08 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Πανικός στη Ρωσία: Καβάλησε τη μοτοσυκλέτα…γυμνή

Μια τολμηρή Ρωσίδα δεν είχε τι να κάνει και αποφάσισε μια ωραία βραδιά να καβαλήσει τη μηχανή ενός φίλου της, προσφέροντας θέαμα στους συμπολίτες της. Φορώντας μόνο ένα string, μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και κράνος βόλταρε στους όχι και τόσο γυμνούς δρόμους της πόλης Ροστόφ στη Ρωσία, δίνοντας την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να αντικρίσει το ωραίο θέαμα.

Αυτός είναι ο «ψαράκιας» με τον οποίο γέλαγε η Όλγα

Γράφαμε πριν από λίγο για τα sms της Όλγας Κεφαλογιάννη που αντάλλασσε με φίλο της την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο φακός «έπιασε» την Όλγα Κεφαλογιάννη να έχει μια συνομιλία φίλο της.

Δείτε το νέο 20ευρω που παρουσίασε η ΕΚΤ [βίντεο]

Την παρουσίαση του νέου χαρτονομίσματος των 20 ευρώ έκανε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Το νέο χαρτονόμισμα διαθέτει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό ασφαλείας, όπως επισημαίνεται, προκειμένου να ξεχωρίζει κανείς το γνήσιο από τα πλαστό κρατώντας το στο φώς και παρατηρώντας το γυναικείο πορτραίτο.

ΚΛΑΜΑ! Βαρουφάκης: Το δημοτικό συμβούλιο της Δρέσδης έχει περισσότερη εξουσία από τον Τσίπρα

Η πρώτη ερώτηση που τίθεται στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη από το Spiegel Online είναι εάν πιστεύει πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά θα καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία. Ο Γιάνης Βαρουφάκης απαντά:

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τι λαμόγια ήθελε να επαναφέρει ο Κατρούγκαλος

Οργισμένες αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί ο νόμος Κατρούγκαλου ο οποίος επιτρέπει μεταξύ άλλων την επιστροφή και των επιόρκων γιατρών στο Δημόσιο.

Παγκόσμια Ημέρα Όρασης: Κάντε το τεστ για το αν έχετε αχρωματοψία

Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Όρασης, όπως έχει καθιερωθεί η δεύτερη Πέμπτη κάθε Οκτωβρίου. Σε παγκόσμιο επίπεδο το 8% των ανδρών και το 0,5% των γυναικών έχει ανεπαρκή έγχρωμη όραση. Τα ποσοστά αυτά είναι μεγαλύτερα σε περιοχές όπου υπάρχει αύξηση του αριθμού των λευκών (Καυκάσιων) ατόμων, έτσι στη Σκανδιναβία το ποσοστό είναι 10-11% στους άνδρες. Αντίθετα στην υποσαχάρια Αφρική, υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι με αχρωματοψία.

ΝΔ: Ο Μεϊμαράκης θέλει εκλογές στα μουλωχτά-Αντιδρούν οι υπόλοιποι

Στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, με τα μέλη του οργάνου να συζητούν τις διαδικαστικές λεπτομέρειες για την εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Υφεση 3,5 μονάδες φέρνουν τα νέα μέτρα

Βαρύ είναι το κόστος του νέου Μνημονίου για την πραγματική οικονομία, καθώς με βάση το καλύτερο σενάριο, η επίπτωση από τα μέτρα που περιγράφονται στο Προσχέδιο του Προϋπολογισμού είναι σωρευτική ύφεση 3,5%!

Δήμος Αθηναίων: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Βασιλικός από δημοτικός σύμβουλος

Επικαλείται, μεταξύ άλλων, την έλλειψη αποφασιστικών αρμοδιοτήτων στο δήμο σε νευραλγικούς τομείς της πρωτεύουσας

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια των γραφείων του Απ. Τζιτζικώστα με Ζουράρι και πρώην υπουργό έκπληξη

Πλήθος κόσμου έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος αυτή την ώρα εγκαινιάζει τα γραφεία του στην Αθήνα.

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ! Βάζελοι έριξαν μερικές κλωτσιές στον γνωστό κομμουνιστογαύρο Μπάμπη

Ακόμη ένα περιστατικό με βία κατά δημοσιογράφων το τελευταίο διάστημα προστέθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Θύμα αυτή τη φορά ο Μπάμπης Χριστόγλου, παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΠΟΡ FM».

ΤΡΕΛΟ ΓΛΕΝΤΙ! Έρευνα της MARC: Δείτε πόσοι δεν θα πληρώσουν φέτος τον ΕΝΦΙΑ

Τρεις στους δέκα ιδιοκτήτες δηλώνουν πως δεν θα πληρώσουν φέτος τους φόρους ακινήτων, ενώ τέσσερις στους δέκα ενοικιαστές υποστηρίζουν πως ήδη πληρώνουν τα ενοίκια με καθυστέρηση, έχοντας αυξηθεί σημαντικά την τελευταία διετία.


ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Η Τουρκία μέχρι ..την Άνδρο, με την βούλα της ΕΕ

Φυσικά της γνωστής αριστεράντζας, Κύρας Αδάμ, της φταίει ο Γιούνκερ και δεν βρίσκει να πει ούτε μια αρνητική κουβέντα για το τσίρκο που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση... κλασικό κουτόχορτο 

Διαβάστε να γελάσετε με τα ξεφτιλίκια τους που αν τα έκανε ο Σαμαράς θα τον είχαν ήδη λιντσάρει:

Η Ευρωπαική Επιτροπή και ο κατά τα άλλα φίλος της Ελλάδας Πρόεδρος Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ, παρανόμως και χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα, εκχώρησε από το πουθενά στην Τουρκία, το δικαίωμα στο τουρκικό Λιμενικό Σώμα να εκτελεί περιπολίες, να αναχαιτίζει δουλεμπορικά σκάφη και να εκτελεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, στο Αιγαίο, όπου η αποκλειστική ευθύνη για όλες τις παραπάνω αρμοδιότητες, έχει εκχωρηθεί, διεθνώς, στην Ελλάδα.

Διαβάστε τι έγραφε το σημείωμα αυτοκτονίας της συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ

«Τζιμ σε αγαπώ. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με...»

«Τζιμ σε αγαπώ. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με. Δεν ανήκω σε αυτόν εδώ τον κόσμο», με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της Τζιμ Κάρεϊ, η αυτόχειρας σύντροφός του Καθριόνα Γουάιτ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΣΑΜΠΟΥΚΑ! Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τις τελευταίες δύο ημέρες τα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) στα Χανιά, καθώς η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω των οφειλών ανέρχονται σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Έφτυσε τον Φίλη και παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ του Πανεπιστημίου Κρήτης μετά τις δηλώσεις του

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Κρήτης Γρηγόρης Σηφάκης, με επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη, προς τον υπουργό Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκο Φίλη.

Ο Λυκουρέζος αναλαμβάνει την προσφυγή στο ΣτΕ για το 23% ΦΠΑ στη Μύκονο

Την πρώτη προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της επιβολής 23% ΦΠΑ στη Μύκονο ανέλαβε ο διάσημος δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι Μεϊμαράκης, Βενιζέλος, Λεβέντης

Tι κοινό θα έχουν Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Βασίλης Λεβέντης στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο; Θα συμμετάσχουν ως μέλη στην «ειδική» βάρους από αρμοδιότητες Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Το γατάκι ο Καμμένος προσκύνησε την Ούρσουλα και αντί να της στείλει τους λάθρο (όπως απειλούσε) ζήτησε πρωτοβουλίες για την επιστροφή στα... σπίτια τους!

Το ζήτημα της ανάσχεσης των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών έθεσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στη φθινοπωρινή σύνοδο των υπουργών Άμυνας των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στις Βρυξέλλες. Ο κ. Καμμένος ζήτησε μεταξύ άλλων πρωτοβουλίες για την επιστροφή των προσφύγων στα... σπίτια τους! Σε ό,τι έχει μείνει όρθιο δηλαδή...

ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ-ΡΑΓΚΟΥΣΗ; "Μαύρη τρύπα" ρουφά 350 εκατ. φόρους το χρόνο


Να θυμίσουμε ότι Βαρουφάκης και Ραγκούσης νοικιάζουν παράνομα τις βίλες τους κάτι που επισύρει πρόστιμο 50.000... το οποίο φυσικά κανείς δεν τους καταλόγισε

Δεν έχουν τέλος οι ¨ μαύρες τρύπες¨ απ΄ όπου το Δημόσιο χάνει εκατομμύρια φόρους. Η τελευταία που αποκαλύφθηκε αφορά στα παράνομα τουριστικά καταλύματα που σε ένα χρόνο προκαλούν απώλειες φόρων 350 εκατομμυρίων ευρώ. Κι΄ αυτό τη στιγμή που η κυβέρνηση αναζητά εναγωνίως ισοδύναμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Πολύ κακό για το τίποτα οι... μεγάλες ανακοινώσεις της NASA για τον Πλούτωνα

«Μπλε ουρανό και παγωμένο νερό» βρήκαν οι επιστήμονες - Μετά το θρίλερ με τις δηλώσεις του επικεφαλής της αποστολής New Horizons για «εκπληκτική» ανακάλυψη

Μετά το θρίλερ με τις «εκπληκτικές» ανακοινώσεις της NASA για τον Πλούτωνα που τελικά ανακλήθηκαν από τον επικεφαλής της αποστολής του διαστημοπλοίου New Horizons, τελικά η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος ανακοίνωσε πως γύρω από τον παγωμένο πλανήτη υπάρχει «μπλε ουρανός και παγωμένο νερό».

Ο καλύτερος CEO αεροδρομίων παγκοσμίως είναι ο Γιάννης Παράσχης του «Ελ. Βενιζέλος»

To βραβείο του «Airport Chief Executive of the Year 2015», κορυφαία διεθνή διάκριση έλαβε σε ειδική εκδήλωση στο Ελσίνκι, ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Γιάννης Παράσχης.

Άρχισαν τα όργανα - “Πυρετός” κινητοποιήσεων σε ολόκληρη τη χώρα – Ποιοι θα σύρουν τον... χορό

- Πανεργατική απεργία σε συνεργασία με όλα τα συνδικάτα, με στόχο την ακύρωση των μνημονιακών μέτρων ετοιμάζει η ΑΔΕΔΥ
- Να αποτρέψουν τα σχέδια ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ και του ΟΛΘ θέλουν οι εργαζόμενοι στα λιμάνια που προχωρούν σε μια σειρά από κινητοποιήσεις
- Οι... διχασμένοι αγρότες αποφασίζουν την Κυριακή αν θα... ζεστάσουν τα τρακτέρ τους
- Καθηγητές και δάσκαλοι θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις έξω από το υπουργείο Παιδείας
- Πανελλαδική 24ωρη προειδοποιητική απεργία αποφάσισαν οι φυσικοθεραπευτές την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου

ΡΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ! Πέντε χιλιάδες υπάλληλοι ΝΠΙΔ τσέπωναν “χρυσούς” μισθούς! - “Βαφτίστηκαν”... γενικοί γραμματείς!

- Είχαν συνδέσει τον μισθό τους με αυτόν του γενικού γραμματέα που ανέρχεται σε 2.800 ευρώ καθαρά, όπως προέκυψε μετά από ελέγχους
- «Θα υπάρξει νομοθετική πρόβλεψη και θα αποσυνδεθεί» σημείωσε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, προαναγγελοντας... μειώσεις
- Θα υπάρξει αποδέσμευση του βαθμολογίου από το μισθολόγιο και θα ενσωματωθούν τα όποια επιδόματα στο βασικό μισθό
- Τα ειδικά μισθολόγια από 20 που είναι σήμερα, θα μειωθούν σε 10 ή 12

Τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα Σισέ με την πρώην γυναίκα του – Παραμελεί τα παιδιά και δεν πληρώνει διατροφή [εικόνες]

Οι στιγμές δόξας του Τζιμπρίλ Σισέ στα γήπεδα μάλλον έχουν περάσει ανεπιστρεπτί με τον Γάλλο πλέον να έχει περάσει σε άλλο... στάδιο.

