14 Νοεμβρίου 2015

Οι σ@ξι πόζες της Ρίας Αντωνίου στο ντους και στο κρεβάτι της

Έχει βαλθεί να τρελάνει τους αρσενικούς θαυμαστές της Το εκρηκτικό μοντέλο, Ρία Αντωνίου, έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και μένει μόνιμα στη γειτονική Ιταλία, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

ΣΟΥΡΕΑΛ! Λάμπρου-Σια: ΣΥΡΙΖΑίοι υποστηρικτές της 17Ν θρηνούν τα θύματα τζιχαντιστών που άφησαν και πέρασαν από την Ελλάδα

Μαζί τους και ο διευθυντής του γραφείου του Νίκου Παρασκευόπουλου στη συγκέντρωση που κάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη γαλλική πρεσβεία

Πηγαδάκι έξω από τη Γαλλική πρεσβεία στη συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, για την οποία ευθύνονται και τζιχαντιστές που πέρασαν από την Ελλάδα...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 15-11-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Αυτός είναι ο 33χρονος ανώμαλος που συνελήφθη στο Κερατσίνι [εικόνες]

Στη δημοσιότητα, έδωσε σήμερα η εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 29-10-2015 στο Κερατσίνι, για αποπλάνηση ανηλίκου.

Επίθεση στο Παρίσι - Ποδοσφαιριστές: Δράμα ο Ντιαρά, αγωνία για την αδερφή του ο Γκριζμάν

Ο μέσος της Μαρσέιγ, Λασανά Ντιαρά επιβεβαίωσε ότι η ξαδέρφη του Αστά Ντιακιτέ έχασε τη ζωή της στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.

Νεκρός από αμερικανικό βομβαρδισμό ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο ο βομβαρδισμός αυτός υποδηλώνει ότι οι ΗΠΑ «θα κυνηγήσουν τους ηγέτες του ISIS όπου και αν επιχειρούν»

Τον θάνατο του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη από βομβαρδισμό ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μεϊμαράκη-Σαρκοζί

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Και οι δύο ύποπτοι για το μακελειό στο Παρίσι πέρασαν από την Λέρο

Και ο δεύτερος Σύρος τζιχαντιστής που εικάζεται ότι ήταν μεταξύ των μακελάρηδων του Παρισιού, είχε περάσει από την Ελλάδα.

Ποια λέξη χρησιμοποίησε στο διάγγελμά του ο Ολάντ που εξαγριώνει τους τζιχαντιστές;

Τι σημαίνει DAESH και γιατί οι εξτρεμιστές απειλούν ότι θα κόβουν τη γλώσσα όποιου χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη

Πανούσης: Τηλεφωνούσαν και μου ζητούσαν να αφήσω ελεύθερα τα "παιδιά"

Και ναι! Ο Πανούσης αποκαλύπτει αυτό που δεν υποψιαζόταν κανένας Έλληνας! Ότι οι ΣΥΡΙΖΑίοι τον έπαιρναν τηλέφωνο να απελευθερώσει τους συλληφθέντες αναρχοάπλυτους που έκαιγαν και έσπαγαν...

Απόστρατος ξυλοφορτώνει Τόσκα: Ε όχι και συνάδελφοι ρε μεγάλε

Την δική του απάντηση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα  δίνει  ο Αξιωματικός ΠΝ ε.α. Κώστας Βουλγαράκης με αφορμή τα  όσα ακούστηκαν σε Επιτροπή της Βουλής.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή έτσι όπως αναρτήθηκε στο Bloko.gr

«Όχι, δεν είμαστε συνάδελφοι κε Τόσκα!!!

Είδα χθες, σε Επιτροπή της Βουλής, αυτή την αντιπαράθεση των κ.κ. Βενιζέλου-Τόσκα και ένιωσα αγανακτισμένος!! Δεν θα σταθώ στην πολιτική και ηθική ουσία της υπόθεσης που συζητούσαν, ούτε και στο επίπεδο του μεταξύ τους διαλόγου.

Ηθελαν να αιματοκυλήσουν το Σταντ ντε Φρανς-Γιατί οι τζιχαντιστές χτύπησαν την αίθουσα Μπατακλάν-Τρόμος στο Παρίσι

Ηθελαν να αιματοκυλήσουν το Σταντ ντε Φρανς: Τρομοκράτης είχε εισιτήριο για τον αγώνα

Στόχος των τρομοκρατών που σκόρπισαν τον θάνατο στο Παρίσι ήταν να αιματοκυλίσουν το Σταντ ντε Φρανς, όπου 80.000 πολίτες παρακολουθούσαν τον αγώνα Γαλλίας-Γερμανίας, παρόντος του Φρανσουά Ολάντ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Γάλλος καθηγητής: Η Γαλλία δεν έχει τα μέσα να αγωνιστεί εναντίον του Ισλαμικού Κράτους

Ο καθηγητής Ισλαμολογίας και Αραβικής Σκέψης στο Πανεπιστήμιο της Τουλούζης ΙΙ, Mathieu Guidère, δήλωσε ανήσυχος για τα μέσα που διαθέτει η Γαλλία εναντίον των τζιχαντιστών.

Λεπέν: Να κλείσουν τζαμιά, να απελαθούν κληρικοί

Να κλείσουν τα ριζοσπαστικά τζαμιά και να απελαθούν οι ριζοσπαστικοί κληρικοί ζήτησε η ηγέτης της ακροδεξιάς στη Γαλλία Μαρίν Λεπέν.

Οταν ο Πανούσης έλεγε ότι η ΕΥΠ είχε εντοπίσει τζιχαντιστές στην Ελλάδα

Iδιαίτερη ανησυχία έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες ότι ο ένας από τους μακελάρηδες του Παρισιού είχε περάσει από τη χώρα μας.

Να φυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας ή να φύγουν

Θέμος Αναστασιάδης

Τραγική επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων μας: Ένας τουλάχιστον από τους εγκληματίες δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι είχε περάσει πριν από ένα μήνα από την Λέρο, στο πλαίσιο του γενικού κλίματος χαλάρωσης και υποδοχής οιουδήποτε ερχόταν, εν χορδαίς και οργάνοις!

Πρωτοφανές: Στρατός, με βαρύ οπλισμό περιπολεί στο άδειο Παρίσι [εικόνες]

Εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες στρατιώτες, με βαρύ οπλισμό και στρατιωτικά οχήματα περιπολούν στη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία έχει ουσιαστικά αδειάσει από τους κατοίκους της. Κλίμα τρόμου και οδύνης στο Παρίσι.

Σειρά συλλήψεων στις Βρυξέλλες υπόπτων που σχετίζονται με τις επιθέσεις στη Γαλλία

Η επιχείρηση, σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης, πραγματοποιείται στο προάστιο Μολενμπέκ - Τρεις από τους τρομοκράτες που σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι είχαν ξεκινήσει από την γειτονιά των Βρυξελλών μεταδίδουν βελγικά ΜΜΕ

Τζιτζικώστας: Η Ελλάδα δεν είναι έξω από το πρόβλημα

Την οδύνη και τον αποτροπιασμό του για την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, εξέφρασε στη διάρκεια της ομιλίας του στον Πύργο Ηλείας, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Νέο βίντεο - σοκ από την τραγωδία στο Παρίσι

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη όσα συμβαίνουν στη Γαλλία. Η γαλλική εφημερίδα Le Monde έφτιαξε ένα βίντεο με ερασιτεχνικές λήψεις μαρτύρων από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, και με τις έρευνες της αστυνομίας και την κατάσταση χάους που επικρατούσε  το βράδυ της Παρασκευής στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ασαντ: Αυτό που έγινε στη Γαλλία είναι αυτό που βιώνουν οι Σύροι εδώ και 5 χρόνια

Tις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Γαλλία καταδίκασε και ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Ασαντ.

Πέθανε ο Γιάννης Κακουλίδης σε ηλικία 69 ετών

Πέθανε σε ηλικία 69 ετών ο γνωστός συγγραφέας και διαφημιστής (είχε βαρέσει το μεγαλύτερο κανόνι φεσώνοντας κόσμο και κοσμάκη με το ξεκίνημα της κρίσης) Γιάννης Κακουλίδης.

Ο Κακουλίδης έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο στο συκώτι και στον οισοφάγο. Είχε διαγνωσθεί με τη νόσο μόλις δύο εβδομάδες πριν.

ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΩΡΑΚΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Από την Ελλάδα μπήκαν δύο δράστες των επιθέσεων στο Παρίσι-Ο ένας απ' τη Λέρο

Από την Ελλάδα και μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο είχε περάσει τουλάχιστον ο ένας από τους οκτώ δράστες των πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 127 άτομα και να τραυματιστούν 200.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μακελάρης μπαίνει στο Μπατακλάν!

Έναν από τους τέσσερις αδίστακτους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν το θέατρο Μπατακλάν κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της τηλεφώνου η φίλη μέλους της μπάντας που εκείνη την ώρα έδινε συναυλία.

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΑ! Δεν μπορούν να εκτυπώσουν 'Αδειες Κυκλοφορίας οι Διεθύνσεις Μεταφορών!

Είναι γνωστό πως εδώ και πολλούς μήνες οι Διευθύνσεις Μεταφορών όλης της χώρας δεν έχουν προμηθευτεί τα ειδικά έντυπα Αδειών Κυκλοφορίας οχημάτων με αποτέλεσμα να εκτυπώνουν σε κόλλες Α4 τις «επίσημες» Αδειες Κυκλοφορίας.

Έκλεισαν Πύργος του Αιφελ, μουσεία και Disneyland -Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις στο Παρίσι

Ψάχνοντας ακόμη απαντήσεις για το πώς κατάφερε το Ισλαμικό κράτος να αιματοκυλίσει το Παρίσι, η Γαλλία προσπαθεί να αποφύγει ένα ενδεχόμενο νέο χτύπημα.

Άδωνις: Μαυρογιαλούρος ο Τζιτζικώστας - Αδυναμία μου ο Μπουτάρης'' (Βίντεο)!

Εναντίον του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. Απόστολου Τζιτζικώστα έστρεψε τα πυρά του ο επίσης υποψήφιος πρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη στήριξη που παρέχει στην υποψηφιότητα του πρώτου ο Μάκης Βορίδης...

Βέλγοι οι δύο δράστες-"Βάσιμες ενδείξεις" ότι συλληφθείς στη Βαυαρία σχετίζεται με τις επιθέσεις στο Παρίσι

Υπάρχουν «βάσιμες ενδείξεις ότι πιθανόν» ο άνδρας που συνελήφθη προ δεκαημέρου από τις βαυαρικές αρχές με όπλα και εκρηκτικά σχετίζεται με τις χθεσινοβραδινές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Βαυαρίας Χορστ Ζεεχόφερ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ; Η Πολωνία ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχθεί μετανάστες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι

Η Πολωνία δεν μπορεί να δεχθεί τους μετανάστες στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε. για μετεγκατάσταση μεταναστών  βάσει ποσοστώσεων, μετά τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι, δήλωσε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Πολωνίας Konrad Szymanski.

Η εκδίκηση της… Ζωής!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, στην όλη υπόθεση των καταγγελιών Πανούση ενεπλάκη και η… Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Με 15 ολόκληρες λέξεις το Ανώτατο θρησκευτικό σώμα Σ.Αραβίας καταδικάζει τις τρομοκρατικές ενέργειες που προκαλεί η θρησκεία που πρεσβεύει

Το ανώτατο θρησκευτικό σώμα της Σαουδικής Αραβίας εξέδωσε μια ανακοίνωση-καταδίκη παρωδία, των επιθέσεων που έγιναν χθες το βράδυ στο Παρίσι.

ΣΟΦΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! Βενιζέλος: Δεν αρκεί το πένθος, τα κορδελάκια και η σημαιούλες, η Ευρώπη χρειάζεται πολιτική οντότητα

Το μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

«Η προκλητική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι είναι επίθεση εναντίον των ευρωπαϊκών κοινωνιών.

Το βίντεο με το οποίο οι τζιχαντιστές είχαν προαναγγείλει την επίθεση - ΒΙΝΤΕΟ

Σε παλαιότερο βίντεό τους οι τζιχαντιστές είχαν καταστήσει σαφείς τις προθέσεις τους, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Μεϊμαράκης: Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται - ΒΙΝΤΕΟ

«Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι. Οι φρικιαστικές εικόνες από το Παρίσι προκαλούν θλίψη και οργή και η μαύρη σελίδα στης 13ης Νοέμβρη μας πληγώνει και παγώνει ολόκληρη την Ευρώπη όχι μόνο την Γαλλία.

ΦΩΤΟ-Ο Άδωνις κάνει ρόμπα τον Καμμένο που απειλούσε να στείλει τζιχαντιστές στους Ευρωπαίους

Με αναρτήσεις στο twitter και παραπομπές ο Αδωνις Γεωργιάδης θυμίζει τις απειλές του Πάνου Καμμένου ότι θα στείλει στους Ευρωπαίους τζιχαντιστές μαζί με τους πρόσφυγες.

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε δυνητικούς στόχους

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία μετά το μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία.

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις αποφασίστηκε πιθανοί στόχοι (γαλλικοί, ιταλικοί και βρετανικοί) φυλάσσονται όσο το δυνατόν καλύτερα.

BINTEO-Ο Βορίδης έπαθε Τσίπρα...

Ρε Μάκη εμείς ξέρουμε ότι αυτά τα κάνει ο Τσίπρας... αλλά και μεταξύ μας; 
Δείτε πως ήθελε, πριν λίγες μέρες, τον επόμενο αρχηγό της ΝΔ...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ρώσοι επιτίθονται με βόμβες φωσφόρου σε θέσεις τζιχαντιστών

Εντυπωσιακή η πτώση της συγκεκριμένης βόμβας φωσφόρου* ειδικά τη νύχτα:

ΒΙΝΤΕΟ-Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Ιρακ

Δείτε την εντυπωσιακή έκρηξη με το λεγόμενο ωστικό κύμα να φαίνεται χαρακτηριστικά:

Μαμά και κόρες έβαλαν «φωτιά» στο instagram (ΦΩΤΟ)

Η Αμερικανίδα Κιμ Ζόλσιακ (Kim Zolciak) γνωστή από reality τηλεπαιχνίδια σε Βρετανία και Αμερική, γιόρτασε την τέταρτη επέτειο του γάμου της με τον άντρα της και τις κόρες της σε θέρετρο στο Μεξικό. Μάλιστα, μαμά και κόρες, πριν πάνε για μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, φόρεσαν τα μπικίνι τους και έβγαλαν selfie για τους θαυμαστές τους στο instagram!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Σαμαράς: Η φύλαξη των συνόρων, όρος ύπαρξης για τις δημοκρατικές κοινωνίες

Ο ηλίθιος που θα τον φάνε λάχανο οι τζιχαντιστές λέει "μα οι δράστες ήταν γεννημένοι στη Γαλλία, άρα τι σχέση έχουν τα σύνορα και η μετανάστευση"... γεννημένοι στη Γαλλία ήταν ρε γίδι αλλά τους φανάτισαν και τους έκαναν φονικά όπλα οι τζιχαντιστές και οι ιμάμηδες που έρχονται κατά χιλιάδες στην Ευρώπη!

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι προϋπόθεση της Δημοκρατίας. Και η φύλαξη των συνόρων είναι πλέον όρος ύπαρξης για τις δημοκρατικές κοινωνίες» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μήνυμά του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Κλειδωμένη στα αποδυτήρια του «Σταντ ντε Φρανς» έμεινε η εθνική ομάδα της Γερμανίας

Στα αποδυτήρια του γηπέδου «Σταντ ντε Φρανς» έμεινε εγκλωβισμένη όλη τη νύχτα της Παρασκευής, η εθνική ομάδα της Γερμανίας αφού ήταν αδύνατο να μεταφεθεί στο ξενοδοχείο μετά το τέλος του φιλικού με τη Γαλλία.

Βίντεο-σοκ από το Μπατακλάν: Κρέμονταν από τα παράθυρα και πατούσαν πάνω στους νεκρούς για να σωθούν

Τις συγκλονιστικές σκηνές από την έξοδο κινδύνου του θεάτρου κατέγραψε δημοσιογράφος της Le Monde - «Μου θύμισαν 11η Σεπτεμβρίου» είπε ο Ντανιέλ Πενί - Στους 118 οι νεκροί στη συναυλία - Ανδρες με καλάσνικοφ και εκρηκτικά εισέβαλαν στο χώρο, όπου βρίσκονταν 1.000 νέοι

Άδωνις: Δεν ασχολούμαι με τον Βορίδη. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν γίνω Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το μεταναστευτικό δεν θα το έχω έβδομο θέμα στην ατζέντα όπως το έχει τώρα η Νέα Δημοκρατία. Δεν θα τους χαϊδεύω όπως κάναμε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Εγώ θα τους χτυπήσω σαν χταπόδι με αυτά που κάνουν στην Ελλάδα. Για αυτό πρέπει οι Νέοδημοκράτες να με ψηφίσουν Πρόεδρο τους. Δεν είναι ώρα για χαδάκια» δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί στο ΣΚΑΪ.

Ο Αρκάς για τις επιθέσεις στο Παρίσι -Μία γαλλική σημαία που «αιμορραγεί» [εικόνα]

Με μία διαφορετική γαλλική σημαία «σχολίασε» με τον τρόπο του ο Αρκάς τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι.

Ντοκουμέντο από την απελευθέρωση ομήρων στο Bataclan - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν τον συναυλιακό χώρο και επιχείρησαν να απελυθερώσουν τους ανθρώπους που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο Le Bataclan βιώνοντας τη μανία των καμικάζι.

Μακελειό στο Παρίσι: 153 νεκροί, 300 τραυματίες σε 6 επιθέσεις Ισλαμιστών – Λεπτό προς λεπτό η σφαγή

Σοκ, θλίψη και οργή σε όλο τον κόσμο προκάλεσαν τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 153 άνθρωποι και πάρα πολλοί να τραυματιστούν.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελό ξύλο Άδωνι σε ΟικονομοΚαμπουραίους!

Από το πρώτο λεπτό ανελέητο ξύλο!! Με το καλημέρα: "κ. Οικονομέα έχετε ευθύνες για την καταστροφή της χώρας, όταν περσι τα λέγαμε μας λέγατε τρομολάγνους"

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΤΕΣ-Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ για κυβέρνηση και αρχηγό ΝΔ

Το 86% λέει ότι είναι δυσαρεστημένο με τις επιδόσεις της κυβέρνησης

Απαισιόδοξη φαίνεται ότι είναι η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών όσον αφορά στο μέλλον της χώρας μας, ενώ σε μεγάλο ποσοστό οι Έλληνες δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τις πολιτικές της κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καλεί τον περιπτερά Παπαδάκη να αποκαταστήσει την αλήθεια!

«Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ» με τον τίτλο «Καλημέρα Ελλάδα», της 10ης-11-2015, μεταδόθηκε… ανακριβώς ως είδηση ότι: «Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών σε άνεργο για ένα εισιτήριο» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων!

Άδωνις: Ο Τζιτζικώστας κρύβεται πίσω από τον Μεϊμαράκη - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης. Δήλωσε ότι διαφωνεί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που δεν συμμετέχει σε τηλεμαχία γιατί έτσι, δίνει τη δυνατότητα στο Α. Τζιτζικώστα να κρύβεται πίσω απ’ αυτόν.

Aυτό είναι το ζευγάρι που πέθανε κάνοντας σ@ξ σε τζακούζι!

Συγγενείς και φίλοι θρηνούν το ζευγάρι Καναδών που πέθανε κάνοντας σ@ξ μέσα σε τζακούζι, μόλις δύο ημέρες πριν από το γάμο της κόρης τους.

Μεϊμαράκης: Δεν πιστεύω στην αλλαγή του ονόματος

Αναφορά στη ενότητα της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη ημέρα των εκλογών έκανε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν συμμετέχω σε μάχη γενεών αλλά σε μάχη ιδεών. Σκοπός μου είναι η ΝΔ να είναι ενωμένη την επομένη των εσωκομματικών εκλογών».

Αντάρτικο από τη Ρένα Δούρου στην κυβέρνηση

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, στη σημερινή της συνεδρίαση, να μην αποδεχθεί τη μεταφορά της μισθοδοσίας του προσωπικού της Περιφέρειας από τον τακτικό προϋπολογισμό του κράτους στον προϋπολογισμό της, από την 1η Ιανουαρίου 2016.