07 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Απολαύστε τα «καλύτερα» του Τσακαλώτου στη Βουλή

Από τους αριθμούς του Τζόκερ στον μεγάλο αθλητικό σχολιαστή Αντώνη Πανούτσο και τις «προμονιούχες» μετοχές - Ο... διασκεδαστής υπουργός Οικονομικών που ξεσήκωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΝΑΣΤΑΤΗ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! Στον "αέρα" το καρναβάλι στην Πάτρα λόγω χρεών - ΒΙΝΤΕΟ

Στον "αέρα" βρίσκεται το καρναβάλι της Πάτρας καθώς επιχειρηματίας δέσμευσε με δικαστική απόφαση λογαριασμό του οργανισμού αφού υπάρχουν χρωστούμενα από την τριετία 2007-2010.

Tι ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Άγιο Βασίλη

Mε μία ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε όχι τις προεκλογικές του επαφές, αλλά τη συνάντησή του με τον Άγιο Βασίλη.

Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο υπάλληλος της βουλής με το πλαστό πτυχίο

Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο υπάλληλος της βουλής που είχε πλαστό πτυχίο. Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής ανακοινώθηκε η απόλυση του εν λόγω υπαλλήλου που υπηρετούσε επί χρόνια στον τομέα μηχανοργάνωσης της Βουλής στη θέση Αναλυτών-Προγραμματιστών, θέση πτυχιούχων Ανώτατης Εκπαίδευσης.

ΤΙ; ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ; Ματαιώθηκε ομιλία Αλεξιάδη στον Κορυδαλλό – Απέκλεισαν την αίθουσα 50 άτομα

Σε αποκλεισμό της εισόδου της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κορυδαλλού προχώρησαν το απόγευμα περίπου 50 άτομα.

Η Πάμελα Αντερσον πήγε στο Κρεμλίνο -«Χάζεψε» το δεξί χέρι του Πούτιν με την ηθοποιό [εικόνες

Τι κι αν είναι κορυφαίος Ρώσος αξιωματούχος. Απέναντί του είχε την Πάμελα Αντερσον. Ισως να ήταν λογικό λοιπόν να χαμογελά εκείνος σαν... έφηβος απέναντί της.

Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός οι Ρωσοπόντιοι και ο Τζιτζικώστας

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι παράγοντες και οι παίκτες του Παναιτωλικού όταν πριν από εβδομάδες έφτασαν στο γήπεδο της Τούμπας για να παίξουν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! Σενάριο για νέο κόμμα από τον Μάκη Βορίδη

Μετά τη θριαμβευτική νίκη της Λεπέν στη Γαλλία έχουν φουντώσει τα σενάρια εδώ στην Ελλάδα για την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα πιο δεξιά από τη Νέα Δημοκρατία και πιο “αριστερά” από τη Χρυσή Αυγή.

«Καθάρισε» τις διοικήσεις των νοσοκομείων το υπ. Υγείας

Η παύση ή η παραμονή στις θέσεις τους ανακοινώθηκε στους διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων, μετά την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους της διαδικασίας αξιολόγησης τους από την αρμόδια πενταμελή επιτροπή του υπουργείου Υγείας.

Καταρράκτης γυρνά προς τα πάνω από τους θυελλώδεις ανέμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο καταρράκτης φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα, με τα νερά του να κατευθύνονται προς τα πάνω λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπληξαν το Peak District. Το Met Office δήλωσε ότι περισσότερα από 6 χιλιοστά βροχή έπεσαν μέσα σε 24 ώρες, με τους ανέμους να χτυπούν τους λόφους με ταχύτητα 50 μιλίων/ώρα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΕΛΛΗ ,ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ

     Τελικά το κορίτσι έχει @@ ,που δεν έχουν πολλοί άντρες στον επιλεγόμενο χώρο της ΔΕΞΙΑΣ και μάλιστα στο χώρο της ΝΔ.
      Δημοσιεύω μια φώτο της Έλλης Παπαγγέλη στο χώρο...

ΗΧΗΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ! BBC: Τσίπρας με Λεπέν και Τραμπ οι πλέον λαϊκιστές πολιτικοί του πλανήτη

Γιατί οι ψηφοφόροι λένε «ναι» στους λαϊκιστές - Είναι εύκολο να ακούσεις τα ψέματα των υποψηφίων, αλλά το τέλος ο χαμένος είναι ο πολίτης, δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας

Τι οδηγεί τους ψηφοφόρους να πουν «ναι» στον λαϊκισμό; Τι τους κάνει να πιστέψουν στα λόγια των πολιτικών; Ποιοι είναι οι πιο λαϊκιστές πολιτικοί που υπερισχύουν αυτή τη στιγμή στη Δύση;

Για μαϊμού δημοσκοπήσεις που εξυπηρετούν τον Τσίπρα κάνει λόγο ο Άδωνις

Τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν την τελευταία εβδομάδα εν όψει της δεύτερης απόπειρας εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλει ουσιαστικά ως στημένες ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το Στε επικύρωσε το τρελό πρόστιμο στη Βόνταφον για τις υποκλοπές του 2006

Επικύρωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας το πρόστιμο των 50,6 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβάλει στην Vodafone  η Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για την υπόθεση των υποκλοπών.

Η «βλοσυρή» selfie των τρομοκρατών του Σαν Μπερναρντίνο

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο τραβήχτηκε τις πρώτες στιγμές τους ως ζευγάρι σε αμερικανικό έδαφος - Δύο εβδομάδες νωρίτερα, ο Φαρούκ είχε ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να φέρει την Μαλίκ στη νέα της πατρίδα

Ο καθηγητής που έκανε την ανακάλυψη επιμένει για τον «θρόνο» του Αγαμέμνονα: Πείτε το λεκάνη νεροχύτη ή καμπινέ αλλά αφού δημοσιευθεί επίσημα η μελέτη μου

Πόλεμος μεταξύ αρχαιολόγων ξέσπασε με αφορμή ανακάλυψη λίθινου αντικειμένου στις Μυκήνες.
Αρχικώς ερμηνεύτηκε ως τμήμα του «θρόνου το Αγαμέμνονα», ωστόσο, ο γενικός γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρείας, Βασίλειος Πετράκος, διευθυντής των ανασκαφών της εταιρείας στις Μυκήνες. με επιστολή του στο υπ. Πολιτισμού, το αμφισβήτησε υποστηρίζοντας ότι παραπέμπει σε... λεκάνη.

Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! Το Πανεπιστήμιο του Τενεσί «απαγόρευσε» τα Χριστούγεννα -Τέρμα ο Αγιος Βασίλης

Οι γιορτές πλησιάζουν, αλλά το Πανεπιστήμιο του Τενεσί βάλθηκε να... απαγορεύσει τα Χριστούγεννα, σε μία προσπάθεια «πολιτικής ορθότητας» που φαίνεται να έχει καταβάλει την πανεπιστημιούπολη.

Τα βρήκαν σε όλα ΝΔ–Vodafone – Πόσο θα στοιχίσουν οι εκλογές για νέο πρόεδρο

Τα βρήκαν σε όλα Νέα Δημοκρατία και Vodafone για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών και αύριο Τρίτη θα πέσουν και επισήμως οι υπογραφές.

Η Βουλή απέλυσε τον πρώτο υπάλληλο με πλαστό πτυχίο [εικόνα]

Την πρώτη απόλυση υπαλλήλου της λόγω πλαστού πτυχίου αποφάσισε η Βουλή.

Πρόκειται για μόνιμο υπάλληλο που υπηρετούσε επί χρόνια στον τομέα μηχανοργάνωσης της Βουλής στη θέση Αναλυτών-Προγραμματιστών, θέση πτυχιούχων Ανώτατης Εκπαίδευσης

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"!Ο περιφερειάρχης Ιονίων κάνει δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων

Την έναρξη ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος για την ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων στα νησιά του Ιονίου ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θεοδωρής Γαλιατσάτος, καλώντας τους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους.

«Τρολλάρει» Τσίπρα και κυβέρνηση για τους αντιεξουσιαστές το Ποτάμι


«Τρολλάρει» Τσίπρα και κυβέρνηση για τους αντιεξουσιαστές το Ποτάμι
07/12/201518:4513
Εκτύπωση
«Τρολλάρει» Τσίπρα και κυβέρνηση για τους αντιεξουσιαστές το Ποτάμι
0
SHARES
FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
Έδωσε στη δημοσιότητα παλαιότερες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών υποστήριξης στους «πρωταγωνιστές» των επεισοδίων

«Τρολλάρει» την κυβέρνηση το Ποτάμι με δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε, για να σχολιάσει τη στάση των κυβερνητικών στελεχών έναντι των αντιεξουσιαστών και των επεισοδίων που εκείνοι πρωταγωνιστούν.

