04 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Αμετανόητος ο μόσχος... απάντησε στους επικριτές του κατηγορώντας τους ως εθνικιστές

Και ως γνωστόν ο "εθνικισμός" είναι έγκλημα... σε αντίθεση με την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων που είναι ποινικό αδίκημα, αλλά αποτελεί "προσωπική άποψη" οπότε ΟΚ... ενώ όσα του λένε οι άλλοι δεν είναι "προσωπική άποψη" αλλά "εθνικιστική ρητορεία"...

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την Γενοκτονία των Ποντίων, έδωσε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Βρούτση σε Σκουρλέτη: Έταζες μισθό 751€ και έχεις το θράσος και μιλάς

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή όταν στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Βρούτσης.

"Λένε ότι όπου περισσεύει υποκρισία γεννιέται το θράσος. Πριν από λίγο ακούσαμε τον κ. Σκουρλέτη που είχε το θράσος να εγκαλέσει τη ΝΔ και το σύνολο της αντιπολίτευσης για πράγματα για τα οποία θα έπρεπε ο ίδιος να ντρέπεται γιατί...

ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΔΙ! ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ! Σκουρλέτης: Στημένη επιχείρηση στοχοποίησης του Φίλη - ΒΙΝΤΕΟ

«Η είδηση δεν είναι τι είπε ο κ. Φίλης ερωτώμενος για μία θέση που είχε γράψει ως δημοσιογράφος έναν χρόνο πριν» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τη δήλωση του υπουργού Παιδείας για τη γενοκτονία των Ποντίων.

Έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Θεσσαλονίκης για έκδοση ψηφίσματος κατά του Ν. Φίλη

O Σταύρος Καλαφάτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Εντάξει» του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατέθεσαν αίτημα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Αβραμόπουλο, για να συγκληθεί έκτακτα το σώμα και να καταδικάσει, με ψήφισμά του, τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σχετικά με την Ποντιακή Γενοκτονία.

Ερώτηση Νικολόπουλου για το έγγραφο της CIA για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος με αφορμή το απόρρητο έγγραφο της CIA που αναφέρονταν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ανταλλαγή πυρών στα σύνορα με την Τουρκία κατά τη διακίνηση μεταναστών με βάρκες

Πυρά αντάλλαξαν το βράδυ της Δευτέρας Αστυνομικοί με διακινητές στον Έβρο, κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης μεταφοράς μεταναστών με πλαστικές βάρκες.Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα Αστυνομικών εντόπισε στον Έβρο δύο διακινητές, 44 και 31 ετών από την Συρία, να μεταφέρουν με πλαστικές βάρκες παράνομα από την Τουρκία 22 συνολικά μετανάστες, στους οποίους αποβίβασαν στην ελληνική όχθη.

Πανηγυρίζει η Σαμπάχ που ο Φίλης δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων

Οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη πως οι Πόντιοι δεν υπέστησαν γενοκτονία, έφτασαν μέχρι την Τουρκία και η εφημερίδα Σαμπάχ πανηγυρίζει και έχει το θέμα στο πρωτοσέλιδό της.

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ELLADA! Ξεκινά μετά από 16 χρόνια η εκδίκαση της αγωγής του Οτσαλάν κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Σχετικά με την παράδοσή του στην Τουρκία το 1999 - Η δίκη αρχίζει τη Δευτέρα

Στις 9 Νοεμβρίου, ξεκινά στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, η εκδίκαση της αγωγής του Αμπντουλάχ Οτσαλάν κατά του Ελληνικού Δημοσίου σχετικά με την παράδοσή του στην Τουρκία το 1999.

ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ! «Αλωνίζουν» στο Αιγαίο οι Τούρκοι - Νέες παραβιάσεις σήμερα

Εννέα τουρκικά αεροσκάφη παραβίασαν το FIR Αθηνών - Δύο από το αεροσκάφη ήταν οπλισμένα - Δεν σημειώθηκαν εμπλοκές

Σε παραβάσεις του FIR Αθηνών και σε σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν εννέα τουρκικά αεροσκάφη την Τετάρτη, σε βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Επίθεση Μεϊμαράκη κατά Τσίπρα: Λες σε όλα «ναι»

«Πυρά» κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για τη στάση της κυβέρνησης και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης.

ΦΙΛΕΛΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ-Μετεγκατάσταση προσφύγων σε άλλες χώρες θα ζητήσει η Σουηδία

Η Στοκχόλμη «έχει αναλάβει εδώ και καιρό πολλές ευθύνες», σε σύγκριση με άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Στέφαν Λεβέν

Η Σουηδία θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους εταίρους της να δεχτούν τη μετεγκατάσταση ορισμένων από τους δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες που φτάνουν κάθε μήνα στο έδαφός της, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Στέφαν Λεβέν.

Ρώσοι μεγιστάνες στο Λασίθι με... τέσσερα ελικόπτερα

Ούτε ένα ούτε δυο αλλά τέσσερα πολυτελή ελικόπτερα προσγειώθηκαν πριν από λίγο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου προκαλώντας έκπληξη και καθηλώνοντας τους κατοίκους και τους περαστικούς. Ήταν λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα όταν τα τέσσερα ελικόπτερα έκαναν την εμφάνιση τους πάνω από τον ουρανό του Αγίου Νικολάου...

Δυο μηνύσεις σε βάρος του μόσχου για την Γενοκτονία των Ποντίων-Στη μία προτείνεται σαν μάρτυρας ο Χατζηνικολάου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με δύο μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου

Καταγγελίες για επαναπροσλήψεις… κομματόσκυλων ΣΥΡΙΖΑ

Για επαναπροσλήψεις που ικανοποιούν τις ανάγκες της κομματικής πελατείας καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κ. Κεραμέως.

Σερένα Γουίλιαμς-Κυνήγησε και έπιασε αυτόν που πήγε να της κλέψει το κινητό

Εχει πολλές ιδιότητες. Ο κόσμος την έμαθε ως μία από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών. Η Σερένα Γουίλιαμς όμως δεν είναι μόνο αυτό.

Κατάληψη στο 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης για τον αρνητή της γενοκτονίας των Ποντίων

Υπό κατάληψη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης το 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σχετικά με την μη ύπαρξη της Γενοκτονίας της Ποντίων.

Forbes: Πούτιν ο ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο για το 2015 [εικόνες]

Είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά που ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους ισχυρότερους ανθρώπους στον κόσμο του αμερικανικού περιοδικού Forbes.

ΣΑΝΟΣ ΓΙΑ ΓΙΔΙΑ! Βούτσης... εξ ονόματος Σουλτς: «Κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι σας τα ζητάνε όλα»!

Ο πρόεδρος της Βουλής ισχυρίστηκε ότι ο ομολογός του της Ευρωβουλής αναγνώρισε πώς η ελληνική κυβέρνηση έχει «σε όλα δίκιο» και ότι χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους εκπροσώπους των Θεσμών - Πήγε να τα «μπαλώσει» μετά ο κ. Βούτσης, ρίχνοντας την ευθύνη στους δημοσιογράφους

Ντόρα σε Κοτζιά: Εχει τεθεί θέμα επανεξέτασης του καθεστώτος της Συνθήκης Σένγκεν για την Ελλάδα;

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ζητώντας από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά να απαντήσει αν του έχει τεθεί θέμα επανεξέτασης του καθεστώτος της Συνθήκης Σένγκεν για την Ελλάδα.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις δηλώσεις Φίλη ζητεί η ΟΝΝΕΔ

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση η νεολαία της ΝΔ καταδίκασε τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

«Αναμένουμε την Δικαιοσύνη να κάνει αυτεπάγγελτα τη δουλειά της, διώκοντας τον Νίκο Φίλη για τις δηλώσεις του βάσει του αντιρατσιστικού Νόμου», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η ΟΝΝΕΔ.

Αυτό είναι το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε ο Ρουπακιάς τον Φύσσα [εικόνα]

Το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι ο Χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς με μαχαίρι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Οπαδοί του Αρη κατά Φίλη: Την Ιστορία δεν θα αλλάξει κανένας υπουργός [εικόνα]

Αντίκτυπο και στην αθλητική κοινωνία της χώρας είχαν οι δηλώσεις του Νίκου Φίλη για την γενοκτονία στον Πόντο την οποία χαρακτήρισε «εθνοκάθαρση».

ΔΕΝ ΠΣΟΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ 45ΑΡΗΔΕΣ! ΟΟΣΑ: Στα 81,4 χρόνια, το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα

Το προσδόκιμο ζωής εξακολουθεί να αυξάνεται στις χώρες μέλη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και έφτασε κατά μέσον όρο τα 80,5 έτη το 2013, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ των χωρών, ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται πλέον στο κάτω μέρος του καταλόγου, επισημαίνει ο ΟΟΣΑ σε έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

Τροπολογίες για την κατάργηση του ΦΠΑ 23% στην Παιδεία και την επαναφορά του χαμηλού συντελεστή στα γηροκομεία

Από ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ποτάμι

Την κατάργηση του ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση και την επαναφορά του χαμηλού φορολογικού συντελεστή στα γηροκομεία ζητούν, με τροπολογίες που κατέθεσαν στη Βουλή, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ και Ποταμι.

Εξαιρέθηκε από τη διδακτέα ύλη της Γ' Λυκείου η ποντιακή Γενοκτονία

Ισχυρό προβληματισμό για το αν οι δηλώσεις Φίλη εντάσσονται σε ευρύτερο κυβερνητικό σχεδιασμό προκαλεί ερώτηση που κατέθεσε στην Βουλή ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με την οποία υποστηρίζει ότι εξαιρέθηκε η διδασκαλία της Γενοκτονίας των Ποντίων από την ύλη της Γ' Λυκείου.

Προφυλακίστηκαν οι κ@λόγυφτοι μητέρα-πατριός του άτυχου 2χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Το δρόμο για τις φυλακές παίρνουν ο 23χρονος και η 22χρονη μητέρα του δίχρονου αγοριού, που κατέληξε χθες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τα θανατηφόρα χτυπήματα που του επέφερε ο 23χρονος, στο Πάσιο Κιάτου.

Βίντεο: Ο διάλογος της Σίας Αναγνωστοπούλου με φοιτητές που εισέβαλαν στο υπουργείο Παιδείας

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι φοιτητές εισέβαλαν στο κτίριο και πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη διαμαρτυρόμενοι για ελλείψεις στα πανεπιστήμια

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ! Independent: Δε δέχονται τα ελληνικά παρακάλια οι Ευρωπαίοι-Όνειρο θερινής νυκτός η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Η νέα ελληνική κυβέρνηση πιστεύει ότι με την χώρα να έχει μπει σε μια σειρά εφαρμόζοντας να συμφωνηθέντα μέτρα λιτότητας θα μπορούσε να διαπραγματευτεί με τους εταίρους της εξασφαλίζοντας ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Πόσο εφικτό όμως είναι να γίνει αυτό αναρωτιέται σε άρθρο του στην Independent ο πρώην τραπεζίτης Satyajit Das.

Πόσο πλήρωσε η Εκκλησία στην Εφορία το 2014 -Αναλυτικά οι φόροι

Τον Απολογισμό Εσόδων - Εξόδων του διαχειριστικού έτους 2014, ενέκρινε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου.

Πρόταση μομφής κατά του υπουργού Παιδείας ζητάει ο Γεωργιάδης

Να καταθέσει η Νέα Δημοκρατία, πρόταση μομφής εναντίον του υπουργού Παιδείας ζητάει ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. "Δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό" πρόσθεσε.

ΠΣΟΦΑ ΡΕ! Βαρουφάκης στη Liberation: Ο Ολάντ δεν είναι φίλος της Ελλάδας

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ξεσπαθώνει κατά του Γάλλου προέδρου λίγο πριν τις περιφερειακές εκλογές στη Γαλλία όπου το κόμμα Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν θα διασταυρώσει τα ξίφη του με το Σοσιαλιστικό Κόμμα

Ο καραγκιόζης Κοτζιάς δεν άφησε τον Πρέσβη να πάει στην 5η Ελληνογερμανική Συνέλευση-Τον έγραψαν στα παπάρια τους Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες

Το ένα τρίτο των 325 δημάρχων της Ελλάδας, εκπρόσωποι των περισσότερων περιφερειών και ειδήμονες για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκονται στο Βερολίνο για να συμμετάσχουν από την Τετάρτη το βράδυ έως και την Παρασκευή στο πέμπτο συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης (DGV). Ανάμεσα τους είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Η VW ΦΤΑΙΕΙ! 34.339 οχήματα στην Ελλάδα ανακαλεί η Toyota-Δείτε γιατί

Οι Γερμανοί πρέπει να διορθώσουν το λογισμικό σε 8.000 αυτοκίνητα όχι γιατί είναι επικίνδυνο για τον οδηγό αλλά γιατί κλέβει ρύπους, εφορίες και τέλη.. οι Ιάπωνες ανακαλούν τα Yaris γιατί ο διακόπτης του παραθύρου μπορεί να πάρει φωτιά (βέβαια δεν το λένε έτσι αλλά το κρύβουν λέγοντας "να υπερθερμανθεί και να παραμορφωθεί") αλλά όλα καλά...

Στα μοντέλα Yaris, Corolla, Auris και RAV4 ενδεχομένως να υπάρξει πρόβλημα στον διακόπτη παραθύρου του οδηγού γι αυτό και η Toyota Ελλάς A.B.E.E. προχωρά σε πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου.

ΒΙΝΤΕΟ-Σκηνές χάους στην Κύπρο: Πρόσφυγες στη βρετανική βάση καίνε σκηνές και απειλούν να αυτοκτονήσουν

Το Σάββατο, πρόσφυγες που κρατούνται στη βάση παρά τη θέλησή τους έβαλαν φωτιά στις σκηνές τους και συγκρούστηκαν με αγγλικές αστυνομικές δυνάμεις

ΣΤΟ ELLADA ΕΙΣΑΙ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Ο σταθμός... φάντασμα του Μετρό - ΒΙΝΤΕΟ

Σταθμός μετρό... φάντασμα, υπάρχει στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Πρόκειται για μια κατασκευή με ταμπέλα για την στάση του μετρό «Μουσείο», ο σταθμός ωστόσο δεν υπάρχει, καθώς δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η κατασκευή του.

Σοκαριστικό βίντεο λίγο μετά τη συντριβή του Airbus στην Αίγυπτο

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας όπου καταγράφονται τα συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους λίγες ώρες αφού έχει συντριβεί στην χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο παρασύροντας στον θάνατο και τους 224 επιβαίνοντες.

Δείτε ΤΩΡΑ ζωντανή εικόνα από κάμερες σε όλη την Ελλάδα

Απολαύστε εικόνες από τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν

Ερήμωσαν οι Πυραμίδες -Οι τουρίστες εγκατέλειψαν την Αίγυπτο [εικόνες]

Δεν υπήρχαν ουρές, ούτε πλήθη τουριστών. Οι Πυραμίδες ήταν έρημες.

Οσο κι αν ένας φωτογράφος, λογικά, εύχεται να μπορέσει κάποια στιγμή να φωτογραφίσει ένα διάσημο αξιοθέατο χωρίς κόσμο, ο Μπεν Τέρζα αιφνιδιάστηκε όταν διαπίστωσε ότι αυτό μπορεί να το κάνει στην Αίγυπτο.

Οι άγνωστες 'Θερμοπύλες' του Πόντου

To 1914 οι Τούρκοι εξαπολύουν εναντίον των χριστιανών της Μικράς Ασίας τον λεγόμενο πρώτο διωγμό. Οι χριστιανοί του Πόντου όμως, δεν αποδέχονται στωικά τη μοίρα τους και αντιδρούν οργανώνοντας αντάρτικες ομάδες.

Παράνομο πάθος στη Βουλή! Ο κοιλαράς παντρεμένς ΣΥΡΙΖΑίος και η 45αρα ΠΑΣΟΚα

Αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις εντός και εκτός κοινοβουλίου κάνει καθημερινή εφημερίδα. Πρωταγωνιστές είναι κορυφαίος κοινοβουλευτικός παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ και 45αρα συνεργάτιδα του με πολιτικές ρίζες από το ΠΑΣΟΚ.

Πάλι ξύλο έριξε ο Βορίδης... ο Αμανατίδης τις έφαγε αυτή τη φορά-Μια θλιβερή φιγούρα Ποντίου που δικαιολογούσε τον Φίλη

Δεν κάνει καλό στην υπόθεση της γενοκτονίας των Ποντίων το γεγονός ότι το θέμα «σηκώθηκε» τόσο πολύ από την αντιπολίτευση, σχολίασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, που παραδέχθηκε, ωστόσο ότι μπορεί να έγιναν ατυχείς χειρισμοί... για να τον καρπαζώσει ο Βορίδης λέγοντάς του:

Όταν ο Καμμένος… έσωσε τον Ντασό

Ούτε η ηλικία του (είναι 89 ετών), ούτε τα πλούτη του (είναι ο 4ος πλουσιότερος στη Γαλλία και 69ος πλουσιότερος στον κόσμο), ούτε το σοβαρό μπλέξιμο που έχει με τη γαλλική Δικαιοσύνη εμποδίζουν τον Σερζ Ντασό (μεγαλομέτοχο της πολεμικής βιομηχανίας που κατασκευάζει τα πολεμικά αεροσκάφη Mirage και Rafale καθώς και τα πολυτελή τζετ Falcon) να επισκέπτεται την Ελλάδα και μάλιστα χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί.

Κρανιδιώτης: Σήμερα κατέθεσα μήνυση εναντίον του Φίλη

Στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε εναντίον του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, αλλά και στην εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ αναφέρθηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ! Στο πλευρό Φίλη η Ρεπούση: Τα κοινοβούλια δεν μπορούν να αποφαίνονται για την Ιστορία

Δεν μπορεί να «απαγορεύεται» στους πολίτες, ακόμα και πολιτικούς, να έχουν μια συγκεκριμένη άποψη για κάποιο ιστορικό θέμα, είπε και χαρακτήρισε «εξαιρετικά επικίνδυνη» τη διάταξη του νόμου που επιφέρει ποινές σε όσους αρνούνται αναγνωρισμένες από τη Βουλή γενοκτονίες

Βαρβιτσιώτης: Αφαίρεσαν τη Γενοκτονία των Ποντίων από την ύλη της ιστορίας της Γ' Λυκείου

Ερώτηση στη Βουλή για την αναιτιολόγητη εξαίρεση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τη φετινή εξεταστέα-διδακτέα ύλη της Ιστορίας της Γ’ Λυκείου κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης προς τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ISIS για ρωσικό Airbus: Εμείς το ρίξαμε, δεν θα σας πούμε πώς

«Ψάξτε τα συντρίμμια και τα μαύρα κουτιά. Αποδείξτε ότι δεν το ρίξαμε εμείς και τότε θα σας δώσουμε τις λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έπεσε, τη στιγμή που θα επιλέξουμε» αναφέρει το ηχητικό μήνυμα που ανέβηκε στο Twitter

Συναντήσεις Άδωνι Γεωργιάδη με Κ. Καραμανλή, Κ. Μητσοτάκη και Α. Σαμαρά

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τρεις πρώην προέδρους της Νέας Δημοκρατίας.

Κω/λου: Εμπρός στον ένδοξο μνημονιακό δρόμο της συγκάλυψης

Σοβαρές καταγγελίες κάνει με αναρτήσεις της στο Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης σκανδάλων από την κυβέρνηση.

Ο Πλακιωτάκης «καρφώνει» τον Δρίτσα: Ξέχασε το πλοίο ασφαλείας και αφήνει τα νησιά να βουλιάζουν

Μετά τις αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ για τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, από το γαλάζιο στρατόπεδο ζητούν από τον Αλέξη Τσίπρα να εγκαλέσει τον υπουργό Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα.

Τζίνα Μαμάκη: Αφησε τον Ντε Βινσέντι για τον Αλαν Πουλίδο [εικόνες]

Ενας νέος έρωτας υπάρχει στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Ο Αλαν Πουλίδο, ο οποίος ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, φαίνεται πως βρίσκει παρηγοριά στην πρώην του άλλοτε ερυθρόλευκου, Τόμας Ντε Βινσέντι.

Eρώτηση Βορίδη στον Τσίπρα: Θα αποπέμψετε τον Φίλη από την κυβέρνηση;

Ένα επίκαιρο ερώτημα προς τον πρωθυπουργό, με θέμα την αμφισβήτηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τον υπουργό Παιδείας, έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης μετά από συνεννόηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη.