01 Νοεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ-Ποιος είναι τώρα ο Γερμανοτσολιάς;


Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αφού το πράγμα μιλάει από μόνο του... βρείτε τη διαφορά στα παρακάτω:

Νόμος 2010-Άρθρο 2 - Σκοπός ίδρυσης του ΤΧΣ

Η Ελληνίδα καλλονή που…τρέλανε τους Ιταλούς στο κόκκινο χαλί! (ΦΩΤΟ)

Με το καλλίγραμμο κορμί της να διακρίνεται μέσα απότο σιθρού φόρεμά της, την γυμνή πλάτη της να σαγηνεύει τα βλέμματα και το σέξι βλέμμα της να προκαλεί σκιρτήματα η 27χρονη Ελληνίδα καλλονή, έκλεψε τις εντυπώσεις και… τρέλανε για άλλη μια φορά τους Ιταλούς στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ρώμης, στην πρεμιέρα της ταινίας «Sport».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ! Τι ΨΕΜΜΑΤΑ απαντά ο Φλαμπουράρης στα όσα καταγγέλονται

Στις 16 Σεπτεμβρίου έλεγε, μέσα στη μαγκιά, "έκανα ρύθμιση στην εφορία....δεν την έχω πληρώσει ακόμα και θα την πληρώσω ανάλογα με τα έσοδα που θα έχω"... Σήμερα έβγαλε ανακοίνωση και λέει ότι δεν χρωστάει...

Να απαντήσει σε ένα προς ένα στα όσα τον κατηγορούν, χωρίς φυσικά να απαντήσει σε τίποτα συγκεκριμένο, επέλεξε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης υποστηρίζοντας πως «το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή».

ΝΔ: Εκπλήξεις στην κούρσα διαδοχής... λέμε τώρα

«Στις τρεις εβδομάδες που απομένουν, θα δείτε πολλές εκπλήξεις σε σχέση με την κούρσα διαδοχής», υποστηρίζει έμπειρος «γαλάζιος» κοινοβουλευτικός στο «Π» και συνεχίζει λέγοντας πως «αυτές οι εκπλήξεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποιος θα κερδίσει τελικά, αλλά και με το πώς θα διαμορφωθούν οι συμμαχίες μεταξύ των μονομάχων».

Αιχμές Γεωργιάδη σε Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα (Βίντεο)

Ολομέτωπη επίθεση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με συνέντευξή του στην εκπομπή Ακραίως του ΣΚΑΪ με τον Τάκη Χατζή.

Κυριάκος για τα σαπάκια του Καμμένου: Γιατί τόση βιασύνη για αυτά τα 50χρονα;

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσαν τα όσα υποστηρίζει το Πρώτο Θέμα για απόφαση της κυβέρνησης να εκταμιεύσει την πρώτη δόση ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων για τέσσερα πεπαλαιωμένα στρατιωτικά αεροσκάφη.

ΒΙΝΤΕΟ-Το υπέρογκο ποσό που έλαβε ο Λευτέρης Πανταζής για μία και μόνο εμφάνιση του!

Το τεράστιο ποσό που πήρε για μια εμφάνιση του στην Κύπρο!

Στην Δούκισσα Νομικού και στην εκπομπή JOY μίλησε ο τραγουδιστής αποκαλύπτοντας αν έχει αντιμετωπίσει κάποια απειλή στη ζωή του.

Το Airbus με τους 224 επιβαίνοντες διαλύθηκε στον αέρα -Τι λένε οι εμπειρογνώμονες

Το ρωσικό αεροσκάφος που συνετρίβη το Σάββατο στο Σινά παρασέρνοντας στον θάνατο 224 ανθρώπους, διαλύθηκε στον αέρα, υποστήριξε σήμερα ένας Ρώσος εμπειρογνώμονας, αλλά και ο επικεφαλής της αρχής πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας, Rosaviatsia.

Ξηλώνουν το «σύστημα Λαφαζάνη»

Αλλαγές δρομολογούνται και στη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία όπως σας είχα αποκαλύψει είχε καλέσει τους εργαζόμενους της επιχείρησης στα όπλα για να αποτρέψουν τα σχέδια ιδιωτικοποίησης.

Μνημόσυνο για τους Φουντούλη και Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο (φωτο)

Ετήσιο μνημόσυνο στην περιοχή όπου δολοφονήθηκαν οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης πραγματοποίησαν σήμερα στελέχη, οπαδοί και οι οικογένειες των νεκρών.

Χιλιάδες Ελληνίδες θήλασαν σήμερα δημόσια τα μωρά τους -Για να εξοικειωθεί η κοινωνία με την εικόνα [εικόνες]

Μητέρες σε 50 πόλεις της Ελλάδας ενώθηκαν την Κυριακή για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου).

ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΠΑΣΟΚ! Τι απάντησε ο Αντρέας στη Μαργαρίτα όταν του είπε ότι η Μιμή θα μπορούσε να είναι κόρη του;

Ιστορία κι αυτή! Έδινε στα γίδια τα δανεικά και αυτός ασχολούνταν με τα γκομενικά του... και σήμερα θεωρείται ο μέγας ηγέτης!

«Έρωτας και εξουσία» τιτλοφορείται το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα με πολλές αποκαλύψεις για πολλά μυστικά μιας από τις πιο θρυλικές πολιτικές οικογένειες.

Τι θα γίνει με τα capital controls, σε καταθέσεις και δάνεια – Όλες οι αλλαγές μετά την ανακεφαλαιοποίηση

Ως το πρώτο βήμα μιας μακροπρόθεσμης πορείας προς την ανάκαμψη της οικονομίας θεωρείται η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου και ουσιαστικά θα ανοίξει ένα νέο «κεφάλαιο» για τη χώρα μας.

Μητσοτάκης: Δεν αξίζει στη ΝΔ ένας πρόεδρος σαν τον Τσίπρα

«Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αγρινίου.

Πέθανε ο Γκίντερ Σαμπόφσκι -Ο άνθρωπος που γκρέμισε κατά λάθος το τείχος του Βερολίνου

Ο Γκίντερ Σαμπόφσκι, ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ανατολικής Γερμανίας που "γκρέμισε" κατά λάθος το Τείχος του Βερολίνου πριν από 26 χρόνια, πέθανε σήμερα σε ηλικία 86 ετών.

ΑΚΟΥΕΙ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ! Κατηγορηματικά αντίθετος στη διεξαγωγή debate ο Μεϊμαράκης

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής debateμεταξύ των συνυποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, δηλώνουν κατηγορηματικά αρνητικοί.

ΣΩΣΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΚΟΥΣ" ΣΟΥ! Κυριάκος: «Θέλω μια ΝΔ που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο»

Εμείς φίλε Κυριάκο δεν έχουμε πρόβλημα μαζί σας... ούτε βαρίδια σας αποκαλούμε, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούμε να σας αποκαλούμε "σταγονίδια"... άρα μάλλον οι δικοί σου πρέπει να χαλαρώσουν, να ασχοληθούν πχ. με την οικονομία και να μας αφήσετε πχ. της ασφάλεια της χώρας

«Θέλω μια Νέα Δημοκρατία που ο παραδοσιακός Δεξιός θα αισθάνεται άνετα με τον μετριοπαθή Κεντρώο», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αγρινίου.

Jean Todt: Βλέπω συχνά τον Schumacher - Παλεύει με όλες του τις δυνάμεις

Ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt, δήλωσε ότι ο Michael Schumacher συνεχίζει να δίνει την μάχη της ανάρρωσης.

Ο Michael Schumacher, ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ακόμη "αγωνίζεται σθεναρά" για να κερδίσει την ζωή του, σύμφωνα με τον φίλο του, σημερινό πρόεδρο της FIA και επικεφαλής της Ferrari την εποχή της παντοκρατορίας του Γερμανού, Jean Todt.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ! Ραχήλ για Κω/λου: «Αυτό που την ενόχλησε τις τελευταίες ημέρες όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ήταν...»

Πως σχολίασε την πρόσφατη δήλωση της πως έβλεπε την Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν μικρή;

Στην πρόσφατη δήλωση της στην εκπομπή «Καλημερούδια» για την Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» όπου ήταν καλεσμένη. Ενώ μίλησε και για τη φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο Μεϊμαράκης και η selfie με τη νύφη - ΦΩΤΟ

Στο Ναύπλιο βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίες, παρευρέθηκε στο Δημαρχείο της πόλης κατά τη διάρκεια τέλεσης ενός γάμου και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με το νιόπαντρο ζευγάρι.

Άδωνις: Αν βγει θα είναι καταπληκτικό! (ΦΩΤΟ)

Την αισιοδοξία του ότι το νέο διαφημιστικό του σποτ θα είναι καταπληκτικό, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, αφού ευχαριστεί τους εθελοντές που συντέλεσαν στο διαφημιστικό, λέει πως «αν βγει όπως το φανταζόμαστε θα είναι καταπληκτικό»

ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ! Το «τιτίβισμα» του Παπαδημούλη για τις εκλογές στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Μέσω Twitter έστειλε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης το δικό του μήνυμα για τις εκλογές στην Τουρκία, εκφράζοντας την ελπίδα του.

ΑΜΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ! Reuters: Ίσως δεν χρειαστούν και τα €86 δισ. του δανείου προς την Ελλάδα δηλώνει ο ESM

Το τρίτο δάνειο της ευρωζώνης προς την Ελλάδα ενδέχεται να είναι τελικά μικρότερο από ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Ρονάλντο: Μέθυσος ο πατέρας μου

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ζούσε πάντα την τέλεια ζωή που δείχνει να περνά τώρα. Μιλώντας στους Times αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος το 2005 έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές στο ήπαρ του μετά από χρόνια αλκοολισμού.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Ξάνθος ακυρώνει απόφαση Κουρουμπλή... μαντέψτε ποια επαναφέρει-Γελάει ο Βρούτσης μ'αυτό που ζούμε

Τα παίρνουν όλα πίσω και είναι μέρα μεσημέρι όπως έλεγε ο Αλέξης... Η ΝΔ τους είχε προειδοποιήσει "μην παίρνετε μονομερή μέτρα γιατί θα αναγκαστείτε να τα πάρετεε όλα πίσω"... τότε έκαναν τους καμπόσους... τώρα:

Ο τάφος του πολεμιστή κρύβει δεσμούς φιλίας

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου, δέκα ημέρες μετά την πρώτη τομή στο έδαφος, η Αμερικανίδα αρχαιολόγος Σάρον Στόκερ δέχτηκε στο κινητό της ένα αναπάντεχο μήνυμα: «Χτυπήσαμε χαλκό». Τα μέλη της ερευνητικής της ομάδας στον Ανω Εγκλιανό της Χώρας Μεσσηνίας είχαν μόλις βρει ένα χάλκινο αντικείμενο σε ασύλητο λακκοειδή τάφο. Ηταν η πρώτη ένδειξη ότι κάτι σπουδαίο κρυβόταν σε αυτόν τον ελαιώνα.

Γιατί έγιναν όλα αυτά; Τώρα ξέρουμε

Μέχρι τώρα ήταν κοινή πεποίθηση ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έπεσε και η Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου ήρθε για τέσσερις λόγους: για να καταργηθούν τα Μνημόνια, να αυξηθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, να μην ξαναπληρώσουμε ΕΝΦΙΑ και να ανακτηθεί η εθνική αξιοπρέπεια έναντι των δανειστών. Θα μπορούσε κανείς να αραδιάσει και πλήθος άλλων λόγων, αλλά οι προαναφερθέντες αρκούν, σε συντριπτικό ποσοστό, για να εξηγήσουν όσα έγιναν στους δέκα μήνες της «νέας» περιόδου.

Ο Αμερικανός σφαγέας της Κανταχάρ εξομολογείται

Τα ξημερώματα της 11ης Μαρτίου 2012 δολοφόνησε 16 αμάχους, άνδρες, γυναίκες και μικρά παιδιά στο Αφγανιστάν. Πριν από λίγες μέρες, ο σφαγέας της Κανταχάρ, κατά κόσμον Ρόμπερτ Μπέιλς, μίλησε για πρώτη φορά για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Το WE επιχειρεί να μπει στο ταραγμένο μυαλό του πρωταγωνιστή σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολέμου της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας

Drone... η χαρά του ματάκια! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μορφή επιδημίας τείνει να πάρει στη Βρετανία και στον Δυτικό κόσμο, η μόδα που θέλει τα περίφημα ντρόουνς σε ρόλο… μπανιστιρτζή.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΝΔ! Υποστηρικτής υποψηφίου άφησε την καρέκλα γιατί έβλεπε ασυμβίβαστο

Σοκ αποτελεί το ότι βρέθηκε άτομο στη ΝΔ που άφησε την καρέκλα προκειμένου να μην κατηγορηθεί ότι τη χρησιμοποιεί προς όφελος του...

Δημόσια έκκληση για ντιμπέιτ έκανε ο Άδωνις!

Δημόσια έκκληση για ντιμπέιτ των τεσσάρων υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας, έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Απίστευτο: Κυκλοφορεί προσομοιωτής για να «ζήσουν» όλοι την 11η Σεπτεμβρίου

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει ένας προσομοιωτής, που θα κυκλοφορήσει άμεσα και μέσω αυτού θα μπορούν όλοι να «ζήσουν», σε εικονική πραγματικότητα, τις τρομακτικές στιγμές της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.

Σοκ στην Πάτρα: Είχε βιάσει ανήλικο ο 54χρονος χασισοκαλλιεργητής

Ο 54χρονος συνελήφθη χτες μαζί με τον 57χρονο συνεργό του - Διατηρούσε μία μεγάλη χασισοφυτεία στην περιοχή Πέττα

Δεν γλιτώνει τη φυλακή ο 54χρονος καλλιεργητής της μεγάλης χασισοφυτείας που εντοπίστηκε στην περιοχή Πέττα της Αχαΐας, ανεξάρτητα από τη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κι αυτό, γιατί είναι φυγόποινος για μια πολύ σοβαρή υπόθεση βιασμού ανήλικου!

ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΗτζήδες ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 600 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ;; Κατρούγκαλος: Σε τρία ταμεία θα χωριστούν όλοι οι ασφαλισμένοι

Το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης αναφορικά με το Ασφαλιστικό προβλέπει τρία ταμεία κύριας ασφάλισης, το ΙΚΑ για μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες, ο ΟΓΑ για τους αγρότες και το ΝΑΤ για τους ναυτικούς.

ΛΟΥΡΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ! Ξανθός: Ελεγχόμενη απελευθέρωση φαρμακείων-Θέλω τα 2 δις της υποδόσης για να μη καταρρεύσει η υγεία

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ερωτηθείς για τα φαρμακεία και την Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φαρμακοποιών τόνισε ότι «με βάση τη συμφωνία που υπογράψαμε με τους δανειστές είχαμε την υποχρέωση να εκδώσουμε μια υπουργική απόφαση η οποία να ρυθμίζει τις λεπτομέρειες που αφορούν την απελευθέρωση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων. Άρα το πλαίσιο ήταν δεδομένο».

ΥΠΟΙΚ Κύπρου για τη διαπραγμάτευση: Εβλεπα την Ελλάδα να πηγαίνει στα βράχια

Για τις δραματικές στιγμές του καλοκαιριού, στη διαπραγμάτευση της Αθήνας με τους Ευρωπαίους, αλλά και το σοβαρό κίνδυνο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ μίλησε ο Χάρης Γεωργιάδης.

«Ο Βαρουφάκης ήταν ένας κλόουν»

Με συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ο ανταποκριτής της Liberation στις Βρυξέλλες, Ζαν Κατρεμέρ- που πρόσφατα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της δραματικής διαπραγμάτευσης του καλοκαιριού με το γνωστό ντοκιμαντέρ του στο ARTE- αποκαλεί τον τέως υπουργό Οικονομικών «ταχυδακτυλουργό» και «κλόουν» που λίγο έλειψε να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια.

O επανυπολογισμός των συντάξεων φέρνει… «μπλακ άουτ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι λίγα τα απρόοπτα που συναντάμε καθημερινά στην τηλεόραση και πόσο μάλλον στα ζωντανά προγράμματα.

Der Spiegel: CD με υποθέσεις φοροδιαφυγής 70 δισ. ευρώ

Το γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας αγόρασε ένα CD με πληροφορίες για υποθέσεις φοροδιαφυγής έναντι 5 εκ. ευρώ, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του περιοδικού Der Spiegel.

Το τηλεοπτικό σποτ των φίλων του Τζιτζικώστα-«Δεν μπορεί η «πρώτη φορά αριστερά» να ασκεί τέτοια φοροεπιδρομή»

Για ανικανότητα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Απόστολος Τζιτζκώστας, ασκώντας αυστηρή κριτική για την επιβολή φόρων.

Φόρος σε ό,τι φορολογείται! Κινητά, ακίνητα, καταθέσεις, θυρίδες, πολύτιμα αντικείμενα, κεφάλαια! Ό,τι δεν δηλώνεται δεσμεύεται!

- Ο νέος υπερ-φόρος βρίσκεται στα... κιτάπια του υπουργείου Οικονομικών και προαλείφεται ως αντικαταστάτης του ΕΝΦΙΑ
- Θα φορολογούνται κυριολεκτικά τα πάντα με εξαίρεση μόνο τις καταθέσεις στο εσωτερικό!
- Στόχος να αποδίδει στα δημόσια ταμεία τουλάχιστον 2,65 δισ. ευρώ, δηλαδή όσα και ο ΕΝΦΙΑ
- Το "περιουσιολόγιο" που θα καταρτιστεί για να δηλώνονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία
- Στην αρχή θα γίνεται... οικειοθελώς, με τους πολίτες να δηλώνουν όλα όσα έχουν
- Αν κάνουν... το λάθος και δεν δηλώσουν το οτιδήποτε, τότε το πρόστιμο θα φτάνει την αξία του περιουσιακού στοιχείου, ή ακόμη και θα την ξεπερνά!

Ο Τσίπρας, ο… Τσόρτσιλ και οι σύμβουλοι!

Ο Γουίνστον Τσόρτσιλ στα 63 του χρόνια, ως πρωθυπουργός της Βρετανίας, είπε πολλά αποφθέγματα, ορισμένα από τα οποία σήμερα είναι επίκαιρα…

Με την Ευγενία στην πρώτη γραμμή! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθεί από κοντά την περιοδεία του συζύγου της, στην κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, κερδίζοντας τα βλέμματα και προσθέτοντας … πόντους στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σκληρή μάχη για 2 η εκλογή αρχηγού στη ΝΔ.Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση


Σκληρή μάχη μεταξύ 2 υποψηφίων για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δείχνει νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Κυριακάτικη Δημοκρατία" 

«Μόνο βουλευτής μπορεί να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης κατά το Σύνταγμα»... λένε 2 συνταγματολόγοι

Όλα αυτά βέβαια είναι να 'χαμε να λέγαμε αφού τελικά το Σύνταγμα θα το ερμηνεύσει ο Παυλόπουλος αν βγει ο Τζιτιζκώστας αρχηγός και κερδίσει τις εθνικές εκλογές αφού πχ. το "πρέπει να είναι βουλευτής για να έχει τη λαϊκή νομιμοποίηση" δεν ισχύει για τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς όποιος εκλεγεί αρχηγός στη ΝΔ, λόγω της εκλογής του από την βάση, έχει σίγουρα τη "λαϊκή νομιμοποίηση" ακόμα και αν δεν είναι βουλευτής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ*, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ**

Ενόψει της εκλογής αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ετέθη εκ νέου ένα κλασικό ζήτημα συνταγματικού δικαίου, εάν δηλαδή είναι δυνατόν να υπάρξει μη κοινοβουλευτικός πρωθυπουργός. Η αφορμή είναι γνωστή:

ΑΦΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Αντιδράσεις και ερωτηματικά για το παράλληλο τραπεζικό σύστημα του Δραγασάκη

Μίλησε για σύστημα «όχι υπό την εποπτεία της ΕΚΤ» - Βορίδης: Δεν μπορεί να ξεφύγει από τον Βαρουφακισμό - Λοβέρδος: Επικίνδυνη και ανεύθυνη η συμπεριφορά του - Θεοχάρης: Σχεδιάζουν θαλασσοδάνεια μέσω συνεταιριστικών - «Οι δηλώσεις του παρερμηνεύθηκαν» λένε συνεργάτες του κ. Δραγασάκη

Αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά προκάλεσαν οι αναφορές του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στη δημιουργία ενός «παράλληλου τραπεζικού συστήματος όχι υπό την εποπτεία της ΕΚΤ».

Κυρ. Μητσοτάκης: Σχεδιασμός, άγνοια ή λάθος του Γ. Δραγασάκη;

Παράλληλο τραπεζικό σύστημα εντός Ευρωζώνης δεν προβλέπεται, ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ! Σλοβένος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στα Χανιά

Στην κατοικία του 27χρονου αλλοδαπού κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής που περιείχε αρρωστημένο φωτογραφικό υλικό - Ερευνάται αν το τράβηξε ο ίδιος και σε ελληνικό έδαφος

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ! Κω/λου: Στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία χρέος

Με ευρεία πλειοψηφία πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η Ζωή Κωνσταντοπούλου tweet-άρει, με το γνωστό αιχμηρό ύφος της.

Το πρώτο βίντεο από το σημείο της συντριβής του αεροπλάνου

Στην χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο συνετρίβη το αεροσκάφος των ρωσικών αερογραμμών, που έφερε τον θάνατο σε 224 επιβαίνοντες.

Τζιτζικώστας: Είναι οι χειρότεροι

«Γνήσιο εκφραστή του παλιού» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ομιλία του στα Ιωάννινα, τονίζοντας ότι αυτό που βιώνει σήμερα η χώρα μας , «δεν είναι απλώς μία κρίση, αλλά μία παρακμή».