26 Οκτωβρίου 2015

Οι δέκα πιο σ@ξι φωτογραφίες της Χριστίνας Μουστάκα (ΦΩΤΟ)

Την γνωρίσαμε στη δημοφιλή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και από τότε λίγο – πολύ μένει στην επικαιρότητα.

Φαήλος τεμαχίζει GGκώστα: Απόστολε, σε ποιo κόμμα νομίζεις πως κατεβαίνεις υποψήφιος;

Αιχμές κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα αφήνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε σχέση την υποψηφιότητά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την ηγεσία της ΝΔ.

ΦΩΤΟ-Άδωνις στα εγκαίνια των γραφείων του στη Θεσσαλονίκη: Εμείς στον εθνικό ύμνο στεκόμαστε προσοχή, όχι σαν τον Τσίπρα

Εμείς δεν καθόμαστε μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια στις τσέπες, είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στο πλαίσιο του αγιασμού του νέου του γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Βόμβα μεγατόνων από τον Κατρούγκαλο – Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για έκτακτη εισφορά υπέρ του ασφαλιστικού!

Μία βόμβα μεγατόνων είχε έτοιμη ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος κατά τη συνάντησή του με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις και την πέταξε για να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις.

Οι τουρκικές αρχές αναζητούν την τζιχαντίστρια με το «αγγελικό πρόσωπο»

Η 20χρονη Βαλεντίνα Σλομποντζάνουκ εκπαιδεύθηκε στη Συρία - Μαζί της τρεις ακόμα άνδρες του Ισλαμικού Κράτους

Η ομορφιά της και το γλυκό της βλέμμα δεν προδίδουν τα σκοτεινά πλάνα της, ωστόσο, η 20χρονη Βαλεντίνα Σλομποντζάνουκ από το Καζακστάν έχει εκπαιδευθεί δίπλα σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και είναι έτοιμη να εξαπολύσει φονικές επιθέσεις.

“Εισπράκτορα της Βέρμαχτ” χαρακτηρίζουν τον Τρύφωνα Αλεξιάδη

Μέσω αλληλογραφίας έφτασε στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη ένας φάκελος με μία σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα που υπογράφει η οργάνωση «Κόκκινη Φράξια»

Πόθεν έσχες: Πάνε να «ξεπλύνουν» τον Φλαμπουράρη βάζοντας και άλλους 129 να κάνουν δηλώσεις

Από την αρμόδια Επιτροπή διαρρέεται πλέον ότι την ευκαιρία να... διορθώσουν το «πόθεν έσχες» θα έχουν, μαζί με τον υπουργό Επικρατείας, και άλλοι 129 βουλευτές - Προσανατολίζονται να στείλουν στους ορκωτούς λογιστές όχι την πρώτη, αλλά τη διορθωμένη δήλωση Φλαμπουράρη - Το Ποτάμι: Οι νόμοι δεν ισχύουν για τους υπουργούς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΜΑΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ! Τραμπ: Είχα δύσκολη ζωή, ξεκίνησα μόνο με ένα εκατ. δολάρια δανεικά από τον πατέρα μου

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος που διεκδικεί το χρίσμα των συντηρητικών προσπάθησε να συγκινήσει το κοινό διηγούμενος πώς έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του real estate

Ντου της Αστυνομία και συλλήψεις-Απόπειρα του Ρουβίκωνα να καταλάβει τα γραφεια των ΑΝΕΛ - Ζητούν απελευθέρωση Σάββα Ξηρού

Από την ταράτσα... στην κλούβα! Περίπου 30 μέλη της αναρχικής ομάδας "Ρουβίκωνας" "μπούκαραν" στα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στη Συγγρού, ανέβηκαν στην ταράτσα, ύψωσαν πανό και λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Τζιτζικώστας: Γι΄ αυτό χάσαμε! (BINTEO)

«Η Νέα Δημοκρατία ηττήθηκε γιατί υποσχέθηκε αλλαγές που δεν ολοκλήρωσε» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Το επεισόδιο του Κασιδιάρη στην Επιτροπή και η απάντηση της Χριστοδουλοπούλου - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μετά το τέλος της ομιλίας του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις στα μέλη των τριών Επιτροπών και στους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Τραπέζι με γνωστά στελέχη για τον Άδωνι στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Η Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι η έδρα του Απόστολου Τζιτζικώστα αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης έδειξε σήμερα ότι έχει δικτυωθεί αρκετά στη συμπτεωτεύουσα. Στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και του κομματικού μηχανισμού παρέθεσαν γεύμα στήριξης στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ σε μεζεδοπωλείο στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη.

Ποτάμι: Να δώσει στη δημοσιότητα ο Καμμένος τις συνομιλίες με τον Γιαννακόπουλο

Τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ζήτησε το Ποτάμι.

ΒΙΝΤΕΟ-Και τον έδειρε ο Ντομπρόβσκις και συγγνώμη του ζήτησε ο Τσίπρας!

Η "συγγνώμη" του Τσίπρα στον Ντομπρόβσκις

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, έχει αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Έλληνας Πρωθυπουργός, υποδέχθηκε τον κ. Ντομπρόβσκις, και του ζήτησε «συγγνώμη», για...

Οι ταξιδιώτες ψήφισαν: Αυτές είναι οι 30 πόλεις που όλοι πρέπει να επισκεφθούν στη ζωή τους [εικόνες]

Ενας χάρτης και μία λίστα. Αυτά θα χρειαστούν οι επίδοξοι... εξερευνητές του πλανήτη. Και μπορούν να αρχίσουν ήδη να βάζουν πινέζες για τους επόμενους προορισμούς τους.

ΕΡΤ: Μεροκαματάκι 600 € σε μουσικούς... μια χαρά

ΕΡΤ: Αυτό είναι το κόστος για ψυχαγωγία και αθλητικά

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. σε συνεδρίασή του ασχολήθηκε με τα παρακάτω θέματα:

«Κέρασε» στήθος του θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού (ΦΩΤΟ)

Πανικός στα μπουζούκια με την παρουσία της Χριστίνας Ζαφειρίου! Μακράν από τα πιο καυτά κορίτσια της Ελλάδας.

«Βόμβα» στην αγορά: Γνωστή εταιρία σταματάει την δραστηριότητα στην Ελλάδα

H αντιπροσωπεία της Nintendo στην Ελλάδα για 20 χρόνια σχεδόν, η Nortec multimedia S.A., σταματάει τη συνεργασία της με την ιαπωνική εταιρεία στις 31 Δεκεμβρίου.

Φίλη ρευόμενος μπούκοβο από πατσά: Φτωχό είναι το μάτι σας! Ο Τσίπρας είναι εύπορος και προνομιούχος

Σειρά από γκάφες κάνει ο Νίκος Φίλης, ειδικά ως υπουργός Παιδείας. Μετά τις «πενταροδεκάρες» για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά, ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε εύπορο και προνομιούχο τον πρωθυπουργό γιατί στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο.


Σπάνια αρχαιολογικά ευρήματα στην Πύλο - Στο «φως» ασύλητος τάφος πολεμιστή

Οι αρχαιολόγοι βρήκαν κοσμήματα και μια μοναδική και θαυμάσια διατηρημένη χρυσή αλυσίδα και χρυσά κύπελλα είχαν αποτεθεί επάνω στο στήθος και στο στομάχι του νεκρού

Μια σπουδαία ανακάλυψη έφερε στο «φως» η αρχαιολογική σκαπάνη του Jack L. Davis και της Sharon R. Stocker, από το Πανεπιστήμιο του Cincinnati, στην Πελοπόννησο.

Η απάντηση του Φίλη στον Στέφανο Μάνο για τον "τουφεκισμό"

Απάντηση στον πρώην υπουργό Στέφανο Μάνο έδωσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μιλώντας στον Real Fm 97.8 και στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΚΛΑΙΩ! Η Βαλαβάνη ξανά ασφαλίστρια προσπαθεί να πείσει κόσμο να κάνει ΙΔΙΩΤΙΚΗ ασφάλιση

Επιστροφή στα παλιά της λημέρια  - Ανοιξε πάλι το γραφείο της στα Εξάρχεια

Δεν δίστασε καθόλου, ούτε φυσικά πάσχει από κάποια κρίση μεγαλείου που θα την απέτρεπε από το να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά, καίτοι το προηγούμενο διάστημα πέρασε από την πανίσχυρη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών.

