15 Οκτωβρίου 2015

Για να μην ξεχνιόμαστε… οι Ελληνίδες που άφησαν εποχή στα γυμνά εξώφυλλα του Playboy! (ΦΩΤΟ)

Ήταν πριν από από ένα μήνα σε ένα μίτινγκ ιστορικής σημασίας, όπου αποφασίστηκε η «παύση» των γυμνώνστα εξώφυλλα του Playboy, προκαλώντας τις αντιδράσεις του ανδρικού πληθυσμού παγκοσμίως. Ο λόγος ήταν η τεχνολογική εξέλιξη και ο θρίαμβος του ίντερνετ.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ο Λάκης ο ΣΥΡΙΖΑίος στηρίζει Τζιτζικώστα

Απίστευτα γέλια έχει προκαλέσει μεταξύ των ΝΔιτών η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑίου καραγκιόζη Λάκη Λαζόπουλου στον Απόστολο Τζιτζικώστα... ο γελωτοποιός που εν μέσω κρίσης φυγάδευσε 3,5 εκ ευρώ στο εξωτερικό αποκαλεί όλους τους υπόλοιπους τζάκια και κούτσουρα που πρέπει να εξαφανιστούν από τη ΝΔ και θεωρεί πως:

Ο Βορίδης για την υποψηφιότητα του Γεωργιάδη: Δεν είναι κοινή μας απόφαση... - ΒΙΝΤΕΟ

«Mε τον Άδωνι είμαστε φίλοι αλλά ήταν μια δική του πολιτική απόφαση. Δεν είναι μια κοινή μας απόφαση.Συζητήσαμε, είχε ο καθένας τις απόψεις του για το ζήτημα αυτό» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σχετικά με την απόφαση του Άδωνι Γεωργιάδη να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γεωργιάδης: Να με θεωρείτε βουλευτή Ροδόπης

«Έχω την απόλυτη διάθεση να με θεωρείτε δικό σας βουλευτή και να ασχοληθώ με τα τοπικά σας προβλήματα σαν να είναι η εκλογική μου περιφέρεια, ιδιαίτερα μετά από την μη εκλογή χριστιανού βουλευτή στο κοινοβούλιο», δήλωσε σήμερα από την Κομοτηνή όπου βρέθηκε στο πλαίσιο των περιοδειών του, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ποτάμι: Οι απαντήσεις του Σταθάκη δημιουργούν περισσότερα ερωτηματικά

Η ανακοίνωση του υπουργού Οικονομίας κάθε άλλο παρά ξεκαθαρίζει την υπόθεση καθώς έχει "κενά" και "σκιές", λέει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του κόμματος

Τη χειραψία στα όρθια τη βαφτίζουν->Τετ α τετ Τσίπρα-Μέρκελ στην Σύνοδο Κορυφής [εικόνες]

O Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στις Βρυξέλλες για την Σύνοδο Κορυφής και στο περιθώριο της συνεδρίασης είχε και πολύ σημαντικές επαφές.

ΒΙΝΤΕΟ-Βίκυ Σταμάτη: Μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου - Το φιλί στη γνωστή ρεπόρτερ του MEGA

Εμφανώς συγκινημένη ήταν η Βίκυ Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της. «Είμαι συγκλονισμένη, δεν ήμουν σε διακοπές αλλά στο ψυχιατρείο, μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου», υπογράμμισε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στις δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους.

Η συνάντηση Μεϊμαράκη με τους «αντίπαλους» του Τζιτζικώστα στην «έδρα» του (ΦΩΤΟ)

30 άτομα με το ζόρι ο Βαγγέλας...

Στο ξενοδοχείο του κουμπάρου του Κώστα Καραμανλή και προέδρου των ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Τέλη Θωμόπουλου, συναντήθηκε με γαλάζια στελέχη της Κεντρικής Μακεδονίας ο πρόεδρος της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ενα «μεθυσμένο» χωριό: Εκεί που οι 14 μόνιμοι κάτοικοι ήπιαν 4 εκατ. κουτάκια μπύρας σε ένα χρόνο [εικόνες]

Η πόλη Whiteclay της Nebraska, στις ΗΠΑ κρύβει μια θλιβερή ιστορία αλκοολισμού. Οι 14 μόνιμοι κάτοικοι έχουν καταναλώσει σε ένα μόλις χρόνο τέσσερα εκατομμύρια κουτάκια μπύρας.

