13 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ! Μαντέψτε ποιος θα υπογράψει το «ξεπούλημα» των αεροδρομίων...

Με ΦΕΚ εξουσιοδοτούνται από τον Τσίπρα και το Υπουργικό Συμβούλιο 3 υπουργοί για την υπογραφή των Συμβάσεων παραχώρησης αεροδρομίων... ο ένας είναι ο Τσακαλώτος, ο άλλος ο Σπιρντζής κι ο τρίτος και καλύτερος είναι...

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνι αύριο που θα τον δεις ρίξτου ένα χ@σιμο που σ'ελεγε "βλάκα"

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψής του:

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Βρούτσης: Χάθηκαν 56.473 θέσεις μισθωτής απασχόλησης τον Οκτώβριο

«Εδώ και δέκα μήνες η κυβέρνηση, χωρίς σχέδιο, αυτοπαγιδευμένη στις ιδεοληψίες της, το μόνο που έχει καταφέρει είναι να εντείνει την αβεβαιότητα, να “φρενάρει” την αποκλιμάκωση της ανεργίας, που είχε επιτευχθεί και τελικά, να οδηγήσει την αγορά εργασίας σε μαρασμό.

ΜΟΥΦΑ Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ; ΑΠΑΠΑΠΑ! Βελγική εφημερίδα: Τη Δευτέρα εκταμιεύεται η δόση - Τεχνάσματα τα περί ρήξης Αθήνας-δανειστών

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα σενάρια ρήξης Αθήνας-δανειστών, που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, με φόντο την εκταμίευση των 2 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα De Morgen.

Η ΝΔ ετοιμάζεται - Έφτιαξε ενημερωτική σελίδα για τις εκλογές

Ειδική ενημερωτική σελίδα με τον τίτλο «Εκλογές Ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας», έχει διαμορφωθεί στην ιστοσελίδα www.nd.gr, για τη διευκόλυνση των φίλων και μελών του κόμματος  ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

ΝΔ: Τελευταίο θύμα της κυβέρνησης οι 20.000 εργαζόμενοι στα τυχερά παιχνίδια

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή καθημερινά δημοσιεύματα που προβάλλουν την πρόθεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ να αυξήσει τους φόρους στα τυχερά παιχνίδια, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Τα βρίσκουν σε όλα με την τρόικα - Ti θα συμβεί με τις 100 δόσεις

Το θέμα των «κόκκινων» δανείων και της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς φαίνεται ότι είναι το βασικό ζήτημα που μένει προς επίλυση, προκειμένου να επέλθει συμφωνία με τους θεσμούς στη δεύτερη δέσμη των προαπαιτούμενων.

Το πρώτο σποτ Τζιτζικώστα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον «αέρα» βρίσκεται το πρώτο από μία σειρά σποτ της προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Βόμβα στο ταξίδι Τσίπρα στην Άγκυρα από τον Αρχηγό του τουρκικού ναυτικού!

Λίγα 24ωρα πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκεφθεί την Άγκυρα , ο Αρχηγός του τουρκού ναυτικού , δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Επιτελείου του την νέα στρατηγική της χώρας του στην οποία ανοιχτά αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάννης.

Ιδρύθηκε η πρώτη Κοινότητα Ελλήνων στα Σκόπια

Έλληνες πολίτες που ζουν και εργάζονται στην πΓΔΜ προχώρησαν στην ίδρυση Κοινότητας Ελλήνων, την πρώτη του είδους αυτού στη χώρα.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τουρκική ακταιωρός «συνοδεύει» πρόσφυγες στα ελληνικά χωρικά ύδατα

Ακολουθούν δραματικές σκηνές διάσωσης στις ακτές των ακριτικών νησιών - Μουζάλας: «Δεν μας ενοχλεί μια ευρωπαϊκή ακτοφυλακή με Έλληνα κυβερνήτη»

Η Τουρκία είναι το «κλειδί» για την ανάσχεση των ανεξέλεγκτων προσφυγικών ροών και η ελληνική κυβέρνηση επιχείρησε, μέσα από την άτυπη Σύνοδο Κορυφής στη Μάλτα, να στείλει επ' αυτού ένα τριπλό μήνυμα προς την ΕΕ.

Τι δείχνει δημοσκόπηση της πλάκας για την αρχηγία στη ΝΔ

Δημοσκόπηση για την αρχηγία της ΝΔ δείχνει πως ο...

Μεϊμαράκης: Ήμουν πάντα στη ΝΔ και στα καλά και στα άσχημα

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αναφέρθηκε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στην απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Τόσκας στα ΜΑΤ: Οταν μιλάω, δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει;

Τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, τα γνωστά ΜΑΤ, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και μίλησε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας για τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας και τα επιχειρησιακά σχέδια για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Γίνε ο πιλότος ενός F-18 Hornet! - ΒΙΝΤΕΟ

Το παρακάτω βίντεο γυρίστηκε κατα την διάρκεια πτήσης της ακροβατικής ομάδας Blue Angel.

Χρησιμοποιώντας μια ειδική κάμερα το περιοδικό USA TODAY δημιούργησε ενα βίντεο στο οποίο μπορεί να συμμετέχει και το κοινό.

Αθώος ο δάσκαλος στις Σέρρες που διαπομπεύθηκε σαν "παιδεραστής"

Αθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο 50χρονος δάσκαλος, που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος μαθήτριας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το πιο στενό παρκάρισμα με όπισθεν

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε τον επαγγελματία οδηγό Alastair Moffatt, ο οποίος κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ για το πιο στενό παρκάρισμα με την όπισθεν για... ένα εκατοστό. Απίστευτo κι όμως αληθινό!

O "εξολοθρευτής φιδιών" φοβάται τα... φίδια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ευτύχης Σαρόγλου, έγινε γνωστός ως ο «εξολοθρευτής φιδιών» όταν ένα φίδι εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού του και εκείνος το σκότωσε με μπαλτά. Ο Σερραίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου ήταν απολαυστικός.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Σταύρος Ψυχάρης

Προθεσμία για τις 14 Δεκεμβρίου για να υποβάλλει δια υπομνήματος τις εξηγήσεις του ζήτησε και έλαβε χθες ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης, που είχε κληθεί από τους Οικονομικούς Εισαγγελείς για την υπόθεση δανειοδότησης του ΔΟΛ αλλά και για προσωπικό του δάνειο.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο από εξομολόγηση της Βουγιουκλάκη: «Παίρνω υπνωτικά για να κοιμάμαι»

Η μοναξιά ενός θρύλου. Το ηχητικό ντοκουμέντο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, από μια συνέντευξή της που για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 40 χρόνια έρχεται στο φως χωρίς λογοκρισία, επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό: Τη μοναξιά της.


ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ! Καταργούν το "αγγελιόσημο" οι δανειστές

«Δεν είναι η σωστή στιγμή να συζητηθεί το θέμα του αγγελιόσημου» υποστηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εργασίας, σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι δανειστές απαιτούν την κατάργηση του αγγελιόσημου «εδώ και τώρα», για το κλείσιμο της συμφωνίας μέχρι το Euroworking Group της Παρασκευής.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Σε ύφεση εισήλθε και επισήμως η ελληνική οικονομία στο γ' τρίμηνο

Η επιβολή των capital controls είχε άμεσο αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία, η οποία και επισήμως εισήλθε εκ νέου σε ύφεση, σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

ΤΙ ΠΙΝΕΙ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ; Αντωνόπουλου: Μια χαρά τα capital controls

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) το ποσοστό της ανεργίας για τον Αύγουστο του 2015 ανήλθε στο 24,6%, έναντι 26,2% τον Αύγουστο του 2014. Σε σχέση με τον Αύγουστο του 2014 οι απασχολούμενοι, τον περασμένο Αύγουστο, αυξήθηκαν κατά 67.426 άτομα και κατά 10.662 άτομα, σε σχέση με τον Ιούλιο του 2015.

Κυριάκος: Μετά τη στήριξη Βορίδη, είναι ξεκάθαρο το ιδεολογικό πρόσημο της υποψηφιότητας του κ.Τζιτζικώστα

Στη ΝΔ συνεχίζεται η «φασαρία» από την απόφαση του Μάκη Βορίδη να στηρίξει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η στιγμή της συντριβής αεροπλάνου στο Οχάιο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν σε ένα διπλανό κτίριο, κατέγραψε τη στιγμή της πρόσκρουσης του αεροπλάνου πάνω σε κτίριο στο Οχάιο, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους εννέα άτομα.

Άνθιμος: Αυτά εκτιμώ στον Άδωνι

Τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος το Σάββατο θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ, στις 7μ.μ.

Από φαν του ποδοσφαίρου, σαδιστής και αδυσώπητος -Ποιος είναι ο Τζιχάντι Τζον, που... μάλλον σκότωσαν οι ΗΠΑ [εικόνες]

Αγνωστη είναι μέχρι στιγμής η τύχη του «χασάσπη» του Ισλαμικού Κράτους, «Jihadi John», με τα βρετανικά και αμερικανικά ΜΜΕ να επιμένουν πως είναι νεκρός, το Λονδίνο και η Ουάσινγκτον να μην το επιβεβαιώνουν, ενώ την ίδια στιγμή το ΙΚ να ισχυρίζεται πως είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Από το ΣΔΟΕ στη ΓΓΔΕ μεταφέρονται 4.000 υποθέσεις φοροδιαφυγής

Τη μεταφορά περίπου 4.000 υποθέσεων φοροδιαφυγής από το ΣΔΟΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη κατ' εφαρμογή της συμφωνίας με την τρόικα για επικέντρωση του ΣΔΟΕ κυρίως σε υποθέσεις όπλων, ναρκωτικών και εφαρμογή της κοινοτικής νομοθεσίας.

Δύο υπάλληλοι φυλακίστηκαν για τα «μαύρα ταμεία» του Δήμου Μυκόνου

Έπεσε σήμερα η αυλαία του μεγάλου οικονομικού σκανδάλου στη Μύκονο με τις υπεξαιρέσεις χρημάτων, τις πλαστογραφήσεις και τις αποκρύψεις προστίμων, που ζημίωσαν τα ταμεία του Δήμου τουλάχιστον κατά 17 εκατ. ευρώ (με τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις), σύμφωνα με εκτιμήσεις των ελεγκτών.

Η 22χρονη πατσαβούρα που έσκισε το σακάκι του Κουμουτσάκου: Εγώ είμαι στη φωτογραφία, δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες

Κατέθεσε σήμερα στην αστυνομία η 22χρονη που εμφανίζεται σε βίντεο να τραβάει σακάκι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου, ενώ εκείνος δεχόταν επίθεση από χρυσαυγίτες κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας των Ποντίων.

ΝΔ: Tο πρωτογενές πλεόνασμα που εμφανίζει η κυβέρνηση είναι οφθαλμαπάτη

«Τα στοιχεία του Κρατικού Προϋπολογισμού και για το δεκάμηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2015 αποκαλύπτουν ότι τόσο η υστέρηση των εσόδων, όσο και η στάση πληρωμών του Κράτους, συνεχίζονται.

ΑΙΣΧΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ; Ο Κατρούγκαλος κάνει τους σχολικούς φύλακες, βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό

Οι 211 πρώην σχολικοί φύλακες είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και είχαν τοποθετηθεί σε θέσεις βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού υποχρεωτικής εκπαίδευσης - Η κυβέρνηση τους αναβαθμίζει σε θέσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - Οι φορολογούμενοι επιβαρύνονται με €211.000

Κατονομάστηκε πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το Νοοr 1

Το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιο Κοτσώνη κατονόμασε ως έναν από τους βασικούς δράστες της υπόθεσης με το πλοίο Noor 1 ο υπεύθυνος ασφαλείας του λιμενικού σώματος που είχε τον συντονισμό όλης της επιχείρησης της αστυνομίας για την σύλληψη των εμπλεκομένων στην μεταφoράς των 2 τόνων ηρωίνης.

ΦΩΤΟ-ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΔΕΞΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ! Ο Βορίδης προσπαθεί να εξηγήσει την επιλογή του που ο Άδωνις αποκαλεί προϊόν πολιτικής συναλλαγή

Επίσημη στήριξη στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας παρείχε πριν λίγη ώρα, από τη Βουλή, ο βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης.

Μέσω Google βρήκαν νεκρό έναν αγνοούμενο από το 2006 [εικόνα & βίντεο]

Η σορός ενός άνδρα που αγνοούνταν για περίπου μία δεκαετία βρέθηκε με τη βοήθεια του Google maps.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ! ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Η Αυστρία κατασκευάζει φράκτη για τους πρόσφυγες

Η πλάκα είναι ότι φτιάχνεται ένας φράχτης από Αυστρία, Σλοβακία κ.λπ ο οποίος μας αφήνει απέξω... στο έλεος των λαθρομεταναστών

Η αυστριακή κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι θα υψώσει έναν φράκτη από συρματόπλεγμα μήκους 3,7 χλμ. στα σύνορά της με τη Σλοβενία για να ενισχύσει τον έλεγχο της διέλευσης των μεταναστών.

ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! Όλες οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που θα ισχύσουν από Δευτέρα

[Οικολογία ΣΥΡΙΖΑ: Εκπτώσεις στα 15ετίας που αντί για εξάτμιση έχουν μπουρί σόμπας και βγάζουν καπνό... σφαλιάρες σε μη ρυπογόνα...]

Τρεις βασικές αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας για το 2016, προωθεί η κυβέρνηση, και οι οποίες αναμένεται να δημοσιευτούν σήμερα ή το αργότερο τη Δευτέρα, με υπουργική απόφαση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Η επιτροπή για το χρέος καταργήθηκε, αλλά κάνει διήμερο συνέδριο με τη Ζωή στη Βουλή και ο Βούτσης επανασυστήνει την Επιτροπή για τις γερμανικές οφειλές


Τα τρελά και παράδοξα συνεχίζονται στη Βουλή όσον αφορά την επιτροπή της Ζωής Κωσταντοπούλου για το χρέος, έστω και αν η επιτροπή καταργήθηκε χθες με απόφαση του Νίκου Βούτση.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΦΤΑΙΝΕ! Οι λύκοι επέστρεψαν στην Πάρνηθα μετά από 50 χρόνια

Η επιβεβαίωση της παρουσίας λύκων στην Πάρνηθα έγινε από την περιβαλλοντική οργάνωση Καλλιστώ

Την επανεμφάνιση του λύκου στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας, ύστερα από 50 χρόνια απουσίας, κατέγραψε η περιβαλλοντική οργάνωση Καλλιστώ.

TO NEO SPOT ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ: ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! (βίντεο)

Στο βίντεο δίνεται με απλό τρόπο η ουσία της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα: ΤΟΛΜΑΜΕ να γυρίσουμε σελίδα. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ την Παράταξή μας. ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ

Οι 10 χώρες που έχουν τον χρυσό του κόσμου

Tο τρίτο τρίμηνο του 2015 οι κεντρικές τράπεζες συνέχισαν να αυξάνουν τις ποσότητες χρυσού που κατέχουν, προσθέτοντας άλλους 175 τόνους στα επίσημα αποθέματά τους.

Iπτάμενο παλάτι: Το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο αεροπλάνο στον κόσμο [εικόνες]

Ενα αεροπλάνο... βουτηγμένο στην χλιδή. Το νέο σκάφος της Emirates προκαλεί ενθουσιασμό, τόσο με το μέγεθος του όσο και με τις ανέσεις που προσφέρει.

TA'XEI AYTA O ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ! Από τα Goody's οι τροϊκανοί, στο «Βυζαντινό» του Hilton οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Ξαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις -Η ομάδα του Ντέκλαν Κοστέλο (εκπρόσωπος Κομισιόν) εμφανίστηκε με σακούλες από τα Goody's - Οι κύριοι Τσακαλώτος, Σταθάκης και Χουλιαράκης γευμάτισαν ελαφρά στο «Βυζαντινό» του Χίλτον

Το sms προς τους γύφτους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Πληρώστε άμεσα τους καφέδες

Με ένα sms προς τους ξεχασιάρηδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Ζαχαριάδης, ώστε να αποπληρώσουν άμεσα στο καφενείο τους καφέδες και οτιδήποτε άλλο καταναλώνουν στις συναντήσεις τους.

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Έτσι βρέθηκαν στα χέρια της Αστυνομίας οι δράστες

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο νεαρός με το τζόκεϊ, ο οποίος εμπλέκεται στην άνανδρη επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο 22χρονος εμφανίστηκε στην Ασφάλεια το πρωί της Πέμπτης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

EKTAKTO! Ο Φίλης ετοιμάζεται να κάνει επιστημονική δήλωση για την απόφαση της ουκρανικής βουλής, που αναγνώρισε τη "γενοκτονία των Τατάρων"!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ινφογνώμων Πολιτκά, ο Υπουργός Παιδείας της Ελλάδας Νίκος Φίλης, ειδικός επιστήμων σε θέματα γενοκτονιών, συσκέπτεται την ώρα αυτή μετά των εγκρίτων επιστημόνων, των οποίων το επιστημονικό έργο τους έχει κατατάξει στην κορυφή των ιστορικών παγκοσμίως, κ.κ. Λιάκου, Ρεπούση, Σίας Αναγνωστοπούλου, Δραγώνα κ.ά., για να εξετάσει τις βαθύτερες πτυχές της ενέργειας της βουλής της Ουκρανίας, να αναγνωρίσει τη "γενοκτονία των...

Η συνέχεια στο infognomonpolitics

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΟΡΙΔΗ! Άδωνις: «Ο Βορίδης έγινε ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα-Πίστευα ότι θα με στηρίξει»

Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στη ΝΔ μετά τη στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται στον «γαλάζιο» βουλευτή.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ! Βορίδης για Τζιτζικώστα: Στρατεύομαι σε αυτόν τον αγώνα δίπλα του

«Πρέπει να ανοιχτούμε σε καινούριες ιδέες, σε σκέψεις, να αναπτύξουμε την ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεσή μας. Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, τις ιδέες, τις αρχές της παρατάξεώς μας», τόνισε ο βουλευτής

Ο Τζιτζικώστας «πάει» Συγγρού μέσω Μακεδονίας – Που ποντάρει για τη νίκη ο περιφερειάρχης

Στη Βόρεια Ελλάδα εναποθέτει τις ελπίδες του ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να κλειδώσει την αρχηγία της ΝΔ, την επόμενη Κυριακή.

Ψήφισαν Τουρκία: Τζολί και Πιτ αγόρασαν παραθαλάσσια βίλα 2,7 εκατ. δολαρίων [εικόνες & βίντεο]

Αλλο ένα σπίτι πρόσθεσαν στην περιουσία τους η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράντ Πιτ. Αυτήν την φορά στην Τουρκία.