19 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο: Η στάρ Ελλάς Μικαέλλα Φωτιάδη αγνώριστη παίζει στο κρεβάτι με γνωστή π@ρνοστάρ

Όταν έχεις αρχείο… έχεις αρχείο. Και είναι σημαντικό στη δουλειά μας καθώς μέσα από αυτό βγαίνουν διαμάντια.

Αυτή είναι η κόρη της Τασίας Χριστοδουλοπούλου (ΦΩΤΟ)

Είναι φιλόλογος, αγαπά τα ταξίδια και τα ζώα και διδάσκει ξένες γλώσσες (αποδείξεις κόβει στα σπίτια που κάνει μαθήματα;). Είναι η "κούκλα" κόρη της αντιπροέδρου της βουλής και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η Μάχη.

Μιλάμε για εντελώς στόκο Συριζαίο πρώην Πασόκο: «Το ΟΧΙ των προγόνων μας»!

Μια από τις κλασικές περιπτώσεις εξαπάτησης ψηφοφόρων από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ είναι και αυτή με την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων σε ιδιώτες.
Ο συγκεκριμένος νόμος, που ψηφίστηκε επί ΠΑΣΟΚ, προχώρησε στη φάση της

ΒΙΝΤΕΟ-Εκνευρίστηκε ο περιπτεράς επειδή τον ξεβράκωσε ο Μουρούτης...

Ένα tweet του Γιώργου Μουρούτη για τη συνέντευξη του Απόστολου Τζιτζικώστα στον Γιώργο Παπαδάκη έκανε έξαλλο τον περιπτερά με αποτέλεσμα να βγάλει το φασισμό του: Να αρχίσει να χώνει μόνος του αφού αυτός έχει μικρόφωνο και δεν δίνει στον άλλο δυνατότητα να απαντήσει

Δεκαεφτά χώρες όπου το γυναικείο στήθος θεωρείται πιο επικίνδυνο από τα... όπλα

Σύμφωνα με μελέτη, σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν εξωφρενικά αυστηρές ποινές – όπως φυλάκιση, πρόστιμα και μαστιγώματα – αν εμφανιστούν σε δημόσιο χώρο γυμνόστηθες, αλλά μπορούν άνετα να κυκλοφορούν με όπλο στους δρόμους

ΦΩΤΟ: Γυμνή στο μπάνιο με φίλους της η πρώτη καμικάζι της Ευρώπης!

Πολύ... προοδευτική ήταν η Hasna Ait Boulahcen, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για την πρώτη γυναίκα καμικάζι της Ευρώπης! Η 26χρονη ξαδέρφη του Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, του τζιχαντιστή που φέρεται ως ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, ανατινάχθηκε κατά την επιχείρηση της αστυνομίας στο Saint Denis.

Παρίσι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό στο Cafe Bonne Biere! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Σε νεό βίντεο ντοκουμέντο, που περιήλθε στην κατοχή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων από έναν κάτοικο της περιοχής και αυτόπτη μάρτυρα, διακρίνονται οι σοροί 4 ανθρώπων να κείτονται μπροστά από το Café Bonne Bière στο Παρίσι, εκτεθειμένες στα γεμάτα τρόμο και απόγνωση βλέμματα των περαστικών, λίγα δευτερόλεπτα αφότου οι τζιχαντιστές δολοφόνοι σκόρπισαν τον θάνατο το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου.

Τι στοίχημα έβαλαν Λεβέντης – Ντόρα;

Σε μία ακόμη πρόβλεψη προέβη ο μετρ του είδους και πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τα μέτρα.

Στα 20 λεπτά το λίτρο ο ΕΦΚ στο κρασί

Σε 20 λεπτά το λίτρο, που σημαίνει ότι στη φιάλη (750 ml) η επιβάρυνση θα είναι 15 λεπτά διαμορφώνεται ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο κρασί.

Χριστιανός ξυλοκοπήθηκε βάναυσα έξω από το σπίτι του επειδή εγκατέλειψε το Ισλαμ [εικόνες & βίντεο]

Τον άγριο ξυλοδαρμό έζησε ένας 49χρονος που άφησε το Ισλάμ για να ασπαστεί τον Χριστιανισμό.

