09 Οκτωβρίου 2015

Οργισμένη απάντηση Περιστέρη στα κοπρόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ: Αιδώς Αργείοι ή μήπως αχρείοι;

Η αρχαιολόγος, ανασκαφέας Τύμβου Καστά Αμφίπολης, προϊστάμενη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών, Κατερίνα Περιστέρη, με επιστολή που εξέδωσε απαντά στην ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων αρχαιολόγων.

Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! Ο Ζουράρις πήγε με πέδιλα στον Μπογδάνο - Απέτυχαν να κάνουν χάι-φάιβ [βίντεο]

Ο γνωστός για το εκκεντρικό του ντύσιμο Κώστας Ζουράρις πήγε στο τηλεοπτικό πλατότ ου ΣΚΑΪ προσκεκλημένος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου φορώντας... πέδιλα.

Προφυλακιστέος ο Δαφέρμος για τις ΡΩΣΙΚΕΣ (ξαναλέω) μίζες στα Κornet

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Kωνσταντίνος Δαφέρμος μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών κατά της διαφθοράς Ν.Τσιρωνη και Χρ. Μάρκου για ξέπλυμα και δωροδοκία σχετικά με την προμήθεια των ρωσικών αντιαρματικών Kornet.

ΒΙΝΤΕΟ-Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση του Κυριάκου-Απούσα η Ντόρα

Καταχειροκροτούμενος από εκατοντάδες φίλους της Νέας Δημοκρατίας που κατέκλυσαν την αίθουσα του πολυχώρου "Ελληνικός Κόσμος" ανέβηκε περίπου στις 8 το βράδυ της Παρασκευής στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την Πάτρα ξεκίνησε την «κούρσα» ο Τζιτζικώστας: «Μια μεγάλη ΝΔ χωρίς ταμπέλες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να μεγαλώσω τη Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος  Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής τους ομιλίας του σε ξενοδοχείο της Πάτρας παρουσία αρκετών μελών και ψηφοφόρων του κόμματος.

Όλες οι φωτογραφίες του... Τοπ Γκαν Τσίπρα μαζί με τους Καμμένους

Πώς είδε το Twitter την παρουσία του πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας - Η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, η προσπάθεια του portaporta Δημήτρη Καμμένου να μπει στο πλάνο και τα στρατιωτικά jacket

ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Το μενού με…ψαρομεζέδες Τσίπρα – Καμμένου

Το γεύμα που είχαν ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας στη Σκόπελο, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

ΓΙΑΤΡΕ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Ηλεκτρονικός «Μεγάλος Αδερφός» στις ακτινοθεραπείες ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ

Από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου τίθεται σε εφαρμογή πιλοτικά για τους επόμενους δυόμισι μήνες το σύστημα Ηλεκτρονικής Διαχείρισης πράξεων Ακτινοθεραπείας eRadiotherapy

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Εγκύκλιος-σοκ: Μειώνεται το ακατάσχετο μισθών – συντάξεων και τραπεζικών λογαριασμών

Διευκρινίσεις σχετικά με τα νέα ακατάσχετα όρια μισθών και συντάξεων από οφειλές προς το δημόσιο δίνει εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για τα νέα ακατάσχετα όρια που ισχύει από 19 Αυγούστου βάση του εφαρμοστικού νόμου που ψηφίστηκε στη Βουλή. Αν και προς το παρόν οι κατασχέσεις έχουν παγώσει λόγο των capital controls τα νέα όρια είναι τα ακόλουθα όπως περιγράφονται στην εγκύκλιο:

Οι 95 «γαλάζιοι» που στηρίζουν Τζιτζικώστα

Περιφερειάρχες, δήμαρχοι και πρόεδροι νομαρχιακών οργανώσεων από όλη την επικράτεια βρίσκονται στη λίστα υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα.

