11 Οκτωβρίου 2015

Αποκάλυψη για τα σχέδια των καραγκιόζηδων: Από την εισβολή στο Νομισματοκοπείο στην επάρκεια στα... όσπρια

Μιλάμε για τόσο γελοίους που έψαχναν αν τα αποθηκευμένα ευρώ στο νομισματοκοπείο ήταν συγκεκριμένης σειράς, κάτι που θα καθιστούσε την ακύρωσή τους από την ΕΚΤ πολύ εύκολη διαδικασία ή αν προέρχονταν από διάφορες σειρές, που είχαν ήδη κυκλοφορήσει στην υπόλοιπη Ευρώπη, κάτι που, κατά την εκτίμησή τους, θα καθιστούσε την ακύρωσή τους πιο δύσκολη... ουσιαστικά σχεδιάζαν δηλ. να κυκλοφορήσουν "πλαστά" ευρώ στηριζόμενοι στο ότι η ΕΚΤ δεν θα ήξερε τους αριθμούς τους για να τα ακυρώσει

Το περιβόητο Plan B για το οποίο έχει κατηγορηθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν εμπλέκει μόνο τον ίδιο αλλά σύσσωμη την προηγούμενη κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.

Στον Βούτση η ομάδα μπάσκετ της Βουλής

Την ομάδα μπάσκετ της Βουλής, την οποία έχουν ιδρύσει ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιάννης Ιωαννίδης και την στελεχώνουν νυν Βουλευτές, τέως Βουλευτές, Πολιτευτές και συνεργάτες Βουλευτών δέχθηκε στο γραφείο του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Δύο οι καμικάζι -η μία γυναίκα- που αιματοκύλισαν την Άγκυρα

Το επιβεβαίωσαν οι τουρκικές αρχές, οι οποίες αναζητούν το δίδυμο των βομβιστών αυτοκτονίας, αλλά δεν κατάφεραν να τους σταματήσουν - Όλα δείχνουν ότι πίσω από τις επιθέσεις βρίσκεται το ISIS - Σύγχυση με τον αριθμό των νεκρών - Οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων

Περικοπή 10% στη βουλευτική αποζημίωση και κατάργηση του αφορολόγητου προωθεί ο Ν. Βούτσης

Ακόμα μεγαλύτερο «μαχαίρι» στα προκλητικά βουλευτικά προνόμια έρχεται να βάλει το σχέδιο του νέου Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Κατεδάφισαν 7 ουρανοξύστες σε 7 δευτερόλεπτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετά κιλά εκρηκτικών και πολλές ημέρες προετοιμασίας χρειάστηκαν για τα μόλις επτά δευτερόλεπτα που διήρκησε η κατεδάφιση με ελεγχόμενη έκρηξη επτά πολυώροφων κτιρίων στη Γλασκώβη της Σκωτίας αν και δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Οι επονομαζόμενες κόκκινες πολυκατοικίες ήταν κάποτε τα ψηλότερα κτίρια στην Ευρώπη  ωστόσο έχοντας «γεράσει» κρίθηκαν ακατάλληλα και θα δώσουν τη θέση τους σε πιο μοντέρνες κατασκευές.

Γεωργιάδης: Θα γίνει χαμός με το νέο μου σποτ -Θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα [εικόνες]

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για το πρώτο προσωπικό του διαδικτυακό σποτ που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.

Στον… αέρα η DIGEA

Νέος ψηφιακός χάρτης συχνοτήτων προωθείται από το υπουργείο Δικτύων.

Αυτό σημαίνει ότι η DIGEA θα πρέπει να κάνει νέες επενδύσεις την ώρα που η ΕΡΤ προαναγγέλλει δική της θυγατρική εταιρεία μεταφοράς σήματος.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ Κ.Α. ΑΣΤΕΙΩΝ! Τζιτζικώστας: Έχω τις πλάτες των Νεοδημοκρατών-Δεν μιλάμε για δυαρχία

«Στο DNA της Νέας Δημοκρατίας είναι να πρωτοπορεί, να γράφει ιστορία, να αλλάζει την Ελλάδα, με τις μεγάλες εθνικές επιλογές» τόνισε μιλώντας στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών Πέλλας ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, επαναλαμβάνοντας ότι «αλλάζουμε πρώτοι εμείς για να αλλάξουμε τη χώρα».

