05 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 6-12-2015

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Τουρκικό πολεμικό πλοίο στον Ισθμό της Κορίνθου

Η εικόνα ενός πολεμικού πλοίου να διαπλέει τον Ισθμό της Κορίνθου δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. Πολύ περισσότερο όταν το πολεμικό πλοίο που ρυμουλκείται στον Ισθμό έχει υψωμένη την τουρκική σημαία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; Μεϊμαράκης: Η συνεννόηση θέλει ήθος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει

«Η κυβέρνηση ζητά από την βουλή να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, τον πρώτο τελικά δήθεν αριστερό προϋπολογισμό. Δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ πιστεύουν ότι αυτός ο προϋπολογισμός μπορεί  να βγει», δήλωσε από το βήμα της βουλής ο υποψήφιος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε ότι η πολιτική απάτη της κυβέρνησης αποκαλύπτεται.

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης σε Σταθάκη: Μας τα κάνατε τσουρέκια με τον Παπασταύρου και με το δικό σου θέμα όλα καλά;

Να πούμε κι ένα μπράβο στον Βρούτση που έχει πάρει όλη τη  αντιπολίτευση στην πλάτη του και απαντάει σε όλα...

«Προεκλογικά παίξατε παιχνίδι με ανυπόστατο ζήτημα. Τον κ. Παπασταύρου που τον βάλατε δίπλα στον Σαμαρά και Μεϊμαράκη για να αναδείξετε ένα ανυπόστατο ζήτημα. Άλλο το δικό σας ζήτημα και άλλο του κ. Παπασταύρου;», τόνισε ο πρώην υπουργός

Τι απαντά το MEGA στα «πυρά» Σταθάκη

«Μέγα ψέμα» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης τα όσα υποστηρίχθηκαν για 38 ακίνητα που δεν δήλωσε στο πόθεν εσχες κατηγορώντας τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για σκοπιμότητες.

Αρκάς για Μητρόπουλο Φλαμπουράρη και Σταθάκη.

Δείτε το σκίτσο:

Επιστολή Νικολόπουλου: Αν ήμουν παρών θα ψήφιζα "όχι"

Δεν θα είναι παρών στη Βουλή κατά τη διάρκεια ψήφισης του προϋπολογισμού, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ενημερώνει ότι εάν ήταν παρών θα ψήφιζε «όχι».

ΒΙΝΤΕΟ-Σταθάκης: Μούγγα για το 1,8 εκ. €-«Δεν ήξερα ότι έπρεπε να βάλω τα 37 αγροτεμάχια στη δήλωση»-Αυτά είναι τα αδήλωτα αγροτεμάχια

«Η σύζυγός μου έχει 30 τόσα αγροτεμάχια κληρονομιάς που είναι στα δικαστήρια, δεν ξέρω τις περιοχές»

«Mega ψέμα των ημερών» χαρακτήρισε ο Γιώργος Σταθάκης την αποκάλυψη ότι στη δήλωση του 2012 δεν είχε συμπεριλάβει 1.800.000 ευρώ και 37 ακίνητα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Βρούτση στον Παππά

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, με παρέμβαση του στη βουλή, κατηγορώντας τον ότι παραπληροφορεί, διαστρεβλώνει και παραποιεί την πραγματικότητα.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΟ Φ.Α.! Ερντογάν: Θα βρούμε άλλους προμηθευτές ενέργειας εκτός από την Ρωσία

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαβεβαίωσε σήμερα ότι η Τουρκία θα βρει προμηθευτές ενέργειας άλλους από τη Ρωσία εξαιτίας των ισχυρών εντάσεων μεταξύ των δύο χωρών αφότου η Άγκυρα κατέρριψε ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροπλάνο στα σύνορα με τη Συρία.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ Μπαλτά: Εξήγγειλε κάτι που είναι σε ισχύ από τον Μάιο του 2014!

Γκάφα (;) από τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά. Μιλώντας στην Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2016 εξήγγειλε ότι θα επεκτείνει την δωρεάν είσοδο στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους όχι μόνο σε αυτούς που ζουν κάτω από ακραία φτώχεια αλλά και στους κατόχους κάρτας αλληλεγγύης ή κάρτας ανεργίας.

Θεοχάρης: Είστε κυβέρνηση Lockheed-Βάζετε φόρους, κόβετε συντάξεις και δίνετε 120 εκατ.$ για ελικόπτερα;

«Δεν θα σας λέω κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα σας λέω κυβέρνηση Lockheed Martin-Boeing! Αυτό είστε!» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού που έφερε στη Βουλή όσα αποκαλύπτει το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί σχετικά με την διά περιφοράς απόφαση για νέα αγορά οπλικών συστημάτων

ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! Ο Φλαμπουράρης μας γύρισε 100 χρόνια πίσω!

Θα είχε το νου του στη Σοβιετική επανάσταση... άσε που το κεφάλι του έχει θολώσει με το πως θα κουκουλώσει τις λαμογιές στο πόθεν έσχες...

Δεν θα γίνει καμία μείωση των συντάξεων υποστήριξε ο υπουργός επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στη συζήτηση του προυπολογισμού υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση έχει την δυνατότητα να κυβερνήσει για ολόκληρη την τετραετία

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ->Δημοσκόπηση Metrisi: Πρώτος o Τζιτζικώστας, μεγάλη άνοδος Aδωνι

Είπαμε: όλες οι δημοσκοπήσεις αυτές είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε... όχι επειδή προηγείται ο Άδωνις να τις κάνουμε σημαία ;)

Οι νέες δημοσκοπήσεις που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας δίνουν προβάδισμα στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ όπως όλα δείχνουν η αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ, φαίνεται πως προκάλεσε ανατροπή στη σειρά κατάταξης των υποψηφίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Υπερ Στουρνάρα ο Τσακαλώτος: Αν πει ότι οι ομάδες της Βόρειας Ελλάδας αδικούνται θα συμφωνήσω

Συνήγορος του Γιάννη Στουρνάρα,  ο Ευκλείδης Τσακαλώτος που ταυτίστηκε με θέσεις του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας όταν προκλήθηκε από τον Νίκο Καραθανασόπουλο.

Η απάντηση του Βαρβιτσιώτη στο παραλήρημα Δρίτσα

Στις κατηγορίες που δέχτηκε από τον υπουργό Ναυτιλίας, Θεόδωρο Δρίτσααπάντησε ο Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Συγκεκριμένα, ο κ.Βαρβιτσιώτης έγραψε:

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ; Σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής για πρόσφυγες στη Γερμανία

Μια σειρά από ειδικά σεμινάρια κυκλοφοριακής αγωγής για πρόσφυγες έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται στην Γερμανία. Μάλιστα στους συμμετέχοντες δίνεται και πλούσιο ενημερωτικό υλικό.

Μνημόσυνο στο στρατόπεδο Χωροφυλακής Μακρυγιάννη

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9:00 π.μ. θα τελεσθεί το καθιερωμένο μνημόσυνο στον ιερό ναό Αγ. Γεωργίου, εντός του ιστορικού χώρου του πρώην στρατοπέδου Χωροφυλακής στην...

«Πάρτι» στα social media με τα 38 σπίτια του απατεώνα Σταθάκη

«Τελικά μάλλον τ'αρχικά σημαίνουν ΣΥ-λλογος ΡΙ-ζοσπαστών ΖΑ-μπλουτων» - «Αλλοι συλλέγουν κόμικς, ο Σταθάκης σπίτια» - «Ο Σταθάκης δε δήλωσε τα 38 ακίνητα για να μην του τα πάρουν οι κομμουνιστές»

Έβγαλε τον φασίστα από μέσα του και απείλησε βουλευτές ο Φλαμπουράρης για το ''Πόθεν Έσχες'' του!

Απίστευτη «λογοκρισία» με ασπίδα την οικογένεια του και την εμπρηστική επίθεση που έγινε στο σπίτι του και απειλές με νομικές πρωτοβουλίες (!) θέλησε να επιβάλει ο εξ απορρήτων συνεργάτης του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στον βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά όταν αναφέρθηκε στις υποθέσεις για τις οποίες ελέγχεται από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

Υπόθεση Πανούση: Σύλληψη ΣΥΡΙΖΑίου αξιωματικού που ακούγονταν στις συνομιλίες να μιλά με ΣΥΡΙΖΑίο λαθροδιακινητή!

Συνελήφθη με εντολή του εισαγγελλέα ο αξιωματικός του Αλλοδαπών που ακούγονταν στις επίμαχες συνομιλίες στην υπόθεση Πανούση. Δεν βρήκε την χρηματική εγγύηση και οδηγείται στη φυλακή!

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις λάβρος για Σταθάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του Μητρόπουλου και του Σταθἀκη, το μεταναστευτικό, το περιουσολόγιο, την μείωση των φόρων και τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην εκπομπή "Καλημέρα" του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Αυτιά:

Ρωσικά μαχητικά ανατίναξαν κομβόι φορτηγών (βιντεο)

Συνεχίζει αδιάκοπα τις αεροπορικές επιδρομές η Μόσχα κατά στόχων του Ισλαμικού Κράτους αλλά και κομβόι φορτηγών, τα οποία σύμφωνα με τις καταγγελίες των Ρώσων αξιωματούχων και του Βλαντιμίρ Πούτιν μεταφέρουν το πετρέλαιο των τζιχαντιστών στην Τουρκία.

Σαλμάς: Θα σας αποκαλύψω την ιστορία του… μικρού Αλέξη - ΒΙΝΤΕΟ

«Αποφάσισα πολύ σύντομα να σας αποκαλύψω την ιστορία του μικρού Αλέξη από εκεί που την άφησε ο κ. Καμμένος στο προεκλογικό σποτ», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τον προϋπολογισμό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς.

Γιατί η Ντόρα επικαλέστηκε το Άγιο Πνεύμα;

Η Ντόρα Μπακογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στη διάρκεια της οποία αναφέρθηκε σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν φυσικά και τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως οι εκλογές της παράταξης.

ΣΤΟΚΟΣ! Ξάνθος: Οι διοικητές νοσοκομείων που διαμαρτύρονται για ελλείψεις φαρμάκων παίζουν το παιχνίδι της αντιπολίτευσης

«Επειδή είναι υπ’ ατμόν, βγαίνουν και καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχουν φάρμακα. Αυτή είναι η τραγικότητα της αντιπολίτευσης» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας

Πώς η Ιρλανδία έγινε ο φορολογικός παράδεισος των πολυεθνικών

Η αρχή έχει γίνει εδώ και χρόνια. Οταν σταδιακά οι μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις, με πρώτες τις πολυεθνικές που είχαν διαρκή ενημέρωση για τις ανά τον κόσμο και ανά χώρα φορολογικές εξελίξεις συγκρίνοντάς τες άμεσα με τα ισχύοντα στις ΗΠΑ, άρχισαν -σε πρώτη φάση- να μεταφέρουν έσοδα και κέρδη στις θυγατρικές τους σε διάφορους φορολογικούς παραδείσους, αλλά και σε μια χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, την Ιρλανδία.

Τσαμπουκάς Τούρκων παντού αφού ο Πούτιν φάνηκε κότα! Το Τσεσμέ βολτάρει στον Αη Στράτη συνοδεία πολεμικών και εισέβαλαν στο Ιράκ

Ο τσαμπουκάς παντού είναι όμως σίγουρο ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη... κάπου θα το φάνε το κεφάλι τους...

Το τουρκικό υδρογραφικό και ωκεανογραφικό σκάφος “Τσεσμέ” βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή του Βορείου Αιγαίου, κοντά στον Άγιο Ευστράτιο εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σκάφος πραγματοποιεί θαλάσσιες έρευνες συνοδεία δύο τουρκικών πολεμικών πλοίων.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΕΜΕ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ! Το λέει και η προφητεία του Πατροκοσμά για την Τουρκία

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός , που λαϊκά αποκαλείται και Πατροκοσμάς, έζησε σε χαλεπούς καιρούς για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Πολλά από τα λόγια του και τις προφητείες του διασώζονται μέχρι τις μέρες μας και συγκλονίζουν παρότι έχουν λεχθεί πολλά χρόνια πριν.

ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΛΑΝΗΤΗ! Οι ΗΠΑ ξεμένουν από βόμβες και πυραύλους -Εξαιτίας των πολλών επιχειρήσεων κατά του ISIS

Περισσότερες από 20.000 βόμβες και πυραύλους έχει εξαπολύσει η αεροπορία των ΗΠΑ, από τη στιγμή που άρχισαν τα «χτυπήματα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, πριν από 15 μήνες.

ΒΙΝΤΕΟ-Κασπία: Μεγάλη πυρκαγιά σε πλατφόρμα της SOCAR - Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής μεγάλη πυρκαγιά στην Κασπία, σε πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου. Οι πρώτες πληροφορίες που ακόμη δεν επιβεβαιώνονται, κάνουν λόγο για νεκρούς.

Σταλίνας Σπίρτζης: Η Ενωση Κεντρώων θα μπορούσε να γίνει δεκανίκι μας

«Θα μπορούσε η Ένωση Κεντρώων να είναι η πολιτική δύναμη που θα παρέχει στήριξη στην κυβέρνηση» δηλώνει στην εφημερίδα «Αγορά» ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Χασαπόπουλος: Το τηλέφωνό μου παρακολουθείται" και αντί να του απαντήσει η ΕΥΠ, απάντησε το κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ, Καρτερός

Ο δημοσιογράφος του «Βήματος» κατήγγειλε ότι τα τηλεφωνήματά του παρακολουθούνται - «Από κοριούς αντλεί το αίμα των πληροφοριών του» του απάντησε με άρθρο στην τελευταία σελίδα της «Αυγής» ο αρθρογράφος της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ

Εξεδίωξαν την Μις Ελλάς από το Miss Universe στην Κίνα!

Οι Κινέζοι έλαβαν την σπάνια απόφαση να αποβάλλουν την νεαρή Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μοσχούρη για ανάρμοστη συμπεριφοράH Ελληνίδα Σταρ Ελλάς 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μοσχούρη, αποβλήθηκε από τον 65ο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση ο λόγος ήταν η ανάρμοστη συμπεριφορά.

ΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ; Λοβέρδος: Νοθευμένες οι εκλογές για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ πριν τον Γιώργο

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό, αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές και τα συστήματα που εφαρμόζονται (κάλπες, ηλεκτρονικά κλπ).

ΕΙΣΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ! Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Εγραψα τον ύμνο της ΝΔ και αυτό κατέστρεψε την καριέρα μου... αλλά θα τον ξανάγραφα

"Μύρισε θυμάρι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ
λάμπει το φεγγάρι μέσ' στον ουρανό
της κληρονομιάς εμείς συνεχιστές
κάνουμε ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ"
τραγούδαγαν τότε οι φασίστες της ΝΔ στα παν/μια ενώ τα κομμούνια τους πέταγαν ροδοπέταλα

Μπορεί ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς να ήταν ο στιχουργός που έγραψε τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας όμως αυτό ήταν που τελικά του κατέστρεψε την καριέρα.

Καραμανλής: Κάντε εκλογές αναίμακτα!

Με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, να έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως πρέπει άπαντες να εγγυηθούν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εσωκομματικών εκλογών, η αξιωματική αντιπολίτευση οδεύει προς τις κάλπες της 20ής Δεκεμβρίου.

Γιατί οι New York Times κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά από το 1920 με κύριο άρθρο στο πρωτοσέλιδο [εικόνα]

Εχουν περάσει 95 χρόνια από την τελευταία φορά που οι New York Times αποφάσισαν να δημοσιεύσουν ένα κύριο άρθρο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Ο Αλέξης και η Περιστέρα του… σε ρομαντικό δείπνο!

Aλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα σε τρυφερό τετ α τετ στο Γκάζι! Πού βρέθηκε το πρωθυπουργικό ζευγάρι… και χαλάρωσε με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και εκλεκτούς μεζέδες;

Ξεσηκωμός των gay εναντίο του Φαήλου-"Αξύριστο χοίρο..." τον αποκαλεί η αξύριστη αρχηγός τους

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις ομοφυλοφίλων για την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στα social media. Ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής μια μέρα μετά την πολιτική κηδεία του Μηνά Χατζησάββα άσκησε σκληρή κριτική στον επί χρόνια σύντροφο του ηθοποιού Κώστα Φαλελάκη, αποκαλώντας τον “αξύριστη χήρα” αφού κρέμασε στα μανταλάκια την ομοφυλοφιλία του εραστή του. 

Που οδηγεί την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ;

Γράφει ο Βασίλης Σκουταράς*

Πέρυσι τα Χριστούγεννα, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε τα πάντα στον Ελληνικό Λαό: Έξοδο από τα μνημόνια μ” ένα νόμο και ένα άρθρο, άμεση διαγραφή του επονείδιστου χρέους, απαλλαγή από την επάρατη τρόϊκα, επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, επαναπρόσληψη των απολυμένων του δημοσίου, αύξηση των συντάξεων κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, μείωση της δυσβάσταχτης φορολογίας και εφαρμογή, την επόμενη μέρα της νίκης του, του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Κρυφές περικοπές στις επικουρικές συντάξεις! Καθυστερούν τα αναδρομικά κι ακολουθεί "τσεκούρι"!

- Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο είναι οι συνταξιούχοι που θα δουν μειώσεις στις συντάξεις τους.
- Ένα ήπιο κι ένα... σκληρό τα δύο επικρατέστερα σενάρια για το νέο "μαχαίρι".
- Όποιο και αν επιλεγεί, θα ενσωματώνει και τη μείωση που προβλεπόταν αλλά δεν έγινε το 2015 από τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, σε ποσοστό 8%.
- Από 8% μέχρι και 25% οι νέες μειώσεις!

Το άκρον άωτον της μαλ@κίας: Ο Κατρούγκαλος διαψεύδει το… δικό του σχέδιο για το Ασφαλιστικό

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα… γίνουν οριζόντιες μειώσεις στις συντάξεις έδωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, παρά το γεγονός ότι λίγα 24ωρα πριν δόθηκε στη δημοσιίοτητα το δικό του σχέδιο για το Ασφαλιστικό που -από τον επανυπολογισμό- αναμένεται να προκύψουν μειώσεις έως 20% στις κύριες συντάξεις ενώ προλειαίνεται το έδαφος για μεσοσταθμική μείωση στις επικουρικές 6%-7% ,στα εφάπαξ (έως 8%) καθώς και για τη κατάργηση του ΕΚΑΣ για 80.000 δικαιούχους.

ΡΩΣΙΑ vs ΤΟΥΡΚΙΑ 17-0... μέχρι που ήρθε ο Πούτιν και έφαγε το πρώτο γκολάκι αφού άρχισε τα σαλιαρίσματα μαζί τους

Όλοι οι χαμένοι πόλεμοι της Άγκυρας που ξεχνά ο Ερντογάν

Η σύγκρουση Ρωσίας-Τουρκίας προς το παρόν δεν δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης,την οποία από την πρώτη στιγμή πολλοί αναλυτές προέβλεψαν. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι προβλέψεις είναι λανθασμένες,αλλά όσο η ένταση κινείται σε υψηλά επίπεδα η περίπτωση ενός “ατυχήματος” κάνει πολλούς να ανησυχούν.

Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος στα πιο καυτά της! (ΦΩΤΟ)

Από τις κορυφαίες γυναικάρες στην Ελλάδα είναι η καυτή δημοσιογράφος με τις σ@ξι φωτογραφίσεις της!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να είναι μακριά από την τηλεόραση, ωστόσο η παρουσία της στο παρελθόν στα ανδρικά περιοδικά, μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.

Η Αμφίπολη εκπέμπει SOS-Φεύγει η Περιστέρη

Πέρσι τέτοιον καιρό, όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στην ανασκαφή στον λόφο Καστά της Αμφίπολης. Φέτος, όχι μόνο οι προβολείς έχουν προ πολλού σβήσει, αλλά και το ίδιο το τέλος της ανασκαφής είναι ορατό. Η έφορος αρχαιοτήτων Σερρών Αικατερίνη Περιστέρη καλείται να συνταξιοδοτηθεί, καθώς έχει συμπληρώσει 35 έτη υπηρεσίας στο Δημόσιο. Οι διατάξεις δεν επιτρέπουν να παρατείνει τη θητεία της και μέσα σε έναν μήνα θα πρέπει να έχει παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο έφορο ή εφορεύοντα.

Δώδεκα μοντέλα «αποχαιρετούν» το 2015 εντελώς…γυμνά (ΦΩΤΟ)

Τα τελευταία 50 χρόνια κυκλοφορούσε ως « π@ρνογραφικό περιοδικό», ωστόσο μέχρι την επανακυκλοφορία του το 2013 το ύφος του περιοδικού άλλαξε.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης γκ@μενος για τον οποίο ο Ρονάλντο ταξιδεύει κάθε μέρα στο Μαρόκο

Ο 30χρονος Πορτογάλος σταρ,Κρισιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει φέτος μόνο στα πέντε από τα 13 παιχνίδια της La Liga, με τους αρμόδιους της Ρεάλ Μαδρίτης να ανησυχούν για την εξωγηπεδική του ζωή.

Εκπληκτικό βίντεο: Δείτε πως περνούν από... ΚΤΕΟ το πιο σπάνιο πολεμικό αεροπλάνο του κόσμου

Όταν μιλάμε για το Lockheed U-2 το... σέρβις δεν είναι μια απλή διαδικασία αλλά στην κυριολεξία διαλύουν και ξαναφτιάχνουν από την αρχή ένα μοναδικό στο είδος του εδώ και πάνω από μισό αιώνα αεροπλάνο

Έλεος ρε Ντόρα! Λυπήσου τον τον κακομοίρη το Μήτσο - ΒΙΝΤΕΟ

Για τα μνημόνια, το ενδεχόμενο συναίνεσης, το ασφαλιστικό και τις τράπεζες διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Πανικός στο πλατό εκπομπής – Σ@ξι μοντέλο τα πέταξε όλα! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση με την καυτή Λατίνα που βλέπετε να μένει μόνο με τα εσώρουχα της.

Η πληθωρική Λατίνα δεν δίστασε να τα βγάλει όλα σε πλατό ζωντανής εκπομπής προκαλώντας πανικό.

Reuters: Οι ΗΠΑ βάζουν «στον πάγο» την Τουρκία -Στον πόλεμο κατά του ISIS

Από τη στιγμή που η Τουρκία κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό, σιωπηλά οι ΗΠΑ έχουν βάλει σε αναμονή το προ καιρού αίτημα της Τουρκίας για πιο ενεργό ρόλο στην υπό την ηγεσία των Αμερικανών πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.