Χρέος 40 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού στο ελληνικό Δημόσιο! Εκδικάστηκε σήμερα υπόθεση που εκκρεμούσε 25 χρόνια

Στο Τριμελές Πολιτικό Εφετείο Πειραιά ξεκίνησε σήμερα η εκδίκαση της αγωγής της Τράπεζας Κρήτης κατά του Ολυμπιακού και της ανταγωγής του Ολυμπιακού προς την Τράπεζα Κρήτης, η οποία αφορά ποσό 1.050.000 ελβετικών φράγκων από τη μεταγραφή του Αγάπιου Καλταβερίδη στον Ολυμπιακό το 1988, επί προεδρίας Γιώργου Κοσκωτά.

ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ! Δημόσιο: 526 υπάλληλοι με κατηγορίες από εγκληματική οργάνωση μέχρι διακίνηση ναρκωτικών!

Κατηγορούνται για κακουργήματα ή πλημμελήματα - Δεν μπορούν να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους, αν δεν τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις

LOL ρε κομμούνια! Αθώος ο αστυνομικός που χαστούκισε μετανάστη στην Κω!

Αθώο έκρινε σήμερα το δικαστήριο της Κω, τον αστυνομικό για το γνωστό περιστατικό με το χαστούκι σε λαθρομετανάστη.

Η καταγγελία της Ντόρτμουντ στην UEFA και η τιμωρία των ταραξιών

Η διοίκηση του Γερμανικού συλλόγου προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες, για να “πετάξει” εκτός γηπέδου τους οπαδούς της που προκάλεσαν επεισόδια στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ προχώρησε και σε καταγγελία στην UEFA για απώλειες αντικειμένων κάποιων φίλων της ομάδας

ΝΔ για 100 δόσεις: Οι μεγαλοοφειλέτες πίνουν στην υγεία των κορόιδων

«Πάνω από ένα εκατομμύριο συμπολίτες μας που γοητεύτηκαν από τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και έσπευσαν να ενταχθούν στη “ρύθμιση των 100 δόσεων” αιφνιδιάζονται για ακόμη μια φορά» σημείωνει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Όλοι οι τζιχαντιστές οδηγούν Toyota και οι ΗΠΑ ξεκίνησαν έρευνα!

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC News, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε επικοινωνία με την αυτοκινητοβιομηχανία για το θέμα αυτό

Μαχαίρωσαν τον ήρωα του τρένου της Γαλλίας!

Φαίνεται πως του το επιφύλασσε η μοίρα να ξαναγίνει ήρωας!… Ο λόγος για τον 25χρονο Σπένσερ Στόουν ο οποίος μαχαιρώθηκε στο στήθος τέσσερις φορές την ώρα που προσπαθούσε να προστατέψει ένα φίλο του από επίθεση αγνώστου στο Σακραμέντο των ΗΠΑ.

Βιντεοσκόπησε τον άντρα της την ώρα που την απατούσε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν ήταν τυχερός ο «παιχνιδιάρης» σύζυγος, ο οποίος πιάστηκε στα «πράσα» από την γυναίκα του την ώρα που ερωτοτροπούσε…

Καλάβρυτα: Τέσσερις ιερείς ανάμεσα στους συλληφθέντες για την κλοπή του λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους

Βρέθηκε κρυμμένο σε δύσβατη θαμνώδη περιοχή και παραδόθηκε στον ηγούμενο της μονής του Μεγάλου Σπηλαίου - Το λεωφορείο που μετέφερε τους προσκυνητές ακινητοποιήθηκε και οι πέντε Ρουμάνοι συνελήφθησαν

Οι ομορφότερες γυναίκες όλων των εποχών - ΒΙΝΤΕΟ

Το Ranker, για λογαριασμό του περιοδικού Playboy, συνέταξε μια λίστα με τις 10 ωραιότερες γυναίκες όλων των εποχών συγκεντρώνοντας τις προτιμήσεις των 85.000 χρηστών που μπήκαν στη σελίδα του Playboy για να ψηφίσουν.

