18 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ.

    Από την ημέρα που ανακοίνωσε ο Τσίπρας τις εκλογές μέσα μου με έτρωγε και με τρώει ακόμα ένα δίλημμα.
    Αν έρθει πρώτη η ΝΔ,τότε ικανοποιείται το κομματικό μου εγώ και πιθανότατα θα αρχίσει ένας πολύ δύσκολος δρόμος ανασυγκρότησης της οικονομίας ,που μεταξύ μας,έτσι όπως τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ,το βλέπω από απίθανο έως αδύνατο.
    Αν έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ τότε.........

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Η πιο σ@ξυ υποψήφια σε αυτές τις εκλογές !

Δυστυχώς κατεβαίνει με Λεβέντη στην περιφέρεια Κυκλάδων, είναι μορφωμένο κορίτσι (πολιτικός μηχανικός) και το όνομά της είναι Δήμητρα Γουσέτη. Ιδού:

Γελάνε στη ΝΔ με τις δημοσκοπήσεις των νταβατζήδων που ανοίγουν την ψαλίδα-Η GPO και το MEGA ο απόλυτος τραγέλαφος

Τις τελευταίες ώρες με μπαράζ δημοσκοπήσεων οι νταβατζήδες προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζοντας την ψαλίδα να ανοίγει υπερ του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκορύφωμα η δημοσκόπηση της GPO που δείχνει τη διαφορά να εκτοξεύεται στο 2,5% ενώ χθες η ίδια εταιρία έδειχνε...

Οι «Ράδιο Αρβύλα» σατιρίζουν τα προεκλογικά σποτ

Δείτε το αποτέλεσμα...

Τα χιουμοριστικά βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» κάνουν πάντα θραύση. Λίγο πριν την ψήφο τις Κυριακής και έπειτα από πλήθος ευφάνασταων προεκλογικών σποτ, η τηλεοπτική παρέα μας παραδίδει τη δική της ματιά.

ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ! Χατζηνικολάου: Δεν θα είναι ντέρμπι η εκλογική βραδιά - ΒΙΝΤΕΟ

Προφανώς και εννοεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καθαρά πρώτος... στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ ο Νικόλας όπως στήριζε κάποτε ΓΑΠ

«Δεν θα είναι ντέρμπι η εκλογική βραδιά. Πιστεύω ότι θα υπάρχει διακριτή διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα», ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και συνέχισε:

Δημοσκόπηση ΜRB: Μόνο 0,5% η διαφορά

"Βραχεία κεφαλή" στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η τελευταία δημοσκόπηση της MRB για το STAR πριν από τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με...

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΟ MEGA-Δημοσκόπηση GPO: Μόνο 2,5%... όσο και η ΑΥΓΗ

Επιβεβαιώνονται οι φωνές που λέγανε ότι το καυγαδάκι Τρέμη-Τσίπρα ήταν στημένο για να φανεί ο Αλέξης σαν θύμα της διαπλοκής...

- Παραμένει υψηλά στο 12% η αδιευκρίνιστη ψήφος σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO για το Mega
- Οριακά με ποσοστό 3% φαίνεται πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εισέρχονται στη Βουλή
- Η Ένωση Κεντρώων μένουν εκτός Βουλής με ποσοστό 2,8% που είναι φυσικά στα όρια του στατιστικού λάθους
- Καταλληλότερος για πρωθυπουργός για να ξεπεράσει η χώρα την κρίση είναι ο Αλέξης Τσίπρας έναντι του Β. Μεϊμαράκη
- Μετά τις εκλογές οι πολίτες θέλουν σε ποσοστό 55,1% κυβέρνηση συνεργασίας

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΙ με τη διαφορά να ανέρχεται στο 2,5%.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Οριακή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ

Η συμμετοχή τους στις εκλογές και φυσικά η τελική κρίση όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι, οι οποίοι έχουν αυξηθεί σε σχέση με το προηγούμενο γκάλοπ της της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1, είναι οι παράγοντες που θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ του ενός ή του άλλου εκ των δύο πρώτων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας, που δίνουν μάχη για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα το βράδυ της Κυριακής.

Δημοσκόπηση Marc: Δείτε με πόσο προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογικό θρίλερ μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, στα όρια του στατιστικού λάθους καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας MARC για τον Alpha, δύο μόλις ημέρες πριν την κάλπη.
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 26,2% έναντι 25,1% διαφορά δηλαδή 1,1%. Ακολουθεί ηΧρυσή Αυγή με 5,7%, το Ποτάμι με 4,9%, το ΚΚΕ και το ΠΑΣΟΚ με 4,8% αντίστοιχα, ηΈνωση Κεντρώων με 3,3%, η Λαϊκή Ενότητα με 2,7% και οι ΑΝΕΛ με 2,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 17,4%.





Σε σχέση με την τελευταία μέτρηση της ίδιας εταιρείας, στις 6 Σεπτεμβρίου, οΣΥΡΙΖΑκερδίζει 1,8% και η Νέα Δημοκρατία 1,1% και το ΠΑΣΟΚ 0,5%. Χρυσή Αυγή καιΠοτάμιχάνουν από 0,2%, η Λαϊκή Ενότητα 0,9%, οι ΑΝΕΛ 0,4% και η Ένωση Κεντρώων0,4%.

Στην δημοσκόπηση εκείνη, η πρόθεση ψήφου διαμορφωνόταν: ΣΥΡΙΖΑ 24,4%, ΝΔ24%,Χ.Α. 5,9%, το Ποτάμι 5,1%, ΚΚΕ 4,8%, ΠΑΣΟΚ 4,3%, Ένωση Κεντρώων 3,8%, ΛΑΕ3,6%,ΑΝΕΛ 2,8%. Στο 14,1% ήταν η αδιευκρίνιστη ψήφος.

Στη εκτίμιση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 31,7%, η ΝΔ 30,4%, η ΧΑ 6,9%, το Ποτάμι 5,9%, τοΚΚΕ 5,8%, το ΠΑΣΟΚ 5,8%, η Ένωση Κεντρώων 4%, η Λαϊκή Ενότητα 3,3% και οιΑΝΕΛ2,9%.





Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 54,2%, έναντι 23,3% της Νέας Δημοκρατίας. Το 7,9% εκτιμάει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει με μεγάλη διαφορά, ενώ το 1,4% ότι η ΝΔ θα λάβει την πρωτιά με μεγάλη απόσταση από το δεύτερο κόμμα.



Την ίδια ώρα, το 35,6% ζητεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, το 19,6% κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, το 16,1% αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ, το 17,2% κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και το 4,6% κυβέρνηση με αυτοδυναμία της ΝΔ.

Το 50% θεωρεί πως το διακύβευμα των εκλογών είναι η σταθερότητα και η συνεννόηση, το 21% είναι το να δοθεί τέλος στη διαπλοκή και το 19,5%, το εάν θα έχουμε μνημόνιο ή όχι.

Μεϊμαράκης: Η χώρα ζητά κυβερνήτη και όχι δραπέτη - ΒΙΝΤΕΟ

«Οι γυναίκες αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το πετυχαίνουν, κι εσείς θέλετε να νικήσει η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση με τις γυναίκες του κόμματος, σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Η ομολογία Τσίπρα για την... γραφειοκρατία αποδεικνύει ότι είναι διάτρητο το «άλλοθι» Φλαμπουράρη

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ Η ΕΛΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! Ο ΔΕ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ ΜΟΥΓΓΑ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ!

Εκτεθειμένος ο Τσίπρας που προσπάθησε να καλύψει τον μέντορά του - Δημοσιεύματα φέρουν τον αστυνομικό που υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό, την ημέρα της υπογραφής να μην βρισκόταν στην Αθήνα αλλά στη Φλώρινα  - Θύελλα αντιδράσεων από όλα τα κόμματα

Forbes: Η λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες καλλονές για το 2015

Λάμψη, ομορφιά και εκατομμύρια δολάρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς Στη δημοσιότητα βγήκε η λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και για ένατη συνεχόμενη χρονιά φιγουράρει πρώτη η Βραζιλιάνα Ζιζέλ.

ΝΤΑΞ΄ ΚΛΑΙΩ! Δημοσκόπηση Palmos Analysis για Κούλογλου-ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε πόσο προηγείται η ΝΔ

[Πριν 6 μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωνε...24,9% και η Νέα Δημοκρατία 23,7% δηλ. προηγούνταν με 1%]
Προβάδισμα της ΝΔ με 1,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, καταγράφεται στην τελευταία δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το tvxs.gr, δύο ημέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΕΔΕ-«καταπέλτης» για λαμόγιο υποψήφιο του Καμμένου

Ο Δρ. Παπανικολάου, προσωπική επιλογή του κ. Καμμένου για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, έχει κατηγορηθεί ότι επιχείρησε να εκλεγεί Καθηγητής παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία για να παραπλανήσει τους Εκλέκτορες - Τι απαντά στο protothema.gr

Δημοσκόπηση Rass: Με 0,7% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Μόλις δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις πιο κρίσιμες, ίσως, εκλογές στη μεταπολιτευτική ιστορία της Ελλάδας, η δημοσκόπηση της Rass που διενεργήθηκε για λογαριασμό του iefimerida.gr αποτυπώνει το κλίμα που επικρατεί στην κοινή γνώμη, προϊδεάζοντας για μια βραδιά-θρίλερ.

Δημοσκόπηση Public Issue για τον ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο 3 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα ξεφτιλίκια Φλαμπουράρη!

- Η δημοσκόπηση που δημοσιοποιείται 2 μέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου έγινε από την Public Issue για το Avgi.gr
- Εκτός Βουλής μένουν ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων
- Στην δημοσκόπηση περιλαμβάνεται και εκτίμηση εδρών για το κάθε κόμμα

Ξεσπά ο σύζυγος της 49χρονης που θάφτηκε ζωντανή - ΒΙΝΤΕΟ

Η μακάβρια ιστορία της 49χρονης από τη Θεσσαλονίκη, που σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή θάφτηκε ζωντανή, συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Go back, λοιπόν, Μαντάμ Μπέτυ!

Κατ' αρχάς, εάν ο κύριος της κυρίας έχει το δικαίωμα να αποκαλεί την καγκελάριο της Γερμανίας "Μαντάμ", γεγονός για το οποίο υπάρχουν αναμφισβήτητα αποδεικτικά στοιχεία καθώς έχει καταγραφεί από πληθώρα μέσων ενημέρωσης, τότε έχω κι εγώ το δικαίωμα να απευθύνομαι στην αστεφάνωτη σύντροφό του ως "Μαντάμ".

Τυχαίο; Δεν νομίζω Νίκο

Την Πέμπτη το πρωί βγαίνει στο Real fm ο Μιχαλολιάκος και δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα και το βράδυ...

Λίντσαραν τον επίδοξο βιαστή τουρίστριας στην Ινδία-Βίντεο ντοκουμέντο!

Κάμερες ασφαλείας σε δρόμο της Ινδίας καταγράφουν τη στιγμή που νεαρός άνδρας επιτίθεται σε τουρίστρια. Αρχικά τη χτυπά  στο κεφάλι για να της ρίξει το κινητό στο οποίο μιλούσε και μετά τη σπρώχνει πίσω από σταθμευμένα αυτοκίνητα προκειμένου να τη βιάσει.

Αυτά είναι τα τρολάκια των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προσλαμβάνονται για να βρίζουν!

Οι συνήθεις ύποπτοι που κατέκλυσαν τα social media με προκλητικές -έως και υβριστικές- αναρτήσεις προπαγανδίζοντας υπέρ Τσίπρα-Καμμένου αποζημιώθηκαν διοριζόμενοι σε γραφεία υπουργών και βουλευτών

ΜΠΑ; ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΥΡΙΖΑ; Άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό των συλληφθέντων στα Εξάρχεια καταγγέλλουν δικηγόροι

Τον άγριο ξυλοδαρμό και βασανισμό της ΕΛΑΣ καταγγέλλουν οι δικηγόροι των συλληφθέντων από τα χτεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια.

ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ! Ο Άκης έτρεξε να να γραφτεί στους καταλόγους για να ψηφίσει

Στους εκλογικούς καταλόγους των φυλακών Κορυδαλλού γράφτηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ώστε να έχει το δικαίωμα να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές. Σύμφωνα μάλιστα με τον Βηματοδότη, ήταν από τους πρώτους...

Έβγαλε selfie με …ζόμπι! Το βίντεο του τρόμου που τα «σπάει» στο διαδίκτυο!

Η διάρκεια του δεν φτάνει ούτε τα δυο λεπτά ωστόσο ήδη κάνει το γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου με εκατομμύρια views! Ο λόγος για το βίντεο που καταγράφει την επίθεση ενός ζόμπι στη γυναίκα που ανυποψίαστη τραβά selfie φωτογραφίες.

BINTEO-Το νέο σποτ της ΝΔ: Το "νέο" του κυρίου Τσίπρα #not

Στο νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας, η ΟΝΝΕΔ αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα. Στην αρχή του σποτ, φαίνεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να λέει πως "τώρα είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύουμε με το παλιό".

Διαμελισμένα τα σώματα των καταδρομέων του Noratlas στην Κύπρο

Τα ευρήματα της ανασκαφής στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, στην Λευκωσία, για τον εντοπισμό του Noratlas της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, που τον Ιούλιο του 1974 καταρρίφθηκε από εγκληματικό λάθος της τότε ηγεσίας της Εθνικής Φρουράς, δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι όσοι καταδρομείς παγιδεύτηκαν στο μεταγωγικό αεροσκάφος τα σώματα τους διαμελίστηκαν.

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΡΤ3 Γιάννης Μυλόπουλος

Ο κ. Μυλόπουλος παραιτήθηκε «μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε και την πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρήθηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση των πολιτικών μου προτιμήσεων και απόψεων, και προκειμένου να μη δημιουργηθεί η παραμικρή υπόνοια για την αμερόληπτη και αντικειμενική λειτουργία της ΕΡΤ».


Το Μουσείο Ακρόπολης στα καλύτερα του κόσμου

Η λίστα με τα καλύτερα μουσεία του κόσμου δημοσιεύθηκε από τη δημοφιλή ιστοσελίδα Tripadvisor. Κατατάσσει 25 από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου, βασιζόμενη σε έναν αλγόριθμο ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα των αξιολογήσεων στη διάρκεια ενός χρόνου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! Μόλις παραιτήθηκε η Γραμματέας εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού για τον καρδιοχειρουργό που δολοφόνησε ασθενή που δεν έδινε φακελάκι...

O καρδιοχειρουργός έχει επιστρέψει στον Ευαγγελισμό χάρη σε διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου

Σε αγώνα δρόμου επιδίδεται τώρα το υπουργείο Υγείας για τη συγκρότηση του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ ώστε να εξεταστούν οι περιπτώσεις των επίορκων και να ανακοπεί η επάνοδος τους στα νοσοκομεία, με πιο κραυγαλέα περίπτωση αυτή που αφορά τον καρδιοχειρουργό του Ευαγγελισμού.

Φλαμπουράρης: «Κατέθεσα το ΜΕΚ όταν έγινα υπουργός», άρα ο Τσίπρας που το έχει ενεργό είναι λαμόγιο;

Γυρνάει τα κανάλια και λέει με στόμφο στους περιπτεράδες ότι έκανε κάτι που αποκλείει να είναι διαπλεκόμενος: "Κατέθεσα το ΜΕΚ" ("Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών" ανάλογα με το βαθμό του οποίου παίρνουν μικρά ή μεγάλα δημόσια έργα)

Ναι ρε μάστορα, αλλά ποιος σου είπε ότι απαγορεύεται να έχεις ΜΕΚ επειδή είσαι υπουργός;

ΡΑΧΗ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ! Κατέθεσε στοιχεία στους εισαγγελείς διαφθοράς για φαγοπότι των Καημμένων

Τρείς πολύ σημαντικούς φακέλους, με ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία που αφορούν υποθέσεις εξοπλιστικών, τα οικονομικά των Ανεξάρτητων Ελλήνωναλλά και το Ίδρυμα «Εθνική Αναδημιουργία» πήγε σήμερα το πρωί στις εισαγγελικές αρχές η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ραχήλ Μακρή.

ΦΩΤΟ-Ρε Χατζηνικολάου, πως τα διαλέγεις τα μπουμπούκια; Με το αν έχουν σέλφι με Ζωή;

Γελάει ο κόσμος για άλλη μια φορά με το "σοβαρό" Νίκο Χατζηνικολάου... πέρα από το γέλιο που μας χάρισε χθες με τις ερωτήσεις του που τσάκισαν τον Τσίπρα ("πως βαθμολογείτε την κυβέρνησή σας") μας χάρισε και γέλιο με την επιλογή των ακροατών... Δείτε ας πούμε έναν αντικειμενικό ακροατή Χατζηνικολάου που του έδωσε και το μικρόφωνο να κάνει ερώτηση:

Τσίπρας ο Μνημονιοκτόνος

Για άλλη μια φορά η Ένωση Συντακτών, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, αφήνει διάφορους τηλεπαρουσιαστές να παραβιάζουν κάθε έννοια δεοντολογίας, να απευθύνουν προκλητικά ερωτήματα και να πιέζουν με τρόπο απίστευτο τον Αλέξη Τσίπρα χωρίς να παρεμβαίνει για να βάλει ένα τέρμα στα βασανιστήρια που υφίσταται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της Αλεξίας Κουλούρη στο ΣΥΡΙΖΟσκυλο Ντέπυ Γκολεμά για τον «πόλεμο» της Ζωής με τους συμβασιούχους στο κανάλι της Βουλής

Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συμβασιούχων δημοσιογράφων της Βουλή, τους οποίους η πρώην πρόεδρος έχει στοχοποιήσει σχεδόν από την αρχή της θητείας της.

ΖΜΠΟ@ΤΣΑ ΜΑΣ! Βαρουφάκης: Ψηφίζω Λαϊκή Ενότητα λόγω Βαλαβάνη και Ησυχου

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή, είχε δηλώσει πως δεν θα κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφιος, δεν είχε δηλώσει ανοιχτά ποιο κόμμα θα υποστηρίξει. Αυτή τη φορά, ο Γιάνης Βαρουφάκης άνοιξε τα χαρτιά του.

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ Κ@ΛΟΦΑΡΔΟΣ! Η Θεανώ Φωτίου πήρε άμεσα εφάπαξ 70.000 ευρώ εν μέσω capital controls... άλλοι 62.000 μαλ@κες το περιμένουν χρόνια

Την ώρα που χιλιάδες Έλληνες συνταξιούχοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, λόγω των «πενιχρών» δημόσιων οικονομικών, που οδηγούν σε μεγάλες αργοπορίες καταβολής των εφάπαξ

Αυτη ειναι η ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία - Δειτε δορυφορικές φωτογραφίες

Η ρωσική στρατιωτική βάση στην αεροπορική βάση Bassel Al Assad στη Λατάκεια, Συρία, συνεχίζεται να αναπτύσσεται με ταχύ ρυθμό, όπως επιβεβαιώνει δημοσίευμα του αμερικανικου think tank Stratfor. Όπως μπορείται να δείτε και μόνοι σας στις φωτογραφίες (πάνω και κάτω) του αεροδρομίου, που τραβήχτηκαν στις 4 Σεπτέμβρη, υπήρξε σημαντική εξέλιξη. Οι εικόνες της 15ης Σεπτεμβρίου αποκαλύπτουν την ολοκλήρωση περιοχών που προηγουμένως ήταν υπό κατασκευή.

«Χείμαρρος» Στέλιος Ράμφος κατά Τσίπρα: Είναι «χορός μεταμφιεσμένων» από μόνος του!

Βρίσκει τον εαυτό του στο ψέμα, είναι η μόνη πραγματικότητα, διότι η υπόλοιπή πραγματικότητα έρχεται εναντίον του, τονίζει ο φιλόσοφος για τον πρώην πρωθυπουργό

«Χείμαρρος» κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν ο φιλόσοφος και συγγραφέας Στέλιος Ράμφος σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Μιλούσε στο τηλέφωνο η διευθύντρια με μια Μπέτυ που της είπε να με ανακρίνει!!

«Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης που δεχόμουν από τη διευθύντρια του σχολείου, εκείνη μιλούσε με μία κυρία Μπέτυ στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού της είπε να κάνει την ανάκριση» - «Μου είπαν ότι το παιδί μου θα έρθει σε δύσκολη θέση, δεν θα το κάνουν παρέα τα άλλα παιδιά, δεν θα το καλούν σε πάρτι και θα το απομονώσουν. Ψυχικός εκβιασμός δηλαδή»

Απάντηση με αιχμές της ΝΔ στον Λαφαζάνη

«Με όχημα την δραχμή της απόλυτης εξαθλίωσης, ο  κ. Λαφαζάνης και οι περί αυτόν της “Λαϊκής Ενότητας”, κοροϊδεύουν συστηματικά τον λαό υποσχόμενοι “εναλλακτικές λύσεις” και ανύπαρκτους παραδείσους σοβιετικού τύπου» σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Τον κουρδίζει το Spiegel: Ο κατάλογος των υποσχέσεων Τσίπρα -Ποιες έκανε πράξη και ποιες όχι

Τι κατάφερε να πράξει και τι όχι, ο Αλέξης Τσίπρας στους επτά μήνες που ήταν πρωθυπουργός; Το γερμανικό περιοδικό Spiegel καταγράφει τα υπέρ και τα κατά της θητεία του και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «απέτυχε με επιτυχία».

ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ->Έκανες αίτηση αποστρατείας; Τον ήπιες!

Άλλη μια απίστευτη, και εξόχως δυσάρεστη, έκπληξη έχει ο νόμος ν.4334/2015 που αλλάζει το συνταξιοδοτικό των Στρατιωτικών. Όπως καταγγέλλει η ΕΣΠΕΘ σε αντίθεση με τον προηγούμενο νόμο αυτή την φορά...

Γιατί θέλει «πιωμένους» τους δημοσιογράφους ο Λαφαζάνης

Την ύστατη μάχη για να πλασαριστεί σε μια καλή θέση στις εκλογές της Κυριακής δίνει η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Βέβαια τα ποσοστά που τελικά θα συγκεντρώσει το κόμμα του δεν πρόκειται να αλλάξουν ακόμη και αν δημοσιογράφοι το βράδυ της Κυριακής… τα βλέπουν διπλά!

ΚΛΑΙΩ! Μεϊμαράκης σε γριά Τασία: Όποιος σε πειράξει θα έχει να κάνει μαζί μου

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προσερχόμενος στα γραφεία της ΝΔ και σε συνομιλία με δημοσιογράφους, οταν τον ρώτησαν σχετικά με δήλωση της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου ότι έχει στοχοποιηθεί από τον ίδιο, απάντησε:

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ! Πληρώνουν κτηνοτρόφους και επίδομα θέρμανσης που χρωστάνε από πέρσι

Πρόκειται για αποζημιώσεις από το 2014 και μετά, αλλά μπαίνουν τώρα στους λογαριασμούς για να δοθούν στους κτηνοτρόφους.

Μητσοτάκης: Δεν θα παρακαλέσουμε κιόλας τον Τσίπρα για το σχηματισμό κυβέρνησης

Τα όσα προβλέπει το πρόγραμμα του τρίτου μνημονίου δεν θα υλοποιηθούν αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης, προειδοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ Αθήνας και πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δεν το πιστεύει».