07 Οκτωβρίου 2015

Καθηγητής στην Αριζόνα έκανε σ@ξ πάνω από 100 φορές με 15χρονη μαθήτριά του!

Συνελήφθη και η 38χρονη σύζυγός του, η οποία γνώριζε για τη σχέση του 45χρονου με τη μαθήτριά του, αλλά τους συγκάλυψε, απειλώντας την ανήλικη να μην αποκαλύψει ποτέ και τίποτα σε κανέναν

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΟ; Λεβέντης: μπήκαμε με 3,5% θα πάμε στο 23,5%-Ηρεμήστε οι ΚΚΕδες, είστε οι πιο άτακτοι

Ο Βασίλης Λεβέντης με την αποψινή του ομιλία στην Ολομέλεια επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα που δεν του απάντησε στην επιστολή του, αλλά και σε όλο το πολιτικό σύστημα για την στάση του.

Τα γέλια του Τσίπρα, το «σκονάκι» και το νόημα στον Θεοδωράκη από τον Μειμαράκη που άλλαξε δρόμο για να μην έχει γελάκια με Τσίπρα

Ενοχλημένος ο πρόεδρος της ΝΔ, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό: «Χασκογελάτε» - Τα παραλειπόμενα από την αντιπαράθεση των δύο ανδρών

Σε πολλές περιπτώσεις χαμογελούσε  και σε άλλες σημείωνε στο μπλοκάκι του ο Αλέξης Τσιπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, λίγες ώρες πριν από την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ 2ο ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ! Νικολόπουλος: Δεν έκατσα στα... τέσσερα σε Καραμανλή-Σαμαρά, θα καθίσω σε Τσίπρα-Καμμένο;

«Δεν ζήτησα να γίνω υπουργός, με εμφάνισαν ότι είμαι ζήτουλας» - Για τις ομοφοβικές δηλώσεις του είπε: «Αν είχα διαλέξει μία άλλη προτίμηση, δεν θα είχα σήμερα τέσσερα παιδιά»

Παραιτήθηκε ο αναπληρωτής γγ του ΥΠΕΞ αηδιασμένος από τα κομματόσκυλα που μαζεύει ο σταλίνας

Ο πρέσβης Μιχάλης Σπινέλλης αποχώρησε οικειοθελώς από την θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα στο υπουργείο Εξωτερικών - Πληροφορίες ότι υπό παραίτηση τελεί και ο υπηρεσιακός γενικός γραμματέας του ΥΠΕΞ πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος

ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ! Καθολικός ιερέας δικαιολογεί την παιδεραστία αλλά όχι την ομοφυλοφιλία!

Ο 75χρονος καθολικός ιερέας Τζίνο Φλάιμς, από την πόλη Τρέντο της βορειοανατολικής Ιταλίας, παύθηκε των καθηκόντων του έπειτα από μια τηλεοπτική συνέντευξη με την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει τους κληρικούς που κατηγορούνται για παιδεραστία.

ΚΙ Ο ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙΧΑΧΑΧΑ! Τόσκας: Πάνω από 2.700 αστυνομικοί στη προστασία πολιτικών και μη προσώπων

Και τον Ιανουάριο τα ίδια μας είπατε και 9 μήνες δεν κάνατε τίποτα...

Την αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση του θεσμού του «αστυνομικού της γειτονιάς» προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Γελάειτο Twitter με το βίντεο μυστήριο – Οι 1101 και ο Βαρουφάκης… έρχονται!

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με την ονομασία «Οι 1101 Έρχονται».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχωρίζουν.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ απαντούν στην πρόσκληση για debate

Κύκλοι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι το θέμα του debate αντιμετωπίζεται θετικά, αλλά δεν παύει να είναι ένα ζήτημα, που πρέπει να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων, όπως επίσης και στην ΚΕΦΕ, και να αποφασισθεί αν θα υπάρξει μόνο η συγκεκριμένη τηλεμαχία ή και άλλες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γκέλα Μειμαράκη για τους ελέγχους εφοριακών

Δεν είναι δυνατόν να ζητάμε ατιμωρησία όσων δεν κόβουν αποδείξεις 1-2 ευρώ προκειμένου να πιάσουν τους μεγαλοκαρχαρίες... κυνήγι σε όλους όπως είπε ο Τσίπρας... άσχετα αν δεν το κάνει

Σύντομο διάλογο είχαν ο Πρώθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Μεϊμαράκης: Μνημονιακότερος των τροικανών ο Τσίπρας-Δεν θα ψηφίσουμε νέα μέτρα και νέους φόρους

Κόντρα Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή, ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο κ. Τσίπρας θέλησε να παρέμβει και να απαντήσει στον πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Τα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινιάζει αύριο ο Τζιτζικώστας

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα με τη διεύθυνση των γραφείωνΤα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινιάζει αύριο, Πέμπτη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως ο ίδιος ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μέσω Twitter.

ΕΤΣΙ! Άδωνις: Εξεταστική για το «φέσι» 18 δισ. ευρώ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Να δούμε ποιοι ήταν αυτοί που φέσωσαν την οικονομία 18 δισ. ευρώ και έστειλαν στην ανεργία 250.000 ανθρώπους»

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, επικεντρώνοντας τα βέλη του στα θέματα της οικονομίας, της ανεργίας και της Παιδείας.

Αστυνομία ΣΥΡΙΖΑ η προβατίνα: Τέρμα τα... κυρά Τασία - ΒΙΝΤΕΟ

Ειδική μνεία στις ανθρωπιστικές σπουδές και τις κοινωνικές επιστήμες έκανε από το βήμα της Βουλής η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

ΠΑΛΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! O Τσιρώνης ανοίγει ξανά το θέμα του Ελληνικού -Προκρίνει μόνο τη μελέτη του Πολυτεχνείου

Υπέρ της αξιοποίησης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, με άξονα την παλαιότερη μελέτη του Εθνικού Μετσόβου Πολυτεχνείου τάχθηκε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Ένας "θεότρελος" Παοκτσής - ΒΙΝΤΕΟ

Η τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι γνωστή όμως ένας από αυτούς πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Πολλές φορές στην Τούμπα έχουν βρεθεί νιόπαντροι, με τις νύφες να μπαίνουν στην έδρα του δικεφάλου του Βορρά ακόμη και με τα νυφικά. Αυτή τη φορά όμως ένας γαμπρός έκλεψε όλες τις εντυπώσεις.

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον θάνατο της Μαρίας Νταλιάνη: Φίλη της δηλώνει ότι την κακοποιούσε ο πατριός της

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη, που βρέθηκε νεκρή στον φωταγωγό του σπιτιού της, προέβη η κολλητή της φίλη.

ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ; Στο υπ.Δικαιοσύνης ο Βρετανός πρέσβης για το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων

Ο Τζον Κίτμερ εξέφρασε την ικανοποίησή του από τη συζήτηση που είχε με τον γ.γ. του υπουργείου, Κωνσταντίνο Κοσμάτο

Το νέο σύμφωνο συμβίωσης αποτέλεσε το βασικό αντικείμενο...

Υποτροφίες για εργασία νέων σε γραφεία βουλευτών της Γερμανίας

Συνολικά 120 υπότροφοι από 41 κράτη θα έχουν από την 1η Μαρτίου μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2016 την ευκαιρία να γνωρίσουν το κοινοβουλευτικό σύστημα της Γερμανίας

"Θερμό επεισόδιο" ανάμεσα σε Βέλγους αστυνομικούς και την ασφάλεια του Ερντογάν

«Αψιμαχίες μεταξύ των τουρκικών και των βελγικών υπηρεσιών ασφαλείας», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στη βελγική εφημερίδα De Morgen που αναφέρεται στην προχθεσινή επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Βέλγιο.

Κείμενο ηλίθιου πυροσβέστη για την μάνα Φύσσα ανάβει... φωτιές στην Πυροσβεστική

Εννοείται πως από την Πυροσβεστική πρέπει να τον σουτάρουν όχι για όσα λέει για την μάνα Φύσσα αλλά για όσα λέει για Χίτλερ, Εοσφώρο (!!) και λοιπές μαλ@κίες!

