25 Νοεμβρίου 2015

Δείτε μια νυμφομανή να «επιτίθεται» στους άντρες του μετρό... λέμε τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα κοινωνικό… πείραμα αποφάσισαν να κάνει μια νυμφομανής και ο φίλος της, «τσεκάροντας» τις αντιδράσεις των επιβατών στο βαγόνι ενός μετρό.

ΒΙΝΤΕΟ-Αφιερωμένο στου Έλληνες πατριώτες του κ@λου που έχουν ζαλιστεί από τις φάπες Ερντογάν σε Πούτιν

23 Σεπτεμβρίου, Μόσχα
Μία εβδομάδα πριν την έναρξη των ρώσικων βομβαρδισμών στη Συρία ο "ομόδοξος" Πούτιν εγκαινιάζει το μεγαλύτερο...

Έρχονται νέοι φόροι για την είσπραξη έως και 450 εκατ. ευρώ επιπλέον του έξτρα 1,8 δις

Φορολογικά νομοσχέδια για την είσπραξη επιπλέον 450 εκατ. ευρώ αναμένονται το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, προκειμένου να καλυφθεί ο στόχος του προϋπολογισμού για το 2016.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ! Παπαμιμίκος: Μπορεί να υπήρξε σαμποτάζ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρξε σαμποτάζ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΔ, άφησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος.

ΒΙΝΤΕΟ-Παρέμβαση Σαμαρά: Ενότητα και σοβαρότητα!

Την πρώτη δήλωση μετά το φιάσκο των εκλογών στη ΝΔ και τα όσα ακολούθησαν έκανε ο Αντώνης Σαμαράς.

Καρέ- καρέ οι κινήσεις των τρομοκρατών στο «χτύπημα» στον ΣΕΒ -Εδρασαν σε 8 δευτερόλεπτα

Μέσα σε 8 δευτερόλεπτα έδρασαν οι τρομοκράτες που «χτύπησαν» τα γραφεία του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών στο Σύνταγμα, τα ξημερώματα της Τρίτης.

BINTEO-ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ! Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν τουρκικό κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία (φωτο)

Ένα βίντεο που γυρίστηκε σε μια μεθοριακή διάβαση στα σύνορα της Συρίας με την επαρχία Κιλίς στη νότια Τουρκία καταγράφει φορτηγά να φλέγονται, έπειτα από μια αεροπορική επιδρομή, την οποία κατήγγειλαν εργαζόμενοι σε οργανώσεις αρωγής.

Τζιτζικώστας: Ζήτησε από τον Πλακιωτάκη συνάντηση των «τεσσάρων»

Για «να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο της Ν.Δ και για να πέσουν οι τόνοι»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη είχε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος και επανέλαβε το αίτημά του για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος.

Η απίστευτη απάντηση του Κυριάκου όταν τον ρώτησαν αν ο Μεϊμαράκης του μίλησε «γαλλικά»

Ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του MEGA, αποτυπώνοντας τις θέσεις του αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπήρξε σαμποτάζ κατά την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής, η οποία κατέληξε σε φιάσκο, καθώς δεν ολοκληρώθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος.


ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ!! Μαχαίρι σε συντάξεις και παροχές δημοσιογράφων

Σε νέες μειώσεις, ύψους 3,2 εκατ. € που υπερβαίνουν και το 20% στις επικουρικές συντάξεις προχωρεί η πλειοψηφία του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ενώ σχεδιάζει κι άλλες περικοπές σε ιατροφαρμακευτικές και  νοσηλευτικές παροχές ασφαλισμένων. Ταυτόχρονα αποφάσισαν νέες περικοπές στις αποδοχές των εργαζομένων στο Ταμείο και  δηλώνουν ότι θα κάνουν έξωση στους ανέργους.

Σβήνουν τα πρόστιμα στους άνεργους που δεν είχαν εισιτήριο στα λεωφορεία

Στην διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί σε ανέργους για μη καταβολή κομίστρου στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, για το διάστημα 2 Ιουλίου 2010 έως 2 Ιουλίου 2015, θα προχωρήσει ο ΟΑΣΑ.

Λοβέρδος τεμαχίζει Πάκη: Παραβιάζεις το Σύνταγμα, παίρνεις το μέρος κομμάτων, έχεις ψηφίσει το PSI και τώρα κάνεις την πάπια

Σφοδρή επίθεση κατά του Προκόπη Παυλόπουλου εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή δήλωση που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σχετικά με το ασφαλιστικό.

Στοιχεία αποδεικνύουν τη συνεργασία της Τουρκίας με τους τζιχαντιστές

Οι κινήσεις της Ρωσίας, ο ρόλος του Ερντογάν και οι καταγγελίες που βγάζουν στην επιφάνεια το παρασκήνιο - Η κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους ανοίγει τον «Ασκό του Αιόλου»

Πετσόκοψαν στα μουλωχτά το δήθεν πρόγραμμα για την ανθρωπιστική κρίση: Αντί για 200, θα δώσουν 108 εκατ. ευρώ

Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί μόλις 68 εκατ. ευρώ, ενώ το αρμόδιο υπουργείο υποστηρίζει πως εντός των επόμενων ελάχιστων ημερών που απομένουν για την ολοκλήρωση του έτους θα διατεθούν και τα υπόλοιπα 40 εκατ. ευρώ

Δείτε την «υποδοχή» λάθρο σε καταυλισμό στην Ολλανδία

Με κομμένα κεφάλια γουρουνιών στην είσοδο του κέντρου υποδοχής υποδέχτηκαν άγνωστοι Ολλανδοί τους πρόσφυγες που θα έφταναν στην πόλη Enschede

ΠΑΨΕ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠ/ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Κοντονής: Με τον Μαρινάκη μίλησα από ευγένεια

Για την επικοινωνία που είχε κατά τη διάρκεια των γεγονότων στη Λεωφόρο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε ο Σταύρος Κοντονής στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

ΒΙΝΤΕΟ-Εισβολή άπλυτων στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι

Αναστάτωση επικράτησε έξω από το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε να εισβάλει.

Αυτό είναι το διαφημιστικό σποτ του Fiat 124 Spider με τον Τσάρλι Σιν που ακυρώθηκε [βίντεο]

H Fiat είχε συνεργαστεί πριν από μερικά χρόνια με το «κακό παιδί» του Hollywood, τον Τσάρλι Σιν n, σε ένα διαφημιστικό σποτ για το Abarth 500 που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί –συμπρωταγωνίστρια του Σιν ήταν η Ρουμάνα καλλονή Catrinel Menghia.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει το ρωσικό αεροπλάνο που κατέρριψαν οι Τούρκοι παρουσίασε πριν από λίγο το CNN. Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα το αεροπλάνο που έχει συντριβεί πάνω σε δέντρα και τα κομμάτια του είναι παντού διασπαρμένα…

Όχι δύο, αλλά 16 οι υπάλληλοι της Βουλής με πλαστά πτυχία!

Συνολικά 16 είναι τελικά οι υπάλληλοι της Βουλής που εντοπίστηκαν με πλαστά πτυχία και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για 15 μόνιμους υπαλλήλους που εντοπίστηκαν με πλαστά πτυχία πανεπιστημίου ή παραποιημένα απολυτήρια Λυκείου...

Ο Άδωνις για την Μπακογιάννη: Έπρεπε να το πει το 2009...

«Θα βγάλουμε αρχηγό μέσα στο 2015» εκτίμησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΚΛΑΙΩ! ΠΑΝΑΡΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ! Ο Ψινάκης και ο Καμμένος παρακολουθούν… αερομαχίες – ΦΩΤΟ

Ο Ηλίας Ψινάκης επισκέφθηκε τον Πάνο Καμμένο και του ζήτησε τη βοήθεια του για την κοινωνική και τουριστική ανάπτυξη του Μαραθώνα.

"Χάθηκαν στη μετάφραση" Τσίπρας και Νετανιάχου- Δείτε τον... δράστη - ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετές δυσκολίες αντιμετώπισε ο μεταφραστής της συνέντευξης Τύπου στις δηλώσεις Τσίπρα-Νετανιάχου ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ σε μία προσπάθεια του διακωμωδήσει  την κατάσταση, είπε ότι καταλαβαίνει τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Έχει ξεφύγει τελείως ο Βαγγέλας! Παραλίγο να δείρει δημοσιογράφο!

Κάποιος θα πρέπει να ηρεμήσει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αφού εάν ισχύουν αυτά που μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες από την Βουλή, είναι προφανές πως ο πρώην μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ έχει απολέσει παντελώς την ψυχραιμία του.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Βρούτση-Καράογλου στον Μπαλαούρα: Μη σχολιάζεις τη ΝΔ γιατί η Κω/λου μας τελείωσε

Κόντρα ξέσπασε στη βουλή μεταξύ του Γεράσιμου Μπαλαούρα και των βουλευτών της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση και Θεόδωρο Καράογλου.

ΒΙΝΤΕΟ-Καράογλου: Συνδιαλέγεστε με τρομοκράτες - Η έντονη αντίδραση του Μπαλαούρα

Βαρύ κατηγορώ εναντίον της  κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Καράογλου κατά τη διάρκεια της επιτροπής Οικονομικών της βουλής.   "Σας κατηγορώ ότι συνδιαλέγεστε με τρομοκράτες" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καράογλου, προκαλώντας την αντίδραση του Γεράσιμου Μπαλαούρα.

#IstandWithRussia: Καμπάνια πουτινόπληκτων υπέρ της Ρωσίας στο Twitter

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό F-16 και έπειτα από τη σκληρή επίθεση της ρωσικής ηγεσίας κατά της τουρκικής κυβέρνησης, χιλιάδες είναι οι χρήστες του Διαδικτύου που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη Μόσχα.

Η κόντρα Μπαλαούρα - Βορίδη για τους "λαθρομετανάστες" του Καμμένου - ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Γεράσιμου Μπαλαούρα προκάλεσε το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καμμένος χρησιμοποίησε τη λέξη "λαθρομετανάστες".

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Ντοπαρισμένη η Πηγή Δεβετζή

Θετικό αποδείχτηκε το δείγμα σε επανέλεγχο του 2007 σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Ο απανέλεγχος αφορούσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Στίβου στην Οσάκα όπου είχε πάρει...

Έτσι σώθηκε ο δεύτερος Ρώσος πιλότος-«Οι Τούρκοι δεν μας προειδοποίησαν»

Στη δημοσιότητα δόθηκαν η φωτογραφία και τα στοιχεία του Ρώσου πιλότου που διεσώθη μετά την χθεσινή κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού SU-24 από τουρκικό F-16.

Δείτε σε βίντεο το τρομακτικό πέρασμα αεροσκάφους μέσα από ηλεκτρική καταιγίδα

Οι κεραυνοί που έπεφταν δίπλα στο αεροσκάφος ήταν ικανοί να προκαλέσουν κάτι παραπάνω από τρόμο στους επιβάτες

Φωτογραφία: Η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο διέγραψε την τουρκική σημαία

Ενώ ο οικονομικός «πόλεμος» έχει ξεκινήσει με σημαντικά τουριστικά γραφεία στη Ρωσία να λένε «νιετ» στα ταξιδιωτικά πακέτα με προορισμό τις τουρκικές πόλεις, η ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.

Πάντως δεν έχει ξαναυπάρξει αρχηγός ΝΔ που να κατηγόρησε τον προκάτοχό του όπως ο Βαγγέλας!

Ας γυρίσουμε στην Ιστορία της ΝΔ. Οταν το 1981 ο Ευ. Αβέρωφ ανέλαβε τη ΝΔ, το κόμμα χρωστούσε κάμποσα εκατομμύρια στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Δεν θέλω να αναφερθώ στο λόγο της σπατάλης. Πάντως δεν ήταν από εισιτήρια για να ψηφίσουν οι εκλογείς.

ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΠΑΚΗ!ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝ ΜΥΡΙΟ ΝΑ'ΧΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ! Πάκης: Οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα δεν είναι πολλοί και πρέπει να αυξηθούν

Υποστήριξε ότι το πρόβλημα είναι πως οι άνθρωποι δεν είχαν μπει στις σωστές θέσεις και δεν είχαν λειτουργήσει οι μετατάξεις, με αποτέλεσμα σε ορισμένες υπηρεσίες να είναι πολλοί και σε άλλες καθόλου

Σκληρές εικόνες: Οι Τουρκομάνοι περιφέρουν τη σορό του πιλότου στην καρότσα φορτηγού

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο ένας από τους δύο πιλότους του τουρκικού μαχητικού που κατερρίφθη χθες από τουρκικά F-16 στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας είναι σώος, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες φέρονται να απεικονίζονται Τουρκομάνοι αντάρτες να μεταφέρουν τη σορό του δεύτερου πιλότου, στην καρότσα ενός φορτηγού.

Λάβρος ο Παναγούλης κατά του ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο η Χούντα είχε βάλει φίμωτρο στο λαό

Άστραψε και βρόντηξε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ο Στάθης Παναγούλης μετά την απόφαση της Κουμουνδούρου να τον αντικαταστήσει στην Επιτροπή Σωφρονιστικού Συστήματος της Βουλής.

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη βύθιση του ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου Κουρσκ

Το πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ βυθίστηκε στη θάλασσα του Μπάρεντς κατά τη διάρκεια μιας ναυτικής άσκησης, στις 12 Αυγούστου του 2000. Τα 118 μέλη του πληρώματος έχασαν τη ζωή τους ύστερα από την έκρηξη πυρηνικής κεφαλής.

"Στόχος μας, μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα"

"Στόχος μου είναι να ανοίξω μια μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας αλλά και θα προμηθεύεται πρώτες ύλες, συσκευασίες, κουτιά και από ελληνικές επιχειρήσεις". Αυτό δηλώνει μιλώντας αποκλειστικά στο capital.gr η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής και εμπορίας φιλικών στο περιβάλλον απορρυπαντικών, Earth Friendly Products, Kelly Vlahakis-Hanks.

Οι ψεκασμένοι μπουρδολόγοι βλέπουν τον Πούτιν να εξαϋλώνει την Τουρκία... κι αυτός έβγαλε απλά μια ταξιδιωτική οδηγία

Οι Ρώσοι αντιμετώπισαν στωικά την κατάρριψη του αεροσκάφους τους και η πιο σκληρή τους δήλωση ήταν "νομίζαμε ότι η Τουρκία, εκτός από γειτονική χώρα, είναι και φιλική", αλλά τα γνωστά ελληνικά sites που πουλάνε ...

Το κιτ επιβίωσης των Ρώσων πιλότων που βομβαρδίζουν τους τζιχαντιστές -Το έχουν πάντα μαζί τους [βίντεο]

Οταν η Μόσχα ξεκίνησε τις εναέριες επιχειρήσεις στη Συρία εναντίον των τζιχαντιστών ο δημοσιογράφος του Russian Today, Murad Gazdiev έκανε ένα αφιέρωμα στους πιλότους που θα αναλάμβαναν να οδηγήσουν τα ρωσικά μαχητικά πάνω από τα εδάφη των τζιχαντιστών και να βομβαρδίσουν τους επιλεγμένους στόχους.

Τα κομμούνια της «Ελληνοφρένειας» περιγράφουν το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που δεν έγινε ποτέ [βίντεο]

Μια άλλη διάσταση ήρθε να δώσει η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» στην περιγραφή του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, το οποίο φυσικά δεν διεξήχθη το περασμένο Σάββατο εξαιτίας των επεισοδίων.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΦΑΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ! Ρωσίδα αναλύτρια: Για διακοπές πάτε Ελλάδα-Μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων

Με ένα άρθρο-κόλαφο για την Τουρκία, η γενική διευθύντρια του Ρωσικού Ινστιτούτου Έρευνας και Πρωτοβουλιών για την Εξωτερική Πολιτική, Βερονίκα Κρασενίνικοβα, κατηγορεί την Αγκυρα για την κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού.