Τζιτζικώστας για την υπόθεση Φλαμπουράρη

«Τα φλάμπουρα της ηθικής 'πέσαν γρήγορα. Το παλιό όταν υποκρίνεται το νέο είναι παρακμή», έγραψε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Παραλίγο να πέσει ξύλο: Βρούτσης στη μέση, Βούλτεψη τραβάει τον Μανιό και Κασιδιάρης συγκρατεί τον Λαγό [εικόνες]

Αγριάδες από την Ουρανία... στο Twitter

Τα πνεύματα στη Βουλή ηλεκτρίστηκαν τόσο πολύ που... παραλίγο να πέσει ξύλο.

Στο «χαμό» που επικράτησε στην Ολομέλεια μετά τους «τραμπουκισμούς» της Χρυσής Αυγής κατά του ΚΚΕ και των υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όπως τον Πάνο Σκουρλέτη, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις. Ενας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Μανιός, που βρίσκονταν στο καφενείο της Βουλής, μόλις πληροφορήθηκε τα διαδραματιζόμενα έτρεξε στην Ολομέλεια.

BINTEO-ΙΡΑΚΙΝΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Σουηδία: Γιατροί υποβάλλουν κορίτσια σε τεστ παρθενίας, παρά τη θέλησή τους!

[Εντυπωσιακή η προπαγάνδα που μιλάει για "Σουηδούς γιατρούς" και "βαθιά θρησκευόμενες οικογένειες" ενώ αποκρύπτει ότι στο βίντεο εμφανίζεται Ιρακινή "γιατρός" να κάνει εξέταση παρά τη θέλησή της σε νεαρή που εμφανίζεται σαν μουσουλμάνα!! 
Γελάστε με την προπαγάνδα για ηλίθιους:]

Επειδή το ζητούν οι βαθιά θρησκευόμενοι γονείς τους - Πώς ξεσκέπασαν το σκάνδαλο δύο δημοσιογράφοι

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, στη Σουηδία του 21ου αιώνα που θεωρείται ο «παράδεισος» των γυναικών, εφαρμόζονται μεσαιωνικές πρακτικές που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον ιατρικό κλάδο της σκανδιναβικής χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-Δανέλης: Χυδαιολόγος ο Νικολόπουλος-Νικολόπουλος: Όλοι θυμούνται πώς γεννήθηκε το Ποτάμι

«Αλά καρτ κυβερνητικό εταίρο» και «χυδαιολόγο» χαρακτήρισε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλης τον Νίκο Νικολόπουλο.

Η άμεση απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σούρλα και την επιστολή των 100 ΝΔιτών

Στην επιστολή του Γιώργου Σούρλα προς τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους του κόμματος, απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι η πρωτοβουλία των 100 Νεοδημοκρατών, είναι πολύ χρήσιμη για τη Νέα Δημοκρατία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έλληνας πίσω από την πατέντα που αναγκάζει την Apple να πληρώσει έως 862 εκ. δολάρια

Αντιμέτωπη με πρόστιμο ύψους 862 εκατ. δολαρίων είναι η Apple καθώς έχασε δικαστική διαμάχη σχετικά με ευρεσιτεχνία. Το Πανεπιστήμιο του Wisconsin είχε καταγγείλει την Apple για χρήση της τεχνολογίας μικροτσίπ του χωρίς άδεια σε κάποια iPhones και iPads. Η εν λόγω ευρεσιτεχνία είχε κατοχυρωθεί το 1998 και αντικείμενό της είναι η βελτίωση των ενεργειακών επιδόσεων των μικροτσίπ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕ "ΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ"! Κατσώτης (ΚΚΕ) σε ΧΑ: "Σας θίξαμε το Χίτλερ;"

Απάντηση σε όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός έδωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης. "Θύμωσαν οι φασίστες γιατί θίξαμε τα αφεντικά τους  και τον ιδεολογικό τους πατέρα, τον Χίτλερ" είπε ο κ. Κατσώτης.

