10 Νοεμβρίου 2015

Παρουσιάστρια σήκωσε τη φούστα της on air – Στο «κόκκινο» η τηλεθέαση (ΒΙΝΤΕΟ)

Απότομη άνοδος της..θερμοκρασίας σημειώθηκε στην Ισπανία, όταν νεαρή παρουσιάστρια προέβη σε αποκαλύψεις, στον αέρα τηλεοπτικού σόου.

ΦΩΤΟ-Ο υπερασπιστής του Κουφοντίνα, Λάμπρου, με τον Τσίπρα στα Διαβατά

Σεισμό συνεχίζουν να προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση περί σχέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΑΡΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! Γίνεται αυτή την ώρα η ομιλία Άδωνι στο Βόλο!

Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter αυτή την ώρα γίνεται κανονικά η ομιλία του στο Βόλο σε άλλο ξενοδοχείο:

Τι λέει ο 59χρονος ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ για τις καρπαζιές στον χρυσαυγίτη βουλευτή – ΒΙΝΤΕΟ

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 59χρονο επιχειρηματία κατηγορούμενο για συμμετοχή στο επεισόδιο που σημειώθηκε με τον χρυσαυγίτη βουλευτή Χρήστο Χατζησάββα στο Παμποντιακό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης "ξηλώνει" από τις στολές τα "περιττά διακριτικά"! Επιτέλους

Τέλος στις υπερβολές ,τις γραφικότητες και τελικά στα αρνητικά σχόλια που γίνονταν για την εικόνα στρατιωτικών με στολές που σε κάθε σημείο τους είχαν κι ένα αχρείαστο διακριτικό, βάζει ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης.

Παλαιοκομματικές κινήσεις που εκθέτουν τον πρόεδρο της Ν.Δ

Από δυό χωριά... στην Ν.Δ. χωρίς να τηρούνται πλέον ούτε τα προσχήματα εν όψει μάλιστα της ομιλίας του Προέδρου και υποψηφίου Προέδρου του Κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Ομήρειο. Ετσι έγινε γνωστό ότι

Την άρση της ασυλίας του "πρώην" Κνίτη Πολάκη ζητά η Εισαγγελία Χανίων

Την ύπαρξη της εισαγγελικής έρευνας γνωστοποίησε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας με ανάρτηση στο facebook - Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι πρόκειται για την ιστορία του απεγκλωβισμού 650 τουριστών στο Φαράγγι της Σαμαριάς... η εισαγγελία όμως λέει άλλα

Έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί το αν ο πρώην δήμαρχος Σφακίων, νυν βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης έχει τελέσει, μαζί με άλλους πολίτες, τα αδικήματα της στάσης από κοινού, της παράνομης βίας από κοινού, του απόπλου πλοίου άνευ ελέγχου της Λιμενικής Αρχής και της διατάραξης της ασφάλειας της υδάτινης συγκοινωνίας, διενεργεί η Εισαγγελία Χανίων.

«Θα λιώσω το κεφάλι του Πανούση»-Το μυστικό ραντεβού Πανούση - Παρασκευόπουλου - Λάμπρου

[Βέβαια, τέτοιες απειλές φαντάζομαι ότι θα δέχονταν όλοι οι υπουργοί ΠΡΟΠΟ...]

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του Γιάννη Πανούση με έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έγινε σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να έχει πυροδοτηθεί η "βόμβα" της υπόθεσης Πανούση. Όπως αποκάλυψε το mega, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ρώτησε τον πρώην υπουργό αν σκοπεύει να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο.

ΟΣΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ; Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους - ΒΙΝΤΕΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (αλλά οι δημοσιοκάφροι δεν το λένε)... Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΑΚΟΜΑ! 

Το υπουργικό συμβούλιο συζήτησε αναλυτικά το θέμα των «κόκκινων» δανείων καθώς το νομοσχέδιο πρέπει να έρθει στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Τραγικό! Γίνονται μητέρες σε ηλικία 10 ετών! (ΦΩΤΟ)


Έναν πραγματικό εφιάλτη φέρνει στο φως έρευνα για τις εγκυμοσύνες ανήλικων κοριτσιών στη Γουατεμάλα.

Με ποιον παίκτη της ΑΕΚ «τα έχει» η Έλλη Παπαγγελή (ΦΩΤΟ)

Ούτε έναν αγώνα της ΑΕΚ δεν έχει χάσει η Έλλη Παπαγγελή! Ο λόγος;

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας filathlos.gr  αιτία για την παρουσία της σε πολλά ματς είναι ο...

Εξομολόγηση – σοκ Βεστερβέλε για τη μάχη του με τη λευχαιμία

«Θέλω να ζήσω κι άλλο» δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, o oποίος περιγράφει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Ανάμεσα σε δύο ζωές», τη μάχη του να κρατηθεί στη ζωή αφότου διαγνώστηκε ότι πάσχει από οξεία μυελοβλαστική λευχαιμία.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ! Τζιτζικώστας: Επιλογή στασιμότητας και ήττας ο Μεϊμαράκης

Ως επιλογή «στασιμότητας και ήττας» χαρακτήρισε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, επισημαίνοντας ο πρόεδρος της ΝΔ κρίθηκε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου όταν επιπλέον 200.000 νεοδημοκράτες δεν ψήφισαν την αξιωματική αντιπολίτευση μετά από ένα «καταστροφικό» επτάμηνο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το Κουαρτέτο «πάτησε» Αθήνα - Ξεκινά το ξύλο για τα «κόκκινα» δάνεια

Από το αεροδρόμιο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα βρεθεί την Τετάρτη το απόγευμα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Πολιτικής και αμέσως μετά, χωρίς να πάρει ανάσα, θα πάει μαζί με το Γ. Σταθάκη στο πρώτο ραντεβού με τους επικεφαλής των Θεσμών, που ήδη βρίσκονται στην Αθήνα και επεξεργάζονται τα στοιχεία που τους έχουν παραδώσει τα τεχνικά κλιμάκια.

Reuters: Ιταλοί θέλουν να αγοράσουν ποσοστό της ΔΕΣΦΑ από την SOCAR

Η ιταλική εταιρεία εκμετάλλευσης φυσικού αερίου εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά του 17% της ΔΕΣΦΑ, από τη SOCAR.
Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της αζερικής κρατικής ενεργειακής επιχείρησης, όπως αναφέρει το Reuters, μιλώντας για μία συμφωνία η οπoία θα μπορούσε να καθησυχάσει τις ανησυχίες της Κομισιόν.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Ο Κοντονής καλεί σε απολογία τον ΠΑΟΚ για αγώνα που έγινε πριν 40 μέρες!

Εφαρμόζοντας τον νέο αθλητικό νόμο, ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τον «δικέφαλο του Βορρά» σε απολογία

Στην εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου ακόμα και για παιχνίδια εκτός των ελληνικών πρωταθλημάτων προχώρησε ο Σταύρος Κοντονής.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έγινε εξώφυλλο στο gay περιοδικό Out

«Ο πρόεδρός μας - Σύμμαχος, ήρωας, ίνδαλμα»

O Μπαράκ Ομπάμα, με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, φιγουράρει στο εξώφυλλο του μηνιαίου περιοδικού Out, γνωστό περιοδικό των ομοφυλόφιλων. Η συντακτική ομάδα του περιοδικού αποτίει φόρο τιμής στον Αμερικανό Πρόεδρο γράφοντας στον τίτλο: «Ο πρόεδρός μας - Σύμμαχος, ήρωας, ίνδαλμα».

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Αναρχοφασίστες εμπόδισαν την ομιλά μου και έχουν εγκλωβίσει τον κόσμο που ήρθε στην εκδήλωσή μου


Αναβλήθηκε η εκδήλωση του Άδωνι - Άπλυτοι εισέβαλαν στο χώρο και ύψωσαν πανό


Αναβλήθηκε η ομιλία του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. στο Βόλο Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς μια μικρή ομάδα περίπου 50-100 ατόμων μπήκαν στο «Αχίλλειον» και ύψωσαν πανό, σύμφωνα με magnesianews.gr.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Βαγγέλας φοβάται την Τατιάνα... σε άλλα νέα: Θα κατατροπώσει τον Τσίπρα

Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Γιατί είναι η Τατιάνα Στεφανίδου ο "φόβος και ο τρόμος" του;

Με αφορμή τις εκλογές για το νέο πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μίλησε στους νέους του κόμματός του. Ο υποψήφιος πρόεδρος αναφέρθηκε και στους άλλους τρεις συνυποψηφίους του (Απόστολος Τζιτζικώστας, Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης) υποστηρίζοντας πως δεν θα γίνει κάποιο debate αυτή τη φορά.

Στο Ντουμπάι για διακοπές ο Καμμένος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συναντήθηκε με τον διάδοχο του Άμπου Ντάμπι και Αναπληρωτή Ανώτατο Διοικητή των Εμιρατινών Ενόπλων Δυνάμεων Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγιεντ Αλ Ναχγιάν στην έκθεση “Dubai Airshow 2015”.

Όταν ο Έλληνας κακός του Τζέιμς Μποντ πάλευε στο ρινγκ – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τον ελληνικής καταγωγής Ντέιβ Μπατίστα που ενσαρκώνει τον «κακό» Mr Hinx στην  ταινία του πράκτορα 007, «Spectre» όταν πάλευε στα ρινγκ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣ! Επεσε η κυβέρνηση Κοέλιο στην Πορτογαλία

Έριξαν την κυβέρνηση ενώ τους είχε βγάλει απ' τα μνημόνια!!

Την πτώση της συντηρητικής κυβέρνησης μειοψηφίας υπό τον πρωθυπουργό Πέδρο Πάσος Κοέλιο προκάλεσε την Τρίτη η πορτογαλική αριστερά, καταψηφίζοντας το κυβερνητικό της πρόγραμμα στο πορτογαλικό κοινοβούλιο.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ! «Από δυο χωριά χωριάτες» οι Νεοδημοκράτες στη Χίο λόγω Μεϊμαράκη

Από δυο χωριά χωριάτες έγιναν οι νεοδημοκράτες της Χίου λόγω της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με αφορμή την επέτειο για τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση του νησιού.

Πρώτη σύλληψη για τη «Ματωμένη Κυριακή» στη Βόρεια Ιρλανδία, 43 χρόνια μετά

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανακρίνεται για τη συμμετοχή του στη σφαγή που είχε λάβει χώρα πριν από 43 ολόκληρα χρόνια στο Ντέρι της Βόρειας Ιρλανδίας

«Απογειώθηκαν» τα ελληνικά αεροδρόμια -Πάνω από 45 εκατ. επιβάτες το 10μηνο του 2015

«Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το δεκάμηνο του 2015, με τους διακινηθέντες επιβάτες να φθάνουν τους 45,3 εκατομμύρια έναντι 41,1 εκατ. που ήταν το αντίστοιχο διάστημα του 2014.

Βρήκαν δύο εκατομμύρια σε …ψιλά! (ΦΩΤΟ)

Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν περισσότερα από δυο εκατομμύρια νομίσματα σε ένα ταφικό συγκρότημα στην κινεζική επαρχία Σι Ζιαν.

Τα νομίσματα εκτιμώνται πως είναι 2000 ετών έχουν κινεζικά σύμβολα και μια τετράγωνη τρύπα στη μέση.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! Αυτές είναι οι αργίες του 2016

Μαύριο χάλι Ελληναρά μου! Πρωτομαγιά και Χριστούγεννα Κυριακή... αν είναι δυνατόν

Το 2015… οδεύει προς το τέλος του και ας ελπίσουμε ότι το νέο έτος θα είναι καλύτερο. Ένας σίγουρος τρόπος για να δούμε με πιο αισιόδοξο τρόπο το 2016 είναι να ξεκινήσουμε με κάτι ευχάριστο, τις αργίες.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ! ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε απεργία εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του καλεί τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.

Η κρυφή ζωή που κάνουν οι κόρες του Πούτιν και οι εκατομμυριούχοι φίλοι τους [εικόνες]

Από τότε που ο Βλαντιμίρ Πούτιν εδραίωσε την κυριαρχία του στη Ρωσία, πολλοί φίλοι του έχουν γίνει πλούσιοι.

Οχι ο ίδιος, λένε οι υποστηρικτές του. Αλλωστε, τον Απρίλιο δήλωσε ότι το 2014 το εισόδημά του ήταν 119.000 δολάρια και πως του ανήκουν δύο διαμερίσματα και ένα μερίδιο σε πάρκινγκ.

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ EVER! "Λιποθυμούν από την πείνα μαθητές στα σχολεία"

[Το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τα κομμούνια που μπήκαν στο Δημαρχείο της Πάτρας... πόσο μαλ@κες θεέ μου οι Πατρινοί!]

Τα δραματικά στοιχεία που καταδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα σίτισης που αντιμετωπίζουν εκατοντάδες οικογένειες στην Πάτρα παρουσίασε o πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Πατρέων, Θόδωρος Τουλγαρίδης.

O Γεωργιάδης φέρνει τον Τσίπρα στη Βουλή για τις καταγγελίες Πανούση

O Πρωθυπουργός ερωτάται στο σχετικό έγγραφο, σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει διακριτική μεταχείριση και νομιμοποίηση των αιτημάτων κρατουμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ... ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ! Προκαλεί ο Χρήστος Παππάς για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Προκλητικός εμφανίζεται ο Χρήστος Παππάς μέσω Twitter με αφορμή την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο αλλά και την κόντρα που είχε με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

Μπογδάνος: Κάντε μου τη χάρη και διαγράψτε με... ρε φασισταριά κάθε χρώματος

Σε εκείνους που του άσκησαν κριτική με αφορμή τα όσα είχε πει σχολιάζοντας το ξέσπασμα της μάνας του Παύλου Φύσσα κατά του Γιώργου Ρουπακιά, απάντησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ! «Παγώνει» η Β. Ελλάδα, ενώ περιμένει ακόμη το περσινό επίδομα θέρμανσης

«Παγώνει» η Βόρεια Ελλάδα, περιμένοντας (ακόμη) τις τελικές αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με το εφετινό επίδομα θέρμανσης.

«Εδώ δεν έχει καταβληθεί το περσινό επίδομα θέρμανσης. Μόνο την πρώτη δόση έχουν λάβει οι δικαιούχοι, για το νέο επίδομα θα μιλάμε;» υποστηρίζει η πρόεδρος του ΙΝΚΑ Ξάνθης στο enikonomia.gr, Μαρία Μπούκουρα.

Δεν φαντάζεστε πόσο κόστιζε ένα επεισόδιο του The Voice!

Ούτε οι ίδιοι του οι συνεργάτες δεν περίμεναν το ποσό που θα εκστόμιζε ο παρουσιαστής του Πρωινού αναφορικά με το κόστος ενός επεισοδίου του talent show "The Voice"...

Το... χαλούμι παίρνει την «ιστορική ρεβάνς» της Κύπρου από την Βρετανία

Όσο και αν φαίνεται παράξενο, οι πιο έντονες διαμαρτυρίες για την αναγνώριση του χαλουμιού ως προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) από την ΕΕ δεν προέρχεται από μια γειτονική χώρα, αλλά από την μακρινή Βρετανία και τους παραγωγούς του... εγγλέζικου halloumi cheese

Πέθανε ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ

Σε ηλικία 96 ετών - Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί δραματικά 

Απεβίωσε σε ηλικία 96 ετών ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ, μία ημέρα μετά την εισαγωγή του σε κλινική του Αμβούργου, στη βόρεια Γερμανία, λόγω αφυδάτωσης.

ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός για αποπλάνηση μικρού κοριτσιού

Ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου κοριτσιού έκανε ένας 47χρονος αλλοδαπός την Αλβανία έξω από πολυκατοικία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σάιμον Κασσιανίδης: Ο «κακός» του Τζέιμς Μποντ πίνει το ποτό του στο Κολωνάκι

Ο Σάιμον Κασσιανίδης, ο δύο φορές συμπρωταγωνιστής του Ντάνιελ Κρεγκ στον «Τζέιμς Μποντ», είναι Έλληνας και χαρακτηρισμένος ως ο κακός του Τζέιμς Μπόντ, καθώς ήταν το αντίπαλο δέος του κατασκόπου σε δύο ταινίες του.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Κόλπο γκρόσσο για να πλουτίσουν οι κερδοσκόποι η ανακεφαλαιοποίηση!

«Οι εκτιμήσεις μας για την ολοκλήρωση του εγκλήματος σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η ανακοίνωση της ανακεφαλαιοποίησης Τραπεζών και το δελτίου τύπου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σηματοδοτούν την έναρξη του μεγάλου κόλπου (colpo grosso το είχαμε ονομάσει), με στόχο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, για να πλουτίσουν ακόμη μια φορά οι ιδιώτες κερδοσκόποι σε βάρος των ελλήνων φορολογουμένων.»

Αν νομίζετε ότι τα παραπάνω αφορούν ανακοίνωση κομμάτων της αντιπολίτευσης για την τρέχουσα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που προκάλεσε η περήφανη διαπραγμάτευση Τσίπρα-Βαρουφάκη χωρίς γραβάτα και με τα πουκάμισα έξω, γελιέστε.

Διαβάστε εδώ τι είναι: imperatorlex

ΒΙΝΤΕΟ-Τα λεγε ο Σαμαράς γίδια, για την σχέση των ΣΥΡΙΖΑίων με την τρομοκρατία... τώρα πέστε απ' τα σύννεφα

«Κοιτάξτε κ. Τσίπρα, παρεΐτσα οι συνιστώσες σας με την τρομοκρατία μπορεί να κάνουν, αλλά την ελληνική Βουλή και τους βουλευτές δεν τους τρομοκρατείτε, κ. Τσίπρα» είπε πριν από δεκατρείς μήνες ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Βουλής απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ο Παρασκευόπουλος: Σύμβουλός του ο Λάμπρου-Συνόδευσε τον Τσίπρα στις φυλακές Διαβατών!

[Υπουργός πιάνεται να λέει ψέμματα για να καλύψει συνεργάτη του που συνομιλεί με τρομοκράτες, ενώ έχει επίσης παραδεχθεί τις συνομιλίες... κι όμως, κανείς δεν θα παραιτηθεί για άλλη μια φορά αφού η κοινωνία εθίστηκε στη διαφθορά των ΣΥΡΙΖΑίων... Κατρούγκαλος, Βαλαβάνη, Φλαμπουράρης, Σταθάκης, Παρασκευόπουλος και ένας θεός ξέρει τι ξημερώνει αύριο]

Ο υπουργός υποστήριξε ότι ο Πάνος Λάμπρου δεν είναι πλέον μετακλητός υπάλληλος - Όμως το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ αποζημιώθηκε από το κράτος για να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη από 1-3 Νοεμβρίου - «Ήμασταν μαζί» με τον κ. Τσίπρα είπε ο κ. Λάμπρου

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για τον Πάνο Λάμπρου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλο του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος φέρεται να κατονομάστηκε από τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση ως ένα από τα πρόσωπα που έχει σχέση με τρομοκράτες.

Ερώτηση του Νικολόπουλου σε Τσίπρα και Τόσκα για τις καταγγελίες του Πανούση

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κατέθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση, επισημαίνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να διερευνήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια ή το ψέμα όλων όσων καταγγέλθηκαν.

Πόσο καιρό ακόμα θα αντέξει η κυβέρνηση;

Το θέμα αυτή τη φορά είναι ότι η χώρα δεν έχει πλέον το χρόνο αλλά ούτε και τις αντοχές να αντιμετωπίσει μια ακόμα τραυματική εμπειρία λόγω ενός επαπειλούμενου grexit…

ΦΕΣΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Σε 7 μήνες αύξησαν κατά 50% τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου... φανταστείτε να αντέξουν 4 χρόνια!

Συνεχίζει να μην πληρώνει όσα χρωστά στους πολίτες και στις επιχειρήσεις, ενώ εξετάζονται επαχθέστερες διατάξεις για τις 100 δόσεις για όσους χρωστούν στο Δημόσιο

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ! Νέο ηχητικό ντοκουμέντο Κασιδιάρη – Λαγού μετά την δολοφονία Φύσσα

Η απομαγνητοφώνηση του ηχητικού που έχει δει το φως της δημοσιότητας και περιέχει συνομιλία του Λαγού με τον Δεβελέκο, με παρεμβάσεις του Ηλία Κασιδιάρη και του Νίκου Μιχαλολιάκου, την αμέσως επόμενη ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κυκλοφόρησε από την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος.

Ποιος βουλευτής είπε σε συνάδελφό του να πάει στην 1η Δημοτικού - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν πρέπει να πάω εγώ στην πρώτη Δημοτικού, να μην σας πω που θα πρέπει να πάτε εσείς», απάντησε προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα, ο βουλευτής...

Πόσες χιλιάδες ευρώ δίνει για ΕΝΦΙΑ ο Πάγκαλος;

«Εισπράττω δύο συντάξεις, μία δικηγορική και μία βουλευτική. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό, αλλά είναι άλλο θέμα. Εν πάση περιπτώσει, η μία έχει περικοπεί κατά 65% και η άλλη κατά 51% και εκτός αυτού πληρώνω 9.000 ευρώ το χρόνο ΕΝΦΙΑ για μια περιουσία που δεν μου αποδίδει κανένα απολύτως εισόδημα» δήλωσε στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Θ.Πάγκαλος.

Οι διαδικτυακοί φίλοι του Άδωνι του έφτιαξαν και blog

Το adonisforpresident είναι εθελοντικό blog διαδικτυακών (και μόνο) φίλων του Άδωνι Γεωργιάδη, (Νεοδημοκρατών, μερικοί εκ των οποίων έχουν ψηφίσει παλαιότερα -από αντίδραση- και άλλα κόμματα) που σαν σκοπό έχουν την προώθηση της υποψηφιότητας του, αλλά και να βοηθήσουν στην αφύπνιση του κόσμου (εργαζόμενους και επαγγελματίες) της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας.

Εμείς οι φίλοι του πιστεύουμε ότι ο Άδωνις είναι ο μόνος από τους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ, που μπορεί να...

ΣΥΝΗΘΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! Πάνος Λάμπρου: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με δίνει ο Πανούσης τόσο κυνικά

Αμφισβητεί τώρα την ύπαρξη των διαλόγων που δημοσιοποιήθηκαν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Είχε γνώση όλων των ενεργειών το διάστημα που ήταν υπουργός ο Γιάννης Πανούσης, υποστηρίζει

ΝΔ: Ο Τσίπρας να πάρει ξεκάθαρη θέση για τους ισχυρισμούς Πανούση

Να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στις αποκαλύψεις του κ. Γ. Πανούση καλεί τον πρωθυπουργό, Αλ. Τσίπρα, η ΝΔ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης για τα όσα έχει πει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, επισημαίνεται πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπεκφεύγει με προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύουν τα μέλη της για όσα αποκάλυψε ο κ. Πανούσης.