30 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΕΣ! Θα καταργήσουν και την πρωινή προσευχή στα σχολεία

Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης:

Σας πληροφορώ ότι ο Νίκος Φίλης, υπουργός Παιδείας, έχει σκοπό να αλλάξει τους κανόνες διδασκαλίας των Θρησκευτικών στα σχολεία. Και την πρόθεση αυτή την είχε (με τη Σία Αναγνωστοπούλου ως «λαγό») προτού συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο. Γιατί σας το λέω αυτό;

ΦΩΤΟ-ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ: ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ Κ' 1ΛΕΠΤΟΥ Η "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" ΤΣΙΠΡΑ-ΟΜΠΑΜΑ! Το ζεύγος Ομπάμα με το ζεύγος Τσίπρα

Επειδή δεν είναι σαφές στο κείμενο να το ξεκαθαρίσουμε: Σε αυτή τη φώτο έγινε το "δεύτερο" τετ-α-τετ που ήταν και μεγαλύτερο απ'το πρώτο (φανταστείτε πόσο ήταν το πρώτο)!! Και φυσικά δεν ήταν τρίλεπτη όπως την παρουσιάζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι αλλά μονόλεπτη μόνο για τις συστάσεις... αφού αν ο Ομπάμα μίλαγε 2-3 λεπτά με τον κάθε αρχηγό κράτους που ήταν καλεσμένος θα ήταν ακόμα εκεί να χαιρετάει (αν στο δείπνο ήταν πχ 100 ηγέτες -σημειώστε ότι όλοι πέρασαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του- ο Ομπάμα θα έπρεπε να χαιρετάει 3 ώρες... αυτά δεν γίνονται)

Σχεδόν μία ημέρα έπειτα από το τετ α τετ που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Μπαράκ Ομπάμα, μετά των συζύγων τους, δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρώτη φωτογραφία, στην οποία ποζάρουν ο Αμερικανός πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μαζί με τον Ελληνα πρωθυπουργό και τη σύντροφό του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ! Ο Χατζηνικολάου επαναλαμβάνει το βράδυ ότι λέει ο Μειμαράκης το μεσημέρι

Τις προηγούμενες μέρες προσπαθούσε να αποδομήσει τον Τζιτζικώστα, σήμερα επανέλαβε ότι είπε ο Μεϊμαράκης το μεσημέρι δηλ. ότι θέλουν εκλογές άρπα κόλλα για να μη γίνει καμία συζήτηση

"Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι οι υποψήφιοι θα είναι λιγότεροι από αυτούς που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα διότι δεν βρίσκουν τις υπογραφές, ζορίζονται πολύ να συμπληρώσουν τον μαγικό αριθμό των 50, διότι προφανώς τα μέλη  της Πολιτικής Επιτροπής είναι πιο υπεύθυνα από ορισμένους υποψηφίους για υποψηφίους" ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σχολιάζοντας την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.

Περιστέρη: Το μνημείο της Αμφίπολης είναι για τον Ηφαιστίωνα-Φτιάχτηκε κατά παραγγελία του Μ. Αλεξάνδρου

Αρκετά συγκινημένη η Κατερίνα Περιστέρη παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία της ανασκαφής στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, τονίζοντας ότι το μνημείο ήταν παραγγελία του Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον αδελφικό του φίλο Ηφαιστίωνα.

Σκληρό βίντεο: Σαδιστές κυνηγοί από τα Σκόπια βασανίζουν τραυματισμένο λύκο

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Anima Mundi, μία οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, με την ελπίδα ότι θα αναγνωριστούν οι δράστες αυτής της σκληρής πράξης

Ουκρανοί ακροδεξιοί για τον προπηλακισμό των σταλινιστών Ησυχου-Βαλαβάνη: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην ξαναέρθουν

Το γεγονός ότι μέλη του Δεξιού Τομέα προπηλάκισαν τους σταλίνες Νάντια Βαλαβάνη και Κώστα Ησυχο παραδέχθηκε εκπρόσωπος της οργάνωσης της Ουκρανίας.

Ο Αρτεμ Σκοροπάντσκι παραδέχθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης απέκλεισαν εν γνώσει τους ένα ξενοδοχείο στην Οδησσό όπου...

ΚΙΤΣΑΡΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Δείτε τον Καμμένο σαν άλλο Σαλαμινομάχο κατά... Ξέρξη

Οι εικόνες αποτυπώνουν μια γεύση μεταξύ αρχαίας Ελλάδας και σκοτεινού παρελθόντος που περισσότερο δημιουργούν συνειρμούς γραφικότητας...

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας ήταν μία από τις σημαντικότερες συγκρούσεις της αρχαίας Ελλάδας με τους βαρβάρους και αποτέλεσε την αρχή του τέλους της δεύτερης περσικής εισβολής στην Ελλάδα.

Η Σάρον Στόουν βγήκε βόλτα χωρίς στηθόδεσμο [εικόνες]

Φορώντας ένα τολμηρό εξώπλατο φόρεμα χωρίς σουτιέν «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την Σάρον Στόουν στο Μπέβερλι Χιλς.

Χαμός με ξένα κανάλια στα Τρίκαλα! Πήγαν για το λεωφορείο χωρίς οδηγό

Το ενδιαφέρον διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης προκαλεί τις τελευταίες ημέρες το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό.

Αεροσυνοδός έβγαζε μεροκάματο στις… τουαλέτες

«Πότε τον παίρνεις πότε τον τρως είναι λίγος ο μισθός» λέει ένα γνωστό τραγούδι. Αυτό πίστευε και μια αεροσυνοδός η οποία έβγαζε «μαύρα» κάνοντας σεξ στις τουαλέτες του αεροπλάνου. Τις ερωτικές περιπτύξεις της με ξαναμένους επιβάτες, τις χρέωνε αδρά καθώς μέσα σε δύο χρόνια έβγαλε όσα δεν βγάζει ένας πιλότος σε… δύο ζωές.

ΦΩΤΟ-Θα κλάψετε! Απίστευτο τρολάρισμα στον Καμμένο για το κόκκινο χαλί!

Χαμός έχει γίνει στα social media από τη στιγμή που δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου στην επέτειο για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας που έγινε τον Σεπτέμβριο του 480 π.Χ.

Τατσόπουλος: Ο Καμμένος είναι ο χρήσιμος ηλίθιος του Τσίπρα

Του βρωμάει κι αυτού ο Τζιτζικώστας... άρα εμάς μας κάνει ;)

Για το Ποτάμι, τον Πάνο Καμμένο, αλλά και τις διαδικασίες εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία μίλησε στον Βήμα FM το στέλεχος του Ποταμιού, Πέτρος Τατσόπουλος.

ΝΔ για συντάξεις: Όσα έλεγαν προεκλογικά Τσίπρας-Καμμένος καταρρέουν

«Μετά την αναδρομική μείωση των συντάξεων, ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, με εγκύκλιό του, ομολογεί ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει συνταξιοδότηση μετά τα 67 χρόνια και μάλιστα με μειωμένη σύνταξη» σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Ο Νταβούτογλου γελάει με τον Τσίπρα: Έλα στην Τουρκία για να κάνεις 3η φορά εκλογές σε ένα χρόνο [βίντεο]

Για περίπου μία ώρα συνομίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, στην Νέα Υόρκη, με τον Τούρκο Πρωθυπουργό να του κάνει πλάκα.

ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ Ο Κ@ΛΟΣ ΤΟΥ!Ο διαπληκτισμός πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό στο μπαρ της Μυκόνου - ΒΙΝΤΕΟ

Τα δραματικά γεγονότα της νύχτας της 6ης Σεπτεμβρίου που οδήγησαν τον 31χρονο Βαγγέλη Πέππο στο νοσοκομείο να παλεύει για τη ζωή του παρουσίασε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΠΑ-ΚΟΛΛΑ! Κυριάκος εναντίον Μεϊμαράκη

Αντικείμενο διαφωνίας ανάμεσα σε δύο υποψηφίους έχει γίνει η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Αβάσταχτος ο πόνος που προσφέρουν Άδωνις-Αποστόλης στον Αντώναρο

Γελοίος χωρίς καμία απήχηση στην κοινωνία έχει μείνει στο 2007... τόσο αστείος που επιμένει να συγκρίνει δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές (Ιούλιος) με τις εκλογές όπου τα κόμματα συσπειρώνονται... γελάει ο κόσμος μαζί του

Τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Άδωνι Γεωργιάδη όσο και στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Κατρούγκαλος για τους βιαστές και κλέφτες που επανέφερε στο Δημόσιο

Συνέντευξη Τύπου για τους επίορκους υπαλλήλους παραχώρησαν, σήμερα, στο υπουργείο Εσωτερικών, ο υπουργός Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αρμόδιο για θέματα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΤΥ! Το σημάδι στο λαιμό του Τσίπρα που έβαλε «φωτιά» στο Twitter [εικόνες]

Είναι δαιμόνιοι, είναι σχεδόν αδύνατο να τους περάσει κάτι απαρατήρητο, σχολιάζουν καυστικά τα πάντα. Ο λόγος για τους χρήστες του Twitter που τώρα ανακάλυψαν ένα σημάδι στο λαιμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και κάνουν «πάρτι».

Ουκρανοί ακροδεξιοί προπηλάκισαν τους ακροαριστερούς Βαλαβάνη-Ήσυχο - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωποι με μέλη του φασιστικού Δεξιού Τομέα βρέθηκαν, σήμερα, οι πρώην σταλίνες υπουργοί Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ήσυχος, που επισκέπτονται την Οδησσό για επαφές με τις κοινότητες της ομογένειας.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Τι γράφει ο Λαζόπουλος για τα αγγλικά του Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός κατάλαβε απόλυτα όλες τις ερωτήσεις του Κλίντον. Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας απέφυγε να του απαντήσει για να μην τον προσβάλει» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κείμενο, δίνοντας τη δική του εξήγηση για το τι ακριβώς συνέβη στη συνάντηση Τσίπρα-Κλίντον

Fraport: Σε τρεις με έξι μήνες οι υπογραφές για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια «Βρισκόμαστε σε πολύ εντατικές συζητήσεις με την Ελλάδα», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας. ← Επίθεση από ακροδεξιούς σε Βαλαβάνη και Ήσυχο στην Ουκρανία → ΟΑΕΔ: Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα Αχιλλέας Τόπας Δημοσίευση: 30/09/2015 - 15:52 Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2015 - 15:52 σχόλια Share on emailShare on print 13 SHARES Share on facebookShare on twitterShare on google_plusone_shareShare on linkedinShare on evernoteShare on pinterest_shareShare on emailShare on print Μέσα στους επόμενους τρεις με έξι μήνες αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής Fraport για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της τελευταίας, Στέφαν Σούλτε, ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο Reuters. «Βρισκόμαστε σε πολύ εντατικές συζητήσεις με την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Σούλτε. Η συμφωνία, το εφάπαξ τίμημα της οποίας ανέρχεται σε 1,25 δισεκατομμύρια ευρώ, θα μπορούσε να έχει ολοκληρωθεί έως τον Μάιο, όπως εκτίμησε τον περασμένο Αύγουστο ο υπουργός οικονομίας Γιώργος Σταθάκης. Η παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, μεταξύ των οποίων είναι εκείνα της Μυκόνου, της Σαντορίνης, των Χανίων και της Θεσσαλονίκης, αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση των τελευταίων ετών. Πλειοδότες στο διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε το 2014, ήταν η γερμανική Fraport, η οποία διαχειρίζεται αρκετά αεροδρόμια σε όλη την υφήλιο, και η Slentel, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Κοπελούζου.

Μέσα στους επόμενους τρεις με έξι μήνες αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής Fraport για την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της τελευταίας, Στέφαν Σούλτε, ο οποίος μίλησε στο πρακτορείο Reuters.

Ντοκουμέντο από τους βομβαρδισμούς των Ρώσων στη Συρία - ΒΙΝΤΕΟ

Ακτιβιστές στις επαρχίες Χομς και Χάμα στη Συρία δίνουν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τους βομβαρδισμούς της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στην περιοχή.

Επίθεση της ΝΔ στην κυβέρνηση για τους επίορκους

«Να καταλάβει ότι δεν μπορεί ούτε να ισοπεδώνει τους δημόσιους υπαλλήλους ούτε να προκαλεί τους πολίτες επιβραβεύοντας τους επίορκους» καλεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

Κρυμμένα δωμάτια στην πυραμίδα του Τουταγχαμών: Εξερευνώντας το διασημότερο τάφο [εικόνες]

Σχεδόν έναν αιώνα μετά την ανακάλυψη του τάφου του βασιλιά Τουταγχαμών, που πυροδότησε μια παγκόσμια τρέλα για την Αιγυπτιολογία, νέα ευρήματα θα αποδεικνύονται σχεδόν εξίσου εντυπωσιακά.

Τα 7 πιο ανατριχιαστικά μέρη του κόσμου – Ποια ελληνική περιοχή βρίσκεται μέσα σε αυτά; (ΦΩΤΟ)

Πάνω στον πλανήτη μας υπάρχουν κάποια μέρη που δεν φιλοξενούν ούτε μια ανθρώπινη ψυχή. Εγκαταλελειμμένα εδώ και χρόνια, πολλά από αυτά έχουν χάσει την λάμψη τους, αποτελούν όμως ακόμα πόλο έλξης για τους τουρίστες .

ΦΩΤΟ-Εμφανώς αλλαγμένος βγήκε από τη συνάντηση με τον Ιερώνυμο ο Νίκος Φίλης

του Νίκου Ζαχαριάδη

Μόνο σε θαύμα μπορεί να αποδοθεί η ταχύτατη μεταμόρφωση του υπουργού Παιδείας, ο οποίος αναχωρώντας από τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εμφάνισε έντονη τριχοφυία στο πρόσωπο

Τι δουλειά κάνουν πλέον οι βουλευτές που δεν εκλέχθηκαν;

Το αποτέλεσμα των εκλογών έφερε τα πάνω κάτω στη Βουλή καθώς αρκετά πρόσωπα τα οποία κατείχαν για αρκετά χρόνια βουλευτική έδρα, βρίσκονται πλέον εκτός Βουλής και θα επιστρέψουν πλέον στις κανονικές θέσεις εργασίας τους.

Porsche στην κόρη του Πολ Γουόκερ: Δεν φταίμε εμείς, ο πατέρας σου φταίει που οδηγούσε επικίνδυνα

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δήλωσε στο CNN πως ο θάνατος του Paul Walker οφείλεται μόνο στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και στην απερίσκεπτη οδήγηση.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Πατούλης έκανε σποτ σε ταξί όπως ο Λαφαζάνης -Η γυναίκα οδηγός και το κρασί [βίντεο]

Το προεκλογικό σποτ του Παναγιώτη Λαφαζάνη φαίνεται ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Γερμανικό ΥΠΟΙΚ: Η Αθήνα χρειάστηκε έξι μήνες για να καταλάβει όσα λέγαμε από τον Ιανουάριο

Είναι πολύ συγκεκριμένες οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν - Υποστηρίζονται και από το Eurogroup και από την ελληνική κυβέρνηση και τώρα πρέπει να τις εφαρμόσουμε, που αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο, τόνισε κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Για αποπλάνηση μιας 16χρονης κατηγορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο [εικόνα]

Σε μπελάδες μπήκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίοι ετοιμάζονται να μηνύσουν οι γονείς μιας 16χρονης για αποπλάνηση ανηλίκου μέσω των social media.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Πολιτική τέλος για την Ραχήλ αλλά δε γυρνάει και στη δουλειά της... θα κάνει μεταποτυχιακό και… καταδύσεις

Την απόφασή της να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά στο μέλλον με την πολιτική ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή.

Εμειναν με το στόμα ανοιχτό στη Μύκονο: Το αξίας 22 εκατ. ευρώ σούπερ γιοτ του Μπάτμαν εντυπωσίασε [εικόνες & βίντεο]

Οι Μυκονιάτες και οι επισκέπτες της Μυκόνου γνωρίζουν από πολυτελή γιοτ. Τα βλέπουν συχνά στις μαρίνες του νησιού, στις παραλίες. Ωστόσο, ένα που έφθασε στο Νησί των Ανέμων πριν μερικές ημέρες έκανε τους πάντες να παραμιλούν.

Ε ΚΑΙ; ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΜ ΚΟΣΜΟΣ! Όχι 50 από ΠΕ, αλλά 500 υπογραφές συνέδρων θέλει να μαζέψει ο Μεϊμαράκης

Μα δεν αμφισβητεί κανείς ότι έχει μηχανισμό ο Βαγγέλης, ειδικά στο κόμμα. Γιαυτό εξάλλου θέλει και συνέδριο να ψηφίσουν οι καρεκλοκένταυροι και όχι εμείς οι περαστικοί...

Πώς ερμηνεύεται η κίνηση του Σωτήρη Κορομάντζου, διευθυντή στο γραφείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που ζήτησε και έλαβε τους καταλόγους με τα μέλη της πολιτικής επιτροπής και του συνεδρίου

Την ώρα που οι επίδοξοι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ οργανώνονται, ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης προετοιμάζει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στην οποία εκτιμάται ότι θα προβεί με τρόπο εντυπωσιακό.

Ούτε σε θαύμα δεν ελπίζουν για Schumacher…

Ενάμιση χρόνο μετά το ατύχημα στο σκι, ο πολυ-Πρωταθλητής παραμένει στο κρεβάτι χωρίς να μπορεί να μιλήσει ή να σηκωθεί…

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ! Eurostat: Αρνητική πρωτιά της Ελλάδας στην ανεργία - Στο 48,3% το ποσοστό στους νέους

Στην πρώτη θέση στο ποσοστό ανεργίας και στη δεύτερη στο ποσοστό ανεργίας των νέων (κάτω των 25 χρόνων) εξακολουθεί να βρίσκεται η Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής αρχής. Το ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα βρίσκεται στο 25,2% (στοιχεία Ιουνίου 2015)  ενώ αυτό της ανεργίας των νέων  στο 48,3%, με μόνη την Ισπανία να καταγράφει μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την Ε.Ε.

Εγινε viral η αντίδρασή του - Παλαίμαχος παίκτης της Αρσεναλ τα «χώνει» στον Βενγκέρ [βίντεο]

Εκτός εαυτού βγήκε ο Τσάρλ Νίκολας μετά το λάθος του Οσπίνα στο δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Ολυμπιακός στη νίκη του επί της Αρσεναλ με σκορ 3-2.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Στα 2,5 δισ. ο λογαριασμός του Οκτωβρίου για τα νοικοκυριά

Από σήμερα πρέπει να πληρωθούν 1,8 δισ. σε φόρο εισοδήματος - Άλλοι 800.000 πρέπει να πληρώσουν δόσεις χρεών στην εφορία - Στις 20 Οκτωβρίου έρχονται τα ραβασάκια του ΕΝΦΙΑ

Οι εκλογές πέρασαν, οι αναβολές και οι παρατάσεις τελείωσαν, αλλά αυτό που ξεκινά να έρχεται ο λογαριασμός των φόρων του 2015 -στους οποίους προστίθενται και αυτοί του νέου Μνημονίου.

ΝΔ: Πόσοι επίδοξοι αρχηγοί θα βρουν τις 50 υπογραφές για να γίνουν υποψήφιοι;

Επίδειξη δύναμης ετοιμάζει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης που συντηρεί τη βεντέτα με τον γραμματέα Παπαμιμίκο -Εξασφαλισμένη η υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, λέει το επιτελείο του -Αγωνιούν Κυριάκος και Άδωνις -Γιατί έμεινε εκτός κούρσας ο Μάκης Βορίδης

Αγνώριστη από το πολύ φωτοσόπ η 50χρονη Βαλερί Τριερβελέρ -Τι απαντά στις ειρωνείες [εικόνες]

Η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ Βαλερί Τριερβελέρ εμφανίστηκε την Τρίτη σε γιαπωνέζικο περιοδικό και η εντελώς παραμορφωμένη εικόνα έκανε τη Γαλλία να γελάει.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΤΑ! Θεανώ Φωτίου: Γεμιστά τέλος! Τώρα πίτες!

Ήταν η ημέρα της ορκωμοσίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όταν βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου είχε προκαλέσει αίσθηση μιλώντας για γεμιστά.

ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΣ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΡΑ, Ε; Ο Ψωμιάδης ανησυχεί, θλίβεται και αποσύρεται από την διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ

Αποχωρεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης από την «κούρσα» διεκδίκησης της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για «πιέσεις» και «εκφυλισμό» της διαδικασίας εκλογής προέδρου.

Ο Τσίπρας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (Video)

Μια μπλούζα του Παναθηναϊκού και ένα λάβαρο με τα διακριτικά του συνδέσμου «Panatha USA», προσέφεραν στον Αλέξη Τσίπρα, μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων του τριφυλλιού της Νέας Υόρκης.

Λιγότερο ανταγωνιστική η Ελλάδα από τη Ρουάντα, τη Μποτσουάνα και το Τατζικιστάν

Στην Ευρώπη, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Γαλλία έχουν καταγράψει σημαντική πρόοδο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας

Σταθερή στην 81η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για την ανταγωνιστικότητα παραμένει η Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) για το 2015-2016 που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Έχουν… ξεχάσει τον Δημήτρη Καμμένο στην κυβέρνηση

Ο Δημήτρης Καμμένος παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού 12 ώρες μετά την ορκωμοσία του εξαιτίας των tweet που είχε γράψει στο παρελθόν, ωστόσο στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, υπάρχει ακόμα το όνομά του.

Κυριάκος: Δεν είμαι η συνέχεια του πατέρα μου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε: "Τιμώ τ΄όνομά μου και είμαι πολύ περήφανος για τον πατέρα μου. Σέβομαι την οικογενειακή μου καταγωγή, αλλά από κει και πέρα δεν είμαι συνέχειά του".

Γιατί ο Νικήτας Κακλαμάνης γίνεται πρόεδρος της Βουλής για δύο ημέρες

Από την αντιπολίτευση, αν και στην προηγούμενη Βουλή επίσης πρώτο κόμμα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, θα προέρχεται ο βουλευτής που θα προεδρεύσει στις πρώτες συνεδριάσεις της νέας σύνθεσης. Η καραμπόλα που φέρνει σε θέση προεδρεύοντος τον Νικήτα Κακλαμάνη.

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ! Το tweet του Τσίπρα για τον Μαδούρο – ΦΩΤΟ

Σειρά σημαντικών επαφών περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Νέα Υόρκη.

Ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας,Νικολάς Μαδούρο.

ΔΗΛ. Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ; ΑΠΑΠΑ! Καμίνης: Μετατρέπουν την πλατεία Βικτωρίας σε μόνιμο καταυλισμό προσφύγων

Στον κίνδυνο να μετατραπεί η πλατεία Βικτωρίας σε μόνιμο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.