Αυτή είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα – Η θέση της Ελλάδας (χάρτης)

Δωροδοκίες, εκλογική νοθεία, πλαστά φάρμακα, ατιμωρησία: η διαφθορά «κοκκινίζει» τον παγκόσμιο χάρτη. Σύμφωνα με την κατάταξη του μη κυβερνητικού οργανισμού Transparency International, οι σκανδιναβικές χώρες κατακτούν για ακόμη μία χρονιά τις πρώτες θέσεις ως οι πιο διαφανείς χώρες, ενώ οι πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο είναι η Βόρειος Κορέα και η Σομαλία.

ΑΣΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ! Το παράπονο του Τσοχατζόπουλου μέσω του Ραγκούση – ΒΙΝΤΕΟ

«Όταν η εξουσία ξεθωριάζει, οι μοναξιές είναι μοναχικές» είπε ο συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης εκφράζοντας εμμέσως το παράπονο του Άκη Τσοχατζόπουλου σχετικά με την εγγυοδοσία 50.000 ευρώ που κλήθηκε να καταβάλει η κ. Σταμάτη για την αποφυλάκιση της.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! Τι έκαναν στραβά ο «άτακτος» ιερέας του Μανχάταν και η Περουβιανή στο ροζ βίντεο

«Αυτό δεν είναι αληθινό crushing. Τι στην ευχή κάνουν με το σελοφάν;», διερωτάται ένας οπαδός του εν λόγω... σπορ που επισημαίνει τα λάθη του ζευγαριού

Το σκάνδαλο που συντάραξε το Μανχάταν στις αρχές του μήνα και αφορά στον παράνομο δεσμό ενός Έλληνα ορθόδοξου ιερέα με μία παντρεμένη μελαχρινή καλλονή και τις kinky ερωτικές στιγμές τους, οι οποίες έχουν μάλιστα καταγραφεί σε ροζ βίντεο, εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή μέσα.

ΝΕΟ "ΧΤΥΠΗΜΑ" ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ! Αφαιρούν από το Ελεγκτικό Συνέδριο τη δυνατότητα να ελέγχει δαπάνες και συμβάσεις του κράτους

Την αντίδραση του Ελεγκτικού Συνεδρίου προκάλεσε διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αφαιρεί από το Ανώτατο Δικαστήριο τη βασική αρμοδιότητα που είχε να απορρίπτει παράτυπες ή παράνομες δαπάνες του κρατους.

Τσίπρας με κατεβασμένα παντελόνια: Έτοιμοι να συνεργαστούμε με την Τουρκία στη βάση του διεθνούς δικαίου – ΒΙΝΤΕΟ

[Που θάρρος να τους πει "πείτε στους Τούρκους να σταματήσουν να στέλνουν ορδές"; Άμα είσαι ζητιάνος δεν μπορείς να απαιτείς....]

Ο Αλέξης Τσίπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό – προσφυγικό υπογράμμισε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την Τουρκία στη βάση του διεθνούς δικαίου.

ΤΟΥΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ! Λέσβο: Επτά νεκροί λάθρομετανάστες από το ναυτικό ατύχημα (sic)

[Τώρα οι δημοσιοκάφροι βαφτίζουν τον εμβολισμό "ατύχημα"... πέρσι που οι λάθρο βούλιαξαν μόνοι τους το σκάφος (όπως απέδειξε η έρευνα) ούρλιαζαν για τις ευθύνες Σαμαρά...]

Επτά νεκροί, από τους οποίους δυο γυναίκες, ένας άνδρας και τέσσερα παιδιά -μεταξύ των οποίων και ένα βρέφος-, είναι ο τραγικός ως τα τώρα απολογισμός του ναυτικού ατυχήματος που συνέβη στις 11.30 σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή μισό ναυτικό μίλι βόρεια του Μολύβου.

Επιστολή 100 Νεοδημοκρατών στους τέσσερις υποψήφιους προέδρους

Επιστολή προς τους υποψήφιους προέδρους της Νέας Δημοκρατίαςέστειλαν 100 πολίτες πριν από λίγες μέρες ζητώντας τους μία σειρά από πράγματα.

