06 Νοεμβρίου 2015

Κι ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ! Υπουργός παραδέχεται με ανακοίνωση ότι η τόικα γράφει μέχρι και τις τροπολογίες

Μπορεί τα Μνημόνια να μην σκίστηκαν, αλλά τουλάχιστον οι θεσμοί για πρώτη φορά δεν στέλνουν «πακέτο» στα αγγλικά τους νόμους που πρέπει να ψηφίσει η Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΠΑΧΑΛΟ! Πρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου: Με χρησιμοποίησαν για να συλλάβουν το παιδί που ανήκει στην ποντιακή νεολαία!

«Με χρησιμοποίησαν για να συλλάβουν το παιδί» ανέφερε ο πρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου, Γιώργος Βαρυτιμιάδης αναφορικά με την σύλληψη του 24χρονου για την επίθεση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Βουλευτής από το ΠΟΤΑΜΙ γίνεται... τραγουδιστής

Τον γνωρίσαμε ως ερασιτέχνη ηθοποιό, σε ρόλους με μεγάλη επιτυχία, θα τον γνωρίσουμε και ως τραγουδιστή. Ο λόγος για τον βουλευτή Αχαϊας με το ΠΟΤΑΜΙ Ιάσωνα Φωτήλα. Δεν πρόκειται να εμφανιστεί σε κάποια... πίστα.

Η VW αναλαμβάνει το αυξημένο κόστος των τελών κυκλοφορίας για 800.000 οχήματά της

Θα επιβαρυνθεί με το ποσό που θα προκύψει εξαιτίας της διαφοράς στις εκπομπές CO2 που είναι υψηλότερες από αυτές που η ίδια ανακοίνωνε

Διπλό χτύπημα στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ: Και «κούρεμα» στις συντάξεις και αύξηση εισφορών

Διπλό χτύπημα στους χιλίαδες ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ φέρνει το νέο ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας με... σπαθί -Συνελήφθη από την αστυνομία

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν οι άντρες της ΕΛΑΣ όταν εντόπισαν έναν άνδρα με... σπαθί στο κέντρο της Αθήνας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Αυτοί είναι οι δράστες της επίθεσης κατά Κουμουτσάκου

Η Ασφάλεια έχει ήδη συλλάβει από το απόγευμα της Παρασκευής έναν εκ των 5 δραστών της επίθεσης στον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο και αναζητά τους υπόλοιπους 4.

ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ! Συλληφθείς για ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου: «Ήθελα να τον προστατέψω»-ΕΛΑΣ: «Τον καθυστερούσε για να τον δείρουν οι υπόλοιποι»-Αυτούς ψάχνει η ΕΛΑΣ

[Πάντως είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να βγάλεις άκρη αν ο ΧΑυγίτης που τον αγκαλιάζει το κάνει για να τον προστατεύσει ή για να τον καθυστερήσει και αν η ΕΛΑΣ έπιασε τον μαλ@κα της υπόθεσης. Η αλήθεια είναι ότι όντως αρχικά φαίνεται να τον πηγαίνει προς τους ΧΑυγίτες αλλά μόλις καταλαβαίνει ότι πέφτουν ξυλιές τον πάει προς τους αστυνομικούς. Το μόνο γεγονός όμως (τώρα που ξαναβλέπω το βίντεο) είναι ότι οι αστυνομικοί έβλεπαν να δέρνουν κάποιον στα 2-3 μέτρα και ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ να τον προστατέψουν και να αποτρέψουν τους κάφρους!]

- Ένας νεαρός, γεννηθείς το 1993, έχει συλληφθεί στο Ίλιον για την χυδαία επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο
- Ο ίδιος σε συνέντευξη λίγη ώρα πριν συλληφθεί υποστηρίζει πως ήθελε να προστατέψει τον βουλευτή της ΝΔ
- Οι αρχές θεωρούν πως δρούσε βάσει σχεδίου για να καθυστερήσει τον Γ. Κουμουτσάκο να φύγει από το σημείο!
- Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του συλληφθέντα
- Στα ίχνη του νεαρού με το καπέλο βρίσκεται η αστυνομία - Αναζητά ακόμη δύο άνδρες και μία γυναίκα
- Πολλά τα ερωτήματα για την στάση των αστυνομικών την στιγμή της επίθεσης αλλά και σήμερα!
- Ο Γιώργος Κουμουτσάκος κατέθεσε μήνυση και έδωσε και φωτογραφίες των δραστών αλλά είναι σα να τον χτύπησαν φαντάσματα!

ΦΩΤΟ-O Τζιτζικώστας απαντά στις…ύβρεις του Πάγκαλου

Ένα τεχνικό ατύχημα στην χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, ξεβράκωσε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Ξεχνώντας πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά, άρχισε να εξαπολύει ύβρεις εναντίον του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Καμπάνα 180.000€ στην ΕΣΗΕΑ για φαγοπότι ΕΣΠΑ! Μοίραζαν λεφτά μέσω σεμιναρίων σε ντεμέκ άνεργους δημοσιοκάφρους

Πρόστιμο για κατάφωρη παράβαση διαχειριστικών κανόνων του ΕΣΠΑ 2014-20 καταλόγισε σε βάρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών το υπουργείο Οικονομίας.

Βίντεο: Δείτε πώς μια γυναίκα ποδοσφαιριστής άφησε άφωνο ένα ολόκληρο γήπεδο

Με τη βοήθεια μίας μάσκας φτιαγμένης από λατέξ, ενός ψεύτικου μουσιού και μίας περούκας, η μελαχρινή Μπρέντα έγινε ο «Ντάνι Περέζ»

Ιρανή κουκλάρα φωτογραφιζόταν χωρίς μαντίλα - Την ανάγκασαν να εγκαταλείψει την χώρα [εικόνες]

Οταν η Ιρανή ηθοποιός και σκηνοθέτης Sadaf Taherian ξεκίνησε να ποστάρει στα social media φωτογραφίες χωρίς χιτζάμπ, άρχισε να ανησυχεί κιόλας.

Βίντεο: «Μπάχαλο» το Άμστερνταμ από Τούρκους οπαδούς!

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στο Άμστερνταμ ανάμεσα σε οπαδούς της Φενερμπαχτσέ και του Άγιαξ, με απολογισμό ζημιές σε καταστήματα

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ 5 δις ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ; Εξάδελφος: Φούμαρα ο αγωγός Turkish Stream και τα ρούβλια του Πούτιν που λέγαμε

Νικόλα ξέρω! Εσύ δεν έγραψες ότι θα τα πάρουμε... έγραψες ότι "περιμένουν 5 δις"... σαν καλό παπαγαλάκι έγραψες ότι σου είπε ο Λαφαζάνης να γράψεις...

Την... αμερικανική «στροφή» της ενεργειακής ατζέντας της κυβέρνησης σηματοδοτεί η προτεραιότητα στον αγωγό TAP και όχι στον Turkish Stream, όπως εκφράστηκε από τον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Γιώργο Τσίπρα, σε επενδυτικό συνέδριο - «Ενδεχόμενος ο αγωγός» είπε χαρακτηριστικά

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ! Συνελήφθη αστυνομικός που έκανε «μπανιστήρι» και τον έπαιζε

Πρωτοφανή υπόθεση απασχολεί την ΕΛ.ΑΣ μετά την σύλληψη στις Θερμοπύλες Τρικαλινού Υπαρχιφύλακα που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις Γιούνκερ, αναφέρουν πηγές της Επιτροπής

"Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ποτέ δεν πρότεινε κοινές περιπολίες Ελλάδας -Τουρκίας , αλλά καλύτερη φύλαξη των Ελληνικών/Ευρωπαϊκών συνόρων, αρμοδιότητα που ανήκει στα Κράτη - Μέλη της ΕΕ , δηλαδή στην Ελλάδα», διευκρινίζουν πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Επιτροπής που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έγιναν αντικείμενο παρερμηνείας .

Πως κουμπώνει η δήλωση Τσίπρα ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα με πρόσφυγες, κόκκινα δάνεια και μία δόση!

Μετά από τόσες φορές που έχουμε βιώσει την αγωνία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, μπορούμε να σας πούμε με μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας την συνέχεια: Θα φωνάξουμε, θα διαμαρτυρηθούμε, αλλά στο τέλος θα συμφωνήσουμε. Το ερώτημα είναι σε τι ακριβώς θα συμφωνήσουμε! Διότι εδώ ο κ. Γιούνκερ μας ζήτησε επί της ουσίας να ξεχάσουμε τα θαλάσσια σύνορά μας…

ΕΛΕΟΣ! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ! Τζιτζικώστας παίρνει αποστάσεις από Μεϊμαράκη για τον όρο «ηθικός αυτουργός» που απέδωσε στον Φίλη

Ουσιαστικά μόνο ο Τζιτζικώστας παίρνει αποστάσεις αφού λέει ότι είναι υπερβολικός ο όρος, ενώ ο Κυριάκος επεκτείνει τον όρο σε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ

«Θεωρούμε ότι ηθικός αυτουργός είναι ο Νίκος Φίλης, ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος δεν πρέπει να έχει καμία θέση στην ελληνική κυβέρνηση σήμερα» είπε από την Λαμία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφορικά με την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο στο Σύνταγμα.

"Καζάνι που βράζει" η πλατεία Βικτωρίας! Σε εξέλιξη διαμαρτυρία κατοίκων απ'τη μία και αντιρατσιστικό απ'την άλλη (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Χωρισμένη στα... δύο η πλατεία Βικτωρίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, ενώ έχει διοργανωθεί και διαμαρτυρία κατοίκων για την παρουσία προσφύγων στην περιοχή!

Τα γενέθλια του Άδωνι και η τούρτα έκπληξη - ΒΙΝΤΕΟ

Μια όμορφη έκπληξη ετοίμασαν οι φίλοι του Άδωνι Γεωργιάδη, στο γεύμα που ακολούθησε την ομιλία του στην Κόρινθο. Ο Άδωνις έγινε 43 ετών και οι φίλοι του, του ετοίμασαν μία τούρτα και του ευχήθηκαν να γίνει πρόεδρος της ΝΔ, ενώ του ετοίμασαν και μια ξεχωριστή διασκευή του τραγουδιού, "να ζήσεις".

ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 100% ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ! Η νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ ζητάει να ξανανέβει η φάτσα του σκ@τόψυχου στο ΚΑΠΗ!

Για έναν εντελώς απρόσμενο λόγο διαδήλωσαν οι ηλικιωμένη μέλητου ΚΑΠΗ Πόρου στο Ηράκλειο. Οχι για τις συντάξεις τους, ούτε για τα ελάχιστα ευρώ που διαθέτουν πλέον για να περνούν το μήνα, ούτε για τα φάρμακα που ακριβαίνουν.

ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ; Εξαετή ποινή φυλάκισης ζητά ο εισαγγελέας για τον Ερβέ Φαλσιανί

Εξαετή ποινή φυλάκισης, χωρίς αναστολή, ζητά ο εισαγγελέας για τον Ερβέ Φαλσιανί. Ο Φαλσιανί, πρώην υπάλληλος της HSBC- Ελβετίας, είναι ο άνθρωπος που έφερε στο προσκήνιο τη λίστα Λαγκάρντ.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Τάζει προσλήψεις και «πάγωμα» ΦΠΑ στους νησιώτες για να βγάλουν το σκασμό για τους λάθρο

Βέβαια μην αμφιβάλλετε ότι αν τους κάνει προσλήψεις θα το βουλώσουν... για Έλληνες μιλάμε που πουλάνε τη μάνα τους για μια πρόσληψη στο δημόσιο

Προσλήψεις, χρήματα και διαβεβαιώσεις ζήτησαν δήμαρχοι και περιφερειάρχες από το Αιγαίο για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, στην τετράωρη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα στο Μαξίμου.

ΕΛΑ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ! Συνελήφθη 23χρονος ναζί για την επίθεση στον Κουμουτσάκο - Αναζητούνται άλλοι 3 και η γυναίκα που του έσκισε το σακάκι

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις εντατικές έρευνες της για την επίθεση στο βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο αναζητώντας τους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε στο Σύνταγμα χθες.

Kατάσχεσαν 100.000.000 ευρώ και όλα τα ακίνητα γνωστού καναλάρχη

Την κατάσχεση λογαριασμών 100.000.000 ευρώ καθώς και των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται σε ιδιοκτησία γνωστού καναλάρχη αποφάσισε ο εισαγγελέας Διαφθοράς.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νίκος Κατέλης, ο πρωταγωνιστής των εκπομπών της Πάννια [εικόνες]

Το κοινό τον αγάπησε μέσα από τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια στο Alter.

