22 Σεπτεμβρίου 2015

Ξύλο μεταξύ Λαφαζάνη και Ζωής για το αποτέλεσμα των εκλογών!

Οξύνθηκαν τα πνεύματα στο στρατόπεδο της Λαϊκής Ενότητας, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που άφηναν το κόμμα εκτός Βουλής. Η άτυπη αρχηγός, εκνευρισμένη, επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο και πολύ γρήγορα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου

ΚΛΑΙΩ! Η επιστολή του Λεβέντη στον Τσίπρα - Τι όρους βάζει

Ο Λεβέντης έβαλε στη Βουλή όλο το συγγενολόι του αλλά ζητάει απ'τον Τσίπρα να απολύσει τους συγγενείς που έχουν τρυπώσει στη Βουλή σαν υπάλληλοι... να δείτε που σε λίγες μέρες θα διορίσει στη Βουλή τη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά του

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με την οποία θέτει 9 όρους για να του παρέχει στήριξη.

ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ! Καθυστερεί σημαντικά η ανακοίνωση των νέων υπουργών - Οι καραμπόλες και οι εμπλοκές

- H νέα κυβέρνηση θα προτείνει για νέο Πρόεδρο της Βουλής, τον Νίκο Βούτση
- Ο Π. Κουρουμπλής μετακομίζει από το υπουργείο Υγείας στο υπουργείο Εργασίας
- Πολλά υπερ-υπουργεία σπάνε και δημιουργούνται πέντε νέα υπουργεία
- Εκτός κυβέρνησης από τους ΑΝ.ΕΛ Χρυσοβελώνη, Ξουλίδου και Νικολόπουλος
- Τη θέση του Γιάννη Πανούση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει πιθανότατα ο Νίκος Τόσκας
- Θα το ζήσουμε κι αυτό: Υπουργός ο Πολάκης
- Φυσικά αυξάνονται οι ΠΑΣΟΚοι: Σκέψεις για υπουργοποίηση Μπόλαρη... μη χαθεί αυτό το εθνικό κεφάλαιο

Η ΕΕ συμφώνησε για τους πρόσφυγες - Σε ποιες χώρες πηγαίνουν 50.400 από την Ελλάδα

Αρνείται να εφαρμόσει τις ποσοστώσεις ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας

Το προτεινόμενο σχέδιο για τη μετεγκατάσταση 120.000 προσφύγων από την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ουγγαρία σε άλλες χώρες της ΕΕ ενέκριναν την Τρίτη οι υπουργοί Εσωτερικών της ΕΕ, κατά την έκτακτη σύνοδο που πραγματοποίησαν στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό.

ΝΔ: Κόμμα Αποϊδεολογικοποιημένων Βαρώνων και Γερόντων

του Ραφαήλ Α. Καλυβιώτη*

Σήμερα θα μιλήσουμε έξω από τα δόντια. Μέσα από το στόμα τους μιλάνε εκείνοι που εποφθαλμιούν κομματικά και κρατικοδίαιτα οφίτσια. Όντας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα, σας διαβεβαιώ ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Ξεκινάμε λοιπόν.
Χθες απεδείχθη περιτράνως ότι μία κυβέρνηση που μας έφερε στο χείλος του γκρεμού, που μάς έφθασε ένα βήμα έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση με κίνδυνο να βρεθούμε γεωπολιτικά απομονωμένοι, που μάς έσπρωξε ένα βήμα έξω από το Ευρώ, που μάς επέβαλλε capital controls στερώντας μας την Ελευθερία, μία κυβέρνηση που κατέστησε εντός ολίγων μηνών την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι με κυνικές δηλώσεις τυχάρπαστων υπουργών ότι «οι μετανάστες λιάζονται την ημέρα ενώ το βράδυ συναντούν τους φίλους τους και κοιμούνται στα σπίτια τους» δεν απώλεσε, εν αναλογία της συμμετοχής, δυνάμεις ούτε στο ελάχιστο.

Απαγωγή τουριστών σε θέρετρο των Φιλιππίνων-Βίντεο ντοκουμέντο

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ένοπλοι περνούν από γέφυρα με ομάδα τουριστών τους οποίους κρατούν ως ομήρους μετά την επιδρομή τους στο νησί Σαμάλ, ένα από τα πλέον δημοφιλή θέρετρα στις Φιλιππίνες.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία

Πολύ καλός ο Κυριάκος με επιχειρήματα και πάντα πρακτικές προτάσεις (αν και έκανε κι αυτός τον δύσκολο στις απολύσεις που ζητούσε η τρόικα, προβάλοντας διάφορες δικαιολογίες) αλλά ρε γμτ αν τον βγάλεις αρχηγό θα σε αρχίσουν με τις καφετιέρες της Siemens.... και εγώ τουλάχιστον έχω βαρεθεί να δικαιολογιέμαι...

"Παρών στην κούρσα της διαδοχής" στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Παραπέμπονται σε δίκη 5 άτομα για τα TOR M1 του Άκη

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμπονται να δικαστούν με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου, πέντε άτομα που κατηγορούνται για διακίνηση μαύρου χρήματος στην προμήθεια των αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1, μία ακόμη σύμβαση που υπεγράφη επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Η πρόταση έκπληξη του Πάκη στον Τσίπρα - Όλο το παρασκήνιο

Η πιο δύσκολη κυοφορία που θα προκαλούσε και τις μεγαλύτερες καραμπόλες στη σύνθεση της νεας κυβέρνησης αφορούσε στη θέση του προέδρου της Βουλής.

Στα μέσα ενημέρωσης εμφανίστηκαν τέσσερις μνηστήρες οι...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ! "Ξαναχτύπησε" ο μεγαλόψυχος αλλά... απένταρος ομογενής Βασιλειάδης

Όταν είδε την επιταγή των 75 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ που έλαβε ως ενίσχυση του Δήμου Λέσβου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τις ροές δεκάδων χιλιάδων φυγάδων στο νησί, πίστεψε πως αν μη τι άλλο είχε συναντηθεί με τον προστάτη Άγιο των προσφύγων.

ΚΛΑΙΩ! ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ"-ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ και αγροτικά τιμολόγια «τεστ» για την κυβέρνηση

Δεν αποκλείεται ο νέος υπουργός Ενέργειας να επαναφέρει το σχέδιο της «Μικρής ΔΕΗ» - Το εναλλακτικό σχέδιο για τον ΑΔΜΗΕ που θα παρουσιαστεί στην τρόικα

Ο νόμος της ζούγκλας στο Περού- Λιντσάρισμα για μια κλοπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και γίνονται δικαστές και τιμωροί κάθε παράνομης πράξης.

Ο λόγος για τους κατοίκους πολλών επαρχιακών πόλεων του Περού οι οποίοι επιδίδονται σε αυτοδικία που ξεπερνά κάθε όριο βαρβαρότητας.

Κλαίει το Twitter! Αϊβαλιώτης: «Μου ζητούν να κατέβω για πρόεδρος ΝΔ»

Εκτός από τον Πέτρο Τατούλη που έχει δηλώσει σίγουρα ότι θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ και τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη και Ευάγγελο Μεϊμαράκη που το έχουν αφήσει ανοιχτό, τώρα και το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης εξαπέλυσε βόμβα που έγινε trend στο ...τουίτερ.

ΒΙΝΤΕΟ-Δυσφήμιση Βαγγέλα από τον γλύφτη του Τσίπρα, Αντώναρο: Όλοι οι νεοδημοκράτες να συνταχθούν με τον Μεϊμαράκη

Βγήκε ο τσάτσος του Τσίπρα να μας πει τι να ψηφίσουμε... ρε άντε πάγαινε από εδώ γελοίε που καμαρώνεις ότι ήσουν 2,5 χρόνια δοτός βουλευτής και μόλις ζήτησες σταυρό πήρες πούλο! Τόσο γελοίος που συγκρίνει δημοσκόπηση με αποτέλεσμα εκλογών και όχι εκλογές με εκλογές. Βαγγέλα μάζεψέ τον γιατί σε ξεφτιλίζει όπως ξεφτιλίζει τον Καραμανλή...

Την στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Η πορνοστάρ που …πρόταξε τα στήθη της για να σωθεί ο ταύρος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άφωνοι έμειναν όσοι παρακολούθησαν το τέλος ταυρομαχίας στη Μάλαγα της Ισπανίας, καθώς είδαν μια χυμώδης ξανθιά να εισβάλει στην αρένα θέλοντας να σώσει τον ταύρο από τη χαριστική βολή!

Οι αποκαλύψεις του Σνόουντεν για τους… εξωγήινους

Ο περιβόητος Έντουαρντ Σνόουντεν ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά όμως οι αποκαλύψεις του δεν αφορούν την πολιτική αλλά τους… εξωγήινους.

ΑΝΤ1: Σταμάτησαν τις απολύσεις και κάνουν 20% μειώσεις μισθών!

Μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις για τις ομαδικές απολύσεις από τον Όμιλο ΑΝΤ1 η διοίκηση είπε ότι δεν θα υπάρξει καινούργιο τσουνάμι απολύσεων.

Θρίλερ με την υπόθεση παιδεραστίας παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη!

Στις 30 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί από την πολωνική δικαιοσύνη η απόφαση σχετικά με το αίτημα των ΗΠΑ για την έκδοση του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, ο οποίος έχει καταδικαστεί από τα αμερικανικά δικαστήρια για μια υπόθεση παιδεραστίας που ανάγεται στο 1977.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ->Χωρίς σίτιση τα κέντρα κράτησης μεταναστών λόγω παράνομης διάταξης της κυβέρνησης

Διεκόπη εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα η σίτιση των μεταναστών στα κέντρα κράτησης και ταυτοποίησης όλης της χώρας. Το Ελεγκτικό Συνέδριο εξέθεσε την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κρίνοντας παράνομη διάταξη στον νόμο για την ανθρωπιστική κρίση που επέτρεπε την κάλυψη της δαπάνης σίτισης των αλλοδαπών από τον κρατικό προϋπολογισμό, δίχως να έχει προηγηθεί διαγωνισμός για την ανάδειξη - επιλογή των εταιρειών catering.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΓΙΔΙΑ!Μέρκελ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να φυλάξει μόνη τα εξωτερικά σύνορά της-Χρειάζεται τη βοήθεια της Τουρκίας

«Μήνυμα» προς την Αθήνα λίγες ώρες πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το μεταναστευτικό - «Χρειάζεται τη στήριξη της Τουρκίας» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος

Στην αδυναμία της Ελλάδας να φυλάξει μόνη τα σύνορά της, αναφέρθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Φινλανδό πρωθυπουργό, Γιούχα Σίπιλα.

Πανηγυρίζει η Άγκυρα για την εκλογή για ΣΥΡΙΖΑ, πρακτόρων του Τούρκικου Προξενείου στη Θράκη

[ΟΚ ο ένας είναι του ΠΟΤΑΜΙΟΥ... μη χάσουν κι αυτοί... και οι 3 του ΣΥΡΙΖΑ]

Χαράς ευαγγέλια για την Τουρκία αποτελεί η εκλογή τεσσάρων μειονοτικών βουλευτών σε Ξάνθη και Ροδόπη, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει απαραιτήτως, ότι οι εν λόγω βουλευτές θα υποστηρίζουν “τυφλά” τις θέσεις της Άγκυρας.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ! ΞΑΝΑΣΠΑΝΕ ΤΑ ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ! Ποιοι πάνε, ποιοι έρχονται στα υπουργεία και πώς θα ονομάζονται

Γράφει ο καταδικασμένος ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

«Σπάνε» τα υπερυπουργεία Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και Οικονομίας που δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο - Πού πηγαίνουν Σταθάκης, Σπίρτζης - Εκτός Μπαλτάς, Πανούσης και Βούτσης που πάει για πρόεδρος Βουλής - Δεν θα είναι στο νέο υπουργικό σχήμα Κουίκ και Ξουλίδου - Διαφωνία για την υπουργοποίηση Νικολόπουλου

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ; Κουρουμπλής: Ή θα πάρω το υπουργείο Υγείας ή τίποτα

Την πρόθεσή του να αναλάβει το υπουργείο Υγείας εκδήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μάλιστα, τόνισε πως δεν θέλει κανένα άλλο υπουργείο σε περίπτω ση του προταθεί κάτι τέτοιο.

ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ! Ο Νικολόπουλος πήγε στά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ να γλύψει για υπουργείο

Αυτοί είναι οι πατριώτες της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας... γλύφουν αριστερούς άθεους και ανθέλληνες για μια καρέκλα...

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου πήγε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.

Με casual ντύσιμο, σομόν πόλο μπλουζάκι και δερμάτινο μπουφάν, εμφανίστηκε ο κ. Νικολόπουλος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό με ποιον θα συναντηθεί.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Die Welt: Στους Ελληνες αρέσει η πλάνη -Γι' αυτό ψήφισαν τον Τσίπρα

Δύο μέρες μετά τις εκλογές σε άρθρο της εφημερίδας Die Welt η δημοσιογράφος προσπαθεί να βρει μια εξήγηση για την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα.

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΡΙΖΑ; Βασάνισαν τους συλληφθέντες μετά την επίθεση στο Α.Τ. Εξαρχείων;- Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Διοικητική έρευνα και προανάκριση από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων έχει διατάξει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από καταγγελίες για βασανισμούς κρατουμένων, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επίθεσης, από ομάδα περίπου 150 ατόμων, με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Εξαρχείων, την περασμένη Πέμπτη, 17/9/2015, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ε ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Χατζηνικολάου: Δεν πήγα νοσοκομείο

Απλά κουράστηκε από το τρέξιμο που έριξε για να βγάλει τον ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σήμερα δεν ήταν στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στο καθιερωμένο ραντεβού του στον Real FM.

ΟΣΟ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΕΧΕΙ->Μόνο με προαπαιτούμενα θα πάρει η Ελλάδα τη δόση των τριών δις, δήλωσε ο Βίζερ

Σε δύο υποδόσεις, που θα συνδέονται με την υλοποίηση προαπαιτούμενων μέτρων, θα δοθούν στην Ελλάδα τα 3 δισ. ευρώ που απομένουν από την πρώτη δόση του νέου προγράμματος, δήλωσε ο επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Bloomberg. Η δεύτερη δόση, όπως είπε, θα συνδεθεί με την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στον τραπεζικό τομέα.

Η ανάρμοστη σχέση Τσίπρα – Καμμένου

Γροθιά στο στομάχι. Κάπως έτσι ένιωσαν πολλοί τον ένθερμο δημόσιο εναγκαλισμό του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο κέντρο της Αθήνας. Μόνο ταγκό δεν χόρεψαν οι δυο τους για να πανηγυρίσουν ένα εκλογικό αποτέλεσμα με το οποίο ο ένας θριάμβευσε και ο άλλος μόλις που διασώθηκε.

Αυτός ο ταχυδακτυλουργός σαρώνει στα social media – ΒΙΝΤΕΟ

Το ταχυδακτυλουργικό νούμερο του Έκτορ Μάντσα με το οποίο νίκησε το Grand Prix της FISM φέτος στο Ρίμινι, έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες του διαδικτύου.

Το απίστευτο μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό στον κόσμο -Με 8 καταστρώματα και υποβρύχιο δωμάτιο παρατήρησης [εικόνες]

Οταν το χρήμα δεν αποτελεί πρόβλημα, τότε ο καθένας μπορεί να ικανοποιήσει και την πιο τρελή επιθυμία του. Τι ήθελε ο Αντρέι Ιγκόρεβιτς Μελνιτσένκο; Το μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό σκάφος στον κόσμο.

ΦΩΤΟ-Κυβέρνηση σε εγρήγορση!

Από την πρώτη μέρα έτοιμοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των γιδιών... Δείτε τους:

Μέσα στο Νοέμβριο η εκλογή αρχηγού στη ΝΔ

Ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν - Οι προθεσμίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από σήμερα οι διεργασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου στη ΝΔ, μετά την απόφαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να «τρέξει» τις σχετικές διαδικασίες.

Οι νέες φανέλες του ΠΑΟΚ! Η στολή παραλλαγής όλα τα λεφτά! (ΦΩΤΟ)

Τη συνεργασία του με την εταιρεία Macron εγκαινίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσιάζοντας, παράλληλα τις νέες του φανέλες, αλλά και τον κεντρικό του χορηγό που είναι η sportingbet και πληρώνει 2 εκ το χρόνο για να διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδος. Κλέβει την παράσταση η 3η εμφάνιση.

