20 Οκτωβρίου 2015

Οι περιοχές της Ελλάδας που είναι “πρωταθλήτριες” στο ομαδικό s@x!

Και όμως υπάρχουν περιοχές στην Ελλάδα όπου οι κάτοικοι της δεν έχουν μονό την επαφή στο μυαλό τους, αλλά… θέλουν και ομαδικά παιχνίδια.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Σε επέμβαση επανασυγκόλλησης κοτσίδας υποβλήθηκε ο Τάσος Κορωνάκης

Το πρώτο μέλημα του 40χρονου γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, πριν αναλάβει ξανά καθήκοντα, ήταν να αποκαταστήσει την ανέμελη, εναλλακτικη εικόνα του, που τόσο βάναυσα κακοποιήθηκε κατά τη στρατιωτική του θητεία

ΙΣΡΑΗΛ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ! Maria Domark: Η πιο σ@ξι «φανταρίνα» που έχετε δει ποτέ!

Ο στρατός του Ισραήλ απέκτησε πλέον τη δική του «ατομική (σεξο)βόμβα» - Το κατάξανθο μοντέλο υπηρετεί κανονικά τη θητεία του και δείχνει να το απολαμβάνει...

Δεν είναι κάτι... πρωτάκουστο και δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες καλούνται κανονικά να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, μαθαίνοντας να χειρίζονται τα όπλα... καλύτερα και από τους άντρες συναδέλφους τους.

Θεοχάρης: «Ζημιές 13,5 εκ. € φόρτωσε ο Τσίπρας το κράτος με το να καθυστερήσει 7 μήνες το "ξεπούλημα" του ΟΔΙΕ»

Με παρέμβασή του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο Χάρης Θεοχάρης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι η καθυστέρηση στην παραχώρηση του ΟΔΙΕ επιβάρυνε τον Οργανισμό με ζημιές που αντιστοιχούν στο 1/4 του τελικού τιμήματος

ΡΕΤΑΡΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Ηρώ Διώτη

Την παραίτησή της από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε η Ηρώ Διώτη. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είχε καταψηφίσει τη συμφωνία του Ιουλίου και δεν είχε συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του κυβερνώντος κόμματος, παρευρέθηκε στη συνέλευση μελών του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Λάρισας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε ξενοδοχείο και ενώπιον των συντρόφων της ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ Ή ΟΧΙ; Έπεσε στο κενό από το αρχαίο θέατρο Διονύσου στην Ακρόπολη

Στο μνημείο βρίσκονταν εκείνη την ώρα δεκάδες τουρίστες, που σοκαρίστηκαν με την τραγωδία που εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια τους

Από το αρχαίο θέατρο του Διονύσου στην Ακρόπολη «βούτηξε» στο κενό ένας 61χρονος, δίνοντας έτσι τραγικό τέλος στη ζωή του.

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΕ ΜΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Ή ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΑΡΗ ΒΛΑΜΜΕΝΗ! Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα - Με ποιον τα έβαλε;

Η Έλενα Ακρίτα είναι από τους ανθρώπους που έχει άποψη και την στηρίζει πάντα. Δεν διστάζει να την εκφράσει και δημόσια. Πολλές φορές το “βήμα” της είναι ο λογαριασμός της στο facebook μέσα από τον οποίο διατηρεί πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της.

ΚΛΑΙΩ! Ο Καμμένος θα φτιάξει ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα... θα πετάνε κιόλας!

Επική ατάκα από τον γίγαντα: "ένας Υποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Τατόι, κατασκεύασε μόνος του στην ταράτσα ενός κτηρίου ένα πρότυπο αεροσκάφος, το οποίο και πέταξε"

«Τελικός στόχος, δύσκολος αλλά εφικτός, είναι η Ελλάδα να καταστεί αυτάρκης με δυνατότητα ανάπτυξης δικών της πολεμικών πλοίων, αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων» υποστήριξε ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος ο οποίος κήρυξε την έναρξη των εργασιών της ημερίδας με θέμα:

Ζητούν από άνεργο με 0,26 ευρώ εισόδημα, να πληρώσει φόρο!

Διαβάστε πώς ένας άνεργος επί μία διετία, μπλέχτηκε στα γρανάζια του φορολογικού συστήματος και κινδυνεύει με πρόστιμο, λόγω... εκπρόθεσμης δήλωσης

Εμπαιγμό σε βάρος των ενστόλων καταγγέλλει η ΝΔ

Για ασυνέπεια και εμπαιγμό σε βάρος των ενστόλων κατηγορεί την κυβέρνηση ο υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, σχετικά με διάταξη που υπερψήφισε η κυβέρνηση για τα ταμεία των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας.

Παίκτης έκανε πρόταση γάμου σε διαιτητή... δυστυχώς σε γυναίκα διαιτητή - ΒΙΝΤΕΟ

Μία πρωτότυπη πρόταση γάμου παρακολούθησαν όσοι βρίσκονταν σε αγώνα μπάσκετ στην Ισπανία, ανάμεσα στη Σολάνα και τη Μιγκελτούρα, καθώς ο παίκτης αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

βιντεο-LHC: Βρίσκει παράλληλο σύμπαν μετά το "σωματίδιο του Θεού";

Βρήκε το "σωματίδιο του Θεού", αλλά ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) στο Cern θα μπορούσε σύντομα να ανιχνεύσει ένα "παράλληλο σύμπαν". Σε μια προσπάθεια να εντοπίσει μικροσκοπικές μαύρες τρύπες, που θεωρούνται βασικό σημάδι ενός "πολυσύμπαντος", ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων λειτουργεί σε υψηλότερο επίπεδο.

ΦΙΛΕΛΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ-Σουηδία: Δεν έχουμε πού αλλού να στεγάσουμε πρόσφυγες

Θεωρείται από τις πιο φιλόξενες χώρες στον κόσμο, όμως οι διαθέσιμοι χώροι τελειώνουν και διατυπώνονται ανησυχίες πως όσοι νέοι πρόσφυγες φτάνουν στην σκανδιναβική χώρα θα αναγκαστούν να περάσουν τον βαρύ χειμώνα σε σκηνές

Εδώ όλη η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ... τον Νοέμβριο



Μετά τη σύσκεψη ο Καμμένος απειλεί με εξεταστική για το PSI




Ο Τσίπρας συγκαλεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και ζητάει συναίνεση από το "παλιό" που τελείωσε τον Ιανουάριο



Αναβλήθηκαν οι εκλογές στη ΝΔ


Διεγράφη ο Παναγούλης


Πέρασε το νομοσχέδιο για πλειστηριασμούς του 80% της πρώτης κατοικίας







Κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ σε οφειλέτες


Κλειστά παραμένουν τα δημόσια ΙΕΚ






Ο φίλης αμφισβητεί τη γενοκτονία των Ποντίων







Γραμματείς σε δικαστήρια έγιναν με ΦΕΚ οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ




Ψέμματα Κατρούγκαλου για το οικογενειακό επίδομα


Μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων



Η Miss Austria 2013 σκοτώθηκε κάνοντας τζόκινγκ στις Άλπεις

Η Ένα Κάντιτς επικοινώνησε με τον αδερφό της μέσω του κινητού τηλεφώνου της, τον οποίο και ενημέρωσε για το ατύχημα, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της - Εντοπίστηκε από δύο μαθητές - Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο στο Ίνσμπρουκ, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την επαναφέρουν

Βίντεο σοκ: Τραυματισμένος μοτοσικλετιστής επιζεί με... δυο σίδερα καρφωμένα στο λαιμό του

Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα και δεν πιστεύετε στην θεά τύχη, δείτε το πως κατάφερε να επιζήσει ένας Ινδός μοτοσικλετιστής όχι με μία αλλά με δύο σιδερόβεργες μπηγμένες στον λαιμό του

Βίντεο: Τα πιο περίεργα και σ@ξι μπικίνι της Μυκόνου

Φέτος τα είδαμε στη Μύκονο, του χρόνου παντού!

Στις παραλίες της Μυκόνου, όμορφα και καλλίγραμμα κορίτσια με εκκεντρικά και παράξενα μπικίνι απόλαυσαν όλο το καλοκαίρι τις καλοκαιρινές βουτιές τους στην βασίλισσα των Κυκλάδων προσφέροντας «οφθαλμόλουτρο» στους λουόμενους!

Βίντεο: Ηλικιωμένη οδηγός κάνει... ελιγμό που θα ζήλευαν οδηγοί αγώνων

Με στυλ που θα ζήλευαν εικοσάρηδες, η γυναίκα βγαίνει με το αμάξι της από βενζινάδικο στις δύο ρόδες

Με έναν απίστευτο ελιγμό, που δεν ταιριάζει σε ηλικιωμένη οδηγό, αλλά μάλλον σε ραλλίστα οδηγό αγώνων ή ακόμα και στον... Τζέιμς Μποντ, βγήκε από ένα βενζινάδικο μια γυναίκα.

βιντεο-ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΘΕΣ Σ@Ξ; ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου για τον Άγιο Αυγουστίνο και το... σ@ξ!

«Συμμερίζομαι την προδιάθεση του Αγίου Αυγουστίνου που, πριν γίνει Άγιος, παρακαλούσε τον Θεό να τον κρατήσει μακριά από το αμάρτημα του σεξ. Εγώ όμως τώρα δεν μπορώ να το κάνω» είπε, για να δικαιολογηθεί που κάνει αντιπολίτευση... στην αντιπολίτευση

ΜΠΡΑΒΟ! ΔΕ ΜΑΣΗΣΕ! Η Σαββαΐδου τους γράφει στην παπάρα της: «Δεν παραιτούμαι» τους απαντάει με επιστολή

«Δεν παραιτούμαι» διαμηνύει στην κυβέρνηση η γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου με πολυσέλιδη επιστολή της ένα 24ωρο αφότου πηγες του Μαξίμου δήλωναν ότι είναι ζήτημα αρχής η απομάκρυνσή της.

ΝΔ: Έμπνευση της κυβέρνησης ο ΦΠΑ στην Παιδεία

Με μια σκληρή ανακοίνωση για τον ΦΠΑ στην Παιδεία, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει ως στόχο την εξίσωση προς τα κάτω.

ΕΣΡ εναντίον κυβέρνησης για το νομοσχέδιο για τα κανάλια: Χωρίς σοβαρή μελέτη

«Κόλαφος» είναι η γνωμοδότηση του ΕΣΡ για το νομοσχέδιο που αφορά τα μέσα ενημέρωσης, το οποίο κατατέθηκε στη βουλή.

«Η κυβέρνηση δημιουργεί υπουργό-Καναλάρχη»

Σφοδρή κριτική στο ν/σ που φέρνει η κυβέρνηση για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμώνμ άσκησε με την ομιλία του στη Βουλή ο εισηγητής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.