31 Οκτωβρίου 2015

Οι ολόγυμνες φωτογραφίες της Καγιά… στα πρώτα της βήματα! (ΦΩΤΟ)

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις, ωστόσο στην αρχή της καριέρας της η Βίκυ Καγιά είχε κάνει μια αισθησιακή και άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 1-11-2015

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! Δραγασάκης: Να φτιάξουμε δικές μας τράπεζες, που να μην τις ελέγχει η ΕΕ!

Απίστευτα όσα ακούμε από τον σοβαρό του ΣΥΡΙΖΑ....

Μια... βόμβα έριξε πριν από λίγο στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

«Είναι αναγκαία, αλλά όχι επαρκής η ανακεφαλοποίοηση των τραπεζών», είπε αρχικά ο κ. Δραγασάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Δεν είναι το ρωσικό airbus στο ΒΙΝΤΕΟ της κατάρριψης

Στο βίντεο απεικονίζεται ένα αεροπλάνο που πλήττεται από πύραυλο εδάφους - αέρος. Ο πρώτος συνδρομητής του youtube, το δημοσίευσε περίπου μισή ώρα μετά τη γνωστοποίηση της τραγικής είδησης για το ρωσικό αεροπλάνο. Τον ακολούθησαν δεκάδες. Όμως το βίντεο δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή τραγωδία.

ΒΙΝΤΕΟ-Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους κρίκους ο Πετρούνιας

Ο Έλληνας πρωταθλητής εξασφάλισε, παράλληλα, την πρώτη θέση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα των κρίκων αναδείχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ηλικιωμένη επιτέθηκε σε ελεγκτή του ΙΚΑ στο παζάρι της Ναυπάκτου

Σήκωσε το μπαστούνι της και προσπάθησε να επιτεθεί στο κλιμάκιο της επιθεώρησης εργασίας, λέγοντας πως το παιδί της είναι άνεργο και ότι θα έπρεπε να τους αφήσουν να δουλέψουν

Ο Καμμένος έδωσε ήδη προκαταβολή για τα σαπάκια... 40 εκ που περίσσεψαν από την επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς

Το ερώτημα έθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο - «Ήταν κυβερνητική επιλογή αυτή η υπογραφή εξοπλιστικού προγράμματος;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Άγριο ξύλο από ΜΑΤ ΣΥΡΙΖΑ σε άπλυτους που προσπάθησαν να ρίξουν το φράχτη στον Έβρο


"Ναι αλλά τα δακρυγόνα δεν ήταν ληγμένα όπως του Σαμαρά" είπε το γίδι!

Ρίψεις δακρυγόνων, χρήση χημικών εκ μέρους των αστυνομικών δυνάμεων και πετροπόλεμος με τους διαδηλωτές που ζητούν κατάργηση του φράκτη στα σύνορα

Τζιτζικώστας: Η λογική των φόρων οδηγεί σε μεγαλύτερη ύφεση και ανεργία

Κριτική στις αποφάσεις της κυβέρνησης με αφορμή τη διάταξη που επιβαρύνει τις μικροζυθοποιίες

Κριτική στη λογική της επιβολής φόρων όπως αυτή που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας στη συνομιλία που είχε με τον δημιουργό μιας από τις σημαντικότερες μικροζυθοποιίες της Ελλάδας, της Septem, Σοφοκλή Παναγιώτου.

Φωτογραφίες-σοκ από τη συντριβή του ρωσικού αεροπλάνου στην Αίγυπτο

Θλίψη και σοκ προκαλούν οι πρώτες φωτογραφίες που δημοσιοποιούν ρωσικά ΜΜΕ από τη συντριβή του Airbus Α321 σήμερα στην Αίγυπτο.

Άδωνις: Αν εκλεγώ δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε!

Με αυστηρή «προειδοποίηση» εναντίον του ΣYΡΙΖΑ εμφανίστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΣ! Βαρουφάκης: Η τρόικα είναι ο καλύτερος φίλος των φοροφυγάδων-Γιατί παραιτήθηκα

«Δυστυχώς, η πλειονότητα στο Eurogroup δεν ήθελε μια έντιμη συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση, που έπρεπε να ταπεινωθεί ή να ανατραπεί», τονίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης σε σημερινή, εκτενή συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Βίνερ Τσάιτουνγκ».

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΧΗ! Βουλευτής του Λεβέντη παλεύει με τη λέξη "εξαϋλωθούν"-Έχασε και τις 2 φορές

Λίγο η ένταση στη Βουλή, λίγο η πίεση του χρόνου για να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα για τις ομιλίες, έκαναν τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Ένωσης Κεντρώων, Γεώργιο Καρρά, να… χάσει τα λόγια του.

H σέξι σύζυγος επιχειρηματία ανεβάζει τη θερμοκρασία στα social media! (ΦΩΤΟ)

Κάθε κίνησή της τραβά τα βλέμματα και η σέξι εμφάνισή της είναι γεγονός! Προκαλεί ένα- ένα τα εγκεφαλικά στο πέρασμά της…

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΠΑΖΩΝΕΙ; «Tα Νέα»: Γιατί ο Τσίπρας ψηφίζει Μεϊμαράκη

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική προσέγγιση για τον ποιον επιθυμεί για την επόμενη μέρα της ΝΔ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρουσιάζουν σήμερα με πρωτοσέλιδο «ΤΑ ΝΕΑ», που έχουν τον τίτλο «ο κρυφός έρωτας του Τσίπρα για τον Μεϊμαράκη.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΛΑΙΤΕ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ! Φάμελλου (ΣΥΡΙΖΑ): Αναλάβαμε και μέτρα με τα οποία δεν συμφωνούμε

Κατηγορηματικός ότι «αποφύγαμε τη χρεωκοπία αλλά αναλάβαμε και μέτρα με τα οποία δεν συμφωνούμε» εμφανίζεται o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Στα 107 δισ. ευρώ τα «κόκκινα» δάνεια -Aποτελούν το 52% των συνολικών δανείων

«Η πραγματικότητα μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσει τις παραμέτρους των stress tests».

Με τη φράση αυτή τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας επιχείρησαν να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί οι ελληνικές τράπεζες, που μόλις ένα χρόνο πριν είχαν περάσει με επιτυχία τα stress tests απέτυχαν φέτος, εμφανίζοντας μάλιστα ένα κεφαλαιακό έλλειμμα της τάξεως των 14,4 δισ. ευρώ.

ΒΙΝΤΕΟ από την πτώση του Airbus; Τζιχαντιστές υποστηρίζουν πως το κατέρριψαν

Νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για την αεροπορική τραγωδία στο Σινά καθώς με ανάρτησή του στο Twitter, το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο υποστηρίζει ότι κατέρριψε το αεροσκάφος λίγα λεπτά μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ψαριανός: Ο Ευκλείδης είναι καλό παιδί... κουβάλαγε 7 μήνες τη βαλίτσα του Βαρουφάκη

"Ο Ευκλείδης είναι καλό παιδί, το έχω δηλώσει από παλιά και με δικαιώνει" είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, αναφερόμενος στη "σχέση" του Υπουργού Οικονομικών, με τον προκάτοχο της θέσης, Γιάνη Βαρουφάκη.

Άλλη μια δικαίωση του Άδωνι…

Το υπουργείο υγείας είχε διορία δέκα ημερών προκειμένου να βρει ισοδύναμα του εισιτηρίου των 5 ευρώ στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων.

Πολιτικό "χρώμα" στα social media δίνουν στην τραγωδία με το airbus – ΦΩΤΟ

Την ώρα που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος την αεροπορική τραγωδία που εξελίσσεται στη χερσόνησο του Σινά, κάνουν την εμφάνισή τους προκλητικά tweet
για τα θύματα.

Το μήνυμα του Άδωνι με φόντο τον εθνάρχη! (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία με νόημα «ανέβασε» στο λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την περιοδεία του.
Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φωτογραφήθηκε μπροστά στον ανδριάντα του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή για τον οποίο ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως...

Μεϊμαράκης: Εσείς με τα Darling προκαλέσατε την ανάγκη για ανακεφαλοποίηση (BINTEO)

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης λαμβάνοντας το λόγο στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Πάλι ξύλο Βορίδη στον Τσακαλώτο: «Πήρατε αγκαλιά τον Βαρουφάκη» - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, απαντώντας σε όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών.

Να συνεχιστεί η εξεταστική για τα μνημόνια... αλλά να προστεθεί και το 3ο ζητούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ζητούν να προστεθεί στο πεδίο της έρευνας η νέα συμφωνία με τους εταίρους και η νέα ανακεφαλαιοποίηση

Πεδίο αντιπολιτευτικής τακτικής βρίσκουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή την συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών προκειμένου να επικρίνουν την κυβερνητική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να δικαιώσουν τις δικές τους πολιτικές την περίοδο 2010-2015.

Λοβέρδος: Μου λείπει ο Λαφαζάνης που φώναζε "πραξικόπημα" - ΒΙΝΤΕΟ

«Το έχετε παρακάνει με τα κατεπείγοντα και τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» τόνισε, από το βήμα της Βουλής ο Ανδρέας Λοβέρδος απευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησης.