Δείτε το s@x tape του ανώμαλου παπά που έβαζε τη βαφτισιμιά του να πηδάει το κέικ!!!

Η Νew York Post έδωσε στην δημοσιότητα το s@x tape με πρωταγωνιστή τον έλληνα ιερέα και την 45χρονη βαφτισιμιά του που έχει προκαλέσει σάλο στην ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ.

ΕΔΕ για τον αστυνομικό που προσπαθεί να ισορροπήσει και λένε ότι κλωτσάει λάθρο... ΛΟΛ ρε κομμούνια

Μα που φαίνεται να τον κλωτσάει; Ο άνθρωπος πάει να πέσει λόγω του εξοπλισμού και προσπαθεί να ισορροπήσει... ΛΟΛ ρε κομμούνια

ΕΔΕ διατάχτηκε σε βάρος του αστυνομικού των ΜΑΤ τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να κλωτσά έναν μετανάστη στο κέντρο προσωρινής φιλοξενίας της Μόριας στη Λέσβο.

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ


….πρέπει οπωσδήποτε να βγει Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας!

Τάσσομαι αναφανδόν υπέρ της υποψηφιότητας του γιατί  θεωρώ πως είναι η πιο ενδιαφέρουσα σε μια εποχή που η πολιτική σκηνή κόλλησε στο τέλμα και υπάρχει φρικτή ένδεια πολιτικών προσώπων.

Βίντεο: Δείτε το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα του κόσμου made in China

Όπως όλα τα πράγματα στην Κίνα εντυπωσιάζουν με το μέγεθος και το πλήθος τους, έτσι και τα μποτιλιαρίσματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή την... νεο-καπιταλιστική υπερπαραγωγή που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην χώρα

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Ο Καμμένος απείλησε το newsbomb και κατέβασαν την ανάρτηση για τη βίλα στην Ικαρία

Μαύρη μέρα για την ελληνική δημοσιογραφία - Υπουργός απείλησε το Newsbomb.gr και κατέβηκε το θέμα με τη βίλα που έχτισε στην Ικαρία με ευρωπαϊκά κονδύλια

Αγαπητοί αναγνώστες του Newsbomb.gr, μάταια ψάχνετε να βρείτε το ρεπορτάζ που από το πρωί της Κυριακής 4/10/2015 ανήρτησε η ιστοσελίδα μας για υπόθεση που αφορά συγκεκριμένο υπουργό της κυβέρνησης και τούτο διότι το κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, έκανε αυτό που έχει μάθει να κάνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις εδώ και χρόνια. Τηλεφώνησε και απείλησε ευθέως ότι θα κλείσει στη φυλακή όλους τους δημοσιογράφους του ιστότοπου.

Ο Άδωνις το έχει;


Τα παλιά τα χρόνια, πριν δηλαδή από την έλευση και μετέπειτα κυριαρχία των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, που μετέτρεψαν το πολίτευμά μας σε τηλεοπτική δημοκρατία, οι πολιτικοί ήταν
απόμακροι.

ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Οι ΗΠΑ πρότειναν το 1964 ένωση ΕλλάδαςΚύπρου, επιστοφήΕλλήνων στην Πόλη και ειδικό καθεστώς σε Ίμβρο-Τένεδο

Διαβάστε ένα άρθρο του Θάνου Τζήμερου, ο οποίος αναφέρει πως το 1964 ο Αμερικανός πρώην ΥΠΕΞ Ντην Άτσεσον είχε κάνει μια συμφέρουσα πρόταση στην Ελλάδα για ένωση με τη Κύπρο...

