27 Νοεμβρίου 2015

Διάσημη Ελληνίδα σε άγνωστες φωτογραφίες που σοκάρουν!

Η πανέμορφη Ρία Αντωνίου έχει εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα και κάνει καριέρα στη γειτονική Ιταλία. Ο λόγος προφανής...

ΒΙΝΤΕΟ-Εδώ έχει δίκιο ο Τσίπρας... πρέπει να το κάνουμε εκείνο το δημοψήφισμα που έλεγε!

Γελάτε οι δεξιοί με τα δημοψηφίσματα του Αλέξη αλλά σ' αυτό το δημοψήφισμα πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι...
Ναι λοιπόν στο δημοψήφισμα για...

ΦΩΤΟ-Γελάνε στο Twitter με την έρευνα του κ@λου για τις φοιτήτριες που «πουλάνε» σεξ για μια τυρόπιτα

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Times» για την πορνεία στην Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως το 80% των γυναικών που «πουλάνε» σεξ στην χώρα μας είναι πλέον νεαρές Ελληνίδες, μέχρι 20 ετών και μάλιστα, το κάνουν για να κερδίσουν δύο ευρώ και να αγοράσουν μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς!

ΦΩΤΟ-Κι όμως αυτοί οι στόκοι μας κυβερνάνε!

Δείτε με ποια ερώτηση του Κοτζιά, στο Ισραήλ, καράφλιασε ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου:

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ! Δημοσκόπηση Interview: Τα πάνω κάτω μετά το φιάσκο των εκλογών στη ΝΔ. Ποιος παίρνει κεφάλι

Τι δείχνει η δημοσκόπηση Interview μετά το φιάσκο των εκλογών στη ΝΔ;

Σε ντέρμπυ για τη 2η θέση εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΑΙ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ GI JOE ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ; Υπαινιγμός Πούτιν για συνεργασία ΗΠΑ-Τουρκίας στην κατάρριψη του SU-24

Παπάρια μάντολες! Λες και ο Τούρκος είναι τυφλός και δεν έχει ραντάρ να βλέπει τις κινήσεις τους...

Κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι διέρρευσαν το σχέδιο πτήσης του ρωσικού αεροσκάφους στους Τούρκους συμμάχους τους

ΒΙΝΤΕΟ-Τουρκικά άρματα μάχης μεταφέρονται από τη Θράκη στα σύνορα με τη Συρία

Καλά αυτοί δε λένε ότι έχουν 3-4.000 άρματα; Τι τα πάνε πέρα δώθε; Για να φαίνονται πολλά;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής Hurriyet, έχει ξεκινήσει η μεταφορά μεγάλου αριθμού αρμάτων μάχης της Τουρκίας από τα σύνορα της ελληνικής μεθορίου στη Συρία.

«Κλείδωσε» η προμήθεια για 10 Σινούκ

Στην κατακύρωση της προμήθειας δέκα μεταχειρισμένων μεταφορικών ελικοπτέρων τύπου CH-47D (Chinook) προχώρησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΣ! ΈΚΑΝΕ ΚΙ Η ΜΥΓΑ Κ@ΛΟ! Τα προκλητικά πανό των Τούρκων στο ματς με τον Παναθηναϊκό – ΦΩΤΟ

Οι οπαδοί της Καρσίγιακα σήκωσαν δύο προκλητικά πανό πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Το ένα είχε την ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου 1922, δηλαδή...

Σοκ στη Γαλλία: Ύποπτοι για τρομοκρατία 58 εργαζόμενοι του αεροδρομίου “Σαρλ ντε Γκωλ” στο Παρίσι!

- Αποκαλυπτικά στοιχεία προέκυψαν από τις έρευνες στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γαλλίας.
- 58 άτομα είναι στη λίστα “S” της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
- Εργαζόμενος στο catering της Air France προσπαθούσε να προσηλυτίσει άτομα του αεροδρομίου.
- Έλεγχος σε 86.000 άδειες εργασίας του "Σαρλ ντε Γκωλ".

Η ΣΥΡΙΖΑία Θελερίτη απαντά για τις υπερωρίες που τσέπωσε: Μα πήρα μόνο 2.700 € γιατί λέτε ότι πήρα 5.700 €

Τις δικές της απαντήσεις για τις κατηγορίες ότι πήρε υπερωρίες, έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Θελερίτη.

Οπως διευκρινίζει πως το ποσό που έλαβε δεν ήταν 5.764,48 ευρώ αλλά 2.718.90, τα οποία αποτελούν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση δεδουλευμένες υπερωρίες για τα έτη 2013 και 2014.

ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ! Υψηλόβαθμη υπάλληλος του ΓΛΚ έκανε χάρες σε επιχειρηματίες προκαλώντας μεγάλη ζημία στο Δημόσιο

Στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, χορηγούσε κατά παράβαση του νόμου εγγυήσεις σε επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος-οι οποίοι είχαν προβλήματα εξυπηρέτησης των δανείων τους- προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημία στο ελληνικό δημόσιο!

Το τυράκι Τσίπρα στη φάκα για τους αρχηγούς – Οι δύο προτάσεις που θα καταθέσει

Με δύο προτάσεις που ευελπιστεί ότι θα αποτελέσουν το δέλεαρ για να κάμψει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης θα προσέλθει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Οι 4 λόγοι που Ρωσία-Τουρκία θα συνεχίσουν να είναι φιλαράκια και δεν αντέχουν τον οικονομικό πόλεμο

Μπορεί η Ρωσία να έχει ξεκινήσει οικονομικό πόλεμο στην Τουρκία με το "τέλος" του πρότζεκτ κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου (πάντως μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το "τέλος"), να αποτελεί την αρχή, ωστόσο, φαίνεται πως καμία από τις δύο δεν μπορεί να αντέξει έναν τέτοιο πόλεμο.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ 3 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ; Ελβετία: Πέντε χρόνια φυλακή στον δημιουργό της λίστας Λαγκάρντ

Ο Γάλλος τραπεζοϋπάλληλος, Εβρέ Φαλτσιανί είχε διαρρεύσει τα ονόματα 106.000 καταθετών της HSBC, μέσα στα οποία περιλαμβάνονται και αυτά της «λίστας Λαγκάρντ»

Αγρια κόντρα Μουζάλα-Δημάρχου Κω για τους λάθρο: Μας εκβιάζεις - Είσαι ψεύτης

Άγρια αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και του δημάρχου Κω, Γιώργου Κυρίτση με αφορμή το προσφυγικό.

ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛ! ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙΣ! Χειροπέδες σε γυναικολόγο στο Θριάσιο νοσοκομείο -Zητούσε φακελάκι τοκετού

Συνελήφθη γιατρός - γυναικολόγος στο Θριάσιο νοσοκομείο, γιατί απαιτούσε από το χρηματικό ποσό για τοκετό.

Μάλιστα στην υπόθεση εμπλέκεται και δεύτερος γιατρός – γυναικολόγος του ιδίου Νοσοκομείου, ο οποίος περιλαμβάνεται στη σχετική δικογραφία.

Καθολικός ιερέας συγκρίνει τους τζιχαντιστές του Παρισιού με τα θύματα -«Είναι σιαμαία αδέλφια»

Ο καρδινάλιος της πόλης Λιόν καθαίρεσε την Παρασκευή έναν ιερέα γιατί συνέκρινε τους τρομοκράτες του Παρισιού με τα θύματά τους σε ένα άρθρο που προκάλεσε σάλο στη Γαλλία.

ΤΑΙΠΕΔ απαντά αντί Τσίπρα που παραδέχεται ότι διόρισε τον συμμαθητή του

Στις καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για το διορισμό της νέας διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας, απάντησε το ΤΑΙΠΕΔ.

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ! Ρωσία – Τουρκία: Η Μόσχα καταργεί το καθεστώς ελεύθερης βίζας

Παραβλέπω ότι η πρόκληση από τον Τούρκο έπρεπε να απαντηθεί (από μια υπερδύναμη) ασύμμετρα προς παραδειγματισμό όλων και δέχομαι ότι θα πνίξουν οικονομικά την Τουρκία... πως όμως; Καταργώντας τη βίζα και ελέγχοντας τις ντομάτες; Σοβαροί να 'μαστε. Αν ήταν σοβαρή χώρα θα είχαν κλείσει την άλλη μέρα το φ.α. και θα είχαν ακυρώσει όλες τις επενδύσεις στην Τουρκία... Οι Ρώσοι έχασαν με αυτή τη ιστορία τον όποιο σεβασμό ενέπνεαν... μόνο κάτι γραφικοί έχουν μείνει να πιστεύουν ότι είναι υπερδύναμη

Από τον τουρισμό φαίνεται πως θα ξεκινήσουν οι κυρώσεις της Ρωσίας κατά της Τουρκίας μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ ανακοίνωσε ότι καταργείται το καθεστώς ελεύθερης βίζας ανάμεσα στις δυο χώρες από την 1η Ιανουαρίου.

Η Θεοφανία Παπαθωμά θηλάζει δημόσια την κόρη της στο Κολωνάκι [εικόνες]

Να θηλάζει την δέκα μόλις μηνών κορούλα της στο Κολωνάκι «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» την Θεοφανία Παπαθωμά.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! The Times: Ελληνίδες φοιτήτριες πουλάνε σ@ξ για μια τυρόπιτα!

Η πορνεία προσελκύει όλο και περισσότερες νέες Ελληνίδες «σε απόγνωση», μεταξύ αυτών και φοιτήτριες, που βγαίνουν στο πεζοδρόμιο και πουλάνε το κορμί τους για να αγοράσουν μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς, αναφέρεται σε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ανθής Καρασάββα με βάση έρευνα του καθηγητή Γρηγόρη Λάζου

Συγκλονιστική η νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή και αφορά την πορνεία τα έξι τελευταία χρόνια στην Ελλάδα της κρίσης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Ο Παπαμιμίκος επιμένει για δολιφθορά

Για το τι ακριβώς συνέβη με τις εκλογές στη ΝΔ που είχαν προγραμματιστεί για την περασμένη Κυριακή και δεν έγιναν ποτέ, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο γραμματέας της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

ΚΟΥΦΑΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ! Δείτε πως είχαν πειράξει τις ταμειακές μηχανές 11 οδηγοί ταξί – ΒΙΝΤΕΟ

Με ειδική καλωδίωση 10 οδηγοί ταξί διέκοπταν τη σύνδεση των ταξιμέτρων με τις ταμειακές μηχανές, με αποτέλεσμα να μην εκδίδονται αποδείξεις, ενώ ένας άλλος οδηγός είχε τοποθετήσει ηλεκτρονική πλακέτα, με την οποία αύξανε πλασματικά στο ταξίμετρο το χρηματικό ποσό.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ! Κυριάκος: Η αριστερή ανακεφαλαιοποίηση εξανέμισε 37 δισ. ευρώ και έδωσε τις τράπεζες στους ξένους

Πριν το ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο είχε: 66,2% στην Alpha Bank, 35,4%  στην Eurobank, 57,2% στην Πειραιώς και 66,93% στην Εθνική... μετά τον ΣΥΡΙΖΑ έχει 4,7% στην Alpha Bank, 2,4% στην Eurobank, 23,7% στην Πειραιώς και 33,8% στην Εθνική.

Για αφελληνισμό των τραπεζών και για τεράστια ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο από την ανακεφαλαιοποίηση κάνει λόγο ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Γερμανίδα ευρωβουλευτής ζητά την έξοδο της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ: "Ούτε να σκέφτεστε την ΕΕ"

«Ούτε να σκέφτεστε την ένταξή σας στην ΕΕ», λέει η Μπέατριξ φον Στορκ του κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού τύπου Su-24 από τουρκικά F-16 που πυροδότησε την ένταση ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία, η ένταση διευρύνεται.

Παίκτης του NBA χύμηξε και έδειρε οπαδό στο δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με καθόλου ψύχραιμο δέχτηκε τα αρνητικά σχόλια ενός οπαδού, ο παίκτης των Σίξερς Τζαλίλ Οκαφόρ, μετά την ήττα από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ρώσοι: Είχαν στήσει ενέδρα-Σύρος ΥΠΕΞ: Το έριξαν επειδή οι Ρώσοι βομβάρδισαν τις δεξαμενές των τζιχαντιστών

Ρώσος διοικητής: Οι Τούρκοι είχαν στήσει ενέδρα στο ρωσικό μαχητικό πριν το καταρρίψουν!

Κι άλλο λάδι στη φωτιά της διαμάχης Ρωσίας - Τουρκίας ρίχνει ανώτατος αξιωματικός των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

"Πόλεμος" Κω/λου - κομματόσκυλων Βουλής

Μαίνεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και των υπαλλήλων της Βουλής.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ! Αντιδήμαρχος στον Εύοσμο έκανε έλεγχο σε καφετέρια και τον έστειλαν στο νοσοκομείο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, Σωτήρης Μαγόπουλος την Πέμπτη το μεσημέρι καθώς έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή έκανε έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία Ευόσμου για πολεοδομικές παραβάσεις.

Στη φυλακή Πακιστανός που ασέλγησε σε ανήλικη

Ο 40χρονος αλλοδαπός κρίθηκε ένοχος για απόπειρα ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών - Η ανατριχιαστική υπόθεση είχε αποκαλυφθεί από το 11χρονο κορίτσι το οποίο κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του

Bloomberg: Μεγάλες οι επιπτώσεις στην τουρκική οικονομία από το υποτιθέμενο "εμπάργκο" των Ρώσων τουριστών

Η απαγόρευση που επέβαλε ουσιαστικά η Ρωσία στον τουρισμό πολιτών της στην Τουρκία θα έχει επιπτώσεις στην οικονομία της γειτονικής χώρας πολύ πέραν αυτών που θα υπάρξουν στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg. Τα χρήματα που αφήνουν οι Ρώσοι τουρίστες στην τουρκική οικονομία εκτιμώνται στο 1,4% του ΑΕΠ της χώρας ετησίως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθώς είναι πολύ υψηλές οι δαπάνες των Ρώσων για αγορές στην τοπική αγορά.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΙΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ! «Μην παίζετε με τη φωτιά-Δε θέλω να σας κάνω κακό»

Σε λίγο θα εισβάλλει στην Ρωσία και ο άλλος θα κάνει ακόμα το παγώνι... Πάντως εμάς μια φορά τέτοιο τσαμπουκά δε μας έχει κάνει...

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε σήμερα τη Ρωσία να μην "παίζει με τη φωτιά" στη διένεξη για την κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους αυτή την εβδομάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Κράξιμο στον ΣΥΡΙΖΑίο ΓΓ του υπ. Εργασίας: Του έδωσαν ένα μαύρο κοράκι και φώναζαν «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Τσίπρα αρχηγό»

«Θερμή» ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν τραπεζοϋπάλληλοι-μέλη του ΠΑΜΕ στον ΓΓ του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη στο συνέδριο του ΟΤΟΕ.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ! Η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει…γυμνή (ΦΩΤΟ)

Μαζί με 55 ακόμα επώνυμου Έλληνες η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει γυμνή στο περιοδικό με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Aids, την 1η Δεκεμβρίου.

Μια κατάρριψη-μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες… εναλλακτική ερμηνεία

Ισλαμιστικό παραλήρημα υπέρ της Τουρκίας σε όλους τους αναθεωρητικούς κύκλους προκάλεσε η στρατιωτική ενέργεια, ενώ στην κοινή γνώμη των απανταχού μουσουλμάνων, ενισχύεται κάθετα – σε επικίνδυνα μετρήσιμο βαθμό – η αποδοχή του Ερντογάν ως του προσώπου φύλακα-προστάτη-τιμωρού.

Η πιο όμορφη εκπαιδευμένη δολοφόνος του Ιnstagram: Πλέον καταδιώκει λαθροκυνηγούς [εικόνες]

Εχει υπηρετήσει σε μια από τις πιο τρομακτικές πολεμικές ζώνες του κόσμου. Είναι εκπαιδευμένη δολοφόνος και γεμάτη τατουάζ. Σήμερα η πιο όμορφη βετεράνος του Αφγανιστάν έχει αφιερώσει τη ζωή της στο κυνήγι των λαθροκυνηγών.

Ποια βουλευτής είχε σκίτσο του Επίτιμου στο προσκλητήριο γάμου της! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτής δεν ανήκει στη ΝΔ κι αυτό είναι η έκπληξη!

Η ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη...

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ–ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΠΛΟΚΗ;

Αφετηρία τεχνικών εξελίξεων ( του κατεστημένου) η προμύνημα  διαπλοκής είναι η αναβολή των εκλογών της ΝΔ;

·         Πρώτα  τα «Γαλλικά  ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ» στην ΚΕΦΕ, γιατί δεν συμπορεύτηκε με τις φιλοδοξίες του ή πιθανές δολοπλοκίες ελέγχου του εκλογικού σώματος. Διαμαρτυρήθηκε ,δήθεν για την σκοτεινή διαδικασία  επιλογής  της  εταιρείας   πληροφορικής !!!!!!!.

Σ. Κασιμάτης: Το δεξιό κόμμα και η Ν.Δ.

Το αρχαιότερο κόμμα στον κόσμο είναι των Συντηρητικών στη Βρετανία. Με διαφορετικές μορφές κατά καιρούς, πάντα όμως με ευδιάκριτη τη συνέχεια με το παρελθόν του, το κόμμα αυτό υπάρχει εδώ και περισσότερο από διακόσια χρόνια. Εχει σημασία ότι το πρώτο αρχηγείο του, από το 1832 έως το 1868, όταν απέκτησε πια κτίριο για να στεγάσει τα κεντρικά γραφεία του, ήταν σε μία λέσχη – ένα gentlemen’s club όπως το λένε εκεί.

Τα πιο εύκολα λεφτά απο γεννήσεως καπιταλισμού με κυβέρνηση αριστεράς

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του καπιταλισμού δεν θα έχουν βγεί τόσο εύκολα λεφτά, όπως αυτά που θα βγάλουν οι ξένοι επενδυτικοί τραπεζίτες ( ανάδοχοι ) των ελληνικών τραπεζών. Πουλάνε εύκολα χαμηλότερα,  κάτι που έχει μεγαλύτερη αξία και στο τέλος  θα πληρωθούν με extra bonus  !!

Ποιο ήταν το επίθετο του Γέροντα Παϊσιου-Φωτογραφίες πριν γίνει μοναχός

Ο Όσιος Παΐσιος o Αγιορείτης ήταν Έλληνας μοναχός που έζησε κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα και έγινε ευρέως γνωστός για τον βίο και το έργο του. Κατατάχθηκε Άγιος της Ορθοδόξου Εκκλησίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως στις 13 Ιανουαρίου 2015

ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΡΥΟΚΨΛΙΕΣ! Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης κατέληξε: Αυτά είναι τα 5 πιο αστεία ανέκδοτα όλων των εποχών [εικόνες]

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης μελέτησαν την αντίδραση 55 φοιτητών από το London School of Economics.

Η Ελλάδα στην 6η θέση στον κόσμο με τα περισσότερα 5άστερα ξενοδοχεία [πίνακες]

H Ελλάδα κατέχει την έκτη θέση μεταξύ των 10 χωρών με το μεγαλύτερο αριθμό ξενοδοχείων πέντε αστέρων σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η trivago.gr σχετικά με την κατανομή των ξενοδοχείων.

Τσίπρας: Ενας διάλογος καλό είναι να γίνει -Πλακιωτάκης: Αργησες, θα έρθω για να ακούσω

Ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης δέχτηκε σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα την πρόσκληση για το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών.

Ψωμιάδης: Τέλη Νοέμβρη και ο Βορίδης νομίζει πως έχουμε Πρωταπριλιά...

«Τέλη Νοέμβρη και ο κ. Βορίδης νομίζει πως έχουμε Πρωταπριλιά» σχολίασε ο πρώην Περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με την αναφορά του Μάκη Βορίδη για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πούτιν κάνει φιγούρα στο facebook... γιατί στην πραγματική ζωή κάνει το παγώνι

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξέρει την αμεσότητα που έχουν τα κοινωνικά δίκτυα και για αυτό επέλεξε να περάσει το μήνυμα του μέσα από την «σελίδα» του στο facebook.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε 5.764 ευρώ υπερωρίες για όταν ήταν αποσπασμένη στην Κουμουνδούρου

Η απόφαση έχει αναρτηθεί στη «Διαύγεια» και πρόκειται για την βουλευτή Μαρία Θελερίτη - Ο βουλευτής του Ποταμιού καταγγέλλει ότι αυτό συνέβη με ειδική τροπολογία σε νόμο Κατρούγκαλου ενώ η ενδιαφερόμενη ήταν εισηγήτρια του νόμου!

Πανέμορφη Καναδή, πρώην μοντέλο, πολεμάει με τους Κούρδους εναντίον των τζιχαντιστών [εικόνες]

Η Καναδέζα πρώην μοντέλο Χάνα Μπόχμαν άφησε την όμορφη και αστραφτερή ζωή της και βρέθηκε στη Συρία να πολεμά εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Το Μεγαλύτερο Σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης

Για πάρα πολλά χρόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά έκαναν πολιτική τους σημαία το διαρκές ξεπούλημα της χώρας. Από τις ιδιωτικοποιήσεις του ΟΤΕ και του ΟΛΠ επί Καραμανλή, μέχρι και την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων πέρσι το φθινόπωρο, όλα τα βάφτιζαν ξεπούλημα και προδοσία, λες και έπασχαν από ένα ιδιότυπο σύνδρομο Τουρέτ.

ΓΑΤΑΚΙΑ, Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΑ 'ΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕ-« Στη Γαλλία χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι... και οι Γάλλοι δεν θα βρουν ανάπαυση»

«Στη Γαλλία, παρόλο που είναι κράτος προοδευμένο – δεν είναι υπανάπτυκτο- "τελευταία" ογδόντα χιλιάδες έγιναν Μουσουλμάνοι. Γιατί; Γιατί έχουν κάνει την αμαρτία μόδα. Βλέπεις όμως, ελέγχονται και θέλησαν να αναπαύσουν τη συνείδησή τους.

Μέχρι κι ο Λεβέντης ρε μαλ@κα μου! «Δεν θέλω να γίνω τσόντα σαν τον Καμμένο»

Εκτός από τη συνάντηση που θα έχουν αύριο στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, ο πρωθυπουργός θα δει κατ' ιδίαν τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος.

Ι. Βαρβιτσιώτης: Είναι ανάξιοι να γίνουν αρχηγοί της ΝΔ αν...

"Η σύγκρουση μεταξύ των υποψηφίων δεν τιμά ούτε τους ίδιους ούτε τη ΝΔ" είπε το ιστορικό στέλεχος του κόμματος, πρώην αντιπρόεδρος και υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, υπογραμμίζοντας ότι ένα καθαρά τεχνικό θέμα, που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε, μετατράπηκε σε πολιτικό.