Ανάμεσα στους υπογράφοντες είναι ο...

ΒΙΝΤΕΟ-Μεϊμαράκης σε Σταθάκη: Μην τολμήσεις να παραδώσεις τα σπίτια του λαού σε ξένα funds

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως οι βουλευτές του κόμματος θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο που η κυβέρνηση φέρνει στη Βουλή-«Μνημονιακότερος των μνημονιακών ο Τσίπρας»-«Το πόθεν έσχες δεν είναι κουίζ»

«Ούτε μνημονιακοί, ούτε αντιμνημονιακοί το παίξαμε, το μνημόνιο ήταν υποχρεωτική πολιτική για να βγούμε από την κρίση» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, εξακοντίζοντας βέλη κατά της κυβέρνησης, πως άλλη στάση τηρούσε προεκλογικά και άλλη μετεκλογικά.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ! Απάντηση της ΝΔ στην Γεροβασίλη: Η διαφάνεια απαιτεί ονόματα

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ ελέγχει τον σύζυγο της εν λόγω κυρίας, για παράνομο πλουτισμό μέσω της θέσης που κατέχει στην πολεοδομία Άρτας...

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη με αφορμή τις δηλώσεις των υπουργών για τα «Πόθεν Έσχες».

Πόσο κοστίζει τελικά το κανάλι της Βουλής;

Το «αναπάντητο» ερώτημά του για το «Πόσο κοστίζει το κανάλι της Βουλής» επαναφέρει και πάλι ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, ελπίζοντας ότι ερώτημά του αυτή την φορά με τον νέο Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση θα λάβει απάντηση.

Τα 'λεγε απ' το Μάρτιο ο Βενιζέλος: Θα ψηφίσουμε τις 100 δόσεις αλλά δεν θα τις ξεψηφίσουμε

«Από τον Μάρτιο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη Βουλή είχε επισημάνει ''ότι η κυβέρνηση ξοδεύει τεράστιες δυνάμεις διαπραγματευτικές, πολιτικές, εθνικές για λεξούλες και προσχήματα, για να μη λέμε την τρόικα, τρόικα, αλλά να τους λέμε θεσμούς και μετά Bruxelles Group & Athens Group", και προειδοποίησε ότι το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τις διατάξεις για τις 100 δόσεις, αλλά δεν πρόκειται να τις "ξεψηφίσει"», επισημαίνουν συνεργάτες του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή «"την κατάργηση διατάξεων νόμων που ψηφίστηκαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών", όπως αυτή προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης».

Η Κίνα έχει περισσότερους δισεκατομμυριούχους από την Αμερική- Ποιοι είναι στην κορυφή

H Κίνα ξεπέρασε για πρώτη φορά τις ΗΠΑ σε αριθμό δισεκατομμυριούχων κι αυτό παρά την οικονομική επιβράδυνση στην δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, σύμφωνα με τα συμπεράσματα ετήσιας έκθεσης που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΕΝΩ ΑΝ ΤΟ ΛΕΓΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ! “Επίθεση” ΚΚΕ στον Γιούνκερ για τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο

«Οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως και οι δηλώσεις άλλων Ευρωπαίων παραγόντων που, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης του προσφυγικού «κύματος», επιδιώκουν να επιβληθεί κοινή φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της Ελλάδας μαζί με την Τουρκία, στρέφονται κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας», αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Σε κώμα ο Λαμάρ Όντομ - Τα δάκρυά του για την Κλόε Καρντάσιαν στον οίκο ανοχής

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ είναι ακόμα παντρεμένος με την τηλεπερσόνα κάτι που σημαίνει πως εκείνη ίσως κληθεί να πάρει κρίσιμες αποφάσεις στο νοσοκομείο

Την ώρα που ο πρώην σούπερσταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, Λαμάρ Όντομ, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νέες πληροφορίες για τη σχέση του με την Κλόε Καρτνάσιαν «βλέπουν» το «φως» της δημοσιότητας.

Αποφυλακίζεται χωρίς εγγύηση η Βίκυ Σταμάτη λόγω capital controls

Τα capital controls γλίτωσαν τη Βίκυ Σταμάτη, αφού οι συνήγοροί της πάτησαν πάνω στην πρόσφατη εγκύκλιο του υπουργού Δικαιοσύνης με την οποία αναστέλλονται οι ποινές των εγγυοδοσιών.

ΚΙ Ο ΑΚΗΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΡΥΨΕ ΤΗ ΒΙΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ! Σταθάκης: Στη δήλωση του 2012 απέκρυψα 1 εκ €

Ανατράπηκε η τακτική της σιωπής - Ο υπουργός Οικονομίας προέβαλε τον ισχυρισμό πως κατέθεσε συμπληρωματική δήλωση στην αρμόδια επιτροπή πόθεν έσχες τον Σεπτέμβριο του 2013 στη οποία περιλαμβανόταν το ποσό που είχε λησμονήσει να δηλώσει το 2012

Ποινική δίωξη στην Κατερίνα Σαββαΐδου


Ποινικά υπόλογη για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος είναι η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικατερίνη Σαββαΐδου, καθώς σύμφωνα με ποινική δίωξη που της ασκήθηκε φέρεται να έδωσε χρονικό περιθώριο εντός έτους – και όχι ενός μήνα όπως ορίζει ο νόμος – στους...

Επεισόδιο Λαγού με βουλευτές του ΚΚΕ για τα οικονομικά του κόμματος - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε στη βουλή όταν στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος επιτέθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ για τα οικονομικά του κόμματός τους τα οποία δεν επιτρέπουν να ελεγχθούν.

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! «Τρύπα» 5 δισ. ευρώ στα κρατικά έσοδα έως τον Σεπτέμβριο

Εκτός ελέγχου κινείται ο κρατικός προϋπολογισμός που για να έρθει «στα ίσια του» χρειάζεται να βρει να εισπράξει 19,2 δισ. ευρώ έως τα τέλη του χρόνου.

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει: Δεν μπορώ να αντεπεξέλθω – Φιλοξενούμαι από φίλο

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το διάστημα αυτό μίλησε σε συνέντευξή του γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μεταξύ άλλων εξομολογείται ότι τον τελευταίο χρόνο φιλοξενείται από έναν φίλο του.

Διαδραστικό βίντεο 360 μοίρες: Απογείωση μέσα από ένα κόκπιτ αεροπλάνου!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως είναι η θέα του πιλοτηρίου ενός αεροπλάνου κατά την απογείωση του; Αν όχι, τότε, θα πρέπει να δείτε αυτό το διαδραστικό βίντεο.

Μισοφαγωμένο ψάρι άρχισε να κουνιέται και πετάχτηκε από το πιάτο! ΒΙΝΤΕΟ

Αν είχατε φάει το μισό ψάρι και ξαφνικά αυτό άρχιζε να κουνιέται και να πηδάει δεξιά και αριστερά τι θα κάνατε;

Ναι, έγινε και αυτό όσο απίστευτο και αν ακούγεται.

Ο ελληνικής καταγωγής προπονητής της Σερένα Γουίλιαμς

Ο Πάτρικ Μουράτογλου είναι προπονητής τένις. Υπό τις οδηγίες του κατά καιρούς έχουν βρεθεί πολλοί διάσημοι τενίστες. Αυτή την περίοδο προπονεί αποκλειστικά την Σερένα Γουίλιαμς.

Διαβάστε τι απάντησε η γαλλική αεροπορική εταιρεία Transavia σε π@ρνοστάρ που ρώτησε πότε θα ξεκινήσει η πτήση της

Το «φυσάνε και δεν κρυώνει» στην αεροπορική εταιρία Transavia, θυγατρική της Air France, το αστείο που έκανε υπάλληλος τους, στο twitter, σε μία Γαλλίδα πορνοστάρ με το όνομα Νικίτα Μπελούτσι.

ΟΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι 12 σοφοί του ΚατρούγκαΝου που αποφασίζουν για τις συντάξεις

Κορυφαία η άλλη που έφτασε αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού συνεδρίου: Ξεκίνησε ασκούμενη στην ΕΡΤ μέσω κλαδικής επί Αντρέα, μπήκε με βύσμο σχολή Δημόσιας Διοίκησης και πήρε και υποτροφία ΙΚΥ... όλα από ΠΑΣΟΚ

Το σχεδιασμό για την ολική ανατροπή του ασφαλιστικού ανέλαβε 12μελής Επιτροπή Σοφών που ορίστηκε από τον αρμόδιο υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο.

ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΤΑΛΑΡΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ! Ανοιξε ο δρόμος για την αποτέφρωση νεκρών -Υπέγραψε ο Σκουρλέτης

Στην ολοκλήρωση του θεσμικού πλαισίου που είναι απαραίτητο για την ίδρυση αποτεφρωτηρίων νεκρών στην Ελλάδα προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

ΚΛΑΙΩ! Γελάει ο Βενιζέλος: Ο υπουργός πρέπει να ρωτήσει και την τρόικα… - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, πρότεινε να παραμείνει εκκρεμής η ένσταση αντισυνταγματικότητας, αφού ο υπουργός Οικονομικών, πρέπει να ρωτήσει και την τρόικα.

Τι κοινό έχει ο φιλόσοφος Καρλ Μαρξ με τον οίκο ρολογιών Vacheron Constantin [εικόνες]

Στον ελβετικό οίκο Vacheron Constantin που ιδρύθηκε ένα χρόνο πριν τη γέννηση του Μότσαρτ και προηγήθηκε κατά 34 χρόνια της γαλλικής επανάστασης γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο Κεφάλαιο του Μαρξ.

Ο ιός του Έμπολα υπάρχει ακόμη στο σπέρμα πρώην ασθενών

Ο ιός του Έμπολα μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει στο σπέρμα πρώην ασθενών για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που πίστευαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, επισημαίνει έρευνα, η οποία καταδεικνύει την ανάγκη για μια πιο μακροπρόθεσμη ιατρική παρακολούθηση ανθρώπων που επέζησαν της νόσου.

Το δημοφιλέστερο ελληνικό ξενόγλωσσο τραγούδι -Εχει σπάσει ρεκόρ ακροάσεων στο YouΤube [βίντεο]

Το In a Bar έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ξεπερνώντας τα 8.000.000 views στο YouTube από την ημέρα ανάρτησής του.

"Κόλαση" στη βουλή του Κοσόβου - Βουλευτές έριξαν ξανά δακρυγόνο - ΒΙΝΤΕΟ

Οι  βουλευτές της αντιπολίτευσης στο Κόσοβο ξαναχτύπησαν, ρίχνοντας και σήμερα δακρυγόνο μέσα στην αίθουσα της Βουλής για να αποτρέψουν τη διεξαγωγή συνεδρίασης, παρά τα ισχυρά μέτρα ασφάλειας που τέθηκαν σε εφαρμογή κατά την είσοδο στο κτίριο της Βουλής.

Μπέρδεψε τα στούντιο -Ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στη Μενεγάκη και τελικά βγήκε στη Ντορέττα!

Το είχε πάθει και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προεκλογικά. Τελευταία στιγμή, όμως, είχε καταφέρει να «μαζέψει» την κατάσταση. Το ίδιο έπαθε και ο Κώστας Κόκλας, χωρίς όμως να μπορέσει στο τέλος να διορθώσει το μπέρδεμα.

Βίασαν και λιθοβόλησαν 20χρονη κωφάλαλη στον Ασπρόσπυργο!

Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα μετά τα όσα υπέστη - Οι δράστες φαίνεται πως την παρακολουθούσαν εδώ και καιρό και γνώριζαν την ιδιαιτερότητά της

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία 20χρονη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα της μανίας και των άρρωστων ορέξεων τριών αντρών οι οποίοι της έστησαν καρτέρι, τη βίασαν και ακολούθως τη λιθοβόλησαν για να την εκφοβίσουν.

Μελισσανίδης σε ΣΥΡΙΖΑίο Βασιλόπουλο: Στη Renault να κάνεις το δημαρχείο σου!

Η κατάληξη της συνάντησης στο ΥΠΑΠΕΝ ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΑΕΚ, τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Αρη Βασιλόπουλο και τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη μπορεί να ήταν συναινετική όσον αφορά την ανέγερση του γηπέδου, όμως η εξέλιξή της ήταν θυελλώδης.