Τσακαλώτος: Σε λίγο θα μας πείτε ότι ο Βαρουφάκης φταίει για τις δύο ήττες της Εθνικής Ελλάδος από τα Νησιά Φερόε

Το ρόλο του υπερασπιστή του Γιάνη Βαρουφάκη ανέλαβε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, το Σάββατο στην Ολομέλεια, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

«Διέρρευσαν» οι… απαγορευμένες σκηνές της Rihanna! (ΒΙΝΤΕΟ+ ΦΩΤΟ)

Ποιος είδε τη Rihanna και δεν τη φοβήθηκε; Η 27χρονη τραγουδίστρια, φοράει ένα διαφανές λάτεξ φόρεμα και βασανίζει ένα δεμένο άντρα…

Την παραίτηση Καμμένου για τα sms με τον Γιαννακόπουλο ζήτησε ο Θεοχάρης

Την παραίτηση του κ. Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση ζήτησε ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης λόγω των sms με τον φαρμακοβιομήχανο Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

ΕΞΑΓΩΓΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ! Συνελήφθη 55χρονος Ελληνας για απάτες στην Πολωνία

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 55χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις πολωνικές αρχές για απάτη κατ' εξακολούθηση.

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ

Την ανάγκη διαλόγου της ΝΔ με τις παραγωγικές τάξεις και με τη νεολαία, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χαλκίδα.

"ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ" ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΓΙΔΙ! Μαστίγιο στους γιατρούς αν δεν γράφουν μέχρι και 93% γενόσημα

[Αφού δείτε τις φάτσες αριστερά και πειστείτε ότι θα φτιάξουν την υγεία... δείτε στο τέλος 2 ενδεικτικούς πίνακες με τα ποσοστά κάποιων γενόσημων που πρέπει να γράφουν οι γιατροί... για να καταλάβετε ότι θα πεθάνουν όλοι οι Έλληνες, όπως θα πέθαιναν αν έπαιρναν γενόσημα επί Άδωνι]

Αυστηρούς στόχους συνταγογράφησης στους γιατρούς με σκοπό να αυξηθεί μέχρι το Δεκέμβριο στο 40% σε όγκο η κατανάλωση γενοσήμων φαρμάκων θέτει απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ποια βουλευτής είπε: «Μην μου μιλάτε, πληρώνω ΕΝΦΙΑ, είμαι σε κατάθλιψη»;

Την τελευταία ημέρα πληρωμής του ΕΝΦΙΑ οι βουλευτές όλων των κομμάτων συνωστίζονταν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας για να πληρώσουν τη δόση.

Μία από τις «γαλάζιες» βουλευτίνες όμως προκάλεσε… αίσθηση με την ατάκα της.

Ο παππούς από την Κρήτη που... φιγουράρει στο μετρό της Νέας Υόρκης - ΦΩΤΟ

Το μετρό της Νέα Υόρκης κοσμεί η φωτογραφία ενός Κρητικού. Ο Μηνάς Πολυχρονάκης είναι ο Κρητικός τσαγκάρης της Wall Street, που έφυγε από τους Βώρους της Κρήτης το 1969 με 13 δολάρια στην τσέπη και κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο γνωστά τσαγκαράδικα της Νέας Υόρκης.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕ΅ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ! Stress test ΕΚΤ: ΜΟΝΟ 14,4 δις οι ανάγκες για τις 4 συστημικές τράπεζες

Μετά από το ξεκ@λομα που τους έκαναν Τσίπρας-Βαρουφάκης χρειάζονται μόνο 14 δις αντί για 25 που υπολόγισαν οι Ευρωπαίοι... φανταστείτε σε τι καλή κατάσταση τις άφησε ο "προσκυνημένος" Σαμαράς που άντεξαν 8 μήνες ΣΥΡΙΖΑ  
Συνολική υστέρηση κεφαλαίων ύψους 4,4 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του βασικού σεναρίου και 14,4 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του σεναρίου δυσμενών εξελίξεων προκύπτει από τη συνολική αξιολόγηση των τεσσάρων σημαντικών ελληνικών τραπεζών, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην Αίγυπτο, όταν «χάθηκε» από τα ραντάρ αεροσκάφος με προορισμό τη Ρωσία.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες για την τύχη του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν 224 άτομα, ήταν συγκεχυμένες, ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου επιβεβαίωσε τις χειρότερες προβλέψεις ανακοινώνοντας ότι το Airbus A-321 συνετρίβη στο Σινά.

«Ντέρμπι» κυβέρνησης-Τρόικας για τον νέο Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων

Απ’ ευθείας διορισμό θέλει η Αθήνα - Να επιλεγεί με διεθνή διαγωνισμό και από δύο εκπροσώπους μας, απαντούν οι δανειστές - Πιέζουν το ίδιο να γίνει και με άλλα 8 μέλη του ΔΣ της ΓΓΔΕ - Η Τρόικα θα βάλει και... ντετέκτιβ για να αποκλειστούν κομματικές εξαρτήσεις

ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει ο κόσμος με τον αμόρφωτο που θα απομονώσει τις αντιρατσιστικές φωνές

 Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι είδαν χθες το νέο μαργαριτάρι σύμφωνα με το οποίο ο Τσίπρας θέλει να απομονώσει το κόμμα του και απαγορεύει στους ΣΥΡΙΖΑίους τις ασκήσεις αντιπολίτευσης...

ΣΟΚ! Έγγραφο της CIA λέει ότι οι κατηγορίες εναντίον Καραμανλή κατασκευάστηκαν από ΑΥΓΗ και τον ΣΥΡΙΖΑ της εποχής

Φυσικά όλη η αριστερά έπαιξε το έγγραφο της CIA που λέει πως στη δίκη του Άιχμαν στο Ισραήλ κάποιος είδε το όνομα του Καραμανλή σε λίστα συνεργατών των ναζί. Όπως αναφέρει η έκθεση, ο Καραμανλής αναφερόταν σαν συνεργάτης του γνωστού Μέρτεν που ευθύνεται για τον εκτοπισμό χιλίαδων Εβραίων της Θεσσαλονίκης.

Παραβλέπουμε πως οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχονται όλα όσα λένε οι...

ΦΩΤΟ! Ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός που χαρίζει ελληνικό έδαφος στην Τουρκία...

Το αποκάλυψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας... "Εμείς διεκδικούμε την έναρξη της ενταξιακής διαδικασίας για την Τουρκία με κανόνες, ανθρώπινα δικαιώματα - άρση...

Είναι άσχετοι. Τέλος.

Δεν έχουν ιδέα.

Ακούμε καθημερινά για φόρους εδώ, φόρους εκεί, νέος φόρος, αύξηση φόρου. Καταντήσαμε να μη μας πειράζει πια να ακούμε για νέους φόρους. Πάθαμε ανοσία στους φόρους!

ΦΩΤΟ-Από Δευτέρα νικάμε σύντροφοι

Επιτέλους από Δευτέρα οι σύντροφοι Τσίπρας και Καμμένος, εφαρμόζουν αυτό που ο γερμανοτσολιάς Σαμαράς αρνούνταν να εφαρμόσει!!

ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ! Τα πέταξε πάλι τα… μαργαριτάρια του ο Ευκλίδης

«Μάλωσε» τους βουλευτές της αντιπολίτευσης γιατί τους έπιασε… αδιάβαστους στο νομοσχέδιο για τις τράπεζες ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.«Εάν ήμουν καθηγητής σας θα σας έκοβα όλους! Δεν προσέξατε καλά το νομοσχέδιο», τους επέπληξε μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Η τυφλή δικαιοσύνη που σε 3 μέρες απήγγειλε κατηγορίες στη Σαββαϊδου, ακόμα ψάχνει τις ΜΚΟ

Με αργούς ρυθμούς κινείται η έρευνα της Δικαιοσύνης για τις περίπου 600  ΜΚΟ, (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) που ελέγχονται τα τελευταία πέντε χρόνια, προκειμένου να διαπιστωθεί το πώς διαχειρίστηκαν εκατομμύρια ευρώ, τα οποία έλαβαν από το υπουργείο Εξωτερικών τη δεκαετία 2000-2010.

Τι παθαίνουν οι παιδόφιλοι στις φυλακές – Πρώην κατάδικοι αποκαλύπτουν

Η παιδοφιλία θεωρείται από τους περισσότερους ως ένα από τα χειρότερα εγκληματα που μπορεί να κάνεις. Κάποιοι επιχειρηματολογούν μάλιστα πως είναι ένα αδίκημα που αξίζει την θανατική ποινή.

Εξαφανίστηκε ο πλησιέστερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος

Ο πιο κοντινός πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, ο Alpha Centauri Bb κυριολεκτικά εξαφανίστηκε, ενώ μία νέα έρευνα υποστηρίζει ότι ίσως να ήταν ένας πλανήτης φάντασμα στα δεδομένα της NASA.

Ούγγρος Πρωθυπουργός: Το προσφυγικό είναι συνωμοσία της Αριστεράς και του Σόρος

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, υπέρμαχος μιας σκληρής γραμμής στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης, υποστήριξε σήμερα ότι η Ευρώπη «προδόθηκε» από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι.