22 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο: Ρωσίδες σε κλαμπ πετάνε όλα τους τα ρούχα για να κερδίσουν ένα iPhone

Οι δύο νεαρές – μία εκ των οποίων είναι παντρεμένη – έμειναν ολόγυμνες για αρκετά λεπτά στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου, μπροστά στα μάτια του έκπληκτου κοινού

ΦΩΤΟ-Μουρούτης: Να θυμίσουμε και τι έγινε πριν 2 χρόνια όταν είχε ξαναρθει ο Ολάντ στην Αθήνα

Τότε βέβαια κυβερνούσε ο προσκυνημένος Σαμαράς και ο Γιώργος Μουρούτης μας θυμίζει τι είχε γίνει γράφοντας στο Twitter:

Κατά λάθος έβαλα ΕΡΤ1 και δείχνουν κανονικά την επίσκεψη Ολάντ!
Σοκαρίστηκα! Γιατί...

Μοίρασε εγκεφαλικά το κορίτσι του Μπερλουσκόνι – Βγήκε στο μπαλκόνι topless και έστειλε… μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στα ξέφρενα μπούγκα μπούγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Σήμερα όμως βρίσκει τον τρόπο να απασχολεί τα Μέσα με τις προκλητικές τις εμφανίσεις.

Κάφροι μαχαίρωσαν Τούρκο οπαδό στο ΟΑΚΑ

Ένας Τούρκος οπαδός μαχαιρώθηκε από αγνώστους στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση του.

ΦΩΤΟ και ας πούμε "συνάντηση" Μεϊμαράκη – Μέρκελ η οποία δεν αναφέρθηκε σε "κοινές περιπολίες με Τουρκία"

Εντάξει όμως Βαγγέλη φτάνουν τώρα οι φωτογραφίες, είσαι μεγάλος ηγέτης το εμπεδώσαμε. Τώρα γύρνα γρήγορα πίσω γιατί εδώ γίνεται της πο@τάνας με νομοσχέδια για ΜΜε, Σαββαϊδου κ.λπ και η ΝΔ είναι απούσα! Έβγαλε ανακοίνωση 3 γραμμές για το πραξικόπημα με τη Σαββαϊδου και τελείωσε το θέμα... ΕΛΕΟΣ!

Με ικανοποίηση ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης και τα μέλη της ελληνικής αποστολής, άκουσαν την ομιλία της Άνγκελα Μέρκελ στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη.

Η πρώτη ερώτηση στην ελληνική βουλή που θα απαντηθεί με "ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;"

Βουλευτής του ΠΑΣΟκ ρωτάει αν οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα στείλουν το ΣΔΟΕ να ελέγξει τα ταμεία της εταιρείας Φλαμπουράρη... οπότε η απάντηση θα είναι "Έλα Χριστέ κι Απόστολε! Καλά τρελός είσαι"

Φωτογραφίες: «Στοιχειωμένο» το αεροπλάνο του Καντάφι στη Γαλλία

Διαμάχη με τη Λιβύη για να μην τεθεί σε δημοπρασία - Η αξία του υπολογίζεται στα 60 εκατ. ευρώ

Παραμένει ακινητοποιημένο στο αεροδρόμιο του Περπινιάν στη Νότιο Γαλλία εδώ και χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό παρότι… στοιχειωμένο.

«Mea culpa» της Κλίντον για τη φονική επίθεση στη Βεγγάζη

Αλλά η πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως οι Αμερικανοί διπλωμάτες θα πρέπει να παίρνουν ρίσκα

Στη φονική επίθεση της αμερικανικής πρεσβείας στη Βεγγάζη αναφέρθηκε η υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις εκλογές των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, σε ομιλία της.

Ντράγκι: Το bitcoin κι οι παπαριές Βαρουφάκη δεν είναι αποδεκτά ως μέσο πληρωμής για αγαθά ή αποπληρωμή χρέους

Απάντηση του προέδρου της ΕΚΤ σε ερώτηση της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή σχετικά με τα IOUS και τα bitcoin και το καθεστώς που διέπει αυτές εναλλακτικές μορφές πληρωμών στην ΕΕ

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας στο Μενίδι

Ενας 40χρονος έχασε τη ζωή του λόγω της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από την τραγωδία στο Μενίδι όπου το μεσημέρι της Πέμπτης ένας 40χρονος άντρας έχασε τη ζωή του λόγω της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική καθώς και πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Η ΦΩΤΟ του Άδωνι στο αεροπλάνο και η σοβαρή κουβέντα με τον... Πατούλη

Άδωνι σοβαρές κουβέντες δεν γίνονται με σαλτιμπάγκους Πατούληδες και Μωραϊτάκηδες! Αυτό!

Φωτογραφία από το αεροπλάνο μαζί με Πατούλη και Ντόρα, κατά την επιστροφη του από τη Μαδρίτη ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε μάλιστα οτι "στο αεροπλάνο του γυρισμού κάναμε την πιο ουσιαστική συζήτηση για το κόμμα μας που ακόμα πουθενά δεν κάναμε."

Η συγκινητική στιγμή που το άγημα ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο! ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά τα στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα. Ένα από αυτά ήταν η στιγμή που το άγημα που απέδιδε τιμές στον Άγνωστο Στρατιώτη την στιγμή της κατάθεσης στεφάνου άρχισε να ψάλλει τον εθνικό μας ύμνο.

Η «κίνηση» του Ολάντ που… ενόχλησε!

Με κάθε τιμή υποδέχτηκε η ελληνική πολιτική ηγεσία τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα. Αυτό όμως που δεν έκανε κακή εντύπωση και σχολιάστηκε στις πολιτικές εκπομπές, είναι ότι ο Πρόεδρος...

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Κατρούγκαλος; ΑΝ δεν δοθεί αύριο το οικογενειακό επίδομα θα φταίει... το ΠΑΜΕ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Ανδρέας Νεφελούδης σημείωνε ότι έως αύριο Παρασκευή θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους 635.000 δικαιούχους κάτι όμως που μάλλον δεν θα επαληθευτεί αφοί ο καθόλα αρμόδιος ο Υπουργός Εργασίας «βλέπει» την πληρωμή ακόμη και στις 30 του μήνα.

ΕΝΦΙΑ 43.000 ευρώ καλείται να πληρώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο φόρος αφορά στα σπίτια όπου φιλοξενούνται τα παιδιά, αλλά και σε ακίνητα και αγροτεμάχια που έχουν κληροδοτήσει ιδιώτες στον οργανισμό

ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Μια ...Καραμανλή που θαυμάζει τον Αντρέα, ήρθε με τον Ολάντ στην Αθήνα

Δύο Ελληνες έχουν συνοδεύσει τον Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα. Η  Μαριέττα Καραμανλή, αντιπρόεδρος της Επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων και πρόεδρος της ομάδας Γάλλο-Ελληνικής φιλίας στο Κοινοβούλιο.

Οταν εκκλησία και επιστήμη γίνονται ένα: Οι σπουδαίοι επιστήμονες που πίστευαν βαθιά στον θεό

Επιστήμη και θρησκεία θεωρούνται δύο αντικρουόμενα αντικείμενα. Πολλοί πιστεύουν πως ανάμεσα σε επιστήμονες και ανθρώπους της εκκλησίας, υπάρχει μια ατελείωτη κόντρα.

Κ@ολόγερος στη Ρόδο κατηγορείται για εμετικές πράξεις σε βάρος της 6χρονης εγγονής του!

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, κατηγορούμενος για βάναυση προσβολή της αιδούς, προσώπου νεότερου των 15 ετών, με ακόλαστη πράξη και δη της 6χρονης εγγονής του, παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας 65χρονος, κάτοικος Λάρδου, που διαμένει πλέον στην Ουκρανία.

Ο ΓΑΠ δέχτηκε μικρότερο γραφείο και πήρε το ευχαριστώ του Βούτση-Αρνήθηκε ο σημίτης

[Στον ΓΑΠ μπορείς πολιτικά να καταλογίσεις τα πάντα! Από δόλο μέχρι ηλιθιότητα (προσωπικά κλίνω στην ηλιθιότητα)! Το μόνο που δεν μπορείς να του καταλογίσεις είναι ότι είναι γαϊδούρι και δεν έχει τρόπους... ακόμα τον θυμάμαι πριν καμιά 10αριά χρόνια να δίνει, σε μια παρέλαση, καραμέλες (που προφανώς κουβαλούσε επί τούτου μαζί του) στα παιδιά του Καραμανλή]

Είναι ο μόνος πρώην πρωθυπουργός που έχει ανταποκριθεί στην έκκληση του Προέδρου της Βουλής - Ο κ. Σημίτης έχει ήδη αρνηθεί και τις δύο προτάσεις - Ανέστιοι παραμένουν οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων

Βούλγαροι προς κυνηγούς: Προσοχή, μην μπερδέψετε τους λάθρο με αγριογούρουνα

Οι κυνηγοί προειδοποιήθηκαν κυρίως να μην πυροβολούν κάποιον στόχο που δεν έχουν αναγνωρίσει ξεκάθαρα και να μην ανοίγουν πυρ όταν ακούν έναν θόρυβο στο δάσος

Σαμαράς: «Ο λαϊκισμός είναι "αρρώστια"-Ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε χειρότερα προβλήματα από αυτά που κατήγγειλε»-Όλοι παρόντες στην ομιλία του

Ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο του συνεδρίου του ΕΛΚ στη Μαδρίτη μίλησε για τον λαϊκισμό στην Ευρώπη.

ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ! Σπυράκη: Δεν φοβάμαι τη διάσπαση στη ΝΔ

«Δεν τη φοβάμαι τη διάσπαση στη ΝΔ» σημείωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη  μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Δείτε την υπερπολυτελή σουίτα της «Μεγάλης Βρεταννίας» όπου θα μείνει ο Ολάντ

Η βασιλική σουίτα ενός υπνοδωματίου και δύο λουτρών καταλαμβάνει μια επιφάνεια 400 τμ, ενώ τα πολυάριθμα παράθυρα προσφέρουν μια πανοραμική θέα της Αθήνας

Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» στο κέντρο της Αθήνας θα διαμείνει, όπως και κατά την επίσκεψή του το 2013, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η Σαββαΐδου: «Παρέμβαση στην Δικαιοσύνη τα υπονοούμενα της Γεροβασίλη-Με διώχνετε για παράταση ΦΠΑ καναλιών ενώ μου ζητήσατε παράταση σε ΦΠΑ ιδιωτικών»

«Μέχρι σήμερα επιτέλεσα τα καθήκοντά μου στο ακέραιο πάντοτε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον» δήλωσε η ΓΓΔΕ - «Ως πολίτης ευνομούμενης χώρας προφανώς και θα κάνω χρήση όλων των νόμιμων μέσων για την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας μου»

Έκπληκτος με Τσίπρα για Σαββαΐδου ο Χιούγκο Ντίξον: Θα τα τινάξει όλα στον αέρα!

«Αυτά είναι εξαιρετικά άσχημα νέα», γράφει ο αρθρογράφος του Reuters - «Εχει αυτοκτονικές τάσεις;», αναρωτιέται

Έκπληκτος με την απόφαση του πρωθυπουργού να αποπέμψει με αυτόν τον τρόπο την γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, δηλώνει ο Χιούγκο Ντίξον, ένας από τους πιο γνωστούς στην Ελλάδα αρθρογράφους του Reuters.

«Ξέχασε» τις... πενταροδεκάρες και τα έβαλε με τον Σεβαστάκη ο Φίλης

«Δεν έχουμε καμία προκατάληψη απέναντι στην ιδιωτική εκπαίδευση» είπε ο υπουργός Παιδείας, «καρφώνοντας» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Άφησε τις «πενταροδεκάρες» και βάλθηκε να γίνει τιμητής της ιδιωτικής εκπαίδευσης ο κ. Νίκος Φίλης.

ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! «Κόκκινα δάνεια»: Η Τρόικα ζητάει πλειστηριασμούς για 8 στους 10 δανειολήπτες του νόμου Κατσέλη

Η συνάντηση των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών με τους «4» της τρόικας διήρκεσε περίπου 4 ώρες και όλα δείχνουν ότι το ρήγμα με τους δανειστές παραμένει ανοιχτό.

Οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις απελευθέρωσαν Κούρδους ομήρους από τον ISIS

Στην επιχείρηση έχασε τη ζωή του ένας Αμερικανός στρατιώτης – Πρόκειται για την πρώτη ανθρώπινη απώλεια από τότε που ξεκίνησε το σχέδιο δράσης κατά των τζιχαντιστών και η πρώτη από το 2011, όταν οι αμερικανικές δυνάμεις αποχώρησαν από το Ιράκ

ΤΙ ΠΙΝΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ; Χουλιαράκης: Το πρωτογενές έλλειμμα της Αριστεράς είναι 0,25%, αλλά αν δεν είχαμε ύφεση θα είχαμε πλεόνασμα 3%!!!

[Προφανώς αυτό που είπε "επιστημονικά" σημαίνει με απλά λόγια ότι αν δεν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ (ύφεση) και είχε μείνει ο Σαμαράς θα είχαμε πλεόνασμα 3%...]

Ο υπουργός Οικονομικών μίλησε για πέρασμα από την ανάπτυξη του 2014 σε ύφεση το 2015 και για πλεονάσματα έως και 3% στην περίπτωση που είχαμε αποφύγει την επιστροφή στην ύφεση

Συναντήσεις Μεϊμαράκη με Γιούνκερ και Σαρκοζί - ΦΩΤΟ

Συνομιλίες, χαμόγελα και αγκαλιές σφράγισαν τη συνάντηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Φονική κακοκαιρία - Νεκρός 40χρονος στο Μενίδι

Τραγικές συνέπειες είχε η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική. Ένας 40χρονος έχασε τη ζωή του στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι.

Δείτε πώς «καρφώθηκε» το αποτυχημένο ρετούς σε φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου

Δεν τους αρκούσε να φτιάξουν μέση-δαχτυλίδι στην παρουσιάστρια, παραμόρφωσαν και την κολώνα πίσω της

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Ολάντ στην Αθήνα: Οι υπασπίστριες, η χαμένη δήλωση από το καφενείο ΕΡΤ, τα σταυρωμένα χέρια του Τσίπρα και το tweet

Δεν υπήρχε ήχος από την ΕΡΤ όταν ο Γάλλος πρόεδρος έκανε δηλώσεις - Εκτός από τους δύο αρχηγούς, το άγημα επιθεώρησε και ο... Πάνος Καμμένος - Με τα χέρια σταυρωμένα στεκόταν ο Έλληνας πρωθυπουργός την ώρα του εθνικού ύμνου της Γαλλίας

Ο Φρανσουά Ολάντ έφτασε στην Αθήνα και από την μεγαλειώδης υποδοχή του από τις ελληνικές αρχές δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα.

ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ! «Όπου γάμος και χαρά η… Βασίλω πρώτη!»

Σε μια εποχή που οι πολίτες «κλαίνε» παραλαμβάνοντας το ένα ραβασάκι μετά το άλλο και καλούνται να σπεύσουν να γεμίσουν τα κρατικά ταμεία από το πενιχρό εισόδημα ή τις περισσότερες φορές από το υστέρημά τους, κάποιοι περί άλλα τυρβάζουν… κάνοντας πολυέξοδα ταξίδια για δημόσιες σχέσεις.

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΡΕ; Τα τούρκικα μαχητικά αλωνίζουν στο Αιγαίο κι ο ΓΕΑ έδωσε στον Τούρκο και αναμνηστική πλακέτα...

Παρά τις συνεχείς παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη οι συναντήσεις Ελλήνων και Τούρκων Αξιωματούχων συνεχίζονται κανονικά και σε αυτό το πλαίσιο ο...

ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΕΚ. ΑΥΤΟΣ! Πώς και πόσο φορολογεί το... Facebook ρωτά ο Νάσος Αθανασίου τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Πόσο φόρο απέδωσε στο ελληνικό δημόσιο η εταιρία για το 2014 ζητά να μάθει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με το facebook τα έβαλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου, που κατέθεσε ερώτηση ώστε να μάθει πόσο φόρο αποδίδει η εταιρεία στο ελληνικό Δημόσιο!

Νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ: Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ ο Λεβέντης-Εναντίον η ΕΣΗΕΑ

Κατρούγκαλος: «Οι συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό. Γιατί να το αφήσουμε στη διαφθορά; Γιατί να μην πληρώσουν; Αν χαρίζαμε τις άδειες, θα δίναμε κομμάτι του εθνικού πλούτου»

Σαββαΐδου: Ανακοίνωση 3 γραμμών από ΝΔ!! Άδωνις: Να αντιδράσουμε στο πραξικόπημα-Ερώτηση Κακλαμάνη στη Βουλή

[Πιο μικρή ανακοίνωση δεν μπορούσε να βγάλει η ΝΔ; Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα τους τρομάξει...]

«Η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει ότι δεν πιστεύει στην ανεξαρτησία των θεσμών» γράφει η ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την αποπομπή της Γραμματέως της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων κας Κατερίνας Σαββαΐδου.

ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ! ΛΟΛ! Με αιχμές αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο αιώνιος φοιτητής Κορωνάκης

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανακοίνωσε ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Τάσος Κορωνάκης, με ανάρτηση του στο Facebook, επισημαίνοντας ότι η απόσταση του από την κυβερνητική πολιτική «συνεχώς μεγαλώνει».

Διέλυσε με σφυρί την πανάκριβη BMW του άνδρα της όταν έμαθε ότι την απατά

Τι πονάει περισσότερο έναν άνδρα; Λογικά, το αυτοκίνητό του. Ιδιαίτερα αν έχει πληρώσει 270.000 ευρώ για το αποκτήσει.

Απίστευτη ιστορία: Επίτροποι εκκλησίας καταχράστηκαν 32 εκατ. για να γίνει τραγουδίστρια η σύζυγος του πάστορα [εικόνες&βίντεο]

Τριάντα δύο εκατομμύρια ευρώ στοίχισε στην ενορία το όνειρο της γυναίκας του πάστορα να γίνει τραγουδίστρια.

Έξι ηγετικά στελέχη μιας Ευαγγελικής Εκκλησίας της Σιγκαπούρης καταδικάστηκαν την Τετάρτη από δικαστήριο της πόλης-κράτους για κατάχρηση 32 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία δαπάνησαν για να χρηματοδοτήσουν τη μουσική καριέρα της συζύγου ενός πάστορα.

Η απίστευτη ιστορία των φοιτητών του MIT που νίκησαν τα καζίνο του Λας Βέγκας

Έκαναν διπλή ζωή και τα Σαββατοκύριακα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα!

Το 1992 μία ομάδα φοιτητών από το MIT, κόντεψε να «νικήσει» τα μεγαλύτερα καζίνο της Αμερικής, εφαρμόζοντας απλά μαθηματικά. Η ιδέα ξεκίνησε το 1958, όταν ο μαθηματικός και τζογαδόρος Έντουαρντ Ο’ Θορπ μελέτησε μανιωδώς το παιχνίδι «Blackjack», ή αλλιώς «21».

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις για αποτυχημένο Στυλιανίδη: Όσοι σκανδαλίζονται που λέω πολιτικό απατεώνα τον Τσίπρα ας δουν αυτό

Σε δύο μέτωπα κινείται ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αφενός προσπαθεί να κερδίσει στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας και αφετέρου ασκεί δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα (αντί να θάβει τους συνυποψηφίους του) κάτι που ενοχλεί αποτυχημένους, όπως τον Στυλιανίδη... τον γνωστό υπουργό Καραμανλή που του πληρώναμε πρώτη θέση, Four Seasons (όπως ο Άκης) και λιμουζίνες όταν πήγαινε διακοπές με τη γυναίκα του σε Παρίσι και Λονδίνο.

Αυτοί "κρύβονται" πίσω από το Noor 1... και όχι ο Βαγγέλας, λέει τώρα το ΒΗΜΑ

[Μάλιστα! Σε δυο τρία σημεία γράφει ο κ. Λαμπρόπουλος ότι δεν εμπλέκεται ο Βαγγέλας ("έλληνας επιχειρηματίας") ... μόλις προχθες έγραφε ότι ο Βαγγέλας επισκέφθηκε κατηγορούμενο στον Κορυδαλλό και προσπαθούσε μέσω της Μητρόπολης Πειραιά να επηρεάσει την δικαστή που δήλωσε κώλυμα... τι να μεσολάβησε άραγε;]

Του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Δύο αλλοδαποί επιχειρηματίες, που διαμένουν σε δύο διαφορετικές πόλεις στο εξωτερικό, φέρεται να έχουν κατονομασθεί, τις τελευταίες ημέρες, ως χρηματοδότες με 15 εκατ. ευρώ του περιώνυμου φορτίου ηρωίνης βάρους δύο τόνων που έφθασε στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2014 με το πλοίο «Noor 1».

ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ... ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ! Αύξηση πωλήσεων και κερδών στα σούπερ μάρκετ το 2014

Οριακή αύξηση πωλήσεων και διψήφια αύξηση κερδών στον κλάδο των σούπερ μάρκετ το 2014 προκύπτει από την ανάλυση των βασικών οικονομικών μεγεθών των 56 επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ, που αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν των εταιρειών του κλάδου που δημοσιεύουν ισολογισμό και παρουσιάζονται στην ετήσια έκδοση «Πανόραμα των Ελληνικών Σούπερ Μάρκετ 2015».

Η αποπομπή Σαββαϊδου ενοχλεί την Κομισιόν

Εκνευρισμό και απογοήτευση προκαλούν στους εκπροσώπους των θεσμών οι χειρισμοί της κυβέρνησης στο ζήτημα της Κατερίνας Σαββαϊδου. Ωστόσο στην πρώτη επίσημη αντίδραση της μετά την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου για αποπομπή της κας Σαββαϊδου η Κομισιόν τηρεί αποστάσεις.

Τη δίωξη φίλου του Φύσσα ζήτησε ο συνήγορος του Παππά γιατί άλλα είχε πει στην αρχική κατάθεσή και άλλα στο δικαστήριο

Αίτημα να κρατηθεί ο φίλος του Παύλου Φύσσα, Δημήτρης Μελαχρινόπουλος, μέχρι να διερευνηθεί εάν έχει διαπράξει ψευδορκία, υπέβαλε στο δικαστήριο ο συνήγορος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης.

KANOYN KAI TOYΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Xάσμα μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών για τις αλλαγές στο νόμο Κατσέλη (ΔΕΙΤΕ αναλυτικά)

Σε μαραθώνια εξελίσσεται η συνάντηση των υπουργών Οικονομίας, Γ. Σταθάκη και Οικονομικών, Ευκλ.Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των θεσμών, σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, που έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί.

Κομισιόν: Περιμένουμε διευκρινίσεις από την Αθήνα για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ

«Οι ευρωπαϊκές Αρχές είναι σε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση και περιμένουν διευκρινήσεις, που δεν είναι επί του παρόντος να τις συζητήσουμε», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν Ανίκα Μπράιτχαρντ κληθείσα να σχολιάσει τις καταγγελίες που έγιναν χθες στην ελληνική Βουλή από την αντιπολίτευση για επιστολές εκ μέρους της DG Comp προς την ελληνική κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ-ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ; Κατρούγκαλος σκανάρει τα οπίσθια της Τζάκρη

Είναι γνωστό πως η υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη είναι από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της βουλής... γιατί όμορφη δεν τη λες. Η κ. Τζάκρη προσήλθε στη συνεδρίαση του υπουργικού στη Βουλή, φορώντας ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα και κρατώντας στο χέρι μια κλασική μπεζ καπαρντίνα.