Διαβάστε τον προφητικό λόγο του καθώς αποχαιρετούσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό. Απίστευτα πράγματα!

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Ο Βαρουφάκης συμμετείχε σε εκδήλωση για το πως θα απαλλαγεί η αριστερά απ'τον αυνανισμό που τη δέρνει

Σε σχόλιό της με τίτλο «Μαρξισμός, αυνανισμός, και μελαγχολία» η εφημερίδα Die Welt γράφει για την εκδήλωση στο Βερολίνο στην οποία πήρε μέρος και ο Γιάνης Βαρουφάκης και στην οποία ζητήθηκε η απαλλαγή της αριστεράς από τον αυνανισμό... κάτι που είναι πρακτικά αδύνατο.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΜΑΡΗ; Ραχήλ: Δεν θα πληρώσω ΕΝΦΙΑ ...να στείλετε να με πιάσουν με ντου

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρη διαμηνύει οτι δεν θα πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και καλεί τα μέλη της κυβέρνησης να «στείλετε να με πιάσουν με ντου». Η κ. Μακρή ανεβασε μάλιστα ένα βίντεο από παλαιότερη εκπομπή στην οποία ο Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει οτι δεν πρόκειται να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ.

Ο Αδωνις εμπνεύστηκε από σύνθημα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στις εκλογές του 1956 [εικόνες]

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει ξεκινήσει δυναμικά την προεκλογική του εκστρατεία για την ηγεσία της ΝΔ.

Μάλιστα εκτός από τις περιοδείες με πούλμαν που θα κάνει, ακολουθώντας το παράδειγμα του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάκα, προχώρησε σε ακόμα έναν... δανεισμό, ο οποίος μάλιστα έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία.

ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΙΚ! Μάνος: Αρτηριοσκληρωτικό παχύδερμο το ΥΠΟΙΚ -Αναζητεί νόμους που υποδουλώνουν σε αυτό τους πολίτες

Βέβαια τα λεγόμενά του θα είχαν μεγαλύτερη αξία αν δεν είχε συμπεριφερθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όταν ήταν ΥΠΟΙΚ... και διπλασίασε τον φόρο στη βενζίνη μέσα σε μιά νύχτα

Επίθεση από τον πρώην υπουργό Στέφανο Μάνο με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ αλλά και τα σχέδια για επιβολή ΕΝΦΙΑ Εξωτερικού.

Ταχιάου με νέο άρθρο: Ψηφίζουμε βουλευτές για να τους βρίζουμε -Δεν είπα ότι δεν βγαίνω

Από την πρώτη στιγμή που έγραψε το γνωστό άρθρο για τα έξοδά της, την περίοδο που ήταν βουλευτής, η Χριστίνα Ταχιάου δέχθηκε ποικίλα σχόλια. Τα περισσότερα εξ αυτών επικριτικά.

ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ "ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ"->Γερμανικό Ινστιτούτο: Η ΕΚΤ θα έπρεπε να σταματήσει τον ELA στην Ελλάδα από τον Μάρτιο

Επικριτικός για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) να εγκρίνει τη χορήγηση ρευστότητας 90 δις. ευρώ, μέσω του μηχανισμού έκτακτης χρηματοδότησης της Τράπεζας της Ελλάδας (ELA), στις ελληνικές τράπεζες, εμφανίσθηκε ο επικεφαλής του γερμανικού οικονομικού ινστιτούτου Κλέμενς Φούεστ σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Financial Times.

Αυτός είναι ο παγκόσμιος χάρτης του χρέους

Ενδιαφέροντα – όσο και ανησυχητικά στοιχεία – προκύπτουν από τον παγκόσμιο χάρτη Μη Βιωσιμότητας των Εθνικών Χρεών που παρουσιάζει η Visual Capitalist.

Τον Τζιτζικώστα στηρίζει ο Κατσανιώτης

Την στήριξη του στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Τζιτζικώστα, εξέφρασε ο βουλευτής Αχαϊας Ανδρέας Κατσανιώτης.