23 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; :)) Οργή γονέων για δασκάλα που διδάσκει…πόζες (ΦΩΤΟ)

Οργή έχουν προκαλέσει σε γονείς μαθητών στη Γιούτα των ΗΠΑ , οι σέξι πόζες δασκάλας στο instagram και το facebook. Η Μίντι Τζένσεν, η οποία διδάσκει σε δημοτικό σχολείο, έχει γίνει η πέτρα του σκανδάλου μετά την κατηγορία ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες που την απεικονίζουν σε «καυτές» στάσεις που σκανδαλίζουν τους μαθητές.

ΝΤΑΞ ΚΛΑΙΩ! Η εταιρεία Φλαμπουράρη έχει περισσότερα μετρητά από ότι ΑΚΤΩΡ+VODAFONE+ΕΛΠΕ+ΜΟΤΟΡ OIL μαζί!

"Μεγάλο ταμείο" αποτελεί ένδειξη έκδοσης εικονικών-πλαστών τιμολογίων

Ωραία πράγματα βλέπει κανείς στους ισολογισμούς της ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ, του Υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη. Η εταιρεία εμφανίζεται να έχει σε μετρητά, στο χρηματοκιβώτιο της, την 31/12/2012, περισσότερα χρήματα απ΄όσα έχει ο κολοσσός ΑΚΤΩΡ, και περισσότερα από όσα έχουν μαζί VODAFONE+ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ+ΜΟΤΟΡ OIL μαζί !

Στον ισολογισμό κάθε χρήσης...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΑΪΤΑΝΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ! Η selfie της Ραφαέλι με μπικίνι - ΦΩΤΟ

Αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους η Μπαρ Ραφαέλι, ανεβάζοντας στο Instagram μία selfie φωτογραφία της με μπικίνι.

Ρεκόρ λαθροαφίξεων στην Ελλάδα: Έφθασαν τις 48.000 μέσα σε πέντε ημέρες

Μόνο στη Λέσβο καταγράφηκαν 27.276 αφίξεις, ενώ στη Χίο 9.750 από τις 17-21 Οκτωβρίου και παρά την κακοκαιρία

Τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία εισροή προσφύγων για το 2015 βιώνει η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΙΟΜ), ο οποίος κατέγραψε 48.000 αφίξεις σε πέντε ημέρες, έως τις 21 Οκτωβρίου.

ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΕΤΑ! Παραγράφονται χιλιάδες ανοικτές υποθέσεις φορολογίας ακινήτων

Στο αρχείο μπαίνουν στις 31 Δεκεμβρίου χιλιάδες φάκελοι ανέλεγκτων υποθέσεων φορολογίας κεφαλαίου, με κίνδυνο να χαθούν εκατομμύρια ευρώ από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Ακροδεξιός ευρωβουλευτής βγήκε με όπλο σε δελτίο ειδήσεων! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η τηλεοπτική εμφάνιση θα τους μείνει αξέχαστη! Ο Τζανλούκα Μπουονάνο, κατά τη διάρκεια παρέμβασής του στο δελτίο ειδήσεων Tg24 του Sky, εμφανίστηκε κρατώντας ένα πιστόλι!

Τούρκοι για Παναθηναϊκό: Κρατούσαν πέτρες, μαχαίρια... Μας πήραν τα λεφτά μας!

Ο πρόεδρος της Καρσίγιακα, Ταμέρ Ουστάογλου μίλησε στη "Milliyet", η οποία στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει τα παράπονά του για τα μέτρα ασφαλείας που λήφθησαν στο ΟΑΚΑ, για τον οπαδό που μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και τόνισε ότι ελπίζει στην τιμωρία του “τριφυλλιού”.

Ο CEO του Twitter μοιράζει μετοχές 200 εκατ.δολαρίων στους εργαζόμενους

Ο νέος CEO του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, θα δώσει το ένα τρίτο των μετοχών της εταιρείας που έχει στην κατοχή του στους υπαλλήλους, έγραψε σε tweet.

Τζιτζικώστας εναντίον Μεϊμαράκη και κωλοτούμπα για Σαμαρά!

-Δεν βλέπω να κάνει πράξη την ενότητα ο κ Μεϊμαράκης
-Είπα ότι είναι κακόγουστο αστείο να είναι αντιπρόεδρος ένας πρώην Πρωθυπουργός. Εννοούσα ότι είναι υποτιμητικό για τον ίδιο.

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας, τα όσα συνέβησαν στην Μαδρίτη στη σύνοδο του ΕΛΚ, κατηγορώντας ευθέως τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ότι δεν κάνει πράξη όσα λέει για την ενότητα του κόμματος.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης: Αλήθειες για το ασφαλιστικό

«Αξίζει κ πρέπει να δείτε όλοι μόνο  σε 9 λεπτά "αλήθειες για τ ασφαλιστικό"» έγραψε ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter και δημοσίευσε βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΙ όπου περιγράφει τι έκανε ο ίδιος και τι περικοπές έχει κάνει ως τώρα στις συντάξεις ο ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το βίντεο:

ΝΔ: Οι καταστροφές από τη θεομηνία ανέδειξαν την ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ

«Οι καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία ανέδειξαν άλλη μια φορά την ανευθυνότητα ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

Βίντεο: Δείτε τη μάχη ενός σκύλου που υπερασπίζεται το αφεντικό του με δύο λύκους – Άγριες εικόνες

Η τετράχρονη Κλάρα δέχθηκε περισσότερες από 15 δαγκωματιές στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί το αφεντικό της, αλλά επέζησε λόγω του γιλέκου με επένδυση χάλυβα που φορούσε

ΠΑΝΤΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΙ ΔΥ! Στηρίζουν Χίλαρι οι δημόσιοι υπάλληλοι στις ΗΠΑ

Όσο "αριστερά" μπορούν να θεωρηθούν οι δημοκρατικοί... 

Η υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος απέσπασε τη στήριξη όχι μόνο για τις εσωκομματικές, αλλά και για τις εθνικές εκλογές

Βίντεο: Η ρωσική αεροπορία βομβαρδίζει γέφυρα στον Ευφράτη ποταμό

Στόχος των Ρώσων ήταν να ανακόψουν τον ανεφοδιασμό με τρόφιμα και πολεμοφόδια του ISIS – Τα πλάνα αναδεικνύουν την ακρίβεια του βομβαρδισμού

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΠ'ΤΗ ΦΩΤΙΟΥ ΓΙΔΙΑ! Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν ούτε για την κάρτα σίτισης

Στη φώτο η γελοία... περιμένει να βρέξει λεφτά

Εκτός χρονοδιαγράμματος και προγραμματισμού βγήκε η καταβολή της δ” δόσης της επιδότησης σίτισης, που πιστώνεται στην Κάρτα Σίτισης, σε 145.359 δικαιούχους, οι οποίοι αντιστοιχούν σε 349.826 ωφελούμενους, μέλη των οικογενειών τους.

«Ανάληψη ευθύνης» για το κυνήγι στον Σκουρλέτη στα Εξάρχεια

Ο αριστερός υπουργός είχε τα μούτρα να "χαλαρώσει" - Επιλέξαμε να του χαλάσουμε τη βραδινή έξοδο υπενθυμίζοντάς του την ατομική και πολιτική ευθύνη που βαραίνει όποιον υπογράφει μνημόνια, σημειώνεται στο κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου

ΚΛΑΙΩ! Με ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές φώτο κάνει προεκλογική εκστρατεία ο Αποστόλης... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ!

Αμερικανάκι μέχρι το μεδούλι ο GG προσπαθεί να επηρεάσει με την εικόνα παρά με συγκεκριμένες θέσεις για θέματα που καίνε όπως πχ την άποψή του για τις αποκρατικοποιήσεις ή την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική... Φίλε πες στους επικοινωνιολόγους της πλάκας που έχεις μαζέψει: Με π@ρδές δεν βάφονται αβγά

Δείτε τι γράφει το παπαγαλάκι, ο εκδότης της πλάκας, Καραμανλής:

Ένα συγκινητικό…ενσταντανέ από την περιοδεία Τζιτζικώστα (ΦΩΤΟ)

ΕΤΣΙ! Courrier International: Όχι, ο Ολάντ δεν είναι σωτήρας της Ελλάδας

Κανένα κράτος της ευρωζώνης δεν έδειξε λιγότερη αλληλεγγύη απέναντι στην Ελλάδα, απλά ο Φρανσουά Ολάντ είχε την τέχνη να εμφανιστεί σαν σωτήρας, γράφει στο διάσημο περιοδικό η Michaela Wiegel.

