12 Νοεμβρίου 2015

Ελληνίδα κουκλάρα έβγαλε ολόγυμνη selfie στο ντουζ!(ΦΩΤΟ)

Το… ντουζάκι για χαλάρωση πριν τον ύπνο είναι κάτι το συνηθισμένο για πολλούς, αλλά φαίνεται ότι γνωστό εγχώριο μοντέλο το εξέλαβε λίγο διαφορετικά. Ο λόγος για την επικίνδυνα όμορφη...

Στη Βραζιλία η Εύα Καϊλή, σε ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη στον κόσμο (φώτο)


Η πανέμορφη Ελληνίδα πολιτικός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της ποστάροντας στην προσωπική της σελίδα την παραπάνω φωτογραφία ρωτώντας τους αν πιστεύουν ότι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο μέρος στη Βραζιλία

Γιατί πήγε σε ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη στον κόσμο;

Διαβάστε στο www.logiastarata.gr

ΒΙΝΤΕΟ-Το ιστορικό παράδειγμα του Άδωνι που δείχνει πόσο ίδιοι είμαστε εδώ και 2.500 χρόνια!

Δείτε το ιστορικό παράδειγμα που αναφέρει ο Άδωνις στις ομιλίες του για το πως έκλεβαν τα λαμόγια στην Αρχαία Ελλάδα και τι έκανε ο Αριστείδης ο δίκαιος:

Ελεωνόρα Μελέτη: Μούσκεμα με αποκαλυπτικό μαγιό στη Βουλιαγμένη [εικόνα]

Τι θερμές μέρες του Νοεμβρίου και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες εκμεταλλεύτηκε η Ελεωνόρα Μελέτη και πήγε για μπάνιο στη Βουλιαγμένη.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"!Η κυπριακή Βουλή αποφάσισε την πώληση δανείων σε τρίτους

Η Ολομέλεια της Kυπριακής Βουλής ψήφισε κατά πλειοψηφία την Πέμπτη (12/11) σε νόμο, το τροποποιητικό νομοσχέδιο για την πώληση δανείων σε τρίτους, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για την ολοκλήρωση από την τρόικα της 8ης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής.

ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Η Καϊλή σε παραλία της Βραζιλίας (ΦΩΤΟ)

Τα μπάνια της φαίνεται, σύμφωνα με τις παρακάτω φωτογραφίες ότι απολαμβάνει στη μακρινή Βραζιλία ηευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή. Η νεαρή και γοητευτική πολιτικός βρίσκεται όμως στην πόλη Ζοάο Πεσόα, όχι για διακοπές, αλλά ενόψει του παγκόσμιου φόρουμ για τη διακυβέρνηση του διαδικτύου.

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ" ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ! Η γκάφα του αιώνα…Στον «αέρα» ρωσικά απόρρητα σχέδια!

Απόρρητα έγγραφα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, μετέδωσε σήμερα κατά λάθος η ρωσική κρατική τηλεόραση, κατά την διάρκεια κάλυψης συνάντησης του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με ανώτατους Ρώσους στρατιωτικούς αξιωματούχους.

Οι Femen ξαναχτυπούν: Διαμαρτυρήθηκαν γυμνόστηθες έξω από το Ουκρανικό κοινοβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο ακτιβίστριες της φεμινιστικής ομάδας FEMEN διαμαρτυρήθηκαν γυμνόστηθες μπροστά από το Ουκρανικό Κοινοβούλιο στο Κίεβο την Πέμπτη. 

Το «πανό» του Κυριάκου για την πορεία (ΦΩΤΟ)

Με ένα χιουμοριστικό σκίτσο σχολίασε την τρέχουσα επικαιρότητα με φόντο τις απεργιακές κινητοποιήσεις ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΝΦΙΑ! Το ξυπνητήρι που σε ξυπνάει με... σκαμπίλια - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωινό ξύπνημα αποτελεί τον... εφιάλτη πολλών εργαζόμενων. Σε αρκετούς μάλιστα έχει τύχει αντί να σηκωθούν από το κρεβάτι όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι, να το πατήσουν και να συνεχίσουν τον ύπνο τους. Ίσως αυτή η γυναίκα να αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα και κατασκεύασε ένα αυτοσχέδιο ξυπνητήρι, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε σε ξυπνάει θέλεις δεν... θέλεις.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!Bίντεο: Ισραηλινοί στρατιώτες «μπουκάρουν» μεταμφιεσμένοι σε νοσοκομείο και αρπάζουν Παλαιστίνιο κατηγορούμενο

Θυμίζοντας... πειρατικό ρεσάλτο (και κάθε άλλο κράτος δικαίου) δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού του Ισραήλ εισβάλλουν... μεταμφιεσμένοι σε νοσοκομείο, αρπάζουν έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο, σκοτώνουν τον ξάδελφό του και φεύγουν χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς

Αποκαθήλωση της Επιτροπής για τη διερεύνηση του χρέους

Ο νέος πρόεδρος της Βουλής κρίνει ότι δεν είναι απαραίτητη η έρευνα που θα δείξει πώς διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος, ποιος ευθύνεται για τη διόγκωσή του και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί

Με απόφαση που αναρτήθηκε στο site κοινοβουλευτικής διαφάνειας και φέρει την υπογραφή του νέου προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, καταργείται και επισήμως η Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

Ο Economist «κάνει πλάκα» με τον Τσίπρα για την απεργία

«Η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει μια απεργία σήμερα. Ενάντια στον εαυτό της» γράφει στο Twitter το γνωστό περιοδικό, συνοδεύοντας το λιτό και καυστικό σχόλιό του με μια... χαμογελαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα - «Καρφιά» σε όλο τον ξένο Τύπο για την απεργία του ΣΥΡΙΖΑ... κατά του ΣΥΡΙΖΑ!

ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ! Χαμός στο facebook με το ζεϊμπέκικο του συνταξιούχου: «Εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί»

Ο συνταξιούχος που χόρεψε κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων και κέρδισε το θερμό τους χειροκρότημα…

Η selfie του Τζιτζικώστα με την σύζυγο του - ΦΩΤΟ

Περιοδεία στην Νεμέα, το Ναύπλιο και το Άργος, πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έκλεψε λίγο από τον χρόνο του και έβγαλε selfie αγκαλιά με την σύζυγο του στο Ναύπλιο, έχοντας για το φόντο το Μπούρτζι.

ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Τι έγινε στη Σύνοδο της Μάλτας –Τι κερδίζει η Τουρκία για τους πρόσφυγες

Η μεγάλη ευκαιρία για τον Ταγίπ Ερντογάν να πιέσει τους Ευρωπαίους ώστε να αποκομίσει μια σειρά οικονομικών και πολιτικοδιπλωματικών κερδών, φαίνεται ότι είναι το προσφυγικό.

Πολίτες ρωτούν live τον Άδωνι - ΒΙΝΤΕΟ

Πολίτες ρώτησαν "ζωντανά" τον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω της εφαρμογής Google hangout on air και εκείνος απάντησε στα ερωτήματα τους.
Δείτε το βίντεο μετά το 10 λεπτό αφού λύσανε κάποια προβλήματα επικοινωνίας:

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στην ομιλία Άδωνι στην Λάρισα-"Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο με την αριστερά"

Στο πως η ΝΔ θα μπορέσει να κάμψει την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς (συνδικαλΗστές, λαμόγια, δημοσιογράφοι κ.λπ) ώστε να μπορέσει να κάνει γρήγορα μεταρρυθμίσεις και να βγάλει το κάρο από τη λάσπη, αναφέρθηκε ο Άδωνις γεωργιάδης στην ομιλία του στη Λάρισα.

Το εντυπωσιακότερο όμως ήταν ότι...

Για μια νέα πραγματική Δεξιά

Ο πολιτικός χρόνος έχει συμπυκνωθεί δραματικά, ο ρυθμός του πολιτικού παιχνιδιού είναι καταιγιστικός, ο αντίπαλος μέσα στη δίνη των ιδεοληψιών, της ανικανότητας και των ψεμάτων του μέρα με τη μέρα καταρρέει.

ΚΑΤΟΥΡ@ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ! Απειλές Ρωμανού: Ερχεται Μαύρος Δεκέμβρης, θα σπάσουμε, θα λεηλατήσουμε, θα ανατινάξουμε


Μπετόστοκε θα σας τσακίσουν στο ξύλο τα ΜΑΤ ΣΥΡΙΖΑ και θα γελάμε...

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο «Indymedia» οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού Νίκος Ρωμανός και Παναγιώτης Αργυρού, εκτοξεύουν αδιανόητες απειλές για «Μαύρο Δεκέμβρη».

Άρθρο Πανούση εναντίον ΣΥΡΙΖΑ- "Είναι light Αριστεροί - Δεν έχουν πρόβλημα να διορίζονται παράνομα στο Δημόσιο"

- Αποκαλεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπονομευτές των θεσμών και της δημοκρατίας
- Στο άρθρο του ο Γιάννης Πανούσης δηλώνει πως στον ΣΥΡΙΖΑ κινούνται όλοι άναρχα
- Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως μπαίνουν στα στούντιο των “διαπλεκόμων” ΜΜΕ και μόλις “ξεβαφτούν” τα κατηγορούν για ψευδείς ειδήσεις
- Κάνει και πρόβλεψη ο κ. Πανούσης για το μέλλον της χώρας λέγοντας πως θα αργήσει το φως στη χώρα του Ήλιου

Νέα Υόρκη: Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός μπασκετμπολίστας Αλί Καραντενίζ

Ο τουρκικής υπηκοότητας Αμερικανός μπασκετμπολίστας, με το όνομα Μάϊκλ Ράιτ (γνωστός κυρίως στην Ευρώπη με το τούρκικο όνομα Καραντενίζ) βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο Μπρούκλιν

Διάψευση ΔΕΗ για τις 700.000 διακοπές ρεύματος... θα κόψουν μόνο 699.999

Κατηγορηματικά διαψεύδει η ΔΕΗ πως θα προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης 700.000 οφειλετών της τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της αναφέρει:

Κεγκέρογλου: Από βουλευτής έγινε «Μέγας Άρχοντας» και έβαλε ράσο (ΦΩΤΟ)

«Μέγας Άρχοντας» είναι πλέον ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην Εκκλησία της Κρήτης.Η Εκκλησία του νησιού του απένειμε τον τιμητικό τίτλο για το φιλανθρωπικό του έργο, όπως ανακοίνωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος.

ΦΩΤΟ-Ο Άδωνις όπως δεν τον έχετε ξαναδει

Μετά το γίγας κορνέ σε ζαχαροπλαστείο Τρικάλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να επισκεφθεί το εργοστάσιο γαλακτοκομικών προϊόντων της ΜΕΒΓΑΛ, στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Guggenheim, οι βαθύπλουτοι ελβετο-εβραίοι που έγιναν οι μεγαλύτεροι συλλέκτες τέχνης στον κόσμο [εικόνες]

Ο εβραίος ασκενάζι Μέγιερ Γκουγκενχάιμ μεγάλωσε στο γκέτο του καντονιού Aargau στην Ελβετία και δούλευε σαν πλασιέ ταξιδιών. Εφυγε μετανάστης στην Αμερική το 1848. Η ιστορία της οικογένειας Γκουγκενχάιμ διαπερνά την Ιστορία του 19ου και 20ού αιώνα.

Πέθανε σε ηλικία 32 ετών πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης

Ο Μάρτον Φούλοπ δεν τα κατάφερε στην άνιση μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο. Ο Ούγγρος πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 32 ετών. Το πρόβλημα είχε διαγνωστεί τον Ιούνιο του 2013 και είχε υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου στο χέρι.

Πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα ζητά η αστυνομία

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 1:20 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της εξόδου προς την οδό Αγίας Άννης, στην περιοχή του Ρέντη, στο ρεύμα προς Λαμία όταν κόκκινο φορτηγό – ρυμουλκό με ρυμουλκούμενο με γκρι/ασημί κάλυμμα ενεπλάκη σε τροχαίο με μοτοσικλέτα.

To animation που γελάνε όλοι - Ένας βούβαλος ρωτά τον άλλο αν αυτό που βλέπουν μπροστά τους είναι ξύλο ή κροκόδειλος

Ένας βούβαλος ρωτά τον άλλο αν αυτό που βλέπουν μπροστά τους στην προσπάθεια τους να διασχίσουν ένα ποτάμι είναι κορμός δέντρου ή κροκόδειλος. Πώς λύθηκε η απορία τους;

Μπορεί να ηχεί στα αυτιά σας ως λογοπαίχνιο ή ανέκδοτο, ωστόσο πρόκειται για ένα από τα βιντεάκια της ομάδας Birdbox Studio που ειδικεύεται σε μικρά φιλμάκια με κινούμενα σχέδια (animation)

Όπως θα δείτε και εσείς, τα δύο γκνου (βουβάλια) έχουν μια διαφωνία για το εάν αυτό που προεξέχει στην επιφάνεια του ποταμιού είναι ξύλο ή κροκόδειλος. Η λογομαχία, όπως είναι φυσικό, γίνεται με μουγκρίσματα. Προκειμένου,όμως, να λυθεί η απορία τους, το ένα από αυτά σπρώχνει με ένα ξυλάκι το αντικείμενο και του ρίχνει νερό, όμως εκείνο μένει αμετακίνητο. Όταν, όμως, δοκιμάζει να ανέβει πάνω του.... Δείτε το βίντεο:



Το συγκεκριμένο στούντιο παραγωγής animation έχει φτιάξει και άλλα εύστοχα βιντεάκια:











ΟΥΑΑΑΑΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! “Όχι” από Ντάισελμπλουμ στη μείωση ΦΠΑ στον τουρισμό


Κανονικά έπρεπε να απαντήσει: "Αν σας ενδιέφερε να μείνει, όπως ήταν, χαμηλό το ΦΠΑ στον τουρισμό, να μη μαλ@κιζόσασταν 7 μήνες με τον Βαρουφάκη! Ας τα σκεφτόσασταν όταν πανηγυρίζατε τα ουαααου"

Το ενδεχόμενο να μειωθεί ο ΦΠΑ στον τουρισμό απέκλεισαν ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΧΙ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Έβαψαν εικόνες Αγίων

Στο παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης που ανήκει στον Ιερό Ναού του Αγίου Αθανασίου στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη εισέβαλαν αντιεξουσιαστές, που πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη

Στο κτίριο υπήρχαν μέλη του κόμματος – Η ομάδα των περίπου είκοσι ατόμων που επιτέθηκε κινήθηκε ανενόχλητη στο κεντρικότερο σημείο της πόλης

Επίθεση με βόμβες μολότοφ από ομάδα είκοσι ατόμων δέχθηκαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη στην Αθήνα. Μέσα στο κτίριο υπήρχαν μέλη του κόμματος, τα οποία όμως δεν κινδύνευσαν.

ΒΙΝΤΕΟ-Συνθήματα και μπογιές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Συνθήματα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ φώναξαν μέλη της ΛΑΕ

Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην οδό Εγνατία, στη Θεσσαλονίκη, σταμάτησε το μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας, που συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αλλεπάλληλες επιθέσεις δέχονται οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός

Δεν σταματούν τα επεισόδια και οι επιθέσεις κατά των εργαζομένων της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός. Μετά την εμπρηστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε δυο σκαπτικές τσάπες στο Λάκκο Καρατζά, εργαζόμενοι και εργολάβοι της εταιρίας δέχθηκαν απειλές, σε ενοικιαζόμενη αποθήκη της Ελληνικός Χρυσός λίγο έξω από την Μεγ. Παναγία στην τοποθεσία Γηπεδάκια.

Φωτογραφία με… νόημα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, στο Facebook του Πανούση

Μία φωτογραφία με νόημα, στον απόηχο των καταγγελιών του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης,Γιάννης Πανούσης.

Στυλίδα: Η δασκάλα δεν είχε μυαλό για μάθημα - Σάλος από τη σύλληψή της!

Οι αποκαλύψεις και η σύλληψη της δασκάλας, άφησαν με το στόμα ανοιχτό τόσο τους μαθητές όσο και τους συναδέλφους της...

Τα ζόμπι της Ινδονησίας: Ενα ανατριχιαστικό τελετουργικό αιώνων που «ζωντανεύει» τους νεκρούς [εικόνες]

Κάθε τρία χρόνια στο νησί Σουλαουέσι της Ινδονησίας λαμβάνει χώρα ένα παράξενο και ανατριχιαστικό για τα δυτικά δεδομένα τελετουργικό που λέγεται Ma'nene και αποτελεί μια γιορτή της ζωής.

ΚΛΑΙΩ! Κλειδωμένο το facebook του Αλέξη Τσίπρα -Κανείς δεν μπορεί να ποστάρει στον πρωθυπουργό [εικόνες]

Μετά από ένα σερί αρνητικών σχολίων στην σελίδα του Αλέξη Τσίπρα στο facebook, οι υπεύθυνοι που τη διαχειρίζονται, αποφάσισαν να την «κλειδώσουν» όσον αφορά την πρόσβαση που έχουν σε αυτή οι υπόλοιποι χρήστες του συγκεκριμένου social media.

Το τραγούδι που αφιερώνει ο Πάγκαλος στην κυβέρνηση - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα γαλλικό τραγούδι αφιέρωσε στην κυβέρνηση ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κάνοντας λόγο για παλινωδίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο σποτ του Άδωνι

"Θέλετε μια ΝΔ που δεν θα φοβάται την αριστερά" αυτό μεταξύ άλλων ρωτάει ο Άδωνις του ψηφοφόρους της ΝΔ. Δείτε το σποτάκι:

ΒΙΝΤΕΟ-Μολότοφ και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Επεσε «βροχή» από μολότοφ στο Σύνταγμα – Ζημιές σε καταστήματα, φλόγες στην είσοδο της Τράπεζας της Ελλάδας – Στο Πολυτεχνείο οι αντιεξουσιαστές

Οριακή μείωση της ανεργίας τον Αύγουστο λόγω τουρισμού... από Νοέμβριο τα ωραία

Μόλις κατά 0,3% μειώθηκε η ανεργία τον Αύγουστο αφού, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, από 24,9% που ήταν το ποσοστό της ανεργίας τον Ιούλιο έπεσε στο 24,6% τον Αύγουστο.

Νέο όργανο για να χρυσοπληρώνουμε κομματόσκυλα ΣΥΡΙΖΑ: Το Δημοσιονομικό Συμβούλιο θα ελέγχει τα πάντα - Πόσα θα παίρνουν

Δημοσιονομικό Συμβούλιο, ένα ακόμη από τα προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου που υλοποιεί η κυβέρνηση και το οποίο θα είναι ο απόλυτος κριτής για τη δημοσιονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Γελοίες δηλώσεις από τον ιδιώτη δικηγόρο Στυλιανίδη που έχει μείνει την εποχή που ταξίδευε πρώτη θέση με τη γυναίκα του για διακοπές στο Παρίσι

Ο συγκεκριμένος ακόμα δεν έχει καταλάβει πόσο απαξιωμένοι είναι ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ λέμε, που βρίσκονταν δίπλα στον Καραμανλή... ειδικά αν αντί για έργο έχουν να επιδείξουν μόνο σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίου χρήματος... και φυσικά δεν εκπλήσσει ότι ο υποστηρικτής του Μεϊμαράκη συνεχίζει και μιλάει για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ... προφανώς φαντασιώνεται οικουμενικές όπου επιστρέφει φυτευτός υπουργός για να ξαναπάει να μείνει στο Four Seasons με τη γυναίκα του!! Για το άλλο νούμερο τον Ιωαννίδη δεν αξίζει ούτε το σάλιο σου να σπαταλάς...

Το βράδυ της Τετάρτης, στον 7 όροφο του κτιρίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας όπου πραγματοποιούνταν το διπλό debate του «Φόρουμ 2020» χρειάστηκε να περάσουν περισσότερες από τρεις ώρες συζήτησης με αρκετές ιδεολογικές και ιστορικές αναφορές μεταξύ των στελεχών της ΝΔ, όταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης με την απάντησή του στο ερώτημα ποια θα πρέπει να είναι στάση της ΝΔ απέναντι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ιντριγκάρισε και σχεδόν δίχασε το ακροατήριο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπινελίκια εναντίον ΣΥΡΙΖΑίων στην πορεία και ΜΑΤ στο Σύνταγμα

Ένταση σημειώθηκε έξω από το εργατικό κέντρο Κατερίνης κατά τη διάρκεια της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ! Ο Τσίπρας πάλι ξεκαρδίζεται στα γέλια με τη Μέρκελ

Σκασμένος και ο ίδιος στα γέλια - Δείτε τις φωτογραφίες από τη σημερινή, δεύτερη ημέρα της Συνόδου Κορυφής

Μπορεί η χθεσινή πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής στη Μάλτα για το προσφυγικό να μην εξελίχθηκε και με τον καλύτερο τρόπο για την ελληνική πλευρά, η ατμόσφαιρα ωστόσο στη Βαλέτα και χθες και σήμερα είναι πολύ θερμή.

ΦΩΤΟ-Ο Νικόλας ανακάλυψε τη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ!

Τη διγλωσσία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης σχολίασε με σημερινή του ανάρτηση ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.

ΡΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΛΕΜΕ! Νέο επίδομα 10.000 ευρώ από την Δευτέρα για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία

Από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου ανοίγει νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ που δίνει επίδομα εως 10.000 ευρώ σε κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία αλλά και επιδότηση εως 450 ευρώ μηνιαίως σε επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς που προσέλαβαν άνεργους. Διαβάστε τις προϋποθέσεις.

ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΕΡΓΕΙ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Η Ραχήλ απεργεί και… το διαφημίζει μέσω Twitter (ΦΩΤΟ)

Παρούσα στις απεργιακές κινητοποιήσεις είναι η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή πλαισιώνοντας άλλα κορυφαία στελέχη της Λαϊκής Ενότητας.