15 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Εκατοντάδες προεκλογικές προσλήψεις στη ΔΕΗ και στο Εμπορικό Ναυτικό

Πράσινο φως για την κατ΄ εξαίρεση πρόσληψη 579 ατόμων από την ΔΕΗ άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά και για την πρόσληψη εκπαιδευτικών για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

Δεν απαντά η εταιρία αν ο Φλαμπουράρης έχει ακόμα μετοχές

«Αναλάβαμε το έργο όταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης δεν ήταν υπουργός, ενώ αποχώρησε πλήρως τον Ιανουάριο» λέει η εταιρία που δεν αποσαφηνίζει αν ο Φλαμπουράρης έχει ακόμα μετοχές κάτι που παραδέχθηκε έμμεσα ο ίδιος.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία που βρέθηκε στο επίκεντρο του σάλου που προκλήθηκε με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σχετικά με την ανάληψη έργου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ολική έκλειψη υπερπανσελήνου - Ενα πραγματικά σπάνιο φαινόμενο [βίντεο]

Μετά το μπλε φεγγάρι σειρά έχει η υπέρπανσέληνος, ένα από τα σπανιότερα αστρικά φαινόμενα, η οποία θα είναι κατά 30% μεγαλύτερη και 14% πιο φωτεινή.

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία ψεύδους, εξαπάτησης, ανικανότητας και αποτυχίας

Για «ομολογία ψεύδους, εξαπάτησης, ανικανότητας του ΣΥΡΙΖΑ» κάνουν λόγο πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού ενταφίασε το περίφημο «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα άλλο (το… παράλληλο) «σχέδιο προγράμματος»  για την «κυβέρνηση της Αριστεράς στις νέες συνθήκες». Βρισκόμαστε πλέον μπροστά σε μια ομολογία ψεύδους, εξαπάτησης, ανικανότητας και αποτυχίας τόσο στη διακυβέρνηση, όσο και στην διαπραγμάτευση», σημειώνουν πηγές της Συγγρού και τονίζουν:

Παιδόφιλοι διοργανώνουν λοταρίες με έπαθλο ανήλικες παρθένες σε πόλη της Βραζιλίας

Οι αρρωστημένοι αυτοί διαγωνισμοί λαμβάνουν χώρα στο φως της ημέρας και εν γνώσει των περισσότερων κατοίκων της περιοχής, ακόμη και της τοπικής αστυνομίας

Μετά τις εκλογές η απόφαση του ΣτΕ για τις Σκουριές

Υπομνήματα για την υποστήριξη των θέσεων τους από όλους τους παράγοντες της δίκης ζητήθηκαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την απόφαση αναστολής των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική, από τον πρώην υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Οι Podemos γυρνούν την πλάτη τους στον Τσίπρα - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από τη συγκέντρωση της ΛΑΕ

Η Ζωή κεντρική ομιλήτρια στη συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια

Με σύνθημα «το "Όχι" θα νικήσει» ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 19.30
η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Η Βαλαβάνη "πυροβολεί τον πρώην φίλο" Τσίπρα

«Το τρίτο μνημόνιο με συγκεκριμένο «πακέτο μέτρων» τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα τη ρύθμιση των 100 δόσεων», αναφέρει σε δήλωσή της η πρ. αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών και σημερινή υποψήφια βουλευτής Β΄Αθηνών της Λαϊκής Ενότητας, Νάντια Βαλαβάνη.
Συγκεκριμένα, η κ. Βαλαβάνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έπνιξαν το κέντρο της Αθήνας με παράνομους μετανάστες

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της κάνοντας λόγο «για συγκέντρωση παράνομων μεταναστών σε συνοικίες της Αθήνα».

Θεοδωράκης: Και συγγενείς του Τσίπρα πήραν δημόσια έργα πριν τις εκλογές, όχι μόνο ο Φλαμπουράρης

Στην καταγγελία ότι όχι μόνο ο Αλέκος Φλαμπουράρης, αλλά και άλλα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και συγγενικά πρόσωπα του κ. Τσίπρα, πήραν δημόσια έργα πριν τις εκλογές προχώρησε από τη Λάρισα ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας το θέμα της διαπλοκής.