Ο «ακρίτας» Κυριάκος και η …αφιέρωση (ΦΩΤΟ)

Από το στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανιών ξεκίνησε την περιοδεία του στο νομό Έβρου ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τζιτζικώστας: Εάν δεν μπορεί ο Τσίπρας ας μιμηθεί το μοντέλο της Περιφέρειάς μας

Την έμφαση που θέλει να δώσει στον πρωτογενή τομέα εφόσον αναλάβει τα ηνία της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε στην περιοδεία του στη Βέροια ο υποψήφιος πρόεδρος και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Βομβάρδισαν την αυτοκινητοπομπή του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους

Η πολεμική αεροπορία του Ιράκ έπληξε την αυτοκινητοπομπή του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι στην επαρχία Άνμπαρ, στα δυτικά της χώρας, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, ανακοίνωσαν οι ιρακινές ένοπλες δυνάμεις.

ΠΥΡΚΑΛ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ! Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΑΣΟΚ! Πληρώσαμε δύο φορές μούφα υπερόπλο από την Αρμενία μετά από πλαστογράφηση γραμματίων!

Μία απίστευτη υπόθεση εξοπλιστικού προγράμματος βγαίνει στο “φως”, 11 χρόνια μετά! Πρόκειται για τη σύμπραξη που είχε κάνει το 1999 η τότε ΠΥΡΚΑΛ με την LAZERAYIN TEKHNIKA του Ερεβάν, με σκοπό την ανάπτυξη συστημάτων laser και αρχικό κόστος 2,5 δισ. δραχμών. Ωστόσο το ποσό, αν και είχε εξοφληθεί, επανεμφανίστηκε ως χρωστούμενο το 2001, αφού οι ημερομηνίες στα γραμμάτια είσπραξης είχαν πλαστογραφήθεί! Και προφανώς καταβλήθηκε ξανά!

ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ! Στο ΣτΕ οι Δήμοι Σπάτων - Αρτέμιδας, Ραφήνας – Πικερμίου και Μαρκόπουλου για το «Ελ. Βενιζέλος»

Δηλ. ποιοι μαλ@κες πολιτικοί ψήφισαν νόμο που λέει τέτοιες μπαρούφες; Άντε να έδινε το ΕλΒενιζέλος δημοτικά τέλη στο δήμο που ανήκει αλλά να δίνει σε όλους τους γειτινικούς δήμους; ΕΛΕΟΣ! 

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν οι Δήμοι Ραφήνας - Πικερμίου, Μαρκόπουλου και Σπάτων-Αρτέμιδος και ζητούν να ακυρωθεί η άρνηση των συναρμοδίων υπουργών να εκδώσουν την απαιτούμενη απόφαση καθορισμού των όρων και προϋποθέσεων, αλλά και του ύψους των δημοτικών, κ.λπ. τελών που θα εισπράττουν από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η πρόταση γάμου στο Ολυμπιακός – Κολοσσός -Μπροστά σε 3.000 άτομα

Έκανε πρόταση γάμου κατά την διάρκεια του Ολυμπιακός – Κολοσσός μπροστά σε 3.000 φίλαθλους και άκουσε το πολυπόθητο «Ναι».

Τροικανός: Τι είπατε κύριε υπουργέ;

Τις προγραμματικές δηλώσεις των υπουργών στη Βουλή περνούν από κόσκινο τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικας και πολύ σύντομα κάποια κυβερνητικά στελέχη θα βρεθούν προ εκπλήξεων.

Το Ισλαμικό κράτος πίσω από τις επιθέσεις στην Άγκυρα... λένε οι Τούρκοι αλλά ποιος τους πιστεύει

Οι πρώτες ενδείξεις από την έρευνα που διεξάγουν οι τουρκικές αρχές για τη διπλή βομβιστική επίθεση του Σαββάτου στην Άγκυρα υποδηλώνουν ότι ευθύνεται το Ισλαμικό Κράτος, ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters δύο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο Αραβίδης αποτρέπει τον Χολέμπας να πετάξει τη φανέλα! (VIDEO)

Ερασιτεχνικό βίντεο επιβεβαιώνει την προσπάθεια του Χοσέ Χολέμπας να πετάξει τη φανέλα του μετά την ήττα της Εθνικής ποδοσφαίρου από τη Β. Ιρλανδία, στο Μπέλφαστ!

Ο Ζουράρις τα λέει... επιστημονικά: "Είναι λακέδες, λένε μ@λ@κίες"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άστραψε και βρόντηξε ο Κώστας Ζουράρις εναντίον του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου! Εξαπολύει κατηγορίες για λογοκρισία στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, αλλά και για το ότι στα βιβλία υπάρχουν συνταγές μαγειρικής!

Έτσι λειτουργεί το λογισμικό που χρησιμοποιούσαν για να φοροδιαφεύγουν - ΒΙΝΤΕΟ

Εταιρείες πληροφορικής πιάστηκαν να προμηθεύουν επιχειρήσεις λιανικής και εστίασης με λογισμικό το οποίο δίνει τη δυνατότητα να εκδίδουν κανονικές αποδείξεις, αλλά στο τέλος της ημέρας να μειώνουν τον τζίρο και έτσι να παρακρατούν ΦΠΑ εκατομμυρίων ευρώ.

Independent: Η Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το ευρώ, αλλά ούτε και μέσα σε αυτό

Το να επαναλαμβάνει κανείς το ίδιο πράγμα, με στερεοτυπικό τρόπο, και να περιμένει να εξέλθει διαφορετικό αποτέλεσμα, είναι ένα σημάδι της τρέλας στην οποία έχει περιπέσει η Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο μνημονιακό κόμμα που έχει περάσει, έχει εθιστεί στο ψέμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο μνημονιακό κόμμα που έχει περάσει, σύμφωνα με τον Χάρη Θεοχάρη ο οποίος σε δηλώσεις του το πρωί της Κυριακής ανέφερε πως το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα εφάρμοσε μόλις το 1% όσων υποσχόταν στην προηγούμενη θητεία του και τώρα τα «σφάζει» και αυτά.

Καθησυχάζει η Κομισιόν για την προστασία της φέτας

Τι λέει για το ενδεχόμενο κατάργησης των γεωγραφικών ενδείξεων για τα προιόντα ΠΟΠ

Καθησυχαστική απάντηση για το ενδεχόμενο κατάργησης των γεωγραφικών ενδείξεων για τα προιόντα ΠΟΠ στο πλαίσιο της επικείμενης εμπορικής συμφωνίας της ΕΕ με τις ΗΠΑ δίνει η αρμόδια επίτροπος Σεσίλια Μάλστρομ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΙΓΑ Τ'ΑΥΓΑ! Ο ΠΑΜΠΛΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΨΩΜΟΤΥΡΙ ΑΥΤΑ! Καλό γκολάκι του Φορτούνη στην προπόνηση

Στην προπόνηση της Εθνικής ο Φορτούνης έκανε μια επίδειξη στους άμπαλους συμπαίκτες του ... και ειδικά στο Χολόμπας που είναι δίπλα του.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ; Παραιτήθηκε ο Στάθης Παναγούλης από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, με επιστολή του το facebook, ωστόσο δηλώνει ότι στηρίζει ως βουλευτής την κυβέρνηση και το κυβερνητικό της έργο.

Το τρίτο Μνημόνιο, πολύ σκληρότερο από το δεύτερο, που κατάγγελλε ο κ. Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του βρίσκονται αντιμέτωποι με μία κωμικοτραγική κατάσταση, στη δημιουργία της οποίας συνέβαλαν με τα λάθη και τις παραλείψεις τους. Ετοιμάζονται να εφαρμόσουν ένα εξαιρετικά δύσκολο τρίτο Μνημόνιο που έχει τριετή διάρκεια και επιβαρύνεται από τη μεγάλη υστέρηση που παρατηρείται στα φορολογικά και ασφαλιστικά έσοδα.

Θεοδωράκης: «Ο Τσίπρας με πήγε το 2012 σε ένα υπόγειο της Κουμουνδούρου όπου είχε τα τρολάκια»

Φυσικά ο Θεοδωράκης συνεχίζει την τακτική που τον οδήγησε σε πτώση στις εκλογές και λέει "τότε το ίδιο έκανε και η ΝΔ" αναπαράγοντας την προπαγάνδα ΣΥΡΙΖΑ αφού η ΝΔ ποτέ δεν είχε οργανωμένο στρατό... πιστέψτε με ξέρω τι λέω ;)
Συνάντηση με δημοσιογράφους τοπικών μέσων ΜΜΕ στην Πρέβεζα είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης φέρνοντας στην επιφάνεια γεγονότα από τις εκλογές του 2012 ενώ με συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής» εξαπέλυσε νέα επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα.

ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ! Κιλτίδης: Γιατί στηρίζω Τζιτζικώστα...

Ρε παλικάρι πέρασες από παντού, τα δοκίμασες όλα, εκβίασες τη ΝΔ, την καταψήφισες και ελπίζεις να επιστρέψεις μέσα από Τζιτζικώστα... σοβαροί είμαστε; Αυτό το νέο πρεσβεύει ο Τζιτζικώστας;

«Πιστεύω ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας συγκεντρώνει εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να δώσει την ελπίδα και την προοπτική ξανά σ αυτή την παράταξη. Είμαι πεπεισμένος περί αυτού» σημείωσε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κιλτίδης μιλώντας στον Real 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Ο Σάντος ευχαριστεί στα ελληνικά και μιλάει για το Euro

Στιγμές... Φερντάντο Σάντος αναπολούν όλοι στην Ελλάδα, όχι μόνο επειδή η Εθνική κατρακύλησε μόλις έφυγε από τα χέρια του. Το ήθος του Πορτογάλου κόουτς είναι τέτοιο που "τροφοδοτεί" διαρκώς την αγάπη που του έχουν οι Ελληνες. Αλλωστε κι ο ίδιος αγαπάει την Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα λέει ότι με την ομάδα του, την Εθνική Πορτογαλίας μπορεί να κατακτήσει και το Euro 2016.

"ΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ! Επίσκεψη Αμερικανών Γερουσιαστών και του πρέσβη των ΗΠΑ στη Μυτιλήνη

Ούτε λεφτά δίνουν ούτε κανέναν λάθρο παίρνουν... αλλά δείχνουν "ανθρώπινο ενδιαφέρον"... απ' αυτό που δεν κοστίζει τίποτα

Κατά τη συνάντηση του με την αμερικανική αντιπροσωπία, ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ανέλυσε τις πρωτοβουλίες του Δήμου σχετικά με το μεταναστευτικό

ΒΙΝΤΕΟ-Γδύθηκε στην τάξη και φόρεσε κορμάκι για να δείξει στους μαθητές τους μύες και τα οστά

Ανεβαίνει πάνω στο θρανίο βγάζει την μαύρη φόρμα και μένει μόνο με το ολόσωμο κορμάκι της. Η Debby Heerkens είναι καθηγήτρια και έχει βρει τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να διδάξει τους μαθητές της βιολογία.

Στη χώρα που οι εφοριακοί τρώνε ξύλο, τι τύχη έχει ένα Μνημόνιο βασισμένο στους φόρους;

[Μην ξεχνάμε βέβαια και τη νοοτροπία "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" που καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ επί 5 χρόνια...]

Ρόδος, πανηγύρι των Μαριτσών, 5 Αυγούστου: κλιμάκιο εφοριακών διενεργεί ελέγχους σε τοπικό πανηγύρι, στο οποίο δεν έχει δοθεί άδεια να στήσουν τους πάγκους τους οι έμποροι και οι πλανόδιοι μικροπωλητές.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Ναι, οι Έλληνες την έχουν μακρύτερη από τους Γερμανούς

Έρευνα (της πλάκας φυσικά όπου ο καθένας δήλωνε ότι να'ναι) γνωστής ιστοσελίδας ήρθε να δώσει απάντηση σε ένα ερώτημα που λίγοι άνθρωποι (άντρες ΚΑΙ γυναίκες) ομολογούν ότι αναλογίζονται συχνά-πυκνά: Σε ποια χώρα του κόσμου ζουν οι άντρες που είναι περισσότερο... προικισμένοι;

Η Δούρου «ανοίγει την πόρτα» στη Siemens με νέο έργο 3,6 εκατ. ευρώ

Αναταράξεις στη σχέση της περιφερειάρχη με το Μαξίμου προκαλεί η πρόθεση της περιφερειακής αρχής να ολοκληρώσει έναν καταφανώς αμφιλεγόμενο διαγωνισμό που επιτρέπει την επανάκαμψη της Siemens με ένα έργο-πρόκληση, προϋπολογισμού σχεδόν 3,6 εκατ. ευρώ

ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΚΚΕδες ΔΕ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΑ! Λεβέντης: Έχω ψηφίσει μια φορά τον κ. Παφίλη - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποκάλυψη ότι έχει ψηφίσει τον Θανάση Παφίλη όταν ήταν υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, έκανε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο Μάρδας εκτός του «νησιού Νταβός» έχει κι άλλο επενδυτικό σχέδιο με κωδική ονομασία «Lady Gaga»

Γελάνε με τις μαλ@κίες τους μέχρι κι οι υποστηρικτές τους στο ΒΗΜΑ

Οταν ο Δημήτρης Μάρδας δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι έχει πλάνο για να μετατρέψει ένα ελληνικό νησί σε «θερινό Νταβός» ξεκίνησε μία τεράστια συζήτηση. Και κυρίως, η προσπάθεια να αποκαλυφθεί ποιο είναι το συγκεκριμένο νησί.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ! Δασάρχη με καταθέσεις "μαμούθ" εντόπισε το ΣΔΟΕ

Στους απανωτούς ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ οι ελεγκτές ανακάλυψαν και τον λογαριασμό ενός... δασάρχη. Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης του βρήκαν μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς ενώ δήλωνε εισόδημα 1.500 ευρώ μηνιαίως.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗ! Λεβέντης: Μου ταιριάζει το γραφείο του γέρου Παπανδρέου αλλιώς… αγιασμός!

«Επειδή είπα ότι είναι γκαντέμικο το γραφείο του κ. Μητσοτάκη, στεναχωρήθηκε η Μπακογιάννη…»... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΛΕΜΕ! 

Ο Βασίλης Λεβέντης επανέρχεται με νέα δήλωσή του για το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που θέλουν να του δώσουν στη Βουλή. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε στα Αποκαλυπτικά:

«Χέρι» ΣΥΡΙΖΑ και στις τραπεζικές θυρίδες: Για ποια ποσά θα δεσμεύονται υπέρ του Δημοσίου

Επιβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, τη βούληση του υπουργείου να επεκταθεί η χρήση του πλαστικού χρήματος, αλλά με κίνητρα, υποχρεωτικά και εθελοντικά, όπως είπε, με στόχο να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή και να εισπράττει το κράτος γρηγορότερα τον ΦΠΑ.

Economist: Γιατί ο άθεος Τσίπρας άλλαξε τη στάση του απέναντι στην Εκκλησία

Τις σχέσεις της κυβέρνησης με την Εκκλησία, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε με αφορμή το ζήτημα της απλοποίησης απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών, βάζει στο μικροσκόπιο ο Economist.

Κηδεύτηκε βρέφος 6 μηνών - Ηταν ο μικρότερος αγνοούμενος της τουρκικής εισβολής

Στον Ιερό Ναό του Θεού Σοφίας στην Κύπρο κηδεύτηκε ο Ανδρέας Κυριάκου, ο μικρότερος αγνοούμενος της τουρκικής εισβολής το 1975.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Νυχτιάτικα έφεραν μέτρα-σοκ για ΕΝΦΙΑ, ιδιοκτήτες ακινήτων και οφειλέτες της εφορίας

Σε δημόσια διαβούλευση-εξπρές το νέο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τα 48 προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου - Στόχος είναι να κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή - Ανατροπές στον ΕΝΦΙΑ - Τι προβλέπεται για όσους εισπράττουν ενοίκια-Έφαγαν λεφτά 8 μηνών από το Ταμείο Εισφοράς Αλληλεγγύης

«Μάχη» άπλυτων-αστυνομικών τα ξημερώματα έξω από το Πολυτεχνείο

Κλειστή για τρεις ώρες έμεινε η Πατησίων τα ξημερώματα, εξαιτίας «μάχης» ανάμεσα σε νεαρούς και αστυνομικούς, έξω από το Πολυτεχνείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Κράξιμο στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΠΝΠ-«Να παίζει με ανοιχτά χαρτιά ο Τζιτζικώστας»

"Ο κ. Τζιτζικώστας ως υπεύθυνος πολιτικός ηγέτης έχει την ευθύνη να παίζει με ανοιχτά χαρτιά" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς εάν πρέπει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ να πει ποιον θα επιλέξει ως επικεφαλής της ΚΟ στην περίπτωση που εκλεγεί.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Η εξομολόγηση της μητέρας του Έλληνα μαχητή κατά των τζιχαντιστών

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Έρικ Σκάρφιλντ, του Έλληνα που έδωσε τη ζωή του στη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών τον περασμένο Μάρτιο, εξομολογείται τα όσα βίωσε ο γιος της στη Συρία.

Αυτό είναι το λογότυπο της καμπάνιας Μεϊμαράκη (ΦΩΤΟ)

Έκανε την εμφάνιση του στα social media το λογότυπο της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το οποίο είναι ένα...

Αυτό είναι το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα - Διαβάστε το πλήρες κείμενο

Σε δημόσια διαβούλευση δόθηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα. Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα και θα πρέπει να έχει ψηφιστεί το αργότερο μέχρι το Σάββατο.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέλυσε την αδερφή του που επέβλεπε την προσωπική του ασφάλεια

Μετά από ένα περιστατικό κατά το οποίο ο Βορειοκορεάτης ηγέτης κόντεψε να χτυπηθεί στο πρόσωπο από μία κιθάρα

Στον Έβρο σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης

Τον νομό Έβρου θα επισκεφθεί σήμερα, Κυριακή, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την ηγεσία του κόμματος.

Ξεχάστε τον ΕΝΦΙΑ που ξέρατε γατάκια-Οι αλλαγές που σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Τον ήπιαν νησιώτες και τουριστικές περιοχές

- Η βασικότερη αλλαγή που αναμένεται από το 2016 είναι η θέσπιση αφορολόγητου ορίου στα 30.000 ευρώ ώστε να μην πληρώσουν φόρο οι μικρές περιουσίες
- Σε νησιωτικές και τουριστικές περιοχές θα υπάρξει ένταξη στο σχέδιο πόλεως ώστε να αυξηθεί σημαντικά ο φόρος για τους ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών
- Θα γίνει τροποποίηση των κλιμάκων υπολογισμού του κύριου φόρου με αλλαγές στους συντελεστές και τα κλιμάκια των τιμών ζώνης
- Καταργήσεις απαλλαγών και εκπτώσεων που ισχύουν σήμερα εφόσον θεσμοθετηθεί το αφορολόγητο όριο

Τουρκάλα μοντέλο ξεφώνισε τον Ρονάλντο για... πέσιμο

Το κορίτσι αυτό είναι μοντέλο... τουρκικής καταγωγής και όπως υποστήριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της μέσω instagram...

Οκτώ γραφήματα για τους Σύρους πρόσφυγες

Οι περισσότεροι πρόσφυγες από τη Συρία εγκατέλειψαν την πατρίδα τους εξαιτίας του Άσαντ και όχι του Ισλαμικού Κράτους

Η πλειοψηφία των Σύρων που έχουν καταφύγει στην Ευρώπη πιστεύουν ότι ο πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη ζωή τους απ' ό,τι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές στο Βερολίνο.