02 Οκτωβρίου 2015

Έκανε μπότοξ πριν πάει στη Βουλή: Με «χείλια ροφού» ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα γνωστή φιλελεύθερη πολιτικός– (φωτο)

Το μοντέλο από την Δανία είπε να κάνει μια αλλαγή… Η ακομπλεξάριστη πολιτικός δεν δίστασε να ποστάρει την παρακάτω φωτογραφία.

Ρε Παπαμιμίκο πόσο looser είσαι ρε αγόρι μου; #adonisforpresident

Πάει στο διάολο το κόψιμο, αλλά τόσο κότες που δεν του το είπανε καν και το ανακοίνωσαν στα κανάλια!!! Τόσο μίσος πια!

Πάλι σκ@τά τα κάνατε, στα καλά καθούμενα, δια ασήμαντον αφορμή. Βγες να εξηγήσεις, γιατί ο Άδωνις λέει ότι...

Ξανασυνεδριάζουν αύριο-Κράξιμο απ' όλους για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι - Τι λένε οι 3 υποψήφιοι Πρόεδροι

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Συγγρού αύριο θα συνεδριάσει ξανά η εφορευτική με νέα σύνθεση να εξετάσει το αίτημα του Άδωνι

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία για την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη για την προεδρία του κόμματος.

Γελάει ο Βρούτσης με τα γίδια: «Αρχίζει η υλοποίηση των δεσμεύσεων ΣΥΡΙΖΑ»

"Αρχίζει η υλοποίηση δεσμεύσεων!15 Οκτωβρίου ο νέος μειωμένος αλλαγμένος κ πιο δίκαιος ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα για διευκόλυνση οι 6 δόσεις...

Άδωνις για τα ξεφτιλίκια: «Κατεβαίνω τώρα στη Συγγρού-Θα ζητήσω δημόσια δήλωση των συνυποψηφίων μου»-Κυριάκος: Διαφωνώ με την προσκόλληση στους τύπους

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο κόψιμο της υποψηφιότητάς του από την ηγεσία της ΝΔ.

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!! Έκοψαν τον Αδωνι επειδή καθυστέρησε 8 λεπτά-Ομόφωνη η απόφαση της ξεφτίλας!


Που είναι ο Μεϊμαράκης που είναι ακόμα πρόεδρος και ενωτικός και ξερωγω τι να ζητήσει να την κάνουν δεκτή αφού οι άλλοι δύο υποψήφιοι δεν ελέγχουν ούτε κόμμα ούτε γραφεία ούτε επιτροπές; Φυσικά ακόμα και να μη φταίει, αυτός θα την φορτωθεί αφού ούτε ο Κυριάκος, ούτε ο Τζιτζικώστας ελέγχουν το κόμμα

Ομόφωνα η εφορευτική επιτροπή της ΝΔ απέρριψε την αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης της.

ΞΑΝΑΛΕΜΕ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ 7 ΜΗΝΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ->Προφυλακιστέος ο Λιακουνάκος

Αφού άκουσε την απολογία του, η ανακρίτρια αποφάσισε την προφυλάκισή του - Κατηγορείται ότι δωροδόκησε Σμπώκο και Τσοχατζόπουλο για να πάρει το συμβόλαιο των ιπτάμενων ραντάρ Erieye

ΕΥΓΕ! Αυτός χάρισε την 50ή υπογραφή στον Αδωνι Γεωργιάδη: Διαφωνώ μαζί του αλλά δικαιούται να τον κρίνει η βάση

Ο Βασίλης Τοκάκης, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ, και πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ, που έβαλε την 50η υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, εξηγεί γιατί έδωσε την τελευταία υπογραφή.

Έλεγχο αντιντόπινγκ για τον θεό Άδωνι ζητούν στο twitter - ΦΩΤΟ

«Πάρτι» έχει στηθεί στο twitter με αφορμή το τρέξιμο του Άδωνι Γεωργιάδη έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού για να προλάβει να καταθέσει τις υπογραφές για την υποψηφιότητά του.

