26 Νοεμβρίου 2015

Τα πιο σ@ξι ατυχήματα των διάσημων κυριών με μαγιό!(φωτο)

Μια στιγμή αρκεί...για τη χαρά του παπαράτσι αλλά και του ανδρικού πληθυσμού!

Άλλοτε τυχαία και άλλοτε ίσως και λίγο επιτηδευμένα και τα φλας των φωτογράφων παίρνουν φωτιά!

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Όταν Ο Μειμαράκης Ήταν Πρόθυμος Να Ξυρίζει Και Το Μουστάκι Του Για Τα Β@ζιά Της Μαρία Λογοθέτη Στο Ερωτοδικείο

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τότε βουλευτής της Ν.Δ., έξω από τα αυστηρά κλισέ της σοβαροφάνειας, χωρίς ρετούς, χωρίς την ξύλινη γλώσσα που μας έχουν συνηθίσει οι πολιτικοί μιλάει για τον έρωτα και για τη ζωή.

Βίντεο: Δείτε το σ@ξι video game που απαγορεύτηκε σε Ευρώπη και Αμερική

Πρόκειται για το Dead or Alive Xtreme 3 στο οποίο παίζουν βόλεϊ γυναίκες με πολύ σέξι εμφάνιση ενώ στα διαλείμματα πανηγυρίζουν με υπερβολικά αισθησιακό τρόπο

ΠΑΡΤΕ ΠΟΥΛΟ ΓΙΔΙΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"! Ερχονται αυξήσεις διοδίων από 1η Γενάρη (όπως λεν οι κομμουνιστές)

Την αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου σε όλους τους σταθμούς που διαχειρίζεται, ανακοίνωσε η κοινοπραξία αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Πάλι ξύλο έριξαν οι Σκοπιανοί σε Μαρικινούς και Πακιστανούς "πρόσφυγες" της πο@τσας!

Εκατοντάδες μετανάστες από Ιράν, Μαρόκο και Πακιστάν ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές της ΠΓΔΜ - Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τους χτύπησαν με τα γκλομπ τους

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στην Ειδομένη, δίπλα στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-ΠΓΔΜ, όπου σήμερα σημειώθηκαν νέα επεισόδια και συγκρούσεις ανάμεσα σε μετανάστες που και σκοπιανούς αστυνομικούς.

Αμερικανοί στρατιώτες στο Κομπάνι

Στελέχη του αμερικανικού στρατού έφθασαν στην πόλη Κομπάνι της Συρίας προκειμένου να εκπαιδεύσουν και να υποστηρίξουν τους Κούρδους μαχητές ενόψει των νέων επιχειρήσεων που αναμένεται να διεξάγουν εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΗΑΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ! Τουρκικά ΜΜΕ: Θα μιλήσουν στο τηλέφωνο Πούτιν και Ερντογάν

Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκικού Τύπου σήμερα αργά ή αύριο ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία. Οι δύο άντρες προφανώς θα συζητήσουν για το συμβάν με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους.

Ζωή κατά υπαλλήλων Βουλής: Δεν εργάζονται-Εργαζόμενοι: Βγάζαμε τις φωτοτυπίες που πήρε φεύγοντας

Νέα, άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ των υπάλληλων της βουλής και της Ζωής Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη λύση που έδωσε χθες ο Νίκος Βούτσης, ανανεώνοντας τις 43 από τις 45 συμβάσεις.

Συναντήσεις Γ. Πλακιωτάκη με Κων. Μητσοτάκη, Αντ. Σαμαρά, Κ. Καραμανλή

Επαφές με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά είχε την Πέμπτη ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ! Μεϊμαράκης: Έδωσε στη δημοσιότητα τα e-mail που έστειλε στην ΚΕΦΕ

Καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι να τον αφήσουν να τσακώνεται μόνος του

Αιχμές κατά των συνυποψηφίων του αφήνει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μειμαράκης, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι επιδιώκουν την πολυδιάσπαση του πολιτικού συστήματος και την διάλυση της ΝΔ.

ΒΑΣΙΚΑ Η ΤΡΟΙΚΑ ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ¨ΟΤΙ->Το ΥΠΟΙΚ ψάχνει γ.γ Δημοσίων Εσόδων - Ποια τα κριτήρια

Το διάδοχο της Κατερίνας Σαββαΐδου αναζητούν στο υπουργείο Οικονομικών, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος, η οποία αναρτήθηκε στη Διαύγεια, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΑΥΛΟ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ! Την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην ορθόδοξη εκκλησία ζητά η Ρώσικη Δούμα

Την επιστροφή της Αγιάς Σοφιάς στην Ορθοδοξία και συγκεκριμένα στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως ζητούν από την Τουρκία, Ρώσοι βουλευτές .

ΑΣΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ "ΣΟΡΥ ΛΑΘΟΣ" ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ! Η Ρωσία απειλεί με ακύρωση του Turkish Stream

Η Μόσχα εξετάζει το «πάγωμα» κοινών επενδυτικών σχεδίων με την Άγκυρα - Μέχρι και δέκα δισ. θα χάσει η Τουρκία από το ρωσικό εμπάργκο στον τουρισμό - O Ερντογάν σκόπιμα οδηγεί σε αδιέξοδο τις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας, δήλωσε ο Πούτιν

Σύλληψη 2 υπόπτων για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο [εικόνες]

Οπως μετέδωσε η Bild, η γερμανική Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων στο Βερολίνο που θεωρούνται ύποπτα για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης, μετά από έφοδο των αρχών σε τζαμί της πόλης.

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ! Ο ΟΠΑΠ προσφεύγει στα διεθνή δικαστήρια κατά του Ελληνικού Δημοσίου για ζημία 1 δις ευρώ!

Στο Δικαστήριο Διεθνούς Διαιτησίας του Λονδίνου προσφεύγει η ΟΠΑΠ ΑΕ κατά της απόφασης της κυβέρνησης να επιβάλει τέλος στα παιχνίδια της.

ΒΙΝΤΕΟ-Και φυσικά η Έλλη μας, στηρίζει... ναι σωστά μαντέψατε!

Στο γραφείο του υποδέχθηκε σήμερα υποστηρικτές του από τη νεολαία ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αναμεσά τους και η γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα, μοντέλο, Έλλη Παπαγγελή η οποία έχει ταχθεί στο πλευρό του.

Κρήτη: Κοσμοσυρροή στον Καρτερό για την εικόνα της Παναγίας Σουμελά

Για να καταλάβετε πόσο ξεφτίλες είναι οι τραγόπαπες, ενώ οι Πόντιοι κανόνισαν να πάει η εικόνα στην Κρήτη, η Αρχιεπισκοπή Κρήτης ήθελε να πάρει αυτή την εικόνα και να μην φανούν πουθενά οι Πόντιοι οι οποίοι ήθελαν να αναδείξουν τον Αγ. Νίκωνα που θεωρούν "δικό τους" Άγιο. Είναι δε τόσο ξεφτίλες οι τράγοι που δεν παραβρέθηκαν στην άφιξη της εικόνας και δεν θα συμμετάσχουν στις λειτουργίες στο μικρό εκκλησάκι όπου πήγε η εικόνα... Μόνο για φτύσιμο είναι...

Την ιερά εικόνα της Παναγίας Σουμελά υποδέχθηκαν – με τιμές Αρχηγού Κράτους – σήμερα κλήρος και πολιτικοί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Στη συνέχεια η ιερά εικόνα μεταφέρθηκε στον Καρτερό, μερικά χιλιόμετρα έξω απ' το Ηράκλειο, όπου και θα παραμείνει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου και Αγίου Αντωνίου "Νίκωνος του Μετανοείτε" για τρεις ημέρες.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ! Ο Τσίπρας διόρισε τον άνθρωπο που τον φιλοξένησε στην Ερείκουσα!

Μια βαριά καταγγελία για τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ανδρέας Γουλής, παλαιός συμφοιτητής του πρωθυπουργού και ο άνθρωπος που  φιλοξένησε τον κ. Τσίπρα  στην Ερείκουσα το καλοκαίρι, διορίστηκε στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας.

ΣΙΓΑ ΡΕΝΑ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΛΗΡΙΣΕΙΣ! Πρόστιμο 3.000 ευρώ «έριξε» η Δούρου στο Μέγαρο Μουσικής

Το πρόστιμο αφορά υπέρβαση της επιτρεπόμενης ηχοστάθμης στις συναυλίες που έγιναν στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής και επιβλήθηκε ύστρα από διαμαρτυρίες των κατοίκων της γύρω περιοχής

ΑΝΤΕ ΜΠΑΣ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! Η Γερμανία στέλνει Tornado στην Συρία

Το Βερολίνο μπαίνει στη μάχη κατά των τζιχαντιστών και εξετάζει το ενδεχόμενο να αποστείλει φρεγάτα και αεροσκάφη ανεφοδιασμού στο πλαίσιο της μάχης κατά του ISIS

Μις Καναδάς: «Η Κίνα μού απαγόρευσε την είσοδο στην χώρα»

Η 25χρονη νεαρή είναι οπαδός του Φάλουν Γκονγκ, ενός κινήματος διαλογισμού που έχει απαγορευτεί στην Κίνα - «Τώρα θα αρχίσουν να λογοκρίνουν και διαγωνισμούς ομορφιάς; Πόσο αξιολύπητοι είναι πια;», είπε η οργισμένη καλλονή

Η Frontex τελικά κρατά το γραφείο στον Πειραιά και το ενισχύει... με παρέμβαση του κ. Τίποτα


Πάντως μεγαλύτερο παλτό δεν θα μπορούσαμε να φορτώσουμε τους Ευρωπαίους! Πιστεύω ότι εκδικηθήκαμε ότι παλτά έστειλαν τα τελευταία 30 χρόνια σε ελληνικές ομάδες... από Ντέταρι μέχρι Εσιέν. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι ο πλέον αποτυχημένος επίτροπος! Πλημμύρισε η Ευρώπη πρόσφυγες κι αυτός στην κοσμάρα του...

Τελικώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και το περιφερειακό γραφείο της Frontex στον Πειραιά, όχι μόνο παραμένει σε λειτουργία αλλά και ενισχύεται.


ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΓΙΑ 10.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!Η Μόσχα καλεί τους Ρώσους να φύγουν από την Τουρκία


Αν ήταν μάγκες θα έλεγαν : Του χρόνου όποιος θέλει να πάει Τουρκία χαράτσι 100 ευρώ ή οι πτήσεις για Τουρκία θα επιβαρύνονται με διπλάσιους φόρους... αλλά ποιος έχει αρχ@δια να το κάνει; Ο κοντοΠΟΥΤ@νος;

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών με επίσημη ταξιδιωτική οδηγία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Τουρκία.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Αυτός είναι ο παιδόφιλος καθηγητής που “διασκέδαζε” με βιασμούς βρεφών από ζώα!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, που επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος καθηγητή αγγλικών που εργαζόταν σε φροντιστήριο και είχε στην κατοχή του 1.170 αρχεία με σκληρό και αρρωστημένο υλικό παιδικής πορνογραφίας, ακόμα και με κτηνοβασίες σε βάρος βρεφών.

ΠΕΦΤΟΥΜΑ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Οι Αρμένιοι παραδέχτηκαν το στήσιμο με Αλβανία

Υπήρχε καπνός και φαίνεται πως υπάρχει και φωτιά. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αρμενίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, έριξε "βόμβα" στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς με δήλωσή του στον τύπο της χώρας, αποκάλυψε πως το Αρμενία - Αλβανία ήταν στημένο

H πυροσβεστική της Βαυαρίας ανάβει... φωτιές με το γυμνό ημερολόγιο του 2016

Ολόγυμνες γυναίκες ποζάρουν με φόντο τα οχήματα του Σώματος Αιθέριες υπάρξεις με περιβολή... Εύας ανεβάζουν επικίνδυνα την θερμοκρασία στα ημερολόγια του 2016 της Πυροσβεστικής της Νυρεμβέργης και της Άνω Φραγκονίας, δύο περιοχές στη Βαυαρία.

Όλα τα φλας πάνω στην Όλγα – «Μαγνήτισε» τα βλέμματα με τα…δερμάτινα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε παρουσίαση βιβλίου γνωστών σεφ για λογαριασμό αλυσίδας σούπερ μάρκετ, παραβρέθηκε η πρώην υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο αγαπημένος Άγιος του Τσακαλώτου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε παρέμβαση του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, συγκέντρωσε και πάλι το ενδιαφέρον καθώς για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου ένα μήνα αναφέρθηκε στον Άγιο Αυγουστίνο.

Οι Ρώσοι αποκαλύπτουν την ύποπτη διασύνδεση του "μικρού" Ερντογάν με τους τζιχαντιστές

Πληθαίνουν οι αναφορές που κατηγορούν το γιο του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπιλάλ, ότι έχει παράνομες συνεργασίες με τον ISIS.

ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΚΕΪ; Νο1 στην π@ρνοβιομηχανία ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η πρώτη αναζήτηση ποδοσφαιριστή στο κορυφαίο site πορνοβιομηχανίας είναι το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΙ ΟΜΩΣ! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ! Ο Τραμπ κοροϊδεύει δημοσιογράφο με αναπηρία κατά τη διάρκεια ομιλίας του

Μετά από τις γυναίκες, τους υπέρβαρους Αμερικανούς και τους πολίτες μεξικανικής καταγωγής, έφτασε η ώρα να προσβάλει και τα άτομα με αναπηρία

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Βορίδης: Αν μετανοήσατε για τα ψέμματα παραιτηθείται να έρθει νέα κυβέρνηση με Σαμαρά

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από τη Βουλή ο Μάκης Βορίδης.

Τι είπαν στη συνάντηση Καραμανλής – Πλακιωτάκης

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή είχε ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠ'ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ! Τι μπορούμε να μάθουμε από το γερμανικό εκπαιδευτικό σύστημα -Τι έκανε το Βερολίνο

Ήταν μια άβολη στιγμή για το γερμανικό κράτος όταν το 2000 ο ΟΑΑΣΑ ανακοίνωσε τα απογοητευτικά αποτελέσματα του για τα γερμανικά σχολεία. Η Γερμανία όμως δεν έχασε χρόνο, πήρε μολύβι και χαρτί και αναγέννησε το εκπαιδευτικό της σύστημα σε μόλις δέκα χρόνια.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ! Οι Ρώσοι βομβάρδισαν στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας... σκότωσαν κάτι φορτηγατζήδες... α, συνέλαβαν και κάτι Τούρκους επιχειρηματίες στη Ρωσία... τους έβαλαν 58 ευρώ πρόστιμο και θα τους απελάσουν

Οι Ρώσοι βομβάρισαν τη συνοριακή διάβαση Μπαμπ Αλ-Χάουα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας και το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει τον πανικό που επικρατεί λίγα δευτερόλεπτα μετά.

ΒΙΝΤΕΟ-Διείσδυσαν πίσω από τις γραμμές του εχθρού, έδωσαν μάχες με τους αντάρτες: Έτσι έσωσαν τον Ρώσο πιλότο οι Σύριοι

Μια συριακή ομάδα των ειδικών δυνάμεων, μάχες με τους αντάρτες, μια επιχείρηση 12 ωρών σε συνεργασία με τη Μόσχα: μια εφημερίδα που πρόσκειται στην κυβέρνηση της Δαμασκού περιέγραψε σήμερα σε άρθρο της την επιχείρηση που οδήγησε στην απελευθέρωση του Ρώσου πιλότου που κατερρίφθη στα συροτουρκικά σύνορα.

Το βίντεο του γκουρού των exteme sports που κάνει το γύρο του κόσμου - Bungee jumping στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο [βίντεο]

Ποιος είπε πως στο ναυάγιο της Ζακύνθου πάνε μόνο ερωτευμένα ζευγαράκια και οικογένειες;

Ο Devin Super Tramp μας απέδειξε το αντίθετο, καθώς επισκέφτηκε την παραλία, όχι για να την θαυμάσει, ούτε να την εξερευνήσει, αλλά για να γυρίσει ένα extreme βίντεο.

ΕΤΣΙ! ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ! Ερντογάν: «Εκείνοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη»

Καλά του κάνουν του μαλ@κα του κοντού και τον ξεφτιλίζουν, γιατί 150 χρόνια μετά τον Ρωσοτουρκικό πόλεμο έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Τούρκος... Ευκαιρία να θυμηθεί μπας και αντιδράσει

«Αν υπάρχει μία πλευρά που πρέπει να απολογηθεί, δεν είμαστε εμείς, εκείνοι που παραβίασαν τον εναέριο χώρο μου πρέπει να απολογηθούν»

Απάντηση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο liberal.gr για το διαφημιστικό της πρόγραμμα

Με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας απαντά στο σημερινό δημοσίευμα του liberal.gr σχετικά με τη διάθεση διαφημιστικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την προβολή του έργου της.

Τσάρος εναντίον Σουλτάνου: Ο στρατός του Πούτιν κόντρα στο στρατό του Ερντογάν -Μάχη σε απόλυτους αριθμούς [πίνακες]

Παρά τις διαβεβαιώσεις από την Τουρκία και από τη Ρωσία πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν μία σύρραξη και την προσπάθεια για αποκλιμάκωση της έντασης, η κατάσταση παραμένει τεταμένη.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Τρελές φάπες Άδωνι στα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ

Ακόμα πρέπει να κουδουνίζει το κεφάλι των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ Φάνη Παπαθανασίου και Μάριον Μιχελιδάκη από τις φάπες που τους έριξε χθες ο Άδωνις στην ΕΡΤ. Τα κομματόσκυλα με τις μισθουλάρες (Παπαθανασίου έπαιρνε 6.000€ το μήνα και η Μιχελιδάκη 6.500€) ξεκίνησαν να πούνε στον Άδωνι για...

ΠΑΛΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Η ΚΟΤΑ!! Άρση ασυλίας για Μιχαλολιάκο - Όχι όμως και για Καμμένο για πολεοδομικές παραβάσεις

Θετική εισήγηση για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου και αρνητική κατά πλειοψηφία εισήγηση για το Πάνο Καμμένο αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σχετικά με δικογραφίες που έφτασαν στην Βουλή από την Δικαιοσύνη.

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΒΡΩΜΥΛΟΙ! ΚΚΕ κατά Μπουτάρη: Προσπαθεί να «φιμώσει» την πολιτική δράση με πρόστιμα για «παράνομη αφισοκόλληση»

Για προσπάθεια "φίμωσης" του ΚΚΕ, "ποινικοποίησης" της πολιτικής του δράσης και "περιορισμού" της ελεύθερης έκφρασης καταγγέλλει τον Γιάννη Μπουτάρη και τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης η κομματική οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τράκαρε το "λεωφορείο χωρίς οδηγό" στα Τρίκαλα! ΦΩΤΟ

Εκτός δρόμου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το αυτόματο λεωφορείο, το οποίο... λαχτάρησε στο διάβα του περαστικούς της οδούς Διονυσίου.

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες τον Οκτώβριο

Μικρή υποχώρηση των καταθέσεων που διατηρούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις στις ελληνικές τράπεζες καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΟΙ ΚΟΤΕΣ! Ρωσία: Εντολή για οικονομικά αντίποινα στην Τουρκία για το Σουκχόι


Ούτε μία βίζα για Τουρκία οι ξεφτίλες για να δυσκολέψουν τον τουρισμό!!! Απίστευτες κότες! Τους έκανε ο Ερντογάν ρεζίλι καταρρίπτοντας το αεροπλάνο και λένε ότι θα αυξήσουν τους ελέγχους στις ντομάτες!!
Την ίδια ώρα οι αδερφές έχουν την Ελλάδα σε εμπάργκο!!!!
Γλύψτε τους λίγο ακόμα ρε σούργελα πατριώτες της πο@τσας!

O Ερντογάν σκόπιμα οδηγεί σε αδιέξοδο τις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας, δήλωσε ο Πούτιν και χαρακτήρισε «ανεξήγητη και ύπουλη μαχαιριά στην πλάτη από αυτούς που πιστεύαμε ότι είναι σύμμαχοι και εταίροι στη μάχη κατά της τρομοκρατίας» την κατάρριψη του ρωσικού Σουκχόι - «Το περιστατικό στον συριακό εναέριο χώρο αψηφά την κοινή λογική και το διεθνές δίκαιο», είπε

Γιατί άφησαν μουστάκι ο Αναστασιάδης και οι Κύπριοι υπουργοί; (ΦΩΤΟ)

«Αφησαν μουστάκι» για καλό σκοπό ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και οι υπουργοί της κυβέρνησής του! Καθώς θέλουν να συμμετέχουν στην παγκόσμια εκστρατεία κατά του καρκίνου του προστάτη που γίνεται κάθε Νοέμβρη.

Η αντίδραση της ΝΔ στην προσχηματική πρόσκληση Τσίπρα

Την επίσημη πρόσκληση από την Προεδρία της Δημοκρατίας ή το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και το αντικείμενο που έχει η σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών που έγινε γνωστό ότι προτίθεται να ζητήσει η κυβέρνηση αναμένουν στην αξιωματική αντιπολίτευση για να αποφασίσουν τις δικές τους κινήσεις τους και τον τρόπο με τον οποίο θα ανταποκριθούν στο κυβερνητικό αίτημα.

ΕΣΚΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ! Πούτιν: Ε όχι και εμπάργκο στην Τουρκία! Τι είναι; Ελλάδα;

Γλύψτε τον κι άλλο πατριώτες του κ@λου! Παρακαλάει τους Τούρκους να του ζητήσουν συγγνώμη και να του δώσουν καμιά αποζημίωση για να πανηγυρίζετε και να συνεχίσει μαζί τους τις μπίζνες, γιατί εσάς σας έχει μόνο για τον πο@τσο!

«Φαίνεται πως η τουρκική ηγεσία σκόπιμα οδηγεί τις σχέσεις μας σε αδιέξοδο», είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο αναφορικά με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού.

Η Ζωή «καρφώνει» Βούτση: Ακολουθεί την πεπατημένη των εξυπηρετήσεων

Τα πυρά της κατά του προέδρου της Βουλής εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μια ημέρα μετά την ανανέωση των συμβάσεων των υπαλλήλων της Βουλής, μια διαδικασία που η ίδια είχε αφήσει «στον αέρα».

Άδωνις: Η κουτοπονηριά του Τσίπρα ξεπερνά κάθε όριο...

Για «κουτοπονηριά» κατηγορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών που ζήτησε ο Πρωθυπουργός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.