07 Νοεμβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 8-11-2015

Δείτε τα (κάντε κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο Βασίλης Λούκος, ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου από ναζί

Ελεύθερος αφέθηκε ο Βασίλης Λούκος, για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου, ενώ η αστυνομία δεν συνέλαβε κανέναν από τους 4 που όπως λέει "ταυτοποιήθηκαν". Πριν από λίγο ο νεαρός έγραψε :

Άδωνις: Ο Τσίπρας ζητά χαλάρωση μνημονίου και σε αντάλλαγμα θα κρατήσει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

[BTW: Ότι ο ανθρωπιστής Τσίπρας χρησιμοποιεί τους ταλαίπωρους για να εκβιάσει δε φαίνεται να ενοχλεί τους αριστερούς]

Σκληρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα από την Τρίπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, 'Αδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας βγάζει μίσος και κόμπλεξ για τον ιδιωτικό τομέα. Είναι άκρα αριστερός και στον πολιτισμένο κόσμο, ανέφερε, το να είσαι αριστερός είναι κακό, ενώ δήλωσε έτοιμος για ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά.

Βίντεο-σοκ από τα άγρια επεισόδια στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους

Τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» ανάμεσα σε Κροάτες και Σέρβους χούλιγκαν έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το τσουλάκι η αμερικανίδα πρέσβης κάλεσε σε δεξίωση τους Τούρκους στρατηγούς του Αττίλα!

H ΜILLIYET σε είδηση με τίτλο «Ειδική πρόσκληση από τις ΗΠΑ στον τουρκικό Στρατό» αναφέρεται σε δεξίωση που παρέθεσε η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Λευκωσία, κ Kathleen Ann Doherty, στο ξενοδοχείο Merit της «ΤΔΒΚ», στην οποία προσκάλεσε υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Την έδειρε στη μέση του δρόμου και έφυγε σαν κύριος! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Χτύπησε βάναυσα την γυναίκα του και κανένας από τους περαστικούς δεν παρενέβη!

Πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αργεντινή μεταξύ ενός ζευγαριού σε στάση λεωφορείου στην πόλη Μαρ Ντε Πλάτα.

Άδωνις: Όσοι υποστήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν... ευχέλαιο - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης και παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

Δέκα μυστικά για να γλιτώσετε τον πλειστηριασμό

Περισσότερα από 420.000 νοικοκυριά με «κόκκινα» δάνεια αναμένουν με αγωνία να δουν πού θα κάτσει η μπίλια των εισοδηματικών και περιουσιακών ορίων για την υπαγωγή στο νόμο Κατσέλη (ν. 3869/10) και πώς μεταφράζεται στην πράξη ο έντιμος συμβιβασμός που διατείνεται η κυβέρνηση ότι θα αποσπάσει από τους θεσμούς για την προστασία της κύριας κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Ο Ντουντού οδηγεί και ακούει... Παντελίδη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος Ντουντού Σεαρένσε, με ανάρτηση του στο Instagram, αποκάλυψε ότι του λείπει η Ελλάδα.

500 XΡONIA MNHMONIA! Συνέλαβαν 56χρονο που επί 10 χρόνια έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του!

Με δέκα χρόνια καθυστέρηση συνελήφθη στην Αρτέμιδα 56χρονος, ο οποίος από το 2002 έως και το 2012 λάμβανε παράνομα τη σύνταξη της θανούσας μητέρας του! Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απάτης σε βάρος του Δημοσίου κατ' εξακολούθηση.

Η μαντινάδα του Κυριάκου στον …ΣΥΡΙΖΑ!

Από το Ρέθυμνο που βρίσκεται για την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε μαζί με ντόπιους που έφτιαξαν μια μαντινάδα για τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ…

ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ! Μάρδας: Να μειώσουμε τον χρόνο αδειοδότησης των ξένων επενδύσεων

Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μειώσει τη γραφειοκρατία στον τομέα της αδειοδότησης των επενδύσεων και ιδιαίτερα των ξένων επενδύσεων, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας στο 9ο Πολυσυνέδριο: "Καινοτομία και Ανάπτυξη- KA Business".

Ένα μεγάλο κρεβάτι σχολείο στο Κολοράντο! "Όργιο" sexting τουλάχιστον 300 μαθητών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παραβατικοί μαθητές, ανάμεσά τους πολλά μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του γυμνασίου του Κάνον Σίτι αντιμετωπίζουν τώρα ποινικές διώξεις, αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται την αστυνομία.

Η δημοσιογράφος που τρέλανε τον Αναστασίου- Τον έστειλε με την ερώτησή της! (ΦΩΤΟ)

Η Ελένη Λούμου μετά το 0-0 του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ έκανε την ερώτηση της χρονιάς στον Γιάννη Αναστασίου!

ΒΙΝΤΕΟ-Όπου φύγει-φύγει ο Τόσκας μόλις άκουσε τον Άδωνι: Δεν μου είπατε ότι θα συνομιλήσω με καλεσμένο και δεν θα κάνω σόου με τον Γεωργιάδη

Ρόμπα έκανε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ο Άδωνις Γεωργιάδης αφού ο ΣΥΡΙΖΑίος δεν απάντησε στο ερώτημα που του έβαλε ο Άδωνις παρότι ο Άδωνις απάντησε στη λάσπη που του πέταξε... μάλιστα όταν τα πράγματα σφίξανε ο ΣΥΡΙΖαίος άρχισε να μαλώνει τους δημοσιογράφους επειδή δεν του είπαν ότι θα είχαν καλέσει και τον Άδωνι.

Απίστευτη τούμπα καλεσμένου από την πολυθρόνα στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ!

Έπεσε με το κεφάλι! Κόκκαλο Μουτσινάς - Μπεκατώρου!

Ήταν ποτέ δυνατό μια επίσκεψη του Λευτέρη Ελευθερίου στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου και του Νίκου Μουτσινά να μην είχε ...απώλειες;

Πόσο πάει το κούρεμα "Μεϊμαράκης"; Ο μπαρμπέρης της Θεσσαλονίκης ξέρει! ΦΩΤΟ

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε μπαρμπέρης στη Θεσσαλονίκη για να προσελκύσει νέους πελάτες στο κατάστημά του. Εκμεταλλευόμενος την πολιτική επικαιρότητα, ο συγκεκριμένος μπαρμπέρης "βάφτισε" τα κουρέματά του με τα ονόματα του Γιάννη Βαρουφάκη, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Αλέξη Τσίπρα.

Καταγγελίες ΣΟΚ από Πανούση: «Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου»

«Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου» - Ξέρουν ότι τους ξέρω με τα ονόματά τους - «Το πόσο ψηλά είναι κι ως πού μπορούν να φτάσουν εναντίον μου, τα έχω κατατεθειμένα σε συμβολαιογράφο μήπως μου συμβεί κάτι»

ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΣΙΠΡΑ! Σβήνουν από τον χάρτη του τουρισμού Λέσβος και Κως: Τι δείχνουν τα στοιχεία

Σε συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσει η χώρα την προσφυγική κρίση κάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όλους τους εμπλεκόμενους που παραβρέθηκαν σε ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Άδωνις: Με τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου η ΧΑ βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ και διασώζει τον Φίλη

«Συνειδητή προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ», χαρακτήρισε τον ξυλοδαρμό του βουλευτή, Γ. Κουμουτσάκου, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι έτσι «διασώζεται» ο Ν. Φίλης.

ΓΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ! "Βάσει των προτάσεων της τρόικας μένουν απροστάτευτοι 8 στους 10 δανειολήπτες"

Την κατάσταση που αναμένεται να διαμορφωθεί σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, βάσει των προτάσεων των δανειστών και της κυβέρνησης περιγράφει η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Mπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού πασχίζουν να πουν... ελληνικούς γλωσσοδέτες

Είναι που είναι δύσκολη η ελληνική γλώσσα...

Ένα απολαυστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

"Τρελάθηκε" το Twitter του Μηταράκη

Ένα... ακαταλαβίστικο tweet έκανε ο Νότης Μηταράκης. Ξαφνικά στο λογαριασμό του εμφανίστηκε ένα tweet με συνεχόμενους χαρακτήρες, που βεβαίως δεν έβγαζαν κανένα νόημα.

Spiegel: Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν και την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο

Στη λίστα των υπηρεσιών και διπλωματικών αποστολών που κατασκόπευαν συστηματικά οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες είναι και η ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο.

Αν θέλεις να βγεις μαζί της, λύσε αυτή την εξίσωση!

Είχε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια; Μπορεί. Αυτή τη φορά πάντως σκέφτηκε να βρει έναν έξυπνο, πολύ έξυπνο, άντρα για να βγει ραντεβού.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένοχος (αφέθηκε ελεύθερος) ο 23χρονος για την επίθεση στον Κουμουτσάκο-"Προστάτευα τον βουλευτή της ΝΔ"-Παμποντιακή Ομοσπονδία: Καταδικάζουμε την επίθεση-Αθώος αυτός που συνέλαβαν


Ορίστηκε δικάσιμος για τις 19 Νοεμβρίου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.  

Ένοχο έκρινε ο Εισαγγελέας τον 23χρονο από το Ίλιον, που συνελήφθη για την επίθεση στον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΜΕ! Στο Δήμο του Καμίνη ας πούμε...

Δείτε πόσα θα δώσει ο ΟΠΑΝΔΑ, δηλ ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων για βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση των εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς:

Δύο «νεόγεροι»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Απόστολος G. G. Kώστας (μόνος, χωρίς τη γενιά του) καταλόγισε ευθύνη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας και, επί της αρχής, είχε δίκιο. Διότι ο αρχηγός έχει πάντα την τελική ευθύνη: «the buck stops here», που έλεγε η επιγραφή την οποία ο Τρούμαν είχε επάνω στο γραφείο του. (Σε ελεύθερη μετάφραση: «η μετατόπιση των ευθυνών σταματά εδώ».)

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Ελληνική γλώσσα

Και μετά τα νεκρά παιδιά του Αιγαίου που είναι σε όλους μας «συμπαθή», ήρθε να προστεθεί και η «ατυχία», του να βρεθεί κάποιος αντιμέτωπος με μια αυτοσχέδια βάρκα, γεμάτη μετανάστες, στις ακτές του Αιγαίου.

Τα κομμένα… πλάνα της ΕΡΤ- Πάμε πάλι… Αλέξη!

Υπάρχουν κάποια πλάνα της ΕΡΤ που δεν πρόκειται ποτέ να  δείτε! Το γιατί θα το κατανοήσετε ευθύς αμέσως…

Οι δηλώσεις που συνήθως κάνουν οι πολιτικοί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες δεν είναι πάντα αυτές που βγαίνουν στον αέρα…

Άδωνις: Καλώ τον Τζιτζικώστα να κάνουμε ένα debate οι τρεις μας, χωρίς τον Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Aιχμές κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα άφησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλώντας τον να συμμετάσχει σε ένα debate την άλλη εβδομάδα με εκείνον και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ακόμη κι αν αρνηθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Τόσκας: Σήμερα θα έχουμε συλλήψεις για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Δύο από τους δράστες έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή - Υπήρξαν παραλείψεις και αδράνειες από την πλευρά της αστυνομίας στο περιστατικό, παραδέχθηκε

Ο Κουρουμπλής για τον Κουμουτσάκο: Έχουν ευθύνη οι αστυνομικοί που ήταν μπροστά και δεν επενέβησαν - ΒΙΝΤΕΟ

Για ευθύνες των αστυνομικών που ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου και δεν επενέβησαν έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΦΩΤΟ-Εσείς τι λέτε να πιστεύει η Μαργαρίτα ότι έγινε την 28η Οκτωβρίου 1940;

Σύμφωνα με το πολυδιαφημισμένο βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, την 28η Οκτωβρίου 1940 ο Αντρέας έκανε την πρώτη πράξη αντίστασης αφού εκείνη τη μέρα όπως γράφει,...

Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση για τις εκλογές στη ΝΔ

Δημοσιοποιήθηκε πριν λίγο στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ , η νέα έρευνα γνώμης της INTERVIEW, σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο...

ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΝΑΟΥΜ! Στα μπουζούκια η συγκέντρωση Μεϊμαράκη για τις εκλογές της ΝΔ! Ιδού η πρόσκληση

Δύο εβδομάδες έμειναν για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και οι υποψήφιοι πρόεδροι συνεχίζουν τις προσπάθειες για να... κερδίσουν εντυπώσεις και ψήφους! Την Πέμπτη, ο Άδωνις Γεωργιάδης διοργάνωσε κοκτέιλ μόνο για γυναίκες και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα... απαντήσει με εκδήλωση που διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Ζωή απαντά στον Αλέξη …Τσε Γκεβάρα

Την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να έχει μαζί του το βιβλίο του Γιώργου Καραγεώργου « Άρης Βελουχιώτης: Ανηφορικοί δρόμοι» στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα δεν άφησε ασχολίαστο η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μητσοτάκης: Να πάνε όλοι οι φίλοι της ΝΔ να ψηφίσουν, να έχει ισχυρή νομιμοποίηση ο νέος αρχηγός

Με την περιοδεία του στο νομό Λασιθίου ξεκίνησε την τριήμερη επίσκεψη του στην Κρήτη ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τζιτζικώστας παρουσιάζοντας τις θέσεις του: Ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ θα είναι από τη Μακεδονία

Τις πρώτες θεσμικές αλλαγές που αποτελούν πυλώνα του Εθνικού Σχεδίου Αναγέννησης της χώρας παρουσίασε από τις Σέρρες, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

ΦΡΙΚΑΡΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙ! Μπογδάνος: Ο Ρουπακιάς θα πρέπει να είναι ράκος - ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν ξεσηκώσει στα social media τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του σχολιάζοντας το νέο ξέσπασμα της μάνας του Παύλου Φύσσα κατά του Γιώργου Ρουπακιά.

Υπάλληλος του αεροδρομίου έβαλε τη βόμβα στο ρωσικό αεροσκάφος – ΒΙΝΤΕΟ

Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει στις αεροπορικές εταιρείες μετά την αποκάλυψη των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών ότι υπάλληλος του αεροδρομίου στο Σαρμ Ελ Σεϊχ ήταν αυτός που τοποθέτησε τη βόμβα στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Σινά.

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ! Βρέθηκαν αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής στα σπίτια υπόπτων για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

«Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών που συμμετείχαν χθες το απόγευμα στα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος και στη βιαιοπραγία σε βάρος του βουλευτή Γεώργιου Κουμουτσάκου, ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις ημεδαποί», αναφέρει σε ανακοίνωση η αστυνομία και προσθέτει:

Μεϊμαράκης: Θα καίγανε την Αθήνα αν δέρνανε αριστερό βουλευτή και δεν εκινείτο η Αστυνομία-Η ιστορία δεν γράφεται με τραμπουκισμούς

Ευθύνες στην κυβέρνηση για την επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, καταλόγισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Καστοριά. Συγκεκριμένα, ο κ. Μεϊμαράκης είπε:

Χωρίς ουσιαστική προσέγγιση έληξε η μαραθώνια τηλεδιάσκεψη με τους δανειστές

Χάσμα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας παρά τη μικρή κυβερνητική υποχώρηση για τα εισοδηματικά κριτήρια - «Αγκάθια» οι 100 δόσεις, τα ισοδύναμα για την κατάργηση του ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση και η «απελευθέρωση» στα γενόσημα

ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΜΟΛΙΣ Η ΔΕΞΙΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜ@ΣΟΥΝ ΟΛΑ! Πορτογαλία: Το Κομμουνιστικό κόμμα στηρίζει κυβέρνηση σοσιαλιστών για να πέσει η δεξιά κυβέρνηση

Μετά το Αριστερό Μπλοκ, το Κομμουνιστικό Κόμμα της Πορτογαλίας ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή, ότι κατέληξε σε συμφωνία με το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS).

ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Μεταθέσεις 170 στρατιωτών από τα σύνορα σε Αττική και Θεσσαλία

Με σήμα της Διεύθυνσης Οργάνωσης του ΓΕΣ 170 στρατιώτες που υπηρετούν σε ακριτικά νησιά και στον Έβρο ,μετατίθενται σε μονάδες της Αττικής και της Θεσσαλίας!

Επίθεση στον δικηγόρο του Μαρινάκη, Κοντονή, από τον πρόεδρο της ΕΕΑ

Η ΕΕΑ αποφάσισε να τιμωρήσει με μεγάλο πρόστιμο τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη (συνολικά 300.000 ευρώ), από τον οποίο ζητά να αποχωρήσει από την διοίκηση της ΠΑΕ.