15 Νοεμβρίου 2015

Διάλογοι δύο κορυφαίων ΣΥΡΙΖΑ'ιων: “Θα πηδήξω τον Πανούση, θα του γαμ@σω ότι έχει και δεν έχει…”


Aπίστευτοι διάλογοι μεταξύ δύο κορυφαίων κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτει σήμερα το “Βήμα της Κυριακής”.

Μπορείτε μόνοι σας να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό των στελεχών της Κουμουνδούρου που σήμερα κυβερνούν τον τόπο, διαβάζοντας τον παρακάτω διάλογο.

Γιατί ανησυχεί ο Καραμανλής

Της Έλλης Τριανταφύλλου

Έναν λόγο ή έστω… ένα νεύμα του Κ. Καραμανλή αναμένουν πολλοί στη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να αποκτήσουν μία πιο ασφαλή εικόνα για το μέλλον του κόμματός τους. Ο πρώην πρωθυπουργός, ωστόσο, εξακολουθεί να σιωπά, κρίνοντας ενδεχομένως ότι ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος.

ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ! Η Δανία αποφάσισε να συμμετάσχει στους βομβαρδισμούς κατά του ISIS

Η κυβέρνηση επιθυμεί την άμεση εφαρμογή της απόφασης, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έναρξη των επιχειρήσεων κατά του Ισλαμικού Κράτους

Απέτρεψαν τρομοκρατική επίθεση στην Τουρκία την ίδια μέρα με το Παρίσι;

"Μεγάλη" τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, η οποία επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή, την ίδια μέτρα δηλαδή την ίδια μέτρα με εκείνη στο Παρίσι, υποστηρίζουν πως απέτρεψαν οι τουρκικές αρχές.

"Κοριοί" στο κυνήγι... ζεστού χρήματος από τους "αδιάφθορους"

Σχέδιο που θα δίνει περισσότερες εξουσίες στον εκάστοτε υπουργό Πορστασίας του Πολίτη επεξεργάζεται η κυβέρνηση, με στόχο να γεμίσει τα δημόσια ταμεία με ζεστό χρήμα φοροφυγάδων και μεγαλοοφειλετών.

Όλοι βάζουν τη γαλλική σημαία και η βλαμμένη έβαλε την ελληνική... μη μπερδευτούμε και την περάσουμε για ουκρανίδα

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλοντας να εκφράσουν τη συμπαράσταση τους στους Γάλλους για τα θύματα της τρομοκρατίας έβαλαν φόντο τη γαλλική σημαία στις φωτογραφίες των προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο Facebook το οποίο έχει και ειδικό προγραμματάκι γιαυτό.

Μεταγραφή Στεργιώτη σε παράνομη Eταιρεία Στοιχημάτων

Έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους βαρόνους του τζόγου μετά την αναμενόμενη αποχώρησή του από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων εμφανίζεται ο Αντώνης Στεργιώτης.

Σκηνές πανικού στην Παναγία των Παρισίων – ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο Παρίσι με χιλιάδες πολίτες να εγκαταλείπουν τρέχοντας την πλατεία της Δημοκρατίας μπροστά από την Παναγία των Παρισίων.

Στο αντάρτικο η Δούρου για το Ελληνικό

Μην εκπλαγείτε αν δείτε την Ρένα Δούρου να βγαίνει στο αντάρτικο για το Ελληνικό, για το οποίο η περιφερειάρχης ονειρεύονταν την μετατροπή του σε μητροπολιτικό πάρκο.

Βόλος: Βρήκε τη δασκάλα του 10 χρόνια μετά - Η μήνυση στην καθηγήτρια του γύρισε μπούμερανγκ!

Ο μαθητής αποφάσισε να ''κυνηγήσει'' δικαστικά την καθηγήτρια αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φανταζόταν - Θέμα συζήτησης η δικαστική απόφαση στην πόλη και όχι μόνο...

Από τους Δίδυμους Πύργους στο Παρίσι! Οι επιθέσεις που συγκλόνισαν σ΄ ένα "χάρτη τρόμου"

Η επίθεση στο Παρίσι είναι ακόμη ένας κρίκος μιας “αλυσίδας” τρομοκρατικών ενεργειών που άλλαξαν και συγκλόνισαν τον κόσμο. Με αφετηρία την αποτρόπαια επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, η “τυφλή” τρομοκρατία που χτυπά αθώους πολίτες,για να σκοτώσει και να σκορπίσει παντού τον τρόμο ,έχει αλλάξει τη ζωή μας.

ΠΑΨΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΑΦΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΜΥΤΗ! Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο που να παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρα

Ενώ οι προηγούμενοι είχαν παραδώσει την εθνική κυριαρχία... και δεν μας είχαν πλημμυρίσει οι λάθρο ή Γερμανοί Αστυνομικοί ρύθμιζαν την κυκλοφορία στο Σύνταγμα... Ρε σούργελο πες στα γίδια ότι ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ θα διοριστεί με διεθνή διαγωνισμό και στο συμβούλιο επιλογής προσωπικού η τρόικα έχει την πλειοψηφία!! Ή βάλε έστω κανα παραγαλάκι σου να ενημερώσει γιατί δεν έχετε βάλει ακόμα επικεφαλής της ΓΓΔΕ τον κολλητό του Τσίπρα...

Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής που ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, "για τα θύματα της τρομοκρατίας και του ισλαμοφασισμού στο Παρίσι", που είναι, όπως είπε, "θύματα όλων των χωρών της ΕΕ, θύματα που γράφουν μια καινούργια ιστορία για την Ευρώπη, ζούμε πλέον κάτω από μια νέα 11η Σεπτεμβρίου" ξεκίνησε η συνεδρίαση του 7ου Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΜΑΝΑΤΙ ΛΕΜΕ! Οι Σκοπιανοί λένε ότι σκέφτονται να σηκώσουν φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα!

Ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα - Ιβανόφ: 8.500 πρόσφυγες πέρασαν παράνομα στη χώρα μας μέσω των συνόρων με την Ελλάδα

Το ενδεχόμενο εγκατάστασης φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα εξετάζει ως σοβαρό ενδεχόμενο η κυβέρνηση των Σκοπίων.

Σαρκοζί: «Πρέπει να αλλάξουμε εξωτερική πολιτική»

Ο Νικολά Σαρκοζί μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ τόνισε πως πρέπει να υπάρξουν δραστικές αλλαγές στην εξωτερική πολιτική της χώρας ενώ έκανε και κάλεσμα προς τους Ρώσους για την αντιμετώπιση των τζιχαντιστών.

Ζουράρις: Η αγαπημένη μου Γαλλία όπως έστρωσε θα κοιμηθεί

Με αναφορά στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι ξεκίνησε την ομιλία του σε φίλους και στελέχη της ΝΔ στην Αθήνα ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι εισαγγελείς “ταρακουνούν” τον Τσίπρα: Στείλτε προσωπικό αλλιώς θα παραγραφούν υποθέσεις φοροδιαφυγής!

Την υπόσχεση της ελληνικής κυβέρνησης για πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής ακολούθησε η... αδράνεια. Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η "Καθημερινή της Κυριακής" οι εισαγγελείς έστειλαν νέα επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ζητούν άμεσα ενισχύσεις,προκειμένου να γίνει, επιτέλους, φορολογικόw έλεγχοw των προσώπων που εμπλέκονται στις ποινικές δικογραφίες (λίστα Λαγκάρντ, Εμβασμάτων εξωτερικού, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργου, Μεγάλης Βρετανίας, 65CD).

Αδωνις Γεωργιάδης: Με μένα πρόεδρο, θα χάσουν τον ύπνο τους Τσίπρας και Καμμένος [βίντεο]

Μια Νέα Δημοκρατία που θα είναι υπερήφανη για την ταυτότητά της δήλωσε ότι θέλει ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, παραλλήλισε αυτή τη «Νέα Δημοκρατία» με τη Δεξιά του Νικολά Σαρκοζί στη Γαλλία, που μιλάει με θάρρος για το θέμα της μετανάστευσης.

Στηρίζει Τζιτζικώστα ο Αρβανιτόπουλος

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο πρώην Υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή “H πολιτική μέθοδος... των τριών” του Αθήνα 9.84, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να εκφραστεί από μια νέα μεταμνημονιακή ηγεσία που μπορεί να δώσει όραμα και ελπίδα στη μεταμνημονιακή Ελλάδα και να έχει την ικανότητα να να συνθέτει όλες τις ιδεολογικές πτέρυγες της παράταξης”.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΡΙΣΗ; Γεροβασίλη: Όλα καλά στην Κυβέρνηση με Λάμπρου

[Το έχω πει κι άλλες φορές: Στην Ελλάδα τα πάντα κρατάνε 3 μέρες... αν κυβερνάει ΠΑΣΟΚ ή μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ... αν κυβερνάει η "δεξιά" όμως, μπορεί και να κρατήσουν κανα μήνα όπως η Ζαχοπουλιάδα με τη γκόμενα του ΓΓ...]

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στη Real News, είπε τα εξής:

«Βοήθεια, είμαι έγκυος» φώναζε η γυναίκα που κρεμόταν από το περβάζι στο Μπατακλάν - ΒΙΝΤΕΟ

Η γυναίκα που πάλευε να κρατηθεί στη ζωή ενώ κρεμόταν στο κενό από ένα περβάζι στην πλαϊνή πλευρά του Λε Μπατακλάν, την ώρα που γύρω της οι τζιχαντιστές σκορπούσαν τον θάνατο, ήταν έγκυος.

Γιατί οι θεατές στο Stade de France δεν ποδοπατήθηκαν στην έξοδο –Ποιος τους καθοδηγούσε από τα μεγάφωνα [εικόνες]

Την Παρασκευή το βράδυ, στις 22:50, 80.000 άτομα άκουσαν τις εκρήξεις στο Στάδιο όπου παιζόταν ο φιλικός Γαλλίας-Γερμανίας. Όι άνθρωποι δεν ποδοπατήθηκαν, βγήκαν σχετικά ήρεμα.

Ο τζιχαντιστής που μπήκε από τη Λέρο και ο Καμμένος έστειλε στην Ευρώπη είχε ζητήσει άσυλο στη Σερβία

Ο κάτοχος του συριακού διαβατηρίου, το οποίο βρέθηκε κοντά στο πτώμα ενός από τους ενόπλους που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι, είχε περάσει τον περασμένο μήνα από τη Σερβία, όπου είχε ζητήσει άσυλο, ανακοίνωσε το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών.

Σάλος στην Κρήτη – Σχολικός φύλακας φέρεται να παρενόχλησε ανήλικη μαθήτρια

Την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσαν οι καταγγελίες της μητέρας του 15χρονου κοριτσιού για παρενόχληση της ανήλικης μαθήτριας από σχολικό φύλακα.

Καρέ καρέ η νύχτα τρόμου που έζησε το Παρίσι από την «Le Monde» [βίντεο]

Τρεις ώρες φρίκης η απίστευτης βαρβαρότητας στο Παρίσι. Η Le Monde συγκέντρωσε όλα τα ερασιτεχνικά βίντεο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία και τις παρουσιάζει σε ένα βίντεο βάσει χρονικής σειράς. Από τις 21:20 τοπική ώρα έως τις 00:20 και την επέμβαση της αστυνομίας στο θεάτρο Bataclan.

«Έφυγε» ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑίος δημοσιογράφος Γιώργος Ανανδρανιστάκης

Τραγική απώλεια για το δημοσιογραφικό χώρο - Υπήρξε παραγωγός και διευθυντής «Στο Κόκκινο», καθώς και αρθρογράφος της «Αυγής»

«Έφυγε» από τη ζωή ο Γιώργος Ανανδρανιστάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος υπέστη εγκεφαλικό την περασμένη Τρίτη, σε ηλικία 48 ετών, και πέθανε σήμερα, στις 6.30 το πρωί.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ! Μάθανε από τους Γάλλους ότι ο τρομοκράτης πέρασε από τη Λέρο με πλαστό διαβατήριο

Τι λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι - Γάλλοι αστυνομικοί λένε ότι είναι όντως πλαστό και ότι εκδόθηκε στην Τουρκία, σύμφωνα με ανταποκριτή του Channel 4 - Αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία ελέγχονται για ευθύνες οι Ελληνικές αρχές - «Σφραγίδες» στα διαβατήρια και από Κροατία - Απ' το εξωτερικό τα μαθαίνει το ελληνικό υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Ψεκασμένος βουλευτής πουλάει εξυπνάδα μετά από 153 νεκρούς

Την απίστευτη δήλωση, μετά από 153 νεκρούς, "η Γαλλία όπως έστρωσε θα κοιμηθεί" έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής...

Αθλητής MMA το παίζει σκληρός και βγαίνει νοκ άουτ σε 9 δευτερόλεπτα

Ο αγώνας ΜΜΑ μεταξύ Jason Solomon και Amitesh Chaubey τελειώνει βίαια, ωστόσο όλοι νιώθουν μια ικανοποίηση…

Θεσσαλονίκη: Ο βουλευτής του Βασίλη Λεβέντη που συνεχίζει να πουλάει έπιπλα - Δείτε το βίντεο!

Μπορεί εδώ και δύο μήνες να έχει θέση στα έδρανα της βουλής όμως βρίσκει χρόνο να ασχολείται και με το επαγγελμά του...

Φωτογραφία-σοκ από το μακελειό στο Μπατακλάν (Σκληρή εικόνα!)

Συνολικά 89 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα στο θέατρο Bataclan όταν οι τρομοκράτες άρχισαν να πυροβολούν στα τυφλά τους περίπου 1.500 ανθρώπους που διασκέδαζαν στη συναυλία των Death Eagles.

ΦΩΤΟ-Τα ονόματα και τα εισιτήρια των Σύριων βομβιστών που πέρασαν από τη Λέρο

Οι δύο ύποπτοι τζιχαντιστές Μ.Αλμαχμόντ και Α.Αλμοχαμάντ ναυάγησαν κοντά στη Λέρο αρχές Οκτωβρίου - Στις 5 Οκτωβρίου μεταφέρθηκαν στην Κάλυμνο και από εκεί πήραν το πλοίο για Πειραιά - Ήταν μεταξύ των τζιχαντιστών που αιματοκύλισαν το Παρίσι

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή που «πέφτουν» οι πρώτοι πυροβολισμοί μέσα στο Μπατακλάν και η μάχη αστυνομικών – τρομοκρατών έξω

Το καλιφορνέζικο συγκρότημα «Eagles of Death Metal» βρίσκεται επί σκηνής, όταν οι τρομοκράτες εισβάλουν στο Μπατακλάν και το αιματοκύλισμα αρχίζει - Δείτε την αντίδραση του ντράμερ αλλά και τι είχε προηγηθεί έξω από το θέατρο

Άστραψε και βρόντηξε ο Άδωνις Γεωργιάδης - Βολές κατά Τσίπρα, Καμμένου, Μεϊμαράκης και Τζιτζικώστα!

Ευθύνες στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, γι αυτό που, όπως είπε, “ζει τώρα η Ευρώπη”, καταλόγισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. Αδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της προεκλογικής του συγκέντρωσης στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” της ΔΕΘ, αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής [εικόνες]

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής και έζησαν από απόσταση λίγων μέτρων τη φρίκη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Παρίσι: Άρρωστο χιούμορ; Το συγκρότημα έχει τραγούδι που "περιγράφει" το μακελειό!

Μπορεί να είναι απλά μία σύμπτωση. Όμως μπορεί και όχι, αν αναλογιστεί κανείς τη νοσηρή φαντασία των φανατικών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, η οποία έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις, από τα βίντεο με τις στυγνές δολοφονίες...

Προσοχή, δεν πρόκειται για σενάριο άσκησης!

Θα εμπλακούμε σε πόλεμο; Μετά τα γεγονότα της 13ης Νοεμβρίου είναι σαφές ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη και ανεπηρέαστη. Ούτε να παίξει παιγνίδια «ουδετερότητας», στην προσπάθεια ορισμένων να τιμήσουν το επαναστατικό τους παρελθόν. Δυστυχώς έχουμε μπλέξει και οι χειρισμοί του πρόσφατου παρελθόντος δεν είναι άσχετοι με την δεινή μας θέση…

Οι προτάσεις του Απ. Τζιτζικώστα για την οικονομία

Πέντε άξονες για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας παρουσίασε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Αγρίνιο.

Στα χρώματα της Γαλλίας και ο Λευκός Πύργος (ΦΩΤΟ)

Στα χρώματα της γαλλικής σημαίας είναι φωταγωγημένος ο Λευκός Πύργος με απόφαση του Δήμου που πάρθηκε σήμερα το μεσημέρι. Πολλά κτίρια – σύμβολα και μνημεία ανά τον κόσμο, σε ένδειξη συμπαράστασης, φωτίστηκαν στα χρώματα της τροκολόρ σε ένδειξη συμπαράστασης.

Κλαίει για τα θύματα της Γαλλίας ο ξεφτίλας που άφησε και πέρασαν οι τζιχαντιστές και επιμένει ότι θα αφήσει να περάσουν κι άλλοι!

Τον περασμένο Απρίλιο ο Πάνος Καμμένος είχε προκαλέσει αντιδράσεις με τη δήλωσή του σε βρετανική εφημερίδα: “Αν Βερολίνο και Βρυξέλλες συνεχίσουν το bullying στην Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει τζιχαντιστές”. Σήμερα, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με θέμα τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, ο υπουργός Άμυνας επανέλαβε τη θέση του: