01 Οκτωβρίου 2015

H "καυτή" ψυχολόγος που τρέλανε την Μύκονο (VIDEO)

Συνήθως τρελαίνουν το νησί των ανέμων όμορφα μοντέλα, και celebrity.. αλλά εδώ τα σκήπτρα έκλεψε μια Θεσσαλονικιά, με τέλειο σωματότυπο που ξέρει να απολαμβάνει τις αντρικές ματιές

ΦΩΤΟ-Η Ντόροθι Κινγκ δείχνει κ@λοδάχτυλο στους κομπλεξικούς για την Αμφίπολη

Εκπληξη προκάλεσε σήμερα η ντίβα της αρχαιολογίας Ντόροθι Κινγκ, η οποία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις για τον τάφο της Αμφίπολης.

Αυτό είναι το τουίτ της ντίβας που αναρτήθηκε το μεσημέρι της 1ης Οκτωβρίου 2015:

Παναγιωταρέα: Τι θέλατε; Να αφήσουμε την Αμφίπολη κάτω από τη γη για να μην παρεξηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι λεπτομέρειες που αποκάλυψε η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη για τον τάφο της Αμφίπολης.
«Δηλαδή τι θα θέλατε μια τόσο σημαντική ανακάλυψη να την αφήσουμε κάτω από τη γη για να μη παρεξηγηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε σοβαροί» δήλωσε η Αννα Παναγιωταρέα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Tatiana Live”.

ΓΓΔΕ: Πώς θα δοθούν οι εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ

Τη διαδικασία χορήγησης των εκπτώσεων που προβλέπει ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ προβλέπει απόφαση της ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαίδου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.

ΚΟΥΒΝΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ! Κέρι σε Κοτζιά: Η Ελλάδα να εφαρμόσει ταχέως τις μεταρρυθμίσεις

Ο Αμερικάνος ΥΠΕΞ, «επαναβεβαίωσε τη στενή διμερή σχέση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ελλάδας, ενός συμμάχου στο ΝΑΤΟ και εταίρου της ΕΕ».

ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Σοκ στις ΗΠΑ: Ανήλικες Μορμόνες υφίστανται ομαδικό βιασμό για να μείνουν έγκυες!

Απίστευτες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως για ένα παρακλάδι της Εκκλησίας των Μορμόνων στις ΗΠΑ - Ομαδικοί βιασμοί και παιδιά που δεν ανήκουν σε κανένα γονέα, σοκάρουν

Αν κάποιος νομίζει πως έχει ακούσει αρκετά αρρωστημένες τελετές θρησκειών, θα πρέπει να το ξανασκεφτεί, καθώς η παρακάτω ιστορία, που ήρθε στο φως, στις ΗΠΑ, έχει ταράξει τις τοπικές κοινωνίες, μιας και ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του ανθρώπινου νου.

«Κατάληψη» των Γερμανών στον Λευκό Πύργο [βίντεο]

Οι οπαδοί της Ντόρτμουνt είχαν από νωρίς να συγκεντρώνονται στο Λευκό Πύργο για να μεταβούν με λεωφορεία στην Τούμπα λκαι να παρακολουθήσουν το ματς της ομάδας με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

ΒΙΝΤΕΟ-Πριν το ξύλο απ' τον ΠΑΟΚ τις άρπαξαν κι απ' τα ΜΑΤ τα γατάκια της Ντόρτμουντ

Ένταση προκλήθηκε πριν λίγο μεταξύ οπαδών της Ντόρτμουντ και της αστυνομίας, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου. Το επεισόδιο σημειώθηκε όταν Γερμανοί οπαδοί που έπρεπε να περάσουν από έλεγχο για να επιβιβαστούν στα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν στο γήπεδο της Τούμπας, θέλησαν...

Απίστευτος πιτσιρικάς: Ο «παίκτης» οργώνει... (βίντεο)

Δείτε τι ασύλληπτα πράγματα κάνει ένας 10χρονος στην Ινδία στο τιμόνι ενός τρακτέρ

Αν έχεις ταλέντο και άστρο, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα. Αρκεί ένα τρακτέρ, μια κάμερα και ένα upload στο youtube για να γίνεις παγκόσμιο θέαμα. Και όπως βλέπουμε από το βίντεο, ο 10χρονος πιτσιρικάς από την Ινδία, το «έχει» πραγματικά.

BINTEO-"Ενωτικός" ο Ε. Μεϊμαράκης... αλλά μόλις σφίξαν οι κ@λοι, "στόλισε" Αβραμόπουλο και Σαμαρά - Όλο το παρασκήνιο

- Πιέσεις (ΕΔΩ ΚΛΑΙΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΓΕΛΙΑ!) δέχεται ο Δημήτρης Αβραμόπουλος να κατέβει υποψήφιος και ο ίδιος φέρεται να το σκέφτεται σοβαρά
- Το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του
- Παρασκηνιακές συναντήσεις έχει με πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχει ο Αντώνης Σαμαράς
- Δηλητηριώδες tweet του Κ. Μητσοτάκη κατά της προσπάθειας Μεϊμαράκη να γίνουν άμεσα οι εσωκομματικές εκλογές

Αυτός είναι ο Γιώργος Πετρακάκος και οι συνεργοί του (ΦΩΤΟ)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του Γιώργου Πετρακάκου, καθώς και της συντρόφου του, Μαρίας Θεοφίλου, και του συνεργού του, Θεμιστοκλή Ασημακόπουλου, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική στις 24 Σεπτεμβρίου.

ΞΕΧΝΑΤΟ! ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΙ! Η ριζοσπαστική πρόταση Τζιτζικώστα για την εκλογή προέδρου της ΝΔ

Μια ριζοσπαστική πρόταση – ουσίας και διαδικασίας - κατέθεσε ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η ΠΕΡΙΣΕΡΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ! Καθηγητής Αρχαιολογίας: Δεν είναι του Ηφαιστίωνα ο τάφος της Αμφίπολης

Την κατηγορηματική του αντίθεση στην εκτίμηση ότι ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον Ηφαιστίωνα, εξέφρασε ο καθηγητής κλασικής αρχαιολογίας, Παναγιώτης Φάκλαρης.

Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην κυβέρνηση: Ο Κουρουμπλής «καρφώνει» Κατρούγκαλο για την επιστροφή των επίορκων

«Φρένο» στο θέμα της επιστροφής των επίορκων υπαλλήλων στο Δημόσιο βάζει ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος προανήγγειλε ότι θα κατατεθεί στη Βουλή σχετική διάταξη, που θα ρυθμίζει το ζήτημα.

ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣΗΣΕ 200 εκ; Το χρονικό της μεγάλης λεηλασίας στο ΤΤ – Ονόματα, ποσά και κατηγορίες (λίστα)

Στα 500 εκατομμύρια ευρώ υπολογίζεται η συνολική ζημιά που υπέστη το δημόσιο από τα σκάνδαλα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο διάστημα 2006 έως 2012.
Το ποσό αφορά μη εξυπηρετούμενα δάνεια που δόθηκαν από τις διοικήσεις και τις υπηρεσίες του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο διάστημα αυτό, σε γνωστούς επιχειρηματίες, χωρίς να εξασφαλισθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις.

Κοσμοσυροή στο γραφείο Σαμαρά: Τον επισκέφθηκαν τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ

Στο «παρά πέντε» της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και της εκπνοής της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, πέντε στελέχη της ΝΔ - εκ των οποίων οι 3 υποψήφιοι πρόεδροι - συνάντησαν τον Αντώνη Σαμαρά.

1000 ΔΙΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! Άδωνις : Αν μου λείπουν 1-2 υπογραφές πιστεύω ότι θα μου τις δώσει ο Μεϊμαράκης

Ό Άδωνις έχει δώσει μεγάλες μάχες ΜΟΝΟΣ του και του αξίζει μια ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι μπορεί να βγει ποτέ αρχηγός, πολύ περισσότερο Πρωθυπουργός αφού τα ΑΡΙΣΤΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ ΜΜΕ έχουν καταφέρει να τον παρουσιάσουν σαν γραφικό, ακροδεξιό ή ξέρω γω τι. Πολλοί άνθρωποι όταν τον ακούνε, λένε μέσα τους "σωστά τα λέει", αλλά η αριστεροκρατούμενη κοινωνία δεν τους επιτρέπει να το φωνάξουν φοβούμενοι ότι θα τους χαρακτηρίσουν κι αυτούς γραφικούς, ακροδεξιούς κ.λπ. Είναι αυτό που λέει κι ο ίδιος ο Άδωνις: Ότι μετά το 1974 η ελληνική κοινωνία καταδυναστεύεται από την αριστερά που θέλει σαν συνομιλητές της φελλούς (στυλ Αντώναρου, Κουμουτσάκου, Πάκη) που τρώνε φάπες και λένε κι ευχαριστώ...

Σε καλό δρόμο για να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών για να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Realfm 97,8.

Η τρολιά της ημέρας: Ο Φίλης δεσμεύτηκε (ΝΑΙ "δεσμεύτηκε") να καταργήσει το 23% στην ιδ. εκπαίδευση

Όπως θα καταργούσε το μνημόνιο...

Τη δέσμευση ότι «μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα υπάρξει οριστική απάντηση για το θέμα του ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση» έδωσε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Έρωτας με την «πλουτοκρατία» : Οι αγκαλιές και τα φιλιά Τσίπρα και Γιάννας (photos)

Το χρήμα και ο “έρωτας” (έστω και ο πολιτικός) δεν κρύβονται.

Και επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις ιδού τα… τρυφερά ενσταντανέ Τσίπρα – Γιάννας κατά την διάρκεια του δείπνου που παρατέθηκε προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού από έλληνες ομογενείς επιχειρηματίες.

Συγκέντρωσε τις υπογραφές ο Κυριάκος-Απορρίπτει τη διαδικασία - εξπρές για την εκλογή προέδρου

"Έχω συγκεντρώσει τις υπογραφές αλλά δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Δεν έχω ζητήσει υπογραφή από κανέναν βουλευτή διότι δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA

Στέφανος Μάνος: Αυτά θα πρότεινα στους φίλους μου της ΝΔ

Την κατάσταση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την κούρσα της διαδοχής, για την ηγεσία του κόμματος, σχολίασε ο Στέφανος Μάνος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο κ. Στέφανος έγραψε:

Ο Ολυμπιακός με μαύρα περιβραχιόνια για τους νεκρούς του ΠΑΟΚ

Αμφότεροι έχουν πονέσει... Εχουν χάσει οπαδούς στο γήπεδο και στην άσφαλτο! Οσα κι αν χωρίζουν τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό τους ενώνει ένα κοινό αίσθημα. Ο πόνος και η οδύνη που έχουν νιώσει για την απώλεια των οπαδών τους. Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα προβούν σε μια σπάνια, μια μεγαλειώδη κίνηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΡΕ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 23% ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ! Κουίκ για την Αμφίπολη: Σκέφτομαι ένα όνομα μεγάλο και λαμπρό - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα εντυπωσιακά ευρήματα που προέκυψαν από την ανασκαφή στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη μίλησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ.

Οι Ρώσοι ομολογούν ότι δεν βομβαρδίζουν μόνο τους τζιχαντιστές καταγγέλει όμως και ψευδή προπαγάνδα

Για «πόλεμο πληροφοριών» κάνει λόγο ο Πούτιν - Αντιφάσεις Ρώσων σχετικά με τους στόχους της επιχείρησης - 'Επληξαν και αντάρτες εκπαιδευμένους από την CIAΡωσικά μαχητικά βομβαρδίζουν για δεύτερη ημέρα στόχους στη Συρία υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για στρατηγεία αλλά και αποθήκες πυρομαχικών του Ισλαμικού Κράτους, σε αντίθεση με τις καταγγελίες αντικαθεστωτικών οργανώσεων που ισχυρίζονται πως από τις επιδρομές πλήττονται ομάδες της αντιπολίτευσης.

Αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ για αντιπροέδρους και εκπροσώπους -Ολο το παρασκήνιο

Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 2μμ, λίγο μετά την ορκωμοσία των «300» η οποία θα πραγματοποιηθεί το πρωί.

Αποθέωση! Με την ελληνική σημαία εμφανίστηκε στη σκηνή ο Τζάρεντ Λέτο (ΦΩΤΟ)

«Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία και εγώ ως παιδί ήμουν εμμονικός με την ελληνική μυθολογία και έχω διαβάσει όσα περισσότερα μπορούσα. Στην Ελλάδα οφείλω αυτό που είμαι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής των «30 Seconds To Mars», Τζάρεντ Λέτο κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους το βράδυ της Τετάρτης, στη Μαλακάσα.

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Μεϊμαράκης-Έχει 20 εκ υπογραφές... αλλά κατέθεσε μόνο 50-Αύριο καταθέτουν τις δικές τους Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας

Καλά τα παπαγαλάκια του Βαγγέλη που σήμερα λένε "έχουμε πολλές αλλά θα καταθέσουμε μόνο 50", δεν έλεγαν πριν μερικές μέρες ότι θα καταθέσουν 500 υπογραφές συνέδρων για να κάνουν επίδειξη δύναμης; Τι γελοιότητες είναι αυτές;

Στις 5 ακριβώς το απόγευμα κατέθεσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή την αίτηση υποψηφιότητάς του μαζί με τις 50 υπογραφές που απαιτεί το καταστατικό.

«Μακεδονία» τα Σκόπια στο βιβλίο Ιστορίας της Γ' Λυκείου-Τι λέει ο Φίλης

Μέλη της ΟΛΜΕ ζητούν τώρα από το υπουργείο Παιδείας να πάρει θέση, με πολλούς γονείς και εκπαιδευτικούς  να κάνουν λόγο για  σοβαρό ατόπημα των συγγραφέων

NASA: Επιχείρηση (το 2020) αλα Χόλιγουντ για να σωθεί ο πλανήτης από σύγκρουση με αστεροειδή

Οι επιστήμονες στην Αμερική και την Ευρώπη ετοιμάζουν την πρώτη δοκιμή να εκτρέψουν έναν αστεροειδή που βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την Γη

Αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη και (σε ότι μας αφορά) το ανθρώπινο είδος. Το ενδεχόμενο δηλαδή κάποια στιγμή στο μακρινό -ή πιο κοντινό μέλλον, ανάλογα ποιόν προφήτη πιστεύετε- ένας αστεροειδής να πέσει πάνω στην Γη και να την καταστρέψει.

Η πιο τρομακτική ταινία για το 2015 σε ένα βίντεο δύο λεπτών!

Είναι ένα ήσυχο και συνηθισμένο βράδυ, όπου η κοπέλα που θα δείτε στο βίντεο θέλησε να στείλει μια selfie φωτογραφία της στο αγόρι της για να του πει μια γλυκιά καληνύχτα. Αυτό, όμως, που συνέβη στην συνέχεια είναι ανατριχιαστικό.

ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΑΝΤΩΝΑΡΕ! Συνάντηση Καραμανλή-Βορίδη



Τις τελευταίες ώρες και ενώ η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας τελειώνει, πολλά στελέχη του κόμματος κάνουν κυριολεκτικά πασαρέλα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

Χαλκίδα: Αντιδήμαρχος είπε «άντε γ...» σε δημοτική σύμβουλο

«Από τέτοιες εκφράσεις ξέρουμε και εμείς αλλά δεν το επιτρέπει η παιδεία μας» τόνισε εξοργισμένος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, με τον αντιδήμαρχο να αρνείται ότι είπε αυτή τη φράση

Την Παρασκευή η λίστα των προαπαιτούμενων της τρόικα για την δόση των 2 δισ. ευρώ

Την Παρασκευή αναμένεται να συμφωνηθεί η πρώτη λίστα προαπαιτούμενων που συνδέεται με την αποδέσμευση δόσης ύψους 2 δισ. ευρώ, έτσι ώστε να παρουσιαστεί στο Eurogroup της Δευτέρας.

Στη διοίκηση «τα ρίχνει» ο Κατρούγκαλος και όχι στο δικό του νόμο που της δίνει το δικαίωμα

«Είχε μπει μια προθεσμία πέντε μηνών ώστε όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούσαν να κριθούν πράγματι στην ουσία τους. Δυστυχώς αυτή η προθεσμία έληξε στην μέση της προεκλογικής περιόδου, στις 15 Σεπτεμβρίου επειδή η διοίκηση έδειξε μειωμένα αντανακλαστικά»

Πέρεθ: «Το ματς ήταν στημένο»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης μετά την κατάθεση του πρώην άσου της Βέροιας πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013, στήθηκε για στοιχηματικούς λόγους.

Ετεροθαλή αδέλφια έγιναν εραστές και σκότωσαν τους γονείς τους

Με την κατηγορία ότι δολοφόνησαν τους γονείς τους και ότι επιχείρησαν να εξαφανίσουν τα πτώματά τους κατηγορούνται δύο ετεροθαλή αδέλφια στις ΗΠΑ.

ΕΠΕΣΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Ο ΣΥΡΙΖΑίος: Δήμαρχος Γαλατσίου: Έχουμε αιφνιδιαστεί - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη μεταφορά των μεταναστών από την πλατεία Βικτωρίας και την εγκατάστασή τους στο κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου μίλησε το πρωί ο δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Μαρκόπουλος.

Μηταράκης και Ασημακοπούλου, ανοιχτά υπέρ Τζιτζικώστα

Ο Νότης Μηταράκης είναι ο δεύτερος βουλευτής, μετά την Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, που τάσσεται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Μεϊμαράκης: Καλό μήνα στους παθόντες στα νησιά, στην πλ. Βικτωρίας και γενικά σε όλους

Όλες οι πληροφορίες, που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, συνέκλιναν στο ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα ανακοίνωνε το μεσημέρι, την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος.

Οι τζογαδόροι της Λαϊκής Τράπεζας προσέφυγαν κατά της Ελλάδας για το κούρεμα των ομολόγων -Ζητούν μόνο 4 δισ. ευρώ

Προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (International Centre For Settlement of Investment Disputes - ICSID) κατά του Ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας ποσό ύψους άνω των 4 δισ. ευρώ, κατέθεσε η κρατική κυπριακή τράπεζα, πρώην Λαϊκή, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», υπό τον τίτλο «Διεκδικήσεις μαμούθ της Λαϊκής από Ελλάδα».

ΜΠΕΕ ΓΙΔΙΑ! Την ώρα που ο Τσίπρας χασκογελάει με Ομπάμα, βουλευτής του χαρακτηρίζει φονιάδες των λαών τους Αμερικάνους

«Οι Αμερικάνοι είναι φονιάδες των λαών» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την ώρα μάλιστα που ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Ενας μαθητής στον πάγκο της Ντόρτμουντ - Πήρε άδεια από το σχολείο για να ταξιδέψει Ελλάδα

Ενας μαθητής σχολείου θα βρίσκεται σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας και θα αποτελεί έναν εκ των αναπληρωματικών της Ντόρτμουντ στην αναμέτρηση του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Business Insider: Τα 16 ταξίδια που πρέπει να κάνουν όλοι πριν 30αρίσουν -Ανάμεσά τους ένα στην Ελλάδα [εικόνες]

Το να ταξιδεύετε στον κόσμο είναι ένας εξασφαλισμένος τρόπος για να εμπλουτίσετε τη ζωή και τις γνώσεις σας, ενώ ορισμένοι προορισμοί είναι καλύτερα να τους επισκέφθηκε όσο είστε ακόμα στην 3η δεκαετία σας. Το Business Insider βρήκα τα 16 καλύτερα και τα παρουσιάζει.

Βίντεο! Αυτοκίνητο χτυπάει δημοσιογράφο σε ζωντανή σύνδεση

Δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την ζωντανή σύνδεση, ο δημοσιογράφος-πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο. Ο αθλητικογράφος που σχολίαζε εκείνη την στιγμή τα γεγονότα του Μεξικού, είχε μια απρόσμενη… συνάντηση.

Η 26χρονη Θεσσαλονικιά που ετοιμάζεται για το ταξίδι στο διάστημα [εικόνες]

Σε λίγες μέρες η 26χρονη θεσσαλονικιά Ιωάννα Φωτοπούλου θα γνωρίζει αν επιλέχθηκε στην τελική φάση ενός διεθνούς διαγωνισμού, ο νικητής -ή η νικήτρια- του οποίου θα κάνει μια πτήση στο διάστημα.

ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Λαγκάρντ στον Σταθάκη: Πρώτα σκληρά μέτρα και μετά συζήτηση για το χρέος

Φανταστείτε τι θα ζητούσε το ΔΝΤ, αν δεν είχε βρει και ευήκοα ώτα στις ΗΠΑ όπως είπε ο Τσίπρας...

Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά χρέος φαίνεται να είπε η Κριστίν Λαγκάρντ στο Γιώργο Σταθάκη. Η κυρία του ΔΝΤ επιμένει στην εφαρμογή των φόρων και των μειώσεων στις συντάξεις πριν γίνει η όποια συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους.

Έφοδος επιθεωρητών εργασίας σε Mega και Ant1 – Που δεν τους άφηναν να μπουν για 40 λεπτά;

Σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, Mega και ΑΝΤ1 έκανε έφοδο στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ), προκειμένου να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους.

Αγριο ξύλο στη Σουηδία - Ραντεβού «θανάτου» από οπαδούς της Μάλμε και της Ρεάλ [βίντεο]

Απίστευτα επεισόδια σημειώθηκαν στη Σουηδία ανάμεσα στους οπαδούς της Μάλμε και της Ρεάλ Μαδρίτης, αρκετές ώρες πριν τη διεξαγωγή της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική του UEFA Champions League.

Ιnfographic-Αμφίπολη: Παραγγελία του Μ. Αλεξάνδρου o τύμβος, για να τιμήσει τον Ηφαιστίωνα

Οι επιγραφές που «δείχνουν» Ηφαιστίωνα ήταν σε κοινή θέα, πλάι στον Λέοντα και κανείς ποτέ δεν τις παρατήρησε!

Αποστομωτική απάντηση σε όλους όσοι, είτε απαξίωναν συνολικά το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης, είτε το χρονολογούσαν σε περίοδο πολύ μεταγενέστερη από την Μακεδονική έδωσαν οι κύριοι υπεύθυνοι της ανασκαφής με ομιλίες τους σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Ερευνώντας τον Τύμβο Καστά Αμφίπολης: 2012-2014».

ΑΛΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ! Γιάννα Αγγελοπούλου: Αλέξη, γίνε doer!

Όπως κατά την παρουσία του στο Ίδρυμα Κλίντον έτσι και στη δεξίωση του Hellenic Initiative η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν εκείνη που παρουσίασε τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτή τη φορά έδωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό και μια συμβουλή.