25 Σεπτεμβρίου 2015

Έκανε δοκιμαστικό στην αλβανική τηλεόραση με αυτό το ρούχο και την προσέλαβαν αμέσως!

Έκανε δοκιμαστικό στην αλβανική τηλεόραση με αυτό το ρούχο και την προσέλαβαν αμέσως!

Η κοπέλα με το πληθωρικό και ...ελεύθερο στήθος που θα δείτε στο βίντεο που ακουλουθεί είναι 21 χρονών και θέλησε να κάνει το πρώτο της δοκιμαστικό στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων.

ΚΩΔΙΚΟΣ: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η εκκίνηση των διαδικασιών εκλογής νεου αρχηγού στην ΝΔ γίνεται στην πιο κρίσιμη ιστορικά χρονική συγκυρία για την πατρίδα μας. Είναι πια πασιφανές ότι, πέραν της υπαρξιακής μας ανάγκης για οικονομική σταθερότητα και ανάκαμψη, χρειαζόμαστε εκτεταμένες μεταβολές, που θα δημιουργήσουν συνθήκες - ανάσες πολιτικού εκσυγχρονισμού και διαφάνειας και θα αποκαταστήσουν τη σχέση πολίτη – πολιτικού.

ΨΙΧΟΥΛΑ! 3.500 € για 1 μέρα τη βδομάδα Χ 3 μήνες! Την ερχόμενη Δευτέρα το πρώτο μάθημα της Μπέττυς στην Κοζάνη

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί να διδάξει το μάθημα «Δίκτυο 1», στις 2 το μεσημέρι. Όπως έγραψα το πρωί θα κάνει μια ξεπέτα από τις 14:00 ως τις 20:00 κάθε Δευτέρα και θα τσεπώσει 3.500€ μέχρι το Δεκέμβριο γιατί τον Ιανουάριο αν γίνει μάθημα μετά τα Χριστούγεννα θα δηλώσει άρρωστη 1-2 φορές και δεν θα πάει, μετά έχει εξετάσεις μία μέρα και άντε γεια... Περαστικά στα γίδια που πίστεψαν την προπαγάνδα ότι θα πάρει μόνο 3.500€ για 6 μήνες και θα διδάσκει κάθε μέρα

Την ερχόμενη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου τελικά θα γίνει το πρώτο προγραμματισμένο μάθημα της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! Ο Νικόλας έπεσε απ'τα σύννεφα με τη φοροεπιδρομή που ξημέρωσε μετά τις εκλογές

«Στην προεκλογική περίοδο δεν κουβεντιάσαμε ούτε για το καινούριο φορολογικό, ούτε για το ασφαλιστικό σύστημα», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Star σε μια προσπάθεια να μας τρελάνει όλους αφού οι υποψήφιοι πέρασαν από την καρέκλα του προεκλογικά αλλά είχε το νού του να κουκουλώσει τους φόρους που έρχονται με ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ:

Αυτος ειναι ο ελεύθερος σκοπευτής γνωστός ως "Λευκός Θάνατος" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σίμο Χέιχε, επίσης γνωστός και ως "Ο Λευκός Θάνατος" ("The White Death,") ήταν ένας Φινλανδός ελεύθερος σκοπευτής ο οποίος σκότωσε περισσότερους από 500 στρατιώτες σε 100 ημέρες κατά το χειμερινό πόλεμο ενάντια στη Σοβιετική Ένωση το 1939-1940.

Εκνευρίστηκε και έφυγε ο Γκουαρδιόλα (VIDEO)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα... κρέμασε τη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα κόντρα στη Μάιντς, όταν ενοχλήθηκε από ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου και αποχώρησε.

ΒΙΝΤΕΟ-"ΑΛΛΑΖΟΥΝ" ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ! Αυξάνει τα τέλη κυκλοφορίας ο Τσίπρας... λέω εγώ

Σαρωτικές αλλαγές έρχονται στα τέλη κυκλοφορίας που θα πληρώσουμε από τον Νοέμβριο. Το υπουργείο Οικονομικών βάζει νέα κριτήρια με στόχο να αυξήσει τα έσοδα αλλά και να κάνει πιο δίκαιο τον τρόπο υπολογισμού, όπως υποστηρίζει και παπαγαλίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σελίδα του enikos.gr.

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ! Επτά μεγάλα έργα κινδυνεύουν να γίνουν «γεφύρια της Άρτας»

«Καμπανάκι» από την ΕΕ που τα χρηματοδοτεί με 3,1 δισ. ευρώ - Βρίσκονται στον «αέρα», καθώς στο τέλος του 2015 λήγει η διετής παράταση που έχουμε λάβει - Τι έργα είναι και γιατί η Task Force τα έχει χαρακτηρίσει προβληματικά - Αν δεν τα ολοκληρώσετε εντός του χρονοδιαγράμματος, βρείτε από αλλού χρήματα, λέει η ευρωβουλευτής Γκρέσλε από το ΕΛΚ

Ο πάτερ... μπαλαδόρος στο Αργος [βίντεο]

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο πάτερ Βασίλειος, το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο γήπεδο του Παναργειακού, ο οποίος αφού άσκησε τα καθήκοντα του ως ιερέας αμέσως μετά έκανε επίδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων του.

ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ; «Διαδικτυακή» στήριξη Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ

Εντάξει από μία άποψη η λύση Τζιτζικώστα ή Κώστα Μπακογιάννη θα ήταν καλή καθώς θα γλιτώσουμε πρήξιμο με τσεκούρια, καφετιέρες ή υποβρύχια. Αλλά δεν μπορούν να είναι στη Βουλή για 4 χρόνια και αυτά με τις "δυαρχίες" δεν γίνονται στην Ελλάδα όπου ο ένας υπονομεύει τον άλλο... 

«Θέλω Τζιτζικώστα για πρόεδρο της ΝΔ», ονομάζεται το προφίλ που έχει δημιουργηθεί στο facebook, τόσο για στήριξη, όσο ίσως και για παρότρυνση στον Απόστολο Τζιτζικώστα να «κατέβει» για υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές για αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ.

ΝΔ: "Εικονική πραγματικότητα" το πρωτογενές πλεόνασμα-Γίδια μην ανησυχείτε! Τα ραβασάκια που θα σας ε΄ρθουν τις επόμενες μέρες δεν είναι φόροι... είναι το νέο μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου

«Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι "εικονική πραγματικότητα" και οφείλεται στην εσωτερική στάση πληρωμών», τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση αναφορικά με την «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού.

ΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΑΛΛΑ 35.000€-Γέμισε η Βουλή με τις κούτες της Κω/λου - ΦΩΤΟ

Ασταμάτητα εργάζονται οι υπάλληλοι στο τυπογραφείο της Βουλής, στην οδό Λένορμαν για να παραδώσουν στην ,για λίγες ακόμα ώρες, Πρόεδρο της Βουλής την τελευταία παρτίδα της παραγγελίας "μαμούθ" 8.000 έγχρωμων φυλλαδίων με προθεσμία που εκπνέει το βράδυ. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο για τον οποιοδήποτε με πρόσβαση στο διαδίκτυο να εκτυπώσει και να διαβάσει το 80σελιδο πόρισμα της "Επιτροπής Αλήθειας του Δημοσίου Χρέους" (καθώς έχει αναρτηθεί ολόκληρο), όμως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν αρκείται στην απλή αναζήτηση του κάθε Έλληνα πολίτη.

"Αν περάσουν τα μέτρα το 30% των αγροτών βάζει λουκέτο"

Συνέντευξη στην Άντζελα Πεϊτση

Με τον εφιάλτη των επερχόμενων φόρων «κοιμούνται και ξυπνoύν» οι αγρότες. Φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με αύξηση του συντελεστή φορολόγησης από το 13% στο 23% και το 2016 στο 26%, προκαταβολή φόρου από το 27% στο 55% και στο 100% το 2016, τριπλασιασμός των ασφαλιστικών εισφορών, αύξηση ΦΠΑ 23%, μείωση φόρου από το αγροτικό πετρέλαιο, φορολόγηση 26% ακόμα και στις επενδύσεις ή συμμετοχή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Άγριο ξύλο on air μεταξύ γύφτου και της φίλης του που τον κεράτωσε με τον θετό γιό του! - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι η στιγμή που ο "βασιλιάς της τσιγγάνικης μουσικής" στη Ρουμανία επιτίθεται στη έγκυο φιλενάδα του, όταν ανακαλύπτει ότι κοιμήθηκε με τον θετό γιο του.

Πανηγυρίζει η Ζωή που πέταξε 112.000 ευρώ στα σκουπίδια... "Επιτροπή χρέους" το λέει και γελάει ο κόσμος

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να κάνει τον απολογισμό του έργου της Επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, ενώ αποκάλυψε πως το κόστος της Επιτροπής έφτασε τις 112.000 ευρώ.

ΝΔ για Τσίπρα στο υπουργικό: Το μόνο σαφές ήταν η έπαρσή του

"Το μόνο σαφές ήταν η έπαρσή του, η καθεστωτική αντίληψη και η προειδοποίησή του πως θα κρίνει τους υπουργούς του σε έξι μήνες", αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Διώκεται «για εγκληματική κακοδιαχείριση και υπεξαίρεση» ο Μπλάτερ

Η δίωξη αφορά υπόθεση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ποδοσφαιρική ένωση της Καραϊβικής από το 2005 της οποίας ηγείτο ο Τζακ Γουόρνερ - Εξετάζεται και η διαδικασία ανάθεσης των Μουντιάλ του 2018 και του 2022

ΚΛΑΙΩ! Τα ΕΛΤΑ έβγαλαν ανακοίνωση για τον φασίστα του Καμμένου

Διευκρινίσεις ότι το hashtag #PortaPorta, δεν έχει καμία σχέση έχει με την υπηρεσία  «Πόρτα–Πόρτα» των ΕΛΤΑ παρέχει η εταιρεία.

Υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αν...

Την απόφαση του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη, αναμένει ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης για να καθορίσει την στάση του σε σχέση με την διεκδίκηση της ηγεσία του κόμματος.

ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΝΕΟ"; Μυστικό…ραντεβού Κυριάκου με γνωστό δημοσιογράφο

Στο Παλαιό Ψυχικό βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλέξη Παπαχελά.

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!Ύφεση έως 2% βλέπει για φέτος ο Γ. Σταθάκης... οπότε φαντάζεστε τι θα γίνει

Tο 2016 θα έχουμε θετικό πρόσημο, εκτιμά ο υπουργός Οικονομίας - Τι είπε για την παρουσία της Task Force και για τα tweets του Δημήτρη Καμμένου

Η ύφεση φέτος θα κλείσει στο 1,5 - 2% και το 2016 θα έχουμε θετικό πρόσημο, ανέφερε μιλώντας στον Βήμα FM ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

Σοκ! Βίντεο καταγράφει παιδεραστή να παρακολουθεί 6χρονη την οποία και απαγάγει!

Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στην πόλη Άκριγκτον. Ο 24χρονος Ιμραν Χαν είχε αποφυλακιστεί υπο όρους μετά από καταδίκη για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης το 2008.

ΕΛΕΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗ! ΚΡΥΨΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ! Ανοιχτά… υπέρ του Μεϊμαράκη για την ηγεσία της ΝΔ ο Τασούλας

ΤΙ ΠΡΆΓΜΑ ΚΙ ΑΥΤΌ ΝΑ ΒΓΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΠΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΌ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ! ΔΗΛ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ; ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ;

«Και το ακούω και το προσυπογράφω, ότι αυτή τη στιγμή είναι καλή η λύση του κ. Μεϊμαράκη, όπως απεδείχθη κι από το αποτέλεσμα των εκλογών, που διέψευσε όλες τις δημοκοπικές, καταθλιπτικές προγνώσεις. Τις διέψευσε με το παραπάνω» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Βήμα FM ο Κώστας Τασούλας εκφράζοντας την στήριξη του για την ηγεσία της ΝΔ στον κ. Μεϊμαράκη.

