20 Σεπτεμβρίου 2015

Επικός Βαγγέλας πανηγυρίζει που δεν έφαγε 15% στην κεφάλα:«Πριν 5 βδομάδες νομίζαμε ότι θα χάσουμε με μεγαλύτερη διαφορά»




"Ολοκληρώθηκε μια εκλογική μάχη την οποία δώσαμε με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, πολιτισμένα. Το εκλογικό αποτέλεσμα φαίνεται ότι διαμορφώνεται ολοκληρωμένα  με την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα" δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά την ανακοίνωση των exit polls.

Με ουίσκι και φιστίκια γιορτάζουν τη νίκη Τσίπρας-Μπέτυ αγκαλιά με τον εργολάβο Φλαμπουράρη

Στα φούξια η Περιστέρα στην Κουμουνδούρου -Ο Τσίπρας της άνοιξε το δρόμο για να μπει στα γραφεία

Μετά τα πρώτα αποτελέσματα των exit polls ο Αλέξης Τσίπρας μετέβη στην Κουμουνδούρου, όπου έγινε δεκτός μέσα σε θριαμβευτικό κλίμα για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ! Τασία: Κάποιοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ για το ωραίο ταξίδι

Η πρώην υφυπουργός Μετανάστευσης Μετανάστευσης υποδέχθηκε τη διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με γλαφυρές εκφράσεις

Με γλαφυρές εκφράσεις Μετανάστευσης η πρώην υφυπουργός Μετανάστευσης, κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου. Είπε χαρακτηριστικά ότι «πολλοί μπορεί να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι αριστεροί, άλλοι για το ωραίο ταξίδι που του πρόσφερε το κόμμα μας».

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΕΣΥ! Θεοδωράκης: Γυρίσαμε στο Γενάρη–Αναλαμβάνω την ευθύνη- Ψαριανός: Το αποτέλεσμα για το Ποτάμι είναι κακό

Κατάντησε τροφοδότης του ΣΥΡΙΖΑ (το 14% όσων ψήφισαν ΠΟΤΑΜΙ τον Ιανουάριο του έφυγαν για ΣΥΡΙΖΑ) με την πολιτική των ίσων αποστάσεων

«Πιστεύαμε ότι η χώρα μπορούσε να αλλάξει πορεία, αλλά απ” ότι φαίνεται επιστρέφουμε στον Γενάρη» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας αρνητικό το αποτέλεσμα για το κόμμα του και εκφράζοντας την ανησυχία του γενικότερα για τη σύνθεση της νέας βουλής.

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΥΜΕ! Ένωση Κεντρώων: Ποιοι μπαίνουν στη Βουλή - Ελπίζουν οι δύο «ωραίες»

Δείτε τα ονόματα των υποψηφίων του Βασίλη Λεβέντη που μπαίνουν στη Βουλή

Στη Βουλή μπαίνει το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη αφού, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Singular Logic από το υπουργείο Εσωτερικών, από τα 3.500 εκλογικά τμήματα που έχουν δώσει αποτελέσματα μέσω του συστήματος ασφαλούς μετάδοσης, η Ένωση Κεντρώων φαίνεται πως συγκεντρώνει το 3,4%.

Σκληρό το Twitter με Ζωή και Λαφαζάνη: «Πού πάμε; Σπίτι μου κύριε»

Δεν θα πάει τελικά Νομισματοκοπείο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα.

Κεφαλογιάννης: «Η Τσίπρειος νίκη μπορεί να γίνει Πύρρειος νίκη»

«Υπάρχει κίνδυνος να έχουμε επανάληψη των εκλογών, ακόμη και στο αμέσως προσεχές διάστημα», είπε χαρακτηριστικά

Eπικός Άδωνις σε ΣΥΡΙΖΑίο του Χατζηνικολάου: Είπαμε να τρώμε σανό αλλά όχι τόσο - ΒΙΝΤΕΟ

«Πήρα τη Μέρκελ και έκλεισα εγώ τις τράπεζες; Είσαι σοβαρός άνθρωπος; Είπαμε να τρώμε σανό, αλλά όχι τόσο», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στο  Star, απευθυνόμενος σε ένα θεατή που βρισκόταν στο κοινό της εκπομπής.

Δείτε τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα των exit poll: Το νέο ΠΑΣΟΚ παραμένει στην εξουσία

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δίνουν προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, θρίλερ για την τρίτη θέση αλλά και για το πόσα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή - Αναλυτικά τα αποτελέσματα από όλες τις εταιρείες

ΠΑΛΑΒΩΣΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Απειλές και λάσπη Καμμένου

Το Exit Poll δείχνει τους Ανεξάρτητους Έλληνες εντός και τη νέας Βουλής, με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένου, να ξεσπά σε μήνυμα του στο Twitter.

ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ! Οι άνεργοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσή Αυγή-Λαφαζάνη και ψεκασμένους

Ενα ξεχωριστό exit poll αναφορικά με το τι ψήφισαν οι άνεργοι στις σημερινές βουλευτικές εκλογές, δημοσιεύθηκε μετά τις 19:00 οπότε και έκλεισαν οι κάλπες.

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΤΑΝ ΑΠ'ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ-«Τίναξε» στον αέρα ο Χατζηνικολάου το ρολόι για να ακοινώσει νίκη ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιο κανάλι "έκλεβε" χρόνο και πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής του Star;

Τηλεοπτικός χαμός έγινε και αυτή τη φορά λίγο πριν τις 19:00 με τα exit poll. Τα κανάλια που είχαν βάλει από αρκετή ώρα νωρίτερα αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη, έδωσαν πόλεμο για το ποιος θα το μεταδώσει πρώτος.

Η εκτίμηση εδρών με βάση τα exit poll

Εάν επιβεβαιωθούν και από την επίσημη κάλπη τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκόποι τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει 132 βουλευτές και η ΝΔ 79 - Δείτε πόσους εκλέγουν Χρυσή Αυγή, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, το Ποτάμι, η Ενωση Κεντρώων, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Λαϊκή Ενότητα

ΝΔ: «Ντέρμπι» η έκβαση του αποτελέσματος - Έχουμε μεγάλο ποσοστό αποχής

«H ΝΔ, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κάνει την εκλογική μάχη ντέρμπι, διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει έναν εκλογικό περίπατο» λένε στη Συγγρού

Ντέρμπι θεωρούν την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος στη Συγγρού, δηλώνοντας παρά ταύτα αισιόδοξοι για τα ποσοστά που θα λάβει η Νέα Δημοκρατία.

«Φρένο» από το ΣτΕ για την παραμονή προσφύγων στην Ελλάδα

Φρένο στις διαδικασίες fast track για παροχή προσωρινής προστασίας στους πρόσφυγες - Για 2 έτη το κατ' εξαίρεση χορηγούμενο καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους - Επεστράφη ως μη νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε η νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων εκτοπισθέντων από τις πατρίδες τους αλλοδαπών

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Φιλιούνται, αγκαλιάζονται στα γραφεία του Βασίλη Λεβέντη

«Μετά από 25 χρόνια, καταφέραμε να πείσουμε το λαό» έλεγαν τα στελέχη με δάκρυα στα μάτια

Με συγκίνηση, αγκαλιές και φιλιές υποδέχτηκαν τα πρώτα exit poll στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Λεβέντη, στο Μεταξουργείο.

Οι εταιρείες αρνήθηκαν την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, το αποκάλυψε το υπουργείο Υποδομών - Η κυβέρνηση κατέθεσε αίτημα, αλλά οι εταιρείες των αυτοκινητόδρομων επικαλέστηκαν το αιτιολογικό διασάλευσης των Συμβάσεων Παραχώρησης

Η πρόβλεψη Τσακαλώτου για το αποτέλεσμα των εκλογών όπως την έγραψε συνεργάτης του σε λαδόκολλα σε ταβέρνα

Στην ταβέρνα Σεϊχέλες στο Βοτανικό βρέθηκε το απόγευμα ο τέως υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο Αλέξης Τσίπρας τώρα και σε... μαρμελάδα -Η έκπληξη στην Κουμουνδούρου [εικόνες]

Αυξημένη είναι η προσέλευση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου και βέβεια δεν λείπουν οι εκπλήξεις.

ΔΕ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!Καυγάς Παπαμιμίκου - Ποταμιού στο Facebook

Δηλ. αυτοί τι έλεγαν όλο τον προηγούμενο καιρό; Ψηφίστε ΝΔ;

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού, με αφορμή μια ανάρτηση του γραμματέα της ΝΔ.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ζήτησε από τους ψηφοφόρους που σκέφτονται να επιλέξουν μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, όπως το Ποτάμι, να στηρίξουν τη ΝΔ.