Οι ισχυρές κυρίες των…8 στα πρώτα τους βήματα! (ΦΩΤΟ)

Τις βλέπουμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όπου μας μεταφέρουν τις σημαντικότερες ειδήσεις πάντα όμορφες και κομψές.

Πως όμως ήταν οι κυρίες της ενημέρωσης, αρκετά χρόνια πριν στο ξεκίνημα τους;

Δούρου και Σπίρτζης ανακοίνωσαν πως δεν τσακώνονται

Τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για άγρια κόντρα ανάμεσα στην Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον υπουργό Υποδομών, κ. Σπίρτζη αναφορικά με την κακοκαιρία ανάγκασαν και τους δύο να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση στην οποία ενημερώνουν πως ουσιαστικά δεν τσακώνονται.

Ο Δήμος Δοξάτου προσφεύγει κατά του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ

Την ακύρωση της υπουργικής απόφασης που αφορά στην έγκριση σχεδίου για τον αγωγό φυσικού αερίου ΤΑΡ ζητεί με προσφυγή του στο  ΣτΕ ο Δήμος Δοξάτου του νομού Δράμας.

Στα «κάγκελα» η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ (ότι απέμεινε τέλος πάντων) για τη στρατιωτική θητεία

Νέες αντιδράσεις από την εναπομείνασα Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η είδηση για τα σενάρια μικρής αύξησης της στρατιωτικής θητείας που φαίνεται να επεξεργάζεται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ Ε; Γκρινιάζει ο Τζιτζικώστας επειδή πήγε η Ντόρα στο Μαξίμου

Αστοχία της ηγεσίας της ΝΔ η απώλεια της αντιπροεδρίας του ΕΛΚ

Για αστοχία της ηγεσίας της ΝΔ, με την απώλεια της αντιπροεδρίας του ΕΛΚ έκανε λόγο ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒήμαFM 99,5» και στους δημοσιογράφους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό.

ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Η διακήρυξη που υπέγραψαν Ολάντ και Τσίπρας

[Υπέγραψαν συμφωνία για την προώθηση των γαλλικών στην Ελληνική εκπαίδευση και παραμυθιάζουν τον Ολάντ ότι 250.000 ελληνάκια μαθαίνουν γαλλικά σε ελληνικά σχολεία... ότι μετά από 5-6 χρόνια γαλλικά, δεν μπορούν να σχηματίσουν ούτε μία πρόταση, δεν του το είπαν...]

Κοινή διακήρυξη υπέγραψαν ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Το μυστικό σχέδιο για τους γύπες των funds και τους πλειστηριασμούς (Ολο το παρασκήνιο)

Ξένα κερδοσκοπικά funds και πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης ακινήτων κρύβονται πίσω από την εμπλοκή με τους δανειστές, που ζητούν άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

ΑΙΣΧΟΣ! Μετέτρεψαν άγαλμα του ανθρωπιστή Λένιν σε... Νταρθ Βέιντερ

Το άγαλμα είχε προγραμματιστεί από τον Πρόεδρο Ποροσένκο να καταστραφεί στο πλαίσιο της «αποκομμουνιστικοποίησης» των ουκρανικών πόλεων
Ένα άγαλμα του ηγέτη της Ρωσικής Επανάστασης, Βλαντιμίρ Ιλίτς Λένιν, στην Οδησσό της Ουκρανίας, το οποίο είχε προγραμματιστεί από τον Πρόεδρο Ποροσένκο να καταστραφεί στο πλαίσιο της «αποκομμουνιστικοποίησης» των ουκρανικών πόλεων, απέκτησε νέα ταυτότητα ως μνημείο προς τιμήν του διάσημου «κακού» του Πολέμου των Άστρων, του Νταρθ Βέιντερ!

Βίντεο: «Σκίζει» τα δίχτυα ο γιος του Κλάιφερτ!

Στα βήματα του πατέρα του Πάτρικ Κλάιφερτ, φαίνεται πως βαδίζει ο 8χρονος γιος του Σέιν, ο οποίος βρίσκει δίχτυα με εξαιρετική άνεση

Κάθε λόγο να χαίρεται και να καμαρώνει για το «βλαστάρι» του, έχει ο Πάτρικ Κλάιφερτ, ο γιος του οποίου φαίνεται να επαληθεύει εκείνη τη φράση που λέει ότι «το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά».

Με τι ασχολούνταν ο Τσίπρας πίσω από Ολάντ – Παυλόπουλο (ΦΩΤΟ)

Σε εκδήλωση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο βρίσκεται ο Φρανσουά Ολάντ. Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί τελετή ανακήρυξης του Γάλλου προέδρου ως Επίτιμου Διδάκτορα. Ο Αλέξης Τσίπρας καθόταν πίσω από τον Φρανσουά Ολάντ και τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Στάθης και Καρτερός πλακώνονται για το πόσο πολιτικός απατεώνας είναι ο Τσίπρας

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Στάθη Σταυρόπουλο και Θανάση Καρτερό για τη μετάλλαξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Η αφορμή δόθηκε με το άρθρο του Στάθη Σταυρόπουλου στον "Ενικό" με τον τίτλο «(Αυτο)κριτική» και στον οποίο ασκούσε σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Τσίπρα και στον κυβερνητικό  ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτές είναι οι πιο σ@ξουαλικά ικανοποιημένες χώρες στον κόσμο-Που είναι η Ελλάδα;

Σύμφωνα με τη Durex, μόνο το 44% των ανθρώπων απολαμβάνει πραγματικά να κάνει έρωτα με τον σύντροφό του και δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή

Έφυγε η Τρόικα και τα άφησε όλα ανοιχτά-Δεν θα πάρει τη δόση του την άλλη βδομάδα ο Αλέξης

Πρόοδος, αλλά όχι συμφωνία στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών - Άγνωστο εάν θα ανάψουν «πράσινο φως» για εκταμίευση της δόσης των δύο δισ. την επόμενη εβδομάδα - Μεγάλη η απόσταση με την Αθήνα για τα όρια προστασίας της α' κατοικίας και τα εισοδηματικά κριτήρια

Κομισιόν προς Αθήνα: Γιατί αποπέμφθηκε η Σαββαΐδου;

Ηχηρή υπενθύμιση στην ελληνική κυβέρνηση έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις δεσμεύσεις της στους Θεσμούς για την ανεξαρτησία οργανισμών-«κλειδιά», αναφερόμενη στο θέμα της καρατόμησης της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ; Για μαύρα ταμεία ελέγχεται ο Φλαμπουράρης, για παράνομο πλουτισμό ο Σταθάκης

[Ντάξ' μωρέ λέμε και καμιά μαλ@κία... Δε ζήτησε τις παραιτήσεις τους ο Τσίπρας αφού μετά από έλεγχο που έκανε ο ίδιος, διαπίστωσε ότι... είναι 60 χρόνια αριστεροί οπότε έχουν ηθικό πλεονέκτημα]

Για περαιτέρω έλεγχο παραπέμπονται οι δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και του υπουργού Οικονομίας

Εντολή ελέγχου για ενδεχόμενο παράνομο πλουτισμό του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη έδωσε η επιτροπή Πόθεν Εσχες της Βουλής στους ορκωτούς λογιστές ενώ για τον τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη διετάχθη κατεπείγουσα έρευνα για την μεταβίβαση των μετοχών της κατασκευαστικής του εταιρείας αλλά και για τυχόν ύπαρξη «μαύρων ταμείων» στα λογιστήριά της μετά από τις σχετικές καταγγελίες του κ. Χάρη Θεοχάρη.

Ευτυχώς υπάρχει κι ο Ευριπίδης της Ροδόπης που με τις αρλούμπες του μας θυμίζει κάποια πράγματα

Ενδεχομένως το έθνος να οφείλει στον Ευριπίδη Στυλιανίδη κάποια πανεπιστημιακή σχολή μάρκετινγκ στο Αγρίνιο ή κάπου ακόμη καλύτερα, π.χ. στα περίχωρα της Λαμίας. Πάντως, τη θέση του στην ιστορία της ελληνικής γραμματείας ο γνωστός παλαιός πολιτικός την κέρδισε με τη μεγαλειώδη ιδέα του να συγκεντρώσει νόμους, διατάγματα και εγκυκλίους, ολόκληρη την ως επί το πλείστον ακατάληπτη γραφειοκρατική παραγωγή του υπουργείου του, και να την εκδώσει σε έναν τόμο οκτακοσίων σελίδων.

EasyJet: Θέλει περισσότερο Ελλάδα αλλά...