«Δεν θα αντέξω πολλή ώρα ακόμα»: Τα λόγια του 17χρονου πριν ξεψυχήσει

Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο - Λύγισαν όλοι από τα λόγια της μητέρας του 17χρονου - Πλήθος κόσμου για το κατευόδιο του 17χρονου εφήβου που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή - Γιατί πήρε το Γιώργο από κοντά μας, ψελλίζει η οικογένειά του - Βυθισμένη στο πένθος όλη η περιοχή

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ! Η μεγάλη ...μπουκιά του Πάνου Καμμένου

Σαν μεγαλύτερος ο Κάλχας θα ήθελε να απευθύνει μία συμβουλή στον Πάνο Καμμένο. Πάνο μη βάζεις ιδέες στους ψηφοφόρους.

Στηρίζει Φλαμπουράρη ο Τατούλης! "Η Περιφέρεια δεν μιλάει με εκβιαστές" λέει αναφερόμενος στον Θ. Αναστασιάδη και το ΠΘ

Την δική της απάντηση στο δημοσίευμα για την δουλειά που πήρε η εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη, ΔΙΑΤΜΗΣΗ, ύψους 3,9 εκατ. ευρώ δίνει η περιφέρεια Πελοποννήσου κάνοντας λόγο για σκανδαλολογία και «χαρτογιακάδες εκβιαστές».

ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Υπόκειμαι χρόνιο βιασμό»

Αποχώρησε από το facebook γιατί, όπως λέει, έπεσε θύμα διαδικτυακού bullying

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου, μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσε τo facebook σχεδόν καθημερινά για να επικοινωνεί με το αναγνωστικό της κοινό, να προωθεί τις συγγραφικές της δουλειές, αλλά και να ανταλλάσσει με τους φίλους της απόψεις και σχόλια για την επικαιρότητα και όσα την απασχολούν.

Βίντεο: Δείτε κινηματογραφική καταδίωξη στην Πολωνία

Μετά από 25 χιλιόμετρα καταδίωξης και ελιγμούς που ευτυχώς δεν είχαν θύματα ανάμεσα στους περαστικούς, οι αστυνομικοί καταφέρνουν να στριμώξουν έναν νεαρό οδηγό που δεν είχε σταματήσει σε έλεγχο

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Ασυμβίβαστο και παράνομο να έχει μετοχές στην εταιρεία ο Φλαμπουράρης-Απαγορεύεται να είναι και υποψήφιος

Η εταιρεία της οποίας είναι μέτοχος πήρε δουλειά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου - Έπρεπε να είχε εκπέσει από το αξίωμα του υπουργού - Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος βουλευτής - Το Σύνταγμα και ο νόμος 1558/1985 δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας - Έμπειροι συνταγματολόγοι θέτουν και ζήτημα ευθυνών του ΑΠ, που δεν έκανε προσυμβατικό έλεγχο

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ προς ΣΥΡΙΖΑ: «Βρίστε μας, αλλά απαντήστε μας»

-  Είναι νόμιμο και ηθικό ο Φλαμπουράρης να είναι μέτοχος σε εταιρεία που παίρνει δουλειές του Δημοσίου; - Γιατί ο κ. Τσίπρας αν και υπέρμαχος του Δημόσιου Σχολείου στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικά;  - Ποιος νοίκιασε και ποιος πλήρωσε τη βίλα που διέμενε με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός στο Σούνιο;- Τίνος επιχειρηματία είναι το σκάφος που "φιλοξένησε" τον τέως πρωθυπουργό

ΒΙΝΤΕΟ-Δικαιολογίες από τα κομματόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ της ΕΡΤ, για το ατόπημα με τον Μεϊμαράκη

Ζήτησαν συγνώμη οι παρουσιαστές της εκπομπής "ON ΕΡΤ"... που έδωσαν λόγο στο λαμόγιο τον Μαυρίκο να βρίζει τον Μεϊμαράκη επειδή δεν τον λάδωσε...

Η Ελένη Χρονά και ο Ανδρέας Ροδίτης ζήτησαν συγνώμη για το θέμα που προέκυψε κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής τους, όταν ημέρα διεξαγωγής του debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, φιλοξένησαν στην εκπομπή τους τον διευθυντή της εφημερίδας Ακρόπολη κ. Μαυρίκο, ο οποίος κατηγόρησε ευθέως τον κ. Μεϊμαράκη για δήθεν σκάνδαλα.

Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε τηλέφωνο τον Ελτον Τζον

Ενα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχθηκε την Τρίτη ο Ελτον Τζον, καθώς στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσε τη φωνή του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Υπέρπτηση δύο τουρκικών F-16 πάνω από το Φαρμακονήσι

Σε μια ημέρα, κατά την οποία στην Αθήνα είχαμε αλλαγή στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ

Υπέρπτηση πάνω από το Φαρμακονήσι πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα σχηματισμός δύο τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, τύπου F-16.

Μεϊμαράκης για ΣΥΡΙΖΑ: Είναι διαπλεκόμενοι μέχρι το μεδούλι

«Αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, θα πάω πρώτα στον Αλέξη Τσίπρα, για το σχηματισμό κυβέρνησης», τόνισε στο Bήμα FM o πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον απόηχο της χθεσινής (Δευτέρα) τηλεμαχίας.

Σταρ της πυγμαχίας έρχεται στην Ελλάδα για τους πρόσφυγες -Φέρνει ρούχα και τρόφιμα [εικόνες & βίντεο]

Στην Αθήνα, είχε ζήσει την πρώτη μεγάλη στιγμή της καριέρας του. Τώρα ο Αμίρ Καν επιστρέφει στην Ελλάδα. Οχι για έναν δικό του αγώνα όμως, αλλά για εκείνον που δίνουν οι Σύροι πρόσφυγες.

ΤΖΑΜΠΑ Ε; ΜΠΕΕΕΕ! Ο Φαλτσιανί έδωσε στικάκι με 8 ονόματα στους Ελληνες εισαγγελείς

Αυτές τις φήμες τις διαδίδει από το Παρίσι το κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ, η Θωμαΐς Παπαιωάννου για να δημιουργήσει κλίμα και μάλλον είναι μούφα αφού ο Φαλτσιάνι δεν δίνει τίποτα τζάμπα...

Εκτός από την κατάθεσή του στους Έλληνες εισαγγελείς ο Ερβέ Φαλτσιανί έδωσε και μέρος της...περιουσίας του. Ένα στικάκι, με στοιχεία που του ζητήθηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν συνολικά σε 8 πρόσωπα.

ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ; ΤΑ CDS; ΑΝΕΛ:Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate;

Ένα αινιγματικό προεκλογικό teaser σποτ έδωσαν στην δημοσιότητα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με πρωταγωνιστή τον Πάνο Καμμένο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται στο πρόγραμμά του ότι επέβαλλε τα capital controls

Στην εισαγωγή αναφέρεται: «Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα τη διαπραγμάτευση [...] κάναμε όλα όσα ήταν δυνατά για να αντεπεξέλθουμε στην χρηματοπιστωτική ασφυξία (καθυστέρηση πληρωμών στο ΔΝΤ, άρνηση να παρατείνουμε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση, επιβεβλημένους ελέγχους κεφαλαίων ώστε να προστατέψουμε το τραπεζικό σύστημα από το χρηματοδοτικό εκβιασμό της ΕΚΤ)»

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Η ανεργία αυξήθηκε τον Ιούνιο και οι μαλ@κες του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι μείωσαν ανεργία και αύξησαν ΑΕΠ... για να την πούνε στον Μεϊμαράκη

Απευθυνόμενοι σε μαλ@κες που τους ψηφίζουν προσπαθούν να οικειοποιηθούν τη φόρα που είχε δώσει στην  ελληνική οικονομία το 2ο εξάμηνο του 2014, ο Σαμαράς και η οποία διατηρήθηκε και το πρώτο 6μηνο του 2015. Απλή λογική λέει ότι τα αποτελέσματα μιας πολιτικής στην οικονομία δεν φαίνονται άμεσα αλλά μετά από μήνες, όπως κανένας δεν είχε καταλάβει κρίση τον Μάιο του 2010 όταν ο ΓΑΠ υπέγραφε μνημόνιο και 2 μήνες αργότερα είχε στις δημοσκοπήσεις 40%. Τα αποτελέσματα φάνηκαν μετά από πολλούς μήνες το 2011. Έτσι και τα αποτελέσματα της καταστροφής ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσουν να γίνονται ορατά τους επόμενους μήνες... ήδη η ανεργία αυξήθηκε τον Ιούνιο, ΠΡΙΝ ΤΑ CAPITAL CONTROLS (φανταστείτε τι θα δείξει το κοντέρ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο), μετά από 3 χρόνια πτώσης κάθε μήνα. 

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ για τα όσα είπε στο ντιμπέιτ αναφορικά με την ανεργία και την ανάπτυξη.

Μάικλ Τζόρνταν: Εχει σταματήσει το μπάσκετ 12 χρόνια και δείτε πόσα έβγαλε πέρσι

Το 2003 σταμάτησε το μπάσκετ και δεν πάτησε ξανά... το πόδι του στο παρκέ. Ο Μάικλ Τζόρνταν όμως δεν σταματά να βγάζει χρήματα. Και το 2014 έβγαλε πάρα πολλά...

ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΡΕ! Ο Φωτόπουλος βρίζει τον Τσίπρα: Πουλάει και διαλύει τη ΔΕΗ

Με ανοιχτή του δήλωση ο Νίκος Φωτόπουλος αναφέρει ότι με τα όσα συμφώνησε και ψήφισε, η ΔΕΗ χάνει άμεσα το 25% των πελατών της στη λιανική.

Το γνωστό PacMan έγινε... VagMan: Ο Μεϊμαράκης «τρώει» Τσίπρα, Βαρουφάκη, Λαφαζάνη και Καμμένο

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει γίνει πλέον μέχρι και διαδικτυακό παιχνίδι που μοιάζει στο... PacMan.

Στις θέσεις των αντιπάλων που κυνηγάει και «τρώει» βρίσκονται ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Πάνος Καμμένος.

Ποινική δίωξη σε βάρος των υπόπτων για την επίθεση στο ΤΑΙΠΕΔ

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων που φέρονται να εμπλέκονται στην εισβολή στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ. Την ευθύνη για τις εκτεταμένες ζημιές ανέλαβε η αναρχική ομάδα "Ρουβίκωνας".

Ξεφτιλισμένη ΕΡΤ-Δείτε το λόγο που ο Μεϊμαράκης τα έχει πάρει στην κράνα!


[Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ δίνει λόγο στον ΧΑυγίτη εκδότη Μαυρίκο για να σχολιάσει την πολιτική κατάσταση και να καταγγείλει σκάνδαλο Μειμαράκη ο οποίος δήθεν έχει βίλα....]

Από τον ΣΤΑΘΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟ

Δεν φανταζόμουν ότι μπορεί η κρατική τηλεόραση να πέσει τόσο χαμηλά, όμως τα χθεσινά υπονοούμενα του Μεϊμαράκη με έκαναν να το ψάξω. Και να ανακαλύψω ΑΥΤΟ!

Το Charlie Hebdo σατυρίζει τον Aylan! ΦΩΤΟ

Το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo δημοσίευσε δύο σκίτσα που αποτελούν τα δικό του σχόλιο για το προσφυγικό θέμα στην Ευρώπη. Τα σκίτσα του περιοδικού δίχασαν για μία ακόμη φορά με τις αναφορές τους στις θρησκείες.

Τα φυσικά προσόντα του Αντετοκούνμπο «τρομάζουν» τους Ισπανούς [εικόνα]

Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα παιδί-θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ είναι αδιαμφισβήτητο. Ο ισπανικός Τύπος δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα τρομερά φυσικά προσόντα του, λίγες ώρες πριν τη μάχη των προημιτελικών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία.

ΒΙΝΤΕΟ--Γελάει ο Μουρούτης με την απειλή του Καμμένου: Αξίζει να προσπαθήσουμε με μεγαλύτερη ένταση... για να μείνει εκτός Βουλής

«Εγώ θα αποχωρήσω από την πολιτική, εάν οι ΑΝΕΛ  δεν μπουν στην Βουλή» δήλωσε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και όλη η Ελλάδα πήρε θάρρος να το παλέψει με όλες της τις δυνάμεις τις επόμενες μέρες που μένουν.

Επίθεση του Ψινάκη στον συντονιστή του debate

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης παρακολούθησε το debate των δύο πολιτικών αρχηγών και σχολίασε μέσω Instagram με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο την επιλογή του συντονιστή.

Η κόρη του Μίμη Δομάζου και της Βίκυς Μοσχολιού όπως δεν την έχετε ξαναδεί [εικόνες]

Το χαμόγελο έχει επιστρέψει στα χείλη κόρης του Μίμη Δομάζου και της Βίκυς Μοσχολιού, Ευαγγελίας, μετά το σοκ της απώλειας του πρώην συζύγου της.

ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΚΗΣ! Ο Φλαμπουράρης απαντά για τη λαμογιά των 3,9 εκατ. ευρώ: Δεν συμμετέχω στο ΔΣ της εταιρείας... και είναι Δευτέρα

-Την προηγούμενη βδομάδα έλεγε στην ΤιΒι ότι έκλεισε την εταιρία του... τώρα λέει ότι απλά αποχώρησε ενώ δεν βρίσκει κάτι ανήθικο στο να παίρνει δημόσια έργα εταιρία στην οποία έχει μετοχές και να πληρώνεται με διαδικασίες εξπρές... 
-Δεν δημοσίευσε κανένα χαρτί που να αποδεικνύει όσα λέει περί αποχώρησης και συνταξιοδότησης
-Παραδέχεται έμμεσα ότι έχει ακόμα μετοχές της κατασκευαστικής άρα έχει όφελος από τα έργα που παίρνει η εταιρία
-Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δε λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα! Φοβούνται αποκαλύψεις και δε θέλουν να εκτεθούν αφού το όνομά του και το τηλέφωνό του συνεχίζουν να είναι πρώτη μούρη στην ιστοσελίδα της κατασκευαστικής


Μετά τον σάλο που ξέσπασε για την τεχνική εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη η οποία πήρε δουλειά 3,9 εκατ. από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήρθε η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

O Μάρδας τρολάρει τη Ζωή: Της προσφέρει ένα Μini Cooper για την επόμενη διαφήμισή της

Το σποτ με πρωταγωνίστρια τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ευθεία παραπομπή στο γνωστό επεισόδιο με το... σκασμένο λάστιχο, ήταν αφορμή για να κάνει ο πρώην υπουργός Δημήτρης Μάρδας το δικό του δηκτικό σχόλιο.

Politico: Απροσδόκητα σκληρός αντίπαλος ο Μεϊμαράκης

Στη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική διαμάχη του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρονται δύο δημοσιεύματα, ένα στην ιστοσελίδα Politico και ένα στο EUobserver.

Μετά τις 1000 σελίδες μνημόνιο, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε και 145 σελίδες πρόγραμμα -Τι λέει για Μνημόνιο, τι υπόσχεται

Σε 145 σελίδες ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει το κυβερνητικό πρόγραμμα που σκοπεύει να υλοποιήσει εφόσον κερδίσει την πρώτη θέση στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Κως: Καταδικάστηκε μητέρα για το βιασμό της ανήλικης κόρης της - Το χρονικό και η νέα δίκη!

Σύμφωνα με τους δικαστές και τους ενόρκους, η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού κρίθηκε ένοχη για το βιασμό, την αποπλάνηση και άμεση συνέργεια στην αποπλάνηση της κόρης της...

Κατέρρευσε σε συνέντευξη Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της BMW – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMWΧάραλντ Κρίγκερ κατέρρευσε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτων της Φρανκφούρτης.

Την είδα να μου ρίχνει υπνωτικό, λέει ο γιατρός για την 21χρονη που τον φωτογράφιζε γυμνό

«Από τον ΟΑΕΔ την βρήκα, ήταν άνεργη και είχε κάρτα ανεργίας. Πού να φανταζόμουν ότι ήταν μπλεγμένη σε σπείρα», λέει στο protothema.gr ο 68χρονος γιατρός από τη Δράμα

Γελάνε όλοι με την κωλοτούμπα Τσίπρα – Υποτίθεται ότι τον εκβίασαν αλλά κι αυτός υπέκυψε στον εκβιασμό

Ο κόσμος ήθελε αλλαγή και η κύρια υπόσχεσή μας ήταν να σκίσουμε τα μνημόνια, εκεί όμως έγινε η κωλοτούμπα με την οποία γελάνε όλοι, εκεί έγινε το απαράδεκτο, να γυρίσουμε σε πολιτικές υπαλληλικές, είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το πρωί της Τρίτης.

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ! Μπάγερν: Γερμανική «καλημέρα» με θέα την Ακρόπολη [εικόνα]

[Προς ενημέρωσή σας η Μπάγερν πριν από κάθε αγώνα βγάζει ένα λογότυπο όπου έχει κάποιους δικούς της ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας... πρώτη φορά όμως βάζει ένα μνημείο από την πόλη όπου θα αγωνιστεί...]

Η Μπάγερν Μονάχου ταξιδεύει σήμερα για την Ελλάδα και μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter θέλησε να πει μια «καλημέρα» σε όλους τους φίλους της.

ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΔΙΑ! «Καπέλο» ΣΥΡΙΖΑ 30% ΦΠΑ στα νησιά μετά τις εκλογές -Ποια χάνουν άμεσα την έκπτωση

Μπορεί το θέμα να απασχόλησε όλους τους νησιώτες κατά τη θερινή περίοδο και να ξεσήκωσε πλήθος διαμαρτυριών, ωστόσο η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά δεν έχει απασχολήσει ενεργά τα κόμματα κατά την προεκλογική περίοδο.

Ηράκλειο: Γυναικολόγος με καλάσνικοφ, σφαίρες και μαχαίρια - Τι βρέθηκε σπίτι του!

Η έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του γυναικολόγου έβγαλε λαβράκι...

Μια περίεργη ιστορία διερευνά τις τελευταίες ώρες η αστυνομία. Πρωταγωνιστής ένας γυναικολόγος που εργάζεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και ο οποίος εντοπίστηκε με οπλισμό... για ένα λόχο!

Επίθεση Ραχήλ Μακρή σε Τσίπρα-Καμμένο ενώ έκανε καρτ... «Πολιτικοί απατεώνες που κάνουν βόλτες με θαλαμηγούς»!

«Με κορόιδεψε ο Αλέξης Τσίπρας»!

Η Ραχήλ Μακρή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Με το καλημέρα" την ώρα που έκανε καρτ(!) και στόλισε...

Γιατί είναι σε ετοιμότητα αστυνομία και στρατός στον Έβρο

''Φράγμα'' ελέγχου έχουν κάνει η Ελληνική Αστυνομία και επικουρικά ο Ελληνικός Στρατός στα ελληνοτουρκικά σύνορα απέναντι από την Ανδιανούπολη προκείμενου να ελεγχθεί η κατάσταση που ενδεχομένως δημιουργήσει ομάδα Σύριων παράνομων μεταναστών-προσφύγων που έχουν επιλέξει να περάσουν στην Ευρώπη από την ξηρά και όχι από την θάλασσα που υπάρχει κίνδυνος πνιγμού.

Προβάδισμα στη Ν.Δ. δίνει νέα δημοσκόπηση

Μικρό, αλλά καθοριστικό προβάδισμα εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η DATA RC και την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».