1000 ΔΙΚΙΑ! Γεωργιάδης: Καλό είναι οι βουλευτές να μην εμπλέκονται στην κούρσα διεκδίκησης της προεδρίας-Τι είπε για Βορίδη

Την μη ανάμειξη των βουλευτών στην διαδικασία εκλογής νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ζωγράφισε με το γυμνό κορμί της τον Πούτιν… (ΦΩΤΟ)

Με αγωνία περίμενε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, να λάβει το «ιδιαίτερο» δώρο για να γιορτάσει τα 63τα γενέθλιά του, ωστόσο, η τύχη δεν του χαμογέλασε…

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ! Θραύσματα της Ακρόπολης θα επιστρέψει το μουσείο της Χαϊδελβέργης

Την πρόθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου της Χαϊδελβέργης να επιστρέψει στη χώρα μας θραύσματα από το Ερεχθείο της Ακρόπολης, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού, μετά τη συνάντηση που είχε χθες ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς με τον πρόεδρο της γερμανικής επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, καθηγητή Ράινχαρτ Στούπεριχ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΦΑΠΑΞ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ! Τέλος το ΔΝΤ από την Ισλανδία - Πλήρωσε νωρίτερα την δόση προς το Ταμείο

«Ξεμπέρδεψε» με το ΔΝΤ η Ισλανδία, καθώς αποπλήρωσε και μάλιστα πρόωρα το δάνειό της προς αυτό.

Αποκεφάλισε την γυναίκα του και περιφερόταν με το κεφάλι της στον δρόμο [εικόνα & βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο, που δείχνει ένα Ινδό άνδρα να περπατά κρατώντας το κεφάλι της γυναικάς του, μετά τη δολοφονία και τον αποκεφαλισμό αυτής.

Ο Αλεξιάδης προειδοποιεί για το ΣΔΟΕ και …τους εξωγήινους!

Αλεξιάδης: Καμιά από τις 38.000 υποθέσεις του ΣΔΟΕ δεν θα παραγραφεί
«Δεν θα ελεγχθούν οι υποθέσεις από εξωγήινους, εφοριακοί και τελωνειακοί τις έλεγχαν, το ίδιο θα συμβεί και τώρα» διαβεβαίωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, με αφορμή τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η απόφαση μεταφοράς των αρμοδιοτήτων τελωνειακού και φορολογικού ελέγχου καθώς και 500 υπαλλήλων και 3.500 υποθέσεων, στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.. Όπως είπε:

ΑΣΕ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! Δημοψήφισμα για τα Θρησκευτικά ζητά ο Νικολόπουλος!

Κατέθεσε δύο ερωτήσεις, προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, εξηγώντας πως οι δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου προκαλούν κοινωνική δυσφορία.

Στη Σκόπελο βρίσκονται ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος προκειμένου να ενημερωθούν για την έκταση των καταστροφών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Τουλάχιστον ο Τσίπρας το έβγαλε όταν έφυγε από την άσκηση... ο Καμμένος το φοράει ακόμα

Στη Σκόπελο βρίσκονται ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος προκειμένου να ενημερωθούν για την έκταση των καταστροφών και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ ΜΑΛ@ΚΑ! Λεβέντης για γραφείο Μητσοτάκη: Χρειάζεται αγιασμός, να μη μας πιάσει η κατάρα του

«Στο μόνο που είχε δίκιο η Μπακογιάννη είναι η ηλικία του Μητσοτάκη, στα υπόλοιπα ας μην του μοιάσω» είπε για την επίθεση που του εξαπέλυσε η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ

Άσκηση Παρμενίων: Τρελό γέλιο στα social media με Τσίπρα – Καμμένο

Φόρεσε το μπουφάν της αεροπορίας, φόρεσε και τη... στολή παραλλαγής, μπήκε στο πιλοτήριο, έπιασε το χειριστήριο του C-130 και έγινε... viral στα social media. Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξη Τσίπρα, που μαζί με τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για την άσκηση Παρμενίων.

ΡΩΣΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Μια επιταγή και ένα έμβασμα «έκαψαν» τον επιχειρηματία Δαφέρμο στην υπόθεση των εξοπλιστικών

Θα απολογηθεί εντός της ημέρας - Απορρίφθηκε το αίτημα του να πάρει νέα προθεσμία τη Δευτέρα - Τι «γραμμή» αναμένεται να ακολουθήσει ενώπιον των ανακριτών

Να καταρρίψει το εις βάρος του κατηγορητήριο που τον θέλει να δωροδοκεί τον πρώην αξιωματούχο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Κάντα, με ποσό που φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ για να προωθήσει τη σύμβαση για τα ολικά συστήματα «Κορνέτ» θα επιχειρήσει σήμερα ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς Νικ. Τσιρώνη ο έμπορος όπλων Κων. Δαφέρμος.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! Ο Αλεξιάδηςτα φορτώνει στον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ: «Εγιναν λιγότεροι έλεγχοι σε σχέση με το 2014»

Ακάλυπτο άφησε τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ, ο Τ. Αλεξιάδης με φόντο το θόρυβο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων που έγιναν τα τελευταία χρόνια στη λίστα Λαγκάρντ, καθώς προκύπτει ότι έγιναν λιγότεροι έλεγχοι σε σχέση με το 2014.

Ε, ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ! Εκδηλώθηκε! Η κούκλα που στηρίζει «δαγκωτό» Άδωνι! (ΦΩΤΟ)

Τη στήριξή της στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη για την κούρσα της αρχηγίας της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε η Κατερίνα Κάλαγκμπορ.

Το σώμα του 60χρονου μοντέλου που βάζει κάτω 20αρες!

Μόλις φθάσουν περίπου 30 χρονών, τα περισσότερα μοντέλα βγαίνουν στην... σύνταξη. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για την Υasmina Rossi, η οποία αν και είναι 59 ετών, εργάζεται ως supermodel, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα από το χώρο της μόδας, όπως Marks & Spencer, Hermes and Macy’s.

ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Πλούταρχος: Γι αυτό ανοίξαμε το μαγαζί στις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις φήμες που ήθελαν το βράδυ των εκλογών να άνοιξε το μαγαζί που τραγουδάει ο Γιάννης Πλούταρχος με σκοπό να διασκεδάσει τη «νίκη» ο Πάνος Καμμένος, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη ο τραγουδιστής.

Από τους μισθούς και τις συντάξεις ξεκινάνε οι κατασχέσεις ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ περιμέναμε την Απόφαση για τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες κατασχέσεων για οφειλέτες που χρωστάνε πάνω από 70.000 ευρώ, αυτό που δημοσιοποιήθηκε ήταν η εγκύκλιος για το πώς θα κατάσχονται από χαμηλότερα επίπεδα οι μισθοί και οι συντάξεις!

Γεωργιάδης: «Θέλω να είμαστε αγαπημένοι και την επόμενη μέρα»

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε ότι, εάν δεν βγει εκείνος αρχηγός, θα υπηρετήσει τον ηγέτη της ΝΔ με πίστη και αφοσίωση

Μία οιονεί συνέχεια της «αστακομακαρονάδας»

[ΦΩΤΟ: Τι συμβαίνει εδώ: Είτε πέρασε το χεράκι της Θεοδώρας «Λουμπουτέν» Τζάκρη για άγνωστο είδος πάστας και το μυρίζει, ώστε να δει αν του αρέσει, είτε έχει μόλις φάει την πάστα του και τώρα σκουπίζεται.

ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ! Σφίγγει ο κλοιός για μεγάλο επιχειρηματία που εμπλέκεται στην υπόθεση του καραβιού της… ηρωίνης

400 εκατ. ευρώ η αξία του «εμπορεύματος» – Και έρευνα για λαθρεμπόριο πετρελαίου

Δύο νέοι κύκλοι δικαστικών ερευνών άνοιξαν από τη Δικαιοσύνη, με αφορμή μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις διακίνησης ηρωίνης που εντοπίστηκε ποτέ και αφορά το δεξαμενόπλοιο «Noor 1», για την οποία η δίκη ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά.

Φωτογραφίες από τη ζώνη αποκλεισμού της Φουκουσίμα: Ότι απέμεινε μετά τη πυρηνική καταστροφή

Περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους το 2011, όταν ένα τσουνάμι “χτύπησε” το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα. Η ζώνη αποκλεισμού είναι ακτίνας 20 χιλιομέτρων και ελάχιστοι είναι οι κάτοικοι που τολμούν να επιστρέψουν.

ΤΣΙΡΚΟ! Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! Η Τζούλη(α) επιθεωρεί το στράτευμα και παρακολουθεί την άσκηση Παρμενίων

"Γυναίκα έλα μαζί στη δουλειά να δεις πως τους έχω όλους προσοχή! Να δεις τι σπουδαίο άντρα έχεις πάρει"

Και πάνω που τα φώτα της δημοσιότητας είχαν πέσει πάνω στον Αλέξη Τσίπρα στην άσκηση Παρμενίων, με τον πρωθυπουργό να ντύνεται στα χακί, μια κυρία έκλεψε την παράσταση...

ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ! Έλληνας παρουσιαστής ειδήσεων παραδέχεται: Οι μισοί Έλληνες θέλουν να με πυροβολήσουν

Τον λόγο που πολλοί τηλεθεατές τον αντιπαθούν, εξήγησε γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων σε συνέντευξη που παραχώρησε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ευθύνεται η στάση που κρατά σε πολιτικά ζητήματα αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζει τα θέματα επικαιρότητας.

Κάτι ξέχασε! Δείτε πως εμφανίστηκε κόρη πασίγνωστων ηθοποιών σε βραδινή της έξοδο (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κόρη των διάσημων ηθοποιών κάνει μια τόσο προκλητική εμφάνιση. Όπως όλα δείχνουν στην 23χρονη αρέσει πολύ να κυκλοφορεί «ελεύθερη» και για αυτό αποφεύγει να φοράει σουτιέν.

Οι μεταξύ τους "εχθροί" που στηρίζουν Τζιτζικώστα

Μπορεί σε όλες τις εκλογικές μάχες να βρέθηκαν απέναντι και να τους συνδέει μόνο η ΝΔ, αλλά σε αυτή την εσωκομματική διαδικασία θα ενώσουν δυνάμεις. Ο λόγος για τον Σίμο Κεδίκογλου και τον...

ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΖΟΝΤΑΙ! Η selfie του Καμμένου με Τσίπρα και Παππά μέσα από ένα Χιούι

Διακρίνονται σκεφτικός ο πρωθυπουργός και περιχαρής ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος φροντίζει σχεδόν κάθε φορά που έχει κοινή εμφάνιση με τον πρωθυπουργό να «σφραγίζει» τη στιγμή με μία selfie. Η παρουσία τους σήμερα στην Αλεξανδρούπολη για την παρακολούθηση της άσκησης «Παρμενίων» δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, ειδικά όταν συνοδεύτηκε από στολές παραλλαγής και πολεμικά αεροσκάφη που στήνουν το τέλειο σκηνικό για φωτογραφίσεις.

Λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων της Βουλής δίνει ο Βούτσης

Αφορά περίπου 70 άτομα των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει από τον περασμένο Ιανουάριο και είχαν έρθει σε σύγκρουση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΤΟΥΙΤΑΡΕΙΣ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ; Η παρατήρηση της Ραχήλ στην Γεροβασίλη μέσω Twitter

Παρατήρηση μέσω Twitter κάνει η Ραχήλ Μακρή στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Αφορμή αποτέλεσε ένα tweet της κ. Γεροβασίλη που αναφερόταν στα όσα είπε στη συνέντευξή της στο "Κόκκινο".

"ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ" ALERT! Ψάρωσε ο Τσίπρας με το τι μπορεί να κάνει ο Στρατός-Εντυπωσιασμένος από τον “Παρμενίωνα 2015” – ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιασμένος δήλωσε από την Αλεξανδρούπολη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2015».

ΓΡΑΦΗΜΑ-ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-Αυξήθηκε η βιομηχανική παραγωγή τον Αύγουστο

Αύξηση 4,5% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή στη χώρα τον Αύγουστο εφέτος, μέσα στο capital control, ενώ ειδικά η παραγωγή των μεταποιητικών βιομηχανιών αυξήθηκε 4,2%.

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΜΠΑΓΙΕΡΝ! Ο Κλοπ έκλεψε την παράσταση - Η ατάκα του για τον Ζοσέ Μουρίνιο

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ και 21ος στην ιστορία της ομάδας. Ο Γερμανός παρουσιάστηκε και επίσημα από τους «κόκκινους» υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει την πρώτη του ατάκα επί αγγλικού εδάφους.

Σαουδάραβας έκοψε το χέρι της υπηρέτριάς του -Διαμαρτυρόταν για τις συνθήκες εργασίας [εικόνα]

Η Ινδία διαμαρτυρήθηκε στις αρχές της Σαουδικής Αραβίας αφού ο Σαουδάραβας εργοδότης μιας Ινδής οικιακής βοηθού της ακρωτηρίασε το χέρι επειδή διαμαρτυρόταν για τις συνθήκες εργασίας της, ανακοίνωσαν σήμερα οι ινδικές αρχές.

Μητσοτάκης: Δεν είμαστε κόμμα που συμβιβάζεται με το 28%

«Προφανώς έχει σημασία το πρόσωπο», είπε για την ηγεσία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον Real FM 97,8.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Κουκοδήμος: Γιατί στηρίζω τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη


Ρε Κώστα έλεος! Τον στηρίζεις γιατί "ξέρει πότε πρέπει να παραιτηθεί"! Νικητή για Πρωθυπουργό ψάχνουμε, όχι χασογκόλη!

“Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατέθεσε υποψηφιότητα, γιατί θέλει να σταθεροποιήσει την κατάσταση στα εσωκομματικά της ΝΔ, να κάνει την αντιπολίτευση, που χρειάζεται -και ξέρει- να κάνει και την κατάλληλη στιγμή θα παραιτηθεί, όπως παραιτήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς και θα πει τώρα ξεκινάει η διαδικασία, επειδή έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση”.

"Καρφί" Βαρβιτσιώτη για Μεϊμαράκη: Τεράστιο λάθος η επίσπευση της εκλογής προέδρου

"Η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να συζητήσει σοβαρά πριν προσφύγει στον λαό για τον νέο αρχηγό. Θεωρώ ότι η επίσπευση αυτής της εκλογής, με τον τρόπο που την έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ήταν ένα τεράστιο λάθος" δήλωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον Αθήνα 9.84.

H Kate Moss μεθυσμένη, μόνη και με... λευκή σκόνη στο μαύρο φόρεμά της

Δεν αντέχει τις καταχρήσεις αλλά ούτε το διαζύγιο της, όπως φαίνεται η βρετανή καλλονή, η οποία βρέθηκε σε ένα πάρτι μόνη και εμφανίστηκε με λευκούς λεκέδες στο φόρεμα της... Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγορούσαν τις κακές παρέες της Kate, για τις κακές της συνήθειες.

Απαλλάχθηκε ο Κασιδιάρης για την υπόθεση Μπαλτάκου

Απαλλαγμένος από την κατηγορία της παραβίασης απορρήτου ιδιωτικής συνομιλίας και της δημοσιοποίησης της, είναι πλέον ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Οι δικαστές του συμβουλίου Εφετών, έκριναν αθώο τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση της καταγραφής και δημοσιοποίησης της συνομιλίας, που είχε με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ; Zουράρις: Μακάρι να γίνει πρόεδρος ο Τζιτζικώστας

«Μακάρι να γίνει αρχηγός» σημείωσε για τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Ζουράρις μιλώντας στα Παραπολιτικά 90.1 fm.

Μεϊμαράκης: Πιστεύω ότι o κ. Βούτσης θα εκφράσει το κοινοβούλιο αυτόνομα - ΒΙΝΤΕΟ

"Θέλω να πιστεύω ότι ως έμπειρος κοινοβουλευτικός θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το κύρος της βουλής και σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλουμε όλοι μας" δήλωσε ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της βουλής Νίκο Βούτση, την οποία χαρακτήρισε καλή και εποικοδομητική.

Συμβαίνουν κι αυτά: Συστάσεις Βούτση στους φωτογράφους της Βουλής για τα SMS της Ολγας

Συστάσεις προς εκπροσώπους της ένωσης φωτορεπόρτερ και της ΕΣΗΕΑ έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με αφορμή τις φωτογραφίες με τα sms της κυρίας Ολγας Κεφαλογιάννη αλλά και του tablet του κ. Γιάννη Δραγασάκη.

Το φιλί του Τσίπρα με την Μέρκελ (ΦΩΤΟ)

Αρκετά κοντά και σε απόσταση αναπνοής, σε μια στάση που μας δείχνει ότι είναι έτοιμοι να φιληθούν βρίσκονται η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αλέξης Τσίπρας.

The Bulldozer: Ο αποκρουστικός τζιχαντιστής δήμιος με το σπαθί

Έχει καλυμμένο πάντα το πρόσωπό του όπως ο Τζιχάντι Τζον. Το δικό του παρατσούκλι; "The Bulldozer". Είναι ο δήμιος που σπέρνει τον τρόμο σε πόλεις που έχουν καταλάβει οι τζιχαντιστές στο Ιράκ.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΑ :)) Η κούκλα σύζυγος του Τζιτζικώστα σε βίντεο κλιπ του Σταμάτη Γονίδη - Ποια είναι η Ελεάνα Βλάχου (Βίντεο)!

Η Ελεάνα Βλάχου μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση - Ποια είναι η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του...