Εκεί όπου ο Νίκος Κατέλης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με το ψευδώνυμο «Catman», ο οποίος μετά την μεγάλη επιτυχία μπροστά από τις κάμερες εργαζόταν και σε νυχτερινά μαγαζιά κάνοντας διάφορα νούμερα και λέγοντας τραγούδια με γνωστές ατάκες του, ενώ είχε κυκλοφορήσει και CD.

Αυτές είναι οι πιο γυμνασμένες σταρ – ΦΩΤΟ

Το καλλίγραμμο σώμα τους θα ζήλευαν αρκετές γυναίκες ωστόσο μερικές από αυτές μάλλον υπερβάλλουν. Η Βικτόρια Μπέκαμ, η Πίπα Μίντλετον, η Μαντόνα, η Κάιλι Μινόγκ και η Αμάλ Αλαμουντίν φιγουράρουν στη λίστα με τις πιο γυμνασμένες σταρ.

Αιχμές για νέα προαπαιτούμενα μέτρα από το γερμανικό Τύπο

Στην ψήφιση του δεύτερου πακέτου με τα προαπαιτούμενα από το κοινοβούλιο της Ελλάδας αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπινελίκια Πάγκαλου στα "κλειστά" μικρόφωνα! «Μ@λάκας» ο Τζιτζικώτας, «πατσαβούρα» η Παναρίτη!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξασκεί τα... γαλλικά του! Σε μικρόφωνα που είναι ανοιχτά και τα νόμιζε κλειστά... Και τι δεν είπε ο πρώην υπουργός, τόσο για τον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, όσο και για την Έλενα Παναρίτη!

Ο Ψωμιάδης διαδηλώνει κατά του Φίλη με ποντιακή φορεσιά - ΦΩΤΟ

Φωτογραφία με τη γυναίκα και την κόρη του, στην οποία φορούν και οι τρεις ποντιακές φορεσιές ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

ΠΣΟΦΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑίε! Πασίγνωστος θιασάρχης: Σε λίγο δεν θα έχω να φάω - ΒΙΝΤΕΟ

Τραγική φιγούρα του αντιμνημονίου που το μόνο που του ήρθε στο μυαλό είναι ότι θα έκανε την πο@τάνα αν ήταν πιο νέος!!

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην εκπομπή "Το Πρωινό" και σχολίασε μεταξύ άλλων: "Mε ρώτησαν αν θα έκανα τηλεόραση και τους είπα ότι έτσι όπως έχω φτάσει μέχρι και κριτής σε πάνελ θα πήγαινα κι αν ήμουν και πιο νέος θα πούλαγα το κορμί μου....

Βούλτεψη: Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός... μόνο Βαγγέλας ναουμ!

Πάντως αυτό που ο Βαγγέλας πήρε 28% με Τσίπρα να υπογράφει μνημόνιο και να κλείνει τράπεζες, ενώ Σαμαράς πήρε το ίδιο με Τσίπρα να καταργεί ΕΝΦΙΑ και να μοιράζει αυξήσεις, πρέπει να το κοιτάξετε όσοι λέτε ότι ο Βαγγέλας "νίκησε" χάνοντας με 7,5%

"Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός ό,τι και να λέμε. Διότι πρώτον δεν μπορεί να λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, αν κερδίσει τις εκλογές και διότι δεν μπορεί εκτός Κοινοβουλίου να είναι ο αρχηγός και εντός Κοινοβουλίου οι εκπρόσωποί του.

Τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Άδωνις - ΦΩΤΟ

Την ευλογία του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου ζήτησε και έλαβε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

ΕΜΦΥΛΙΟΣ! Διαγραφή του σωματείου των φαρμακείων με διευρυμένο ωράριο ζητά ο ΠΦΣ

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση διαγραφής κατά του Φαρμακευτικού Αναπτυξιακού Ινστιτούτου Ελλάδος (ΦΑΝΙΕ).

ΔΗΜΑΡ: Η αδιαφορία της ΕΛ.ΑΣ. στην επίθεση εναντίον του Κουμουτσάκου εγείρει ερωτήματα

«H γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια», υπογραμμίζει η ανακοίνωση

Αιχμές για την «αδιάφορη» στάση της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη διάρκεια του «ανηλεούς ξυλοδαρμού» και της καταδίωξης του βουλευτή Γιώργου Κουμουτσάκου αφήνει ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το γραφείου τύπου της ΔΗΜΑΡ.

Το σύστημα επιστράτευσε ακόμα και τον Πάγκαλο εναντίον του Τζιτζικώστα!

Αήθη και υβριστικά σχόλια εναντίον του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Τζιτζικώστα, από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, σε κατ’ ιδίαν συνομιλία του, σε
δημόσιο όμως χώρο. Σε χώρο…

Ο γελοίος περιπτεράς «έκλεισε» την ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ... ζήτησε συγγνώμη σήμερα

Όλα ξεκίνησαν από την προχθεσινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη,όπου ένας συνεργάτης του συζητώντας για τις κινητοποίησεις των αγροτών παλαίοτερα στην ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ είπε εκ παραδρομής ότι η επιχείρηση έκλεισε.

Σόιμπλε: Αν η Ευρώπη δεν ελέγξει τα σύνορά της θα καταστραφεί

Υπογράμμισε πως η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ είναι απαραίτητος όρος για να περιφρουρηθεί η ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων εντός της συνθήκης Σένγκεν

Κόντρα Καμμένου - Ποταμιού για τα καραγκιοζιλίκια με τους...Αγίους στις στολές των στρατιωτικών

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Ποταμιού που έκανε λόγο για διαταγή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με την οποία οι στρατιωτικοί θα μπορούν να φέρουν στη στολή τους, αν το επιθυμούν, τον αντίστοιχο, για κάθε κλάδο, προστάτη Άγιο ή Αγία παράλληλα ή αντί του εθνοσήμου.

METANOHCON! Εβδομαδιαίες οι συναντήσεις του Αλέξη με το παπαδαριό

Αν κάποιος έλεγε σε κάποιον άλλον λίγα χρόνια πριν με πόση συχνότητα θα περνούσαν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου εκπρόσωποι της εκκλησίας επι πρωθυπουργίας, Τσίπρα μάλλον θα γελούσε. Κι όμως για πολλοστή φορά έγινε σήμερα αυτό, αυτή την φορά με αφορμή το προσφυγικό.

Γιατί οι γυναίκες στην Ιρλανδία τουιτάρουν για την... περίοδό τους στον πρωθυπουργό [εικόνα]

Γυναίκες στην Ιρλανδία στέλνουν μέσω Twitter πληροφορίες που αφορούν τον... έμμηνο κύκλο τους στον πρωθυπουργό Έντα Κένι ζητώντας την ανάκληση των περιοριστικών νόμων που αφορούν τις αμβλώσεις.

Η πιο «τρελή» έρευνα που διαβάσαμε: Στρέιτ γυναίκες δεν υπάρχουν!

Διαλέξτε ανάμεσα σε bisexual και ομοφυλόφιλες... - «Μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει όμως οι γυναίκες που υποστηρίζουν ότι είναι στρέιτ, στην πραγματικότητα έλκονται από το ανδρικό αλλά και το γυναικείο φύλο», υποστηρίζουν οι ερευνητές

Η απίστευτη ιστορία του 26χρονου που πήγε στον γιατρό και αυτός του είπε ότι έχει 30 λεπτά ζωής

Ο Λουίς Ορτίζ δεν περίμενε ότι όταν θα ζητούσε τη συμβουλή των γιατρών για τον «χειρότερο πονοκέφαλο» της ζωής του, εκείνοι θα του έλεγαν ότι του μένει μόνο μισή ώρα

Πώς θα νιώθατε αν πηγαίνατε επίσκεψη στον γιατρό με πονοκέφαλο και εκείνος σας απαντούσε ότι έχετε μόνο 30 λεπτά ζωής;

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρότυπό μου η Θάτσερ

Συνέντευξη στον Απόστολο Χονδρόπουλο

Με συνέντευξή του στο liberal.gr ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλά για τις εσωκομματικές εκλογές, για τις προτάσεις του για τη Νέα Δημοκρατία της επόμενης μέρας, αλλά και για το έργο της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, την προσπάθεια του οποίου θέλει να ολοκληρώσει ο ίδιος.

Η NASA αποκαλύπτει- Ο Ήλιος εξαφάνισε την ατμόσφαιρα του Άρη - ΒΙΝΤΕΟ

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι έλυσαν σε μεγάλο βαθμό το μυστήριο της εξαφάνισης του μεγαλύτερου μέρους της ατμόσφαιρας, που κάποτε διέθετε ο 'Αρης.

Όπως ανακοίνωσαν, εκτιμούν ότι αυτό συνέβη κυρίως εξαιτίας του ηλιακού ανέμου, του αδιάκοπου ρεύματος φορτισμένων σωματιδίων, κυρίως πρωτονίων και ηλεκτρονίων, που το άστρο μας εκτοξεύει στην «επικράτειά» του, δηλαδή στο ηλιακό μας σύστημα, με ταχύτητα 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα την ώρα.


Οι ερευνητές, που ανέλυσαν τα στοιχεία του δορυφόρου MAVEN (Mars Atmosphere and Volatile Evolution Mission) της NASA, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον 'Αρη από το 2014, έκαναν μια σειρά από επιστημονικές δημοσιεύσεις στα περιοδικά "Science" και "Geophysical Research Letters". Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ένοχος είναι ο Ήλιος για την απογύμνωση του γειτονικού πλανήτη από το πυκνό στρώμα αερίων που τον περιέβαλε πριν από δισεκατομμύρια χρόνια.

Η μεγάλη αραίωση της ατμόσφαιρας δεν μπορούσε πλέον να συγκρατήσει το νερό στην επιφάνεια του 'Αρη, με συνέπεια ο πλανήτης, που ήταν κάποτε ζεστός και υγρός, να γίνει κρύος και σε μεγάλο βαθμό άνυδρος (αλλά όχι τελείως, όπως έχουν δείξει και τα τελευταία ευρήματα).


Σήμερα η ατμοσφαιρική πίεση στην επιφάνεια του 'Αρη είναι μόλις το 1% της πίεσης στη Γη, με συνέπεια το νερό να παγώνει αμέσως ή να διαφεύγει στο διάστημα.

Ο ηλιακός άνεμος μεταφέρει μαζί του και μαγνητικά πεδία, που πέφτοντας πάνω στον πλανήτη, δημιουργούν ηλεκτρικά πεδία. Αυτά επιταχύνουν τα ιόντα της ατμόσφαιρας, στέλνοντάς τα στο διάστημα. Το φαινόμενο συνεχίζεται και σήμερα, αν και σε μικρότερο βαθμό. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, περίπου 100 γραμμάρια αρειανής ατμόσφαιρας, κυρίως οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα, «δραπετετεύουν» στο διάστημα κάθε δευτερόλεπτο.


Οι παρατηρήσεις του MAVEN, που συνεχίζονται, έδειξαν επίσης ότι όταν ο Ήλιος προκαλεί ηλιακές καταιγίδες, πέρα από τον συνήθη «άνεμο», τότε επιταχύνεται κατά δέκα έως 20 φορές η καταστροφή της ατμόσφαιρας στον «κόκκινο» πλανήτη. Με δεδομένο ότι στο πρώιμο ηλιακό σύστημα τέτοιες καταιγίδες ήσαν συχνότερες και ισχυρότερες, πιστεύεται ότι κάπως έτσι ο 'Αρης έχασε σχεδόν όλη την ατμόσφαιρά του.

Εξάλλου η απώλεια του μαγνητικού πεδίου του (αντίθετα με τη Γη), που εκτιμάται ότι συνέβη μερικές εκατοντάδες χρόνια μετά τον σχηματισμό του πλανήτη, δεν βοήθησε, ώστε να συγκρατήσει την απώλεια της ατμόσφαιρας.

Δείτε εδώ το βίντεο της NASA.

Καλλιτέχνης αναπαριστά τους χαρακτήρες του Star Wars ως... αρχαιοελληνικά αγάλματα

Ο Travis Durden, ένας καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στη Γαλλία, αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο του μεγάλες αγάπες, την αρχαιοελληνική γλυπτική και την ποπ κουλτούρα, δημιουργώντας μία σειρά μοναδικών έργων, εμπνευσμένων από τον Πόλεμο των Άστρων.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΙΔΙ! Αυξάνονται οι ειδικοί σύμβουλοι Μουζάλα με κόστος 210.000 ευρώ το χρόνο

Διακόσιες δέκα χιλιάδες ευρώ θα κοστίζουν ανά έτος οι επιπλέον ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες, μετακλητοί διοικητικοί υπάλληλοι και υπάλληλοι με απόσπαση στο Πολιτικό Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννη Μουζάλα σύμφωνα με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 139 της Πέμπτης 5/11.