14 Οκτωβρίου 2015

ΚΛΑΜΑ! Ξεκαρδιστικές ατάκες σε ελληνικές αισθησιακές ταινίες του ‘80!(VIDEO)

Μπορεί τις δεκαετίες του ’70 και κυρίως του ’80 ο ελληνικός κινηματογράφος να περνούσε τη δική του μεγάλη κρίση εξαιτίας της ευρύτατης έλευσης της τηλεόρασης στα σπίτια των Ελλήνων, όμως ένα «κλάδος» του φαίνεται πως βρισκόταν σε «έξαρση» παραγωγής.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΨΕ ΡΕ ΣΤΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ! Σπίρτζης: Έφυγα από ΠΑΣΟΚ και ήρθα ΣΥΡΙΖΑ για να υπηρετήσω τις αρχές μου... και να γίνω υπουργός ξέχασε να πει

"Εγώ στον κ. Κωνσταντινόπουλο που είπε ότι άλλαξα κόμμα για να υπηρετήσω τις αρχές μου, προφανώς έτσι είναι. Άλλαξα κόμμα για να υπηρετήσω τις αρχές μου, ιδεολογία δεν άλλαξα", είπε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. "Θα συνεχίσω να δίνω μάχες και τώρα δίνουμε μάχες", τόνισε.

Ρεύμα και στη Θεσσαλονίκη συναντά ο Αδωνις Γεωργιάδης

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους συνεργάτες του Αδωνι Γεωργιάδη, στο «Μακεδονία Παλλάς», στη Θεσσαλονίκη.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ: Σύνταξη ανάλογα με την ατομική περιουσία εισηγούνται οι «σοφοί»

«Ψαλίδι» 15%-17% στις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ - Εγγυημένη μόνο η σύνταξη των 360 ευρώ - Σύμφωνα με την πρόταση, η βασική σύνταξη θα συνδέεται με την περιουσία, δηλαδή θα συνυπολογίζονται εισοδήματα από ενοίκια, μερίσματα, επενδύσεις, καταθέσεις και εισοδήματα - Ποιοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΑΛΛΑ...-Μόνο τα μεγάλα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια σε distress funds, λέει η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση επιδιώκει να μην πέσει κάτω από τα 300.000 ευρώ το όριο για την προστασία της α' κατοικίας από τους πλειστηριασμούς

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ; Κω/λου κατά Βούτση σε ελληνικά και αγγλικά: Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή..

Με μία αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter αντέδρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην... αποκαθήλωσή της από την ιστοσελίδα της Βουλής.

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ! 600.000 € ξόδεψε σε δείπνα ο Ρέντσι

«Ο Ματέο ήταν πάντα εδώ και μετά έστελνα το λογαριασμό στο δήμο», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του αγαπημένου εστιατορίου του Ιταλού πρωθυπουργού

Μετά την παραίτηση του δημάρχου Ρώμης, Ινιάτζιο Μαρίνο, ο οποίος κατηγορείται ότι δαπάνησε 20.000 ευρώ για προσωπικούς λόγους χρεώνοντας το ποσό σε πιστωτική κάρτα της δημαρχίας, έφτασε η σειρά του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι.

Αγκαλιές Αδωνι με Λοβέρδο – «Πού είναι ο αγαπημένος μου υπουργός;» του φώναξε ο Γεωργιάδης [εικόνα]

Συνεδρίαση της Βουλής και ΚΟ της ΝΔ σήμερα στο Κοινοβούλιο και έτσι αρκετοί βουλευτές βρέθηκαν στους διαδρόμους.

Βαριές καταγγελίες Κεγκέρογλου κατά Κατρούγκαλου - Πετρόπουλου

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγορεί τους δύο υπουργούς ότι επιχειρούν να βάλουν «χέρι» στα αποθεματικά 232 εκατ. ευρώ του αυτοδιαχειριζόμενου ταμείου ΤΑΠΙΛΤΑΤ

ΠΑΝΟ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ! Κύμα μαζικών παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά

Καταγράφηκαν 31 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, ενώ σημειώθηκε και μια εικονική αερομαχία πάνω από το Αιγαίο στην οποία ενεπλάκησαν ελληνικά και τουρκικά αεροσκάφη

Ο Άδωνις... την είπε στον Κυριάκο για την απουσία γραβάτας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όρεξη για... άστεια είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αμέσως μετά τη συνάντηση με τους άλλους τρεις υποψηφίους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας. Οι εσωκομματικές εκλογές έχουν οριστεί στις 22 Νοεμβρίου.

Ο φασίστας Σπιρτζής αποκαλεί τους ελεγκτές "λαθροκυνηγούς"!! «Καρατομείται» ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ

Ή φασίστας είναι μόνο όποιος αποκαλεί τους λαθρομετανάστες "λαθρομετανάστες"; Τολμάει και μιλάει ο άχρηστος που φέσωσε τον ΟΑΣΑ 10 εκ ευρώ μόνο τον Ιούλιο!!

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης πρότεινε όπως όσοι «συλληφθούν» να χρησιμοποιούν μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο, να αντιμετωπίζουν ακόμα και ποινή φυλάκισης - «Εγώ λέω να τους εκτελούμε κιόλας» απάντησε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης

Τι έδειξε μυστική δημοσκόπηση έκπληξη για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ. Ποιοι προηγούνται

Δημοσκόπηση έκπληξη με μη αναμενόμενα αποτελέσματα έγινε τις τελευταίες μέρες για λογαριασμού ενός εκ των 4 υποψήφιων προέδρων της ΝΔ με σκοπό να φανούν οι τάσεις όσων Νεοδημοκρατών σκοπεύουν να πάνε στις κάλπες της εσωκομματικής διαδικασίας.
Έτσι ως δείγμα επιλέχθηκαν όσοι δήλωναν ότι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές του Σεπτεμβρίου και παράλληλα ότι έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν στις εκλογές της 22ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος.

ΦΩΤΟ: Οι τρεις σε κοινή φώτο κι ο Μεϊμαράκης έγινε καπνός ναούμε

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή. Οι φωτορεπόρτερ τους περίμεναν για την οικογενειακή φωτογραφία, η οποία τελικά βγήκε με... τρεις.

Καράογλου για Βαρουφάκη: Πού είναι κρυμμένο το πουλέν σας; - ΒΙΝΤΕΟ

"Ψηφίσαμε το τρίτο μνημόνιο συνειδητά, γνωρίζοντας ότι ήταν μια πολύ κακή επιλογή, γνωρίζοντας ότι ήταν το αποτέλεσμα μιας πολύ κακής διαπραγμάτευσης ενός ανεκδιήγητου τότε υπουργού Οικονομικών. Αλήθεια που είναι το αστέρι σας; Πού τον έχετε κρυμμένο και δεν τον ακούμε τώρα;" είπε ο Θεόδωρος Καράογλου αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη.

«Χαμηλώνουν» οι τόνοι στη ΝΔ-Κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων υποψηφίων προέδρων της ΝΔ: Αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας

Φωτοβολίδες του αστείου Σαλμά τα περί αναβολής

Η «γαλάζια» ΚΟ συζήτησε μόνο για το πολυνομοσχέδιο - Ελάχιστες οι αναφορές στα εσωκομματικά, καθώς ο Β. Μεϊμαράκης απέτρεψε την επέκταση της συζήτησης στο ζήτημα αυτό - Το λόγο πήρε και ο Απ. Τζιτζικώστας, που μίλησε για τα προαπαιτούμενα και ζήτησε να ψηφιστούν τα θετικά και να καταψηφιστούν τα υφεσιακά μέτρα - Δεν υποβλήθηκαν οι προτάσεις για αναβολή των εκλογών ή διεξαγωγή συνεδρίου πριν από αυτές

ΠΑΛΙ ΒΡΕΧΕΙ... ΡΟΧΑΛΕΣ! Το Βερολίνο δεν επιβεβαιώνει συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα - Ένα τηλεφώνημα και πολύ του είναι

Δεν επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ το Βερολίνο.

Ο Γερμανός κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ ερωτώμενος σχετικά με το εάν η καγκελάριος θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, δήλωσε:

ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ! Επικό τρολάρισμα: Δείτε το ροζ βίντεο του Βαλμπουενά!

Ο Βαλμπουενά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το s@x tape που έβγαλαν στη φόρα οι συμπατριώτες του τα... δείχνει όλα

Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο-Μεγάλα ψέματα για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών

«Είναι χωρίς αρχή, μέση και τέλος» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο γνωστοποίησε σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελογιαννάκης: Αυτοί που κάνουν τους αντάρτες δεν έχουν διαβάσει το μνημόνιο ή κοροϊδεύουν τον κόσμο-Τι είπε για τους "υπουργούς" και το "πόθεν έσχες"

«Μην γελιόμαστε, ήδη τα έχουμε ψηφίσει όλα αυτά. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Αυτοί που κάνουν τους αντάρτες είναι αυτοί που δεν έχουν διαβάσει το μνημόνιο» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8  και τον Νίκο Στραβελάκη.

Το μήνυμα του Παπαμιμίκου στους «συνεργάτες» του Μεϊμαράκη

«Χαίρομαι ειλικρινά που οι συνεργάτες του κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη διέψευσαν επισήμως σχόλια και δημοσιεύματα που άφηναν υπονοούμενα για "μαϊμουδιές" και "οικονομικό όφελος" κατά την διαδικασία επιλογής της εταιρείας, που θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών», σχολίασε, μέσω facebook, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Ακομπλεξάριστος ο Κυριάκος: Πώς έσωσα τον γάμο μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού [βίντεο]


Αποκαλύπτει τα μυστικά μακροζωίας του πατέρα του αλλά και το πώς διαχειρίζεται τις διαφωνίες με τη Ντόρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέχρι σήμερα έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις. Στην πλειοψηφία τους όμως ήταν με αυστηρά πολιτικό περιεχόμενο. Η καριέρα του στην πολιτική σκηνή του τόπου τον έχει φέρει πολλές φορές άλλωστε στο προσκήνιο αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να μιλήσει εφ' όλης της ύλης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Χριστοφιλοπούλου σε Σπίρτζη: Καπου σε ξέρω εσένα... α, απ'τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

«Σας θυμάμαι, και προσωπικά, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες πριν γίνετε υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να λέτε δεν πάει άλλο», είπε, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, απευθυνόμενη στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

HINT: Ο ΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! Ο Σταθάκης παραδέχεται ότι είναι αυτός που δεν δήλωσε το μύριο! Τι απάντησε όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι!

[Να θυμίσουμε: Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε κρίνει ένοχο (για απόκρυψη της μονοκατοικίας στην Αρεοπαγίτου) κατά πλειοψηφία τον Άκη Τσοχατζόπουλο, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε ποινή οκταετούς κάθειρξης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα, χρηματική ποινή περίπου 520.000 ευρώ, δήμευση του ακινήτου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τέσσερα χρόνια... Ο Άκης στην απολογία του είχε πει "νόμιζα ότι έπρεπε να το δηλώσω την επόμενη χρονιά, όπου και το δήλωσα"... άρα ο Άκης έφαγε 8 χρόνια επειδή απέκρυψε για ένα χρόνο το ακίνητο αξίας κάτω του εκ.... για απόκρυψη 1 εκ μετρητών επί τρία χρόνια, ποια είναι η καμπάνα
Τέλος μόλις χθες ο εισαγγελέας ζήτησε ενοχή Γιάννου για απόκρυψη 1,3 εκ από το πόθεν έσχες... αυτά]

Τα τελευταία 24ωρα, μετά από την αποκάλυψη για προβληματικά πόθεν έσχες δύο υπουργών, οι συζητήσεις που γίνονται στρέφονται γύρω από εκείνον που είχε «ξεχάσει» να δηλώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την ψώνισε το νούμερο

Διάχυτη είναι η εντύπωση πως υπάρχει τεράστια ανησυχία στις τάξεις των πεθαμένων βαρόνων και των τελειωμένων στην Νέα Δημοκρατία για το νέο που έρχεται ωστόσο δεν αποκλείεται και το εξής:

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤ@ΔΕΣ ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ; ΕΝΑ ΒΟΔΙ: Τρίωρο το γεύμα του Τσίπρα με τον Ιερώνυμο -Τι είχε το μενού

Τρεις ώρες διήρκεσε το γεύμα του πρωθυπουργού, με τον Αρχιεπίσκοπο, στο οποίο παρακάθισε και ο Νίκος Παππάς.

Το μενού ήταν «νηστίσιμο», λόγω Τετάρτης, αλλά σε αυτό δεν...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ; Τσιμάρας κατά Μεϊμαράκη: Πολλή παραπληροφόρηση για την εταιρία...

Εμένα πάντως αν μου λένε ότι έφαγα ή σκοπεύω να φάω λεφτά, θα παραιτούμουν επιτόπου και θα τους έκανα και μήνυση! Αλλά προφανώς για να ασχολείσαι με την πολιτική πρέπει να είσαι τελείως γαϊδούρι! Αυτό!

Αύριο θα ανοιχτούν οι κλειστές προσφορές των όποιων εταιρειών θελήσουν να μετάσχουν στη διαγωνιστική διαδικασία για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εκλογών.

Δείτε τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι οι δραπέτες του Αλκατράζ τελικά επέζησαν!

Το ντοκουμέντο δείχνει τους δύο εξ αυτών αν ποζάρουν σε ένα εξοχικό τοπίο της Βραζιλίας

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η διοίκηση του Αλκατράζ αλλά και αρκετοί ειδικοί διατείνονταν ότι θα ήταν αδύνατο για τους τρεις άνδρες που απέδρασαν από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας το 1962 να διασχίσουν τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και να καταφέρουν να φτάσουν ζωντανοί στην αντίπερα όχθη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μας ξεναγεί στο τροχόσπιτό του! VIDEO

Τον βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Κυριαζίδη και κατ' επέκτασιν κι εμάς ξενάγησε ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΓΙΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΠΕΕΕ! Εξαφάνισαν την Επιτροπής Αλήθειας της Ζωής από τη σελίδα της Βουλής

Η ίδια, ωστόσο, ξεκινά ευρωπαϊκή περιοδεία για τη διαγραφή του χρέους...

Σε «ξήλωμα» όλων στον ηλεκτρονικών συνδέσμων για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους από το επίσημο site της Βουλής προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά από εντολή της νέας διοίκησης.

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΡΙΟ! Εσπευσμένα στο Μαξίμου ο Γιώργος Σταθάκης

Ο υπουργός Οικονομίας διέκοψε τη συνεδρίαση της διυπουργικής και μετέβη στο πρωθυπουργικό γραφείο

Έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έχει το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

Χαμός στη Βουλή - Ο Κουτσούκος στον Μαντά: Μαζέψου-Μαντάς: Συγγνώμη- ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο διάλογο είχαν στη Βουλή ο Γιάννης Κουτσούκος και ο Χρήστος Μαντάς με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να λέει στον Αντιπρόεδρο της Βουλής να… μαζέψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! Κόλλησε το κουδούνι της Βουλής - Αμήχανος ο πρόεδρος -ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τεχνικό πρόβλημα υπήρξε στη Βουλή. Ο Τρύφων Αλεξιάδης μόλις είχε ολοκληρώσει την ομιλία του και ο Γιώργος Κατρούγκαλος περίμενε τη σειρά του. Όμως, το κουδούνι χτυπούσε ασταμάτητα, παρόλο που ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας το πατούσε για να σταματήσει.

Ε ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Η Ιερά Σύνοδος απαντάει και χαρακτηρίζει ανεύθυνα τα περί εξαίρεσης από τα capital controls

Ανεύθυνα χαρακτηρίζει η Ιερά Σύνοδος τα δημοσιεύματα περί εξαίρεσης της Εκκλησίας από τα capital controls, δίνοντας διευκρινίσεις για το τι ακριβώς ισχύει.

ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑ! ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ! Από έλεγχο και όσοι ελεύθεροι επαγγελματίες έκαναν αυτοπεραίωση

Στο μικροσκόπιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων - Η επιλογή του δείγματος προς έλεγχο
θα γίνει με βάση κατάταξη που θα προκύψει από μοριοδότηση κριτηρίων ανάλυσης κινδύνου

Οι αρχαιολόγοι κατά της αύξησης του εισιτηρίου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) αποδοκιμάζει, με ανακοίνωσή του, το μέτρο της αύξησης της τιμής των εισιτηρίων στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ! Βάζει τσάτσους του να ζητάνε αναβολή εκλογής Προέδρου-Για πραξικόπημα μιλούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Αιφνίδια τροπή παίρνει η διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού στη ΝΔ, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 22 Νοεμβρίου.

Πρόταση Σαλμά για αναβολή εκλογής αρχηγού

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα του 2015 - Πρωταγωνιστεί στο Game of Thrones [εικόνες]

Το Game of Thrones δεν έχει φανατικούς θαυμαστές μόνο για την πλοκή του σεναρίου του. Αποδεικνύεται ότι διαθέτει και πανέμορφες γυναίκες.

Αυτό είναι το όπλο που βρίσκει και σκοτώνει τον εχθρό και πίσω από τους τοίχους

Οι Αμερικανοί δοκιμάζουν ένα νέο πυροβόλο όπλο που η σκανδάλη είναι απλά ένα κουμπάκι στο joystick των πολέμων της Νέας Εποχής και ο εχθρός ένα σύνολο από pixels υπό εξόντωση

Credit Suisse: Στα $250 τρισ. ο παγκόσμιος πλούτος - Πού βρίσκεται η Ελλάδα

Η οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών - για την διετία 2014-15 - ήταν καλύτερη (!) από την αντίστοιχη της Ιταλίας, Πορτογαλίας, Τουρκίας και Νορβηγίας - Τα συμπεράσματα των αναλυτών της τράπεζας

Ο Καμμένος προσέλαβε στο ΥΕΘΑ Κύπριο κουμπάρο του για να... βρίζει στο Facebook από τη Λευκωσία!!

Ο κ. Χάρης Φαλάς, φερόμενος κουμπάρος του Πάνου Καμμένου και μόνιμος κάτοικος Λευκωσίας, διορίστηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως... ειδικός συνεργάτης

Τον φερόμενο ως κουμπάρο του, γυμναστή με προϋπηρεσία υπεύθυνου αποθήκης βιβλίων σε ίδρυμα της Μονής της Παναγίας του Κύκκου, διόρισε ως ειδικό συνεργάτη του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σεξουαλική παρενόχληση 13χρονου από μπέιμπι σίτερ σοκάρει τη Μεγάλη Βρετανία

Για σεξουαλική παρενόχληση ενός 13χρονου κατηγορείτε μια μπέιμπι σίτερ, στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο λόγος για την Mary-Ellen Mooney η οποία κατηγορείτε ότι "κακοποιούσε σεξουαλικά" τον 13χρονο απαιτώντας από αυτόν να την χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα ενώ έβλεπαν τηλεόραση.

Γερμανία: Αυτό το καταφύγιο μπορεί να αντέξει την... Ημέρα της Αποκάλυψης!

Την Ημέρα του Αρμαγεδδώνα, θα μπορεί να φιλοξενήσει 34 πάμπλουτες οικογένειες - Άγνωστο παραμένει το κόστος της διαμονής - Τουλάχιστον για ένα χρόνο, το καταφύγιο διαθέτει όλα τα απαραίτητα για την επιβίωση των ατόμων - Διαθέτει μέχρι και... τράπεζα αποθήκευσης DNA!

Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 2014; Ο ΟΑΣΑ ζητεί να συλλαμβάνονται οι επιβάτες χωρίς εισιτήριο! Μούγγα τώρα...

Το «Δεν πληρώνω», πέθανε! Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Γρηγόρης Δημητριάδης, πρότεινε την αυστηροποίηση των ποινών της λαθρεπιβίβασης εισηγήθηκε κατά την ακρόασή του για το Πολυνομοσχέδιο στην Επιτροπή της Βουλής και δεν κουνήθηκε φύλλο!

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΝΟ Η ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΜΑΣ! Δεν θα με κρίνει καμία κυρία Μελέτη (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη αποφάσισε να μιλήσει η Ραχήλ Μακρή, για το περιστατικό του τσακωμού της στον «αέρα» του δελτίου ειδήσεων του Ε, με την Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και για τη φωτογράφιση της σε περιοδικό lifestyle, που είχε δημιουργήσει ποικίλα σχόλια.

Δεν θα γίνει το debate στη ΝΔ

Εχουν σπάσει τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΝΔ αλλά και των βουλευτών και στελεχών του κόμματος από μέλη και ψηφοφόρους της συντηρητικής παράταξης που διαμαρτύρονται για την εικόνα που δίνεται προς τα έξω με αφορμή την εκλογή νέου αρχηγού.

ΝΑΙ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΙ ΤΑ'ΘΕΛΕΣ; Ο Μεϊμαράκης εξηγεί: Γιατί εισέβαλα στην ΚΕΦΕ

Προϋπόθεση για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών είναι να γνωμοδοτήσει θετικά ο νομικός σύμβουλος του κόμματος.

Η Τούμπα (Θεσσαλονίκης) στην αρχαιότητα!

Η ιστορία της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο λόφο, που βρίσκεται τοποθετημένος στα βορειοδυτικά της περιοχής, στα όρια με την δημοτική ενότητα της Τριανδρίας, δίπλα από το ομώνυμο ρέμα της.

Γιατί τα όργια ονομάστηκαν «Μπούνγκα-μπούνγκα», το κρεβάτι που του χάρισε ο Πούτιν και η χοντο@@@α Ανγκελα Μέρκελ -Η νέα βιογραφία του Μπερλουσκόνι

«My Way: Berlusconi in His Own Words». Αυτός είνα ο τίτλος της νέας βιογραφίας του Καβαλιέρε που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις.

Η χοντο@@@α Ανγκελα Μέρκελ

«Για 5.000 του Χαϊκάλη έγινε της κακομοίρας, τώρα με το εκατομμύριο «καμία παρθένα» δεν ξέρει τίποτε»!

«Στα θετικά της κυβέρνησης θα λέμε «ναι», στα αρνητικά «όχι»»  είπε από το στούντιο του Αlpha 989 ο Νίκος Νικολόπουλος. «Αν θιγεί το τρίπτυχο Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και δεν τα βάλει με τους έχοντες, αν δω να οδηγούν κι άλλους χιλιάδες Έλληνες στην ακραία φτώχεια και συνεχίσουμε να μιλάμε αριστερά ή φιλολαϊκά αλλά να πράττουμε ακροδεξιά και ακρο-νεοφιλελεύθερα, τότε δεν θα είχα καμία θέση»,  δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.