Δείτε ΟΛΑ τα exit poll: Νίκη ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά προς το παρόν

ΣΥΡΙΖΑ 30-34%, ΝΔ 28,5-32,5%, Χρυσή Αυγή 6,5-8%, ΠΑΣΟΚ 5,5-7%, ΚΚΕ 5,5-7%, Ποτάμι 4-5,5%, ΑΝΕΛ 3-4%, ΛΑΕ 2,5-3,5%, Ενωση Κεντρώων 3,2-4,2%

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα exit poll.

Ε ΨΙΤ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

Μην ψηφίζεις ΠΟΤΑΜΙ επειδή ήδη είναι στη βουλή και ο σκοπός ο μεγάλος είναι να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ψήφισε...

Ντέρμπι βγάζει το πρώτο κύμα των exit polls – Η αποχή θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα

Η εικόνα των πρώτων exit polls και το αρχικό σταθμισμένο δείγμα δείχνει μάχη στήθος με στήθος μετάξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Εικόνα ντέρμπι πλέον και στα Στοιχήματα: Ανατροπή στις αποδόσεις (κάρτες)

Σημαντική διαφοροποίηση και στις αποδόσεις των Στοιχηματικών Εταιρειών που προσφέρουν προς στοιχηματισμό τις Ελληνικές εκλογές καταγράφεται την τελευταία ώρα.

Είναι ενδεικτικό πως σε μια από αυτές στις 10 το πρωί, η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ προσφερόταν στο 3,5% , πριν από λίγη ώρα...

Telegraph: Όποιος κι αν κερδίσει είναι πλέον αργά…

Την εκτίμηση πως δύσκολα αλλάζουν όσα έχουν συμφωνηθεί και κατ’ επέκταση και το μέλλον της χώρας εκφράζει η Telegraph με άρθρο της που έχει τίτλο όποιος κι αν κερδίσει είναι πλέον αργά.

Πήγε να ψηφίσει με μπαλτά - Τραγελαφικές καταστάσεις στα Τρίκαλα!

Σε εκλογικό τμήμα οι ψηφοφόροι παίρνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια και μπαίνουν στο παραβάν...
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr το πρώτο σοβαρό συμβάν κατά την σημερινή εκλογική διαδικασία, σημειώθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πεύκης του Δήμου Πύλης, όπου Τρικαλινός με ψυχολογικά προβλήματα εμφανίστηκε με μπαλτά και άρχισε να απειλεί τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο και τα Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

Απίστευτη καταγγελία Μουρούτη: Την είχαν σουτάρει λόγω μαϊμού πτυχίου... επέστρεψε με το νόμο Κατρούγκαλου

Σύμφωνα με όσα έγραψε ο πρώην Διευθυντής του Γαφείου Τύπου του Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης, στο Twitter: «Διευθύντρια βιολόγος στο Παίδων που απολύθηκε λογω...

21χρονος γλίστρησε από άγαλμα στο Techno Parade (ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)

Με αίμα βάφτηκε το Techno Parade όταν 21χρονος έπεσε από άγαλμα στο Παρίσι και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θεατών.
Το θύμα, όπως μετέδωσε η Le Parisien, έπεσε από το άγαλμα της Marianne που βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Δημοκρατίας.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Το καψόνι της Ζωής στους δημοσιογράφους και η δήλωση στα αγγλικά [βίντεο]

Την άποψη ότι οι εκλογές γίνονται για να τεθεί ο λαός στο περιθώριο εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξερχόμενη από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισε.

Καβγάς Γκλέτσου με ΣΥΡΙΖΑίο σε εκλογικό κέντρο -Κατέληξαν στο τμήμα

Από το εκλογικό κέντρο κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα ο Απόστολος Γκλέτσος και ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος του κόμματος «Τελεία» και ο Νίκος Λαμπρούτσος διαπληκτίστηκαν έντονα και στο τέλος έκαναν μηνύσεις ο ένας στον άλλο.

Χαμός με την ηθοποιό που τρέλανε τον τσολιά ποζάροντας δίπλα του με καυτό σορτς!

Από τις πιο σέξι Ελληνίδες ηθοποιοί, χθες έσπασε το instagram, ποζάροντας με καυτό σορτσάκι ως τουρίστρια δίπλα στον τσολιά!

Είναι από τις ηθοποιούς που χρησΙμοποιεί πάντα το Instagram με τρόπο... ευρηματικό και πρωτότυπο! Aυτή τη φορά η σ@ξι...

ΦΩΤ)-Κόλαση: Η Ιρίνα Σάικ γυμνή - Φορά μόνο ψηλοτάκουνες μπότες

«Φωτιά» στο Instagram έβαλε για μια ακόμη φορά η Ιρίνα Σάικ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με μια διάσημη ατάκα που έχει πει στο παρελθόν η Ντονατέλα Βερσάτσε.

ΒΙΝΤΕΟ-Ψήφισαν Μεϊμαράκης-Σαμαράς-Καραμανλής

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες με την ψήφο τους να διώξουν τη μιζέρια και τους δήθεν

Ημέρα γιορτής χαρακτήρισε τη σημερινή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα και απευθυνόμενος ιδιαίτερα στις γυναίκες.

Έδωσαν λερωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Γεννηματά-Στον Θεοδωράκη δεν έδωσαν καθόλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της άσκησης του εκλογικού της δικαιώματος στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Η κα. Γεννηματά μπήκε για δεύτερη φορά πίσω από το παραβάν, αφού της έδωσαν ένα λερωμένο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Φαήλος: Μάστορα, ρίξε 2 – 3% παραπάνω

Το σύστημα παίζει τα ρέστα του για να «διορθώσει» την πραγματικότητα, να επηρεάσει το πόπολο και να κερδίσει ο Αλέξης. Μην ακούτε λοιπόν. Πιείτε τον καφέ σας και πηγαίνετε στην κάλπη να στείλετε τον Αλέξη και τους καψοκαλύβηδες συνεργάτες του στην αντιπολίτευση.

Μερικές δημοσκοπήσεις είναι σαν πορτραίτο επί παραγγελία. Αφού τ’ ακουμπάς, ο «καλλιτέχνης» διορθώνει την πραγματικότητα. Αν η μύτη σου είναι σαν μπουγατσομάχαιρο, στην λειαίνει λίγο και στην κάνει απλώς γαμψή κι αποφασιστική. Αν είσαι αλλοίθωρος και τα μάτια σου το ένα κοιτά την Άρτα και τ’ άλλο τα Γιάννενα, σου κάνει μια ευθυγράμμιση, να μην είσαι σαν τον Γύλο και πάει λέγοντας.

Μεϊμαράκης: ''Οι πολίτες να διώξουν τους δήθεν και να φέρουν τους αυθεντικούς'' (Βίντεο)!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ψήφισε στο Μαρούσι και αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των εκλογών - Αισιοδοξία για νίκη στη ΝΔ...

Στους 7 μήνες Τσίπρα χάσαμε άλλα 11 χρόνια

Η Ε.Ε. θεωρεί πως ακόμα και με το αισιόδοξο σενάριο η Ελλάδα θα ανακτήσει το 2031 το επίπεδο του ΑΕΠ που είχε το 2008, ενώ τον Οκτώβριο του 2014 το ΔΝΤ είχε προβλέψει ότι για κάτιτέτοιο θα έπρεπε να περιμένουμε έως το 2020

Δεν δίνουν το πόθεν έσχες του Φλαμπουράρη στη δημοσιότητα

Ένοχη σιωπή για τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του κ. Φλαμπουράρη - Μετά την άρνηση της Βουλής για διαδικαστικούς λόγους, ο εργολάβος-πρώην υπουργός καλείται να δώσει ο ίδιος τη δήλωση του - Σε αντίθετη περίπτωση η μεθόδευση αποσιώπησης θα είναι πρωτοφανής

ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! Καμμένος: Ο μπόμπιρας σε ρόλο ''μικρού Αλέξη'' και ο μαυροντυμένος Κρητικός έκλεψαν την παράσταση!

Ο Πάνος Καμμένος ψήφισε σε χωριό του Ηρακλείου με τις τηλεοπτικές κάμερες πάντως να μην εστιάζουν μόνο σε εκείνον...

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Ρε πως ψήλωσε έτσι το παιδί...

Όπως στο ντιμπέιτ τον ψηλώναν κατά τύχη, έτσι, τυχαία, βρέθηκε πίσω απ'το πόντιουμ μια...

Δείτε ξανά ένα προφητικό σποτάκι!

Πέντε μέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Νέα Δημοκρατία έβγαζε ένα σποτάκι που έγραψε Ιστορία.

Εξηγούσε με απλά λόγια τι θα συνέβαινε αν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε τις εκλογές.

Κι όσα προέβλεπε τότε, βγήκαν!

Η ελπίδα δεν ήρθε, η συγγνώμη δεν ακούστηκε

του Γιώργου Παπαδημητρόπουλου

«Η ελπίδα έρχεται», το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, το προεκλογικό σύνθημα που εξαπάτησε εκατομμύρια Έλληνες. Αυτή η φράση φέρνει μνήμες από το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου, τότε που ο κύριος Τσίπρας έδινε τη νικητήρια ομιλία του και από κάτω ο όχλος να χειροκροτεί σε κάθε του λέξη και μετά απο αυτό όλοι αυτοί να χορεύουν. Τελικά όμως, παρόλο που αυτοί χόρευαν, οι Έλληνες την πλήρωσαν και έγιναν αναστενάρηδες. Τότε που το “go back Κυριε Σόιμπλε” έγινε “have mercy Κύριε Σόιμπλε”.

ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ! Μετά τα ούζα στη Νίκαια, η Ζωή πήγε για τσίπουρα στην Κυψέλη

Δεν σταμάτησε να χαιρετά τον κόσμο και να συνομιλεί με όσους πολίτες την πλησίαζανΈπειτα από τα ούζα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Μανώλη Γλέζο στη Νίκαια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήγε για τσίπουρα στη Φωκίωνος Νέγρη!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ινδία: 2,3 εκατομμύρια αιτήσεις για μόλις 368 θέσεις εργασίας στο δημόσιο!

Χαμένοι μέσα σε 2,3 εκατομμύρια αιτήσεις για την κάλυψη μόλις 368 θέσεων εργασίας βρίσκονται οι δημόσιοι υπάλληλοι της Ινδίας που δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τον τεράστιο όγκο με τα βιογραφικά που έχουν δεχτεί.

ΦΩΤΟ-Ακόμα τους εμπιστεύεσαι;

Δεν έκαναν τίποτα αλλά ο Έλληνας αρνείται να παραδεχθεί το λάθος του:

Φελπς: Η ελληνική νοοτροπία ήταν η αιτία που κατέρρευσε η οικονομία σας

Μια ριζική αλλαγή στη νοοτροπία που διέπει τον μέσο Έλληνα πολίτη, αλλά και το κράτος, είναι το βασικό προαπαιτούμενο για να μπορέσει η Ελλάδα να περάσει στην ανάπτυξη.

Εφέδρους επιστρατεύει η Ουγγαρία λόγω των έκτακτων συνθηκών με τους μετανάστες

Εφέδρους πολίτες καλεί στον στρατό της η Ουγγαρία, λόγω των έκτακτων συνθηκών με το μεταναστευτικό ζήτημα στα νότια σύνορά της. Η Ουγγαρία αποτελεί βασικό κόμβο για τα μεταναστευτικά ρεύματα, κυρίως από τη Μέση Ανατολή και την Ασία, αλλά και την Αφρική, τα οποία κινούνται μέσω Βαλκανίων προς τη βόρεια Ευρώπη.

Από την τρικλοποδιά της οπερατέρ στην αγκαλιά του Ρονάλντο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Η εικόνα του μικρού Ziad να πέφτει στο έδαφος ενώ ήταν στην αγκαλιά του πατέρα του εξαιτίας της τρικλοποδιάς της οπερατέρ από την Ουγγαρία έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων. Σήμερα το μικρό αγόρι από τη Συρία δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνο το φοβισμένο παιδί.

Ηλιοβασίλεμα στον Πλούτωνα: Η εκπληκτική λήψη του New Horizons [εικόνα]

Ξεχάστε τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στα νησιά, αφού η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η NASA πηγαίνει το όμορφο σούρουπο σε νέο επίπεδο.

Το New Horizons απαθανάτισε τον ήλιο να αποχαιρετά τον πλανήτη Πλούτωνα σε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.