09 Δεκεμβρίου 2015

Κάποτε ήταν η πιο s@xy Ελληνίδα. Σήμερα…

Τα χρόνια πέρασαν και η εξωτερική της εικόνα έχει αλλάξει κατά πολύ.
Την δεκαετία του ’90 ήταν ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα και μάλιστα ένα από τα πιο… περιζήτητα. Με ένα απίστευτο πρόσωπο που όμοιό του δεν υπήρχε. Σήμερα η Κατερίνα Κανονίδου έχει...

ΒΙΝΤΕΟ-Η ερώτηση τρολιά του Μπογδάνου που εξόργισε τον κουρασμένο υπουργό

Προσέξτε το απαξιωτικό ύφος υπουργού... "έλα τώρα Κωνσταντίνε μην το παρακουράζουμε..."
Δείτε το βίντεο να γελάσετε με την ερώτηση του Μπογδάνου που εξόργισε τον Βερναδάκη

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! Ελλείψεις σε φάρμακα καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί

Σημαντικές ελλείψεις φαρμάκων καταγγέλλουν οι φαρμακοποιοί, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για τα άδεια ράφια των φαρμακείων τους στις φαρμακαποθήκες και τις παράλληλες εξαγωγές φαρμάκων.

Βαριές καταγγελίες του Νταβούτογλου κατά της Ρωσίας

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου κατηγόρησε σήμερα τη Ρωσία ότι αποπειράται να διαπράξει μια «εθνική αποκάθαρση» κι ότι οδεύει να «ενισχύσει» τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στο έδαφος της Συρίας, εν μέσω της συνεχιζόμενης διμερούς σοβαρής κρίσης στις διπλωματικές σχέσεις Άγκυρας-Μόσχας.

ΒΟΘΡΟΣ! Πολύ σοβαρές αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο συγκροτήθηκε το νέο δ.σ της ΕΣΗΕΑ

Σε πολύ σοβαρές αποκαλύψεις αλλά και καταγγελίες για “πραξικοπηματικό” τρόπο με τον οποίο συγκροτήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με επικεφαλής, προερχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ μέλος του ΔΣ, κάνει ο γνωστός δημοσιογράφος και εκλεγμένο μέλος της διοίκησης της Ένωσης Συντακτών Χρήστος Μαζανίτης.

Αντιπερισπασμό επιχειρεί η κυβέρνηση με ανώδυνα νομοσχέδια του «παράλληλου προγράμματος»

Αφήνοντας για αργότερα τα επώδυνα προαπαιτούμενα μέτρα, η κυβέρνηση καταθέτει μέσα στην επόμενη εβδομάδα μια σειρά νομοσχεδίων τα οποία εντάσσονται στο λεγόμενο «παράλληλο πρόγραμμα» του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ! Ανυποχώρητη η Τρόικα για πώληση όλων των «κόκκινων» δανείων σε distress funds

Σε εξέλιξη η συνάντηση Σταθάκη με τους εκπροσώπους των Θεσμών, που εμφανίζονται να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ! Τζιτζικώστας: Σε δέκα μέρες δεν θα ανησυχεί η Κεντροδεξιά για το μέλλον της αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ

"Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η απαισιοδοξία τελειώνει. Σε δέκα μέρες δεν θα είναι η Κεντροδεξιά που θα ανησυχεί για το μέλλον της. Θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι ο κ. Τσίπρας και τα παλιά συστήματα που τον στηρίζουν, που θα ανησυχούν γιατί ο χρόνος τους θα τελειώνει", υπογράμμισε από το Κιλκίς ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας παράλληλα πως "η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από το βάρος των ιδεοληψιών και της ανικανότητάς της, γκρεμίζει ότι απέμεινε και συνθλίβει όποιον άντεξε, οδηγώντας τη χώρα στην απόλυτη καταστροφή".

ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΣ; Παπαμιμίκος: Δεν έκρυψα ότι είναι φίλος μου ο Τζιτζικώστας

Για το φιάσκο στις 22 Νοεμβρίου και τις εκλογές για πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στις 20 Δεκεμβρίου, μίλησε ο Ανδρέας Παπαμιμίκος στην εκπομπή “Live News” του Epsilon με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μιράντα Κερ: Ολόγυμνη φορώντας μόνο Christian Louboutin

Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως. Η Μιράντα Κερ, στην ηλικία των 32 πλέον και μητέρα ενός παιδιού, αποφάσισε να φωτογραφηθεί φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ροζ γόβες για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ! Βερναρδάκης: Ήμουν κουρασμένος και ψήφισα κατά λάθος υπερ της Χρυσής Αυγής

Διευκρινίσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών μετά το σάλο που προκλήθηκε στη Βουλή

«Η ψήφος μου κατά της άρσης της ασυλίας του Νίκου Μιχαλολιάκου, δόθηκε εκ παραδρομής».

Αυτά είναι τα δέκα πιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών!

Ποιο βρίσκεται στην πρώτη θέση;

Ένα βίντεο με τα δέκα πιο τρομακτικά θρίλερ όλων των εποχών παρουσίασαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, 100 συγγραφείς, σκηνοθέτες, κριτικοί κινηματογράφου, ηθοποιοί, μπλόγκερς και ακαδημαϊκοί ψήφισαν για λογαριασμό της ιστοσελίδας hitfix.com και ανέδειξαν τα δέκα πιο τρομακτικά θρίλερ.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΡΟΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο Κουμουτσάκος: Ο Τσακαλώτος εκλιπαρούσε τον Ιούλιο το ΔΝΤ

Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει ανούσιο «τέχνασμα» την αντιπαράθεση που έχει προκύψει για τη συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι κατασκευάζει εχθρούς

Δημοψήφισμα στο Ποτάμι: Το 82% θέλει να τρυπώσει απ' το παράθυρο στην εξουσία

Χίλια πεντακόσια στελέχη του Ποταμιού απ’ όλη την Ελλάδα και από όλους τους επαγγελματικούς χώρους έλαβαν μέρος στο πρώτο ηλεκτρονικό δημοψήφισμα που διενήργησε το κόμμα, όπου κλήθηκαν να απαντήσουν σε σειρά πολιτικών ερωτημάτων για τη φυσιογνωμία, τη πολιτική, τη στρατηγική και την οργανωτική δομή του κόμματος.

Δικαστές εναντίον κυβέρνησης -Για τις προαγωγές στα ανώτατα δικαστήρια

Έμμεση αλλά σαφή κριτική στην κυβέρνηση για τις προαγωγές των δικαστικών λειτουργών στα ανώτατα δικαστήρια, άσκησαν οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου, μέσα από το πρακτικό που συνέταξαν μετά την διοικητική τους Ολομέλεια.

ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΙ ΛΕΜΕ! Εφτασαν τα πρώτα λεωφορεία με λάθρο στο Π. Φάληρο-Αποβιβάζονται και φεύγουν τρέχοντας [εικόνες & βίντεο]

Στο Παλαιό Φάληρο έφτασαν λίγο μετά από τις 6 μ.μ. τα πρώτα από τα λεωφορεία μετανάστες από την Ειδομένη.

Το βίντεο της αστυνομικής επιχείρησης με την απομάκρυνση των ΛΑΘΡΟμεταναστών στην Ειδομένη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση που εξελίχθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες για τη μετακίνηση ΛΑΘΡΟμεταναστών, που παρέμεναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ειδομένης του Κιλκίς.

Επεισόδιο από την Ξουλίδου στη συντονιστική επιτροπή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης: Είστε πολιτικά ζόμπι...

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Σταυρούλας Ξουλίδου. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «εξαϋλώνεται και επιστρέφει με πάταγο στο "πολιτικό τίποτα"».

Μια Ελληνίδα στην ασφάλεια των "vip" της Ρωσίας - BINTEO

Η Λίντα είναι από τις ελάχιστες γυναίκες στην Ελλάδα που ασχολείται επαγγελματικά με την προστασία υψηλών προσώπων. Η 39χρονη αναλαμβάνει την προστασία βαθύπλουτων επιχειρηματιών, των συζύγων και των παιδιών τους.

Κάνει πίσω το ΥΠΟΙΚ μετά το κράξιμο: Χωρίς πρόστιμο 22% όσοι δεν έχουν αποδείξεις

Δεν θα επιβληθεί το πρόστιμο 22% σε όσους δεν συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες αποδείξεις για το 2015 (αξίας 10% του φετινού εισοδήματος), όπως διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών.

Γερμανικό ΥΠΕΞ: «Δεν επιβεβαιώνουμε, δεν διαψεύδουμε» το δημοσίευμα της Die Welt για το «ακυβέρνητο καράβι»

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας είπε ότι δεν σχολιάζει υποτιθέμενες εκθέσεις, όταν είναι διαβαθμισμένες ως εμπιστευτικές

Τι αμοιβή πήρε η Δούνια για μια γυμνή φωτογράφιση - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις γυμνές φωτογραφίσεις της που ανήκουν πλέον στο παρελθόν μίλησε η Νόνη Δούνια.

Η ίδια μάλιστα τόνισε πως οι χρηματικές απολαβές εκείνης της εποχής ήταν αρκετά υψηλές για μια γυμνή φωτογράφιση. Και μάλιστα τις καλές εκείνες μέρες ήταν τόσο υψηλές, που έφταναν....

Τέξας: Η 35χρονη θεία ανέλαβε να διδάξει τα μυστικά του έρωτα στον 15χρονο ανιψιό της

Το love story εκτυλίχθηκε μεταξύ 2007 και 2009 - Η πρώτη «προσέγγιση» της 43χρονης σήμερα Πέγκυ Φίλιπς έγινε στο... νοσοκομείο - Η σχέση τους αναπτύχθηκε όταν ο έφηβος – τότε – μετακόμισε στο σπίτι τους

Βουλευτές μπήκαν στο παρκέ για να τιμήσουν θρύλους του ελληνικού μπάσκετ! (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)


Αγώνα για να τιμήσουν τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, Γιώργο Αμερικάνο, Γιώργο Τρόντζο και Βασίλη Γκούμα, έδωσε η ομάδα της Βουλής με την ομάδα του εργατικού κέντρου Αθήνας, στο κλειστό της Καλλιθέας.

Φτιάχνουν φράχτη στα σύνορα - Απέναντι από τη Νίκη της Φλώρινας

Εργασίες για την ανέγερση φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα, στο ύψος της Μετζίτλια, απέναντι από τη Νίκη της Φλώρινας, ξεκίνησαν οι αρχές της ΠΓΔΜ.

ΜΑΛ@ΚΑΣ! ΤΟΥ ΒΡΩΜΑΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ!! Αμβρόσιος κατά Φαλελάκη και Βαγενά: Η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή και κακούργημα!

[Βρε μαλ@κα άντρα (;) το Φεβρουάριο δε μας έλεγες ότι ο Τσίπρας γέμισε τη σκ@τόψυχη καρδιά σου με εθνική υπερηφάνεια; Τι θες και ουρλιάζεις τώρα; ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ "ΠΣΟΦΑ" ΛΟΙΠΟΝ]

Και όσοι την βιώνουν ή την υποστηρίζουν είναι αποβράσματα, ανθρωπάρια και ξεφτυλισμένοι, έγραψε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων στο blog του

Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε μόλις μία ώρα με το αεροπλάνο «πύραυλο» της Airbus [εικόνες & βίντεο]

Μόλις της Τετάρτη η Airbus κατέθεσε ένα δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μία πατέντα για ένα αεροπλάνο «πύραυλο» που θα μπορεί να κάνει το ταξίδι Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε λιγότερο από μία ώρα.

Βροχή ερωτήσεων βουλευτών για τον φόρο στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και για το ρόλο Στεργιώτη

Καταιγισμός ερωτήσεων παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή για το θέμα της επιβολής του ειδικού τέλους 5 λεπτών σε κάθε στήλη των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ από βουλευτές οι οποίοι ζητούν αναλυτική πληροφόρηση και εξηγήσεις από της Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό για το θέμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Τρελή κωλοτούμπα ο καταθληπτικός μετά το σάλο: Μας λέει ότι δεν πρέπει να τα λέμε καν «μάρμαρα» και τα είπε «Ελγίνεια»

Σε διευκρινίσεις προχώρησε ο Αριστείδης Μπαλτάς, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του ότι η τάση να μην προχωρήσουμε σε νομική διεκδίκηση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

ΜΕΓΑΛΕΙΑ! Υφυπουργός ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του Μιχαλολιάκου

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του αναπ. υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης που έρχεται σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής, η οποία αποφάσισε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του γ.γ. της Χ.Α

BINTEO-Οι καλύτερες φωτογραφίες του Reuters για το 2015

Το προσφυγικό δράμα, πολεμικές συγκρούσεις, φυσικές καταστροφές, αλλά και σημαντικές στιγμές της πολιτικής και του θεάματος έδωσαν τα καλύτερα «κλικ» για την χρονιά που φεύγει

Βουλή: Μόλις 160 εκατ. ευρώ το όφελος από την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Πολύ μικρό είναι τελικά το όφελος από την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά , υπογραμμίζεται σε έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, η οποία συντάχθηκε μετά από αίτημα του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών Δημήτρη Γάκη.

Τα 10 βίντεο που είδαν περισσότερο στο Youtube οι Ελληνες το 2015 -Ο μικρός Γιωργάκης και η Κίτσα η κοτομπουκίτσα [βίντεο]

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Google κυκλοφορεί επίσημη λίστα  με το τοπ 10 των βίντεο που βρέθηκαν στην κορυφή από τους Έλληνες χρήστες του YouTube.

Ρωσία: Απέλυσαν «σεξοβόμβα» από το Δημόσιο, επειδή... παραήταν σέξι!

«Θύμα» της υπόθεσης η... εκρηκτική Eleonora Verbitskaya - Δείτε τις φωτογραφίες και κρίνετε...Μπορεί ένας -ή μία- δημόσιος υπάλληλος να ασχολείται με κάτι άλλο στον ελεύθερο χρόνο του/της, προκειμένου να... συμπληρώνει το εισόδημα;

Το «αυτοκρατορικό» γραφείο του Νίκου Φίλη και το υπνοδωμάτιο στο υπουργείο Παιδείας

Οταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε επισκεφθεί το υπουργείο Παιδείας και είδε το γραφείο του Νίκου Φίλη, εντυπωσιάστηκε από το μέγεθος και το είχε χαρακτηρίσει «αυτοκρατορικό».

Το tweet του Θοδωρή Αθερίδη, που εκνεύρισε τους Συριζαίους

Έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στο twitter:

Ο Προέδρας στον Λάκη χέρι-χέρι με την κυρία υπουργού... τη γλάστρα του Ζούγκλα μωρέ

Την Έλενα την αγαπήσαμε σαν γλάστρα δικηγόρο στις μεταμεσονύχτιες εκπομπές του Μάκη... μετά σοβάρεψε... έγινε κυρία υπουργού

Βραδιά θεάτρου ήταν η Τρίτη για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και την σύζυγό του Έλενα Τζούλη. Το ζευγάρι βρέθηκε χέρι χέρι στο θέατρο Γκλόρια και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Θεέ μου τι σου κάναμε” με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Μαρία Καβογιάννη.

Ακόμα γελάει ο γιατρός του Κέντρου Υγείας που μεταφέρθηκε ο "τραυματίας" από την Ειδομένη

Σε συμπλοκή με ομοεθνείς του τραυματίστηκε ο 29χρονος Ιρανός που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου Κιλκίς, σύμφωνα με τον συντονιστή διευθυντή του Κέντρου Γιώργο Περπερίδη.

Νέα αντιπαράθεση στη Βουλή για τον καταθληπτικό που αποκάλεσε "Ελγίνεια", τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Συνέχεια στην αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, δόθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά ότι η «τάση αυτή τη στιγμή είναι να μην προχωρήσουμε στη νομική διεκδίκησή τους, γιατί κυρίως κινδυνεύουμε να τη χάσουμε, και τότε τα πράγματα δυσκολεύουν».

Δεν προέκυψε σχέση των υπόπτων μεταναστών με τους τζιχαντιστές – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν προέκυψε σχέση των υπόπτων μεταναστών με τους τζιχαντιστές, μετά από την εξέτασή τους από αραβόφωνους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Ανοίγει σε 3 ημέρες η Ειδομένη-Πόσα εκατ. στοίχισε η αποτυχημένη προσπάθεια ΣΥΡΙΖα να εκβιάσει τους Ευρωπαίους

Σε τρεις-τέσσερις ημέρες από σήμερα αναμένεται να ομαλοποιηθεί πλήρως η κίνηση των εμπορικών φορτίων στον σιδηροδρομικό άξονα Ελλάδας-ΠΓΔΜ, μετά τη σημερινή λήξη του πολυήμερου αποκλεισμού της γραμμής από οικονομικούς ΛΑΘΡΟμετανάστες στο ύψος της Ειδομένης.

Αυτή είναι η Ελληνίδα που διεκδικεί το παγκόσμιο βραβείο δασκάλου - Ειδικεύεται στη δυσλεξία

Στη λίστα με τους καλύτερους δασκάλους του κόσμου που είναι υποψήφιοι για το παγκόσμιο βραβείο δασκάλου, συμπεριλαμβάνεται η Ελληνίδα Αγγελική Παππά, δασκάλα στις Σχολές Αμερικανικής Παροικίας Αθηνών.

Τime: «Πρόσωπο της Χρονιάς» η Ανγκελα Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ είναι το «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το περιοδικό Time.

Οπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η εκδότρια του περιοδικού Νάνσι Γκιμπς, «αυτή τη χρονιά δοκιμάστηκε στο πώς θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε ορισμένες πολύ δύσκολες προκλήσεις».

Β. Λεβέντης: Ο θρίαμβος της κοινοτοπίας

Του Σάκη Μουμτζή

Σε στιγμές κρίσης, σε καταστάσεις οριακές, επικρατεί ο πανικός, ο παραλογισμός, η έλλειψη στοιχειώδους ευθυκρισίας, ο ανορθολογισμός. Έτσι, αυτή η απομάκρυνση της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς από τη λογική ανάλυση της κατάστασης και την ορθολογική αντιμετώπιση της μοιραία αναδεικνύει τις θέσεις που παράγει ο κοινός νους σε σώφρονες προτάσεις που οδηγούν σε ψύχραιμες και αποτελεσματικές λύσεις. Η κοινοτοπία αποκτά μέσα σε αυτές τις συνθήκες της κρίσης μία διάσταση εξαιρετική, βγαίνοντας από τον χώρο της απαξίας που την είχε καταδικασμένη η κανονικότητα.

Η Emirates θέλει να προσλάβει αεροσυνοδούς από την Ελλάδα -Τι πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι

Η Emirates, ένας παγκόσμιος σύνδεσμος ανθρώπων και προορισμών, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 90% ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ! ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εκκρεμότητα η πληρωμή 112.000 αγροτών

Τελικά απ΄ότι φαίνεται (διαβάστε παρακάτω) τα λεφτά που πήραν και νομίζουν ότι είναι το 90% της μισής επιδότησης είναι τελικά το 90% ΟΛΗΣ της επιδότησης... ΓΙΔΙΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΑΤΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ!

Σε 112.000 ανέρχεται ο αριθμός των αγροτών που δεν έχει λάβει ακόμη την πρώτη δόση της βασικής ενίσχυσης.

ΔΗΛ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ; ΤΑρση ασυλίας για Κούλογλου και Κύρτσο αποφάσισε το Ευρωκοινοβούλιο

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ο συνάδελφός του της ΝΔ για μη καταβολή μισθών

Την άρση της ασυλίας των ευρωβουλευτών Κύρτσου και Κούλογλου αποφάσισε την Τρίτη η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΡΕ! Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικά τους τζιχαντιστές κι ο Μεντβέντεφ παραδέχεται ότι κώλωσαν με την Τουρκία

Αγρίεψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και πλέον απειλεί ακόμα και με χρήση πυρηνικών όπλων κατά του Ισλαμικού Κράτους. Ο «τσάρος», λίγη ώρα μετά την εκτόξευση πυραύλων από ρωσικό υποβρύχιο, εξέφρασε την ελπίδα του να μη χρειαστεί παρόμοιοι πύραυλοι να εξοπλιστούν με πυρηνικές κεφαλές.

Βίντεο: Του έπεσαν τα παντελόνια μπροστά στην πρόεδρο της Κροατίας

Περήφανος για τη βράβευσή του ο πρόεδρος της κροατικής επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων πήρε σπουδαίο ύφος και κορδώθηκε προκειμένου να φωτογραφηθεί αλλά δεν περίμενε αυτό που συνέβη

ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ! ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ! Ο Λεβέντης θέλει το…υπουργείο Οικονομικών! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το υπουργείο Οικονομικών θα επιθυμούσε να αναλάβει, σε περίπτωση που συμμετείχε σε οικουμενική κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Γιατί οι μουσουλμάνες πριγκίπισσες και βασίλισσες δεν φοράνε πέπλο και hijab -Ενας άλλος κόσμος [εικόνες]

Οι μουσουλμάνες πριγκίπισσες και βασίλισσες δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στην Ευρώπη. Ωστόσο, οι γαλαζοαίματες του μουσουλμανικού κόσμου είναι το ίδιο δραστήριες με εκείνες της Αγγλίας, της Ισπανίας ή της Δανίας.