27 Οκτωβρίου 2015

ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΗ ΔΕΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ;

Η ΔΕΗ σήμερα πήγε και έκοψε το ρεύμα από τα κεντρικά γραφεία της ΟΝΝΕΔ στη

Σάλος στην παρέλαση! Το μίνι έφτασε μέχρι το… βρακί (ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μίνι έκαναν την εμφάνισή τους. Αυτή τη φορά όμως μια μαθήτρια, το…τερμάτισε! Μια μαθήτρια, στην κυριολεξία έδειξε το… εσώρουχό της στους παρευρισκομένους…Και επειδή μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις, τα συμπεράσματα δικά σας:

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ-Πήραν στο κυνήγι τον Κατρούγκαλο από σύσκεψη στην Καλαμάτα

Ενταση επικράτησε στην Καλαμάτα, σε προγραμματισμένη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου, για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Διεθνή διαγωνισμό και όχι κομματόσκυλο για ΓΓΔΕ απαιτεί η τρόικα

Σαφές μήνυμα ότι εάν δεν υλοποιηθούν και τα 48 προαπαιτούμενα, η Ελλάδα δεν θα λάβει τα 2 δισ. ευρώ του υπολοίπου της δόσης του Αυγούστου στέλνει, μιλώντας στο Mega, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Μετά το κράξιμο λένε ότι θα δώσουν τα χρήματα για τη κάρτα σίτισης και τα οικογενειακά επιδόματα

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων πολιτών, δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, βάζουν σημερινές πληροφορίες του υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τις οποίες, η κάρτα σίτισης θα δοθεί στις 30 Οκτωβρίου και την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα οικογενειακά επιδόματα.

ΘΡΙΛΕΡ με τον υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ των 5.800.000 ευρώ

Πριν 10 μέρες το ΤΖΟΚΕΡ κλήρωσε 5.800.000 ευρώ στον πρώτο νικητή. Το τυχερό δελτίο ήταν ένα μόνο σε όλη την χώρα και το είχαν καταθέσει σε πρακτορείο της Πρέβεζας. Από την ημέρα εκείνη όλη η Πρέβεζα ψάχνει τον τυχερό νικητή και ένα μυστήριο σκεπάζει την ταυτότητα του.

ΜΗ ΞΑΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ! Ο Κορεάτης Κιμ (του Βαρουφάκη) γράφει τα νομοσχέδια για ανακεφαλαιοποίηση και προαπαιτούμενα

Πυρετώδεις διεργασίες ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια και την ελληνική κυβέρνηση - Έρχονται... άρον-άρον στη Βουλή τα νομοσχέδια

Αγώνα δρόμου δίνει πάλι η κυβέρνηση, έπειτα και από πιέσεις των Θεσμών, προκειμένου να καταθέσει το συντομότερο -ει δυνατόν και απόψε- νομοσχέδιο στη Βουλή, με το οποίο θα κλείνουν ορισμένα από τα προαπαιτούμενα, ενώ θα μπαίνουν και οι βάσεις για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Αδωνις: Σκοπεύω να δώσω μεγάλη πίκρα στους δημοσκόπους – Πλήθος κόσμου στο εκλογικό κέντρο του στην Αθήνα [εικόνες]

Πλήθος κόσμου, στελέχη, υποστηρικτές και φίλοι του Αδωνι Γεωργιάδη παραβρέθηκαν την Τρίτη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Αθήνα.

Γεωργιάδης: Η ΝΔ έχει παλιό πρόσωπο-Με ενοχλεί που ο Τζιτζικώστας παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση του Σαμαρά

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση στη ΝΔ.Θα κεράσω πικρό φαρμάκι τους δημοσκόπους και θα είμαι ως το τέλος στην κάλπη, υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

Ανατριχίλα! Σαρκοφάγος ιός τρώει το πρόσωπό του (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μπροστά στον μυστηριώδη σαρκοφάγο ιό που τρώει χρόνο με τον χρόνο το πρόσωπο ενός άντρα. Δεν έχουν καταφέρει να διαγνώσουν την ασθένεια του Huynh Van Dat που βρίσκεται πλέον καθηλωμένος στο κρεβάτι και υποφέρει από φριχτούς πόνους.

Bίντεο: Δείτε πως η Motorola τρολάρει τα iPhone με το νέο της τηλέφωνο Droid Turbo 2

Θέλοντας να δείξει την ισχυρή κατασκευή και την άθραυστη οθόνη του, η Motorola έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο αρκετά τηλέφωνα πέφτουν και σπάνε τις οθόνες τους, με τα πιο πολλά από αυτά, (όλως τυχαίως...) να είναι iPhone

ΘΕΟΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-ΣΤΑΘΑΚΗΣ! Μέσα σε 3 βδομάδες έπεσαν έξω μόνο 6 δις €

Οι δόσεις των δανείων μπορεί να μην έρχονται αλλά... «πρωτογενές πλεόνασμα υπάρχει». H ανακοίνωση του υπουργείου για την πορεία του κρατικού προϋπολογισμού δείχνει ότι:

- μόνον μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο εισπράχθηκαν 327 εκατ. ευρώ λιγότερα από φόρους, σε σχέση με όσα εκτιμούσαν στο υπουργείο Οικονομικών στις αρχές Οκτωβρίου (με βάση το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού) ότι θα εισπραχθούν.

Μουρούτης: Ο Άδωνις κέρδισε την ψήφο μου!

Εκδηλώθηκε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Γιώργος Μουρούτης και πήρε ξεκάθαρη θέση στην εκλογική κούρσα για την ηγεσία της ΝΔ. Η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι είναι περήφανος που υπηρέτησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρα, την κυβέρνηση που κράτησε την Ελλάδα όρθια όπως ανέφερε έτυχε θερμής υποδοχής από τον Γιώργο Μουρούτη.

Βίντεο: Ποιο είναι το νησί για το οποίο προκλήθηκε το σινο-αμερικανικό επεισόδιο

Το Πεκίνο προειδοποιεί την Ουάσιγκτον για τη «βόλτα» του αμερικανικού αντιτορπιλικού στο διαφιλονικούμενο Σπάρτλι
Την οργισμένη αντίδραση της κινεζικής κυβέρνησης προκάλεσε η παρουσία αμερικανικού αντιτορπιλικού πλοίου στην περιοχή της Νότιας Κινεζικής Θάλασσας, κοντά στον ύφαλο Σούμπι στο διαφιλονικούμενο αρχιπέλαγος Σπάρτλι.

ΜΠΑ: ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΟΙ! Κύπρος: Στις αγορές με το χαμηλότερο επιτόκιο που πέτυχε ποτέ για δεκαετές ομόλογο

Ένα δισεκατομμύριο κατάφερε να αντλήσει η Κυπριακή Δημοκρατία με επιτόκιο 4.25%, από την έκδοση, σήμερα, του νέου 10ετούς ευρωομολόγου (EMTN)

Σύμφωνα με ανάρτηση του Κύπριου Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη στο twitter, πρόκειται για την χαμηλότερη τιμή για 10ετές ομόλογο, που έχει πετύχει ποτέ η Κύπρος.

Viral η "αρκούδα" της NASA στον Άρη - ΦΩΤΟ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία της ΝΑSA από τον Άρη. Ο λόγος είναι ότι ενθουσίασε τους υποστηρικτές των εξωγήινων οι οποίοι στα forums μέσα από τα οποία επικοινωνούν αναφέρουν ότι στη φωτογραφία φαίνεται μια αρκούδα ή κάποιο άλλο τετράποδο ζώο να περπατά στον κόκκινο πλανήτη.

Στη Βουλγαρία οι επενδύσεις των... ελληνικών ευρώ

Την τρίτη θέση διατηρεί η Ελλάδα στην κατάταξη των ξένων επενδύσεων στη Βουλγαρία, μετά την Αυστρία και την Ολλανδία, με συνολικές επενδύσεις στο τέλος του 2014 ύψους 2,49 δισ. ευρώ

Διαρρήκτης για κλάματα στην Κατερίνη – ΒΙΝΤΕΟ

Με άδεια χέρια έφυγε ένας διαρρήκτης ψαροταβέρνας στην Κατερίνη. Ο δράστης αφού κατάφερε να μπει στο κατάστημα κατευθύνθηκε αμέσως προς την ταμειακή μηχανή.

Όχι Κυριάκου Μητσοτάκη στην αύξηση των εισφορών στον ιδιωτικό τομέα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα είναι καταστροφικό μέτρο η αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 11-12% στον ιδιωτικό τομέα, εξηγώντας ότι θα έχει ως συνέπεια τη μείωση των μισθών, την αύξηση της ανεργίας και της ανασφάλιστης εργασίας, καθώς και την τροφοδότηση ενός νέου υφεσιακού κύκλου στην οικονομία.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ! Η Κω/λου τα έβαλε τώρα και με τον Τόνι Μπλερ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν αρκείται στην εσωτερική πολιτική σκηνή. Σχολιάζει και τις διεθνείς εξελίξεις.

Ετσι, τα έβαλε με τον Τόνι Μπλερ, μετά από τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, αναγνωρίζοντας ότι έγιναν λάθη στην εισβολή στο Ιράκ το 2003.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Έγγραφο Καμμένου προς ΥΠΟΙΚ: "Όχι άλλες περικοπές στους στρατιωτικούς"

Με έγγραφο προς το υπουργείο Οικονομικών ,που υπογράφει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος,”εκτιμάται ότι επ’ ουδενί λόγο δεν θα πρέπει να επέλθει περαιτέρω μελλοντική περικοπή των στρατιωτικών συντάξεων” και επισημαίνει ότι “για θέματα στρατιωτικών συντάξεων αρμόδιο είναι το Υπ. Οικονομικών σύμφωνα με το άρθρο 73 του Συντάγματος της Ελλάδος ωστόσο...

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! Περισσότεροι από 300.000 μετανάστες πέρασαν από τη Λέσβο το 2015

Μόνο τον Οκτώβριο καταγράφηκαν 117.039 αφίξεις αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν του Σεπτεμβρίου που καταγράφτηκαν 73.179

ΛΑΡΤΖ ΤΥΠΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ! Έκανε «δώρο» 3,8 εκ.€ από τα λεφτά της Περιφέρειας για την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων και καρτών σίτισης

Το χρηματικό ποσό των 3.800.000 ευρώ αποφάσισε να μεταφέρει η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Τράπεζα της Ελλάδος, έτσι ώστε, όπως ανακοινώθηκε «να συμβάλλει στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων και την επιδότηση της σίτισης που πιστώνεται στην κάρτα αλληλεγγύης, λόγω της έλλειψης ρευστότητας από τον κρατικό προϋπολογισμό».

ΕΕ: Τέλος στις χρεώσεις περιαγωγής και ισότιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο

Η Ευρώπη θα καταστεί η μόνη περιοχή στον κόσμο που θα διασφαλίζει νομικά την ανοιχτή πρόσβαση στο διαδίκτυο και την ουδετερότητα του δικτύου - Διαβάστε αναλυτικά τις χρεώσεις

Εκλεισε η εφημερίδα «Αγγελιοφόρος»

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα για τον «Αγγελιοφόρο», με τον Βασίλη Μπακατσέλο να ανακοινώνει στους εργαζόμενους, ότι η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, προχωρά σε παύση πληρωµών και καταθέτει αίτηση πτώχευσης.

ΧΩΡΑ ΤΣΙΡΚΟ! Η Περιφέρεια Αττικής δεν ξέρει τι έχει από ακίνητα

Τάξη στο χάος των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων της Περιφερειας Αττικής δρομολογεί η Διοικητική Αρχή στο πλαίσιο της κτηματογράφισης και σε εφαρμογή των κανόνων της χρηστής διοίκησης και προστασίας της δημόσιας περιουσίας.

ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ! Άδωνις ρωτά τον Τσίπρα που θα εγκατασταθούν οι 50.000 πρόσφυγες;

Που τους είδες τους 50.000 κ. Άδωνι; Αφού ο Πρωθυπουργός μας δήλωσε ότι αποφύγαμε τους 50.000 και θα δεχτούμε 20.000 (όπως αρχικά) + 10.000 (bonus) + 20.000 (με επιδότηση ενοικίου)!! Εσύ λοιπόν κ. Άδωνι που τους είδες τους 50.000 όταν ο Αλέξης λέει 20.000+10.000+20.000; Εγώ πάντως πιστεύεω τον Πρωθυπουργό που έχει δείξει ότι διαπραγματεύεται και ότι λέει ισχύει όπως κατάργησε τον ΕΝΦΙΑ και σε λίγο θα δώσει 13η σύνταξη...

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό για το ζήτημα της αποδοχής 50.000 προσφύγων στην Ελλάδα μετά την απόφαση της μίνι-Συνόδου για το προσφυγικό κατέθεσε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι φωτογραφίες γνωστού τραγουδιστή με το τσίμπημα φιδιού προκαλούν ανατριχίλα (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πολύ σκληρές και δείχνουν τι προκάλεσε στο χέρι ενός άνδρα το τσίμπημα ενός κροταλία (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τι θα συνέβαινε αν προσέκρουε η Σελήνη στη Γη – ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα συνέβαινε εάν η Σελήνη βρισκόταν, για κάποιο άγνωστο λόγο, σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη; Δείτε ένα βίντεο για το τι θα μπορούσε να συμβεί σε ένα τέτοιο τρομακτικό σενάριο.

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας απαντά στον λασπολόγο Καμμένο: Αν έχεις στοιχεία πήγαινε στον εισαγγελέα!

Απαντώντας στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου για τις δημοσκοπήσεις που διενεργεί το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, η Πρυτανεία του Ιδρύματος καλεί οποιονδήποτε έχει στη διάθεσή του στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν σκοπιμότητα ή δόλο στη διεξαγωγή των συγκεκριμένων δημοσκοπήσεων, να τα πάει στον Εισαγγελέα ώστε να υπάρξουν πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις

Αυτές είναι οι χώρες που ξοδεύουν τα περισσότερα σε αμυντικές δαπάνες [λίστα]

Οι ΗΠΑ εδώ και χρόνια δαπανούν τα μεγαλύτερα ποσά για τις ένοπλες δυνάμεις τους. Ομως, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι και άλλες χώρες έχουν αρχίσει να διαθέτουν περισσότερα.

Απίστευτος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και απίστευτη θρησκεία: Εδωσε 12 εκατ.ευρώ και αγόρασε εκκλησία! Δείτε τι θα την κάνει

Οι άλλοι πούλησαν την εκκλησία!! :)))

Κάθε τι που κάνει είναι ξεχωριστό. Τώρα πια έκανε και το βήμα να αγοράσει μια εκκλησία!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επένδυσε 12 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει μία εκκλησία σε προάστιο της Στοκχόλμης, την οποία σκοπεύει να μετατρέψει σε…

Τέλος στο τραπεζικό απόρρητο της Ελβετίας για τους πολίτες της ΕΕ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου τη θέση του επί της συμφωνίας με την Ελβετία για την άρση του τραπεζικού απορρήτου των πολιτών της ΕΕ, κάτι που θα καταστήσει δυσκολότερη την απόκρυψη χρηματικών ποσών από τις φορολογικές αρχές. Η ΕΕ και η Ελβετία θα ξεκινήσουν την αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των κατοίκων τους, αρχής γενομένης από το 2018.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚος ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΣΟΚος! Ποιός υπουργός πήγε στη γιορτή του Κρεμαστινού [εικόνες]

Την ονομαστική του εορτή γιόρτασε το βράδυ της Δευτέρας o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Ρόδου.

ΦΩΤΟ-Μπουτάρης: Mετά τη δήλωση πόσο του τη σπάνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι, πήγε σπίτι κι έβαλε φουστανέλα!

Με μια διαφορετική στιλιστική επιλογή, που δεν έμεινε ασχολίαστη, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουτάρης στην πρώτη ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου.

Ο ήρωας του Ρούπελ που σκότωσε 232 Γερμανούς

Στις 6 Απριλίου του 1941 εκδηλώθηκε στις 5:15 το πρωί -45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση- η επίθεση της ναζιστικής Γερμανίας κατά της χώρας μας, στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας.

Μάχη με τα κύματα -Το πλοίο «Σκοπελίτης» δαμάζει τη θάλασσα του Αιγαίου [βίντεο]

Ο καιρός χάλασε, η θάλασσα αγρίεψε και οι πλοίαρχοι δίνουν για άλλη μία χρονιά μάχη με τα κύματα στα ελληνικά ύδατα.

Ρόδος: Αλβανός αυτός που σκότωσε τον 50χρονο και καταζητούμενος από την Interpol

[Και οι δημοσιοκάφροι το έκρυβαν...]
Ο δράστης το 2008 συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές και εκδόθηκε στην Αλβανία, αλλά επέστρεψε στη χώρα μας - Υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε άμυνα - Τι λένε στο protothema.gr γείτονες θύματος και δράστη για το φονικό - Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα διαμαρτυρήθηκε ότι ο δράστης είχε δυνατά τη μουσική

Βίντεο: Μαγικός πανηγυρισμός... στην κυριολεξία!

Αυτό πώς διάολο το έκανε;

Σε αγώνα στη Βενεζουέλα, ο Σέζαρ Μαρτίνες της Σαμόρα μετά το γκολ σε βάρος της Καράκας μάζεψε γύρω τους συμπαίκτες του κι έκανε την μπάλα να… αιωρείται.

Ιερώνυμος καρφώνει Τσίπρα: Μου είπε ότι δεν κατανοεί φίλη και Σία που βιάζονται να καταργηθούν τα θρησκευτικά

Στην ανάγκη συνεργασίας της Εκκλησίας με την Πολιτεία για την Παιδεία και την εκπαίδευση αναφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, από τον άμβωνα του Αγίου Δημητρίου Πανόρμου, ενώ τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της διδασκαλίας των Θρησκευτικών στα σχολεία.

Τι έχουμε εδώ; Αααα! Κάγκελα στις παρελάσεις... αλλά ωραία κάγκελα με ηθικό πλεονέκτημα

Εκπληξη προκάλεσε η εικόνα των κιγκλιδωμάτων που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από τους θεατές στη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αιχμές Κυριάκου και Άδωνι κατά Τζιτζικώστα

Στα ύψη παραμένει το εσωκομματικό θερμόμετρο στη λεωφόρο Συγγρού. Δύο εκ των διεκδικητών της ηγεσίας, οι κύριοι Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνουν αιχμές για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, τόσο για το μείζον ζήτημα του συνταγματικού κωλύματος της εκλογιμότητάς του, όσο και για τη σαφή αποστασιοποίησή του από τα πεπραγμένα των κυβερνήσεων Σαμαρά.

Εξιχνιάστηκε δολοφονία του 2012 στο Πόρτο Ράφτη - Πέντε γύφτοι οι δράστες

Είχαν εισβάλει στο σπίτι του για να τον ληστέψουν και τον στραγγάλισαν

Εξιχνιάστηκε τρία χρόνια μετά, η δολοφονία 75χρονου ηλικιωμένου στο Πόρτο Ράφτη, που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2012.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΛΕΜΕ! Ο Τσίπρας διόρισε τον σύμβουλό του νέο ΓΓΔΕ

Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης διορίζεται νέος Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο εγγονός του Χασάν Ταχσίν είναι χριστιανός Έλληνας και ζει στα Εξάρχεια

Ο πρώτος βαλκανικός πόλεμος καθόρισε σε μεγάλο βαθμό τα σημερινά σύνορα της Ελλάδας και αποτελεί κομβικό σημείο στην νεώτερη ιστορία. 25 Οκτώβριου 1912. Ο στρατηγός Χασάν Ταχσίν πασάς έχει πολεμήσει με όλες τους τις δυνάμεις τον ελληνικό στρατό, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει την προέλασή του.

ΦΩΤΟ-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Από το πεζοδρόμιο και τους λαϊκούς αγώνες, στην… εξέδρα της παρέλασης ως τιμώμενο πρόσωπο!

Στο παρελθόν καθόταν στην απέναντι γωνία διαμαρτυρόμενος για τον θεσμό των παρελάσεων ζητώντας να καταργηθούν…

Σήμερα ως εκπρόσωπος....

Φέρνουν άρον-άρον νέο νομοσχέδιο με εκκρεμότητες που ζητάει η τρόικα... για να πάρουν τη "δόση" τους

Με πλήθος νομοθετικών παρεμβάσεων επιχειρεί η κυβέρνηση να «κλείσει» και τις τελευταίες εκκρεμότητες από το πρώτο πακέτων προαπαιτούμενων μέτρων.

Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν τα κόμματα για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου

Συνολικό ποσό 1.283.009,14 ευρώ κατανέμεται στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα για τη συμμετοχή τους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015.

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! Τρίτος νεκρός από τις πλημμύρες εντοπίστηκε στο Μενίδι -ΒΙΝΤΕΟ

Ένας τρίτος νεκρός ανασύρθηκε  πριν από λίγη ώρα, πέντε ημέρες μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την Αττική, στο Μενίδι.

Ρωσία: Απαγορεύτηκε το... Halloween, ως «επιβλαβές για το μυαλό των παιδιών»

«Η συγκεκριμένη γιορτή δεν συνάδει με το ήθος και τις αξίες του ρωσικού πολιτισμού» υποστήριξαν αξιωματούχοι της περιοχής

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τις διακοπές των Αποκριών να απαγορεύονται ως... επιβλαβείς για το μυαλό των παιδιών; Και όμως αυτό ακριβώς συνέβη στη Ρωσία.