Εμπαιγμός με τα «κόκκινα δάνεια»: Ζητάνε από τον δανειολήπτη να επιστρέφει την επιδότηση του Δημοσίου!

Όποιος ευάλωτος δανειολήπτης αιτηθεί κρατικής ενίσχυσης για τα τρία χρόνια που προβλέπει το νέο πλαίσιο, ώστε το κράτος να πληρώνει μέρος της δόσης, την οποία πρέπει εκείνος να δώσει στην τράπεζα, υποχρεούται να την αποπληρώσει... μελλοντικά

Τα γατάκια Τσίπρας-Καμμένος διέγραψαν Παναγούλη-Νικολόπουλο

Με επιστολή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την διαγραφή του βουλευτή, Στάθη Παναγούλη, ο οποίος σήμερα απείχε εσκεμμένα από την ψηφοφορία.

Το Twitter τρολάρει την παραίτηση Σακελλαρίδη: Όχι τον Σακελλαρίδη ρεεε…

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει το Twitter την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Μάλιστα αρκετοί έσπευσαν να δώσουν και συμβουλές πως «τεχνογνωσία για την πλήρη εκκαθάριση του συντρόφου υπάρχει.

Άγριος βιασμός και δολοφονία καθηγήτριας από μαθητή της! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ προκάλεσε το γεγονός του βιασμού και της δολοφονίας 24χρονης καθηγήτριας μαθηματικών από 14χρονο μαθητή.

Κυβέρνηση ανίκανων: Αποσύρεται δωρεά 3 εκατ. του Ιδρύματος Νιάρχου… λόγω καθυστέρησης

Αποσύρεται η δωρεά των τριών εκατομμυρίων ευρώ του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος προς το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης επειδή δεν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής». Δεκαοκτώ μήνες μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση του ΕΜΣΤ το χρονοδιάγραμμα δεν τηρήθηκε και η ισχύουσα συμφωνία ακυρώνεται.


Βίντεο ντοκουμέντο: Τα ουρλιαχτά της 26χρονης βλαμμένης πριν ανατιναχτεί

Ένα βίντεο ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο διάλογος ανάμεσα στους αστυνομικούς και της γυναίκας τζιχαντίστριας λίγα δευτερόλεπτα πριν ανατιναχτεί στο διαμέρισμα του Σεν Ντενί, δημοσίευσε η Daily Mail.

Υπόθεση Πανούση: Πέντε ώρες κατέθετε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ολοκληρώθηκε για σήμερα η κατάθεση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δασούλα και θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι.

Μεϊμαράκης: Ρε Αλέξη τι έγινε με 'κεινο το "μην πληρώνεται δόσεις γιατί έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η σεισάχθεια"

"Τα μέτρα που ψηφίζονται σήμερα είναι προτάσεις της κυβέρνησης", ανέφερε κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ζήτησε από την κυβέρνηση να μην καλλιεργεί τη σύγχυση, "ότι τα ψήφισε και η Νέα Δημοκρατία".

Εγκρεμνοί Λευκάδα σεισμός: Δείτε πώς ήταν πριν και πώς είναι τώρα

Οι Εγκρεμνοί έχουν φιγουράρει κατά καιρούς, στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Όμως, ένα από τα στολίδια της Λευκάδας, της χώρα ολόκληρης, έμελλε να πληγεί και αυτό, από τον μεγάλο σεισμό της Λευκάδας.

ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ!Η πλάκα δύο Ελλήνων εκκένωσε το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης και... τους έστειλε φυλακή

Ο εντοπισμός μιας ύποπτης αποσκευής ήταν αρκετός για να σημάνει συναγερμός σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου της Κοπεγχάγης το μεσημέρι της Τετάρτης. Πίσω από τον λάθος συναγερμό βρίσκονται δύο Ελληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι έκαναν... πλάκα.

Το εξώφυλλο του Time αφιερωμένο στο Παρίσι

Δεν γράφει πολλά. Δεν είναι "ντυμένο" με εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Δεν έχει αίματα, δεν έχει δακρυσμένα πρόσωπα. Είναι όμως ένα από τα πιο δυνατά εξώφυλλα που αφιερώθηκαν τις τελευταίες μέρες στα όσα τραγικά έγιναν πριν λίγες μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ! Η βουλευτική ταυτότητα γράφει «Ουλή των Ελλήνων»

Σε μια καταγγελία προχώρησε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς την ώρα της αγόρευσής του στην συζήτηση για τα προαπαιτούμενα.

«Παλαβός ζητιάνος» είναι τελικά ο Έλληνας Μουσουλμάνος που εκδόθηκε από την Τουρκία

Ένας άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος ο οποίος του άρεσε να τριγυρνάει στα τζαμιά και μάλιστα ζητιάνευε για να καταφέρει να ζήσει, φαίνεται να είναι σύμφωνα με την ΕΥΠ ο ύποπτος για συμμετοχή σε εξτρεμιστική οργάνωση, ο οποίος συνελήφθη από τις Τούρκικες Μυστικές Υπηρεσίες μετά από δίμηνη παρακολούθηση.

Κύκλωμα που προμήθευε με πλαστά διαβατήρια παράνομους μετανάστες στη Μυτιλήνη, εξάρθρωσε η Αντιτρομοκρατική

Μεγάλο κύκλωμα που δραστηριοποιούνταν στη Μυτιλήνη και προμήθευε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε παράνομους μετανάστες εξάρθρωση η αντιτρομοκρατική και η ΕΥΠ.

Ολο το παρασκήνιο της παραίτησης του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Για πολλούς η παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αιφνιδίασε. Για ακόμα περισσότερους όμως, ήταν… αναμενόμενη, αφού μετά από τόσους μήνες εμφανούς αποστασιοποίησης από τις κυβερνητικές επιλογές, η «βαλίτσα δεν μπορούσε να πάει μακριά».

Πως συνδέονται μεταξύ τους οι 7 μακελάρηδες του Παρισιού [εικόνες]

Οι επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στον πλανήτη και άπαντες θεωρούν ότι η Ευρώπη μετά από τα πολύνεκρα χτυπήματα είναι διαφορετική.

Τρεις νέες φωτογραφίες της βλαμμένης του Σεν Ντενί [εικόνες]

Η γυναίκα – καμικάζι που ανατινάχθηκε στο διαμέρισμα του Σεν Ντενί τα ξημερώματα της Τετάρτης είναι η 26χρονη Hasna Aitboulahcen.

Δυο προτάσεις του Άδωνι (ΣΚΑΪ) που θα συζητηθούν πολύ…

Η Ελλάδα οφείλει να μετατραπεί από καταναλωτής σε κράτος παραγωγής ισχύος, να αποκτήσει επιτέλους Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, να ενεργοποιήσει την τεράστια δύναμη των εφέδρων στο πλαίσιο του θεσμού του πολίτη-οπλίτη, να συγκροτήσει Συμβούλιο Θαλάσσιας Ισχύος ώστε να μετατρέψει την οικονομική ισχύ της ποντοπόρου ελληνόκτητης ναυτιλίας σε γεωπολιτική επιρροή, να δημιουργήσει ειδικές στρατηγικές σχέσεις με το Ισραήλ και την Αίγυπτο, να μην εγκαταλείψει την Κύπρο παραιτούμενη της ιδιότητας της εγγυήτριας δυνάμεως επαναλειτουργώντας τον Εθνικό Αμυντικό Χώρο, να διασυνδέσει την βουλευτική αποζημίωση με τις αποδοχές των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Χατζηδάκης για τους πλειστηριασμούς: Το προηγούμενο σύστημα κάλυπτε το 90% των δανειοληπτών

Έκανε λόγο για «ξεδόντιασμα» του νόμου Κατσέλη, υπενθυμίζοντας πως το προηγούμενο πλαίσιο ήταν προστατευτικό και χαρακτήρισε «μεγάλη γκάφα» τη ρύθμιση του συζητούμενου νομοσχεδίου