Αποδεικτικό της συμφωνίας Μεϊμαράκη - Μπακογιάννη για το ΕΛΚ!

Όπως αποτυπώνεται ξεκάθαρα στην επιστολή που δημοσιεύουμε ο μεταβατικός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αποφάσισε χωρίς καμία προηγουμένως εσωκομματική συζήτηση, να αγνοήσει όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος και να προτείνει ως αντιπρόεδρο στην πρόσφατη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη την Ντόρα Μπακογιάννη.

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή του φονικού σεισμού στην Ασία

Γέφυρα κουνιέται ασταμάτητα

Σε ασύλληπτη τραγωδία εξελίσσεται το ισχυρό «χτύπημα» του Εγκέλαδου στο νότιο τμήμα της Ασίας, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τρεις φάπες από τον Ντομπρόβσκις στους ΤσιπροΚαμμένους

Η Ευρώπη δεν δέχεται κλιμακωτό ΦΠΑ στην παιδεία, δημοσιονομική χαλάρωση λόγω προσφυγικού και ευρεία προστασία από πλειστηριασμούς - Ούτε λέξη από τον αντιπρόεδρο για το αν θα δοθούν τα 2 δισ. της δόσης!

Τον πούλο και η κάρτα σίτισης – Δεν μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς

Στον «αέρα» βρίσκεται η καταβολή της τέταρτης δόσης της επιδότησης σίτισης σε 145.359 δικαιούχους. Η δόση θα έπρεπε να είχε καταβληθεί το διήμερο 23 με 24 του μήνα, αλλά οι δικαιούχοι δεν βρήκαν τα ανάλογα ποσά πιστωμένα στις κάρτες τους.

Σίγουρα δεν ξέρεις ποια ταινία ήταν η καλύτερη την ημέρα που γεννήθηκες!

Υπάρχει πλέον ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβεις από που... κρατάει η σκούφια σου.

Μία νέα εφαρμογή, σου επιτρέπει να μάθεις ποιά ταινία έκοβε τα περισσότερα εισητήρια στις κινηματογραφικές αίθουσες τη μέρα που γεννήθηκες.

Εξαλλοι οι αστυνομικοί της Ν. Υόρκης με τον Ταραντίνο -Καλούν σε μποϊκοτάζ στις ταινίες του [βίντεο]

«Είμαι άνθρωπος με συνείδηση», είπε ο Κουέντιν Ταραντίνο, εξηγώντας την παρουσία του σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας. Το επιχείρημά του όμως δεν έπεισε τους ένστολους.

Μυστήριο UFO που βάφτισαν "WTF" σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη!

Στις 13 Νοεμβρίου προβλέπεται πως θα συντριβεί το UFO με όνομα... WTF1190F. Το αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο θα δώσει μια σπάνια ευκαιρία στους ερευνητές να παρατηρήσουν τον αντίκτυπο από την προσέγγιση μέχρι την πρόσκρουσή του στον Ινδικό Ωκεανό.

ΣΩΣΤΟΣ! N.Φίλης: Από 23% στο βόδι που τρώω στην καθισιά μου, καλύτερα 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Το θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση σχολίασε πριν από λίγο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Υγείας κ. N. Φίλης, σημειώνοντας ότι είναι σε γνώση του οι αντιδράσεις των θεσμών για τον κλιμακωτό ΦΠΑ.