Φινλανδία: Διαδηλωτές επιτέθηκαν σε λεωφορείο με πρόσφυγες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας καταδίκασε σήμερα τις ρατσιστικές διαμαρτυρίες, μερικές ώρες μετά την επίθεση περίπου 40 διαδηλωτών εναντίον λεωφορείου που μετέφερε 40 πρόσφυγες, κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά.

ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ! Λεβέντης: Στηρίζω Τσίπρα αν τα βρει μπαστούνια με Καμμένο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οικονομική κρίση απελευθέρωσε το εκλογικό σώμα, ώστε να ψηφίσει κατά συνείδηση και όχι για τον διορισμό και την "εξασφάλιση των τέκνων", δηλώνει σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Έτσι ερμηνεύει την επιτυχία του κόμματός του να μπει στη Βουλή μετά από 27 χρόνια πολιτικού αγώνα.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ! Economist: H ιδεολογική τούμπα του Αλέξη Τσίπρα -Κάνει διακοπές σε βίλα και μετακινείται με ελικόπτερο

Για να καταφέρει να επανεκλεγεί, ο Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να προχωρήσει σε μια «ιδεολογική τούμπα» σε πολιτικό και προσωπικό επίπεδο.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Ζωή Κω/λου: Απειλές κατά πάντων στον "τελευταίο χορό" - "Καρφώνει" Τσίπρα - Στουρνάρα

- "Φινάλε" της απερχόμενης Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, με βολές, καταγγελίες αλλά και προαναγγελίες σε συνέντευξη Τύπου
- "Η Επιτροπή για το χρέος θα συνεχίσει το έργο της, όσο και κάποιοι εάν ενοχλούνται. Το έργο της δεν θα πεθάνει ακόμα και εάν κάποιοι θελήσουν να την σκοτώσουν"
- Ευθείες απειλές: "Εμείς θα αποκαλύψουμε τους δημοσιογράφους που «σεμιναριάστηκαν» από το ΔΝΤ"
- Επίθεση σε Στουρνάρα: "Δεν διαβίβασε στην Επιτροπή πολύ σοβαρά στοιχεία για κινήσεις λογαριασμών και δανείων"
- Δεν γλίτωσε ούτε ο Αλέξης Τσίπρας: "Δεν σεβάστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος"

Το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον κόσμο παλεύει να προσγειωθεί με κακοκαιρία -Ο γίγαντας δυσκολεύεται [βίντεο]

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο που μάχεται με τους σφοδρούς ανέμους κατά τη διάρκεια μιας δραματικής προσγείωσης στη Γερμανία.

Βόλφσμπουργκ: Η πόλη που χτίστηκε και ζει χάρη στη Volkswagen -Το σήμα VW υπάρχει παντού, οι κάτοικοι αναπνέουν από και για το εργοστάσιο [εικόνες]

Μουσείο, ποδοσφαιρική ομάδα, θεματικό πάρκο, το Βόλφσμπουργκ αναπνέει στον ρυθμό της Volkswagen. Με το σκάνδαλο που συγκλονίζει τον γερμανικό κολοσσό, η πόλη αυτή της βόρειας Γερμανίας, έδρα του ομίλου, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

ΕΛΥΣΕ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! Ξεκίνησε… «πόλεμο» στα θρησκευτικά στα σχολεία η Αναγνωστοπούλου

Θα απλοποιηθούν οι διαδικασίες απαλλαγής των μαθητών από τα θρησκευτικά προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου στη διάρκεια συνέντευξης της στο «Κόκκινο».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο υπ.Υγείας της Σ.Αραβίας κατηγορεί τους νεκρούς και ο γελοίος Χαριτάτος ουρλιάζει στον Τζήμερο

Βγήκε από τα ρούχα του στον αέρα της εκπομπής θέλοντας να κάνει τον ανθρωπιστή... στο τέλος βέβαια ο Τζήμερος τον ξεφτίλισε και το βούλωσε παραδεχόμενος ότι ο Τζήμερος το είπε για να θίξει την έλλειψη μέτρων ασφαλείας που κουκουλώνεται από τον θρησκευτικό σκοταδισμό, του "ο αλλάχ τους ήθελε κοντά του", με αποτέλεσμα να γίνονται κάθε χρόνο τα ίδια!

