12 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοσέλιδα 13-12-2015

Δείτε τα (κλικ στη φώτο για μεγέθυνση):

Τι λέει ο καστανάς για τους 13 αστυνομικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η επέμβαση της αστυνομίας σε βάρος πλανόδιου καστανά. Τη στιγμή μάλιστα που αστυνομικοί τον συνέλαβαν έχασε τις αισθήσεις τους. «Βγαίνω μπας και βγάλω κανένα φράγκο για να πάρω την άδεια» δηλώνει μια ημέρα μετά ο καστανάς.

Συνεργάτης βουλευτή παρέσυρε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διακομίστηκαν δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Β. Σοφίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΝΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ! Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Ταε Κβον Ντο: Μαροκινοί «πρόσφυγες» (ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ) εκβιάζουν τους υπόλοιπους-Επεισόδια και 100 προσαγωγές μεταναστών

Είμαι περίεργος ποιος θα είναι ο πρώτος φασίστας ΣΥΡΙΖΑίος που θα ζητήσει να ξανανοίξουν τα κέντρα κράτησης... ποιος θα είναι ο προδότης που θα ζητήσει να μην τους έχουν μαντρωμένους στο Ταε Κβον Ντο, αλλά στην Αμυγδαλέζα

Χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα - Καταγγελία για Μαροκινούς που εκβιάζουν μετανάστες άλλων εθνικοτήτων - Ομοεθνής τους απείλησε να αυτοκτονήσει γιατί του έκλεψαν το εισιτήριο

Τρίτεκνη μάνα με ξυρισμένο κεφάλι κάνει ημίγυμνη yoga και διχάζει!

Πρόκειται για την 34χρονη εκπαιδεύτρια της yoga, Marina Vovchenko, η οποία έχει προκαλέσει διφορούμενες αντιδράσεις με τις "εκρηκτικές" πόζες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το τελευταίο πράγμα που θα περνούσε από το μυαλό οποιουδήποτε έβλεπε αυτές τις φωτογραφίες, θα ήταν πως η Marina είναι μητέρα τριών παιδιών!

Αναζητώντας στοιχεία φωτιά για τα εξοπλιστικά!

Εισβολή στην οικεία επικεφαλής μεγάλης ξένης τράπεζας πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας με εντολή εισαγγελέα και ενώ η έρευνα τελεί σε γνώση του Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης και αρμόδιου για θέματα διαφθοράς Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Στο στόχαστρο στοιχεία φωτιά για τα εξοπλιστικά.

ΗΠΑ: Γυναίκα πήδηξε στο κενό για να αυτοκτονήσει και προσγειώθηκε σε περαστική

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, η ηλικιωμένη περαστική ρωτούσε αδιάκοπα για την κατάσταση της γυναίκας που έπεσε πάνω της και προσευχόταν για εκείνη

Μία ηλικιωμένη που περπατούσε αμέριμνη στο κέντρο της Νέας Υόρκης την Παρασκευή τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω της μια γυναίκα, η οποία είχε πηδήξει από τον τρίτο όροφο ενός διπλανού κτιρίου με σκοπό να δώσει τέλος στη ζωή της.

Άδωνις: ''Το μοναστήρι να είναι καλά - Επικίνδυνος ο Τσίπρας''!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις εκλογές στη ΝΔ και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει τις περιοδείες - Αυτή τη φορά σειρά είχε η Βόρεια Ελλάδα...

ΚΑΛΑ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... Τι είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους αγρότες που κυνήγησαν τον Σγουρίδη

«Αν δεν γυρίσουμε προς τους αγρότες -που είναι ένας από τους πυλώνες- να διευκολύνουμε την παραγωγή, η Ελλάδα θα ζει συνεχώς με δανεικά»

Αγανακτισμένοι είναι οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες του Έβρου από την αντιμετώπιση της κυβέρνησης. "Κάθε μέρα μας λένε κάτι που την επόμενη μέρα δεν ισχύει. Αυτή είναι η μεγάλη μας αγανάκτηση.

ΚΑΛΑ! ΟΤΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 49% ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΩΣΕ ΑΛΛΑ 2%, ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση κατάφερε να κρατήσει τον ΑΔΜΗΕ υπό δημόσιο έλεγχο

Στο ζήτημα του ΑΔΜΗΕ αναφέρθηκε καταρχήν στην τοποθέτησή του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Πάνος Σκουρλέτης, αναφέροντας πως η σχετική διαπραγμάτευση είχε ξεκινήσει από τον Αύγουστο, ενώ ήταν γνωστό πως αυτήν την εποχή θα έπρεπε να ληφθούν ορισμένες αποφάσεις.

Εκατόν δέκα ετών... γίνεται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Θα γιορτάσει τα «γενέθλιά» του σε μια εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης - Την ιστορία του πρακτορείου θα ξετυλίξει ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός-  Η βραδιά θα κλείσει με μουσική εκδήλωση που υπογράφει ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος

Σοκ από τη σκληρή μητέρα που ρίχνει το παιδί της στο ποτάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν απαράδεκτο τρόπο για να επιπλήξει την μικρή κόρη της επειδή δεν έγραψε καλά σε διαγώνισμα στο σχολείο βρήκε μια μητέρα στην Κίνα.

ΑΣΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΟΖ!Ο Τσίπρας στην Al Ahram για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών

Σημαντικές τόσο για την ανάπτυξη εμπιστοσύνης όσο και επειδή οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή απαιτούν τακτικό συντονισμό και συνεργασία, χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Τριμερή Συνάντηση Κορυφής που έγινε στην Αθήνα ανάμεσα στην Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Κύπρο, με συνέντευξη που δημοσιεύει η αιγυπτιακή εφημερίδα Al Ahram, σήμερα Σάββατο στο κύριο θέμα της στην πρώτη σελίδα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ! Αμβρόσιος: Επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα... «Αν είναι άντρας να...»

«Να δικαιολογήσει τις δικές του πομπές»! - «Είναι αποβράσματα της κοινωνίας, δεν είναι φυσιολογικοί άνθρωποι»!

Στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου" μίλησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος και για μια ακόμα φορά συνέχισε το παραλήρημά του κατά των ομοφυλοφίλων, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα με αχαρακτήριστες εκφράσεις.

ALERT! ΦΑΣΙΣΤΑΣ! Tόσκας: Δεν μπορεί να δεχόμαστε συνεχή ροή μεταναστών -Δεν την αντέχει η χώρα μας

[Απίστευτος φασίστας!
1. Λέει τους "πρόσφυγες", μετανάστες!! Αίσχος! Σε λίγο θα τους πει και ΛΑΘΡΟμετανάστες!
2. Έχει το θράσος και λέει ότι η χώρα δεν αντέχει άλλους! ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΑΝΑΛΓΗΤΕ! Λες τέτοια πράγματα ενώ υπάρχουν ακόμα χωριουδάκια που δεν έχουν πλημμυρίσει από λαθρομετανάστες... πρόσφυγες εννοώ]

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, τους χώρους φιλοξενίας μεταναστών στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΑΛΙ ΔΕΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ! Συμπλοκές λάθρο στην πλατεία Ιμάμη Φαϊζαλ... γνωστή παλαιότερα ως πλατεία Βικτωρίας

Ενταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στην πλατεία Βικτωρίας.

Αλλοδαποί (Πακιστανοί, σύμφωνα με πληροφορίες) συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στα καταστήματα της περιοχής.

Τζιτζικώστας: Ενισχυμένη από τη διαδικασία η Νέα Δημοκρατία

Τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα βγει ενισχυμένη από την εκλογική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας από τα Ιωάννινα, ενώ τόνισε πως «είναι επιτακτική η ανάγκη μιας ισχυρής αντιπολίτευσης σύντομα, γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά για την χώρα μας».

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΗΕΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ! «Ναι» στο σύμφωνο συμβίωσης από τη ΝΔ

[Εννοείται πως αυτό δεν ενοχλεί κανένα ΝΔίτη... ας κάνουν όποιοι θέλουν όσα σύμφωνα ή φωνήεντα θέλουν αλλά εκεί τελειώνει και ο χαβαλές... γιατί κάτι καραγκιόζηδες θέλουν και παιδιά...]

Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης, που θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτή ήταν, άλλωστε, και η εισήγηση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη προς τους βουλευτές του κόμματος.

Ο Σπαρτιάτης των San Francisco Giants

Ο Γιώργος Κόντος είναι επαγγελματίας παίκτης του μπειζμπολ και είναι μέλος της ομάδας San Francisco Giants.  Το παρατσούκλι του είναι ο «Σπαρτιάτης», λόγω της καταγωγής από την Σπάρτη Λακωνίας.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΡΑ! Με έλλειμμα 2,19 δισ το 2016 θα καταστήσουν το ΙΚΑ ...πυλώνα του νέου Υπερταμείου ασφαλίσεων

Ασφαλιστικό: Επαναφέρει εκτός ατζέντας την κατάργηση της 15ετίας το «Κουαρτέτο»
Έλλειμμα - σοκ ύψους 2,19 δισ. ευρώ προβλέπεται ότι θα έχει το ΙΚΑ το 2016 με βάση τον προϋπολογισμό του. Κάτι που ουσιαστικά καταδεικνύει ότι το νέο υπερταμείο που θα προκύψει από τις ενοποιήσεις όλων των ασφαλιστικών φορέων με κύριο πυλώνα το ΙΚΑ θα ξεκινά από την αρχή με μία μεγάλη "τρύπα".

ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΛΕΜΕ! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΑ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! Γεύμα στον Λαφαζάνη παρέθεσε ο Ρώσος πρέσβης

Γεύμα στον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας και πρώην υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη παρέθεσε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, μαζί με ομάδα συνεργατών του.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΣ! Μπαλτάς για τα "Ελγίνεια Μάρμαρα" ('οπως τα είπε): ''Μικρή η πιθανότητα να χάσουμε τη δίκη''!

Ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς, έδωσε νέες εξηγήσεις, μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του, για τα ελγίνεια μάρμαρα που βρίσκονται στο βρετανικό μουσείο...

«Γενέθλια» για την Προεδρική Φρουρά: Εκλεισε 147 χρόνια -Παρέθεσε γεύμα στον Παυλόπουλο [εικόνες]

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Προκόπης Παυλόπουλος παρακάθισε σε γεύμα που παρέθεσε το Σάββατο η Προεδρική Φρουρά στις εγκαταστάσεις της, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 147 ετών από την ίδρυση της.

Το Twitter για τον «φοροφυγά» - καστανά: Αυτοί θα πιάσουν και το κοριτσάκι με τα σπίρτα!

Έξαλλοι οι χρήστες με την φοβερή επιτυχία του κρατικού μηχανισμού - «Θα ήταν στη Λίστα Λαγκάρντ, δεν εξηγείται αλλιώς», «Καστανάς-Ολιγάρχης», «Θα ζω στην παρανομία, θα πουλάω κάστανα», «Παρεμπόριο Καστάνων», αλλά και πιο... μελωδικά tweets όπως «και στη φουφού του καστανά, πάνε παρέα όλα τα ΜΑΤ», δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ! Μεϊμαράκης: «Όποιος και να εκλεγεί θα τον υπηρετήσω»

Τη διαφωνία του για τον τρόπο που γίνονται οι εκλογές επισήμανε για ακόμα μία φορά  ο υποψήφιος για την Προεδρεία της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης, μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. «Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να εγγυηθεί μια τεχνική διαδικασία. Από το 2009, είμαι κάθετα αντίθετος με τη συγκεκριμένη διάταξη της διενέργειας εκλογών.

Επίθεση των Anonymous στους τζιχαντιστές με... φωτογραφίες

Ως παγκόσμια ημέρα… τρολαρίσματος του ISIS ανακήρυξαν οι Anonymous την 11ηΔεκεμβρίου, στο πλαίσιο της εκστρατείας τους εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ! ΝΑ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η Ραχήλ tweetάρει… Κω/λου - ΦΩΤΟ

Τη χαρακτηριστική φωτογραφία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, στην οποία υψώνει τη γροθιά της έξω από τη Βουλή, ανέβασε η Ραχήλ Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

Τη φωτογραφία «συνοδεύει» με τα λόγια της πρώην προέδρου της Βουλής, από πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη:

Πλακιωτάκης: Να σταματήσει ο Τσίπρας να αναπολεί την εποχή που ήταν Κουμουνιστής -Αν δεν μπορεί, να φύγει

«Παρακολουθώντας τα όσα είπε εχθές στη Βουλή ο κ. Τσίπρας, απαντώντας σε ερώτηση της κας Μπακογιάννη και ακούγοντας τη σημερινή ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνονται τα όσα υποστήριξα στην ομιλία μου, κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού για το “εγωιστικό συννεφάκι του”» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, και συνέχισε λέγοντας:

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ ΤΩΡΑ; Εταιρία που έχασε τη δουλειά για τις εκλογές ΝΔ κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και ζητά να μη γίνουν οι εκλογές...

Καλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρουν τον πούλο... 

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί, μαζί με πλήθος ερωτηματικών, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε χθες η εταιρεία Έξυπνα Συστήματα (Genius Systems) AE, αποκλεισθείσα από τον διαγωνισμό για τη διεξαγωγή των εκλογών της 20ης Δεκεμβρίου, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις από την πλευρά των υπευθύνων της ΝΔ με σκοπό να ανατεθεί ο διαγωνισμός στην Vodafone.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ! «Έχω κρατήσει τσίλιες σε ερωτικό ραντεβού του Ανδρέα Παπανδρέου»

Οι αποκαλύψεις γνωστού ηθοποιού για τον Ανδρέα Παπανδρέου...

Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και φίλος με τον Ανδρέα Παπανδρέου όπως αναφέρεται στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Epsresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος αποκάλυψε πως για τον Ανδρέα έχει φυλάξει ακόμα και τσίλιες!

ΒΙΝΤΕΟ-Φως στο Τουνελ: Δείτε τι έλεγε η χήρα του καπετάνιου στα διαλείμματα της εκπομπής!

Υλικό που προβάλλεται για πρώτη φορά για το έγκλημα στην Κοιλάδα από τη συμπεριφορά της «μαύρης χήρας».

Στην τελευταία εκπομπή για το 2015 η Αγγελική Νικολούλη παρουσίασε στο «Φως στο Τούνελ» δύο βίντεο από τις δύο εκπομπές που η Δήμητρα Λάμπρου - Βούλγαρη, η χήρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου βρέθηκε στο «Φως στο Τούνελ». Μονάχα που εκτός από τα όσα είχαμε δει τότε live, οι τηλεθεατές είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και όλα όσα συνέβαιναν την ώρα του διαλείμματος...

Γιατί το 2016 θα είναι έτος φοροληστρικής επιδρομής: Οι αλλαγές στη φορολογία και το «πλαστικό» χρήμα

Ξεπερνά τα 2 δισ. ευρώ οι «λογαριασμός» από τις αλλαγές που φέρνει το 2016 στη φορολογία των μισθωτών, συνταξιούχων, επιχειρήσεων, αγροτών και ιδιοκτητών ακινήτων.

Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει την πλήρη ανατροπή του φορολογικού συστήματος, με νέα κλίμακα εισοδήματος, περιουσιολόγιο και νέο φόρο ακινήτων.

ΜΠΑΑΑ... ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ! Παπαμιμίκος: Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να μην γίνουν εκλογές

Περίπου 10 ημέρες πριν από τις εκλογές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το κλίμα παραμένει τεταμένο. Απόδειξη αποτελεί η ανάρτηση νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ δεν μπορεί να διαλέξει γυναίκα -Για το χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων

Εξι μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή που οι Αμερικανοί άρχισαν να στέλνουν τις προτάσεις τους για τον επανασχεδιασμό του χαρτονομίσματος των 10 δολαρίων.

Ομως, ακόμη ο Τζακ Λιου δεν μπορεί να αποφασίσει το πρόσωπο ποιας γυναίκας θα απεικονίζεται σε αυτό. Ετσι, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει η σχετική απόφαση, που πλέον μετατίθεται για το 2016.

ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Ενας στους τρεις Ελληνες δίνει «φακελάκι» σε γιατρό

Σοκάρουν τα στοιχεία για το πόσοι Ελληνες δωροδοκούν ιατρικό προσωπικό, από φόβο, ανακούφιση ή ευγνωμοσύνη.

Ενας στους τρεις Ελληνες δίνει «φακελάκι» για περίθαλψη σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στην «Καθημερινή», επικαλούμενος πρόσφατη μελέτη των καθηγητών Κ. Σουλιώτη, Ι. Τούντα και Λ. Λιαρόπουλου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.741 πολιτών από όλη την Ελλάδα.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ! Ομολογία Τσίπρα: Η δυσκολότερη δημοσιονομική προσαρμογή είναι το 2016

Με αναφορές στις διεθνείς εξελίξεις ξεκίνησε την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι παρά τις δυσκολίες η κυβέρνηση έχει αναδειχθεί σε δύναμη σταθερότητας με πολλές επιτυχίες και με ρόλο διαμεσολαβητικό.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Παρά τη φρίκη των υποκριτών που τον βλέπουν σα Χιτλερ, ο Τραμπ προηγείται στις δημοσκοπήσεις!

Διατηρεί το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ - Δεύτερος ο Κάρσον, τρίτος ο Τζεμπ Μπους

Παρά την κατακραυγή και τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους μουσουλμάνους, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά παγκοσμίως, ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να ηγείται στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016.

Επιστολή-κόλαφος εργαζoμενων στην υποδοχή των μεταναστών: «Δεχόμαστε πρόσφυγες χωρίς οδηγίες»

«Δεν είναι δυνατόν 60 πολιτικοί υπάλληλοι να αντιμετωπίζουμε χιλιάδες σε χώρους που δεν υπάρχει καμία δυνατότητα άσκησης κρατικής εξουσίας, εφόσον δεν υπάρχει νομιμοποίησή τους ως χώρων φιλοξενίας.

Υπάρχει γραπτή απόφαση για τη μετατροπή του Τάε Κβον Ντο και του γηπέδου χόκεϊ στο Ελληνικό σε χώρους φιλοξενίας μεταναστών; Υπάρχει ΦΕΚ; Ολα γίνονται με προφορικές εντολές, αλλά αν συμβεί κάτι, ποιος θα έχει την ευθύνη;».

Έως 250 ευρώ το χρόνο η επιβάρυνση από τα τέλη κυκλοφορίας με το... χιλιόμετρο

Στα 10-15 λεπτά εκτιμά η αγορά την τελική επιβάρυνση για τον καταναλωτή από την αύξηση της τιμής της βενζίνςη

Επιβάρυνση που φτάνει έως και τα 250 ευρώ το χρόνο θα έχουν οι ιδιοκτήτες ΙΧ με το σχέδιο που εξετάζεται στο οικονομικό επιτελείο για επιβολή τελών κυκλοφορίας με το... χιλιόμετρο.

Μητσοτάκης: «Τα 20 δις που χάθηκαν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι 8 χρόνια ΕΝΦΙΑ»

Συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάταξη της χώρας και της οικονομίας διαθέτει ο υποψήφιος αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο μετά την 20η Δεκεμβρίου.

Μπακογιάννη: Εκνεύρισε τον Πρωθυπουργό με μια… λέξη μόνο!

Η Ντόρα Μπακογιάννη κατάφερε να εκνευρίσει με μία μόνο λέξη τον Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση που έκανε προς τον Πρωθυπουργό για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών!

Η αλήθεια είναι ότι ως εκείνη την ώρα η κυρία Μπακογιάννη ήταν αυτή που είχε εκνευριστεί με τον κ. Τσίπρα επειδή δεν της απαντούσε ούτε μία από τις ερωτήσεις που του έθεσε για το μείζον πολιτικό και οικονομικό θέμα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Με πρωτεργάτη τον Καραχάλιο τορπιλίζει ξανά τη διαδικασία ο Μεϊμαράκης


Για ακόμα μία φορά τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ανέλαβε ο Νίκος Καραχάλιος.
Ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλα, Νίκος Καραχάλιος, διατηρήσει χρόνια στενή προσωπική σχέση με τον υπεύθυνο της εταιρείας “ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ” Φάνη Κιρκινέζο. Μιλάμε για την εταιρεία που κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας κια κινδυνεύει να τινάξει αέρα τις γαλάζιεες εκλογές
Στόχος τους είναι να διαλύσουν τις εκλογές και εάν δεν τα καταφέρουν, τουλάχιστον να τις πλήξουν ώστε η συμμετοχή να κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Τι θα ρώταγε ο Μπόμπολας τον Παππά αν είχε χιούμορ;

Σας έκαναν κεφάλι οι παπατζήδες με τους "καναλάρχες", τους "ολιγάρχες", που ..ήταν αποφασισμένος ο Αλέξης σας, να τσακίσει στους φόρους, να τους πάρει τα σώβρακα βγάζοντας....
σε δημοπρασία τις άδειες από τις οποίες θα μάζευε 120 εκατομμύρια (!) κι άλλα τέτοια συριζαϊκά.

Ποιος είναι ο «αδελφούλης» του Αλέξη Τσίπρα;

Ούτε μπορείτε να φανταστείτε τι καλά λόγια λέει με την πρώτη ευκαιρία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τον «συγκάτοικό του στην κυβέρνηση»! Ποιος όμως είναι αυτός; Διαβάστε παρακάτω και θα σας λυθεί η απορία!

ΒΙΝΤΕΟ-Εκπληκτική διαφήμιση της Porsche: Μοχάμεντ Άλι vs Μοχάμεντ Άλι και Σαράποβα vs Σαράποβα

Ένα μοναδικό τρόπο βρήκε η Porsche για να λανσάρει στις Ηνωμένες Πολιτείες την ανανεωμένη 911.

«Το μεγαλείο έρχεται από μέσα σου. Από την αναμέτρηση με τον εαυτό σου». Με αυτό το μήνυμα αρχίζει το εκπληκτικό video της Porsche για την ανανεωμένη έκδοση της 911, ενός από τα πιο εμβληματικά sports cars όλων των εποχών.

Το... ξύλο της αρκούδας σε αγώνα μπάσκετ στην Κίνα [βίντεο]

Μπορεί να μην έχουν υψηλό επίπεδο μπάσκετ στην Κίνα, αλλά δεν λείπει το πάθος.

Και μάλιστα ξεπερνούν και τα όρια!

Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν καταδρομέας του στρατού, λέει η νοσηλεύτρια που αποπλάνησε 14χρονο

Αρνείται κατηγορηματικά η γυναίκα ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή και υποστηρίζει ότι εκείνη ήθελε να διακόψει, αλλά την έπεισαν οι φίλοι του παιδιού να κάνει άλλη μια προσπάθεια, χωρίς να ξέρει πως ήταν ανήλικος

Αρνείται και μάλιστα κατηγορηματικά τα όσα της αποδίδονται η νοσηλεύτρια που βρέθηκε κατηγορούμενη για διαδικτυακή αποπλάνηση ανηλίκου, ηλικίας 14 ετών και έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς του.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-Έζησε και αιχμάλωτος στις Φέρες ο Σγουρίδης: Εκτός το κυνήγι, οργισμένοι κτηνοτρόφοι εγκλώβισαν και το αυτοκίνητο του

[Θυμάστε την "πορώδη δερματοπάθεια" όπως είχε πει ο χαζός Καμμένος στη ΔΕΘ την οζώδη δερματοπάθεια; Θυμάστε που είχε δηλώσει ότι ο Σγουρίδης βρήκε άμεσα εμβόλια και τα πήγε ο ίδιος στον Έβρο; Ε διαβάστε γιατί τον κρατούσαν αιχμάλωτο στο αυτοκίνητο... για να δείτε πόσο ψεύτης είναι ο Καμμένος...]

Ίσως τη χειρότερη βραδιά στην πολιτική του διαδρομή να έζησε στις Φέρες, ο υφυπουργός υποδομών Παναγιώτης Σγουρίδης.

Αρχικά δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες από κτηνοτρόφους, οι οποίοι τόνισαν ότι δεν έκανε τίποτα απ” όσα υποσχέθηκε όταν ήταν υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης.

Εντυπωσιακό! Η 2η μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στον κόσμο

Η πιο εντυπωσιακή κρεμαστή γέφυρα, που θα αποτελέσει τη δεύτερη πιο ψηλή γέφυρα, είναι σχεδόν έτοιμη και βρίσκεται στη Κίνα. Οι υπεύθυνοι που έχουν αναλάβει την εργολαβία της, ανακοίνωσαν πως θα ανοίξει τη μέρα των Χριστουγέννων.

Αφορολόγητο 2016 μέσω καρτών: Καραγκιοζιλίκια για επαγγελματίες-Τι θα ισχύσει για μισθωτούς, συνταξιούχους

Αγορές μέσω κάρτας που θα πρέπει να φτάσουν τα 9.545 ευρώ θα πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι μέσα στο 2016, ώστε να «κερδίσουν» αφορολόγητο έως και 2.100 ευρώ.

ΠΟΤΕ; ΟΤΑΝ ΜΑΧΑΙΡΩΘΟΥΝ; Μουζάλας για επεισόδια μεταξύ ΛΑΘΡΟμεταναστών: ΘΑ γίνουν συλλήψεις και απελάσεις

Μετά από τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίας και τις καταγγελίες, ο υπουργός ενημέρωσε ότι η αστυνομία θα επέμβει για το αυτονόητο

Αλλεπάλληλα είναι τα περιστατικά βίας που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα παντού όπου συγκεντρώνονται μετανάστες, με τελευταίο κρούσμα αυτό στο κλειστό του τάε κβον ντο στο Φάληρο, όταν οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί εκεί ενεπλάκησαν σε εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η επέμβαση των ΜΑΤ.