Αυτοί υπέγραψαν την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη

Χωρίς βουλευτές, ευρωβουλευτές και περιφερειάρχες

Την υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ κατέθεσε και επίσημα χθες ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Γεωργιάδης: Θα περάσω στον δεύτερο γύρο και θα κερδίσω κιόλας - ΒΙΝΤΕΟ

«Θα περάσω στον δεύτερο γύρο και θα κερδίσω κιόλας» υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, λίγο μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας του για την προεδρία της ΝΔ.

Η Εύα Καρνέιρο λύνει την σιωπή της για την διαμάχη με τον Μουρίνιο

Γιατί η όμορφη, πρώην γιατρός της Τσέλσι, Εύα Καρνέιρο, επικρίνει την αθώωση του Πορτογάλου προπονητή της ομάδας; - Τι ζητά από τον Μουρίνιο ο επικεφαλής της αγγλικής Ομοσπονδίας, Greg Dyke;

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις τρέχει με τις υπογραφές ανά χείρας στην Συγγρού: Παραβίασα μερικούς σηματοδότες για να προλάβω

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν μπήκε τρέχοντας στην είσοδο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού ρώτησε: «Που να πάω να υποβάλω την υποψηφιότητά μου;».

Ο «κόκκινος» πλανήτης ήταν απλά η αρχή: Ποιοι είναι οι 5 επόμενοι στόχοι της NASA

Η ανακάλυψη νερού στο Αρη φαίνεται πως έχει δώσει ώθηση στον Αμερικανικό Οργανισμό Διαστήματος, που θέλει μέσα στα επόμενα χρόνια να εξερευνήσει περαιτέρω το ηλιακό σύστημα που μας φιλοξενεί.

Σάλος με tweets ηλίθιου της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης κατά της μητέρας Φύσσα

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τα σχόλια του στελέχους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Πέτρου Κορμικιάρη στο Twitter στα οποία εκφράζεται απαξιωτικά και με ασέβεια προς την μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δίκης του «Noor 1»- Γιατί ξεκινάει έρευνα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Τρέχουν οι εξελίξεις για την υπόθεση της δίκης του Νoor 1 καθώς η Εισαγγελία  του Αρείου Πάγου ξεκινάει δικαστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η αιφνίδια παραίτηση της Προέδρου, που επρόκειτο να δικάσει την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων  Πειραιά για την υπόθεση του Νοοr 1 οφείλεται σε λόγους υγείας ή σε άλλη αιτία.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δίκης του «Noor 1»- Γιατί ξεκινάει έρευνα η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

Τρέχουν οι εξελίξεις για την υπόθεση της δίκης του Νoor 1 καθώς η Εισαγγελία  του Αρείου Πάγου ξεκινάει δικαστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η αιφνίδια παραίτηση της Προέδρου, που επρόκειτο να δικάσει την Τρίτη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων  Πειραιά για την υπόθεση του Νοοr 1 οφείλεται σε λόγους υγείας ή σε άλλη αιτία.

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΗΡΑΝ! Αναστέλλεται προσωρινά η απόφαση Π. Σκουρλέτη για τα μεταλλεία χρυσού

Το ΣτΕ υπογραμμίζει ότι η απόφαση του κ. Σκουρλέτη, που έβαλε λουκέτο στα μεταλλεία θα προκαλέσει «στους εργαζομένους ανεπανόρθωτη ή, πάντως, δυσχερώς επανορθώσιμη βλάβη», η οποία συνίσταται «την ουσιώδη μείωση των μέσων βιοπορισμού τους λόγω της θέσης τους σε διαθεσιμότητα ή της απώλειας των θέσεων εργασίας τους».

Ηλεκτρονική δημοσκόπηση: Ποιος κατά τη γνώμη σας δίνει καλύτερη προοπτική στη ΝΔ αν εκλεγεί πρόεδρος;

Μια νέα ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση ξεκινά το Λόγια Σταράτα από σήμερα, σχετικά με τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και την ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πριν λίγο έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων και αυτοί που θα διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος είναι ο μέχρι τώρα μεταβατικός πρόεδρος κ.Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οi πρώην υπουργoί κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης , Άδωνις Γεωργιάδης και από τη νέα γενιά στελεχών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας.

Χαμός! Έδειξε το στήθος της δημόσια η 67χρονη διάσημη για να ξεπουλήσει το βιβλίο της (ΦΩΤΟ)

67χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το στήθος της στους φωτογράφους!

Είναι τραγουδίστρια, μοντέλο αλλά και ηθοποιός και 67 χρονών. Η...

Η κομπλεξική απάντηση του Ξυδάκη στην Αμάλ Αλαμουντίν, όταν του τηλεφώνησε

Ηταν πέρυσι, τέτοια εποχή, όταν η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν, είχε επισκεφθεί την Αθήνα, ως νομικός, προκειμένου να παράσχει τις συμβουλές της στην ελληνική κυβέρνηση για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ... ΕΦΑΜΙΛΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΕ! Βίντεο: Το αφιέρωμα του Άρη στο Νίκο Γκάλη

[Να πούμε για τους μικρότερους ότι ο Άρης μόνο μετά την προσθήκη του Γιαννάκη απογειώθηκε -αφού ο ΠΑΟΚ προτίμησε την ίδια χρονιά να πάρει τον Αλεξανδρή- ενώ ο Γκάλης σε ελάχιστα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ ήταν καλός και συνήθως μας "σκότωναν" Γιαννάκης και Σούμποτιτς]

Οχτώ λεπτά αναμνήσεων από τον μεγάλο Έλλληνα μπασκετμπολίστα - Από το Σίτον Χολ, στο Αλεξάνδρειο και στα γήπεδα της Ευρώπης

Ένα απίστευτο βίντεο-αφιέρωμα στον Νίκο Γκάλη διάρκειας οχτώ λεπτών έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΑΕ Άρης.

Ποιοι έβαλαν την υπογραφή τους στην υποψηφιότητα Τζιτζικώστα

Την υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ κατέθεσε και επίσημα σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπογράφοντες, βασικότερο χαρακτηριστικό των οποίων είναι ο χαμηλός ηλικιακός τους μέσος όρος, είναι πρόσωπα με ισχυρές αναφορές στις τοπικές κοινωνίες και σημαντική επαγγελματική και κοινωνική δράση.

Αγγλία: Αυτό είναι το πιο παράξενο τηλεφώνημα που δέχτηκε ποτέ η βρετανική αστυνομία

Ένα από τα πιο παράξενα τηλεφωνήματα δέχτηκε η αστυνομία του Μάντσεστερ, όταν το βράδυ της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου η Άμεση Δράση της πόλης κλήθηκε να επέμβει σε ένα πρωτάκουστο περιστατικό.

Σφυροκόπημα των Ρώσων κατά των τζιχαντιστών – BINTEO

Με ασταμάτητες αεροπορικές επιδρομές ξεκίνησε το σφυροκόπημα της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας κατά βάσεων του ISIS στην πόλη Χαλέπι της Συρίας.

ΔΗΛ. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ; Έξοδος της Κύπρου από το μνημόνιο στις αρχές του 2016


Όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ βγήκαν απ' τα μνημόνια, από το οποίο θα βγαίναμε και εμείς αν τελείωνε η 5η αξιολόγηση... αλλά τα γίδια διάλεξαν ΣΥΡΙΖΑ για να το σκίσει... και το έσκισε... το παλιό και έφερε νέο μετά από ακυβερνησία 7 μηνών

Στις αρχές του 2016 η Κύπρος αναμένεται να εξέλθει του μνημονίου δήλωσε σήμερα ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου Μιχάλης Καμμάς ο οποίος παρουσίασε τις θετικές εξελίξεις για την κυπριακή οικονομία.

Το ΥΠΠΟ απαντά στην Παναγιωταρέα για την Αμφίπολη: Τα κάνουμε όλα τέλεια αφού... είμαστε η καλύτερη κυβέρνηση ever

«Έχουμε δρομολογήσει μέτρα προστασίας και ανάδειξης της Αμφίπολης» αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου

Μετά από τον σάλο που προκλήθηκε χθες με τις δηλώσεις της Άννας Παναγιωταρέα, η οποία κατηγόρησε την παρούσα κυβέρνηση για ολιγωρία αναφορικά με την προστασία και ανάδειξη του σημαντικού μνημείου της Αμφίπολης, το Υπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε σήμερα αναλυτική ανακοίνωση με τα μέτρα που έχει δρομολογήσει.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ! Τρόμος στο Λονδίνο! Είναι το φάντασμα του πνιγμένου; (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευε στα μάτια του ο οδηγός ενός φορτηγού στο Κορκ της Βρετανίας όταν στις φωτογραφίες που τράβηξε ο συνεπιβάτης του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού απαθανάτισε μια ανθρώπινη φιγούρα ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η τσάρκα του Αλέξη στο άντρο του καπιταλισμού

Έτσι απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου το 2001 εξομοίωνε την εικόνα των Δίδυμων Πύργων που κατέρρεαν με τον πόλεμο στον Κόλπο και το Κόσοβο

Το "Σημείο Μηδέν", όπου βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι, στη Νέα Υόρκη, επισκέφθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή της κατάρρευσης ανθρώπινης πυραμίδας 150 μαθητών

Ως εκ του θαύματος τραυματίστηκαν μόνο έξι μαθητές - Ο σοβαρότερα τραυματίας υπέστη εξάρθρωση ώμου

Την τρομακτική στιγμή της κατάρρευσης μιας πολυπληθούς ανθρώπινης πυραμίδας σε σχολείο της Ιαπωνίας κατέγραψε βίντεο.

Φήμες: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τα τελευταία λεπτά η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ! Άδωνις: Βρήκα τις 50 υπογραφές, τις πάω τρέχοντας Συγγρού

Τις 5 υπογραφές που του έλειπαν μάζεψε ο Αδωνις Γεωργιάδης και πλέον βρίσκεται και αυτός στην κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

BINTEO-Τα γίδια της χρονιάς

Ψήφισαν Τσίπρα για να τους αυξήσει το ΦΠΑ... και τώρα πέφτουν απ' τα σύννεφα:

Πρώτη φορά κανονική Δεξιά

Η εκτόξευση του ΣΥΡΙΖΑ στην κορυφή της πολιτικής σκηνής μας δίνει μια σειρά από πολύτιμα συμπεράσματα για το πώς στήνεται στην μετά το 2009 εποχή ένα επιτυχημένο κόμμα, ακόμη κι από το μηδέν. Θα πει κανείς, μπορεί η Δεξιά να συναγωνιστεί τα ψέματα και τη δημαγωγία της πρώτης φοράς Αριστεράς ώστε να πάρει την εξουσία; Σε καμία περίπτωση. Μπορεί όμως να πάρει μαθήματα για το πώς αντιλαμβάνεται η κοινωνία τα κόμματα, δημιουργώντας ένα ελκυστικό προϊόν που θα αντέξει στο χρόνο και θα σταματήσει να κουβαλάει τη ρετσινιά του «παλιού».

ΦΩΤΟ-Αναστέναξαν τα τσιμέντα της Τούμπας με την Γερμανίδα

Την αποστολή της Ντόρτμουντ στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του Europa League ακολούθησε και μια πανέμορφη δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου SkySports, η οποία έλαμψε στο γήπεδο της Τούμπας.

Kosmocar: 9.119 VW και Audi με το «ειδικό» λογισμικό στην Ελλάδα

Η Kosmocar ενημερώνει και θα φροντίσει για αποκατάσταση... όχι ο γελοίος του Υπουργείου που έστειλε επιστολή στη VW και τον γείωσαν

Η Kosmocar, αποκλειστικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων VW και Audi, ενημέρωσε πως στην Ελλάδα κυκλοφορούν 9.119 μοντέλα με το «ειδικό» λογισμικό στην Ελλάδα...

ΩΧ! ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ! Επιστολή Δένδια: Γιατί δεν είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας

Τους λόγους που τον οδήγησαν να μην θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας εξηγεί με μακροσκελή δήλωση του ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νίκος Δένδιας.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ! Το Τwitter «γλέντησε» τον Ολσεν -Το τραγικό λάθος που κόστισε στον ΠΑΟΚ [εικόνες]

Μια ανάσα από τη νίκη επί της Ντόρτμουντ έφτασε ο ΠΑΟΚ, όμως το λάθος του Ρόμπιν Ολσεν τού στέρησε τους τρεις βαθμούς. Εδωσε πάντως την ευκαιρία σε δεκάδες χρήστες του Τwitter να... βγάλουν όλη τη φαντασία τους!

Βαρβιτσιώτης: Ήττα για την εσωκομματική μας δημοκρατία να μην τα καταφέρει ο Άδωνις

Θα είναι ήττα για την εσωκομματική μας Δημοκρατία, ο Άδωνις Γεωργιάδης να μην καταφέρει να καταθέσει υποψηφιότητα,για λίγες μόνο υπογραφές, δήλωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχολιάζοντας την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ.

Ρουσόπουλος: Δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης της ΝΔ-Αν υπάρξει θα παρέμβει ο Κώστας Καραμανλής

Δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Θοδωρής Ρουσόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Βορίδης: «Είναι φίλος ο Άδωνις έκανε μια δική του αυτόνομη επιλογή»

«Όλες οι υποψηφιότητες έχουν αρετές και αν υπάρχει μια δυσκολία στην επιλογή είναι ακριβώς ότι όλες οι υποψηφιότητες έχουν αρετές».

ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΦΟΥ! Προσφυγή στο ΣτΕ για τον ΦΠΑ στα νησιά

Κατατέθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας η πρώτη προσφυγή κατά της υπουργικής απόφασης που προβλέπει την κατάργηση των μειώσεων των συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Έτσι θα καθίσουν οι βουλευτές στη νέα βουλή

Με περισσότερα κόμματα συγκαλείται σε Σύνοδο (ΙΖ) η Βουλή, με τη νέα της σύνθεση όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΝΑ ΦΡΙΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ! Bild: Φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης η Μέρκελ

Μεταξύ των φαβορί για να τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο θα απονεμηθεί την επόμενη Παρασκευή, εκτίμησε η γερμανική εφημερίδα Bild, ότι είναι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, για τον ρόλο της στην προσφυγική κρίση και την κρίση στην Ουκρανία.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιστέρη προς κομπλεξικούς: Μην ανησυχείτε! Έχουμε κι άλλα στοιχεία που «κλειδώνουν» το συμπέρασμα της ομάδας μας

«Είναι λυπηρό να υπενθυμίζω σε συναδέλφους ότι είναι απαράδεκτο κι αντιεπιστημονικό να αξιολογούν και να αποφαίνονται για ένα έργο τα τεκμήρια του οποίου αγνοούν» τόνισε η επικεφαλής της ανασκαφής στην Αμφίπολη

Αυτές είναι οι 50 υπογραφές του Κυριάκου Μητσοτάκη- Αναλυτικά η λίστα

Τις πενήντα απαραίτητες υπογραφές στελεχών της Πολιτικής Επιτροπής, για να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές ως αρχηγός για τη Νέα Δημοκρατία, δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: "ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΛΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ"->Ενημέρωση του ΚΕΕΛΠΝΟ για το ύποπτο περιστατικό στην Κω

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ενημερώνει για περιστατικό σοβαρής παρατεταμένης γαστρεντερίτιδας σε Ολλανδό τουρίστα ηλικίας 79 ετών, ο οποίος παραθέριζε στο νησί της Κω.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ "53" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΑΛΙΝΕΣ! Στης Τασίας την ποδιά «σφάζεται» ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι «53» την θέλουν για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Έντονες είναι οι διεργασίες για την ανάδειξη των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πάρα πολλά,

Η επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα από τις ΗΠΑ αναμένεται να βάλει τέλος στα σενάρια και να υπάρξουν οι τελευταίες κινήσεις για τα κρίσιμα πόστα.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Έρχονται νέες βαριές απώλειες στις συντάξεις από τις αρχές του 2016

Οι ενιαίοι κανόνες εισφορών-παροχών, ο ενιαίος τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και η ενοποίηση κυρίων-επικουρικών θα προκαλέσουν νέες μειώσεις - Στο στόχαστρο δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και πρώην ΔΕΚΟ

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΡΕΛΟ ΞΥΛΟ! Βαρουφάκης: Τη νύχτα του δημοψηφίσματος ο Τσίπρας ήταν σε κατάθλιψη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξαναχτυπά! Με συνέντευξή του σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας έπεσε σε κατάθλιψη τις δύσκολες μέρες της διαπραγμάτευσης, ενώ αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την αποτυχία του νέου μνημονίου που υπέγραψε η Ελλάδα.