Τουρκικά μαχητικά, drones, υποβρύχια και πυραυλικά συστήματα -Η δύναμη πυρός της Αγκυρας [εικόνες]

Μετά από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία την Τρίτη τα διεθνή μέσα ξεκίνησαν μία σειρά αναλύσεων για την επόμενη ημέρα της «σύγκρουσης» Κρεμλίνου-Αγκυρας.

Απίστευτο: Στο e -bay ελληνικό κείμενο της Καινής Διαθήκης!

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Τζέφρι Σμιθ, ακαδημαϊκός στον τομέα των Πρωτοχριστιανικών Χρόνων στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, πρόσεξε κάτι εντυπωσιακό: μια καταχώριση στο eBay για την πώληση ελληνικού παπύρου ή -για την ακρίβεια- ενός κομματιού του με το Ευαγγέλιο του Ιωάννη και αρχική τιμή μόλις 99 δολάρια.

Σύμπραξη Πούτιν - Ομπάμα για να φάνε τον Ερντογάν: Ποιος παγίδευσε ποιον;

Ποια είναι η πραγματική ανησυχία της Τουρκίας, το ενδεχόμενο «κυρώσεων» - αντιποίνων από πλευράς Ρωσίας, ή μήπως το ενδεχόμενο να έχει πέσει σε παγίδα ο Ερντογάν από τη Μόσχα, με την Ουάσιγκτον να κάνει να στραβά μάτια ή ακόμη και να σιγοντάρει;

Βαρτζόπουλος: Η Μπακογιάννη δεν εννοούσε ότι έγινε νοθεία το 2009

«Η κ. Μπακογιάννη δεν εννοούσε ότι έγινε νοθεία στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ του 2009» σημείωσε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, στενός συνεργάτης του πρώην αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! Έσπασαν την τουρκική πρεσβεία στη Μόσχα και έκαναν ντου σε τούρκικο εργοστάσιο μπύρας

Διαδηλωτές πέταξαν πέτρες, αυγά, ντομάτες και μπαλόνια με μπογιές - Καμία σύλληψη από την αστυνομία

Επεισόδια ξέσπασαν την Τετάρτη έξω από το κτήριο της πρεσβείας της Τουρκίας στην Μόσχα, όταν πλήθος είχε συγκεντρωθεί και διαμαρτυρόταν για την κατάρριψη του ρωσικού Σουκχόι από την Άγκυρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΟ-ΤΣΙΠΡΑ! Στρατιώτες ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο φεύγοντας από Καστελόριζο

Ράγισαν καρδιές στο Καστελόριζο από τους Στρατιώτες που αναχωρώντας από το νησί για τις μεταθέσεις τους έψαλλαν τον Εθνικό μας Ύμνο με βροντερή φωνή που αντηχούσε σε όλο το λιμάνι του νησιού.

ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ; Ισραήλ - Τσίπρας: Τι έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών στο μουσείο του Ολοκαυτώματος

Μετά την ξενάγησή του στο μουσείο του Ολοκαυτώματος και μια δήλωση με την οποία εκφράζει το σεβασμό του στη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, άρχισε την επίσκεψή του στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΟΥΝ! Δίχρονος από τη Συρία βρέθηκε μόνος του στον Εβρο [εικόνες]

Ακόμα ένα προσφυγόπουλο μόνο του στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα 2χρονο αγοράκι από τη Συρία που άγνωστο πώς, χάθηκε από τους γονείς του, περιπλανιόταν μόνο του στα σύνορα του Εβρου και βρήκε καταφύγιο στους ανθρώπους της οργάνωσης ΜΕΤΑδράση.

ΨΟΦΟΣ! Ερντογάν: Συντρίμμια του ρωσικού μαχητικού έπεσαν και στην Τουρκία -Τραυματίστηκαν 2 Τούρκοι

«Δεν θέλω κλιμάκωση», τόνισε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον απόηχο των όσων δραματικών έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο.