12 Οκτωβρίου 2015

Δεκατέσσερις γυμνές γυναίκες…αποκαθηλώνουν το «American Beauty» (ΦΩΤΟ)

H «Αμερικάνικη ομορφιά» δεν σχήμα, μέγεθος, ηλικία αλλά και χρώμα.

Αυτό προσπαθεί να αποδείξει η φωτογράφος Carey Fruth με μια σειρά από φωτογραφίες, με τίτλο «Αmerican Beauty» στην οποία απεικονίζονται 14 διαφορετικές γυναίκες γυμνές και ξαπλωμένες σε ένα κρεβάτι από πασχαλιές.

ΒΙΝΤΕΟ-Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Βαριές «σκιές» στα πόθεν έσχες 2 υπουργών ΣΥΡΙΖΑ: Ο ένας «ξέχασε» να δηλώσει 1 εκατ. στην εφορία, ο άλλος έχει μετοχές σε εταιρεία

Καλά αυτός που δήλωσε στο πόθεν έσχες του μετοχές εταιρίας, που μόλις τον έβγαλαν στη σέντρα έλεγε ότι την έχει πουλήσει, ξέρουμε ποιος είναι

Βαριές σκιές προκύπτουν στα πόθεν έσχες δύο μελών του υπουργικού συμβουλίου σύμφωνα με στοιχεία της αρμόδιας επιτροπής.

Αγνώριστη η σύζυγος του Θωμά Λιακουνάκου στο πρώτο επισκεπτήριο στην άντρα της!

Από τα σαλόνια και τα κοσμικά events στο επισκεπτήριο του Κορυδαλλού. Η άλλοτε απαστράπτουσα σύζυγος του Θωμά Λιακουνάκου, Νατάσα, άφησε τα ακριβά φορέματα και με μια ροζ φόρμα, αθλητικά παπούτσια και ιδιαίτερα σκυθρωπή βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού για να δει τον σύζυγό της.

Ο Μπογδάνος τηλεφώνησε στον Άδωνι on air - ΒΙΝΤΕΟ

Το ενδιαφέρον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσε το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που χρησιμοποιεί για τις περιοδείες του ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με μηχανάκι έγινε... "καπνός" ο Πρόεδρος επιχείρησης όταν κατάλαβε ότι θα τον έλεγχε το ΙΚΑ!

Συνεχίστηκαν σήμερα οι έλεγχοι κλιμακίου του ΙΚΑ Αθηνών σε αγροτικές επιχειρήσεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Σημεία και τέρατα στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Ήρθε η ώρα για τη «λυπητερή» μετά από 7 μήνες αποτυχημένης διαπραγμάτευσης, σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! «Μην ακούω μ@λ@κίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε-Τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα»!

Από μικρό και από… τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. λέει η γνωστή ρήση.

Με έναν απρόσμενο τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ”στήριξε” τις κινήσεις τις κυβέρνησης, καλώντας τον κόσμο να μην διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα που έρχονται στη Βουλή, καθώς… ήξερε τι ψήφιζε.

Ρήγμα στη «συγκυβέρνηση»: Ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου και η πρώτη… απώλεια από τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

Την «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος προανήγγειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος καλεί αύριο σε συνέντευξη Τύπου για τις σχετικές ανακοινώσεις. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.

Γκρίνιες ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούν και καλά επανεξέταση για ΕΝΦΙΑ, 100 δόσεις – Τι υποσχέθηκαν οι υπουργοί

Από «γκρίνιες» συνοδεύεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς βουλευτές αντιδρούν στα προαπαιτούμενα που φέρνει η κυβέρνηση.

Τα παράπονα, τα άκουσε κυρίως ο Τρύφων Αλεξιάδης, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν παρών. Εστιάστηκαν σε τέσσερα κυρίως θέματα: ΕΝΦΙΑ, 100 δόσεις, ανείσπρακτα ενοίκια, αυστηροποίηση ποινών.