Άγριος καυγάς Αμυρά - Καραθανασόπουλου για τον ορθόδοξο Μαρξισμό - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή μεταξύ του Γιώργου Αμυρά και του Νίκου Καραθανασόπουλου, με τους δύο βουλευτές να ανταλλάσσουν βαρείς χαρακτηρισμούς. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού στην αρχή της ομιλίας του:

Ο Αμπαούντ ήταν ο «εγκέφαλος» μέχρι και έξι επιθέσεων στη Γαλλία

Ο κ. Καζνέβ αποκάλυψε ότι οι γαλλικές αρχές δεν γνώριζαν ότι ο Αμπντελχαμίντ βρισκόταν στο Παρίσι, μέχρι την νύχτα των φονικών επιθέσεων στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας

Τίμησαν τον ήρωα Χανδρινό έπειτα από 41 χρόνια

Έπρεπε να περάσουν 41 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, για να τιμήσει η Ελληνική Πολιτεία τον ήρωα Αντιναύαρχο Ελευθέριο Χανδρινό, ο οποίος το καλοκαίρι του 1974 ήταν από τους λίγους που έσωσαν την τιμή της Ελλάδας, στις επιχειρήσεις εναντίον των Τούρκων-Τις σχετικές ενέργειες είχε ξεκινήσει ο Βαρβιτσιώτης το 1993

Ήταν ένας από τους ήρωες του 1974, που αδίκησε όχι μόνο η ιστορία, αλλά και η ίδια η Ελλάδα, η οποία παρέβλεψε εσκεμμένα την προσφορά τους, αρνούμενη να παραδεχτεί πως Έλληνες πολέμησαν τον Αττίλα και πολλοί από αυτούς δεν επέστρεψαν πίσω στην πατρίδα.

Στέλλα Πάνου Νίκα: «Έφυγε» από τη ζωή η δασκάλα της Χειμάρρας

Φτωχότερη είναι από σήμερα η ελληνική Παιδεία στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου, με το θάνατο της δασκάλας Στέλλας Πάνου Νίκα, η οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της στα μικρά Ελληνόπουλα και στη διάδοση των ελληνικών γραμμάτων στην πολύπαθη περιοχή.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Ενοχλήθηκε το ΣΥΡΙΖΟσκυλο η Έλενα επειδή όσοι διαφωνούν δεν χαρίζουν την έδρα τους στον Τσίπρα

Θα τα λουστείτε όλα μαρή βλαμμένη! Όταν πανηγυρίζατε για όσους έφευγαν από ΝΔ ήταν καλά; Τώρα ξυδάκι....
Την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και την απόφαση του Νίκου Νικολόπουλου να μην παραδώσει την έδρα του, σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα:

Νικολόπουλος γελάει με Καμμένο: Θα παρέδιδα την έδρα μου αν στις εκλογές είχαμε πει κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη - ΒΙΝΤΕΟ

«Πράγματι θα είχε δίκιο ο Πάνος ο Καμμένος να ζητά να παραδώσω την έδρα εάν καταψήφιζα το νομοσχέδιο, εφόσον είχαμε κατέβει στις εκλογές με ένα ανάλογο πρόγραμμα του περιεχομένου του σημερινού νομοσχεδίου», δήλωσε στο περιστύλιο της Βουλής στους δημοσιογράφους ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος και πρόσθεσε:

Το πιο κοινό γυναικείο όνομα στον κόσμο είναι ελληνικό -Και δεν είναι το Μαρία

Το πιο κοινό γυναικείο όνομα στον κόσμο είναι ελληνικό και δεν έχει καμία σχέση με το πιο πολυφορεμένο στη χώρα μας: Το «Μαρία».

Βίντεο: Ρωσικά μαχητικά τινάζουν στον αέρα διυλιστήριο πετρελαίου των τζιχαντιστών

Το ισχυρό αυτό πλήγμα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης του Ρώσου προέδρου να εντατικοποιήσει τις επιδρομές εναντίον του ISIS

Τα ζώα πράγματι προαισθάνονται τους σεισμούς

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά τη συμπεριφορά άγριων ζώων πριν από σεισμικές δραστηριότητες, με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά για τη βελτίωση των βραχυπρόθεσμων σεισμικών προβλέψεων.

Πόσο κοστίζουν οι γαλλικές επιδρομές στη Ράκα της Συρίας;

Ποιο είναι το κόστος για τα καύσιμα των αεροσκαφών, τους μισθούς των πιλότων αλλά και των βομβών που πέφτουν κάθε βράδυ στο συριακό έδαφος

Νικολόπουλος σε Καμμένο: ΠΑΡ'ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ! Την έδρα τη δίνουν και την αφαιρούν οι πολίτες

Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη τρολιά από το να ζητάει την έδρα ο αστείος που ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΝΔ και έφτιαξε κόμμα....

Επιμένει στο "αντάρτικο" ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Νίκος Νικολόπουλος, παρά την παρέμβαση του Πάνου Καμμένου ο οποίος τον κάλεσε να μην "εξαπατήσει στην αποψινή ψηφοφορία τον λαό" αλλιώς να παραδώσει την έδρα του.

Επίθεση Τζιτζικώστα σε κυβέρνηση και συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα

Επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά με μηνύματα προς το εσωτερικό της ΝΔ, με αφορμή την παραίτηση Σακελλαρίδη, εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Μητσοτάκης: Κάποια προεκλογικά σποτ ήταν τελείως άστοχα – ΒΙΝΤΕΟ

Την προεκλογική καμπάνια των υποψήφιων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με δηλώσεις του έξω από τη Βουλή.

Ο δημοσκόπος της π@@@ας πήρε τη θέση του Γαβριήλ

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης παίρνει στη Βουλή τη θέση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που παραιτήθηκε σήμερα γιατί διαφωνεί με τα μέτρα του Μνημονίου.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Μεγάλη αύξηση της τιμής του εισιτηρίου στις συγκοινωνίες σε 1,40 ευρώ

Το υπουργείο Μεταφορών υποστηρίζει πως «συνεχίζει τις προσπάθειες ώστε να παραμείνουν ίδιες οι τιμές για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών» - Αύξησης της τάξης του 16%

ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Ουγκάντα! Έδωσαν σακούλα σκουπιδιών σε ασθενή του Βενιζέλειου για να... κάνει την ανάγκη της!

Υποστελέχωση κλινικών, ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό και καθυστερήσεις σε προγραμματισμένες εξετάσεις συνθέτουν το σκηνικό αλαλούμ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Έλληνας Τζιχαντιστής στα χέρια της ΕΥΠ - Συνελήφθη στην Τουρκία

Έλληνας μουσουλμάνος ο οποίος ίσως έχει σχέση με το «Ισλαμικό κράτος», συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από τις Τούρκικες Μυστικές Υπηρεσίες, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα προς την Συρία.

ΑΦΟΥ ΔΕ Γ@ΜΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ Γ@ΜΕΙ! Ο Κακλαμάνης ζήτησε από βουλευτή να …βγάλει το γάμμα από το επίθετο του - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης προσφωνώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Μπγιάλα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στη Βουλή, επεσήμανε σχετικά με το επίθετο του:

Μπογδάνος: «Είμαι δεξιός και το δηλώνω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό», ήταν καλεσμένος σήμερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Εκεί μίλησε για τις πολιτικές του πεποιθήσεις λέγοντας ευθέως...

Ευτυχώς ρίξαμε τον Σαμαρά που "ξεπουλούσε" με 0,31€ τη μετοχή την Eurobank και την πουλάμε τώρα με 1 ολόκληρο ΛΕΠΤΟ

Ενα λεπτό του ευρώ (0,01 ευρώ) ανά μετοχή θα διατεθούν οι μετοχές της Εurobank στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης. Με άλλα λόγια η κυβέρνηση πούλησε σε ιδώτες σχεδόν ολόκληρη την τράπεζα με...

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΕΤΣΙ ΓΑΜ@ΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ! "Κομμάτια" γίνεται τζιχαντιστής την ώρα που "έβγαζε λόγο για τους άπιστους"

Η αμήχανη στιγμή που μια ρουκέτα "σκάει" πίσω σου...

Την ομιλία ενός άνδρα διέκοψε μια ρουκέτα η οποία "προσγειώθηκε" 2 μέτρα πίσω του.  
Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.