Στην αρχική ανακοίνωση, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη παρέθεσε μία σειρά δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να διευκρινίζει πότε έγιναν, ενώ στη συνέχεια σάρκαζε, λέγοντας ότι το σχετικό δελτίο Τύπου εκδόθηκε εκ παραδρομής.

Αναλυτικότερα, η πρώτη ανακοίνωση έλεγε τα εξής:

«Έκπληκτοι διαβάσαμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, του Προέδρου της Βουλής αλλά και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά δικαιολογούν τη βία και τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην Αθήνα και σε αρκετές πόλεις της χώρας το Σαββατοκύριακο.

Ενδεικτικά σταχυολογούμε κάποιες από αυτές τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις:

Αλέξης Τσίπρας:
- Εμείς πιστεύουμε ότι αυτές οι κινητοποιήσεις, αυτές οι εκδηλώσεις αγανάκτησης, οργής, δυσαρέσκειας δεν είναι μόνο εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την συσσωρευμένη οργή αλλά που εμπεριέχουν κι ένα μεγάλο θετικό φορτίο για ριζοσπαστικές αλλαγές και τελικά για μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της χώρας.
- Ο αστυνομικός με όπλο είναι δημόσιος κίνδυνος στο δρόμο.
- Ζητάμε τον αφοπλισμό των αστυνομικών δυνάμεων όταν έρχονται σε επαφή με τον πολίτη στη διάρκεια κινηματικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών εκδηλώσεων. Την κατάργηση των ΜΑΤ και την απαγόρευση χρήσης χημικών σε διαδηλώσεις.

Νίκος Βούτσης:
- Από το 1996 υπάρχει το νομοθετικό πλαίσιο που λέει να μην υπάρχουν όπλα στους αστυνομικούς που έρχονται σε επαφή με πολίτες είτε σε γήπεδα είτε σε διαδηλώσεις.

Πάνος Σκουρλέτης:
- (Τα κράνη, οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα ρόπαλα που κατέσχεσε η αστυνομία) «Είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας και όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα».

Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνησή του να εξασφαλίσουν το δικαίωμα του κάθε πολίτη στην ζωή και την περιουσία του. Κάτι που οι ίδιοι έχουν εξασφαλίσει πλέον για τους εαυτούς τους καθότι τα σπίτια τους, οι δουλειές τους και οι ίδιοι προσωπικά φρουρούνται από στρατιές αστυνομικών. Ζητάμε επίσης να πουν στον ελληνικό λαό πού θεωρούν ότι τελειώνει το δικαίωμα στην διαμαρτυρία και πού αρχίζει ο βανδαλισμός».

Δύο ώρες μετά, με προφανή διάθεση σαρκασμού για την κυβερνητική σιωπή στα επεισόδια της Κυριακής, η Σεβαστουπόλεως, σε νεότερη ανακοίνωση, ανέφερε τα εξής:

«Στο προηγούμενο δελτίο Τύπου εκ παραδρομής συμπεριλήφθηκαν δηλώσεις του κ. Τσίπρα και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα προηγούμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν σχολίασαν τα όσα θλιβερά έγιναν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. Λόγω, λοιπόν, της απουσίας πρόσφατων δηλώσεων οι μηχανές αναζήτησης όταν πληκτρολογείς "βία - μολότοφ - δηλώσεις ΣΥΡΙΖΑ", εμφανίζουν αναρτήσεις από τα χρόνια της αντιπολίτευσης. Δεν έχουν τη νοημοσύνη να αντιληφθούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον κυβέρνηση».

Νέο σοκ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων – Ενεργειακό “χαράτσι” για όλες τις συναλλαγές από το 2016

Αντιμέτωποι με νέα χαράτσια και επιπλέον «τρέξιμο» θα βρεθούν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων με την έναρξη της νέας χρονιάς. Οι υποχρεώσεις, σε ό,τι αφορά την ενεργειακή απόδοση των ακινήτων τους, μεγαλώνουν και σε κάθε πώληση ή ενοικίαση θα πρέπει από την 1.1.2016 να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, αλλιώς• έρχονται τσουχτερά πρόστιμα.

Και τον Αντώνη Σαμαρά θα δει ο Αιγύπτιος Πρόεδρος

Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί η τρίτη τριμερής συνάντηση, με τον Νίκο Αναστασιάδη και τον Αλέξη Τσιπρα - Πρόκειται για μία σπάνια παρέκκλιση από το πρωτόκολλο που αποδεικνύει την καλή σχέση του Αλ Σίσι με τον πρώην πρωθυπουργό

Άγριο «κράξιμο» στον Ρέντσι μετά την ανάρτησή του για την Λεπέν

Σφοδρή ήταν η κριτική των Ιταλών χρηστών του Διαδικτύου στο μήνυμα που ανήρτησε ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, στο προφίλ του στο Facebook μετά την πρωτιά που σημείωσε η Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών στην Γαλλία.

Μειώσεις από 5% έως 20% για τους καταναλωτές της ΔΕΗ

Την ώρα που τα χρέη προς την Επιχείρηση συσσωρεύονται, η ΡΑΕ προχωρά στον περιορισμό των μονοπωλιακών χρεώσεων - Τι θα ισχύσει για τους οικιακούς πελάτες - «Πάγωμα» χρεώσεων ή αυξήσεις μόνο για ορισμένες κατηγορίες μεγάλων καταναλωτών - Δείτε πίνακες

ΛΟΓΙΚΟ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ! Κράτος «σοβιετικού τύπου» σχεδιάζουν να οργανώσουν οι τζιχαντιστές

Οργανωμένο οικονομικό πλάνο με εκμετάλλευση πόρων όπως το πετρέλαιο - Εκπαίδευση παιδιών και μετεκπαίδευση «βετεράνων μαχητών» στα σύγχρονα όπλα

Πολυθενική ταξιαρχία με έδρα την Ελλάδα, ετοιμάζεται για Συρία;

Ποια μεραρχία; Αυτή που οι ψεκασμένοι μας έλεγαν ότι έρχεται στην Ελλάδα για να καταστείλει τις διαδηλώσεις και να δείρει ψεκασμένους;

Ετοιμάζουν την Πολυεθνική Ταξιαρχία Νοτιοανατολικής Ευρώπης για εμπλοκή σε κάποια επιχείρηση; Η με έδρα την Ελλάδα και με Τούρκο αυτή τη περίοδο SEEBRIG, θα μπορούσε θεωρητικά να είναι μια στρατιωτική δύναμη που θα ενίσχυε χερσαίες επιχειρήσεις των Γάλλων στο έδαφος της Συρίας. Γιατί όλα αυτά τα …καχύποπτα;

Βίντεο: Τρισδιάστατο ταξίδι στον Άη Γιώργη των Ποντίων

Ένα νέο βίντεο, έρχεται να μας δείξει σε τρισδιάστατη μορφή πως ήταν η Ιερά μονή Αγίου Γεωργίου Περιστερά ή Περιστερεώτα πριν «μαραζώσει» σε βουνό του Πόντου

Ερώτηση Αδ. Γεωργιάδη προς Ευ. Τσακαλώτο για το κοινωνικό μέρισμα

Την καθυστέρηση της καταβολής του κοινωνικού μερίσματος επισημαίνει μέσω ερώτησής του στη Βουλή ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στα δικαστήρια δήμος Ηρακλείου και Δημόσιο για τις φυλακές Αλικαρνασσού

Στις 18 Δεκεμβρίου πρόκειται να εκδικαστεί στα αστικά δικαστήρια του Ηρακλείου η αγωγή του δήμου που διεκδικεί ποσό- μαμούθ από το ελληνικό Δημόσιο για τη χρήση των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού τα τελευταία 12 χρόνια.

Ιράν: Συνελήφθησαν 53 άτομα που διαχειρίζονται ιστοτόπους του ΙSIS

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος του Ιράν ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη 53 ανθρώπων που κατηγορούνται για διαχείριση ιστοτόπων που υποστηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

Τζιτζικώστας: Αν γίνω πρόεδρος δεν θα πίνουμε καφέ στην Κουμουνδούρου

"Με δική μου προεδρία στο τιμόνι της ΝΔ δεν πρόκειται ούτε καφέ στην Κουμουνδούρου να πίνουμε ούτε θέση αντιπρόεδρου να έχει ποτέ ο κ. Τσίπρας και αυτή η επικίνδυνη ομάδα σε μια πιθανή κυβέρνηση της ΝΔ" δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Νύχτες ακολασίας για 150 ζευγάρια Ελλήνων- Πού έγιναν τα όργια με τις ανταλλαγές συντρόφων

Και όμως συμβαίνει! Σόδομα και γόμορα!  Sold out η εκδρομή του σεξ, που διοργάνωσε το τριήμερο δημοφιλές site για swingers…

Τι είπε η Ματσούκα για την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram - ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος ξέσπασε πριν μέρες στο Instagram, με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός μίλησε στο "Πρωινό" για τη φωτογραφία και τόνισε: "Aν ήξερα τι θα γινόταν με τη φωτογραφία που ανέβασα, δεν θα το έκανα".

Το μεγάλο ψέμα για το Δημόσιο Χρέος

Η κυβέρνηση προσποιείται ότι προσπαθεί να ολοκληρώσει την διαβόητη τελική αξιολόγηση με τους θεσμούς, το συντομότερο δυνατό ώστε να ξεκινήσει αμέσως την περίφημη διαπραγμάτευση για την δήθεν απομείωση του Δημοσίου Χρέους.

Αυτός είναι ο Πτέραρχος που απείλησε τους Τούρκους με κατάρριψη! Η συγκλονιστική ιστορία του

Ποιος είναι ο Πτέραρχος που είχε απειλήσει τους Τούρκους με άμεση κατάρριψη αν δεν σταματούσαν τις παραβιάσεις το 1963; Ο αντιπτέραρχος ε.α Βαγγέλης Γεωργούσης αποκάλυψε την ιστορία του...

Οργή Καραμανλή για τις παπριές Καμμένου

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τα όσα τις τελευταίες ημέρες υποστηρίζει ο Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στο όνομά του.

Το τελευταίο γυμνό του Playboy - Η 26χρονη καλλονή που θα ποζάρει ως το τελευταίο «κουνελάκι» [εικόνες]

Το Playboy ανακοίνωσε πως κάνει στροφή, απορρίπτοντας τα γυμνά εξώφυλλα, και αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο 63 χρόνων με την Κρίστι Γκάρετ.

Ανατροπές (και) στα Στοιχήματα για τον νέο αρχηγό της ΝΔ (κάρτες – αποδόσεις)

Στην τελική ευθεία – δείχνει να είναι πλέον οριστικό – για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ και εκτός από τις δημοσκοπήσεις υπάρχουν ανατροπές σε ότι έχει να κάνει με τις πιθανότητες εκλογής υποψηφίου και στιw αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Η απίθανη γκάφα του CNN με τον Μπαράκ Ομπάμα [εικόνα]

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι τηλεθεατές με το... απίθανο λάθος που έκανε το CNN.

Ο Μπαράκ Ομπάμα, σε στιγμιότυπο από τη χθεσινή ομιλία του προς το έθνος της Αμερικής, εμφανίζεται όχι ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ως Πρόεδρος της...

Ρίτα Όρα: Το αβυσσαλέο ντεκολτέ αποκάλυψε το στήθος της

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα

Η Ρίτα Όρα απασχολεί ξανά τη δημοσιότητα με το στήθος της, καθώς μέσα σε ένα μήνα είναι η δεύτερη φορά που το ντεκολτέ της δεν υπακούει και κάνει αποκαλύψεις. Η τραγουδίστρια στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, στο X Factor όπου συμμετέχει, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, όπως βλέπετε φόρεμα, το οποίο κέντριζε το μάτι με το αβυσσαλέο ντεκολτέ του.

Το tweet του Μοσκοβισί για τον Κατρούγκαλο και το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

Eποικοδομητική χαρακτήρισε τη συζήτηση που είχε με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις Πιερ Μοσκοβισί.

H ΦΩΤΟ που έγινε viral: ΑΡΧΟΝΤΑΣ έπινε μπύρες στα Εξάρχεια την ώρα των επεισοδίων

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που τράβηξε Ισπανίδα δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Ένας άντρας, αδιαφορώντας για τις μολότοφ και τα δακρυγόνα που έπεφταν δίπλα του...

Βερολίνο: Ό,τι θέλουμε να πούμε, το λέμε απευθείας στο γατάκι τον Τσίπρα

Ο κ. Ζάιμπερτ ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτε για τέτοιες εκθέσεις και υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα έχει κυβέρνηση»

«Ό,τι θέλουμε να πούμε, το λέμε απευθείας στην ελληνική κυβέρνηση».

Αύξηση φόρου στα καύσιμα σχεδιάζει η κυβέρνηση - Θύελλα οι αντιδράσεις

Δεν είναι λύση η μετακύλιση του κόστους από τα τέλη κυκλοφορίας στη χρήση, τονίζουν οι πρατηριούχοι και ζητούν πάταξη του λαθρεμπορίου - Τι αποκάλυψε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης για την παράλληλη μείωση, αλλά όχι κατάργηση, των τελών

Κόλεριτζ: «Φοβήθηκα ότι ο Λιακουνάκος ήθελε να με παγιδεύσει»

Η ινκόγκνιτο άφιξη του Πήτερ Κόλεριτζ στην Ελλάδα - Τι κατέθεσε ο Βρετανός τραπεζίτης για τον συνεργάτη και συγκατηγορούμενό του Θωμά Λιακουνάκο - Νέα στοιχεία για το SMS Λιακουνάκου

Ηράκλειο: ΖΩΑ βεβήλωσαν τον τάφο του Καζαντζάκη - Η αντίδραση του Σμαραγδή όταν είδε τις εικόνες (Φωτό)!

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής επισκέφθηκε τον τάφο του Καζαντζάκη και είδε αυτές τις εικόνες...

Το μνημείο αναφορά για το σύγχρονο Ηράκλειο έχει βεβηλωθεί και εγκαταλειφθεί. Εχουν καλύψει το "δεν φοβάμαι τίποτα..." και έχουν ζωγραφίσει μια καρδιά! Α

Το πολύ σέξι «ατύχημα» της μεθυσμένης τενίστριας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 25χρονη τενίστρια είχε γενέθλια και είπε να το γλεντήσει λίγο παραπάνω με αποτέλεσμα να γίνει…τύφλα.

Η γνωστή τενίστρια Ούρσουλα Ραντβάσκα Νο94 στην κατάταξη της WTA, εθεάθη έξω από κλαμπ στην Βαρσοβία που έκανε το πάρτι των γενεθλίων της, σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει.

Το σχέδιο των κουκουλοφόρων -Το ημιυπόγειο ορμητήριο στην οδό Τσαμαδού, οι τσιλιαδόροι και οι κρυμμένες μολότοφ

Μπορεί τα χειρότερα να αποφεύχθηκαν χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην επέτειο της δολοφονίας τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ωστόσο αυτό που ανησυχεί της ΕΛ.ΑΣ είναι πως οι κουκουλοφόροι είχαν στήσει ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο.

Τι απαντά η Γερμανική Πρεσβεία για την «ακυβέρνητη χώρα»

Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία αφορούν υποθετική εσωτερική αλληλογραφία, αναφέρεται από την Γερμανική Πρεσβεία για το δημοσίευμα της «Die Welt» - Το Βερολίνο συνεργάζεται στενά με την Αθήνα για την αντιμετώπιση των δύσκολων προκλήσεων ενώπιον των οποίων βρίσκεται η Ελλάδα

“Ελεύθερο” και πάλι το Pirate Bay

Προς όφελος του Pirate Bay ήταν η απόφαση που έλαβε σουηδικό δικαστήριο, σύμφωνα με την οποία οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ της χώρας δεν μπορούν να εξαναγκαστούν να μπλοκάρουν την ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων, αλλά και ούτε να θεωρηθούν υπεύθυνοι για παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας από τους χρήστες τους.

Τρίτη γενιά Λεπέν: Το κορίτσι «θαύμα» της γαλλικής ακροδεξιάς (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η Μαρίν Λε Πεν να είναι το πρόσωπο της ημέρας, μετά τη σαρωτική νίκη του Εθνικού Μετώπου στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής, λίγη από τη δόξα της κλέβει η ανιψιά της, Μαριόν Μαρεσάλ Λε Πεν.

ΟΧΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ αλλά ο αριστερός Μπέζος: Δεν συμφωνώ να κάνουν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης και τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τα ομόφυλα ζευγάρια να κάνουν παιδιά.

Φιάσκο με τον «θρόνο του Αγαμέμνονα» -Είναι... καμπινές, λέει η Αρχαιολογική Εταιρεία

Ο γενικός γραμματέας της Αρχαιολογικής Εταιρείας, Βασίλειος Πετράκος, διευθυντής των ανασκαφών της εταιρείας στις Μυκήνες, έστειλε επιστολή προς το υπουργείο Πολιτισμού στην οποία αναφέρει ότι το τμήμα λίθου που εμφανίστηκε ότι ανήκει στον «θρόνο του Αγαμέμνονα» παραπέμπει σε λεκάνη και όχι σε θρόνο!