Γκάφα στην TV: Εδειξαν video game ως εικόνες από βομβαρδισμούς στη Συρία

Σε απίστευτη γκάφα υπέπεσε ένας αμφιλεγόμενος Αιγύπτιος δημοσιογράφος, ο οποίος έχει κάνει και στο παρελθόν πολλά λάθη.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΤΙ! Κλαίει το ΣΥΡΙΖΟκομμούνι της Δραπετσώνας που χάνει τα εκατομμύρια

Ζημιωμένος κατά 6 εκατομμύρια φαίνεται πως θα βγει ένας από τους δήμους της Αττικής. Η νέα ρύθμιση που περιλαμβάνεται ως προαπαιτούμενο στο άρθρο 10 του νέου μνημονίου, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος, αναφερόμενος σε διαδικασία ιδιωτικοποίησης λιμανιού.

ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΛΙ Σ'ΕΦΤΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; Βουλή: Με Τασία και ρατσιστή Καμμένο, χωρίς Νικολόπουλο τα νέα προεδρεία των Επιτροπών

Εκτός μένει και πάλι ο Νίκος Νικολόπουλος - Αντιπρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων ο Δημήτρης Καμμένος - Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Σοκαριστικό βίντεο: Δείτε την φοβερή μάχη ανεμοστρόβιλου-νταλίκας

Μία νταλίκα των Αμερικάνικων Ταχυδρομείων που διασχίζει γέφυρα στην Φλόριδα βρίσκεται στο έλεος ενός ανεμοστρόβιλου, ο οποίος κάνει «φύλλο και φτερό» το φορτηγό χωρίς -ευτυχώς- παρατράγουδα για τον οδηγό

Η περίεργη απάντηση του Ομπάμα όταν του είπαν ότι ο Πούτιν τον αμφισβητεί [βίντεο]

Εκνευρισμό προκάλεσε στον Μπαράκ Ομπάμα, κατά τα φαινόμενα, μία ερώτηση που δέχθηκε για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

Άγριο κράξιμο στο opengov. gr για το Πολυνομοσχέδιο

Καυστικά και οργισμένα είναι τα σχόλια δεκάδων πολιτών στο opengov.gr για το πολυνομοσχέδιο, το οποίο εισάγεται προς συζήτηση την Τρίτη στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές με στόχο να έχει ψηφισθεί το αργότερο το Σάββατο.

Έτοιμοι Τσίπρας-Καμμένος να “σκοτώσουν” στα κοράκια των distress fund, εκατοντάδες χιλιάδες “κόκκινα” δάνεια!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθούν τελικά και κόκκινα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια νοικοκυριών καθώς και μικρών επιχειρήσεων σε ξένα funds, άφησε για πρώτη φορά ο υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ήδη πει ότι το νέο πλαίσιο θα κινείται ούτως ή άλλως προς την κατεύθυνση της ενεργητικής διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων.

ΗΠΑ: Πλήθος ενθάρρυνε το δράστη να πυροβολήσει το θύμα του στο κεφάλι!

Μέσα στο μεθύσι τους δεν υπολόγισαν τίποτα οι παρευρισκόμενοι, καθώς παρότρυναν έναν άντρα να πυροβολήσει έναν άλλο στο κεφάλι

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο Άρλινγκτον του Τέξας, καθώς έξω από το γήπεδο της τοπική ομάδας αμερικανικού football, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο, κατά τη διάρκεια εορτασμών.

Στημένο το Αρμενία-Αλβανία;

Η Αλβανία γιορτάζει την τεράστια πρόκριση στα τελικά του Euro, αλλά δημοσιεύματα βάζουν φρένο στην επιτυχία, μιλώντας για δωροδοκία σε διεθνείς της Αρμενίας

Το tweet του Μοσκοβισί στα ελληνικά - ΦΩΤΟ

Με ένα tweet γραμμένα στα ελληνικά ανακοίνωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί.

"Στην Αθήνα Τετάρτη και Πέμπτη. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τις ελληνικές αρχές.

Η Τουρκάλα τηλεπερσόνα «έφαγε» τον μεγιστάνα από την Φανή

Γκρίζα σύννεφα στην παραμυθένια ζωή της Φανής Γραμματικόγιαννη, της δημοσιογράφου από την Εύβοια που ζούσε σαν σουλτάνα δίπλα στον Τούρκο μεγιστάνα της ενέργειας Ουνάλ Αϊσάλ μετά το διαζύγιο για τα μάτια της ξανθιάς παρουσιάστριας Μπιρσού Ερέν

Καθαρά Δευτέρα του 2015. Τα γκαρσόνια μιας φημισμένης ψαροταβέρνας στο Μικρολίμανο τρέχουν πανικόβλητα κάνοντας τεμενάδες στις παραγγελιές ενός άνδρα με αέρα κοσμοπολίτη και παρά σουλτάνου. Δίπλα του στέκει μiα όμορφη ξανθιά γυναίκα.

ΜΟΝΟ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ! Ρώσοι ετοιμάζονται να στείλουν δορυφόρο για να διαπιστώσουν εάν πράγματι οι Αμερικανοί πάτησαν το φεγγάρι

Στις 21 Ιουλίου 1969 η αποστολή Απόλλων 11 της NASA στέφθηκε με επιτυχία. Ο Νηλ Άρμστρονγκ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη λέγοντας τα διάσημα πλέον λόγια «Ένα μικρό βήμα για έναν άνθρωπο, ένα γιγαντιαίο άλμα για την ανθρωπότητα» (Τhat's one small step for (a) man, one giant leap for mankind).

Στον Αρειο Πάγο η επαναπρόσληψη των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ τις βόλεψε

Συζητείται την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στον Αρειο Πάγο, η υπόθεση επαναπρόσληψης των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Αρκαδία: Ο άνεμος σήκωσε και μια... βάρκα από τη Λίμνη Λάδωνα!

Για όσα γατάκια δεν γνωρίζουν: Το φράγμα και το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Λάδωνα το έφτιαξαν Γερμανοί μηχανικοί τη δεκετία του 1950...

Ένα μικρό σκάφος «απογειώθηκε» από τον ισχυρό αέρα - Δείτε το βίντεο

Ακόμα και μια βάρκα «πήρε και σήκωσε» μια ισχυρή ριπή ανέμου το απόγευμα της Κυριακής στην Λίμνη Λάδωνα στην Αρκαδία.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Την συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο ζήτησε το Βερολίνο

Και ο αστείος Καμμένος έλεγε ότι θα τους έστελνε χιλιάδες τζιχαντιστές... τώρα μούγγα!

Είναι απαραίτητη μια “συντεταγμένη κατάσταση” στην περιοχή του Αιγαίου μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας, προκειμένου να εμποδιστεί η δράση των διακινητών προσφύγων, δήλωσε ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ, και τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό μόνο εάν συνεργαστούν οι δύο χώρες.

ΝΔ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ντιμπέιτ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι η συνεδρίαση των εκπροσώπων των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.

Και οι τέσσερις είναι αρνητικοί στα πολλά ντιμπέιτ, ωστόσο, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής μίας τηλεμαχίας στην ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν όλοι.

Τι δουλειά έκαναν οι μεγάλοι πολιτικοί της εποχής μας πριν γίνουν ...πολιτικοί [εικόνες]

Δύσκολο να φανταστεί κανείς τους διάσημους σύγχρονους πολιτικούς στη νεότητά τους. Υπήρξαν ωστόσο νέοι και πέρασαν δια πυρός και σιδήρου πριν φθάσουν στα ανώτερα σκαλοπάτια της εξουσίας.

Φρανσουά Ολάντ, υπάλληλος στο Ταχυδρομείο

ΝΔ: Μέχρι πρόσφατα έδιωχναν το ΔΝΤ... τώρα το εκλιπαρούν στο Περού

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις συζητήσεις του υπουργού των Οικονομικών στο περιθώριο της Γ.Σ. του ΔΝΤ.

ΗΧΗΤΙΚΟ-Οι συνομιλίες - ντοκουμέντο στο μαύρο κουτί του ΝΟΡΜΑΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ -Τι αποκάλυψαν

Αποκαλυπτικές σχετικά με το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας στο Νorman Atlantic είναι οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί στο μαύρο κουτί και φέρνει στη δημοσιότητα η Realnews. Tα ηχητικά ντοκουμέντα που έχουν απομαγνητοφωνηθεί μέχρι τώρα,φωτίζουν σημαντικές πτυχές της ναυτικής τραγωδίας και δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά.

Οι προτάσεις Απ. Τζιτζικώστα για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών

Τόσα εκλογικά κέντρα, εκλογικά τμήματα και τερματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσα και στις εκλογές του 2009 για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προτείνει στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Βρούτσης: Φιάσκο οι 100 δόσεις-Η κυβέρνηση εγκλώβισε χιλιάδες πολίτες-Έρχεται φοροκαταιγίδα και επώδυνα μέτρα


Εκατοντάδες χιλιάδες εγκλωβίστηκαν και παγιδεύτηκαν στις 100 δόσεις, καταλήγοντας να πληρώνουν άλλους όρους από αυτούς που συμφώνησαν με το κράτος, τονίζει ο Γ. Βρούτσης. Μόνοι ωφελημένοι, οι μεγαλοοφειλέτες σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ! Με μεταλλωρύχους στο Στρατώνι Χαλκιδικής συναντήθηκε ο Αδ. Γεωργιάδης

Πρωτοβουλίες για να πείσει τους κατοίκους που αντιτίθενται στην επένδυση χρησού στις Σκουριές για τη χρησιμότητά της προτίθεται να αναλάβει ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος συναντήθηκε με μεταλλωρύχους και κατοίκους στο Στρατώνι της Χαλκιδικής στο πλαίσιο της περιοδείας του στο νομό.

ΤΟΣΟ ΓΙΔΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ! Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαδηλώνουν κατά των αποφάσεων που ψήφισαν!

Στην κινητοποίηση του Σαββάτου κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού συμμετείχαν οι βουλευτές της κυβέρνησης Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη

Και όμως συνέβη και αυτό! Όπως αναφέρει το site www.limani24.gr στην κινητοποίηση ενάντια στην παραχώρηση εκτάσεων του Δημοσίου από τον ΟΛΠ που συνοδεύει την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της εταιρείας, παρόντες ήταν και μάλιστα στην πρώτη γραμμή της διαδήλωσης βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος!

ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Νέο αλαλούμ με τον ΦΠΑ στα νησιά - Τραγέλαφος με τις συναλλαγές - Ολη η εγκύκλιος

Στη γνωστή ελληνική ταινία με τίτλο... «Της κακομοίρας», παραπέμπει η εγκύκλιος για τις αλλαγές που έφερε η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ σε κάποια από τα νησιά του Αιγαίου.

Sony σε Daniel Craig: «Βούλωσέ το» και πάψε να κακολογείς τον James Bond

«Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου», είπε με χιουμοριστική διάθεση ο 47χρονος ηθοποιός για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε μία πέμπτη ταινία «James Bond»

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Η Ραχήλ Μακρή μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (photo)

Εφυγε από τη Βουλή και επέστρεψε στα θρανία! Δεν είναι μόνο η Μπέτυ Μπαζιάνα που ξεκίνησε μαθήματα στο πανεπιστήμιο, αλλά και μια άλλη κυρία του πολιτικού κόσμου, η οποία όμως δεν διδάσκει, αλλά παρακολουθεί ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών.

Στο στόχαστρο της δικαιοσύνης ο Ντογιάκος - Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Υπόμνημα στον προϊστάμενο της επιθεώρησης Ν.Λεοντή κατέθεσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που διενεργείται για τις συνθήκες εκλογής του.

Ποιο πρόσωπο-έκπληξη είναι ακόμα στους εκλογικούς καταλόγους της ΝΔ;

«Οι εκλογικοί κατάλογοι είναι… προπολεμικοί

Ακόμα και ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται ως μέλος της ΝΔ», λέει έμπειρο κομματικό στέλεχος της ΝΔ, που παραδέχεται ότι κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με τη διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού είναι ακόμη στον αέρα.

Μανωλίδου: Όλη η Ελλάδα ξεσηκώθηκε όταν ακυρώθηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη.

"Μόνο εγώ; Όλη η Ελλάδα είχε ξεσηκωθεί όταν ακυρώθηκε η υποψηφιότητά του. Υπήρχε θυμός και αγωνία από όλο τον κόσμο" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ένα μήνυμα έκλεισε πανεπιστήμιο της Σουηδίας: «Μην πάτε στη σχολή αύριο. Κοιτάξτε τις ειδήσεις»

Το Πανεπιστήμιο της Λουντ, το δεύτερο μεγαλύτερο της Σουηδίας, ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό σήμερα όλη την ημέρα έπειτα από ανώνυμη απειλή που αφήνει να εννοηθεί την προετοιμασία μαζικής σφαγής.

ΦΩΤΟ-Φρέσκια ενημέρωση από τον Χατζηνικολάου... μόνο ένα χρόνο μπαγιάτικη

"Κρητικοί τα έψαλλαν στην τρόικα" μας ενημερώνει στην σελίδα του enikos.gr ο Νίκος Χατζηνικολάου και δημοσιεύει την εξής είδηση:

Megaλα προβλήματα, «τρύπα» 30 εκατ.!

Οι διαρκείς περικοπές τόσο σε προσωπικό όσο και σε αμοιβές στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης συνεχίζονται. Εσχάτως, οι δημοσιογράφοι του Mega προχώρησαν σε στάση εργασίας, σε μια πρώτη αντίδραση στην επικείμενη μείωση αποδοχών που ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας. Κάτι που είχε, βέβαια, ως αποτέλεσμα να μη μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Μεσογείων.

Δεν πανηγύρισε με τον αετό της Αλβανίας ο Κάτσε [εικόνα]

Οι ποδοσφαιριστές της Αλβανίας πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2016 εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στα αποδυτήρια, μετά τη νίκη επί της Αρμενίας. Μάλιστα έβγαλαν και μια φωτογραφία σχηματίζοντας τον αετό της σημαίας τους αλλά χωρίς τον Εγκους Κάτσε.

Στο προσκήνιο και πάλι το «Τέλος Ακινησίας» για 600.000 ΙΧ!

Στο στόχαστρο του οικονομικού επιτελείου της χώρας έχουν επανέλθει οι φορολογικές ακινησίες αυτοκινήτων οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες του Enikonomia ανέρχονται σε περίπου 600.000 ΙΧ.

Στον…αγώνα και η πανέμορφη σύζυγος του Τζιτζικώστα – Δρομέας για καλό σκοπό (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να μην έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο καθώς έχει οργανωτικό ρόλο στον προεκλογικό αγώνα του συζύγου της Απόστολου Τζιτζικώστα, για την προεδρία της ΝΔ, ωστόσο η κυρία Ελεάννα Βλάχου φροντίζει να μην παραμελεί και τις κοινωνικές υποχρεώσεις που πρέπει να παραστεί.

Επεισόδια Ούγγρων οπαδών με κουκουλοφόρους έξω από το «Γ.Καραϊσκάκης» [βίντεο]

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν πριν την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουγγαρία έξω από το γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης»

ΤΣΙΠΡΑΣ:"ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ"->Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Δεν θυμάμαι καν αν ήταν ο Τσακαλώτος στο Περού

Τόσο πολύ το διεθνοποίησαν το θέμα που η παρουσία τους περνάει απαρατήρητη...

Δεν είναι πρόθεση του επικεφαλής του Eurogroup να χάσει το ΔΝΤ, αντιθέτως, επιθυμεί να το κρατήσει, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μάρτιν Γιέγκερ, σχετικά με τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

70 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους ναζί-Πρώτη μούρη ο ΓΑΠ

Ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους ναζί, με τη συμβολική έπαρση της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη από την προεδρική φρουρά, παρουσία πολλών υπουργών.

Κάλπασε η τουριστική κίνηση στην Ελλάδα-Πρώτοι σε αύξηση οι Γερμανοί από χώρες ευρωζώνης

Αύξηση 20,8% καταγράφηκε στο τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα το α΄ εξάμηνο εφέτος, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Έρευνας Συνόρων για τις αφίξεις µη κατοίκων από το εξωτερικό, που διενεργεί η Τράπεζα της Ελλάδος και δημοσιοποιεί η ΕΛΣΤΑΤ.

Malaysia Airlines MH370: Συντρίμμια αεροσκάφους γεμάτα σκελετούς βρέθηκαν στις Φιλιππίνες

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η εξαφάνιση της πτήσης MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες πως βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους γεμάτα σκελετούς σε νησί στις Φιλιππίνες.

Η πρώτη φωτο με την Περιστέρα να παριστάνει την καθηγήτρια (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη φωτογραφία της Περιστέρας Μπαζιάνα να διδάσκει στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «Αγορά», η οποία κυκλοφόρησε το Σάββατο.