18 Νοεμβρίου 2015

Η σ@ξι καθηγήτρια και η καθημερινή ανύψωση πνεύματος (και... σώματος) του 15χρονου μαθητή της

Η 30χρονη Κάρολιν Μπέριμαν έκανε φροντιστήριο σε 15χρονο μαθητή, το οποίο ήταν όπως φαίνεται ιδιαίτερα εντατικό καθώς περιελάμβανε 80 σεξουαλικές συνευρέσεις μέσα σε τρεις μήνες (κάντε τη διαίρεση...)

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΛΕΜΕ! Δημόσια υπηρεσία στη Λάρισα -Ελειπαν οι 33 από τους 38 υπαλλήλους

Αδεια γραφεία βρήκαν σε δημόσια υπηρεσία στη Λάρισα, από την οποία έλειπαν οι 33 από τους 38 υπαλλήλους, με την επικεφαλής του τμήματος να προβάλει απίθανες δικαιολογίες για να εξηγήσει το φαινόμενο.

Βίντεο – ντοκουμέντο που κάνει…θραύση: Ο «αγρότης» νίντζα

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του παναγροτικού συλλαλητηρίου. Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδες συγκεντρωμένων πέταξαν πορτοκάλια και οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών.

ΛΑΜΟΓΙΑ ALERT! Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας: Η κυβέρνηση θυσιάζει το εγχώριο φάρμακο

Σε συνεργασία με τους γιατρούς έχουν κάνει τους Έλληνες πρωταθλητές Ευρώπης στο χαπάκωμα...

Για διαπραγμάτευση που κατέληξε σε φιάσκο και οδηγεί την ελληνική φαρμακοβιομηχανία σε διάλυση, κάνει λόγο η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) σχολιάζοντας την επιτευχθείσα συμφωνία με τους δανειστές για την τιμολόγηση των γενοσήμων και off patent φαρμάκων. 

ΟΤΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΝΙΚΗ; Τι είπε ο Τσίπρας με τους Έλληνες διεθνείς - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Τούρκος ομόλογος του Αχμέτ Νταβούτογλου μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης της Τουρκίας με την Ελλάδα πήγαν στα αποδυτήρια προκειμένου να συγχαρούν και τις δύο ομάδες.

Ο «Τζόκερ» του Καναδά θα σκοτώνει έναν μουσουλμάνο κάθε εβδομάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έναν μουσουλμάνο κάθε εβδομάδα απειλεί να σκοτώσει ο «Joker» από τον Καναδά. Η αστυνομία του Κεμπέκ ερευνά βίντεο, στο οποίο ένας άνθρωπος που φοράει τη μάσκα του Τζόκερ, απειλεί ότι θα σκοτώνει ένα μουσουλμάνο κάθε εβδομάδα σε όλη την επαρχία του Κεμπέκ.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ! Μπουτάρης: Οι κυβερνώντες δεν έχουν ιδέα από αγορά - ΒΙΝΤΕΟ

"Καμία ευρωπαϊκή οινοπαραγωγική χώρα δεν έχει βάλει φόρο στο κρασί. Φόρο στο κρασί βάζουν οι βόρειες χώρες που το χαρακτηρίζουν αλκοολουχο προϊόν. Εμείς το χαρακτηρίζουμε γεωργικό προϊόν με αλκοολ" σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. "Για εμάς το κρασί είναι πολιτισμικό αγαθό" πρόσθεσε.

Το tweet του Πούτιν που παρολίγον να ανοίξει νέο «πόλεμο» με τους Τζιχαντιστές

Μπέρδεμα έχει προκαλέσει στα Social Media η ατάκα που φέρεται να είπε ο Πούτιν στην τελευταία συνεδρίαση του στρατιωτικού του επιτελείου.

Washington Post: Ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων Αμπαούντ είναι νεκρός

Η Washington Post με δημοσίευμα της αργά το απόγευμα τονίζει ότι ο Αμντελχαμίντ Αμπαούντ είναι νεκρός.

Ο Ερντογάν... τρολάρει τον Τσίπρα και του χαρίζει γραβάτα!

Με δώρο μία γραβάτα υποδέχτηκε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνάντησή τους στη γείτονα χώρα.

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ! Στη φυλακή ο Μισούνοφ για ναρκωτικά

Σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μιχάλης Μισούνοφ, για κατοχή ναρκωτικών.

ΡΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ! Ο αντικαταστάτης της Σαββαΐδου… «βεζύρης» των ελέγχων

Το πολυνομοσχέδιο που έρχεται για ψήφιση στη Βουλή, φέρνει μαζί του εκτός από τα νέα επώδυνα μέτρα, και διατάξεις που δίνουν υπερ-αρμοδιότητες στον επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και τον καθιστά τον απόλυτο «άρχοντα» των φορολογικών ελέγχων!

Στέλιος Ράμφος: Άλλο ανοικτή κοινωνία, άλλο πολυπολιτισμική

“Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι ακραίοι τζιχαντιστές προέρχονται από τρίτη γενιά μεταναστών. Η πρώτη και η δεύτερη γενιά ήσαν άνθρωποι που είχαν εξαιρετική προσαρμογή. Τι έγινε με τους τρίτους;”, αναρωτιέται ο φιλόσοφος και συγγραφέας Στέλιος Ράμφος, σε συνέντευξή του στο liberal.gr.

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας εμφανίστηκε ως συνήγορος των τουρκικών θέσεων

Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι μετέτρεψε σε διμερές θέμα το Κυπριακό - Ο κ. Κουμουτσάκος επισημαίνει ότι η Άγκυρα δεν δεσμεύθηκε για καταπολέμηση των δικτύων των δουλεμπόρων - Κατηγορεί τον κ.Τσίπρα για ευχολόγια αλλά και διότι δεν αντέκρουσε την πρόκληση Νταβούτογλου περί δήθεν ελληνικών παραβιάσεων στο Αιγαίο

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΣΥ! Δημήτρης Καμμένος: Είμαστε πολύ προβληματισμένοι για το ...κρασί

«Προτείνω  να ακούσουμε προσεκτικά τους φορείς και παρακαλώ την αντιπολίτευση να μην κάνει απλά αντιπολίτευση. Και εμείς ως συμπολίτευση είμαστε πολύ προβληματισμένοι διότι πρέπει να λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στη βουλή για τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί.

Οι τελευταίες κουβέντες της ξανθιάς καμικάζι πριν ανατιναχθεί στο Σεν Ντενί

Στο διαμέρισμα του Σεν Ντενίς σήμερα το πρωί μία γυναίκα – τζιχαντίστρια ανατινάχθηκε, δείχνοντας ότι ο στόχος αποτελούσε άντρο του ISIS.

Μια ελληνική εταιρεία στις 6 καλύτερες παγκοσμίως σε διαγωνισμό της Silicon Valley

Στις έξι καλύτερες εταιρείες του κόσμου για «καθαρές» τεχνολογίες προκρίθηκε η Glonatech, μέλος του Ομίλου ΟΝΕΧ, προκρίθηκε στις έξι καλύτερες εταιρείες, στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού CleanTech Open Global Ideas.

Το μισογκρεμισμένο διαμέρισμα στο οποίο έγινε η έφοδος στο Σεν Ντενί [εικόνες]

Σφοδρή ανταλλαγή πυρών και εκρήξεις στο διαμέρισμα στο προάστιο Σεν Ντενί, στο βόρειο Παρίσι το πρωί της Τετάρτης.

ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΑΝ! Το αστείο του Αλεξιάδη για τα τέλη κυκλοφορίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αστείο έκανε ο Τρύφων Αλεξιάδης καταθέτοντας την τροπολογία με τη διάταξη για τα τέλη κυκλοφορίας.  "Όπως κάθε χρόνο πληρώνουμε τέλος κυκλοφορίας. Τα τέλη δεν καταργήθηκαν. Βεβαίως μπορεί να έρθει καμία διάταξη, περιμένω τη διάταξη που θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, τα τέλη... Είμαστε σε εποχή που μπορεί να έρθουν όλα" είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ! Συνεχίστηκαν οι τουρκικές παραβιάσεις την ώρα που ο Τσίπρας συναντούσε τον Νταβούτογλου

Με τέσσερις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας και επτά παραβάσεις του FIR Αθηνών συνεχίστηκε και σήμερα η δράση των τουρκικών αεροπλάνων στο Νοοτιοανατολικό Αιγαίο

Σε συναγερμό και πάλι το Παρίσι: Έκρηξη στο προάστιο του κρησφύγετου των τρομοκρατών

Οι γαλλικές αρχές δεν είναι σε θέση να διευκρινίσουν από πού προήλθε η έκρηξη ή αν υπάρχουν θύματα - Εμπόλεμη ζώνη το Σεν Ντενί

ISIS: "Αυτοί είναι οι δύο όμηροι που εκτελέσαμε" - Φωτογραφία

Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε ότι εκτέλεσε δύο ομήρους, έναν Κινέζο και έναν Νορβηγό και ανήρτησε φωτογραφίες που απεικονίζουν όπως υποστήριξε τις σορούς των δύο ανδρών με τον τίτλο «εκτελέστηκαν».

Πολυετής ποινή κάθειρξης στον 58χρονο που ασελγούσε σε 11χρονο αγόρι στη Θεσσαλονίκη

Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 58χρονος που κρίθηκε ένοχος για ασελγείς πράξεις εις βάρος 11χρονου αγοριού. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου ο καταδικασθείς -που είχε απασχολήσει πριν από τριάντα χρόνια τις Διωκτικές Αρχές για υπόθεση δολοφονίας αστυνομικού- επέστρεψε στις φυλακές.

Τα απομεινάρια της ωραιότερης παραλίας της Λευκάδας - ΒΙΝΤΕΟ

Μια από τις ομορφότερες παραλίες της Μεσογείου, η παραλία των Εγκρεμνών, που αποτελούσε ταυτόχρονα και σήμα κατατεθέν για τους κατοίκους και τους τουρίστες της Λευκάδας εξαφανίστηκε από της κατολοσθίσεις που προκάλεσε ο χθεσινός σεισμός στο νησί.

Με αγωγές αντί εξηγήσεων απαντούν Σπίρτζης και Παππάς!

Mε αγωγές απαντούν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στα δημοσιεύματα ότι λειτουργούσαν γραφείο «εξυπηρετήσεων».

ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ! Ο Τσακαλώτος έχασε τα λόγια του- ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί δεν τα λέει στα αγγλικά που τα μιλάει καλύτερα... ούτως ή άλλως στα αγγλικά του τα έδωσαν γραμμένα οι δανειστές οπότε δεν θα είχε πρόβλημα

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή έχασε τα λόγια του και τον ειρμό των σκέψεων του, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μία χιουμοριστική γκριμάτσα.

Τίνα Σπάθη. Το απόλυτο σύμβολο του σ@ξ των 70's μιλά για την καριέρα της

Το πραγματικό της όνομα ήταν Κωνσταντίνα Σπαθούλα. Σήμερα είναι μια οικογενειάρχης που μεγάλωσε τέσσερα παιδιά, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο του θεάματος.

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ! Απόρρητη έκθεση προειδοποιούσε ότι ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ συντόνιζε επιχειρήσεις από την Αθήνα

Το Fox News στην ιστοσελίδα του δημοσίευσε μια απόρρητη έκθεση, εκτιμήσεις αναλυτών των  μυστικών υπηρεσιών σε σχέση με την δράση του Ισλαμικού κράτους, όπως μετέδωσε ο Θανάσης Τσίτσας στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ISIS: Αυτή είναι η αυτοσχέδια βόμβα με την οποία ρίξαμε το ρωσικό αεροπλάνο [εικόνες]

Το ισλαμόφωνο περιοδικό «DABIQ», που είναι το περιοδικό προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους, στην τελευταία του έκδοση αποκαλύπτει πως κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος στο όρος Σινά τον περασμένο μήνα.

Η αχίλλειος πτέρνα του ISIS -Πώς μπορεί να ξεκινήσει η κατάρρευση

Οι διαφωνίες ανάμεσα στις διαφορετικές ομάδες των ξένων μαχητών θα μπορούσαν να υπονομεύσουν το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με αποστάτη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

«Ροζ» βίντεο των Σακίρα-Πικέ, βάζει σε μπελάδες το ζευγάρι [εικόνα & βίντεο]

Μετά από πολλούς διάσημους, που έχουν πέσει θύμα εκβιασμών για κάποιο ροζ βίντεο, ήρθε η ώρα του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα.

Επίθεση στο Σαρλ Ντε Γκωλ και στη La Defense ετοίμαζαν οι τρομοκράτες!

Νέες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν το προσεχές διάστημα οι τρομοκράτες που εντοπίστηκαν την Τετάρτη από τη γαλλική αστυνομία σε διαμέρισμα στο προάστιο Σεν Ντενί, στο Παρίσι.

Charles de Gaulle: Το γαλλικό αεροπλανοφόρο στον πόλεμο κατα των τζιχαντιστών

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle θα αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο για να βελτιωθεί η ταχύτητα δράσης των γαλλικών δυνάμεων επί του πεδίου. Το πυρηνοκινητο αεροπλανοφόρο αναχώρησε σήμερα απο το λιμάνι της Τουλόν για επιχειρήσεις στη Συρία.

Όσο ο Αχμέτ έλεγε ότι "παραβιάζουμε" τον εναέριο χώρο του Αιγαίου, ο Αλέξης έλεγε ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο

Τσίπρας: Οι ευρωπαϊκές χώρες να μοιραστούμε το βάρος με την Τουρκία - Πρόκληση Νταβούτογλου που έκανε λόγο για παραβιάσεις ένθεν και ένθεν και ανακοίνωσε τεχνική συνεργασία των δύο ακτοφυλακών - Τσίπρας: Θα συζητήσουμε ξανά το θέμα παραβιάσεων και πλόων τουρκικών πλοίων με πιο συγκεκριμένα στοιχεία - Δεν έθεσε το θέμα δημιουργίας hotspot στην Τουρκία και μάλιστα όταν ρωτήθηκε προσπάθησε να αποδομήσει τον όρο

Σε παράλληλους μονολόγους από τους οποίους είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρξε κάποια συμφωνιά στο θέμα της αντιμετώπισης του προσφυγικού εξελίχθηκε η κοινή συνέντευξη Τσίπρα-Νταβούτογλου μετά τη συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπουλη.

Πανούσης: Δεν κάνω πίσω, δεν φοβάμαι, αν με σκοτώσουν θα το χρεωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-Δεν τολμά να κάνει μεταγωγές ο Παρασκευόπουλος γιατί οι κρατούμενοι τον ελέγχουν

«Δεν περιμένεις να σε πυροβολήσουν και μετά πας στον εισαγγελέα» απάντησε στους επικριτές του - «Τολμά ο Παρασκευόπουλος να κάνει μεταγωγές, να δούμε ποιος ελέγχει τις φυλακές;» είπε με νόημα για τις απειλές των αδερφών Τσάκαλου - «Όλα τα έγγραφα από τους Πυρήνες της Φωτιάς έχουν τα ίδια που λενε και διάφοροι υπουργοί» - «Κυβέρνηση και Αριστερά δεν πρέπει, αν ξέρουν κάτι και είναι για δικό τους, να το κρύβουν» - Τι απαντά ο Παρασκευόπουλος

Πότε δεν φορολογούνται τα ανείσπρακτα ενοίκια-Πότε και πως φορολογούνται αδήλωτα μετρητά ή καταθέσεις

Τη διάταξη που αντιμετωπίζει το ζήτημα που είχε προκύψει με τη φορολόγηση ανείσπρακτων ενοικίων μετά την κατάργηση της διάταξης για τη δυνατότητα εκχώρησής τους στο δημόσιο, αντιμετωπίζει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Βουλή.

Άδωνις: Φυσικά είμαι αντικομμουνιστής. Μπροστά στα γκούλαγκ τα ξερονήσια μοιάζουν με Χίλτον

Βέβαιος για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής δήλωσε κατά το live chat με τους αναγνώστες του News247 ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που θεωρείται το outsider σε αυτή την κούρσα.

Μία απρόσμενη απώλεια στον πόλεμο Δύσης- τζιχαντιστών: Η φαρμακευτική που λέγεται Isis

Οταν οι ιδρυτές της αποφάσισαν να ανοίξουν μία φαρμακευτική εταιρεία στην Καλιφόρνια, άντλησαν έμπνευση από την αιγυπτιακή μυθολογία. Και όνομα αυτής, Isis.

Οι Anonymous «κατέβασαν» 5.500 λογαριασμούς των τζιχαντιστών από το Twitter

Πράξη έκαναν οι Anonymous την απειλή τους για επίθεση κατά των τζιχαντιστών που εκτόξευσαν πριν από λίγες ώρες ως αντίποινα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Η οργάνωση των χάκερ ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας Pastebin πως ο διαδικτυακός πόλεμος εναντίον του ISIS ξεκίνησε ήδη.

ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΥΡΟΣ, ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝ ΚΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ! Οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη ως τρομοκράτης!

Το μήνυμα του φίλου του «δικέφαλου του βορρά» στο facebook και οι κατηγορίες για την αστυνομία που τον πέρασε για μέλος του ISIS. Η ηλικία του και το... παρουσιαστικό του κρίθηκαν ύποπτα.


ΑΦΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ->ΚΑΛΟ "ΠΣΟΦΟ" ΝΑ'ΧΕΙ! "Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πάμφτωχο 86χρονο που άναψε μαγκάλι και κάηκε ζωντανός!

Τις συνέπειες της ...«κοινωνικής» πολιτικής της ΔΕΗ πλήρωσε με την ίδια του την ζωή ο 86χρονος Β.Κ., που ζούσε σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία στην κοινότητα Ιτέας των Τεμπών στην Λάρισα.

Άδωνις ξυλοφορτώνει Κωστόπουλο: Το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα σου μας χρεοκόπησε

"Μα εγώ ήμουν τότε 19 ετών" ψέλλισε το λαμόγιο αλλά ξέχασε να πει ότι μετά από μερικά χρόνια ο Λαλιώτης τον διόρισε στις Βρυξέλλες...

Δείτε το ξύλο:

«Αγρότης νίντζα κατά των ΜΑΤ» - To Τwitter για τη διαδήλωση στο Σύνταγμα [εικόνες]

Οι χρήστες του Τwitter δεν θα μπορούσαν φυσικά να μη σχολιάσουν τη διαμαρτυρία των αγροτών και τα επεισόδια που σημειώθηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα.

Η Ραχήλ Μακρή για τον Παπαδάκη: Με παρακαλούσε και στις εκλογές... εξαφανίστηκε - ΒΙΝΤΕΟ

"Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει κλειστά τα τηλέφωνα, ενώ παλιά με παρακαλούσε" σημείωσε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

17 βουλευτές ΝΔ: Υπάρχει συμφωνητικό μίσθωσης ακινήτου για το περίφημο «γραφείο εξυπηρετήσεων»;

Με αίτηση κατάθεσης εγγράφων, 17 βουλευτές της ΝΔ κλιμακώνουν την επίθεση κατά της κυβέρνησης για το κοινό γραφείο Νίκου Παππά, Χρήστου Σπίρτζη στην Συγγρού.

Συρία: Γαλλία - Ρωσία σφυροκοπούν τους τζιχαντιστές - Δεκάδες νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν η Γαλλία και η Ρωσία τις τελευταίες 72 ώρες στη βόρεια Συρία προκάλεσαν τον θάνατο 33 τζιχαντιστών της εξτρεμιστικής σουνιτικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ! Νανόπουλος: Η τηλεμεταφορά θα είναι γεγονός, ήδη το κάνουν

Τελικά οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας φαίνεται πως δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και από τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Ο διακεκριμένος διεθνώς Ελληνας φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος περιγράφει σκηνές από το μέλλον.

ΒΙΝΤΕΟ-Πώς έγινε η έκρηξη -Κάτω από πάτωμα του ρωσικού Αirbus είχε τοποθετηθεί η βόμβα

Βίντεο δείχνει την αναπαράσταση της αεροπορικής τραγωδίας με το ρωσικό αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη κοντά στο θέρετρο Σαρμ ελ-Σέιχ της Αιγύπτου.

Ποιες είναι οι επίλεκτες ομάδες της γαλλικής αστυνομίας που «κυνηγούν» τους τζιχαντιστές [εικόνες & βίντεο]

Στους δρόμους του Παρισιού βρίσκονται πλέον οι επίλεκτες ομάδες της γαλλικής αστυνομίας, με σκοπό να εντοπίσουν και να συλλάβουν ή να εξουδετερώσουν τζιχαντιστές που είτε συμμετείχαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις είτε αποτελούν νέα πηγή κινδύνου.


ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΔΙΚΟ! Ο ISIS απάντησε στους Anonymous: Είστε ηλίθιοι

Οι τζιχαντιστές γράφουν οδηγίες προς τους μαχητές που χρησιμοποιούν το Ιντερνετ

Απάντηση στον πόλεμο που του κήρυξαν οι Anonymous για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι έδωσε σήμερα το Ισλαμικό Κράτος.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΗΣ! Ξανθιά ξαδέρφη του καταζητούμενου εγκέφαλου η καμικάζι που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενί

Προφανώς όλοι είχαν πει από πριν "αν μας πιάσουν θα αυτοκτονήσουμε" αλλά μόνο η βλαμμένη το πίστεψε και πάτησε το κουμπί... όλοι οι άλλοι κατέβασαν μέχρι και τα σώβρακα

Η νεκρή γυναίκα φέρεται να είναι η Χάσνα, ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ που θεωρείται ο εγκέφαλος των επιθέσεων της Παρασκευής - Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα η γυναίκα που ενεργοποίησε τα εκρηκτικά που φορούσε ήταν ξανθιά με μακριά μαλλιά