Το βάρος της στην ελληνική αγορά θέλει να ρίξει η EasyJet αυξάνοντας τις πτήσεις της σε τουριστικούς προορισμούς της χώρας όμως το πρόβλημα της είναι οι κλειστές πόρτες στην κυριολεξία

ΚΛΑΜΑ! Νέα καταδίκη Καμμένου για τα CDS-Μετά τον Αντρίκο έφαγε καμπάνα και από την UNIGESTION

Το κυνήγι μαγισσών και η δικομανία του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα γύρισαν μπούμερανγκ - Δείτε για ποιο λόγο ο κ. Καμμένος έχει καταδικαστεί από Ελβετικό δικαστήριο και γιατί ο Μεϊμαράκης στο ντιμπέιτ τον είπε "καταδικασμένο"Δείτε όλη την απόφαση και το σκεπτικό του δικαστηρίου - Μετά τις υποθέσεις Σταθάκη και Φλαμπουράρη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ έχει πάρει την κατιούσα με τα σκάνδαλα να διαδέχονται το ένα το άλλο. 

Η δικομανία του Πάνου Καμμένου τον οδήγησε στις περισσότερες των περιπτώσεων σε επικίνδυνες ατραπούς.

Παράφορος έρωτας στη Βουλή! Το «λαϊκό παιδί» και η «πριγκίπισσα του παραμυθιού»

Σε ελληνικό κινηματογράφο μετατράπηκε η Βουλή, όταν το «φτωχό αγόρι» έριξε το βλέμμα του στα ψηλά τα… σκαλοπάτια. Εκείνος, δημοφιλής, βγαλμένος από τα σπλάχνα της κοινωνίας, εκείνη, όμορφη και χαϊδεμένη από όλους.

Πάνω από 100 ελληνίδες σε διαδικτυακό σεξ… Πατρινές φυσικά


Είπαμε για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις: Σχεδόν όλες οι τσοντοειδήσεις είναι από την Πάτρα... το αν είναι αληθινές ή αν τα τοπικά ΜΜΕ έχουν πιάσει το νόημα με μαϊμού τσοντοειδήσεις δεν μπορεί να το ξέρει κανείς...

Στο διαδικτυακό σεξ στρέφονται οι Πατρινές και γεμίζουν τα πορτοφόλια τους αφού η ενασχόληση τους με αυτό φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από επικερδής.

ΕΤΣΙ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ! Ακριβαίνει κι άλλο το σινεμά

Την επαναφορά του Φόρου Δημοσίων Θεαμάτων στα εισιτήρια των κινηματογράφων εξετάζει η κυβέρνηση, έναν φόρο που κατήργησε μόλις τον Αύγουστο του 2015, μετά και την απόφασή της για αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23% στα εισιτήρια των κινηματογράφων με βάση τον τελευταίο Νόμο 4334/2015.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χρειάζεται… ανακαίνιση! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Κάποτε ένας μεγάλος άνδρας της πολιτικής είχε πει πως «τα κόμματα πρέπει να αλλάξουν από μέσα προκειμένου να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία». Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αλλαγή… υλικών; «Ακόμα και αυτό» θα απαντήσουν πολλοί. Τις δύσκολες ετούτες εποχές, όταν η ύφεση βαθαίνει, ο κατάλογος των ανέργων συνεχώς αυξάνεται και οι εξαρτήσεις από τους… δανειστές που ζητούν «αίμα» γίνονται περισσότερες τα κόμματα εξακολουθούν να λαμβάνουν κρατική επιχορήγηση, αδιαφορούν για το «είναι» και ενδιαφέρονται για το «φαίνεσθαι». Στην Θεσσαλονίκη δεν ισχύει ούτε αυτό…

ΚΕΡΔΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! Οι φόροι «ροκάνισαν» τα εισοδήματα το δεύτερο τρίμηνο του 2015

To διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) το δεύτερο τρίμηνο του 2015 μειώθηκε κατά 1,6% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, από 29,9 δισ. ευρώ σε 29,5 δισ. ευρώ σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Mεϊμαράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλεργία με ό,τι είναι ιδιωτικό

Κριτική για τις απόψεις που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ιδιωτικοποιήσεις άσκησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Διάλογος με «καρφιά» Ντόρας – Κεφαλογιάννη

Λάθος της Ντόρας γιατί όταν χρειάστηκε στήριξη ο Μανώλης της την πρόσφερε παρότι δεν πίστευε σε νίκη της.... Αυτό! Και μην ακούω παπαριές! Μόλις της προτάθηκε η υποψηφιότητα το μυαλό της έπρεπε να πάει στον επικεφαλής των Ελλήνων ευρωβουλευτών της ΝΔ... τέλος!

Στο περιθώριο του συνεδρίου του ΕΛΚ στη Μαδρίτη, συναντήθηκαν η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ως γνωστόν και οι δυο ήθελαν την θέση του αντιπροέδρου του ΕΛΚ, με την πρώην υπουργό Εξωτερικών να προκρίνεται αλλά στο τέλος να αποσύρεται με όσα έγιναν στο παρασκήνιο.

Εξι «κόκκινους» φακέλους άνοιξε ο Τσίπρας -Ολο το παρασκήνιο των συζητήσεων με τους Γάλλους

Με τα ανοικτά... μέτωπα για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να είναι πολλά, οι αντιπροσωπείες Ελλάδας-Γαλλίας έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και άνοιξαν τα χαρτιά τους για μια σειρά από ζητήματα.

Ολάντ: Με ένα «Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Γαλλία Ζήτω η φιλία μας» έκλεισε την ομιλία του στη Βουλή

Επιδοκίμασε την στάση των βουλευτών που δεν άκουσαν όσους πρότειναν προσωρινό Grexit, επικρίνοντας εμμέσως την εισήγηση Σόιμπλε για «time out» - Θυμήθηκε την φιλία του Καραμανλή με τον Ζισκά ντ' Εστέν - Κάλεσε Γάλλους επενδυτές να συμμετάσχουν σε μεγάλες υπδομές στον τομέα της ενέργειας και της υγείας

Τσίπρας: Από τον Ολαντρέου στην αποθέωση του Φρανσουά

Σε εξαιρετικά θερμό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου των Αλέξη Τσίπρα και Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι ενδεικτικό ότι οι δύο ηγέτες απευθύνονταν ο ένας στον άλλο με το μικρό τους όνομα, «σπάζοντας» το αυστηρό πρωτόκολλο που ισχύει σε παρόμοιες συγκυρίες.

ΦΩΤΟ-Πανικόβλητος Φλαμπουράρης χειρονομεί στον Βαρεμένο μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής πόθεν έσχες

«Τι έγινε πάλι σήμερα;» φέρεται να ρώτησε ο κ. Φλαμπουράρης κουνώντας τα χέρια με αγανάκτηση

Έντονη συζήτηση είχαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης και Γιώργος Βαρεμένος λίγα λεπτά μετά το τέλος της συνεδρίασης της επιτροπής πόθεν έσχες.

Ice Bucket Challenge Ολάντ se Ts;ipra: Συζήτηση για το χρέος μόνο αν η Ελλάδα τηρήσει τις δεσμεύσεις της

Τσίπρας: Θα τηρήσουμε στο ακέραιο όσα συμφωνήσαμε, δεν θα μετατρέψουμε την Ελλάδα σε αρένα κατασχέσεων α΄ κατοικίας - Οι δύο ηγέτες υπέγραψαν ελληνογαλλική διακήρυξη για συνεργασία των δύο χωρών - Στη συνέχεια η ομιλία του Γάλλου προέδρου στη Βουλή

ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑΖΙ! Ο Στάθης ανακάλυψε τον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα

(Αυτο)κριτική

Του Στάθη – enikos.gr
Δύσκολα εμφανίζεται στην Ιστορία τέτοια οβιδιακή μεταμόρφωση, τέτοια μετάλλαξη ενός πολιτικού ηγέτη, όπως αυτή του κ. Τσίπρα. Και το ίδιο δύσκολα ένα αριστερό κόμμα, ή έστω το μέρος εκείνο του κομματικού σώματος που του απέμεινε, παρακολουθεί αυτή τη μετεξέλιξη προσπαθώντας να μιλήσει τη γλώσσα που μιλούσε πριν να αυτομολήσει στην πολιτική που αντιμαχόταν.

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! «Τσεκούρι» στο επίδομα θέρμανσης: Ποιες αλλαγές σχεδιάζονται

Σημαντικές αλλαγές φέτος στην καταβολή του επιδόματος θέρμανσης αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών.

Οι αποφάσεις του υπουργείου θα ανακοινωθούν σύμφωνα με πληροφορίες εντός της ημέρας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.