Ένα προσβλητικό κείμενο με στόχο την μητέρα του Παύλου Φύσσα που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα εθνικιστικών απόψεων, έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Πυροσβεστική, καθώς ο «συγγραφέας» δηλώνει στέλεχος του Σώματος

Ο Βαρεμένος καταρρίπτει την κυβερνητική ρητορική περί εναλλακτικών μέτρων: «Θα εκπλαγώ αν βρούμε ισοδύναμα»

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι η συμφωνία είναι μια τελευταία ευκαιρία, τονίζοντας παράλληλα ότι περιλαμβάνει ασφυκτικά πλαίσια

Πρόσκληση από την ΕΡΤ στους υποψήφιους προέδρους της ΝΔ για debate

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΕ! Υπουργός των ΑΝΕΛ επαναφέρει την ρητορική των εκβιασμών και του «πραξικοπήματος»

Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επανέφερε από το βήμα της Βουλής τις ξεπερασμένες αντιλήψεις περί εκβιασμού των εταίρων και συνθηκολόγησης σε ένα πραξικόπημα

Μωρό-κύκλωπας: Σοκαριστική φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένειά του [εικόνα]

Το αγοράκι που γεννήθηκε στην πόλη El Senbellawein της Αιγύπτου πάσχει από κυκλωπία και σύμφωνα με τους γονείς έχει πέντε μέρες ζωής.

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΝΕΟΠΑΣΟΚ σε ΠΑΛΙΟΠΑΣΙΟ! Το χειροφίλημα του Νίκου Βούτση στην Θεοδώρα Τζάκρη μέσα στην Ολομέλεια [εικόνες]

Αφωνος έμεινε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης βλέποντας τον Νίκο Βούτση να κάνει χειροφίλημα στην Θεοδώρα Τζάκρη στην ολομέλεια της βουλής.

9 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΡΟΥΤΣΗ! Φωτίου: Από τον Απρίλιο του 2016 θα επεκταθεί το πρόγραμμα παροχής ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε όλη την Ελλάδα

Στις άπορες οικογένειες και όχι σε χωματερές τα αδιάθετα οπωροκηπευτικά-
Η υπουργός προανήγγειλε ότι τον Απρίλιο του 2016 θα επεκταθεί το πρόγραμμα παροχής ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος σε όλη την Ελλάδα, ενώ το 2017 θα θεσμοθετηθεί η καθολική εφαρμογή του.

Το μήνυμα του γιου του Τομ Χανκς για την εξαφάνισή του - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος είχε προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδες στον διεθνή Τύπο με δημοσιεύματα που ήθελαν τον γιο του Τομ Χανκς να αγνοείται.

Ψαριανός: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχετε κι άλλους Διαμαντόπουλους και Ραχήλες καβατζα;

Επίθεση προς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός κατηγορώντας τους "για εμπάθεια και μίσος προς το Ποτάμι":

«Ρελάνς» Τασίας σε Μουζάλα για το μεταναστευτικό: Ακόμα αιφνιδιασμένοι είμαστε

«Δεν καθυστερήσαμε για τα hot spot, γιατί είχαμε διορία ως το Νοέμβρη» σχολίασε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

Στις αιχμές περί...

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ! Κλείνει ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα γιατί συνταξιοδοτείται ο φύλακας!

Είναι από αυτά που συνήθως χαρατκηρίζουμε απίστευτα κι όμως ελληνικά. Ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα, ένα από τα πιο εμβληματικά μνημεία της αρχαιότητας, είναι πλέον κλειστός για το κοινό, αφού ο τελευταίος αρχαιοφύλακας βγήκε στην σύνταξη!

Yamaguchi-gumi: Η πλουσιότερη μαφία στον κόσμο έτοιμη για πόλεμο (photos)

Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν στον μικρόκοσμο (;) του οργανωμένου εγκλήματος στην Ιαπωνία.

Η αστυνομία του Τόκυο ετοιμάζεται για «μείζονα αιματοχυσία» καθώς η Yamaguchi-gumi, η μεγαλύτερη και πιο εξοργιστικά πλούσια μαφία της χώρας, είναι στα πρόθυρα του διχασμού.

ΒΙΝΤΕΟ-Διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως αν η τουαλέτα είναι κατειλημμένη, ουρεί στον νιπτήρα!

Έχει αποδείξει πως δεν έχει καθόλου πρόβλημα να «τσαλακώσει» την εικόνα της. Έτσι λοιπόν, όταν της δόθηκε η ευκαιρία αποκάλυψε το αηδιαστικό της μυστικό! Δείτε για πια πρόκειται!

Καμάκι στην Ινδία: Μήπως ο πατέρας σου είναι τρομοκράτης; Μοιάζεις με... βόμβα

Είναι γεγονός πως οι άνδρες στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν μία γυναίκα συνήθως χρησιμοποιούν εκφράσεις και λόγια που μόνο κολακευτικά δεν είναι.

ΦΩΤΟ-ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΕ! Γιός βουλευτή της ΝΔ φωτογραφίζεται γεμάτος θαυμασμό με τον Τσίπρα

Ο γιός καμαρώνει δίπλα στον Τσίπρα και ο πατέρας, και καλά, προσπαθεί να πείσει ψηφοφόρους να ψηφίσουν ΝΔ

Ακόμη και στη Νέα Υόρκη εξαπλώθηκαν οι θαυμαστές του πρωθυπουργού προκαλώντας του μια ευχάριστη έκπληξη!

Ο νεαρός πολιτικός γόνος με άλλους φίλους του πλησίασαν τον κ. Τσίπρα, μετά το πέρας της ομιλίας του και τον συνεχάρησαν για την επανεκλογή του, ζητώντας του να βγάλουν όλοι μαζί μια φωτογραφία…

Σάλος με «προκλητική» φωτογράφιση – Ημίγυμνες «μετανάστριες» στο φράχτη προς την ελευθερία (ΦΩΤΟ)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο φωτογράφος Norbert Baksa από την Ουγγαρία αφού έχει επιλέξει να φωτογραφίσει μοντέλα που παριστάνουν μετανάστριες μπροστά σε φράχτη.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ! Μειώσεις σε συντάξεις υπονόησε ο Κατρούγκαλος

«Δεν θα επιβάλλουμε οριζόντιες μειώσεις» είπε ο υπουργός Εργασίας επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασιστεί «κούρεμα» των υψηλότερων συντάξεων

Άμεσες παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα προανήγγειλε ο υπουργός Εργασιας Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

H οργάνωση «Εξεγερσιακοί Μαλ@κες» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο γραφείο του Αθανασίου

Η οργάνωση «Εξεγερσιακοί Ακρίτες» ανέλαβε, με προκήρυξή της που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση, πριν από λίγες ημέρες, στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου στη Μυτιλήνη.

ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΚΟΥΝΕ; Βαρεμένος: Καλή η αναζήτηση στηριγμάτων στις ΗΠΑ αλλά όλα θα κριθούν στην Ευρωζώνη - ΒΙΝΤΕΟ

"Είναι καλό το άνοιγμα και η αναζήτηση στηριγμάτων είτε στις ΗΠΑ είτε αλλού αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τελικά το θέμα θα κριθεί στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης. Μέχρι να αλλάξει αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε" τόνισε ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Παπαρήγα: Ευχήθηκε στον Τσίπρα... να αποτύχει - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, γιατί αυτό θα είναι ζημιά για τον ελληνικό λάο» σημείωσε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση, η βουλευτής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από το βήμα της Βουλής,

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Νέο ειδικό μισθολόγιο και θητεία Αρχηγών ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος

Νέο ειδικό μισθολόγιο για τους στρατιωτικούς ,αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για την υπηρεσιακή κατάσταση, την ιεραρχία και τις προαγωγές, καθώς και τις μεταθέσεις και τις τοποθετήσεις των στελεχών σε θέσεις ευθύνης και πολλά άλλα ανακοίνωσε μέσω της ομιλίας του στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Ράλι των ελληνικών ομολόγων εν αναμονή της πλήρους εφαρμογή του μνημονίου Τσίπρα-Καμμένου

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τα ελληνικά ομόλογα καταγράφουν άνοδο στις διεθνείς χρηματαγορές.

Αυτή η εικόνα δεν είναι τυχαία, ούτε συγκυριακή, αλλά αντανακλά τη θετική ανταπόκριση των ξένων διαχειριστών ως προς τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να επισπεύσει την εφαρμογή των 48 προαπαιτούμενων του τρίτου Μνημονίου.

ΓΙΔΙΑ! ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ! Ο δήμος Σκιάθου θα προσφύγει στο ΣτΕ για τον ΦΠΑ 23%

Την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της απόφασης της κυβέρνησης να επιβάλει 23% ΦΠΑ, αποφάσισε, ομόφωνα, το δημοτικό συμβούλιο Σκιάθου.

ΝΙΚΟΛΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ! Νικολόπουλος: Κυριάκο, στύψε κανένα λεμόνι, αγόρι μου...

Έφαγε τη φάπα του και βγήκε να μας πει τα ίδια και τα ίδια με τη Siemens με τα οποία πλέον γελάει ο κόσμος και φυσικά δεν ισχύουν... ρε πάρτο απόφαση: ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Με ένα tweet απάντησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόεδρος του Ελληνικού Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, σε όσα είπε για τον ίδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γιατί ο γιος του Ερντογάν αναγκάστηκε να φύγει από την Τουρκία

Ο Μπιλάλ, ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το όνομα του οποίου συμπεριελήφθη σε αυτά των βασικότερων υπόπτων μεγάλου σκανδάλου διαφθοράς που αποκαλύφθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, εγκαταστάθηκε με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ιταλία για να ολοκληρώσει ένα διδακτορικό, γράφει σήμερα ο τουρκικός Τύπος.

FAZ: Ο Τσίπρας εξακολουθεί να δίνει υποσχέσεις στην πλάτη των δανειστών

Στις προγραμματικές του δηλώσεις ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε την γρήγορη εφαρμογή όλων των δεσμεύσεων που προκύπτουν από το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΔΙΑΛΥΣΗ! «Θύμα» του ασανσέρ της Βουλής η Παπαρήγα – Έχασε τη σειρά της

Μεταξύ ημιώροφου και ισογείου Βουλής «κλείστηκε» στο ασανσέρ η πρώην γενική γραμματέας του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ; Εφοδοι εφορίας για ελέγχους σε σπίτια και επιχειρήσεις χωρίς εισαγγελική εντολή

Αιφνιδιαστικούς ελέγχους στα πρότυπα της Γερμανίας, με εφόδους της Εφορίας χωρίς εισαγγελική εντολή στις επιχειρήσεις και σε σπίτια που χρησιμοποιούν φορολογούμενοι ως επαγγελματική έδρα, για το χτύπημα της φοροδιαφυγής, θέτει σε εφαρμογή η κυβέρνηση.

Γάλλοι φοιτητές εκνεύρισαν τον Σόιμπλε: «Δεν φταίω εγώ για την κρίση στην Ελλάδα»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο γερμανός ΥΠΟΙΚ: «Κοιτάξτε και λίγο τα του οίκου σας», φέρεται να τους απάντησε με έντονο ύφος, όταν τον πίεσαν για απαντήσεις επάνω στο ζήτημα της κρίσης και της μετανάστευσης - «Υπάρχουν ελάχιστα πρότυπα μη βάναυσης μεταχείρισης των μεταναστών. Ντροπή σας!»

Το ψευτοδίλημμα «μνημόνιο-αντιμνημόνιο» και ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ

Από τη χρεοκοπία της χώρας το 2010 πέρασαν πέντε χρόνια μνημονίων όπου οι αλλεπάλληλες πολιτικές ηγεσίες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης έπαιζαν ένα κουτοπόνηρο κρυφτό με τους πολίτες, τους ξένους και εν τέλει με την ίδια την πραγματικότητα. Ως κυβερνώντες, ψήφιζαν μέτρα που ποτέ δεν εφάρμοζαν, αντάλλαζαν τις στοχευμένες μεταρρυθμίσεις με οριζόντιες περικοπές και φοροεπιδρομές για να αποφύγουν το πολιτικό κόστος, και όποτε έπρεπε να πάρουν σκληρές αποφάσεις κρυβόντουσαν πίσω από τους «κακούς ξένους» αντί να αναλάβουν πλήρως τις ευθύνες τους.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε το ελληνικό PSI

Υπερασπίζεται το ελληνικό κούρεμα και την ΕΚΤ το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καθώς απεφάνθη πως η ΕΚΤ λειτούργησε στα πλαίσια του νόμου το 2012 όταν προχώρησε στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Η απόφαση βγήκε μετά την προσπάθεια 200 Ιταλών επενδυτών να μηνύσουν την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, καθώς σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους από εκείνη την αναδιάρθρωση έχασαν 12 εκατομμύρια ευρώ.