ΠΙΝΑΚΑΣ-Πως ψήφισαν οι Έλληνες; Ο αστείος Ιωαννίδης μπορεί να μας πει γιατί πήρε πούλο απ' τους νέους

Τους προηγούμενους μήνες ο αστείος Σάκης Ιωαννίδης κατηγορούσε τον Άδωνι και όποιον δεξιό έβλεπε μπροστά του... τώρα γιατί έχει εξαφανιστεί και δεν μας εξηγεί γιατί στους νέους έφαγε πάνω από ντάμπλ σκορ στην κεφάλα; Ούστ ρε κερεκλοκένταυροι...

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ; 48.000 προσλήψεις συμβασιούχων κατά την προεκλογική περίοδο!


Να τα βλέπουν αυτά οι βλάκες οι δεξιοί που λίγο πριν διαλυθεί η Βουλή τον Δεκέμβριο του 2014 αρνήθηκαν να περάσουν τροπολογίες μόλις άρχισε να σκούζει ο ΣΥΡΙΖΑ... και κέρδισαν το παράσημο της ανοιχτής παλάμης

Τις 48.000 έφτασαν οι αποσπάσεις, οι ανανεώσεις συμβάσεων και οι προσλήψεις κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

ΠΑΝΕ ΓΛΥΨΕ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ! Χαρδαλιάς, πρώην δήμαρχος Βύρωνα: Ποιος αρχηγός στη ΝΔ μπορεί να μιλήσει στην κοινωνία

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο Νίκος Χαρδαλιάς κατέθεσε την εκτίμησή του για τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Δεν είναι στα σχέδιά μου η αρχηγία της ΝΔ- Δεν θέλω να δω πασαρέλα υποψηφίων

Θα στήριζα τον Αντώνη Σαμαρά, αν ήταν ξανά υποψήφιος, είπε ο βουλευτής του κόμματος

«Δεν έχω αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους σχέδια, το μείζον δεν είναι να προστεθεί άλλος ένας ενδιαφερόμενος, αλλά να συζητήσουμε τι Νέα Δημοκρατία θέλουμε» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης ερωτηθείς αν προτίθεται να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Ν.Δ., χωρίς πάντως να πει κατηγορηματικά πως δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα.

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ! Πάγκαλος: Aξιόλογη υποψηφιότητα για τη ΝΔ είναι ο Κώστας Μπακογιάννης

Τόσο ο Μπακογιάννης όσο και ο Τζιτζικώστας δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι λόγω κωλύματος σαν Περιφερειάρχες

Υπέρ της ανάληψης της προεδρίας της ΝΔ από έναν νέο άνθρωπο, που να έχει δοκιμαστεί σε άλλα διοικητικά πόστα, τάχθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Το παραμύθι, το φτύσιμο, ο κίνδυνος

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται μεγάλος παραμυθάς. Διηγείται ωραία παραμύθια και κάνει όσους τα ακούνε να τα πιστεύουν. Και δεν μιλάμε για μικρά παιδιά.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Η Ζωή καπάρωσε σούπερ γραφείο στη Βουλή, του άλλαξε κλειδαριά και το κλείδωσε

Τον τρόπο της να παραμείνει, αν και αντίθετα με τον κανονισμό, στο κτίριο της Βουλής βρήκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Επιστρέφει στη φυλακή ο «Ελληνας Εσκομπάρ»-Είχε βγει με το νόμο ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κατερίνη συνελήφθη εκ νέου την Τρίτη ο Αλ. Αγγελόπουλος, ο αποκαλούμενος και «Ελληνας Εσκομπάρ», εγκέφαλος της μεταφοράς 5,5 τόνων κοκαΐνης με το αλιευτικό σκάφος Africa 1, το 2004.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ! Ο Αλέφαντος αποθεώνει τον Τσίπρα και επιτίθεται στην ΛΑ.Ε - ΒΙΝΤΕΟ

«Πήγε να παραβγεί με τον Τσίπρα τον χαρισματικό, έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, καταπληκτικός, με το χέρι, στις βιντεοκασέτες σπίτι του, η φωνή καταπληκτική. Και ξεκινάς εσύ, ο Λαφαζάνης, η Κωνσταντοπούλου, ο Βαρουφάκης, ο Στρατούλης; Τι ξεκινάτε ρε; Το Σταυρό σας και να λέτε ο Θεός να τον έχει καλά» ήταν το σχόλιο του Νίκου Αλέφαντου σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΡΤ.

Γελάει ο Άδωνις με τον στόκο τον Αντώναρο: Ο Καραμανλής δεν είναι μουγγός και δεν έχει ανάγκη από… «Αντώναρους»

Φουντώνει η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία με την δεξιά πτέρυγα να αυξάνει την πιέσει προς την ηγεσία του κόμματος προκειμένου να σταθμίσει εν εκ νέου την ιδεολογική της ταυτότητα.

TZAMΠA TO ΓΛΥΨΙΜΟ TEΡENΣ ΣTA KOMMOYNIA! Δεν θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι στην κυβέρνηση Νικολόπουλο και Τέρενς Κουίκ

Εως τα ξημερώματα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλούσε με στενούς συνεργάτες του και έστελνε sms προκειμένου να συμπληρώσει το παζλ του νέου κυβερνητικού σχήματος, για το οποίο, όπως φαίνεται, έχει διαφωνίες με τον Πάνο Κάμμενο.

ΒΙΝΤΕΟ-Το σκέφτεται ο Κεφαλογιάννης - Στάση αναμονής από Βορίδη-Κυριάκο - Σε δύσκολη θέση η Ντόρα - Πώς δρομολογήθηκαν οι εξελίξεις

Την υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας σκέφτεται εκτός τους ήδη γνωστούς (Κυριάκος, Βορίδης) και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. Πολλά κομματικά στελέχη τον προτρέπουν να είναι υποψήφιος αφού είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει την παράταξη και διατηρεί άριστες σχέσεις με Καραμανλικούς, Σαμαρικούς και Μητσοτακικούς. Στα θετικά του Μ. Κεφαλογιάννη είναι ότι είναι...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Ο Βαγγέλας απειλεί να μην είναι υποψήφιος... θέλει να τον ψηφίσουν μόνο κομματόσκυλα

Τα ίδια μας έλεγε το 2009 όταν αρχικά υποστήριζε Ντόρα και στην πορεία προσπάθησε να το παίξει ουδέτερος... δυστυχώς όμως γιαυτόν και ευτυχώς για εμάς που δεν πληρωνόμαστε από το κόμμα δεν μπορεί να αλλάξει το καταστατικό και θα ψηφίσει ο κόσμος

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνομίλησε με δημοσιογράφους και ανέφερε ότι το πιθανότερο είναι να μην είναι υποψήφιος στις διεργασίες για την προεδρία εκλογής νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, αφού διαφωνεί με τη διαδικασία.

ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΗΣ! Τατούλης: Πρόθεσή μου να διεκδικήσω την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Σταθερός στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο γελοίος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στην εκπομπή "Ανοιχτά Μικρόφωνα" του Πρακτορείου 104,9 FM, που πριν μια βδομάδα τα βρήκε όλα καλά στην υπογραφή της σύμβασης με την εταιρία του Φλαμπουράρη.

Μία ώρα έστησε η Κωνσταντοπούλου τα μέλη της επιτροπής «Αλήθειας»

Στους χώρους της Βουλής περιφέρονται ο Γάλλος Ερίκ Τουσέν, ο εκπρόσωπος του Ισημερινού και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής "Αλήθειας" για το δημόσιο χρέος καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν προσήλθε στις 11 που ήταν η προγραμματισμένη ώρα για την έναρξη της συνεδρίασης.

Ναρκωτικά και πάρτι οργίων σκότωσαν τον 33χρονο περιζήτητο σεΐχη Rashid;

Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του 33χρονου περιζήτητου σεΐχη Rashid απόκαρδιακή προσβολή, οι φήμες για τον έκλυτο βίο του οργιάζουν.

Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στα Μέθανα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο έκανε την εμφάνισή του στα Μέθανα με τους κατοίκους να παρατηρούν αποσβολωμένοι.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ! Το γλέντι συγγενών του Τσίπρα μέχρι πρωίας με το «τραγούδι του πρωθυπουργού»

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο γιόρτασαν τη νίκη του Αλέξη Τσίπρα σε ορεινό χωριό στα Τζουμέρκα, στο καφενείο του πρώην προέδρου της κοινότητας και εξάδελφου του πρωθυπουργού, Σπύρου Φώτη.