Εξηγήσεις εν είδη εισαγγελέα για το κείμενο του Θάνου Τζήμερου στο facebook, λίγες ώρες μετά την τραγωδία με τους πάνω από 700 νεκρούς στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, ζήτησε ο "εισαγγελέας" Σπύρος Χαριτάτος.

ΦΩΤΟ-ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ!! Ερωτικό ραβασάκι βρέθηκε έξω το υπουργικό συμβούλιο και αναστάτωσε τη Βουλή

Σύντροφος γουστάρει συντρόφισσα άλλου συντρόφου;

Μπορεί κάποιες κυρίες του υπουργικού συμβουλίου να ντύθηκαν εντυπωσιακά και κάποιες άλλες φανταχτερά, αλλά καμία δεν κέρδισε τις εντυπώσεις. Σίγουρα το ερωτικό σημείωμα που βρέθηκε έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων ήταν αυτό που... έκλεψε τις εντυπώσεις.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ Σ. ΑΡΑΒΙΑ! Το ΥΠΕΞ ευχήθηκε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το χθεσινό δυστύχημα στη Μέκκα, που οδήγησε στον τραγικό θάνατο και τον τραυματισμό εκατοντάδων ανθρώπων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών, για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 700 ανθρώπους.

ΤΟΝ ΒΟΥΤΣΗ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΣ; Κω/λου: Η Επιτροπή θα συνεχίσει το έργο της

Θα συνεχίσει το έργο της η Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους διαμήνυσε η απερχόμενη Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Βρήκαν πρόσφυγα σε μηχανή αυτοκινήτου - Άκουσαν την καρδιά του

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν Ισπανοί αστυνομικοί όταν άνοιξαν το μπροστινό καπό ενός αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν. Ένας πρόσφυγας, στην προσπάθειά του να φτάσει στην Ισπανία, κρύφτηκε στη μηχανή αυτοκινήτου, προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα της Β. Αφρικής από το γειτονικό Μαρόκο.

ΔΗΛ. ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟΥΣ; Σε τρία χρόνια έχουν ελεγχθεί 170 από τα 2.062 ονόματα από τη λίστα Λαγκάρντ και έχουν εισπραχθεί 80 εκατ. ευρώ

Και ξαναλέμε: Δεν είναι κλέφτες όλοι όσοι είχαν καταθέσεις στην HSBC...

Ογδόντα εκατομμύρια ευρώ έχουν μπει έως τώρα στα δημόσια ταμεία από τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ, ένα έλεγχο που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στα 2.062 ονόματα των ελληνόφωνων καταθετών στην HSBC Ελβετίας.

Πότε έρχεται η "καλή" πλέον τρόικα στην Αθήνα;

Μέσα στο φθινόπωρο, στις ερχόμενες εβδομάδες, θα μεταβούν τα τεχνικά κλιμάκια των τεσσάρων θεσμών στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος, είπε απάντησε εκπρόσωπος της Κομισιόν.

ΝΔ: Ο Τσίπρας διάβασε έκθεση ιδεών στο υπουργικό

Για έκθεση ιδεών του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο έκανε λόγο σε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την ομιλία του  Αλέξη Τσίπρα.

ΦΩΤΟ-Κυβέρνηση φρέντο καπουτσίνο

Εκτός από την ομιλία Τσίπρα ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η «ανθρωπογεωργραφία» του νέου υπουργικού συμβουλίου

Εκτός από την ομιλία και τις οδηγίες του Αλέξη Τσίπρα προς τους υπουργούς μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο η χωροταξία των 46 μελών της νέας κυβέρνησης γύρω από το στρογγυλό τραπέζι.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙ! Μέτρο - μέτρο οι ΠΟ@ΤΣΕΣ τις επόμενες 100 ημέρες

Τι πρέπει να εφαρμόσει η κυβέρνηση σε φορολογία, τράπεζες, εργασιακά-συνταξιοδοτικό και άνοιγμα επαγγελμάτων-ιδιωτικοποιήσεις 

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΜΑΡΗ; Στα κάγκελα η Ραχήλ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Ραχήλ Μακρή, μέσω Facebook.

"Όριο της φτώχειας στο νέο φορολογικό 4.608 ευρώ για τον άγαμο και στα 9.677 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια με παιδιά έως 14 ετών.

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ! Μέκκα: Ο υπουργός υγείας της Σ. Αραβίας κατηγορεί τώρα τους προσκυνητές για την τραγωδία! ΒΙΝΤΕΟ-

Για τους Έλληνες δημοσιοκάφρους όμως φταίει ο Τζήμερος επειδή είπε ότι ο Αλλάχ τους ήθελε μαζί του...

Υποστηρίζει πως τα θύματα δεν ακολούθησαν τις οδηγίες - Τουλάχιστον 717 οι νεκροί και 863 οι τραυματίες, σύμφωνα με την υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας - Ανατριχιαστικές μαρτυρίες: Το ένα κορμί πατούσε πάνω στο άλλο για να αναπνεύσει

Βρήκε τον μπελά του ο Μουρίνιο με την «κόρη πουτ…ας» γιατρό της Τσέλσι

Ακόμη περισσότερο δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Η βρετανική εφημερίδα “Mail” πληροφορεί για ένα στοιχείο που καίει τον πορτογάλο τεχνικό στην υπόθεση με την Καρνέιρο.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΑΚΟΜΑ! Υπουργείο Ναυτιλίας: Δημιουργείται Εθνική Συντονιστική Επιτροπή Κρουαζιέρας

Αυτοί που πέρσι τους έστελναν να κλείνουν το λιμάνι για να μην αποβιβαστούν τουρίστες από κρουαζιερόπλοια τώρα και αφού εκαναν την επανάσταση καταργώντας το υπουργείο, τώρα κάνουν μέχρι και επιτροπή για την κρουαζιέρα... αυτά τα καραγκιοζιλίκια ψήφισαν τα γίδια

Στη συγκρότηση Εθνικής Συντονιστικής Επιτροπής Κρουαζιέρας, που θα βελτιώσει την υποδομή και το κανονιστικό πλαίσιο για την αναβάθμιση του θαλάσσιου τουριστικού προϊόντος, προχωρά το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το ακριβότερο σπίτι στο Μαϊάμι πωλήθηκε για 60 εκατ. ευρώ -Χλιδάτη απλότητα [εικόνες]

Μετά από μια περίοδο διαπραγματεύσεων 17 μηνών, το πιο ακριβό σπίτι του Μαϊάμι πωλήθηκε για 60.000.000 δολάρια.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Μπαράζ φορο-ελέγχων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι συντονισμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο Τσακαλώτος, εκτός από τον Τσίπρα στα παπάρια του, έγραφε και κάτι στο τάμπλετ

Το tablet του υπουργού Οικονομικών είχε πάρει... φωτιά την ώρα της ομιλίας τουΠρωθυπουργού στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο

To tablet του Ευκλείδη Τσακαλώτου μέσα στον κατακόκκινη θήκη του δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητο. 

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Δυσσαρέσκεια Χρυσοβελώνη: Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. όφειλε να ελέγξει τον Καμμένο πριν τον προτείνει

Την δυσαρέσκειά της απέναντι στην υπόθεση Δημήτρη Καμμένου εξέφρασε σε συνέντευξή της στο Κόκκινο η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπογραμμίζοντας ότι ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να τον είχε ελέγξει πριν τον προτείνει για θέση στην κυβέρνηση.

Σέρρες: Συνελήφθη ανώμαλος υπάλληλος λούνα παρκ για ασέλγεια σε ανήλικα αδέλφια

Για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κατηγορείται 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σύλληψή του έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Σερρών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕ; Τσίπρας: "Σας επέλεξα για υπουργούς, όχι για τα πρωινάδικα" - Ετσι θα λειτουργεί πλέον η κυβέρνηση: Ολες οι αλλαγές που έκανε ο Τσίπρας

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απευθυνόμενος στα μέλη της νέας κυβέρνησης στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τόνισε ότι ο καθένας θα κριθεί από το έργο που θα παράγει.