11 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-«ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΠΛΑΜΠΛΑ» ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΙΔΙ! ΣΥΡΙΖΑίος: «Και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το έχουμε εφεύρει»

Τη δήλωση που είχαν κάνει στο παρελθόν βουλευτές της ΝΔ για το μνημόνιο, φαίνεται ότι συμμερίζεται πλέον κι ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καταιγίδα αποκαλύψεων: Ο Λάμπρου του Τσίπρα συνομιλούσε και με αρχινονό στις φυλακές Κορυδαλλού;

Οι έρευνες Υπηρεσιών της Ασφάλειας αποκάλυψαν τη δράση της «Greek Mafia των φυλακών» τον περασμένο Ιανουάριο -η «μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση» με εντολοδόχους εγκλείστους ποινικούς και καταδίκους τρομοκράτες, σε «εκτελεστικούς βραχίονες» και περιφερειακούς συνεργούς τους έξω από τις φυλακές.

Ο Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ, ο υπόδικος και η…παρέμβαση!

Ποιος υπουργός παρενέβη, σύμφωνα με πληροφορίες στο Α.Τ Βάρης για να μην παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα υπόδικος με σωρεία κακουργηματικών πράξεων;

ΗΡΩΑΣ! Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο μουσείο του Άρη! (VIDEO)

Οι μαθητές του 5ου Δημοτικού Ευόσμου επισκέφτηκαν το μουσείο του Άρη και την παράσταση έκλεψαν δύο πιτσιρίκια που φορούσαν φανέλες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

Ζήτησαν τα ρέστα απ' τον Πανούση και τους κάνει ρόμπαΠανούσης: Δεν αποκλειεται να με συλλάβουν κιόλας!

«Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη - Με κάλεσαν να πάω στοιχεία στον εισαγγελέα, για να με μηνύσουν, τονίζει

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΖΩΕΣ ΤΩΡΑ; ΔΕΗ: 15.000 διακοπές ρεύματος σε δέκα μέρες

Το πρώτο «κύμα» εντολών για διακοπή ηλεκτροδότησης σε καταναλωτές που μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, αλλά δεν το κάνουν, φτάνει τις 100.000

Το τριπλό... χτύπημα της Ζωής στον Τσίπρα

Την προσεχή Τετάρτη θα κληθεί για ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία πήρε θέση μέσω Twitter, αφήνοντας αιχμές κατά της κυβέρνησης.

Η τρόικα πάει για κλείσιμο την ΕΡΤ

Νέες πιέσεις ασκεί η «τρόικα» στην ΕΡΤ, καθώς επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα ασφυξίας για την εταιρεία, περιορίζοντας παρανόμως τα έσοδά της, με στόχο τη μείωση του προσωπικού της.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο Παναγιώτης Ρήγας επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας θα είναι ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Κουμουνδούρου στην συγκέντρωση της πανελλαδικής απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΠΕΣ... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ! Με έγγραφο-«φωτιά» επιμένει η EE για κοινές περιπολίες Ελλάδας - Τουρκίας στο Αιγαίο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει να εμπλακεί πιο ενεργά η Frontex στις περιπολίες στο Αιγαίο, ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις της Ελλάδας για συνεργασία με την Τουρκία στην αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών - Εκτιμά ότι η Ελλάδα δεν δείχνει κατανόηση για το τεράστιο ανθρωπιστικό βάρος που επωμίζεται η Τουρκία

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΒΑΓΓΕΛΑ! ΝΔ: Ο εκπρόσωπος του Μεϊμαράκη επισημοποιεί το «ναυάγιο» της Συνδιάσκεψης

«Δεν υπάρχει η αναγκαία συμφωνία των υποψηφίων ως προς τον χρόνο», δηλώνει ο εκπρόσωπος του νυν προέδρου της ΝΔ στην ΚΕΦΕ

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ! Βενιζέλος: Σε γνώρισα στην πόρτα του Μπεγλίτη, μετακινούσες αξιωματικούς -Τόσκας: Εγώ δεν ξέρω από αυτά

Αγριος καβγάς ξέσπασε στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, όπου συζητούνταν η αντικατάσταση του επικεφαλής των Αδιάφθορων της ΕΛ.ΑΣ..

ΑΠΑΠΑ! ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για τις επαφές με τρομοκράτες: "Δεν είναι κακό να έχεις ευαισθησίες"

Aπό την κατάθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία αποφασίστηκε ομόφωνα για την επόμενη Τετάρτη, θα κριθεί αν είναι αναγκαίο ή μη, η κλήτευση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Επιμένει ο Μπογδάνος για το ...Πολυτεχνείο - ΒΙΝΤΕΟ

«Υπάρχει μια, όχι ευθεία αλλά σαφής αιτιατή σχέση ιστορικών γεγονότων» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην έναρξη της τηλεοπτικής του εκπομπής στο ΣΚΑΪ σχετικά με τον ντόρο που δημιουργήθηκε σχετικά με αναφορά του στη σχέση του Πολυτεχνείου και της διχοτόμησης της Κύπρου.

Αυτές είναι οι αμοιβές των μελών του ΔΣ της ΕΡΤ -Πόσα παίρνουν Τσακνής και Ταγματάρχης

Τις αμοιβές των μελών του ΔΣ της ΕΡΤ καθορίζει η Κοινή Υπουργική Απόφαση, την οποία υπογράφουν ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης

Η χλιδάτη ζωή του μακελάρη της Ύδρας στην Κυψέλη

Κυκλοφορούσε φορώντας μόνο Gucci, ενώ δεχόταν συχνά επισκέψεις στο σπίτι του από άτομα τα οποία κυκλοφορούσαν με πολυτελή αυτοκίνητα - Είχε αποφυλακιστεί ένα μήνα πριν το άγριο έγκλημα

Έντεκα πυλώνες για την Οικονομία και την Ανάπτυξη με συγκεκριμένα μέτρα παρουσίασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Βίντεο

Τις μεγάλες αλλαγές στο οικονομικό περιβάλλον, «μια νέα μεγάλη κοινωνική συμφωνία» για την αναγέννηση της χώρας, μέσα από ένα συγκροτημένο Εθνικό Σχέδιο με στόχο την παραγωγή εθνικού πλούτου, παρουσίασε σήμερα από την Αίγλη στην Αθήνα, ο υποψήφιος

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! Χωρίς Όλγα το κεντρικό δελτίο!

Χωρίς την  Όλγα Τρέμη θα βγει στον αέρα το αποψινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού  MEGA.

Επισήμως, η παρουσιάστρια επικαλείται λόγους υγείας και συγκεκριμένα...

Το επεισόδιο Χριστοδουλοπούλου-Βούλτεψη-Τζαβάρα και Καββαδία για τις... κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής όταν πήρε το λόγο μετά την τοποθέτηση του Νίκου Τόσκα, η Αννέτα Καββαδία.

Άδωνις: Δεν ενοχλεί πια τους αντιεξουσιαστές το μνημόνιο;

«Ο κ.Τσίπρας πρέπει να έρθει στη Βουλή να μας πει τι είναι αυτά που ακούμε. Η μήνυση που κατέθεσαν σήμερα είναι προφανές ότι είναι προσπάθεια εκφοβισμού και του κ. Πανούση και της δικαιοσύνης» σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στoν Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη σχετικά με την υπόθεση  με τις καταγγελίες  του Γιάννη Πανούση.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ'ΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Σοκ από το αίτημα να καταβάλλεται το 60% της σύνταξης μέχρι την ηλικία των 65

Ένα Ταμείο για όλες τις κύριες συντάξεις και άλλο ένα για τις επικουρικές ζητούν οι δανειστές-Θέλουν να βάλουν τέλος στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις- Σοκ από το αίτημα να καταβάλλεται το 60% της σύνταξης μέχρι την ηλικία των 65 - Διαψεύδουν κύκλοι του υπουργείου Εργασίας -  Να αποφασιστούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου οι αλλαγές θέλουν οι δανειστές - Συνεχίζεται το παζάρι για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας

Έγχρωμο βίντεο "ζωντανεύει" τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Τα θύματα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ανήλθαν σε 9 εκατομμύρια στρατευμένους και σε άλλους τόσους αμάχους. Η ζωή για τους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης ηταν κατι παραπάνω απο εφιαλτική. Ο θάνατος τους περίμενε καθε λεπτό της κάθε μέρας.

Η υπουργός και το «σκάνδαλο» με το… στυλό (ΦΩΤΟ)

Προκαλεί τους πάντες με την εμφάνισή της και ας μην το επιδιώκει… Ο λόγος για την πανέμορφη Γαλλίδαυπουργό Παιδείας Ναζά Βαλό Μπελκασέμ, η οποία πολλές φορές κάνει αυθόρμητες κινήσεις που αποσπούν την προσοχή των συναδέλφων της στο κοινοβούλιο και στο υπουργικό συμβούλιο.

Η «Πολιτεία» του Πλάτωνα στα 5 πιο σπουδαία βιβλία όλων των εποχών

Η «Καταγωγή των Ειδών» του Κάρολου Δαρβίνου επιλέχθηκε από τους συμμετέχοντες σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση  στην Μεγάλη Βρετανία, ως το πιο σπουδαίο ακαδημαϊκό κείμενο όλων των εποχών.

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ ;;;

Του Φώτη Σαραντόπουλου

Κάθε άλλο ...

Όσοι απορούν για το ότι οι Συριζαίοι συνδικαλΗστές καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για μέτρα που παίρνει η ίδια η Κυβέρνησή τους, δεν έχουν καταλάβει ότι κάπου εκεί (στις μεθόδους αυτές) βρίσκεται το “μυστικό της επιτυχίας” του ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι πουλάνε δαχτυλίδια στην κυπριακή τηλεόραση

Απλά της ζητήθηκε στο » Star Cyprus» να διαφημίσει χορεύοντας ένα δαχτυλίδι και εκείνη τα “δωσε κυριολεκτικά όλα, κάνοντας τους άνδρες να παραμιλούν!

Του έστειλε φωτογραφία που κάνει σ@ξ με άλλον για να τον ξεφορτωθεί!(ΦΩΤΟ)

[Προφανώς και είναι μούφα... αλλά έχει γέλιο]

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απορρίψει μια κοπέλα ένα αγόρι όμως στη συγκεκριμένοι περίπτωση η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η Έρικα φαίνεται πως «έσπασε» όλα τα κοντέρ.

Σκάνδαλο: Ο Μαρτίνης, η εταιρεία «Κόμβος», ο νομαρχιακός σύμβουλος και το…ξεπούλημα

Σφίγγει καθημερινά ο κλοιός γύρω από τα πρόσωπα «κλειδιά» που οδήγησαν τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στη χρεοκοπία, με τον πρώην πρόεδρο του Σωματείου, Ανδρέα Μαρτίνη, να έχει «κλειδωθεί» σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρμόδιες αρχές, ως ο βασικός υπεύθυνος για μια σειρά από ατασθαλίες που ζημίωσαν οικονομικά τον Ε.Ε.Σ.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ! Άδωνις: «Απορώ πως ψήφισε ο λαός αυτούς τους μ@λακες... θα τρελαθώ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τον Βόλο επισκέφτηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, εν όψει των εκλογών στις 22 Νοεμβρίου. Νωρίτερα, ο κ.Γεωργιάδης βρέθηκε στο Δημαρχείο της Πύλης, και άσκησε σφοδρή κριτική στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΡΜΟΙΡΗΔΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι πιο γενναιόδωρες χώρες στον κόσμο -Κακές επιδόσεις της Ελλάδας σε δωρεές και εθελοντισμό [εικόνες]

Ποιοι λαοί δείχνουν τον μεγαλύτερο αλτρουισμό, δίνοντας χρόνο και χρήμα για όσους έχουν ανάγκη, βοηθώντας αγνώστους;

ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ! Χρυσόγονος: Να απομακρυνθούν όσοι συνδιαλέγονται με τρομοκράτες

Τι λε ρε ναούμ; Να φύγουν όσοι μιλάν με δολοφόνους-τρομοκράτες και επαναστάτες και να μείνετε εσείς που μιλάτε με νοικοκυραίους και τοκογλύφους; Σε λάθος κόμμα είσαι...

Σαφείς αποστάσεις από τις αποκαλύψεις για τον ρόλο και τους χειρισμούς του Πάνου Λάμπρου, με αφορμή τις καταγγελίες Πανούση, τήρησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Χρυσόγονος.

Χίος: Ο Πόντιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που βαριόταν στην παρέλαση... μέχρι που είδε το πανό των Ποντίων

Στις σημερινές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση του νησιού, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης χειροκρότησε με ενθουσιασμό πανό που κρατούσαν μέλη του Συλλόγου των Ποντίων της Χίου

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΑΚΗ ΔΕΚΑΝΙΚΙ! "Οι θηριωδίες των Τούρκων κορυφώθηκαν με τη Γενοκτονία των Ποντίων"

«Η κυριαρχία της Ελλάδας είναι δεδομένη. Και η Ελλάδα κυριάρχως φυλάει τα σύνορά της, που είναι και σύνορα της Ευρώπης» ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Χίου, απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στις παραινέσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων το τελευταίο διάστημα για κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο.

ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! Ο Μουζάλας διαψεύδει ότι παραιτείται απηυδισμένος από συμπεριφορά υπουργών

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, δημοσιεύματα, περί παραίτησής του.

IKEA: Στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» από την ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! Και Ερντογάν και το φιλικό Τουρκία-Ελλάδα θα δει ο Τσίπρας στην Κωνσταντινούπολη

Την επόμενη Τρίτη μαζί με Νταβούτογλου θα δουν ποδόσφαιρο - Με Ερντογάν και Νταβούτογλου θα έχει επίσημες συνομιλίες στην Άγκυρα την επόμενη Τετάρτη - Θα συζητήσουν για «τις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις - με έμφαση στο Προσφυγικό - και τις διμερείς σχέσεις»

Ερώτηση Γεωργιάδη για τον Λάμπρου και τη σχέση του με το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ερώτηση σχετικά με το ρόλο του Παναγιώτη Λάμπρου στο υπουργείο Δικαιοσύνης, κατέθεσε προς τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παρασκευόπουλο, ο βουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΤΡΟΜΑΞΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ! Χωρίς συνδιάσκεψη η εκλογή προέδρου της ΝΔ - Δεν τα βρήκαν οι υποψήφιοι

Δεν θα υπάρξει, όπως όλα δείχνουν κομματική συνδιάσκεψη της Νέας Δημοκρατίας για να αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ των υποψηφίων προέδρων, πριν από την εκλογή της 22 Νοεμβρίου.

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! Φάπες Βενιζέλου στον ταλαίπωρο Χουλιαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση είχαν στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΣΙΓΑ! ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΑΤΕ! Για θρασύτατη παρέμβαση στη δικαιοσύνη κάνει λόγο η ΝΔ


Ρε κάντε ένα πανικό στη Βουλή! Πάρτε απόφαση να αποχωρείτε ξερωγω κάθε φορά που μιλάει κάποιος από τους εμπλεκόμενους και ο Τσίπρας στη Βουλή!! Κάντε κάτι δραστικό εναντίον των αλητών που συναποφασίζουν νόμους με τρομοκράτες!

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ! Ο Καμμένος αντικατέστησε τον Νικολόπουλο από επιτροπή που θα καταθέσει ο Πανούσης-Νικολόπουλος: Μαφιοζοποίηση της πολιτικής

«Κατηγορώ» Νικολόπουλου: Μήπως έχουμε να κάνουμε συμπτώματα έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της δημόσιας ζωής;

Να είναι παρόντες και οι υπουργοί Νίκος Παρασκευόπουλος και Νίκος Τόσκας ζήτησε η ΝΔ - Πυρά της αντιπολίτευσης για τις «αμισθί» υπηρεσίες του Πάνου Λάμπρου - Οι ΑΝΕΛ αντικατέστησαν τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο που είχε ζητήσει την άμεση κλήση του Γιάννη Πανούση στην Επιτροπή

Ο Παπαθεοδώρου ζητά από τον Παρασκευόπουλο όλη τη λίστα με τους ειδικούς συμβούλους

Την πλήρη λίστα με όλους τους προσληφθέντες ως ειδικούς συμβούλους του υπ. Δικαιοσύνης ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου από τον Νίκο Παρασκευόπουλο.

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Βγήκαν από τα "λαγούμια" δυο από τους δράστες!

Δυο από τους δράστες της τραμπούκικης επίθεσης στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο, εμφανίστηκαν σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δώσουν καταθέσεις για το περιστατικό.

Αρνείται η Λέβα ότι εμπλέκεται στις καταγγελίες Πανούση: Δεν υπάρχουν συνομιλίες μου

Αρνείται κατηγορηματικά η Βασιλική Λέβα ότι είναι πιθανό η ίδια να εμπλέκεται στις συνομιλίες μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και φυλακισμένων τρομοκρατών που καταγγέλλει ο Γιάννης Πανούσης.

ΗΠΑ: Δεν αναγνωρίζουμε την κατοχή στην Κύπρο - ΒΙΝΤΕΟ

«Η θέση μας δεν έχει αλλάξει» δήλωσε στην επίσημη ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Μαρκ Τόνερ, χαρακτηρίζοντας ως «λάθος» την εμφάνιση τούρκων στρατιωτικών με στολή στην δεξίωση της πρεσβείας στην Κύπρο

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην υπόθεση Κουμουτσάκου καταγγέλλουν βουλευτές της ΝΔ

Αδικαιολόγητη και πρωτοφανή καθυστέρηση ταυτοποίησης και σύλληψης των δραστών της επίθεσης εναντίον του Γιώργου Κουμουτσάκου, καταγγέλλουν 30 βουλευτές της ΝΔ, με ερώτησή τους προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Από ποιο σημείο της Ελλάδας μπαίνουν περισσότερο στο Διαδίκτυο

Επτά στα 10 νοικοκυριά έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (ποσοστό 68,6%) και πρόσβαση στο διαδίκτυο από την κατοικία τους (ποσοστό 68,1%). Μάλιστα, την τελευταία πενταετία (2010- 2015) καταγράφεται αύξηση 46,8% στην πρόσβαση στο διαδίκτυο από την κατοικία.

Χαμός στο Mega με την πόρτα στη Γεροβασίλη: Ποια στελέχη καλούνται από την διοίκηση να δώσουν εξηγήσεις

«Ενδοοικογενειακή» κρίση ξέσπασε στο MEGA, με αφορμή το χθεσινό «επεισόδιο» ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και του τηλεοπτικού σταθμού όταν δεν της επετράπη να παρέμβει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων για την υπόθεση Πανούση.

ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ! ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κατά Πανούση: Όνειδος να υπάρχει αυτός ο άνθρωπος - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γιάννη Πανούση, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με αφορμή τις καταγγελίες του πρώην υπουργού.

Βενιζέλος: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εμπράκτως πλέον γλύφουν εκεί που έφτυναν

Ψηφίζουν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ τους κυρωτικούς νόμους του 2013.  Ψηφίζουν υπέρ οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οχι για λόγους τυπικούς αλλά γιατί εμπράκτως πλέον γλύφουν εκεί που έφτυναν, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στη βουλή που συνεδριάζει για την κύρωση του Κρατικού Απολογισμού και Ισολογισμού του 2013.