποτέλεσμα ήταν να συνεχίζουν να δίνουν τη μια υπόσχεση μετά την άλλη.

Ξεκινάμε με το επικότερο tweet όλων των εποχών:

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Μουρούτης: Τρεις κι ο κούκος στην ομιλία του Αλέξη στην Καλαμάτα

"Τον Βουδούρη περισσότεροι πηγαίνουν να τον ακούσουν" έγραψε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού επί Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης και δημοσίευσε την παρακάτω φώτο με τα 500 άτομα που πήγαν χθες στην Καλαμάτα, να αγοράσουν σανό απ' τον Αλέξη Τσίπρα:

ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΟΣ ALERT! Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης το υπέγραψε... δυο φορές! (ΦΩΤΟ)

Όχι μία, αλλά... δύο υπογραφές έβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών,Τρύφωνας Αλεξιάδης, στο τρίτο μνημόνιο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος!

Γιατί είναι τόσο ακριβά τα διαμάντια: Μία παγκόσμια εμπορική συνωμοσία

«Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας» τραγουδούσε κάποτε η Μονρόε. Αλλά τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο δημοφιλή αλλά και τόσο ακριβά;

Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της ταινίας η «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» [εικόνες]

Ολοι θυμόμαστε την εκρηκτική ξανθιά αστυνομικό που προκαλούσε δέος με το «πλούσιο» μπούστο της αλλά και της σπαρταριστές γκάφες του Μαχόνι από την ταινία «Η μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

Το σποτ της Ζωής Κωνσταντοπούλου γίνεται troll διαφήμιση ασφαλιστικής! (ΦΩΤΟ)

Το τηλεοπτικό σποτ της Λαϊκής Ενότητας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και το... λάστιχο, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για ασφαλιστική εταιρεία, η οποία το χρησιμοποιεί για το πρόγραμμμα οδικής βοήθειας!

ΒΙΝΤΕΟ-Μεϊμαράκης: Και βέβαια θα γίνω Πρωθυπουργός αν βγω πρώτος-Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στα στα βασικά ποσοστά του

«Θέλουμε να πάμε μπροστά ή πίσω; Με συνεργασίες ή αλαζονικότητα; Με αλήθειες ή ψέματα;», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θέτοντας έτσι τα διλήμματα των εκλογών στη συνέντευξη Τύπου στην 80η ΔΕΘ.


ΜΠΑ; ΠΝΙΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; Φαρμακονήσι: Τραγωδία με τρεις νεκρούς - Μεταξύ τους κι ένα παιδί

Μια ακόμη τραγωδία τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Φαρμακονησίου, με απολογισμό τρεις νεκρούς, μεταξύ των οποίων κι ένα μικρό παιδί.

Τσακαλώτος: Τώρα οι καταθέσεις δεν είναι 100% ασφαλείς-Έρχεται βαριά φορολογία για αγρότες

Αν επιτευχθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών μέχρι 1-1-2016 οι τραπεζικές καταθέσεις θα είναι 100% ασφαλείς - Παραδέχθηκε ότι από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα χρεώθηκε 10+15 δισ.ευρώ - «Και εγώ και ο Βαρουφάκης κάναμε λάθη στη διαπραγμάτευση»

ΚΛΑΙΩ! Δημοσκόπηση Public Issue για την ΑΥΓΗ... μαντέψτε γιατί την εξαφάνισαν από την πρώτη σελίδα της φυλλάδας

Ισοπαλία ανάμεσα στους δύο κυριότερους διεκδικητές της νίκης των εκλογών δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue για την «Αυγή της Κυριακής».

Επίθεση Φλαμπουράρη σε Ζωή και δέσμευση για το Μνημόνιο: Εμείς θα το τηρήσουμε... όχι σαν τους Σαμαροβενιζέλους που δεν το τήρησαν

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε δύο άξονες ανέλυσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης ενώ δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!Independent: Γιατί οι πρόσφυγες της Συρίας να μην έχουν smartphones;

Χθες στο Μόναχο έφτασαν 13.000 και ο Κάμερον θα αποφασίσει αν θα δεχτούν 20.000 πρόσφυγες μέχρι το 2020... τόση αγάπη τους έχουν!! Όσον αφορά την ουσία, το σημαντικό δεν είναι που βρήκαν τη συσκευή αλλά πως τη λειτουργούν και όποιος έχει πληρώσει ποτέ "περιαγωγή" (δηλ. ομιλία σε ξένη χώρα) ξέρει ποιος είναι το θέμα: Ποιος πληρώνει όλη αυτή τη χρήση που κάνουν και αν πχ. ο πάροχος στη Συριά (τα κινητά δεν μπορεί να είναι φτηνά ελληνικά καρτοτηλέφωνα αφού για να πάρουν εδώ αριθμό πρέπει να δώσουν ταυτότητα) τους δίνει στο χαλαρό τη δυνατότητα περιαγωγής όταν ξέρει ότι φεύγουν κατά χιλιάδες απ'τη χώρα 

Μια έρευνα του «Independent» έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα των τελευταίων εβδομάδων γύρω από την οικονομική κατάσταση των προσφύγων από τη Συρία και κυρίως στο γεγονός ότι οι περισσότερο απ' αυτούς χρησιμοποιούν Smartphones.

Ζωή για Τσίπρα: Έσχατη προδοσία, υπηρετεί τους δανειστές, απέλπισε τον λαό, διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ

Χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι πήγε σε εκλογές για την εκκαθάριση όσων αντιδρούσαν, ότι απέλπισε τον λαό και ότι διέλυσε το κόμμα του.

Μητρόπουλος: «Θατσερική» η καταβολή απ'τον ΣΥΡΙΖΑ συντάξεων αναλόγως της περιουσίας

«Δεν είχα ανακαλύψει την ακραία φιλελεύθερη, ακραία θατσερική διάταξη που δεν πίστευα ότι μια κυβέρνηση σαν τη δική μας θα μπορούσε να περάσει...» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής

Αποκαλύψεις Βαρουφάκη για τη διαπραγμάτευση: Τα λάθη, τα πισωγυρίσματα και οι αστοχίες μας

Ενα σύντομο απολογισμό κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε άρθρο του, καταγράφοντας τα λάθη που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση.

Δείτε την Έλενα Ράπτη να μοιράζει φυλλάδια στους δρόμους!

Η εκστρατεία «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με υπαίθριο περίπτερο.

Σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ για ένα Ταμείο για όσους ασφαλίστηκαν μετά από το 1992

Κάποτε φώναζαν να μη γίνουν τα 150 Ταμεία 13... τώρα τα κάνουν ΕΝΑ...

Την άμεση ένταξη όλων των Ταμείων, κύριων και επικουρικών, στο ΙΚΑ και τη δημιουργία ενός Ταμείου κύριας ασφάλισης, ενός επικουρικού και ενιαίες παροχές για όλους τους Ελληνες. Αυτό προβλέπει το σχέδιο για το νέο Ασφαλιστικό, το οποίο έχει υποβληθεί στην «επιτροπή σοφών» στο υπουργείο Εργασίας.

Εντυπωσιακή υποδοχή Καραμανλή στη ΔΕΘ

Την τιμητική του είχε για ακόμη μια φορά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την είσοδό του στην εκδήλωση για την ομιλία του Βαγγέλη Μειμαράκη στη ΔΕΘ.

Μήνυμα Μέρκελ: H Ελλάδα να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ

Μήνυμα στην Ελλάδα ότι πρέπει και αυτή να αναλάβει τις ευθύνες της σε ό,τι αφορά την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έστειλε η Άνγκελα Μέρκελ.

Ελτον Τζον κατά Πούτιν: Είσαι πρόεδρος της Ρωσίας και λες τέτοιες βλακείες;

Τη στάση της Μόσχας και ιδιαίτερα του Βλαντιμίρ Πούτιν απέναντι στους ομοφυλόφιλους επέκρινε ο Ελτον Τζον, δηλώνοντας ότι θέλει να συναντήσει τον πρόεδρο της Ρωσίας.

Ξεκινά η περικοπή ΣΥΡΙΖΑ του ΕΚΑΣ σε χιλιάδες συνταξιούχους - 950 εκατ. ευρώ η δαπάνη για φέτος!

- Ένα σχέδιο "σοκ" για περικοπή του ΕΚΑΣ φαίνεται να δρομολογείται μετά την "εκτίναξη" της κρατικής δαπάνης στα 950 εκατ. ευρώ, έναντι των 598 εκατ. ευρώ τα οποία είχαν προϋπολογιστεί για φέτος
- Πονοκέφαλος για περίπου 380.000 συνταξιούχους που λαμβάνουν έξτρα εισόδημα 30 ευρώ έως 230 ευρώ τον μήνα
- Το 2013 η δαπάνη για το ΕΚΑΣ είχε φτάσει τα 750 εκατ. ευρώ και τότε είχαν... "επέμβει" οι δανειστές
- Αναθεώρηση του προϋπολογισμού στο ΙΚΑ και... διπλασιασμός του ποσού για να καλυφθούν οι ανάγκες
- Αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων και αύξηση από το 65ο έτος στο 67ο έτος τα μέτρα για να "μαζευτεί" η δαπάνη

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 13-09-2015

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Μουρούτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφημίζει τα «ψίχουλα» που δαιμονοποιούσε!

Μια άκρως αιχμηρή ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Μουρούτης με αφορμή προεκλογικό σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο προβάλουν το πακέτο Γιούνκερ.

Κόρη πρώην υπουργού έκλεψε την παράσταση στο Βελλίδειο (ΦΩΤΟ)

Παρούσα στην ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» ήταν και η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ και πρώην βουλευτή Β” Θεσσαλονίκης, Γιώργου...

Ποιος πήρε το περισσότερο χειροκρότημα στη ΔΕΘ

Το περισσότερο χειροκρότημα κατά τη χθεσινή ομιλία Μεϊμαράκη στη ΔΕΘ, όπως ήταν αναμενόμενο, πήρε ο...

Ω ΤΟ ΠΑΝΤΕΡΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ! Έγινε νονά και χόρεψε καλαματιανό η Ζωή Κω/λου - Φωτογραφίες

Νονά έγινε σήμερα στην Καλαμάτα, όπου βρίσκεται μαζί με τον σύζυγό της, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια με τη Λαϊκή Ενότητα, Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

Σοκαριστικό βίντεο: Τούρκοι χτυπούν με αυτοκίνητο Κούρδους διαδηλωτές

Ένα αυτοκίνητο που όπως αποκαλύφθηκε οδηγούσε Τούρκος εθνικιστής, προσπαθεί να περάσει μέσα από ένα πλήθος Κούρδων διαδηλωτών χτυπώντας αρκετούς από αυτούς

Τελεσίγραφο από Eurogroup για το σανό Τσίπρα: Καμία επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου

Δεν τίθεται θέμα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου, παρά μονο μέσα στο πλαίσιο της αξιολόγησης, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, στέλνοντας βαρύ μήνυμα πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! Επιμένει ο Τσίπρας ότι αξιοποίησε το «όχι» του δημοψηφίσματος

Ζήτησε εκ νέου την αυτοδυναμία, προβάλλοντας ως επιχείρημα, παρά το ό,τι έφερε το τρίτο Μνημόνιο, ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Το μήνυμα “δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν θα γίνουμε ποτέ ίδιοι” θέλησε να περάσει ο Αλέξης Τσίπρας από την Καλαμάτα, απαντώντας στους επικριτές του πρώην πρωθυπουργού, που αναφέρουν: “Αφού φέρατε συμφωνία με τους εταίρους στην Ευρώπη, δεν υπάρχουν στρατηγικές διαφορές”.

Αλβανοί μαχαίρωσαν Έλληνες σε Αγρίνιο και Τρίπολη

Δυο αιματηρές συμπλοκές με δράστες Aλβανούς και θύματα Έλληνες αναστάτωσαν μέσα σε λίγες ώρες περιοχές του Αγρινίου και της Τρίπολης! Στο πρώτο από τα περιστατικά, μάλιστα, ο αλλοδαπός δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.