Γελάει ο Ψινάκης με Τζιτζικώστα: Τα φιλιά μου στις... συμμαθήτριες - ΦΩΤΟ

Ένα χιουμοριστικό σχόλιο ανήρτησε στον λογαριασμό Instagram του Απόστολου Τζιτζικώστα ο δήμαρχος του Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, με αφορμή μία selfie φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας με δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

«Ο παππούς μου ο Τίτο δε θα επέμενε ποτέ στο όνομα Μακεδονία»

«Ο Τίτο δεν θα επέμενε ποτέ στο όνομα “Μακεδονία”. Ο Τίτο επ’ ουδενί θα δεχόταν να εκφράζονται εθνικιστικές απόψεις. Κι έπειτα ουδέποτε έδειξε κάποια φιλοδοξία για κανένα έδαφος ή κράτος, ενώ η πολιτική του προς την Ελλάδα ήταν πολύ φιλική». Εικασία μεν, πλην όμως διατυπωμένη από έναν άνθρωπο που είναι σε θέση να έχει άποψη: τη Σβετλάνα Μπροζ, την εγγονή του Τίτο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναφορά του Τζιτζικώστα στην Μπακογιάννη

Ψυχραιμία και υπευθυνότητα συνέστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το κλίμα στη ΝΔ μετά από όσα είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ.

Αναφορά της πο@τσας του Κοντονή στον Εισαγγελέα για τον έλεγχο στην ομοσπονδία Μπάντμιντον: Δεν έβγαλα άκρη-Δεν ξέρω αν κλέβανε

Αναφορά απέστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σχετικά με το αποτέλεσμα του έκτακτου διαχειριστικού και λογιστικού ελέγχου, που είχε διαταχθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης (ΕΟΦΣΑ).

Αυτός είναι ο πιο πλούσιος Κινέζος που υπερδιπλασίασε την περιουσία του μέσα σε 12 μήνες

Ο πιο πλούσιος άνδρας στην Κίνα, ο Ουάνγκ Τζιανλίν, είδε πέρυσι την περιουσία του να αυξάνεται κατά 17 δισεκατομμύρια δολάρια, δηλαδή κατά περισσότερο από το ΑΕΠ της Ισλανδίας, γράφει σήμερα το περιοδικό Forbes.

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ; Ο Ψωμιάδης ψηφίζει Γεωργιάδη


[Άσχετο: Ο τύπος δεξιά σε ποιους πολέμους τα κέρδισε; Τι ψώνιο κι αυτό με τα παράσημα εν καιρώ ειρήνης...]

Σε πολύ καλό κλίμα ήταν οι συναντήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται σήμερα ανήμερα της γιορτής της πόλης και του πολιούχου, Αγίου Δημητρίου.

ΝΔ: Ο Τσίπρας μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών

«Ένας Πρωθυπουργός μειωμένης ευθύνης μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών», ήταν το σχόλιο της ΝΔ για την εικόνα του κ.Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής.

Γεμάτο…υποσχέσεις το νέο τρέιλερ των «1101» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα, από τους «1101» με αρκετή δόση ειρωνείας.

Στο τρίτο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος μιλά στο τηλέφωνο λέγοντας ότι οι «1101» θα είναι κόμμα, το οποίο υπόσχεται ό,τι υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Μέσω υπομνήματος έδωσε εξηγήσεις η Σαββαΐδου

Μέσω υπομνήματος το όποιο κατέθεσε ο δικηγόρος της, έδωσε σήμερα εξηγήσεις για το αδίκημα της απιστίας η πρώην ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.

ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ 'ΡΙΞΕ! Η Μέρκελ ρώτησε τον Τσίπρα: "Είσαι ευτυχής Αλέξη;"

H συμφωνία 17 σημείων, που υιοθετήθηκε χθες στην έκτακτη σύνοδο κορυφής 10 χωρών-μελών της ΕΕ και άλλων κρατών της ανατολικής Ευρώπης που βρίσκονται στη λεγόμενη «διαδρομή των Βαλκανίων», είχε ως στόχο τον συντονισμένο έλεγχο της προσφυγικής ροής εν όψει μάλιστα του χειμώνα.

Συγκλονιστικό βίντεο: Οδηγός λεωφορείου σώζει κοπέλα που ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει

Το όχημα σταματάει ακριβώς τη στιγμή που η κοπέλα έχει σκαρφαλώσει στο κάγκελο και ετοιμάζεται να πηδήξει στο κενό – Ο οδηγός την τραβάει πίσω και παρ' ότι αντιστέκεται, καταφέρνει να την ακινητοποιήσει

Αγωγή ύψους δέκα εκατ. ευρώ από τον Γιαννακόπουλο κατά του Καμμένου

Διατυπώνει την ελπίδα ότι θα αρθεί η βουλευτική ασυλία του υπουργού Άμυνας, καθώς προτίθεται να υποβάλλει και σχετική μήνυση

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για όσα είχε ισχυριστεί για το πρόσωπό του ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., Πάνος Καμμένος, προ ολίγων ημερών.

Έρχεται νέα φουρνιά νταραβεριτζήδων

Μέρες δόξας θα γνωρίσει και πάλι η Γαλλική πρεσβεία.

Οι νταραβεριτζήδες που έφερε μαζί του ο Ολάντ δεν έκαναν τουρισμό στην Αθήνα. Αντίθετα έχουν αναλάβει να προχωρήσουν κάποια επιχειρηματικά πρότζεκτ τα οποία θεωρούν ότι βρίσκονται σε ώριμη φάση.

Μάθετε πόσα δαπανά η ΕΕ σε κάθε χώρα μέλος της

Πόσα δαπανά η Ευρωπαϊκή Ένωση στη χώρα σας και σε τι; Πώς συγκρίνεται η δαπάνη με τις άλλες χώρες; Και από πού προέρχονται τα χρήματα; Μάθετε με τη χρήση των πολυμεσικών εφαρμογών της ΕΕ παραπάνω κάνοντας κλικ σε κάθε χώρα. Η πρόσφατη ενημέρωση αφορά τα τελευταία στοιχεία από την ετήσια οικονομική έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το 2014.

Δεκαεφτά χρόνια πριν! Όταν η κοντοκουρεμένη Πόπη Τσαπανίδου έπαιζε στους «Δύο Ξένους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει με μακρύ μαλλί, ωστόσο πίσω στο 1998 η Πόπη Τσαπανίδου είχε κοντό, αντρικό κούρεμα και δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Δείτε τον θόλο της Αρκτικής που θα μπορούσε να κρατήσει ζωντανή την ανθρωπότητα!

Απαστράπτουσα μέσα στην γκρίζα κατήφεια του φθινοπώρου στην Αρκτική, η χτιστή αυτή αποθήκη μέσα στον πάγο, μοιάζει με πολυτελές κόσμημα.

Εύη Αδάμ: Τα πήρε στην κράνα με τις ερωτήσεις και σηκώθηκε κι έφυγε

Δείτε την αντίδρασή της...

«Ήσασταν στην Τουρκία και παίζατε μουσική φορώντας μόνο το μαγιό σας», παρατήρησαν οι δημοσιογράφοι στην Εύη Αδάμ κι εκείνη, κάτι παραπάνω από ενοχλημένη, απάντησε:

Ο νέος ραδιοτηλεοπτικός χάρτης – Ποιοι Έλληνες και Τούρκοι (Ξεπουλάμε τις συχνότητες;) ενδιαφέρονται για άδειες

Το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο της χώρας αλλάζει. Μέχρι το τέλος της επόμενης άνοιξης –αν δεν καθυστερήσει το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα–, οι γνωστοί «καναλάρχες» (Βαρδινογιάννης, Ψυχάρης, Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Αλαφούζος, Κυριακού, Βρυώνης) θα υπερασπίσουν οικονομικά τις συχνότητες τους, αφού στον χάρτη των εγχώριων ΜΜΕ φιγουράρουν νέοι επίδοξοι ισχυροί επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που φιλοδοξούν να γίνουν ιδιοκτήτες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.

ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ! Όταν ο Αντώνης Ρέμος αρνήθηκε να του ρίξουν λουλούδια – Τι συνέβη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πρεμιέρα της Πάολα, βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την αγαπημένη του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Κορυφαίος πολιτικός ξεβράστηκε με το κανό του στη Μακρόνησο – Η αντίδραση του ψαρά που τον βρήκε μόλις του είπε ποιος είναι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή τις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε ένα παλιό περιστατικό με έναν άλλο κορυφαίο πολιτικό.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ -Η 50άρα με κορμί 20άρας [εικόνα]

Τι και αν διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της. Η εκθαμβωτική Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχει κορμί 20άρας και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.