16 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ελληνίδα θεά που «τρελαίνει» τις πασαρέλες -Εχει φορέσει τα φτερά της Victoria's Secret [εικόνες]

Είναι μόλις 21 ετών, μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα και το όνομά της είναι ήδη γνωστό στους κύκλους του μόντελινγκ και της υποκριτικής. Είναι η Ζωή-Αγγελική Μαντζακάνη ή απλώς Zoe Aggeliki.

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Πέρασε μπροστά ενώ ήταν 1% πίσω η ΝΔ

Βραχεία κεφαλή μισής μονάδας έχει η Νέα Δημοκρατία σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, τέσσερις μέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου.

Eπεισόδια στο Καραϊσκάκη με οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου [εικόνες & βίντεο]

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, έξω από τη θύρα των φιλοξενούμενων της Μπάγερν, υπήρχαν κάποιοι Έλληνες μεταξύ των οπαδών των Βαυαυρών που πήγαν να σηκώσουν ένα πανό που ανέφερε τη λέξη Θεσσαλονίκη, πιθανόν από τον σύνδεσμο της Μπάγερν εκεί.

Δημοσκόπηση Prorata για τη φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο 4% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα 4% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών.  Συγκεκριμένα στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με...

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ! Εμφάνισε μαϊμού ιδιωτικό συμφωνητικό-Έβαλε αντιπρόεδρο στην εταιρεία το γιο του και έδωσε την εταιρεία στο συνεταίρο του με απλό ιδιωτικό συμφωνητικό και... με... δόσεις

ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΛΕΓΕ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ" ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕ "ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ" ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ!!

Επιχείρηση αποπροσανατολισμού λόγω της πίεσης να παραιτηθεί από την γενική κατακραυγή - Προκύπτει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί καμιά συναλλαγή και ότι ακόμη έχει συμφέροντα στην εταιρεία - Στην υποτιθέμενη πώληση που εμφάνισαν σήμερα, η πρώτη δόση θα καταβληθεί το Νοέμβριο του 2015 - Ομολογεί ότι δεν έχει καταθέσει στην Εφορία το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών

ΝΔ: Τα υπόγεια της Κουμουνδούρου υιοθετούν μεθόδους μαύρης προπαγάνδας

Για "λίστα Τσίπρα" και "άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας", κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η μοίρα χαμογέλασε στο ΑΡΕΙΑΝΟ προσφυγόπουλο που κλώτσησε η εικονολήπτρια!

Ελπίδα μέσω του... ποδοσφαίρου για τους Σύριους πρόσφυγες -πατέρα και γιο- οι οποίοι δέχθηκαν τρικλοποδιά από εικονολήπτρια, την ώρα που διέσχιζαν τα σύνορα της Ουγγαρίας

«Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ»->Βουλευτής του Καμμένου επισκέφθηκε τον αρχιβασανιστή Θεοφιλογιαννάκο

Επειδή ο Πάνος Καμμένος αρέσκεται στις «μαιμού» αποκαλύψεις και επιτίθεται ως όψιμος Αριστερός και σκληρός μνημονιακός στους δήθεν ακροδεξιούς της Ν.Δ., του έχω μια ωραία αποκάλυψη.

Η κόρη της Άντζελας ξεσπά για τις διαδικτυακές βρισιές εναντίον της

«Πόσο κακός κόσμος υπάρχει.. Πόσες βρισιές άκουσα πρωί - πρωί»

Ξέσπασε, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα, για το διαδικτυακό bullying το οποίο, όπως η ίδια ισχυρίζεται, δέχτηκε με μηνύματα στο mail της.

Παραπέμπεται ο Λιακουνάκος και άλλοι 17 για τα Sonak

Η εισαγγελέας Εφετών, Γεωργία Τσατσάνη, με πρότασή της προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ζητά να παραπεμφθούν σε δίκη για κακούργημα συνολικά 18 άτομα, ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος, και ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας για την εμπλοκή τους στην υπόθεση  της προμήθειας του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak στον Στρατό, που φέρεται να ζημίωσε το Ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ.

Έκρυθμη η κατάσταση στον Έβρο: Ένταση στο τελωνείο των Κήπων με αγρότες και ΜΑΤ

Σε εξέλιξη βρίσκονται σήμερα οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε διάφορα σημεία της Βόρειας Ελλάδ
ας.

Η κατάσταση στον Έβρο είναι έκρυθμη καθώς, δυνάμεις της αστυνομίας έκλεισαν τον δρόμο...

Βενιζέλος: Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν η υπόθεση Φλαμπουράρη αφορούσε στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ

«Υπάρχει απόλυτο επαγγελματικό ασυμβίβαστο για τον Υπουργό» τόνισε και εξήγησε τον λόγο

«Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν όλα αυτά που αφορούν τον κ. Φλαμπουράρη, τον κ. Τσίπρα και την οικογένειά του, άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αφορούσαν στελέχη κομμάτων του λεγόμενου, ας το πούμε, μνημονιακού φάσματος, στο  οποίο προσχώρησε τώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ, τι θα είχε συμβεί.

Το μήνυμα των Μπακς σε Αντετοκούνμπο και Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

H Εθνική αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Eurobasket 2015, όμως οι Μιλγουόκι Μπακς με ανάρτηση τους στο twitter έστειλαν μήνυμα στήριξης τόσο στον Αντετοκούνμπο, όσο και στην Ελλάδα

Στη δημοσιότητα ΒΙΝΤΕΟ από το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι

Στη δημοσιότητα έδωσε το λιμενικό σώμα βίντεο από την επιχείρηση απεγκλωβισμού των σορών και αναζήτησης τυχόν επιζώντων στα συντρίμμια του ημιβυθισμένου σκάφους, στις ανατολικές ακτές του Φαρμακονησίου όπου βρήκαν φρικτό θάνατο 34 μετανάστες, μεταξύ των οποίων 15 ανήλικα παιδιά και βρέφη.

Υπό κατάληψη το ΤΕΙ Αθήνας και... κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα!

Μείζον πρόβλημα για τους προπτυχιακούς και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΙ Αθήνας, αλλά και τους επιτυχόντες που δεν έχουν ακόμη εγγραφεί, προκαλείται από την συνεχιζόμενη κατάληψη του κεντρικού κτιρίου, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του ιδρύματος, Μιχάλης Μπρατάκος.

ΘΑΥΜΑ SYRIZA STATISTICS! Τα έσοδα μειώνονται αλλά το πλεόνασμα αυξάνεται-Έλλειμμα 350 εκ παρουσιάζεται σαν πλεόνασμα 3,8 δις!!

Θαύμα, θαύμα! Τα έσοδα του προϋπολογισμού μειώνονται, αλλά το πρωτογενές πλεόνασμα μεγαλώνει.

Αν «διάβαζε» κανείς τις επιδόσεις των εσόδων τον Αύγουστο θα πίστευε ότι ο Προϋπολογισμός μπήκε επιτέλους σε τροχιά. Αν πάλι πέσει το μάτι του στα στοιχεία του 8μήνου, θα υποστεί σοκ, καθώς η «τρύπα» μοιάζει με... άβυσσο. Αν επιχειρήσει, πάλι, να ξεκινήσει την ανάγνωση από το πεδίο των δαπανών, θα επιβεβαιώσει ότι η λογιστική διάσωση του Προϋπολογισμού οφείλεται στην εσωτερική στάση πληρωμών.

ΒΙΝΕΟ-ΠΡΩΕΔΡΑΙ ΔΑΚΗΣΑΜΑΙ ΑΠΩ ΣΗΓΓΗΝΥΣΙ!!Ο Καμμένος "παρουσιάζει" το χαρτί που ξέχασε ο Μεϊμαράκης

"Φέρε ρε Πάνο το χαρτάκι να δω κι εγώ τι λέει" είπε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα και η απάντηση του Πάνου Καμμένου ήταν άμεση.

Μετεκλογικό σοκ για όσα λαμόγια χάρισε πρόστιμα ο ΣΥΡΙΖΑ-Ερχονται αυξήσεις επιτοκίων και μειώσεις δόσεων

Μετεκλογικό σοκ περιμένει όσους έχουν ρυθμίσει τα χρέη τους- μικρά ή μεγάλα- στην εφορία, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με αύξηση επιτοκίου, μείωση των δόσεων ή ακόμα και με απώλεια της ρύθμισης τους!

Ψινάκης: Ήταν πρεσβυωπικό λάθος η ανάρτησή μου για τον Χαρίτο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης είχε αποκαλέσει στο instagram τον συντονιστή του debate Πάνο Χαρίτο «ατάλαντο βούρλο» και λίγη ώρα αργότερα διέγραψε την ανάρτησή του.

ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ! Με το νόμο Κατρούγκαλου επιστρέφει στον «Ευαγγελισμό» ο καρδιοχειρουργός με τα φακελάκια

Aσθενής του συγκεκριμένου γιατρού κατέληξε αφού ο χειρουργός επί 10 ημέρες αρνούνταν να κάνει την επέμβαση προτού ο καρδιοπαθής δώσει «φακελάκι», απαίτηση που αποδείχθηκε μοιραία

ΧΘΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΟΚ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ->Τατούλης: Δεν γνώριζα ότι ο Φλαμπουράρης ήταν στο ΔΣ της εταιρείας

Εξηγήσεις για το θέμα Φλαμπουράρη και την σύμβαση που υπέγραψε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κλήθηκε να δώσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ! Εικόνες εγκατάλειψης στο «Πάρκο Τρίτση»: Μετατράπηκε σε σκουπιδότοπο, χωρίς φως

Δείτε φωτογραφίες - Ποιος ο ρόλος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Ρένας Δούορυ - Ποια η ιστορία του πάρκου

Πριν από δώδεκα χρόνια, το Περιβαλλοντικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» άνοιγε τις πύλες του για να υποδεχθεί χιλιάδες κόσμου που έσπευσαν να δουν από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Ευρώπης- έχει έκταση 1.000 στρεμμάτων.

ΝΔ: Ο Τσακαλώτος επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το χρέος στο 3ο Μνημόνιο

Η μόνη δέσμευση είναι η δέσμευση του Νοεμβρίου του 2012 που κέρδισε ο Σαμαράς

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου που αφορούν το ζήτημα του χρέους.

BINTEO-Μυταράκης: Στόχος της ΝΔ η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% με ισοδύναμο τη βελτίωση των μεγεθών της οικονομίας

Γιατί να τους πιστέψεις; Γιατί απλά η ΝΔ μείωσε το χαράτσι Βενιζέλου 15% το 2013 και 7% το 2014...

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, δήλωσε στο STAR ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι θα αλλάξει τις αντικειμενικές αξίες και τον ΕΝΦΙΑ φέτος, αλλά τελικά τίποτα από τα δύο δε συνέβη.

Βουλγαράκης: Αν είσαι δεξιός... την πάτησες, ενώ αν είσαι αριστερός Φλαμπουράρης όλα καλά

Ένα κείμενο με αιχμές και υπονοούμενα έγραψε νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Βουλγαράκης, επισημαίνοντας τις διαφορές μεταξύ ενός πολιτικού της Αριστεράς και της Δεξιάς. Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο:

Ραχήλ κατά Τσίπρα: Δεν εκβιάστηκε ποτέ με Grexit, λέει ψέματα

«Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη» γράφει η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο καταλογίζει ψέματα για το πώς φτάσαμε στο τρίτο Μνημόνιο, εξαπολύει η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή.

Μεϊμαράκης γελάει με Καμμένο: Πάνο φέρε το χαρτάκι -Τι απάντησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ [βίντεο]


Στο σποτ των ΑΝΕΛ που δείχνει τον Πάνο Καμμένο να κρατάει ένα χαρτί του Ευάγγελου Μεϊμαράκη από το ντιμπέιτ, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ σε τελευταία του συνέντευξη. Αμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ.

Το σποτ του ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. κλέβει ξανά την παράσταση (Δείτε το βίντεο)


Το κίνημα ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α. επιστρέφει με νέο σποτ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και την ίδια ξανθιά κυρία να τραγουδάει το μεγάλο χιτ του κόμματος, αυτή τη φορά σε πιο dance ρυθμούς.

ΒΙΝΤΕΟ-'''Έπιασε τη μαύρη χήρα με άλλον στη βίλα των οργίων'' - Κατάθεση φωτιά για το έγκλημα της Κοιλάδας!

Νέες έρευνες για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην ΚοιλάδαΑργολίδας...

Η στυγερή δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας, παραμένει ακόμα γρίφος για τις αρχές που ετοιμάζονται να καλέσουν νέα άτομα να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. 

Οι στρουμπουλές που ανέβηκαν για πρώτη φορά στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης [εικόνες]

Η ακτιβίστρια και plus-size μοντέλο, Ασλεϊ Γκράχαμ, έγραψε ιστορία στη φετινή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όταν παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν εσωρούχων για μεγάλα μεγέθη με πρωταγωνίστριες μοντέλα με αληθινές καμπύλες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Η εταιρεία δεν ανήκει στο Φλαμπουράρη! Δείτε ποιος είναι από πίσω!!

Το protothema.gr προέβη σε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη περί ενός έργου αξίας 3,9 εκατομ. που πήρε η εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ αυτός ήταν Υπουργός.

Αυτό που δεν αποκάλυψε η εφημερίδα είναι η εταιρεία δεν είναι του κ. Φλαμπουράρη αλλά του...

ΒΙΝΤΕΟ-Επιασαν στα πράσα αρχηγό της ρωσικής μαφίας να κάνει σ@ξ στις φυλακές με ακτιβίστρια

Ενας αφεντικό της ρωσικής μαφίας βιντεοσκοπήθηκε από κρυφή κάμερα να κάνει σ@ξ στο κελί του με ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ήρθε να ελέγξει τις συνθήκες κράτησης.

H Ναόμι Κάμπελ προκαλεί το instagram, γυμνόστηθη [εικόνες]

H Naomi Campbell αποφάσισε να συμμετέχει στο κίνημα #freethenipple και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με το στήθος της εκτεθειμένο και το γνωστό χάσταγκ.

ΕΓΓΡΑΦΟ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Ο Φλαμπουράρης κατέχει ακόμα και σήμερα το 50%+1 των μετοχών της «ΔΙΑΤΜΗΣΗ»-Σήμερα προσπάθησε στα μουλωχτά να αλλάξει το μετοχολόγιο

Το μετοχολόγιο της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ του Αλέκου Φλαμπουράρη αποκαλύπτει σήμερα το iefimerida.gr.

Οπως προκύπτει από τα σχετικά έγγραφα, ο πρώην υπουργός Επικρατείας και «πολιτικός μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα ήταν μέτοχος σε ποσοστό 50,01% (650.130 μετοχές) όταν η εταιρεία κατέθεσε τον φάκελο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για να πάρει το έργο.

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας έχει τη δική του λίστα Λαγκάρντ πλέον με Φλαμπουράρη-Κατρούγκαλο

Με ευθείες αιχμές κατά του περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης σχολίασε καυστικά: «Ο κ. Τσίπρας έχει την δικιά του λίστα Λαγκάρντ πλέον».

Σακελλαρίδης - Μάρδας: Να δώσει εξηγήσεις ο Φλαμπουράρης

Τον «αδειάζουν» και οι σύντροφοί του: «Αν υπάρχει παραβίαση νόμου από τον Φλαμπουράρη δέχομαι κάθε κριτική» σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Δεν πρέπει να μετέχουν υπουργοί σε διαγωνισμούς» ξεκαθάρισε ο πρώην αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ

H μασκότ της Μπάγερν... παίρνει κάμψεις στο Καλλιμάρμαρο (ΦΩΤΟ)

Η μασκότ της Μπάγερν Μονάχου, ο αρκούδος Μπέρνι το πρωί έπαιρνε... κάμψεις έξω από το Παναθηναϊκό Στάδιο για να είναι έτοιμος για το βραδινό αγώνα της ομάδας του με τονΟλυμπιακό, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οργή και στο Twitter για το λαμόγιο Φλαμπουράρη

«Αν ήταν πραγματικά αριστερός ο Φλαμπουραρης θα είχε αποσυρθεί από μόνος του απο τα ψηφοδέλτια Σύριζα» - «Ζεις στα 70 σου το μύθο σου και την πληρώνουμε εμείς», γράφουν οι χρήστες - Δεκάδες χιλιάδες τα τιτιβίσματα για τον πρώην υπουργό που οφείλει εξηγήσεις και προς το παρόν δεν πείθει κανέναν

H κυρία Πιρές... δεν ήθελε μαγιό! Το έβγαλε στη Μύκονο! (VIDEO)

Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής, Ρομπέρτ Πιρές βρέθηκε με τη σύζυγό του στη Μύκονο, αλλά δεν ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ!Αδωνις για ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί διορίζουν ο ένας την γκόμενα του άλλου -Αν εγώ διόριζα την Ευγενία, τι θα έλεγαν;

Σε υψηλούς τόνους σχολίασε την υπόθεση Φλαμπουράρη ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ σχολίασε και τα προεκλογικά συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ περί νέου και παλιού και της μάχης κατά της διαφθοράς.

ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Μητροπολίτης: Απαγορεύω στολισμούς μίκυ μάους στα βαφτίσια, πάτημα ποδιού σε γάμο και ρύζια

Με μια ιδιαίτερα αυστηρή εγκύκλιο, ο Μητροπολίτης Διδυμότειχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Δαμασκηνός αποφάσισε να βάλει... τάξη στα της εκκλησίας ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα «μυστήρια» του γάμου και της βάπτισης.

ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙ! Σφοδρή κριτική του βρετανικού Τύπου στον Κόρμπιν γιατί δεν τραγούδησε τον ύμνο

«Θεωρώ ότι θα ήταν σκόπιμο και σωστό και θα έδειχνε σεβασμό προς τα αισθήματα άλλων ανθρώπων, αν το είχε πράξει», δήλωσε η βουλευτής των Εργατικών

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ! ΜΠΕΕΕΕ! Με κλειστά σχολεία η Φολέγανδρος: Κανένας δάσκαλος στο Δημοτικό, τα παιδιά στο σπίτι!

Με μία νηπιαγωγό που διαμένει μόνιμα στο νησί έγινε άρον-άρον ο Αγιασμός - Με δύο καθηγήτριες, Εικαστικών και Γυμναστικής- είναι στελεχωμένο το Γυμνάσιο-Λύκειο

Αυτά είναι τα 3 νέα σποτ της ΝΔ (Video)

Τρία νέα προεκλογικά τηλεοπτικά σποτ έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Και στα τρία μπαίνουν τα διλήμματα-διακυβεύματα κατά την Ρηγίλλης στις εκλογές της Κυριακής. Ολα κλείνουν με το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη περιστοιχισμένου από πολίτες:

Του ξέφυγε του Τσακαλώτου: Μπορεί να πάρουμε πούλο για το χρέος

«Η επαναδιαπραγμάτευση του χρέους είναι το κλειδί για το μέλλον της οικονομίας», δήλωσε στο αμερικανικό MarketWatch o πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Γερμανικός Τύπος: Ο Μεϊμαράκης μπορεί να νικήσει

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ένας βετεράνος του “παλιού συστήματος” θα μπορούσε να νικήσει στις εκλογές τον Τσίπρα, καθώς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι πιο δημοφιλής από τον αντίπαλο του, αναφέρει ο γερμανικός τύπος.

Γνωστό συγκρότημα διαμαρτύρεται: Κομμούνβια έβαλαν μουσική μας σε προεκλογικό σποτ χωρίς την άδειά μας [βίντεο]

Την ενόχληση νεανικού folk rock συγκροτήματος προκάλεσε το γεγονός ότι κόμμα «έντυσε» το προεκλογικό του σποτ με δική τους μουσική, χωρίς την συναίνεσή τους.

ΠΕΡΣΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Στέφανος Μάνος: Ο Τσίπρας απευθύνεται σε ηλίθιους, τρεις φορές δεν τήρησε το νόμο

«Οι νόμοι πρέπει να τηρούνται λέει ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος σε ηλιθίους», γράφει ο Στέφανος Μάνος και δίνει τρία παραδείγματα.

Παραθέτω τρία δημοσιεύματα που σχετίζονται με τον ΕΝΦΙΑ:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ! Εισαγγελέας Εφετών: Δεν προκύπτουν ενδείξεις σε βάρος του Μαρκογιαννάκη

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών επιστρέφει ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, την προανακριτική δικογραφία που αφορά στον υποψήφιο βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με εντολή να εισαχθεί η πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο για μη ύπαρξη ενδείξεων ηθικής αυτουργίας του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Τέλος το δωρεάν δημόσιο Wi-Fi Σαμαρά-Δεν το προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν προλαβαίνει να μπει στο ΕΣΠΑ

Οριστικά τέλος μπήκε το σχέδιο για την παροχή δωρεάν Wi-Fi για τους δημόσιους χώρους συνάθροισης του κοινού, το οποίο είχε εξαγγείλει το 2013 ο ο Αντώνης Σαμαράς.