28 Οκτωβρίου 2015

Εντυπωσιακή ξανθιά στρατιωτικός κλέβει την παράσταση στην Λήμνο [εικόνες]

Τα βλέμματα όλων τράβηξε μία όμορφη ξανθιά στρατιωτικός στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Λήμνο.

Κράξιμο σε Τέρενς-Σπένσερ από ανάπηρο πολέμου Κουίκ: Ελα εσύ να ζήσεις με 438 ευρώ

Τι λες ρε παππούλη; Να ζήσει ο Τέρενς με 438 € το μήνα; Τι ίδιο είστε; Ο Τέρενς όταν παρίστανε το ΝΔίτη τσέπωσε αργομισθία 55.000 € για κανάλι που δε λειτούργησε ποτέ... "ναι αλλά αντ' αυτού έκανα 3 εκπομπές στην ΕΤ3" είχε πει τη μόνη φορά που προσπάθησε να ταϊσει σανό τα γίδια... έκτοτε η ατάκα του είναι: "έχω απαντήσει στη λάσπη αυτή"

Εναν ιδιαίτερα «θερμό» διάλογο είχε αμέσως μετά το πέρας της παρέλασης στη Λάρισα ο υπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΙΟ ΣΟΥΡΕΑΛ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Παρέλασαν τα απορριμματοφόρα υπό τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή»

Tα απορριμματοφόρα συμμετείχαν στη μαθητική παρέλαση του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας την... ξεχωριστή. Ο Δήμος αυτός βρίσκεται στις δυτικές άκρες του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και Δήμαρχος είναι ο Λάζαρος Κυρίζογλου.

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ! Μπουτάρης: Σήμερα ανέβηκε η αδρεναλίνη

«Πολύ καλή ένεση αισιοδοξίας» χαρακτήρισε τη σημερινή στρατιωτική παρέλαση, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Μια σπουδαία ανακάλυψη: Το διαστημικό σκάφος Rosetta βρήκε οξυγόνο στον κομήτη Τσούρι

Το ευρωπαϊκό διαστημικό σκάφος Rosetta ανακάλυψε οξυγόνο σε αφθονία στην ατμόσφαιρα του κομήτη Τσούρι, κάτι που κατέπληξε τους επιστήμονες οι οποίοι εκτιμούν ότι ίσως θα πρέπει να επανεξεταστούν οι θεωρίες τους για τον σχηματισμό του ηλιακού μας συστήματος.

Ποιον ναζί είχε περιφρονήσει επιδεικτικά ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος;

Κατά τη διάρκεια της κατοχής, ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος εμφανιζόταν στο θέατρο. Ενσάρκωνε τον «Βρουμ», που στα γερμανικά σημαίνει «σκουλήκι». Καθημερινά δεχόταν στο καμαρίνι του πολύ κόσμο, που ήθελε να τον συγχαρεί για την ερμηνεία του. Όταν ένα βράδυ χτύπησε την πόρτα του ένας Γερμανός διοικητής, ο «Νιόνιος» αρνήθηκε να τον δεχτεί.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΓΙΔΙΑ! Αυξήσεις μέχρι και 200 ευρώ ετησίως στα Τέλη κυκλοφορίας! Αυτές είναι οι 4 κλίμακες - Αναλυτικά παραδείγματα

- Οι εισηγήσεις που δέχεται το υπουργείο Οικονομικών είναι για αυξήσεις που θα φθάνουν έως και τα 200 ευρώ ετησίως
- Δείτε ποιες είναι οι κλίμακες που έχουν προταθεί μέχρι τώρα
- Το υπουργείο Οικονομικών θα περάσει διάταξη για παράταση, πιθανόν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου
- Διαβάστε παραδείγματα

Η όμορφη Σπαρτιάτισσα που σαρώνει τα αμερικανικά ρινγκ

Η Μαρία Λουίζα Κανέλις είναι Ελληνοαμερικανίδα επαγγελματίας αθλήτρια πάλης και παρουσιάστρια. Έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στo show «World Wrestling Entertainment» και ως υπηρέτρια του γνωστού παλαιστή Mike Bennett στο «Ring of Honor».

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ->Τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο ανημερα 28ης Οκτωβρίου

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι Τούρκοι προκαλούν παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο του Αιγαίου με πρόσχημα την έρευνα και διάσωση. Μόλις δύο είναι οι παραβιάσεις, από ένα αεροσκάφος CN-235 και ένα ελικόπτερο. Το ΓΕΕΘΑ μάλιστα διευκρίνησε ότι η παραβίαση του CN-235 έγινε σε επιχείρηση έρευνας διάσωσης στη Λέσβο .

Τελείωσαν τα λεφτά για τον ΟΑΕΕ – Ψάχνουν εναγωνίως 120 εκ. ευρώ

Χώνει το κράτος συνεχώς λεφτά στα ασφαλιστικά ταμεία (όπως έχωνε πάντα άλλωστε) και ο μαλ@κας σου λέει "με το κούρεμα (τo PSI εννοεί ο ηλίθιος) κατέστρεψαν τα ταμεία γιατί τους έφαγαν 15-20 δις"

Το 95% της τακτικής κρατικής χρηματοδότησης έχει απορροφήσει ο ΟΑΕΕ, σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για το 9μηνο του 2015 τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οι συντάξεις 100 “αφεντικών” είναι όσες των μισών αμερικάνων

Εκατό επικεφαλής αμερικανικών επιχειρήσεων, μερικοί από τους οποίους εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία, έχουν συντάξεις ίσες με αυτές που παίρνουν 50 εκατ. νοικοκυριά στις ΗΠΑ, δηλαδή σχεδόν οι μισές οικογένειες της χώρας! Αυτό αναφέρεται σε μελέτη δύο “δεξαμενών σκέψης” που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ! Ελεύθερος παιδόφιλος που προσφερόταν να «μοιραστεί» το αγέννητο παιδί του μέσω Ίντερνετ

Έγραφε στο προφίλ του: «Αιμομικτική διασκέδαση με μικρές ηλικίες. Περιμένουμε παιδί. Πρόθυμος να το μοιραστώ»

Ένας Βρετανός που διένειμε σοκαριστικές εικόνες παιδικής κακοποίησης και είχε «προσφερθεί» να μοιραστεί το αγέννητο παιδί του με άλλους ανώμαλους καταδικάστηκε σε μόλις 2 χρόνια φυλάκισης με 18μηνη αναστολή και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η όμορφη σύζυγός του Απόστολου Τζιτζικώστα κέρδισε πάλι τις εντυπώσεις! ΦΩΤΟ

Η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ελεάννα Βλάχου αναμφισβήτητα κερδίζει επάνω της όλα τα βλέμματα και κάνει τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν, σε κάθε της εμφάνιση. Ακόμα κι αν αυτή είναι στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην οποία συνοδεύει τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ληστής πυροβόλησε πελάτη στο κεφάλι εν ψυχρώ - Χαροπαλεύει 31χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας ληστής μπαίνει σε πιτσαρία και, αφού παίρνει τα χρήματα όλων όσων βρίσκονται εκεί, πυροβολεί στο κεφάλι έναν πελάτη. Ο ληστής μπήκε σε πιτσαρία στη Βραζιλία φορώντας κράνος μοτοσυκλέτας και άρχισε να ζητάει από τους πελάτες και τους ιδιοκτήτες να του δώσουν χρήματα και πορτοφόλια.

74χρονος Βρετανός αντιμετωπίζει ποινή 350 μαστιγωμάτων στη Σαουδική Αραβία

Ο Κάρλ Αντρί, βρετανός πολίτης που ζει τα τελευταία 25 χρόνια μόνιμα στη Σαουδική Αραβία, αντιμετωπίζει με βάση το νόμο της Σαρία ποινή 350 μαστιγωμάτων καθώς πριν από ένα χρόνο βρέθηκε κρασί στο αμάξι του.

Ποιους χαρακτηρίζει "ανόητους" ο Άδωνις;

Ξεσπά μέσω twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης και χαρακτηρίζει «ανόητους» όσους έλεγαν ότι «αν πέσει η Ελλάδα ακολουθεί η Ιταλία».

«Ξέχασε» και ο... Μουρίνιο να δηλώσει 500.000 ευρώ στην εφορία!

Αγόρασε κατοικία έναντι δύο εκατ. ευρώ, αλλά δήλωσε ότι πλήρωσε 1.500.000 - «Γλίτωσε» φόρο 33.000 ευρώ επιπλέον, όμως οι αρχές στην Πορτογαλία ανακάλυψαν την ψευδή δήλωση του προπονητή της Τσέλσι

Όπως μαρτυρούν τα γεγονότα, το 2015, μάλλον, δεν είναι καλή χρονιά για τον προπονητή της Τσέλσι, Ζοζέ Μουρίνιο.

Πώς θα γίνει η Μύκονος Μονακό -Συνάντηση του δημάρχου με τον πρίγκιπα Αλβέρτο [εικόνες]

Μια νέα εποχή στενής συνεργασίας Μυκόνου και Μονακό εγκαινιάζει η πρόσφατη γνωριμία του Δημάρχου του νησιού Κωνσταντίνου Κουκά με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπουτάρης: Είμαι ένας μαραμένος τσολιάς - 500 ευρώ δίδακτρα το χρόνο για κάθε φοιτητή

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης σχολίασε την εμφάνιση του στη φωτογραφία που κάνει το γύρο των social media και στην οποία εμφανίζεται ντυμένος τσολιάς.

Και 4ος νεκρός από τις φονικές πλημμύρες στην Αττική

Η σορός ενός άνδρα, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο σε ρέμα στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του άνδρα βρέθηκε σε ρέμα, κάτω από το δρόμο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Αγίου Κωνσταντίνου.

Συγκινητικές φωτογραφίες από τους Αρκιούς: Δείτε την παρέλαση με τους δύο μαθητές του νησιού

Στο μικρό ακριτικό νησί, η Επέτειος του ΟΧΙ γιορτάστηκε από τους δύο μοναδικούς μαθητές και τον δάσκαλο της απομακρυσμένης περιοχής 

Σήμερα όλη η Ελλάδα γιορτάζει την Επέτειο του ΟΧΙ για την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον Ιωάννη Μεταξά.

ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ 11.000 ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Ανεβάζουν ρολά τα φαρμακεία την Πέμπτη-Αναστέλλεται η απεργία

Παύση της απεργίας και επαναλειτουργία των φαρμακείων από την Πέμπτη αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Ωστόσο, το συμβούλιο δεν απέκλεισε την έναρξη των κινητοποιήσεων από την επόμενη Δευτέρα, σε περίπτωση που δρομολογηθούν οι αλλαγές στο καθεστώς ιδιοκτησίας των φαρμακείων.

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ! Μεϊμαράκης: Θα παραμείνω στρατιώτης της ΝΔ

«Και Πρόεδρος να εκλεγώ, στρατιώτης της ΝΔ θα παραμείνω» έγραψε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον λογαριασμό του στο Twitter.

ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας για τους δανειστές: Αν μείνουμε παθητικοί θα μας θάψουν ζωντανούς – ΒΙΝΤΕΟ

«Εάν μείνουμε έτσι παθητικοί θα μας θάψουν ζωντανούς» είπε σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος, σχολιάζοντας την κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες.

Εκδίκηση για τον νεκρό αδερφό! Απίστευτα βασανιστήρια στην πρώην του

Στο μυαλό της 32χρονης Mercedes Salazar, η δολοφονία του αδερφού της είχε συνδεθεί με την 25χρονη κοπέλα του. Έτσι αποφάσισε να πάρει εκδίκηση με την απαγωγή της, ξεπερνώντας κάθε όριο.

Η "παρέλαση" του Λαφαζάνη και του Λεουτσάκου στον Πειραιά - ΦΩΤΟ

Πορεία πραγματοποίησαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας μετά το τέλος της παρέλασης
στον Πειραιά.

ΕΧΕΙ ΛΑΛΗΣΕΙ! Μπινελίκια Γκλέτσου σε σχολική γιορτή: “Να πάνε να γαμ...”! ΒΙΝΤΕΟ

Με... μπινελίκια ολοκλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος την ομιλία του σε σχολική γιορτή στη Στυλίδα, για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΧΑ έδιωξε τον ΣΥΡΙΖΑίο από την εξέδρα

Επεισοδιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Πρέβεζας, και αυτό γιατί η παρουσία της Χρυσής Αυγήςστην εξέδρα των επισήμων, προκάλεσε αντιδράσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει η Πιπιλή με τον αμόρφωτο που ευχήθηκε «Καλή χρονιά» στο τέλος της παρέλασης

Πιπιλή: Του Φίλη δεν του λείπει πτυχίο Πανεπιστημίου αλλά απολυτήριο Δημοτικού

Μια όχι και τόσο συνηθισμένη ευχή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έδωσε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης στη Αθήνα.

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΡΕ ΚΡΥΟΚΩΛΟΙ! Μήτσος: Δεν έχει χιούμορ όποιος μου θυμίζει τις μαλ@κίες που έλεγα πέρσι

Τον έκανε ρόμπα ο Άδωνις και ενοχλήθηκε ο Παπαδημούλης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα παλιό tweet του Δημήτρη Παπαδημούλη, από πέρυσι, την ημέρα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

BINTEO-Nεαρή δέχθηκε σεξουαλική επίθεση έξω από την πόρτα του σπιτιού της [βίντεο]

Σοκαριστικές είναι οι στιγμές που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, στην κατοικία μιας νεαρής Αγγλίδας, όταν κατά την επιστροφή της από τη δουλειά, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άγνωστο άντρα.

ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΒΟΥΤΣΗ-ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ! Τα κακομαθημένα παιδιά των Γάλλων πολιτικών -Πολλά λεφτά, μεγάλα σκάνδαλα [εικόνες]

Πολύ κακομαθημένα τα κωλόπαιδα των Γάλλων... όχι σαν το γιο Βούτση, που είναι του κατηχητικού και την κόρη του Δραγασάκη...

Προκάλεσαν και προκαλούν σάλο με την αλαζονική συμπεριφορά τους και στιγμάτισαν τις οικογένειές τους και με οικονομικά σκάνδαλα. Τέσσερα παραδείγματα υιών και θυγατέρων Γάλλων πολιτικών που θα μπορούσαν να ζουν σε οποιαδήποτε χώρα.

Η δασκάλα που τράβηξε τα βλέμματα στη μαθητική παρέλαση - ΦΩΤΟ

Η μελαχρινή δασκάλα με τα ψιλοτάκουνα μποτάκια τράβηξε τα βλέμματα στην μαθητική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Λοβέρδος: Αποδεικνύεται πως τα επεισόδια τα έκανε η σημερινη πλειοψηφία στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, δεν δίστασε να κάνει κριτική στην κυβέρνηση.

17 ενιαία εισιτήρια για αρχαιολογικούς χώρους -Πόσο κοστίζουν, τι προσφέρουν [λίστα]

Το θέμα του καθορισμού ενιαίων εισιτηρίων σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας, που θα λειτουργήσουν πιλοτικά από 1ης Απριλίου 2016, με σκοπό στο μέλλον οι χώροι αυτοί να αυξηθούν, απασχόλησε χθες το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ; Handelsblatt: Γιατί τα κατάφερε η Κύπρος να βγει από την κρίση και όχι η Ελλάδα

Στην επιτυχή έξοδο της Κύπρου από την οικονομική κρίση αναφέρεται με πρωτοσέλιδο άρθρο της η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, συγκρίνοντας μάλιστα την πορεία της χώρας με αυτήν άλλων κρατών-μελών της ΕΕ.

Άδωνις: Όχι άλλη επιτυχία Τσίπρα... γιατί θα μας πάρουν και την Ακρόπολη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό.

Τζιτζικώστας-Μεϊμαράκης για την 28η Οκτωβρίου - ΒΙΝΤΕΟ

«Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε νέες προκλήσεις και νέους κινδύνους, τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε. Να φτιάξουμε ένα κράτος σύγχρονο, λειτουργικό, αποτελεσματικό με ισχυρή οικονομία και κοινωνικό πρόσωπο», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο άγνωστος πόλεμος της Ελληνίδας «Μάτα Χάρι»

Ήταν μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που ζούσαν στην Αθήνα του 1940, η πρωτοπόρος του χορού και του μελοδράματος στην Ελλάδα.

Γεννημένη στην Αίγυπτο, από καλή, μορφωμένη και εύπορη ελληνική οικογένεια, η Έλλη Ζουρούδη είχε την παιδεία, την οξυδέρκεια αλλά και το ταλέντο να διαπρέψει ακόμη και μέσα στην καταχνιά της Κατοχής.

Ποιος είναι ο κακός του Spectre: Ο τρομακτικός παλαιστής ΜΜΑ που τσάκισε το γόνατο του Ντάνιελ Κρεγκ [εικόνες]

Στη νέα ταινία Τζέιμς Μποντ Spectre, ο 007 τα βάζει με ένα πραγματικό θηρίο. Πρόκειται για τον Mr Hinx, που ενσαρκώνει ο παλαιστής Ντέιβ Μπατίστα και σε σκηνή μάχης στα γυρίσματα τσάκισε το -ήδη καταπονημένο- γόνατο του Ντάνιελ Κρεγκ.

Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί του F-16 και το μήνυμα του πιλότου – BINTEO

Δείτε το βίντεο με την εντυπωσιακή πτήση του σμηναγού Θεοχαρόπουλου Λουκά στο τέλος της παρέλασης - «Να είστε περήφανοι για την αποστολή σας. Ο Θεός μαζί σας», η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ποιος είναι ο 28χρονος φρουρός του Τσίπρα που σκοτώθηκε

Πριν από ένα χρόνο και σε ηλικία μόλις 27 ετών, οι ανώτεροι του τον ξεχώρισαν για τις επαγγελματικές του ικανότητες και τον τοποθέτησαν στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ. Από εκεί ήταν θέμα ημερών για να βρεθεί στην προσωπική φρουρά του Πρωθυπουργού και στην ασφάλεια της οικογένειας του Αλέξη Τσίπρα. Το 2011 υπηρέτησε στη Δίωξη Ναρκωτικών με επιτυχία.

H απίστευτη ιστορία του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο ΄Επος του '40

Ο αξέχαστος κωμικός πήγε να πολεμήσει εθελοντικά, στο αλβανικό μέτωπο - Ο τραυματισμός του και η σωτήρια βοήθεια του Οδυσσέα Ελύτη- Η επιθυμία του να γυρίσει ξανά στην πρώτη γραμμή του πολέμου - Η γνωριμία και η φιλία του με την Άννα Καλουτά που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα

Δεν υπάρχει! Ο άλλος πήγε στην παρέλαση με το κράνος της μηχανής!

Προφανώς ο δάσκαλος μετακινήθηκε ως το κέντρο με τη μηχανή του. Εκεί μάλλον συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να ασφαλίσει το κράνος και έτσι είπε να... πρωτοτυπήσει!

Η κυβέρνηση αναζητά τρία πλοία για να μεταφέρει τους μετανάστες από τα νησιά στον Πειραιά

Με τους πρόσφυγες να καταφθάνουν κατά κύματα στα νησιά, η κυβέρνηση αναζητά τον τρόπο προκειμένου να μεταφέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους μετανάστες στον Πειραιά και να αποσυμφορήσει τα νησιά.

ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Volkswagen: Υπέστη τερατώδεις ζημίες 3,5 δισ. ευρώ μετά το σκάνδαλο

Τεράστιες ζημίες, ύψους σχεδόν 3,5 δισ. ευρώ έχει υποστεί ο όμιλος Volkswagen, έξι εβδομάδες αφότου ξέσπασε το παγκόσμιο σκάνδαλο με το λογισμικό πετρελαιοκίνητων οχημάτων, που εξαπατούσε τους περιβαλλοντικούς ελέγχους.

Αθλητές που φόρεσαν τα χακί και ρίχτηκαν στη μάχη του Μετώπου - ΦΩΤΟ

Με την έναρξη του πολέμου το 1940, όλοι οι αθλητές παράτησαν την μπάλα, τον δίσκο, τη σφαίρα και το ακόντιο, άλλαξαν την αθλητική περιβολή με το χακί, φορτώθηκαν το γυλιό, άρπαξαν το μάνλιχερ με την ξιφολόγχη και μαζί με τα άλλα Ελληνόπουλα έτρεξαν στα σύνορα να υπερασπιστούν την ακεραιότητα της πατρίδος μας, γράφοντας με το αίμα τους την σύγχρονη ιστορία μας.

Ο Ιωάννης πίσω από τον Μεταξά-Ο πρωθυπουργός του ΟΧΙ

Ηγέομαι: προηγούμαι, προπορεύομαι, είμαι αρχηγός, οδηγώ, διευθύνω, κυβερνώ (Χαρ. Αθ. Μπαλτάς, Λεξικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, Αθήνα, εκδόσεις Δημ. Ν. Παπαδήμα, 1995,
σ. 269)

Οι ηγέτες προπορεύονται και οδηγούν. Οι αγαθοί οδηγούν τους λαούς που τους ακολουθούν σε επιτυχίες, σε νίκες, ακόμα και σε θριάμβους. Οι κακοί, σε αποτυχίες και καταστροφές. Οι περισσότεροι ηγέτες έχουν μεικτό “μητρώο”, που περιλαμβάνει μεγάλες και μικρές στιγμές.

Γιατί ο Μεταξάς είπε το ΟΧΙ ενώ ο λαός κοιμόταν

Πώς εξηγείται ότι ενώ ο Ιωάννης Μεταξάς ιδεολογικά βρισκόταν στην ίδια όχθη (λένε οι δημοσιοκάφροι... αλλά ο Μεταξάς δεν ήταν ναζί αλλά Έλληνας εθνικιστής) με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, είπε το ΟΧΙ τον Οκτώβριο του 1040;

Βίντεο: «Οn air» έφοδος της τουρκικής αστυνομίας σε κανάλια της αντιπολίτευσης

Ενισχύονται οι φόβοι για φίμωση του Τύπου ενόψει των εκλογών της Κυριακής -Δίωξη σε παιδιά 12 και 13 ετών για «προσβολή του προέδρου Ερντογάν»

ΦΩΤΟ-Που τον βρήκες τον Τραγάκη ρε Βαγγέλη;

Δηλαδή τώρα Βαγγέλη Μειμαράκη έστειλες στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπό σου τον Τραγάκη; Αυτόν που έβγαλε τον Αντώνη Σαμαρά απ τα

Το Παρατηρητήριο σκιτσάρει (όλα τα σκίτσα)

Δείτε όλα τα σκίτσα της δημοφιλούς σελίδας (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

ΦΩΤΟ-Αυτοί βγάλανε ανακοίνωση για τη νίκη του Ελληνκού στρατού επί του Μουσολίνι

Όσο η ΧΑ γιορτάζει τη νίκη των Ελλήνων επί του Μουσολίνι να θυμόμαστε και ότι ο βλάξ Παπάς....